Loading...
Loving driving my R8 with its new wrap!! 😅 Can't believe how well this has turned out 😳 #Audi #R8 #AudiR8 #Supercar
306 15,636 15 hours ago
Loving driving my r8 with its new wrap!! 😅 can't believe how well this has turned out 😳 #audi #r8 #audir8 #supercar
Audi A8 Avant 😍
Check out @m.attattack 
_
[ Photo via @s8_nation ]
81 8,096 11 hours ago
Audi a8 avant 😍 check out @m.attattack _ [ photo via @s8_nation ]
For Sale:
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
RS6 Avant 4.0 TFSi V8 Bi-Turbo
2015/2015 | 20.710km
560cv
Câmbio ZF 8 Speed
Audi Night Vision
Bang & Olufsen Sound
Tração Integral Quattro 4x4
Launch Control e Rodas 21
82 5,839 9 hours ago
For sale: ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃ rs6 avant 4.0 tfsi v8 bi-turbo 2015/2015 | 20.710km 560cv câmbio zf 8 speed audi night vision bang & olufsen sound tração integral quattro 4x4 launch control e rodas 21" audi dynamic drive control mmi plus tv, gps e dvd 8" bancos em couro/alcântara teto solar + head up display faróis full led + acab carbono porta malas elétrico + hd 10gb "sepang blue" & revisões na audi valor 440k ✔️ ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃ rs6 em sp 📲11/96463.1993 as informações contidas neste anúncio são de inteira responsabilidade do proprietário, bem como a procedência e negociação do rs6 aqui postado. #consultingcars ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
• Audi TT RS 😈 Rate 1-10 ⤵️
• ➡️ Follow @m.attattack @m.attattack
• 📷 @audirs3_ttrs_club
47 3,355 13 hours ago
• audi tt rs 😈 rate 1-10 ⤵️ • ➡️ follow @m.attattack @m.attattack • 📷 @audirs3_ttrs_club
Widebody BMW M5 😱
> Hot or not? <
• Follow us @gcars24 for more! •
Photo: ? (Dm for credits)
72 3,197 13 hours ago
Widebody bmw m5 😱 > hot or not? < • follow us @gcars24 for more! • photo: ? (dm for credits)
• What an interior. •

Via: @audiautomotive

Car: 2018 Audi A8
HP: 3.0L TFSI V8 340hp
0-60 (mph): unknown

#audi #a8 #audia8 #audis8 #a8w12 #supercar #sportscar #quattro #caroftheday #photooftheday #unique #love #yolo #speed #qauto #luxury #audir8 #wantanr8 #rs #teamaudi #beautiful #amazingcars247 #cars #photography #follow #instacool #instamood #supercar #sportscar
7 4,136 13 hours ago
Pick your ride
JKS MERDEKA DRIVE 2017 was a great success despite few incidents that occur during our trip. Over 100 cars registered for the drive 👍🏼Thanks to all that came for the event🎉.
Special thank you to our sponsors for the event
Platinum sponsor
- Hypejuice @izzatsyameer
- SinTonghwa @xuquan991018 
Gold sponsor
- Mahmud Taib @knmtsb 
#JKSMERDEKADRIVE2017
#r35 #jacketkoyaksociety #audi #audir8 #audilover #peugeot #racing #carlifestyle #supercar #supercarkiller #landscape_lovers #fastcars #audi #instacool #klcc #malaysia #malaysiansupercar #supercarmalaysia #maserrati #grandturismo #legalrace #r35gtr #photooftheday #dragster #instadaily
12 3,299 20 hours ago
Pick your ride jks merdeka drive 2017 was a great success despite few incidents that occur during our trip. over 100 cars registered for the drive 👍🏼thanks to all that came for the event🎉. special thank you to our sponsors for the event platinum sponsor - hypejuice @izzatsyameer - sintonghwa @xuquan991018 gold sponsor - mahmud taib @knmtsb #jksmerdekadrive2017 #r35 #jacketkoyaksociety #audi #audir8 #audilover #peugeot #racing #carlifestyle #supercar #supercarkiller #landscape_lovers #fastcars #audi #instacool #klcc #malaysia #malaysiansupercar #supercarmalaysia #maserrati #grandturismo #legalrace #r35gtr #photooftheday #dragster #instadaily
This is retro and beautiful!
