Loading...

@beautaeful_junni

beautaeful_junni
4. Moisturizer:

Actually, sis memang tak suka pakai apa apa kat muka. Haa korang jangan ikut sis pulak! Pilih moisturizer yang sesuai dengan korang. Kulit kita ni memang perlukan lembapan. Tak kering dan tak berminyak. Tapi kalau setakat minyak sedikit untuk lembapkan kulit, its okay girls! Jangan apply moisturizer terlalu banyak. Cukuplah sikit sikit je. 
5. Toner: 
Hmmm sis jarang guna toner. Tapi salah tau sebab tak complete. So girls out there kena pakai juga toner. Pilih yang mild macam ganier ke? Yang mana sesuailah. 
6. Aloe Vera mask

Siapa sini suka aloe vera? Sis memang suka gila! Macam sis ni pelajar, kan petang cuaca panas. Jadi balik rumah tu dah mandi semua sis pakai aloe vera mask. Boleh hilangkan sunburn, menyejukkan kulit dan sebagainya. Korang try lah! Memang sis recommend sangat! 👍

Ok ini saja yang sis share untuk hari ini. Stay tune bagi sesiapa yang nakkan tip lagi. Btw, jangan lupa amalkan Putih Korea 👌❤ annyeong 👋

#thejunniangels #thejunnilovers #beautytips #beauty #lifestyle #cleanser #toner #serum #moisturizer #cream #facemask #nightroutine #dayroutine
0 0 in 2 minutes
4. moisturizer:

actually, sis memang tak suka pakai apa apa kat muka. haa korang jangan ikut sis pulak! pilih moisturizer yang sesuai dengan korang. kulit kita ni memang perlukan lembapan. tak kering dan tak berminyak. tapi kalau setakat minyak sedikit untuk lembapkan kulit, its okay girls! jangan apply moisturizer terlalu banyak. cukuplah sikit sikit je.
5. toner:
hmmm sis jarang guna toner. tapi salah tau sebab tak complete. so girls out there kena pakai juga toner. pilih yang mild macam ganier ke? yang mana sesuailah.
6. aloe vera mask

siapa sini suka aloe vera? sis memang suka gila! macam sis ni pelajar, kan petang cuaca panas. jadi balik rumah tu dah mandi semua sis pakai aloe vera mask. boleh hilangkan sunburn, menyejukkan kulit dan sebagainya. korang try lah! memang sis recommend sangat! 👍

ok ini saja yang sis share untuk hari ini. stay tune bagi sesiapa yang nakkan tip lagi. btw, jangan lupa amalkan putih korea 👌❤ annyeong 👋

#thejunniangels #thejunnilovers #beautytips #beauty #lifestyle #cleanser #toner #serum #moisturizer #cream #facemask #nightroutine #dayroutine

@sophienette06

sophienette06
Ce matin je souhaiterais vous partager mon nouveau nettoyant visage du soir, O l’huile universelle de chez @universkin , à base d’ #huiledolive et #omega3 . Elle nettoie, démaquille les yeux et le visage, apaise et hydrate!!
Pour le visage, 
Masser le visage sec avec qq gouttes, puis émulsionner avec un peu d’eau et rincer!!
Pour les yeux 👀.
Sur un coton humide, mettre qq gouttes de produit , tamponner légèrement et rincer!!
Et pour les cheveux!!?
Ca marche aussi! Appliquer l’huile en racine, masser le cuir chevelu , laisser poser et faite votre shampoing habituel.

Un produit à tester chez vos médecins. Ça vous tente?
.
.
.
#universkin #produitsdebeauté #skincare #skinroutine #routinedepeau #oliveoil #beautyproducts #lovemyskin #nexultra #cleanser #produitnaturel #beauty #produitcosmetique #happygirl #frenchgirl
0 0 in a minute
Ce matin je souhaiterais vous partager mon nouveau nettoyant visage du soir, o l’huile universelle de chez @universkin , à base d’ #huiledolive et #omega3 . elle nettoie, démaquille les yeux et le visage, apaise et hydrate!!
pour le visage,
masser le visage sec avec qq gouttes, puis émulsionner avec un peu d’eau et rincer!!
pour les yeux 👀.
sur un coton humide, mettre qq gouttes de produit , tamponner légèrement et rincer!!
et pour les cheveux!!?
ca marche aussi! appliquer l’huile en racine, masser le cuir chevelu , laisser poser et faite votre shampoing habituel.

un produit à tester chez vos médecins. ça vous tente?
.
.
.
#universkin #produitsdebeauté #skincare #skinroutine #routinedepeau #oliveoil #beautyproducts #lovemyskin #nexultra #cleanser #produitnaturel #beauty #produitcosmetique #happygirl #frenchgirl

