Loading...

@bello_cuckoo

bello_cuckoo
So harini kami ada kelas training bersama Manager2 yg hebat. Kelas ni free je. Takyah bayar pon. So korg yg nak join boleh lah DM cepat2. Jgn tgk je tauu.  Kalau korang duduk jauh dari sis pon tade masalah. Sis masih boleh guide. 
#cuckoomalaysia #usahawancuckoo.
0 1 28 minutes ago
So harini kami ada kelas training bersama manager2 yg hebat. kelas ni free je. takyah bayar pon. so korg yg nak join boleh lah dm cepat2. jgn tgk je tauu. kalau korang duduk jauh dari sis pon tade masalah. sis masih boleh guide.
#cuckoomalaysia #usahawancuckoo.

@bello_cuckoo

bello_cuckoo
So harini kami ada kelas training bersama Manager2 yg hebat. Kelas ni free je. Takyah bayar pon. So korg yg nak join boleh lah DM cepat2. Jgn tgk je tauu.  Kalau korang duduk jauh dari sis pon tade masalah. Sis masih boleh guide. 
#cuckoomalaysia #usahawancuckoo.
0 1 29 minutes ago
So harini kami ada kelas training bersama manager2 yg hebat. kelas ni free je. takyah bayar pon. so korg yg nak join boleh lah dm cepat2. jgn tgk je tauu. kalau korang duduk jauh dari sis pon tade masalah. sis masih boleh guide.
#cuckoomalaysia #usahawancuckoo.

@bello_cuckoo

bello_cuckoo
So harini kami ada kelas training bersama Manager2 yg hebat. Kelas ni free je. Takyah bayar pon. So korg yg nak join boleh lah DM cepat2. Jgn tgk je tauu.  Kalau korang duduk jauh dari sis pon tade masalah. Sis masih boleh guide. 
#cuckoomalaysia #usahawancuckoo.
0 2 29 minutes ago
So harini kami ada kelas training bersama manager2 yg hebat. kelas ni free je. takyah bayar pon. so korg yg nak join boleh lah dm cepat2. jgn tgk je tauu. kalau korang duduk jauh dari sis pon tade masalah. sis masih boleh guide.
#cuckoomalaysia #usahawancuckoo.

@choosecuckoo

choosecuckoo
[Dari FB LIVE; NE Faeznur]
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kalau ada water filter Cuckoo, tak perlu dah susah2 isi air dalam botol simpan dalam peti ais untuk bekalan air sejuk.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dengan Cuckoo, anda dah boleh dapat air sejuk yang macam baru keluar dari peti ais tau! Kalau tak percaya, watch this video 😉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kelebihan water filter model King Top ni, kalau anda taknak air yg sejuk sangat sampai ngilu gigi, boleh je adjust suhu biasa, suhu bilik, atau sejuk tahap sederhana.

Kalau ada water filter di rumah, pasti memudahkan semua kerja harian 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✨ Tak perlu masak air
✨ Tak perlu isi air dalam botol dan sejukkan dalam peti ais
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nak mudahkan kerja harian atau merumitkan? Anda pilih.
Nak order CUCKOO? Saya bantu anda uruskan order 😘
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Whatsapp
011 2765 1007
Faeznur.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
4 6 1 hour ago
[dari fb live; ne faeznur]
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
kalau ada water filter cuckoo, tak perlu dah susah2 isi air dalam botol simpan dalam peti ais untuk bekalan air sejuk.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
dengan cuckoo, anda dah boleh dapat air sejuk yang macam baru keluar dari peti ais tau! kalau tak percaya, watch this video 😉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
kelebihan water filter model king top ni, kalau anda taknak air yg sejuk sangat sampai ngilu gigi, boleh je adjust suhu biasa, suhu bilik, atau sejuk tahap sederhana.

kalau ada water filter di rumah, pasti memudahkan semua kerja harian 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✨ tak perlu masak air
✨ tak perlu isi air dalam botol dan sejukkan dalam peti ais
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
nak mudahkan kerja harian atau merumitkan? anda pilih.
nak order cuckoo? saya bantu anda uruskan order 😘
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
whatsapp
011 2765 1007
faeznur.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀

@fazbulouscuckoo

fazbulouscuckoo
GERAM JERK TENGOK DESIGN² WATER FILTER CUCKOO NIE😡..
.
CUTE² & URBAN DESIGN KENZZ..
BUKAN TU JER, LAGIK DPT BANTU ANDA JADI LEBIH SIHAT DGN PENGAMBILAN AIR BERSIH TAU..
. 
Nak wat Susu Anak pun Mudah..
Pepagi Breakfast pun Mudah je Nak Buat Air..
Tak Yah Nak Wait Lama Utk Masak Air..
Tetamu Dtg pun CEPAT Je Sediakan Air kenzz😁😍..
.
Semua Bermula dgn Plan 60 Bulan Skrg Utk King Top Mahupun Iris Top..
Cepat² lah Order sebab lepas ni dah x dpt harga semurah ni lagik????..
.
.
Pastu YG BEST Lagi Dapat ⤵️..
📌PERCUMA Pemasangan (Jimat RM265)
📌PERCUMA Servis..
📌PERCUMA Penukaran Filter Berjadual
📌PERCUMA Full Warranty
📌PERCUMA Pemasangan Semula
.
LIMITED OFFER‼️
STOK DARI BERHARGA RM75.47..
BOLEH BOOKING TANPA PERLU DEPOSIT.
.
JANGAN TUNGGU SAMPAI SAAT AKHIR!!
.
SAYA NAK DAFTAR SEKARANG!!
CONFIRM APPROVED!!!
BAGAIMANA? ..
Nak mendaftar hanya perlukan 2 Dokumen SAHAJA:
📋Muka Hadapan Kad Pengenalan
💳Muka Hadapan Kad Debit
❌ TAK perlu payslip..
❎ TAK perlu bank statement..
☑️ Suri rumah pun boleh memohon #semuabolehapply
.
PROMOSI TERHAD..
JOM ORDER..
SAYA URUSKAN SEHINGGA SIAP PASANG..
.
Dapatkan Keterangan Lebih Lanjut Di Website Rasmi www.cuckoo.fashlashoppe.com kami di link BIO IG👆🖱️..
.
WHATSAPP SEKARANG UNTUK DETAIL DAN DEAL SAMPAI JADI⤵️..
🌟 WhatsApp 📲 +6011-1188 8586 or find us at @fazbulouscuckoo 🔝BIO Link to book🤙..
.
Cuckoo #Cuckoomalaysia #Cuckooselangor #penapisairberkualiti #PenapisUdara #Cuckooampang #Cuckoomurah #Penapisairmurah #Penapisair #Penapisaircuckoo #Cuckookl #penapisairterbaik #WaterFilter #AirFilter #PenapisAir #penapisairhalal #BaazarPaknil
#Fattzura #TruDolly #Vdolly #Trufitz
#Fattahamin #Gegarvaganza #penapisairmalaysia
#penapisudaramalaysia #Gegarvaganza2018 #BintangCuckooGempak #BintangCuckoo
#TeamCuckooPower #fazbulousCuckoo
1 3 50 minutes ago
Geram j**k tengok design² water filter cuckoo nie😡..
.
cute² & urban design kenzz..
bukan tu jer, lagik dpt bantu anda jadi lebih sihat dgn pengambilan air bersih tau..
.
nak wat susu anak pun mudah..
pepagi breakfast pun mudah je nak buat air..
tak yah nak wait lama utk masak air..
tetamu dtg pun cepat je sediakan air kenzz😁😍..
.
semua bermula dgn plan 60 bulan skrg utk king top mahupun iris top..
cepat² lah order sebab lepas ni dah x dpt harga semurah ni lagik????..
.
.
pastu yg best lagi dapat ⤵️..
📌percuma pemasangan (jimat rm265)
📌percuma servis..
📌percuma penukaran filter berjadual
📌percuma full warranty
📌percuma pemasangan semula
.
limited offer‼️
stok dari berharga rm75.47..
boleh booking tanpa perlu deposit.
.
jangan tunggu sampai saat akhir!!
.
saya nak daftar sekarang!!
confirm approved!!!
bagaimana? ..
nak mendaftar hanya perlukan 2 dokumen sahaja:
📋muka hadapan kad pengenalan
💳muka hadapan kad debit
❌ tak perlu payslip..
❎ tak perlu bank statement..
☑️ suri rumah pun boleh memohon #semuabolehapply .
promosi terhad..
jom order..
saya uruskan sehingga siap pasang..
.
dapatkan keterangan lebih lanjut di website rasmi www.cuckoo.fashlashoppe.com kami di link bio ig👆🖱️..
.
whatsapp sekarang untuk detail dan deal sampai jadi⤵️..
🌟 whatsapp 📲 +6011-1188 8586 or find us at @fazbulouscuckoo 🔝bio link to book🤙..
.
cuckoo #cuckoomalaysia #cuckooselangor #penapisairberkualiti #penapisudara #cuckooampang #cuckoomurah #penapisairmurah #penapisair #penapisaircuckoo #cuckookl #penapisairterbaik #waterfilter #airfilter #penapisair #penapisairhalal #baazarpaknil #fattzura #trudolly #vdolly #trufitz #fattahamin #gegarvaganza #penapisairmalaysia #penapisudaramalaysia #gegarvaganza2018 #bintangcuckoogempak #bintangcuckoo #teamcuckoopower #fazbulouscuckoo

