Loading...

@adelaideverga

adelaideverga
Breezeblocks as a closing act.
Thanks @unrealaltj for coming to Jakarta!
“Please don’t go I love you so”
.
.
#altj #WeTheFest #WeTheFest2018 #WTF2018 #concert #altjlive #stagephotography #concertphoto
0 5 5 minutes ago
Breezeblocks as a closing act.
thanks @unrealaltj for coming to jakarta!
“please don’t go i love you so”
.
.
#altj #wethefest #wethefest2018 #wtf2018 #concert #altjlive #stagephotography #concertphoto

@lordkazoo_

lordkazoo_
[20/07/2018]

Ini akan panjang. Skip aja yg udh mual.

Alt j diundang ismaya ini kayak--jawaban dari doa ibu:( tiap hari gw todong: doain ya mah biar ketemu sama bisa meluk satu-satu gmnpun caranya:( Gw yakin nih, bagian yg peluknya gapernah disebut dalam doa, ga kesampean soalnya:))))) Ini
7 26 22 minutes ago
[20/07/2018]

ini akan panjang. skip aja yg udh mual.

alt j diundang ismaya ini kayak--jawaban dari doa ibu:( tiap hari gw todong: doain ya mah biar ketemu sama bisa meluk satu-satu gmnpun caranya:( gw yakin nih, bagian yg peluknya gapernah disebut dalam doa, ga kesampean soalnya:))))) ini "kebahagiaan" gw yg ke dua, setelah membawa orang tua ke wisuda:") saking bahagianya, dari siap2 soundcheck gw udh nangis, sampai di "ya allah neng"in sekuriti takut pengsan/kejang:( i made it finally. i met them. been noticed. joe gave me a set list by pointing myself and ask me to be focused and careful so i can catch it perfectly.
while everyone lended a hand, he chose me. sambil meragain cara nangkepnya. tbh. call me a freak haha.

oh ya. call me a narcissistic too. he also made gesture as if "hey its ok dont cry. chill" and smile. lambayan tangannya bos sambil senyum. mau pengsan. si gus seperti biasa macem kepala sekolah tp versi gemas (well katanya terlihat spt unfriendly), dan thom selalu berhasil membuat gua semakin yakin apabila cowok jual mahal bad boy namun pintar tp tetep senyum dikit dan drummer s e l a l u way attractive (meski shock agak agak ngga behave ya, spt buang sampah sembarangan dan ya gitu-gitu wk)

joe. he was making eyes at me. the one who always smiled everytime i said "joe please i beeeeg. down here. i have sumtin to tell" and he a bit nodded dan senyum lagi. sakit sumpah.

ya allahuakbar. ni kalo bisa buat buku gua buat sekarang.

aing gabisa apa-apa, selain nangis dan mohon-mohon buat mereka turun ke bawah:( need their hug so much:((((
wanna tell em, i passed big storm this year. and me and my mom always mentioned their name in every dua.

walau mereka terlihat capek bgt, kurang interaktif. gakpapa!! mungkin di lain waktu. gonna make it too. gonna meet them in the back stage or somewhere over the rainbow yha.

thank you for being here with me and us. youre such a wonderful creature. good luck and dont forget the kombucha! bcs youre gonna have huge uk and ireland tours ahead!! i love you @unrealaltj @thomsonny
@jjerome87 @gusunger
#altj

@hvmmzvh

hvmmzvh
Alt-J set last nite was beyond epic. Salah satu set panggung dan performa terbaik dari sekian banyak konser yang pernah gue tonton. @we.the.fest @unrealaltj #altj #wethefest #wtf2018 #wethefest2018
0 9 52 minutes ago
Alt-j set last nite was beyond epic. salah satu set panggung dan performa terbaik dari sekian banyak konser yang pernah gue tonton. @we.the.fest @unrealaltj #altj #wethefest #wtf2018 #wethefest2018

@arimaulanna

arimaulanna
I love when huge crowds of people all jump at the same time to a tempo and @unrealaltj absolutely smashed it
•
#musicfestival #altj #breezeblocks
0 31 56 minutes ago
I love when huge crowds of people all jump at the same time to a tempo and @unrealaltj absolutely smashed it

#musicfestival #altj #breezeblocks

@bastichendra

bastichendra
Late weather report for #wtf2018 day 1: steamy hot singers, accompanied with thundering voices and an occasional stagely designed awesomeness, especially during #altj hours, all in all, it was a day full of happy feet and opened smiles ❤️
3 32 2 hours ago
Late weather report for #wtf2018 day 1: s****y hot singers, accompanied with thundering voices and an occasional stagely designed awesomeness, especially during #altj hours, all in all, it was a day full of happy feet and opened smiles ❤️

@ardy.pangihutan

ardy.pangihutan
Sebuah pelampiasan

#AltJ #AlatDJ #BolehMinjem #wtf2018 😢
.
.
Tar malem remiks lord honndesza deh
0 10 3 hours ago
Sebuah pelampiasan

#altj #alatdj #bolehminjem #wtf2018 😢
.
.
tar malem remiks lord honndesza deh

@dikoktara

dikoktara
0 12 3 hours ago
"do you know where the wild things go? they go along to take your honey (la la la la). break down, now weep, build up breakfast. now let’s eat, my love, my love, love, love (la la la la)." (alt j - breezeblocks)

#altj #wethefest #2018 #music #festival #indonesia #jakarta #jiexpo #instamusic #instanesia #instagood

@astronautte

astronautte
#wethefest last night ⚡️albert hammond jr (surprisingly sweeet) / alt-J (u stood me up and broke my heart but good lordy that was amazing, 3ww!! T__T) / james bay (really is quite a bae what else is there to say) #alberthammondjr #altj #jamesbay
1 40 3 hours ago
#wethefest last night ⚡️albert hammond jr (surprisingly sweeet) / alt-j (u stood me up and broke my heart but good lordy that was amazing, 3ww!! t__t) / james bay (really is quite a bae what else is there to say) #alberthammondjr #altj #jamesbay

@ablackgold

ablackgold
Get hiiiiiiiiiiiiighhh, hit the floor before you go 🚀 #altj 2018
3 32 3 hours ago
Get hiiiiiiiiiiiiighhh, hit the floor before you go 🚀 #altj 2018

@cherrycap

cherrycap
all the classic jams i’m into. the pretty stereotypical stuff 🎵👍🏼🤷🏻‍♀️
-
-
-
#niche #memes #nichememes #moodboard #music #musictaste #stickyfingers #altj #articmonkeys
2 6 4 hours ago
All the classic jams i’m into. the pretty stereotypical stuff 🎵👍🏼🤷🏻‍♀️
-
-
-
#niche #memes #nichememes #moodboard #music #musictaste #stickyfingers #altj #articmonkeys