Loading...
🎀
#vienna#wien#beč#beautifulday#cocopat
7 115 4 weeks ago
🎀
#vienna#wien#beč#beautifulday#cocopat
#Beč
0 23 16 hours ago
#wien #vienna #beč #österreich #karlsplatz
3 132 July 2018
Prodaja kuće na Jahorini

Prodaje se moderno uređena vikendica na Jahorini (145m2). Kuća je moderna i kompletno renovirana 2007.godine, sastoji se od tri sprata, pet soba (9 ležaja) sa terasama, drvarnica, skijašnica, dva kupatila, grijanje na struju-konvektori, Franklin kamin, moderno opremljena, pogodna za zimski i ljetni turizam sa stalnim gostima iz država regije. Kuća “Petar Pan” smještena je u prekrasnim šumama Jahorine, u donjem dijelu vikend naselja Šator. Kuća je moderno opremljena jedinstvenim stilom te pruža poseban ugođaj, nezaboravan odmor tokom godine.

U kući su 2 dnevna boravka, Franklin kamin, kupaonica+toalet, zaseban toalet sa mašinom za veš, kuhinja (mašina za suđe), 4 odvojene spavaće sobe (svaka sa TV-om), grijanje na struju (konvektori) i drva (kamin), LCD TV + TOTAL tv, kućno kino, DVD, 2 balkona, velika terasa sa roštiljem i svim potrepštinama za isti te veliki zidani vanjski kamin. Vanjske drvene garniture za sjedenje, u intimnoj atmosferi kućnog dvorišta, predviđene za veće društvo. U neposrednoj blizini objekta nalaze se prodavnice, restorani, picerija, kafići, ski staze itd. Parking obezbjeđen i udaljen je cca. 15m od kuće. Lijepo uređeno i dijelom ograđeno dvorište kuće prilagođeno je svim generacijama.

Cijena kuće je 175.000 EUR
Kontakt:
Mobitel: +387 61/531-835
E-mail: vedran.vignjevic@gmail.com

#kucanaprodaju#kućanaprodaju#jahorina#kragujevac#zagreb#crvenka#ljubljana#indjija#inđija#skopje#skoplje#prokuplje#bec#beč#leskovac#beograd#aleksinac#vienna#negotin#podgorica#predejane#wien#barajevo#novisad#pirot#grac#zajecar#zaječar#banjaluka#titel
0 20 4 hours ago
Prodaja kuće na jahorini

prodaje se moderno uređena vikendica na jahorini (145m2). kuća je moderna i kompletno renovirana 2007.godine, sastoji se od tri sprata, pet soba (9 ležaja) sa terasama, drvarnica, skijašnica, dva kupatila, grijanje na struju-konvektori, franklin kamin, moderno opremljena, pogodna za zimski i ljetni turizam sa stalnim gostima iz država regije. kuća “petar pan” smještena je u prekrasnim šumama jahorine, u donjem dijelu vikend naselja šator. kuća je moderno opremljena jedinstvenim stilom te pruža poseban ugođaj, nezaboravan odmor tokom godine.

u kući su 2 dnevna boravka, franklin kamin, kupaonica+toalet, zaseban toalet sa mašinom za veš, kuhinja (mašina za suđe), 4 odvojene spavaće sobe (svaka sa tv-om), grijanje na struju (konvektori) i drva (kamin), lcd tv + total tv, kućno kino, dvd, 2 balkona, velika terasa sa roštiljem i svim potrepštinama za isti te veliki zidani vanjski kamin. vanjske drvene garniture za sjedenje, u intimnoj atmosferi kućnog dvorišta, predviđene za veće društvo. u neposrednoj blizini objekta nalaze se prodavnice, restorani, picerija, kafići, ski staze itd. parking obezbjeđen i udaljen je cca. 15m od kuće. lijepo uređeno i dijelom ograđeno dvorište kuće prilagođeno je svim generacijama.

cijena kuće je 175.000 eur
kontakt:
mobitel: +387 61/531-835
e-mail: vedran.vignjevic@gmail.com

#kucanaprodaju#kućanaprodaju#jahorina#kragujevac#zagreb#crvenka#ljubljana#indjija#inđija#skopje#skoplje#prokuplje#bec#beč#leskovac#beograd#aleksinac#vienna#negotin#podgorica#predejane#wien#barajevo#novisad#pirot#grac#zajecar#zaječar#banjaluka#titel