@naylaolshopserba_serbi

naylaolshopserba_serbi
Duet kece...
Paket kinclong + kulit kering terbaru dr NASA.....
COFC & MORESKIN GLOW.... berani coba????
Cuma buat bunda2 dan mbak2 yg mau kinclong dan glowing.... 🌵Distributor resmi NASA🌵
ID : N-705342

Konsultasi/order
🏵 inbox
🏵 WA  085646786891 / klik http://bit.ly/shopNn 
#NASA #herbal #DistributorResmi
#nasaherbal #cofc #glow
#produkherbal #cleanser 
#produkdalamnegri
#karyaanakbangsa
#NaturalNusantara #NasaTheBest  #ORI_NASA #produkbermanfaat
#sehatbersamanasa #herbalnasa #distributorkarangpilang #distributornasaresmi #distributornasa #produknasa #jualanproduknasa #agennasa #agennasaresmi #kecantikan #kesehatan #makeup #bisnissendiri
0 1 in a minute
Duet kece...
paket kinclong + kulit kering terbaru dr nasa.....
cofc & moreskin glow.... berani coba????
cuma buat bunda2 dan mbak2 yg mau kinclong dan glowing.... 🌵distributor resmi nasa🌵
id : n-705342

konsultasi/order
🏵 inbox
🏵 wa 085646786891 / klik http://bit.ly/shopnn
#nasa #herbal #distributorresmi #nasaherbal #cofc #glow #produkherbal #cleanser
#produkdalamnegri #karyaanakbangsa #naturalnusantara #nasathebest #ori_nasa #produkbermanfaat #sehatbersamanasa #herbalnasa #distributorkarangpilang #distributornasaresmi #distributornasa #produknasa #jualanproduknasa #agennasa #agennasaresmi #kecantikan #kesehatan #makeup #bisnissendiri

@ajkj2730

ajkj2730
[ #EVENT ] 샘플 무료 체험 #이벤트
.
각종 미세먼지에 약속 많은 연말 시즌
풀 메이크업으로 인해 지친 피부!
.
SNS 화제의 클렌징템
#넘버나인워터팩클렌즈 로
피부를 정화시켜주세요.
.
댓글로 사용해보고 싶은 이유를 적어주시면
추첨을 통해 50분께 #넘버나인워터팩클렌즈
무료 체험분 7매 키트를 보내드립니다!
.
✔️이벤트 기간 : 12.5(수) ~ 12.11(화)
✔️당첨자 발표 : 12.12(수)
✔️참여 방법
1. 라빠레뜨 넘버 나인 공식 인스타그램 계정 (@lapalette.no9) 팔로잉
2. 사용해보고 싶은 이유 댓글 달기
3. 첫번째 이벤트 게시물을 개인 인스타그램 계정에 전체 공개로 리그램
(👉 해시태그 : #라빠레뜨넘버나인 #넘버나인워터팩클렌즈 #혜박클렌저 #모델클렌저)
.
☝️사용 방법 (Regram by @e__k.closet)
1. 동전 크기 정도 덜어 내 메이크업 된 얼굴 표면에 펴바른다.
2. 30초 ~ 1분 정도 기다린다. (※ 수분팩 효과↑)
3. 물을 충분히 묻혀 거품을 낸 후 러빙하면서 마사지한다.
4. 미온수로 깨끗이 세안 후 촉촉한 수분감을 경험한다.
.
.
.
#라빠레뜨코스메틱 #라빠레뜨뷰티
#뉴욕클렌저 #올인원클렌저
#클렌징팩 #홈쇼핑팩 #이벤트 #리그램이벤트
#lapaletteNo9 #lapalettecosmetic #lapalettebeauty #No9WaterPackCleanse
#hyepark #cleanser #facialcleanser #cleansingpack #kbeauty #kcosmetics #regramevent
0 2 just now
[ #event ] 샘플 무료 체험 #이벤트 .
각종 미세먼지에 약속 많은 연말 시즌
풀 메이크업으로 인해 지친 피부!
.
sns 화제의 클렌징템
#넘버나인워터팩클렌즈
피부를 정화시켜주세요.
.
댓글로 사용해보고 싶은 이유를 적어주시면
추첨을 통해 50분께 #넘버나인워터팩클렌즈 무료 체험분 7매 키트를 보내드립니다!
.
✔️이벤트 기간 : 12.5(수) ~ 12.11(화)
✔️당첨자 발표 : 12.12(수)
✔️참여 방법
1. 라빠레뜨 넘버 나인 공식 인스타그램 계정 (@lapalette.no9 ) 팔로잉
2. 사용해보고 싶은 이유 댓글 달기
3. 첫번째 이벤트 게시물을 개인 인스타그램 계정에 전체 공개로 리그램
(👉 해시태그 : #라빠레뜨넘버나인 #넘버나인워터팩클렌즈 #혜박클렌저 #모델클렌저)
.
☝️사용 방법 (regram by @e__k.closet )
1. 동전 크기 정도 덜어 내 메이크업 된 얼굴 표면에 펴바른다.
2. 30초 ~ 1분 정도 기다린다. (※ 수분팩 효과↑)
3. 물을 충분히 묻혀 거품을 낸 후 러빙하면서 마사지한다.
4. 미온수로 깨끗이 세안 후 촉촉한 수분감을 경험한다.
.
.
.
#라빠레뜨코스메틱 #라빠레뜨뷰티 #뉴욕클렌저 #올인원클렌저 #클렌징팩 #홈쇼핑팩 #이벤트 #리그램이벤트 #lapaletteno9 #lapalettecosmetic #lapalettebeauty #no9waterpackcleanse #hyepark #cleanser #facialcleanser #cleansingpack #kbeauty #kcosmetics #regramevent

