Loading...

fasyarahman2

Fasya Rahman ๐Ÿงš๐Ÿผ‍โ™€๏ธ ๐Ÿ“KA, India ๐Ÿง•๐Ÿป๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ ๐ŸŽ‚ 28 March 171k fasya.rahman acc was hacked ๐Ÿ™๐Ÿป http://vt.tiktok.com/stTBB/
92 posts
29,899 followers
239 following
Finally get to collab with this guy @wizairulrosalessidek ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฌ ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›
.
song: girls like you ๐Ÿ˜ป
.
tag 3 friends ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
#videofasya #tiktokindonesia #tiktokmalaysia #tiktokxmalaysia #tiktokphilippines #tiktoksingapore #musergeneration #tiktokid #transition #muserid @muser.generation @tiktok.malaysia @tiktok.singapore @tiktokofficialindonesia
590 14,862 last month
Comments
@n.amxni._
I need thus more๐Ÿ’ฉ๐Ÿ’•
@_shanicse.cokl._
Assalamualaikum sy pia dropship dari shanisce.co
kami menjual tudung shawl dan bawal.
kami mempunyai pelbagai warna terang gelap pun kami ada. ๐ŸŒธ shanicse.co ๐ŸŒธ
easy shawl ๐Ÿ’ซ
free postage ; everyday๐Ÿš—
berminat klink link dibawahโฌ‡
http://www.wasap.my/60176088411./shanicse.co
@nurul.ijaa
Sumpahh wehhh kak fasyaaaaaa nape pro sangat niihhhhh ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญโค๏ธ
@chisyy
๐Ÿ˜๐Ÿ’ฏ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
@smartbusiness_indonesia
Hallo kak... ada bisnis menarik cocok untuk pelajar karena modal cuma 50rb aja... berpotensi mendapakatkan income 50rb-500rb /harinya kerjanya cuma otak atik hp doaaang โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
@part.time.income
Sy buat business ni 3hari komisyen masuk. smlm tgh shopping. income pun masuk.
huhu duit masuk setiap selasa dan jumaat๐Ÿ˜‹
โŒtak perlu buka kedai / buka office. โŒtak de had masa / tempat kerja
tak nak ke business mcm ni????
โœ”sesiapa yg berminat... contact/whatsapp saya (013-3342493) ckp saya nak. next beritahu saya siapa yg share iklan ini kepada anda
โœ”๏ธsesiapa yg x berminat atau takut.. ade option lain yg anda boleh cuba..
- saya mintak anda sikit jer
-tolong promote iklan ni kepada rakan2 dan keluarga anda.. *jika berminat whatsapp saya seperti contact di atas ckp* saya berminat membantu
* kepada promoter anda akan mendapat komisen *25%* bg setiap jualan yg berjaya + *no deposit* or modal just makan jer komisen tu hehe
*bukan mudah nak dapat ni
http://www.wasap.my/60133342493
๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒทterbaik๐Ÿ‘‰tak nak mmg rugi๐Ÿ‘ˆ
@fateezlerr
@yayarosee.e tgok smpai hbis๐Ÿ˜
@n.farishx_
@n.amxni__ sweet kn kak fasya ngn abg wiz ๐Ÿ˜ญ♥๏ธ
@httpaiee
Prooo๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
@syabillass_
@dearamadhani28 kita kpn bisa colabb๐Ÿคค
@nurulhemilia
@hemilia_h9 betulllllll๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜
@syuhada1120
Hebatnya..๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
@nzzwnzzr
@14_elkgina tumben u ngetag vid tiktok
Loading...