@eiracuckoo

eiracuckoo
Jarang-jarang orang sebut tentang ICON..
.
ICON  ni mcm kembar kepada IRIS.. Tp ICON segak lagi la.. pastu cerdik lebih sikit sbb ada suara, boleh ckp 4 Bahasa 😆😆
.
Ada lagi la special ICON ni... Bekenan? Nak taw lebih lanjut jom sembang2 dengan eira.. wasap je.. anytime sis msti layan 😉
.
PM EIRA MEH !! http://wasap.my/60132439606/cuckoo

#eiracuckoo #cuckoomalaysia #cuckoo #penapisair #penapisudara
0 0 55 minutes ago
Jarang-jarang orang sebut tentang icon..
.
icon ni mcm kembar kepada iris.. tp icon segak lagi la.. pastu cerdik lebih sikit sbb ada suara, boleh ckp 4 bahasa 😆😆
.
ada lagi la special icon ni... bekenan? nak taw lebih lanjut jom sembang2 dengan eira.. wasap je.. anytime sis msti layan 😉
.
pm eira meh !! http://wasap.my/60132439606/cuckoo

#eiracuckoo #cuckoomalaysia #cuckoo #penapisair #penapisudara

@choosecuckoo

choosecuckoo
[Dari FB LIVE; NE Faeznur]
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kelebihan water filter Cuckoo model KING TOP
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mesra pengguna. Ada 2 faucet (salur air) yang khas untuk air panas & air sejuk/suhu bilik.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sesuai untuk isi rumah yang ada anak kecil, parents yang dah berumur atau untuk atuk & nenek di kampung.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mudah atau mudah? 😉 Berminat nak pasang water filter Cuckoo model KING TOP di rumah atau rumah parents kat kampung?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Whatsapp saya 011 2765 1007. Saya akan uruskan proses order anda sampailah Cuckoo selamat pasang di rumah anda 🤗
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
4 7 1 hour ago
[dari fb live; ne faeznur]
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
kelebihan water filter cuckoo model king top
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
mesra pengguna. ada 2 faucet (salur air) yang khas untuk air panas & air sejuk/suhu bilik.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
sesuai untuk isi rumah yang ada anak kecil, parents yang dah berumur atau untuk atuk & nenek di kampung.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
mudah atau mudah? 😉 berminat nak pasang water filter cuckoo model king top di rumah atau rumah parents kat kampung?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
whatsapp saya 011 2765 1007. saya akan uruskan proses order anda sampailah cuckoo selamat pasang di rumah anda 🤗
⠀⠀⠀⠀⠀⠀

