Loading...

@cuckooonline.malaysia

cuckooonline.malaysia
MUDAH NYA PASANG CUCKOO.
SEMUDAH ABC.
KAMI URUSKAN A TO Z!
FREE REGISTERATION FEE RM265!
.
MENCARI PENAPIS AIR BAJET BAWAH RM100 SEBULAN
๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ Maksimum kontrak 5 tahun jeeeee. 
Kontrak 7 tahun yang korang kata macam beli kereta myvi tu dah takde dah. ๐Ÿ™„๐Ÿ™„๐Ÿ™„ Kalau sebulan RM98

Bukak kalkulator bahagi 30, sehari jadi RM3.26 je

Dapat air mineral unlimited. Boleh togak sampai kembung perut macam ikan buntal ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Beli air mineral kat kedai dapat 1.5 liter je okayhhhhh. Tu pun belum sehari dah habis ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ . ๐Ÿ†“ PERCUMA YURAN PENDAFTARAN SEBANYAK RM265
.
๐Ÿ†“ PERCUMA KOS PEMASANGAN
.
๐Ÿ†“ PERCUMA KOS PENGHANTARAN
.
๐Ÿ†“ PERCUMA SERVIS DAN WARANTI SEPANJANG 5 TAHUN
.
๐Ÿ†“ PERCUMA KOS PEMINDAHAN SEPANJANG 5 TAHUN

Anda boleh buat tempahan secara ONLINE! Sit back dan relax biar saya uruskan semua!
.

Hanya salinan IC dan Kad Debit/Kad Kredit Depan diperlukan. 100% cashless transaction. 
Bank statement tidak diperlukan. .

Dalam masa 7 hari bekerja, penapis air Cuckoo akan selamat siap dipasang di rumah anda ๐Ÿ˜Š
.

No hidden charge.
No hidden cost. 
We are more than happy to serve you!
.

Boleh pasang satu Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Bagaimana nak register?
.

Jom order penapis udara cuckoo dengan saya, Natural Executive anda di:
๐Ÿ“ฒ0182998760
Nurul Iman ๐Ÿ’“

#cuckoomalaysia #cuckoowaterpurifier #cuckooairpurifier #cuckoo #trustedagentcuckoo #penapisudaracuckoo #penapisaircuckoo #penapisair #penapisudara #waterfilter #waterpurifier #airpurifier #sayajualpenapisair #sayajualcuckoo #CuckooBangi #CuckooKajang #CuckooKL #CuckooSegambut #CuckooKepong #CuckooNilai #CuckooDengkil #CuckooJenjarom #CuckooCyberjaya #CuckooPutrajaya
#cuckoobeyondstandards #servicemusthavestandards
0 3 49 minutes ago
Mudah nya pasang cuckoo.
semudah abc.
kami uruskan a to z!
free registeration fee rm265!
.
mencari penapis air bajet bawah rm100 sebulan
๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ maksimum kontrak 5 tahun jeeeee.
kontrak 7 tahun yang korang kata macam beli kereta myvi tu dah takde dah. ๐Ÿ™„๐Ÿ™„๐Ÿ™„ kalau sebulan rm98

bukak kalkulator bahagi 30, sehari jadi rm3.26 je

dapat air mineral unlimited. boleh togak sampai kembung perut macam ikan buntal ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ beli air mineral kat kedai dapat 1.5 liter je okayhhhhh. tu pun belum sehari dah habis ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ . ๐Ÿ†“ percuma yuran pendaftaran sebanyak rm265
.
๐Ÿ†“ percuma kos pemasangan
.
๐Ÿ†“ percuma kos penghantaran
.
๐Ÿ†“ percuma servis dan waranti sepanjang 5 tahun
.
๐Ÿ†“ percuma kos pemindahan sepanjang 5 tahun

anda boleh buat tempahan secara online! sit back dan relax biar saya uruskan semua!
.

hanya salinan ic dan kad debit/kad kredit depan diperlukan. 100% cashless transaction.
bank statement tidak diperlukan. .

dalam masa 7 hari bekerja, penapis air cuckoo akan selamat siap dipasang di rumah anda ๐Ÿ˜Š
.

no hidden charge.
no hidden cost.
we are more than happy to serve you!
.

boleh pasang satu malaysia termasuk sabah dan sarawak. bagaimana nak register?
.

jom order penapis udara cuckoo dengan saya, natural executive anda di:
๐Ÿ“ฒ0182998760
nurul iman ๐Ÿ’“