@orogoldtr

orogoldtr
24K Deep Facial Brush Set’i tasarlarken hassas cildi aklımızda tuttuk! Hem kıl ve hem de silikon fırça kafaları, temizlerken, cildi çekmeden veya tahriş etmeden yumuşak, temiz bir temizlik sunar. #orogold #orogoldtr #orogoldtürkiye #cosmetics #kozmetik #sensitive #cleanser #massage #brushset #skincare #ciltbakımı #beauty #güzellik #beautyblogger #picoftheday #photooftheday #bestoftheday #instagood #instadaily #instabeauty #luxury #vip #gold
0 3 1 minute ago
24k deep facial brush set’i tasarlarken hassas cildi aklımızda tuttuk! hem kıl ve hem de silikon fırça kafaları, temizlerken, cildi çekmeden veya tahriş etmeden yumuşak, temiz bir temizlik sunar. #orogold #orogoldtr #orogoldtürkiye #cosmetics #kozmetik #sensitive #cleanser #massage #brushset #skincare #ciltbakımı #beauty #güzellik #beautyblogger #picoftheday #photooftheday #bestoftheday #instagood #instadaily #instabeauty #luxury #vip #gold

@aviderm_my

aviderm_my
“Mousse Cleanser”

The best Cleanser for normal & combination skin.

#aviderm #beautycare #skincare #pamperyourself #cleanser #moussecleanser #avidermparis
0 3 2 minutes ago
“mousse cleanser”

the best cleanser for normal & combination skin.

#aviderm #beautycare #skincare #pamperyourself #cleanser #moussecleanser #avidermparis

@bylindangyn

bylindangyn
How To Be Beautiful | Page 4 ✨
1 8 5 minutes ago
How to be beautiful | page 4 ✨

@thecottage_norwich

thecottage_norwich
https://www.facebook.com/DermaQuestUK/videos/280482625951040/Treat yourself this Christmas with our Peptide Glyco Cleanser.
An exfoliating treatment cleanser that will help to soften fine lines and wrinkles, smooth out the texture of the skin, reduce blackheads and breakdown signs of photo-damage. Best cleanser ever ! #dermaquest #exfoliate #norwich #norwichsalon #norwichbeauty #beautysalon #facial #cleanser #treatyourself #christmasgifts #smallbusiness #supportsmallbusiness
0 1 5 minutes ago
Https://www.facebook.com/dermaquestuk/videos/280482625951040/treat yourself this christmas with our peptide glyco cleanser.
an exfoliating treatment cleanser that will help to soften fine lines and wrinkles, smooth out the texture of the skin, reduce blackheads and breakdown signs of photo-damage. best cleanser ever ! #dermaquest #exfoliate #norwich #norwichsalon #norwichbeauty #beautysalon #facial #cleanser #treatyourself #christmasgifts #smallbusiness #supportsmallbusiness

@beautaeful_junni

beautaeful_junni
Hai Junni Angels semua 👋
Okay hari ni sis nak kongsikan sedikit beauty tips yang sis selalu buat tapi tak semualah 😁😂 1. Cuci muka:
Yes, sis tak la selalu cuci muka. Tak elok tau, sebab nanti kulit kita boleh jadi terlalu kering atau terlalu berminyak! Tapi kalau dah nak tidur tu sis basuh la muka sebab rasa tak selesa. 
2. Pakai scrub:
Sis jarang pakai scrub sebab nanti kulit kita akan jadi nipis. Boleh menyebabkan luka tau macam kawan sis sebab asyik guna scrub selalu. Sis biasanya guna scrub dalam 2-3 kali je seminggu. Jangan lebih! Jangan tonyoh muka tu bila korang guna srcub. Cukup je korang guna scrub tu macam korang guna pencuci muka korang okay 👌