@choosecuckoo

choosecuckoo
[Dari FB LIVE; NE Faeznur]
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kalau ada water filter Cuckoo, anda boleh sediakan stock air berbotol2 dari rumah je...
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
❌ tak perlu isi air di mesin air
❌ tak perlu keluar rumah beli air
❌ tak perlu beli air galon berbotol2
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✔️ jimat masa dan tenaga
✔️ kalau tiba2 tak ada air, dah ada stock air kat rumah
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Best ke best? 🤗 Berminat nak pasang water filter Cuckoo kat rumah? Whatsapp saya 011 2765 1007
4 7 1 hour ago
[dari fb live; ne faeznur]
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
kalau ada water filter cuckoo, anda boleh sediakan stock air berbotol2 dari rumah je...
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
❌ tak perlu isi air di mesin air
❌ tak perlu keluar rumah beli air
❌ tak perlu beli air galon berbotol2
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✔️ jimat masa dan tenaga
✔️ kalau tiba2 tak ada air, dah ada stock air kat rumah
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
best ke best? 🤗 berminat nak pasang water filter cuckoo kat rumah? whatsapp saya 011 2765 1007

@choosecuckoo

choosecuckoo
[Dari FB LIVE; NE Faeznur]
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Siapa suka sediakan stock air kat rumah? 🙌🏼 Macam kat rumah saya, waktu hari raya memang kena sediakan air siap2 sebab tetamu non-stop dari pagi sampai malam.

Ataupun, selalu sediakan stok air in case ada emergency macam air tiba2 tak ada, atau stok air habis, nak keluar pergi beli, tak ada kenderaan pulak.

So, how?

Water filter CUCKOO boleh bantu anda sediakan stok air dari rumah!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Watch this video, saya demo cara nak sediakan stok air dari rumah, tanpa perlu keluar, tanpa angkut air berbotol2, tanpa perlu guna banyak tenaga dan masa. 
Full video ada di FB saya ; NE Faeznur.

So... Best ke best water filter Cuckoo ni? 🤗
4 7 1 hour ago
[dari fb live; ne faeznur]
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
siapa suka sediakan stock air kat rumah? 🙌🏼 macam kat rumah saya, waktu hari raya memang kena sediakan air siap2 sebab tetamu non-stop dari pagi sampai malam.

ataupun, selalu sediakan stok air in case ada emergency macam air tiba2 tak ada, atau stok air habis, nak keluar pergi beli, tak ada kenderaan pulak.

so, how?

water filter cuckoo boleh bantu anda sediakan stok air dari rumah!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
watch this video, saya demo cara nak sediakan stok air dari rumah, tanpa perlu keluar, tanpa angkut air berbotol2, tanpa perlu guna banyak tenaga dan masa.
full video ada di fb saya ; ne faeznur.

so... best ke best water filter cuckoo ni? 🤗

@choosecuckoo

choosecuckoo
Siapa suka sediakan stock air yang banyak kat rumah? Angkat tangan 🙌🏼🙌🏼🙌🏼
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tahukah anda, kalau anda pasang water filter Cuckoo di rumah, anda boleh sediakan stock air dari rumah sahaja tanpa perlu keluar isi air di mesin air atau beli air galon berbotol2.

Nak tahu macamana? 😉 Komen nak! 👇🏼
4 7 2 hours ago
Siapa suka sediakan stock air yang banyak kat rumah? angkat tangan 🙌🏼🙌🏼🙌🏼
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
tahukah anda, kalau anda pasang water filter cuckoo di rumah, anda boleh sediakan stock air dari rumah sahaja tanpa perlu keluar isi air di mesin air atau beli air galon berbotol2.