#cuckoomalaysia #cuckoowaterpurifier #cuckooairpurifier #cuckoo #trustedagentcuckoo #penapisudaracuckoo #penapisaircuckoo #penapisair #penapisudara #waterfilter #waterpurifier #airpurifier #sayajualpenapisair #sayajualcuckoo #cuckoobangi #cuckookajang #cuckookl #cuckoosegambut #cuckookepong #cuckoonilai #cuckoodengkil #cuckoojenjarom #cuckoocyberjaya #cuckooputrajaya #cuckoobeyondstandards #servicemusthavestandards

@cuckooonline.malaysia

cuckooonline.malaysia
MUDAH NYA PASANG CUCKOO.
SEMUDAH ABC.
KAMI URUSKAN A TO Z!
FREE REGISTERATION FEE RM265!
.
MENCARI PENAPIS AIR BAJET BAWAH RM100 SEBULAN
๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ Maksimum kontrak 5 tahun jeeeee. 
Kontrak 7 tahun yang korang kata macam beli kereta myvi tu dah takde dah. ๐Ÿ™„๐Ÿ™„๐Ÿ™„ Kalau sebulan RM98

Bukak kalkulator bahagi 30, sehari jadi RM3.26 je

Dapat air mineral unlimited. Boleh togak sampai kembung perut macam ikan buntal ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Beli air mineral kat kedai dapat 1.5 liter je okayhhhhh. Tu pun belum sehari dah habis ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ . ๐Ÿ†“ PERCUMA YURAN PENDAFTARAN SEBANYAK RM265
.
๐Ÿ†“ PERCUMA KOS PEMASANGAN
.
๐Ÿ†“ PERCUMA KOS PENGHANTARAN
.
๐Ÿ†“ PERCUMA SERVIS DAN WARANTI SEPANJANG 5 TAHUN
.
๐Ÿ†“ PERCUMA KOS PEMINDAHAN SEPANJANG 5 TAHUN

Anda boleh buat tempahan secara ONLINE! Sit back dan relax biar saya uruskan semua!
.

Hanya salinan IC dan Kad Debit/Kad Kredit Depan diperlukan. 100% cashless transaction. 
Bank statement tidak diperlukan. .

Dalam masa 7 hari bekerja, penapis air Cuckoo akan selamat siap dipasang di rumah anda ๐Ÿ˜Š
.

No hidden charge.
No hidden cost. 
We are more than happy to serve you!
.

Boleh pasang satu Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Bagaimana nak register?
.

Jom order penapis udara cuckoo dengan saya, Natural Executive anda di:
๐Ÿ“ฒ0182998760
Nurul Iman ๐Ÿ’“

#cuckoomalaysia #cuckoowaterpurifier #cuckooairpurifier #cuckoo #trustedagentcuckoo #penapisudaracuckoo #penapisaircuckoo #penapisair #penapisudara #waterfilter #waterpurifier #airpurifier #sayajualpenapisair #sayajualcuckoo #CuckooBangi #CuckooKajang #CuckooKL #CuckooSegambut #CuckooKepong #CuckooNilai #CuckooDengkil #CuckooJenjarom #CuckooCyberjaya #CuckooPutrajaya
#cuckoobeyondstandards #servicemusthavestandards
0 2 52 minutes ago
Mudah nya pasang cuckoo.
semudah abc.
kami uruskan a to z!
free registeration fee rm265!
.
mencari penapis air bajet bawah rm100 sebulan
๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ maksimum kontrak 5 tahun jeeeee.
kontrak 7 tahun yang korang kata macam beli kereta myvi tu dah takde dah. ๐Ÿ™„๐Ÿ™„๐Ÿ™„ kalau sebulan rm98

bukak kalkulator bahagi 30, sehari jadi rm3.26 je

dapat air mineral unlimited. boleh togak sampai kembung perut macam ikan buntal ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ beli air mineral kat kedai dapat 1.5 liter je okayhhhhh. tu pun belum sehari dah habis ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ . ๐Ÿ†“ percuma yuran pendaftaran sebanyak rm265
.
๐Ÿ†“ percuma kos pemasangan
.
๐Ÿ†“ percuma kos penghantaran
.
๐Ÿ†“ percuma servis dan waranti sepanjang 5 tahun
.
๐Ÿ†“ percuma kos pemindahan sepanjang 5 tahun

anda boleh buat tempahan secara online! sit back dan relax biar saya uruskan semua!
.

hanya salinan ic dan kad debit/kad kredit depan diperlukan. 100% cashless transaction.
bank statement tidak diperlukan. .

dalam masa 7 hari bekerja, penapis air cuckoo akan selamat siap dipasang di rumah anda ๐Ÿ˜Š
.

no hidden charge.
no hidden cost.
we are more than happy to serve you!
.

boleh pasang satu malaysia termasuk sabah dan sarawak. bagaimana nak register?
.