3. Pakai sheet mask
Benda yang paling sis suka adalah sheet mask. Korang boleh dapatkan di mana mana kedai kecantikan. Kalau sis, sis selalu beli dekat guardian, watson da yubiso. Mask korea la katakan.. Tapi ingat! Pilih yang mana sesuai untuk korang dan janganlah pulak korang pakai selalu. Macam sis, sis pakai bila perlu terutama macam hari panas, hujan dan sewaktu dengannya hehehe.. Lagi pun mask mahalkan? 
#thejunnilovers #thejunniangels #beautytips #lifestyle #beauty #skincareroutine #cleanser #scrub #facemask #toner #serum #moisturizer #cream #dayroutine #nightroutine
0 3 7 minutes ago
Hai junni angels semua 👋
okay hari ni sis nak kongsikan sedikit beauty tips yang sis selalu buat tapi tak semualah 😁😂 1. cuci muka:
yes, sis tak la selalu cuci muka. tak elok tau, sebab nanti kulit kita boleh jadi terlalu kering atau terlalu berminyak! tapi kalau dah nak tidur tu sis basuh la muka sebab rasa tak selesa.
2. pakai scrub:
sis jarang pakai scrub sebab nanti kulit kita akan jadi nipis. boleh menyebabkan luka tau macam kawan sis sebab asyik guna scrub selalu. sis biasanya guna scrub dalam 2-3 kali je seminggu. jangan lebih! jangan tonyoh muka tu bila korang guna srcub. cukup je korang guna scrub tu macam korang guna pencuci muka korang okay 👌

3. pakai sheet mask
benda yang paling sis suka adalah sheet mask. korang boleh dapatkan di mana mana kedai kecantikan. kalau sis, sis selalu beli dekat guardian, watson da yubiso. mask korea la katakan.. tapi ingat! pilih yang mana sesuai untuk korang dan janganlah pulak korang pakai selalu. macam sis, sis pakai bila perlu terutama macam hari panas, hujan dan sewaktu dengannya hehehe.. lagi pun mask mahalkan?
#thejunnilovers #thejunniangels #beautytips #lifestyle #beauty #skincareroutine #cleanser #scrub #facemask #toner #serum #moisturizer #cream #dayroutine #nightroutine

@nindy_herbalis

nindy_herbalis
Collaskin Facial Cleanser (COFC) by NASA 😚😚😚
Cocok banget buat kmu yg pengen mukanya cerah bersinarr .. 😊

Ini yg lagi di cari-cari di kalangan anak muda maupun tua .. Gak perlu pergi facial mahal
0 2 14 minutes ago
Collaskin facial cleanser (cofc) by nasa 😚😚😚
cocok banget buat kmu yg pengen mukanya cerah bersinarr .. 😊

ini yg lagi di cari-cari di kalangan anak muda maupun tua .. gak perlu pergi facial mahal",, cukup pake cofc aja ..
muka kinclong, komedo hilang, kusam & bekas jerawat pun minggat .. cofc cocok untuk cwek dan cwok yg punya masalah jerawat .. produk nasa war biasssaahhhh deh .. 😍👍🏻 dapatakn segeraa di distributor resmi nasa 👇
wa 085329273589
#collaskinfacialcleanser#nasa#produknasa#collaskinnasa#cofc#herbalnasa#herbal#pencucimuka#sabunmuka#facial#cleanser#halal#berbpom#pencerahwajah#pemutihwajah#penghilangjerawat#flekhitqm#penghilangkomedo#menghilangkankusam#meremajakankulit#produknasa#bikinkinclong#glowing#bersih#pembersihwajah#produkherbalnasa#facialcleanser.

@skinsecrets

skinsecrets
I have very oily skin and i tried
0 4 15 minutes ago
I have very oily skin and i tried " clean & clear foaming face wash " it's very good for oily skin. clean & clear helps you get rid of acne, pimples, whiteheads, blackheads and it gives you oil free and fresh looking skin. i would recommend it to all 🙌
note: clean & clear is not suitable for dry skin. if you have dry skin i would recommend you oil based cleanser 🌸
and for lips i would recommend carmex lip balm 💋👄 ❤
#skincare #clearskin #clearskincare #skincareroutine #acne #teatreeoil #skincarethread #skinsecrets #lipcare #cute #cleanser #loveyourself #goals #tumblr #rosewater #skincaresecrets #skincareposts #glowingskin #dryskin #oilyskin #aloevera #facemask #lipbalm #carmex #acnescars #acnetreatment #cleanandclear #sensitiveskin #combinationskin #beautysecrets