nak tahu macamana? 😉 komen nak! 👇🏼

@cuckoo.sungaibuloh

cuckoo.sungaibuloh
Fusion Top The Family-Friendly!
.
Apa kelebihan Fusion Top?
💧Direka khas untuk keluarga bersaiz sederhana dan besar
💧Rekabentuk minimalis dan moden
💧Fungsi khas ‘child-lock safety’
💧6 tahap tapisan air
💧Air panas, sejuk dan bersuhu bilik
💧Rekabentuk ‘lebar’ untuk mangkuk dan periuk
💧Faucet yang mudah dipasang dan dicuci
💧Alas lapik yang mudah dipasang dan dicuci
💧Tangki air keluli tahan karat
.
Impikan keluarga besar tapi mahukan penjimatan?!
.
Nah!! Fusion Top pilihan terbaik untuk anda! Serendah RM98 sebulan, air bersih dan selamat kini milik anda sekeluarga!
.
#cuckoowaterpurifier #penapisaircuckoo #cuckooairpurifier #cleanwater #housewife #mineralwater #purifiedwater #penapisudaracuckoo #gegarvaganza2018 #gv2018 #cuckoofriend #cuckoochumidifier #usahawancuckoo #cuckoomalaysia #kepong #kotadamansara #sgbuloh #gombak #selayang #kualalumpur #bazarpaknil #sayajualcuckoo #sayajual
2 3 1 hour ago
Fusion top the family-friendly!
.
apa kelebihan fusion top?
💧direka khas untuk keluarga bersaiz sederhana dan besar
💧rekabentuk minimalis dan moden
💧fungsi khas ‘child-lock safety’
💧6 tahap tapisan air
💧air panas, sejuk dan bersuhu bilik
💧rekabentuk ‘lebar’ untuk mangkuk dan periuk
💧faucet yang mudah dipasang dan dicuci
💧alas lapik yang mudah dipasang dan dicuci
💧tangki air keluli tahan karat
.
impikan keluarga besar tapi mahukan penjimatan?!
.
nah!! fusion top pilihan terbaik untuk anda! serendah rm98 sebulan, air bersih dan selamat kini milik anda sekeluarga!
.
#cuckoowaterpurifier #penapisaircuckoo #cuckooairpurifier #cleanwater #housewife #mineralwater #purifiedwater #penapisudaracuckoo #gegarvaganza2018 #gv2018 #cuckoofriend #cuckoochumidifier #usahawancuckoo #cuckoomalaysia #kepong #kotadamansara #sgbuloh #gombak #selayang #kualalumpur #bazarpaknil #sayajualcuckoo #sayajual