jom order penapis udara cuckoo dengan saya, natural executive anda di:
๐Ÿ“ฒ0182998760
nurul iman ๐Ÿ’“

#cuckoomalaysia #cuckoowaterpurifier #cuckooairpurifier #cuckoo #trustedagentcuckoo #penapisudaracuckoo #penapisaircuckoo #penapisair #penapisudara #waterfilter #waterpurifier #airpurifier #sayajualpenapisair #sayajualcuckoo #cuckoobangi #cuckookajang #cuckookl #cuckoosegambut #cuckookepong #cuckoonilai #cuckoodengkil #cuckoojenjarom #cuckoocyberjaya #cuckooputrajaya #cuckoobeyondstandards #servicemusthavestandards

@cuckoo_2_u

cuckoo_2_u
MURAH โ€ผ๏ธ MURAH โ€ผ๏ธ MURAH โ€ผ๏ธ
.
Harga mampu milik. Penapis Air 3 SUHU dan Penapis Udara harga DIBAWAH RM100๐Ÿ‘
.
TUNGGU APA LAGI???
.
FREE?
โœ”FREE- PEMASANGAN
โœ”FREE- SERVIS 4 BULAN SEKALI
โœ”FREE- TUKAR FILTER 4 BULAN SEKALI
โœ”FREE- WARRANTY โœ”FREE- PEMINDAHAN
DIJAMIN TIADA CAS TERSEMBUNYI!
.
SIAPA LAYAK MEMOHON?
โœ”Kerja sendiri @ Peniaga online
โœ”Surirumah
โœ”Blacklisted yang di CTOS/CCRIS .
INI BETUL2 BUKAN COBAAN. Cuma perlukan:
โœ” Salinan kad pengenalan โœ” No akaun bank ATAU no kad kredit (VISA/MASTER)
.
TIDAK PERLU:
โŒ slip gaji โŒ penyata KWSP โŒ penyata bank โŒ apa-apa lagi dokumen lain yang MERUMITKAN.
.
KENAPA MESTI PILIH CUCKOO ?
โœ”BAYARAN bulanan Paling RENDAH.
โœ”Hanya perlu sediakan sebulan payment sahaja TERUS PASANG di rumah
โœ”SERVIS BERKALA & WARRANTI, semuanya kami uruskan dengan PERCUMA sahaja โœ”satu-satu nya penapis air yang MAMPU menghasilkan Air BERALKALI RINGAN serta KAYA MINERAL hanya dari rumah
.
MUDAH ! MEMANG MUDAH ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Sangat MUDAH & MESRA Pengguna.

#cuckoo #cuckoomalaysia #cuckoobeyondstandards #cuckoostrongestforce #cuckoothebest #waterpurifier #airpurifier #alkalinewater #sayaagentcuckoo #sayajualcuckoo
0 6 1 hour ago
Murah โ€ผ๏ธ murah โ€ผ๏ธ murah โ€ผ๏ธ
.
harga mampu milik. penapis air 3 suhu dan penapis udara harga dibawah rm100๐Ÿ‘
.
tunggu apa lagi???
.
free?
โœ”free- pemasangan
โœ”free- servis 4 bulan sekali
โœ”free- tukar filter 4 bulan sekali
โœ”free- warranty โœ”free- pemindahan
dijamin tiada cas tersembunyi!
.
siapa layak memohon?
โœ”kerja sendiri @ peniaga online
โœ”surirumah
โœ”blacklisted yang di ctos/ccris .
ini betul2 bukan cobaan. cuma perlukan:
โœ” salinan kad pengenalan โœ” no akaun bank atau no kad kredit (visa/master)
.
tidak perlu:
โŒ slip gaji โŒ penyata kwsp โŒ penyata bank โŒ apa-apa lagi dokumen lain yang merumitkan.
.
kenapa mesti pilih cuckoo ?
โœ”bayaran bulanan paling rendah.
โœ”hanya perlu sediakan sebulan payment sahaja terus pasang di rumah
โœ”servis berkala & warranti, semuanya kami uruskan dengan percuma sahaja โœ”satu-satu nya penapis air yang mampu menghasilkan air beralkali ringan serta kaya mineral hanya dari rumah
.
mudah ! memang mudah ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
sangat mudah & mesra pengguna.