Via: @the_kyza
18 2,526 10 hours ago
This is retro and beautiful! via: @the_kyza
@nardo_ttrs perks... 👽
@hrspringslp springs, sways, spacers ☑️
@xpeltech wrap (stealth, ultimate, prime) ☑️
@tagmotorsports blackout package ☑️
@audi OEM nappa hood ☑️
@tagmotorsports paint reflectors 🔜
@bbs.wheels CI-R satin black wheels 🔜
@michelinusa PS4S limited edition tires 🔜
Follow us 👉 @audi_obsession @audi_obsession @audi_obsession ---------------------------------------------------------------------------------------
#audi_obsession #audiobsession 
#👇 Check our Partners: 😎
@food4audis ----------------------------------------------------------------------------------------
. . .
#audir8 #r8v10 #germancar #supercars #supercar #porsche #ferrari #quattro #audirs5 #audirs6 #audirs7 #audirs4 #twinturbo #carbonfiber #audis8 #audirs3 #rs4 #love #instagood #photooftheday #photoeveryday #cute #oz #vossen #happy #picoftheday #like4like
6 3,297 10 hours ago
@nardo_ttrs perks... 👽 @hrspringslp springs, sways, spacers ☑️ @xpeltech wrap (stealth, ultimate, prime) ☑️ @tagmotorsports blackout package ☑️ @audi oem nappa hood ☑️ @tagmotorsports paint reflectors 🔜 @bbs.wheels ci-r satin black wheels 🔜 @michelinusa ps4s limited edition tires 🔜 follow us 👉 @audi_obsession @audi_obsession @audi_obsession --------------------------------------------------------------------------------------- #audi_obsession #audiobsession #👇 check our partners: 😎 @food4audis ---------------------------------------------------------------------------------------- . . . #audir8 #r8v10 #germancar #supercars #supercar #porsche #ferrari #quattro #audirs5 #audirs6 #audirs7 #audirs4 #twinturbo #carbonfiber #audis8 #audirs3 #rs4 #love #instagood #photooftheday #photoeveryday #cute #oz #vossen #happy #picoftheday #like4like
HIDUP ADALAH NIKMAT 💪
.
Korang pernah dengar tak pepatah yg mengatakan ‘Peluang hanya datang sekali sahaja’ ? Korang faham tak maksud yg tersirat dr pepatah ni ? Meh sini abam nak explen secara ringkas. Korang kena faham pasal pepatah ni, bukan maksud dia peluang tu datang sekali ja. Sebenarnya peluang dalam hidup kita ni berkali2 datang tapi salah satu masalah dekat kita, kita suka tolak peluang. Kadang2 kita selalu merungut itu tak cukup ini tak cukup. Sebab tu pepatah ni wujud sebabnya nak bagi kita hargai semua peluang yg datang dalam hidup kita. Setiap peluang yg datang kat kita tu kena lah ambik dan jalankan sebaik mungkin. Oleh itu jika korang baca caption abam ni kena lah ambik ini sebagai peluang utk korang ubah kehidupan. Ado faham ?
.
Abam nak buka peluang untuk korang dalam program saving yang abam tengah run sekarang. Ini bukan sejenis MLM, scam or wateva lah. Ini real saving utk korang gandakan simpanan. Apa yang best dalam program abam ?
✅ Modal dijamin selamat
✅ Money back guarantee
✅ Module untuk lebihkan lagi saving
Dan banyak lagi menanti korang ...
.
Abam dah run semua module yang diberi dan Alhamdulillah abam pernah cecah pendapatan 6 hari sebanyak RM10,000. Tak ponah tercapai dek fikiran dapat duit byk tu dgn masa yg sangat singkat
.
Jika korang nak jugak boleh dm or ws abam. Abam sedia membantu .
M. Fauwaz Azmi
+60163230769
.