@fazbulouscuckoo

fazbulouscuckoo
GERAM JERK TENGOK DESIGN² WATER FILTER CUCKOO NIE😡..
.
CUTE² & URBAN DESIGN KENZZ..
BUKAN TU JER, LAGIK DPT BANTU ANDA JADI LEBIH SIHAT DGN PENGAMBILAN AIR BERSIH TAU..
. 
Nak wat Susu Anak pun Mudah..
Pepagi Breakfast pun Mudah je Nak Buat Air..
Tak Yah Nak Wait Lama Utk Masak Air..
Tetamu Dtg pun CEPAT Je Sediakan Air kenzz😁😍..
.
Semua Bermula dgn Plan 60 Bulan Skrg Utk King Top Mahupun Iris Top..
Cepat² lah Order sebab lepas ni dah x dpt harga semurah ni lagik????..
.
.
Pastu YG BEST Lagi Dapat ⤵️..
📌PERCUMA Pemasangan (Jimat RM265)
📌PERCUMA Servis..
📌PERCUMA Penukaran Filter Berjadual
📌PERCUMA Full Warranty
📌PERCUMA Pemasangan Semula
.
LIMITED OFFER‼️
STOK DARI BERHARGA RM75.47..
BOLEH BOOKING TANPA PERLU DEPOSIT.
.
JANGAN TUNGGU SAMPAI SAAT AKHIR!!
.
SAYA NAK DAFTAR SEKARANG!!
CONFIRM APPROVED!!!
BAGAIMANA? ..
Nak mendaftar hanya perlukan 2 Dokumen SAHAJA:
📋Muka Hadapan Kad Pengenalan
💳Muka Hadapan Kad Debit
❌ TAK perlu payslip..
❎ TAK perlu bank statement..
☑️ Suri rumah pun boleh memohon #semuabolehapply
.
PROMOSI TERHAD..
JOM ORDER..
SAYA URUSKAN SEHINGGA SIAP PASANG..
.
Dapatkan Keterangan Lebih Lanjut Di Website Rasmi www.cuckoo.fashlashoppe.com kami di link BIO IG👆🖱️..
.
WHATSAPP SEKARANG UNTUK DETAIL DAN DEAL SAMPAI JADI⤵️..
🌟 WhatsApp 📲 +6011-1188 8586 or find us at @fazbulouscuckoo 🔝BIO Link to book🤙..
.
Cuckoo #Cuckoomalaysia #Cuckooselangor #penapisairberkualiti #PenapisUdara #Cuckooampang #Cuckoomurah #Penapisairmurah #Penapisair #Penapisaircuckoo #Cuckookl #penapisairterbaik #WaterFilter #AirFilter #PenapisAir #penapisairhalal #BaazarPaknil
#Fattzura #TruDolly #Vdolly #Trufitz
#Fattahamin #Gegarvaganza #penapisairmalaysia
#penapisudaramalaysia #Gegarvaganza2018 #BintangCuckooGempak #BintangCuckoo
#TeamCuckooPower #fazbulousCuckoo
1 2 1 hour ago
Geram j**k tengok design² water filter cuckoo nie😡..
.
cute² & urban design kenzz..
bukan tu jer, lagik dpt bantu anda jadi lebih sihat dgn pengambilan air bersih tau..
.
nak wat susu anak pun mudah..
pepagi breakfast pun mudah je nak buat air..
tak yah nak wait lama utk masak air..
tetamu dtg pun cepat je sediakan air kenzz😁😍..
.
semua bermula dgn plan 60 bulan skrg utk king top mahupun iris top..
cepat² lah order sebab lepas ni dah x dpt harga semurah ni lagik????..
.
.
pastu yg best lagi dapat ⤵️..
📌percuma pemasangan (jimat rm265)
📌percuma servis..
📌percuma penukaran filter berjadual
📌percuma full warranty
📌percuma pemasangan semula
.
limited offer‼️
stok dari berharga rm75.47..
boleh booking tanpa perlu deposit.
.
jangan tunggu sampai saat akhir!!
.
saya nak daftar sekarang!!
confirm approved!!!
bagaimana? ..
nak mendaftar hanya perlukan 2 dokumen sahaja:
📋muka hadapan kad pengenalan
💳muka hadapan kad debit
❌ tak perlu payslip..
❎ tak perlu bank statement..
☑️ suri rumah pun boleh memohon #semuabolehapply .
promosi terhad..
jom order..
saya uruskan sehingga siap pasang..
.
dapatkan keterangan lebih lanjut di website rasmi www.cuckoo.fashlashoppe.com kami di link bio ig👆🖱️..
.
whatsapp sekarang untuk detail dan deal sampai jadi⤵️..
🌟 whatsapp 📲 +6011-1188 8586 or find us at @fazbulouscuckoo 🔝bio link to book🤙..
.
cuckoo #cuckoomalaysia #cuckooselangor #penapisairberkualiti #penapisudara #cuckooampang #cuckoomurah #penapisairmurah #penapisair #penapisaircuckoo #cuckookl #penapisairterbaik #waterfilter #airfilter #penapisair #penapisairhalal #baazarpaknil #fattzura #trudolly #vdolly #trufitz #fattahamin #gegarvaganza #penapisairmalaysia #penapisudaramalaysia #gegarvaganza2018 #bintangcuckoogempak #bintangcuckoo #teamcuckoopower #fazbulouscuckoo

@pakejpercutianmurahkuantan

pakejpercutianmurahkuantan
PROMOSI PAKEJ PERCUTIAN MURAH BERBALOI TERMASUK DENGAN TIKET FLIGHT

1.Pakej Bandung 4H3M termasuk dengan flight - RM599
2.Pakej Krabi 3H2M termasuk dengan flight - RM599
3.Pakej Ho Chi Minh 3H2M termasuk dengan flight - RM699
4.Pakej Bali 4D3N termasuk dengan flight - RM799
5.Pakej Cuti-Cuti Malaysia Cameron Highland - RM99
.
Berminat? Untuk mendapatkan details setiap pakej dan juga tempahan.. Boleh call :  03 6021 1336 
Atau
www.wasap.my/60122923284/promoGTAH

Boleh call :  03 6021 1336 
Atau
www.wasap.my/60122923284/promoGTAH

Boleh call :  03 6021 1336 
Atau
www.wasap.my/60122923284/promoGTAH
.
.
Jom grab segera kerana seat adalah terhad dan promo ini akan tamat pada 28 Oktober 2018.