#cuckoo #cuckoomalaysia #cuckoobeyondstandards #cuckoostrongestforce #cuckoothebest #waterpurifier #airpurifier #alkalinewater #sayaagentcuckoo #sayajualcuckoo

@cuckoo.hqofficial

cuckoo.hqofficial
KENAPA ANDA HARUS PASANG CUCKOO SEKARANG โ‰๏ธ
.
๐Ÿ’ฏ FREE yuran pendaftaran bernilai RM265
๐Ÿ’ฏ FREE servis dan waranti sepanjang kontrak
๐Ÿ’ฏ FREE tukaran alat ganti
๐Ÿ’ฏ FREE penyelenggaraan
๐Ÿ’ฏ FREE tukar filter baru setiap 4 bulan
๐Ÿ’ฏ FREE penghantaran seluruh Malaysia
๐Ÿ’ฏ FREE pemasangan seluruh Malaysia
๐Ÿ’ฏ FREE tube penapis air sepanjang 15 meter
๐Ÿ’ฏ FREE kos pemindahan setahun sekali (alamat berlainan)
๐Ÿ’ฏ FREE kos pemindahan 3 kali setahun (alamat sama)
๐Ÿ’ฏ FREE extra tubing air Cuckoo di sinki
๐Ÿ’ฏ FREEgift bernilai RM600 untuk SET COMBO
๐Ÿ’ฏ FREEgift bernilai RM1500 pembelian TUNAI
.
Jum Pendaftaran secara online dengan Iman , anda duduk di rumah sahaja. .
.
Nak pasang CUCKOO sekarang?
.
PROMOSI Bulan Ini Sahaja.
Pendaftaran, Penghantaran Dan Pemasangan adalah PERCUMA!
Jimat Rm265๐Ÿ˜
.
Betul betul bayar serendah RM75.47 je kalau nak pasang.
Pasang bulan Ini ,stat pembayaran pada bulan depan best kan?๐Ÿค—
.
Hanya  perlukan gambar ic depan dan no akaun sahaja.
.
Kami uruskan pendaftaran Cuckoo A to Z.
.
Nurul Iman
Natural Executive Cuckoo
๐Ÿ“ฒ0182998760
www.wasap.my/60182998760
.
Fauzan
๐Ÿ“ฒ0133014766
.

Clik link whsap Di bio.
Skrg semua Di hujung jari Anda.
.
#cuckoomalaysia
#cuckookualalumpur
#cuckooshahalam
#cmodel
#promosicuckoo
#penapisaircucko
0 1 1 hour ago
Kenapa anda harus pasang cuckoo sekarang โ‰๏ธ
.
๐Ÿ’ฏ free yuran pendaftaran bernilai rm265
๐Ÿ’ฏ free servis dan waranti sepanjang kontrak
๐Ÿ’ฏ free tukaran alat ganti
๐Ÿ’ฏ free penyelenggaraan
๐Ÿ’ฏ free tukar filter baru setiap 4 bulan
๐Ÿ’ฏ free penghantaran seluruh malaysia
๐Ÿ’ฏ free pemasangan seluruh malaysia
๐Ÿ’ฏ free tube penapis air sepanjang 15 meter
๐Ÿ’ฏ free kos pemindahan setahun sekali (alamat berlainan)
๐Ÿ’ฏ free kos pemindahan 3 kali setahun (alamat sama)
๐Ÿ’ฏ free extra tubing air cuckoo di sinki
๐Ÿ’ฏ freegift bernilai rm600 untuk set combo
๐Ÿ’ฏ freegift bernilai rm1500 pembelian tunai
.
jum pendaftaran secara online dengan iman , anda duduk di rumah sahaja. .
.
nak pasang cuckoo sekarang?
.
promosi bulan ini sahaja.
pendaftaran, penghantaran dan pemasangan adalah percuma!
jimat rm265๐Ÿ˜
.
betul betul bayar serendah rm75.47 je kalau nak pasang.
pasang bulan ini ,stat pembayaran pada bulan depan best kan?๐Ÿค—
.
hanya perlukan gambar ic depan dan no akaun sahaja.
.
kami uruskan pendaftaran cuckoo a to z.
.
nurul iman
natural executive cuckoo
๐Ÿ“ฒ0182998760
www.wasap.my/60182998760
.
fauzan
๐Ÿ“ฒ0133014766
.

clik link whsap di bio.
skrg semua di hujung jari anda.
.
#cuckoomalaysia #cuckookualalumpur #cuckooshahalam #cmodel #promosicuckoo #penapisaircucko