#pawadlifestyle #audir8 #audi #audimalaysia #sportcar #supercar #saving #ukm #uitm #upm #utm #uthm #uitmshahalam #unisel #uitmpuncakalam #um #uia #kptm #kptmbangi #msu #upnm
0 37 10 minutes ago
Hidup adalah nikmat 💪 . korang pernah dengar tak pepatah yg mengatakan ‘peluang hanya datang sekali sahaja’ ? korang faham tak maksud yg tersirat dr pepatah ni ? meh sini abam nak explen secara ringkas. korang kena faham pasal pepatah ni, bukan maksud dia peluang tu datang sekali ja. sebenarnya peluang dalam hidup kita ni berkali2 datang tapi salah satu masalah dekat kita, kita suka tolak peluang. kadang2 kita selalu merungut itu tak cukup ini tak cukup. sebab tu pepatah ni wujud sebabnya nak bagi kita hargai semua peluang yg datang dalam hidup kita. setiap peluang yg datang kat kita tu kena lah ambik dan jalankan sebaik mungkin. oleh itu jika korang baca caption abam ni kena lah ambik ini sebagai peluang utk korang ubah kehidupan. ado faham ? . abam nak buka peluang untuk korang dalam program saving yang abam tengah run sekarang. ini bukan sejenis mlm, scam or wateva lah. ini real saving utk korang gandakan simpanan. apa yang best dalam program abam ? ✅ modal dijamin selamat ✅ money back guarantee ✅ module untuk lebihkan lagi saving dan banyak lagi menanti korang ... . abam dah run semua module yang diberi dan alhamdulillah abam pernah cecah pendapatan 6 hari sebanyak rm10,000. tak ponah tercapai dek fikiran dapat duit byk tu dgn masa yg sangat singkat . jika korang nak jugak boleh dm or ws abam. abam sedia membantu . m. fauwaz azmi +60163230769 . #pawadlifestyle #audir8 #audi #audimalaysia #sportcar #supercar #saving #ukm #uitm #upm #utm #uthm #uitmshahalam #unisel #uitmpuncakalam #um #uia #kptm #kptmbangi #msu #upnm
#regram Blue Audi R8. 🔹What color would you pick?#audir8  #audi #millionairemindset #motivation
0 3 24 minutes ago
#regram blue audi r8. 🔹what color would you pick?#audir8 #audi #millionairemindset #motivation
Chrome Orange 🍊! Service✔️ Install Racechip Throttle Controller(XLR)✔️ #Audi #R8 #Mobil1 #Racechip #audir8 #audiclub #audifamily #audilover #audigramm #audisports #audiquattro #supercar #supercars #carsdaily #carsgram #carsoninstagram #driversionautowerks
0 17 26 minutes ago
Good morning #lowatthelake fam 👨‍👩‍👧‍👦
Monday motivation @lukashco @wagenwerk 😲💙 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#goodmorning #buddies #awesome #blue #audi 
#lowered #r8 #audir8 #biturbo#car #audigramm  #audiporn #audilove  #audisport #carporn #cars 
#wheels #wheelporn #bagged  #loweredlifestyle 
#rad48 #slammed #low #lowlife #lowlifestyle ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📸: @handsome.phtgrphy @michael_hobelsberger
0 357 34 minutes ago
Good morning #lowatthelake fam 👨‍👩‍👧‍👦 monday motivation @lukashco @wagenwerk 😲💙 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #goodmorning #buddies #awesome #blue #audi #lowered #r8 #audir8 #biturbo#car #audigramm #audiporn #audilove #audisport #carporn #cars #wheels #wheelporn #bagged #loweredlifestyle #rad48 #slammed #low #lowlife #lowlifestyle ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 📸: @handsome.phtgrphy @michael_hobelsberger
#awsome#car#inSpain#bestofever#audiR8#audi#love🔝😍💖👌🏾
0 11 37 minutes ago
#awsome#car#inspain#bestofever#audir8#audi#love🔝😍💖👌🏾
#audir8#audi#quattro#tuning
0 7 39 minutes ago
#audir8#audi#quattro#tuning
Blazing 300hp of a Grocery Getter 🥗🍴
1 18 41 minutes ago
Blazing 300hp of a grocery getter 🥗🍴