#cuti #cuticuti #cuticutimalaysia #holiday #makanangin #jalanjalan #travel #makan #hijab #ctdk #neelofa #jannanick #schaalyahya #shakleemalaysia #cuckoomalaysia
0 5 1 hour ago
Promosi pakej percutian murah berbaloi termasuk dengan tiket flight

1.pakej bandung 4h3m termasuk dengan flight - rm599
2.pakej krabi 3h2m termasuk dengan flight - rm599
3.pakej ho chi minh 3h2m termasuk dengan flight - rm699
4.pakej bali 4d3n termasuk dengan flight - rm799
5.pakej cuti-cuti malaysia cameron highland - rm99
.
berminat? untuk mendapatkan details setiap pakej dan juga tempahan.. boleh call : 03 6021 1336
atau
www.wasap.my/60122923284/promogtah

boleh call : 03 6021 1336
atau
www.wasap.my/60122923284/promogtah

boleh call : 03 6021 1336
atau
www.wasap.my/60122923284/promogtah
.
.
jom grab segera kerana seat adalah terhad dan promo ini akan tamat pada 28 oktober 2018.

#cuti #cuticuti #cuticutimalaysia #holiday #makanangin #jalanjalan #travel #makan #hijab #ctdk #neelofa #jannanick #schaalyahya #shakleemalaysia #cuckoomalaysia

@gotoursandholiday

gotoursandholiday
PROMOSI PAKEJ PERCUTIAN MURAH BERBALOI TERMASUK DENGAN TIKET FLIGHT

1.Pakej Bandung 4H3M termasuk dengan flight - RM599
2.Pakej Krabi 3H2M termasuk dengan flight - RM599
3.Pakej Ho Chi Minh 3H2M termasuk dengan flight - RM699
4.Pakej Bali 4D3N termasuk dengan flight - RM799
5.Pakej Cuti-Cuti Malaysia Cameron Highland - RM99
.
Berminat? Untuk mendapatkan details setiap pakej dan juga tempahan.. Boleh call :  03 6021 1336 
Atau
www.wasap.my/60122923284/promoGTAH

Boleh call :  03 6021 1336 
Atau
www.wasap.my/60122923284/promoGTAH

Boleh call :  03 6021 1336 
Atau
www.wasap.my/60122923284/promoGTAH
.
.
Jom grab segera kerana seat adalah terhad dan promo ini akan tamat pada 28 Oktober 2018.

#cuti #cuticuti #cuticutimalaysia #holiday #makanangin #jalanjalan #travel #makan #hijab #ctdk #neelofa #jannanick #schaalyahya #shakleemalaysia #cuckoomalaysia
0 19 1 hour ago
Promosi pakej percutian murah berbaloi termasuk dengan tiket flight

1.pakej bandung 4h3m termasuk dengan flight - rm599
2.pakej krabi 3h2m termasuk dengan flight - rm599
3.pakej ho chi minh 3h2m termasuk dengan flight - rm699
4.pakej bali 4d3n termasuk dengan flight - rm799
5.pakej cuti-cuti malaysia cameron highland - rm99
.
berminat? untuk mendapatkan details setiap pakej dan juga tempahan.. boleh call : 03 6021 1336
atau
www.wasap.my/60122923284/promogtah

boleh call : 03 6021 1336
atau
www.wasap.my/60122923284/promogtah

boleh call : 03 6021 1336
atau
www.wasap.my/60122923284/promogtah
.
.
jom grab segera kerana seat adalah terhad dan promo ini akan tamat pada 28 oktober 2018.

#cuti #cuticuti #cuticutimalaysia #holiday #makanangin #jalanjalan #travel #makan #hijab #ctdk #neelofa #jannanick #schaalyahya #shakleemalaysia #cuckoomalaysia

@ayda_cuckoo_trusted_seller

ayda_cuckoo_trusted_seller
Dinner tonite. 
Spiral + cheese & herbs

Nk tya tentang produk #cuckoomalaysia
Pm Aida ya anytime boleh aje. 
011.12523252

#hakakcuckoomoodmemasak
#cuckootrustedseller 
#kingtop 
#iristop 
#agensahcuckoo 
#cuckoobeyondstandard
0 1 1 hour ago
Dinner tonite.
spiral + cheese & herbs

nk tya tentang produk #cuckoomalaysia pm aida ya anytime boleh aje.
011.12523252

#hakakcuckoomoodmemasak #cuckootrustedseller
#kingtop
#iristop
#agensahcuckoo
#cuckoobeyondstandard