@cuckoo_2_u

cuckoo_2_u
MURAH โ€ผ๏ธ MURAH โ€ผ๏ธ MURAH โ€ผ๏ธ
.
Harga mampu milik. Penapis Air 3 SUHU dan Penapis Udara harga DIBAWAH RM100๐Ÿ‘
.
TUNGGU APA LAGI???
.
FREE?
โœ”FREE- PEMASANGAN
โœ”FREE- SERVIS 4 BULAN SEKALI
โœ”FREE- TUKAR FILTER 4 BULAN SEKALI
โœ”FREE- WARRANTY โœ”FREE- PEMINDAHAN
DIJAMIN TIADA CAS TERSEMBUNYI!
.
SIAPA LAYAK MEMOHON?
โœ”Kerja sendiri @ Peniaga online
โœ”Surirumah
โœ”Blacklisted yang di CTOS/CCRIS .
INI BETUL2 BUKAN COBAAN. Cuma perlukan:
โœ” Salinan kad pengenalan โœ” No akaun bank ATAU no kad kredit (VISA/MASTER)
.
TIDAK PERLU:
โŒ slip gaji โŒ penyata KWSP โŒ penyata bank โŒ apa-apa lagi dokumen lain yang MERUMITKAN.
.
KENAPA MESTI PILIH CUCKOO ?
โœ”BAYARAN bulanan Paling RENDAH.
โœ”Hanya perlu sediakan sebulan payment sahaja TERUS PASANG di rumah
โœ”SERVIS BERKALA & WARRANTI, semuanya kami uruskan dengan PERCUMA sahaja โœ”satu-satu nya penapis air yang MAMPU menghasilkan Air BERALKALI RINGAN serta KAYA MINERAL hanya dari rumah
.
MUDAH ! MEMANG MUDAH ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Sangat MUDAH & MESRA Pengguna.

#cuckoo #cuckoomalaysia #cuckoobeyondstandards #cuckoostrongestforce #cuckoothebest #waterpurifier #airpurifier #alkalinewater #sayaagentcuckoo #sayajualcuckoo
0 6 1 hour ago
Murah โ€ผ๏ธ murah โ€ผ๏ธ murah โ€ผ๏ธ
.
harga mampu milik. penapis air 3 suhu dan penapis udara harga dibawah rm100๐Ÿ‘
.
tunggu apa lagi???
.
free?
โœ”free- pemasangan
โœ”free- servis 4 bulan sekali
โœ”free- tukar filter 4 bulan sekali
โœ”free- warranty โœ”free- pemindahan
dijamin tiada cas tersembunyi!
.
siapa layak memohon?
โœ”kerja sendiri @ peniaga online
โœ”surirumah
โœ”blacklisted yang di ctos/ccris .
ini betul2 bukan cobaan. cuma perlukan:
โœ” salinan kad pengenalan โœ” no akaun bank atau no kad kredit (visa/master)
.
tidak perlu:
โŒ slip gaji โŒ penyata kwsp โŒ penyata bank โŒ apa-apa lagi dokumen lain yang merumitkan.
.
kenapa mesti pilih cuckoo ?
โœ”bayaran bulanan paling rendah.
โœ”hanya perlu sediakan sebulan payment sahaja terus pasang di rumah
โœ”servis berkala & warranti, semuanya kami uruskan dengan percuma sahaja โœ”satu-satu nya penapis air yang mampu menghasilkan air beralkali ringan serta kaya mineral hanya dari rumah
.
mudah ! memang mudah ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
sangat mudah & mesra pengguna.

#cuckoo #cuckoomalaysia #cuckoobeyondstandards #cuckoostrongestforce #cuckoothebest #waterpurifier #airpurifier #alkalinewater #sayaagentcuckoo #sayajualcuckoo

@cuckoo_2_u

cuckoo_2_u
MURAH โ€ผ๏ธ MURAH โ€ผ๏ธ MURAH โ€ผ๏ธ
.
Harga mampu milik. Penapis Air 3 SUHU dan Penapis Udara harga DIBAWAH RM100๐Ÿ‘
.
TUNGGU APA LAGI???
.
FREE?
โœ”FREE- PEMASANGAN
โœ”FREE- SERVIS 4 BULAN SEKALI
โœ”FREE- TUKAR FILTER 4 BULAN SEKALI
โœ”FREE- WARRANTY โœ”FREE- PEMINDAHAN
DIJAMIN TIADA CAS TERSEMBUNYI!
.
SIAPA LAYAK MEMOHON?
โœ”Kerja sendiri @ Peniaga online
โœ”Surirumah
โœ”Blacklisted yang di CTOS/CCRIS .
INI BETUL2 BUKAN COBAAN. Cuma perlukan:
โœ” Salinan kad pengenalan โœ” No akaun bank ATAU no kad kredit (VISA/MASTER)
.
TIDAK PERLU:
โŒ slip gaji โŒ penyata KWSP โŒ penyata bank โŒ apa-apa lagi dokumen lain yang MERUMITKAN.
.
KENAPA MESTI PILIH CUCKOO ?
โœ”BAYARAN bulanan Paling RENDAH.
โœ”Hanya perlu sediakan sebulan payment sahaja TERUS PASANG di rumah
โœ”SERVIS BERKALA & WARRANTI, semuanya kami uruskan dengan PERCUMA sahaja โœ”satu-satu nya penapis air yang MAMPU menghasilkan Air BERALKALI RINGAN serta KAYA MINERAL hanya dari rumah
.
MUDAH ! MEMANG MUDAH ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Sangat MUDAH & MESRA Pengguna.

#cuckoo #cuckoomalaysia #cuckoobeyondstandards #cuckoostrongestforce #cuckoothebest #waterpurifier #airpurifier #alkalinewater #sayaagentcuckoo #sayajualcuckoo
0 10 1 hour ago
Murah โ€ผ๏ธ murah โ€ผ๏ธ murah โ€ผ๏ธ
.
harga mampu milik. penapis air 3 suhu dan penapis udara harga dibawah rm100๐Ÿ‘
.
tunggu apa lagi???
.
free?
โœ”free- pemasangan
โœ”free- servis 4 bulan sekali
โœ”free- tukar filter 4 bulan sekali
โœ”free- warranty โœ”free- pemindahan
dijamin tiada cas tersembunyi!
.
siapa layak memohon?
โœ”kerja sendiri @ peniaga online
โœ”surirumah
โœ”blacklisted yang di ctos/ccris .
ini betul2 bukan cobaan. cuma perlukan:
โœ” salinan kad pengenalan โœ” no akaun bank atau no kad kredit (visa/master)
.
tidak perlu:
โŒ slip gaji โŒ penyata kwsp โŒ penyata bank โŒ apa-apa lagi dokumen lain yang merumitkan.
.
kenapa mesti pilih cuckoo ?
โœ”bayaran bulanan paling rendah.
โœ”hanya perlu sediakan sebulan payment sahaja terus pasang di rumah
โœ”servis berkala & warranti, semuanya kami uruskan dengan percuma sahaja โœ”satu-satu nya penapis air yang mampu menghasilkan air beralkali ringan serta kaya mineral hanya dari rumah
.
mudah ! memang mudah ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
sangat mudah & mesra pengguna.

#cuckoo #cuckoomalaysia #cuckoobeyondstandards #cuckoostrongestforce #cuckoothebest #waterpurifier #airpurifier #alkalinewater #sayaagentcuckoo #sayajualcuckoo

@cuckoo.hqofficial

cuckoo.hqofficial
KENAPA ANDA HARUS PASANG CUCKOO SEKARANG โ‰๏ธ
.
๐Ÿ’ฏ FREE yuran pendaftaran bernilai RM265
๐Ÿ’ฏ FREE servis dan waranti sepanjang kontrak
๐Ÿ’ฏ FREE tukaran alat ganti
๐Ÿ’ฏ FREE penyelenggaraan
๐Ÿ’ฏ FREE tukar filter baru setiap 4 bulan
๐Ÿ’ฏ FREE penghantaran seluruh Malaysia
๐Ÿ’ฏ FREE pemasangan seluruh Malaysia
๐Ÿ’ฏ FREE tube penapis air sepanjang 15 meter
๐Ÿ’ฏ FREE kos pemindahan setahun sekali (alamat berlainan)
๐Ÿ’ฏ FREE kos pemindahan 3 kali setahun (alamat sama)
๐Ÿ’ฏ FREE extra tubing air Cuckoo di sinki
๐Ÿ’ฏ FREEgift bernilai RM600 untuk SET COMBO
๐Ÿ’ฏ FREEgift bernilai RM1500 pembelian TUNAI
.
Jum Pendaftaran secara online dengan Iman , anda duduk di rumah sahaja. .
.
Nak pasang CUCKOO sekarang?
.
PROMOSI Bulan Ini Sahaja.
Pendaftaran, Penghantaran Dan Pemasangan adalah PERCUMA!
Jimat Rm265๐Ÿ˜
.
Betul betul bayar serendah RM75.47 je kalau nak pasang.
Pasang bulan Ini ,stat pembayaran pada bulan depan best kan?๐Ÿค—
.
Hanya  perlukan gambar ic depan dan no akaun sahaja.
.
Kami uruskan pendaftaran Cuckoo A to Z.
.
Nurul Iman
Natural Executive Cuckoo
๐Ÿ“ฒ0182998760
www.wasap.my/60182998760
.
Fauzan
๐Ÿ“ฒ0133014766
.

Clik link whsap Di bio.
Skrg semua Di hujung jari Anda.
.
#cuckoomalaysia
#cuckookualalumpur
#cuckooshahalam
#cmodel
#promosicuckoo
#penapisaircucko
0 2 1 hour ago
Kenapa anda harus pasang cuckoo sekarang โ‰๏ธ
.
๐Ÿ’ฏ free yuran pendaftaran bernilai rm265
๐Ÿ’ฏ free servis dan waranti sepanjang kontrak
๐Ÿ’ฏ free tukaran alat ganti
๐Ÿ’ฏ free penyelenggaraan
๐Ÿ’ฏ free tukar filter baru setiap 4 bulan
๐Ÿ’ฏ free penghantaran seluruh malaysia
๐Ÿ’ฏ free pemasangan seluruh malaysia
๐Ÿ’ฏ free tube penapis air sepanjang 15 meter
๐Ÿ’ฏ free kos pemindahan setahun sekali (alamat berlainan)
๐Ÿ’ฏ free kos pemindahan 3 kali setahun (alamat sama)
๐Ÿ’ฏ free extra tubing air cuckoo di sinki
๐Ÿ’ฏ freegift bernilai rm600 untuk set combo
๐Ÿ’ฏ freegift bernilai rm1500 pembelian tunai
.
jum pendaftaran secara online dengan iman , anda duduk di rumah sahaja. .
.
nak pasang cuckoo sekarang?
.
promosi bulan ini sahaja.
pendaftaran, penghantaran dan pemasangan adalah percuma!
jimat rm265๐Ÿ˜
.
betul betul bayar serendah rm75.47 je kalau nak pasang.
pasang bulan ini ,stat pembayaran pada bulan depan best kan?๐Ÿค—
.
hanya perlukan gambar ic depan dan no akaun sahaja.
.
kami uruskan pendaftaran cuckoo a to z.
.
nurul iman
natural executive cuckoo
๐Ÿ“ฒ0182998760
www.wasap.my/60182998760
.
fauzan
๐Ÿ“ฒ0133014766
.

clik link whsap di bio.
skrg semua di hujung jari anda.
.
#cuckoomalaysia #cuckookualalumpur #cuckooshahalam #cmodel #promosicuckoo #penapisaircucko

@skmagic.faried

skmagic.faried
Tahniah mr azrul,

Welcome to sk magic

#skmagicmalaysia 
#skmagic 
#sk_magicmalaysia 
#sk_magic 
Pesaingan bermula namun kita tetap kawan

#coway #cowaymalaysia #cuckoo #cuckoomalaysia #cunghoo
0 0 2 hours ago
Tahniah mr azrul,

welcome to sk magic

#skmagicmalaysia
#skmagic
#sk_magicmalaysia
#sk_magic
pesaingan bermula namun kita tetap kawan

#coway #cowaymalaysia #cuckoo #cuckoomalaysia #cunghoo

@fairussalmi

fairussalmi
Mari grab promosi Y.E.S sebelum tamat tempoh. Dapatkan daripada ejen Cuckoo sah anda sekarang.
www.wasap.my/+60132546102
#sayagunasayajual #ejensahcuckoomalaysia #promodisember2018 #cuckoomalaysia #cuckooteam #airmineralberalkali
0 3 2 hours ago
Mari grab promosi y.e.s sebelum tamat tempoh. dapatkan daripada ejen cuckoo sah anda sekarang.
www.wasap.my/+60132546102
#sayagunasayajual #ejensahcuckoomalaysia #promodisember2018 #cuckoomalaysia #cuckooteam #airmineralberalkali

@fairussalmi

fairussalmi
Mari grab promosi Y.E.S sebelum tamat tempoh. Dapatkan daripada ejen Cuckoo sah anda sekarang.
www.wasap.my/+60132546102
#sayagunasayajual #ejensahcuckoomalaysia #promodisember2018 #cuckoomalaysia #cuckooteam #airmineralberalkali
0 2 2 hours ago
Mari grab promosi y.e.s sebelum tamat tempoh. dapatkan daripada ejen cuckoo sah anda sekarang.
www.wasap.my/+60132546102
#sayagunasayajual #ejensahcuckoomalaysia #promodisember2018 #cuckoomalaysia #cuckooteam #airmineralberalkali

@goldenarrowagencyofficial

goldenarrowagencyofficial
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰YEAR END SALES CUCKOO. ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ
Bersempena meraikan ulangtahun Cuckoo yang ke 4๐ŸŽ‚๐ŸŽ‚ dan 500k customer pada tahun 2018, cuckoo menawarkan promosi akhir tahun bagi menutup tahun 2018 dengan gilang gemilangnya!! JANGAN LEPASKAN PELUANG INI!! SETIAP PEMBELIAN SET KOMBO SECARA RENTAL, PERCUMA PENAPIS UDARA MUDAH ALIH YANG COMEL BERNILAI RM600!! Untuk info lanjut wassap je!

www.wasap.my/60172349397/kombo
www.wasap.my/60172349397/kombo
www.wasap.my/60172349397/kombo

#YearEndSaleCuckoo #cuckoobeyondstandards #GoldenArrowAgency #4tahuncuckoo #penapisudara #cuckoo #cuckoomalaysia #penapisair #inductrio #queenstandcuckoo #kingtop #iristop #icontop #princetop  @ Shah Alam, Malaysia
0 2 2 hours ago
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰year end sales cuckoo. ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ
bersempena meraikan ulangtahun cuckoo yang ke 4๐ŸŽ‚๐ŸŽ‚ dan 500k customer pada tahun 2018, cuckoo menawarkan promosi akhir tahun bagi menutup tahun 2018 dengan gilang gemilangnya!! jangan lepaskan peluang ini!! setiap pembelian set kombo secara rental, percuma penapis udara mudah alih yang comel bernilai rm600!! untuk info lanjut wassap je!

www.wasap.my/60172349397/kombo
www.wasap.my/60172349397/kombo
www.wasap.my/60172349397/kombo

#yearendsalecuckoo #cuckoobeyondstandards #goldenarrowagency #4tahuncuckoo #penapisudara #cuckoo #cuckoomalaysia #penapisair #inductrio #queenstandcuckoo #kingtop #iristop #icontop #princetop @ shah alam, malaysia

@atunadwa

atunadwa
Combo Water Filter + Air Purifier ( C Model)

#cuckoomalaysia #cuckoolegacy #cuckootrustedagent
0 1 3 hours ago
Combo water filter + air purifier ( c model)

#cuckoomalaysia #cuckoolegacy #cuckootrustedagent

@sfaizah89

sfaizah89
Ada masalah seperti ini?

PM saya untuk free consultation, InsyaAllah saya bantu mudah mudahan

faizah cuckoo
011 61965680
Usahawan Cuckoo

#faizahcuckoo #usahawancuckoo #teamcoachzack #cuckoomalaysia #cuckooairpurifier
2 4 3 hours ago
Ada masalah seperti ini?

pm saya untuk free consultation, insyaallah saya bantu mudah mudahan

faizah cuckoo
011 61965680
usahawan cuckoo

#faizahcuckoo #usahawancuckoo #teamcoachzack #cuckoomalaysia #cuckooairpurifier

@cuckoo.by.zara

cuckoo.by.zara
Zaman dah BERUBAH
Zaman DULU boleh la MASAK-MASAK AIR Zaman SEKARANG nak air PANAS/SEJUK/SUAM TEKAN JER MESIN .
.
Serendah rm75 je sebulan kak oiii..apa nak berkiraa๐Ÿ˜‹
.
#Cuckoo #cuckoomalaysia
#penapisair #penapisairmurah
#agentcuckoo 
#sayajual #baazarpaknil
#coway
0 4 4 hours ago
Zaman dah berubah
zaman dulu boleh la masak-masak air zaman sekarang nak air panas/sejuk/suam tekan jer mesin .
.
serendah rm75 je sebulan kak oiii..apa nak berkiraa๐Ÿ˜‹
.
#cuckoo #cuckoomalaysia #penapisair #penapisairmurah #agentcuckoo
#sayajual #baazarpaknil #coway

@cuckooviral.my

cuckooviral.my
Fakta : 10 juta rakyat Malaysia mempunyai kadar kolestrol yang tinggi. Menjadi punca kepada penyakit kardiovascular. Penyakit pembunuh yang utama di dunia. 
Penyelesaian: Penapis Air CUCKOO menghasilkan air alkali dan air sihat.  Terbukti air alkali dapat mengurangkan tahap kolestrol dalam badan. Dapatkan 1 unit untuk anda dan keluarga tersayang anda. Sila pm atau sms ke

Octa
0162161600.

#cuckoosabah
#cuckookk
#cuckookotakinabalu
#cuckootawau
#cuckoosandakan
#cuckoosemporna
#cuckookunak
#cuckoolahaddatu
#cuckoomalaysia
0 1 4 hours ago
Fakta : 10 juta rakyat malaysia mempunyai kadar kolestrol yang tinggi. menjadi punca kepada penyakit kardiovascular. penyakit pembunuh yang utama di dunia.
penyelesaian: penapis air cuckoo menghasilkan air alkali dan air sihat. terbukti air alkali dapat mengurangkan tahap kolestrol dalam badan. dapatkan 1 unit untuk anda dan keluarga tersayang anda. sila pm atau sms ke

octa
0162161600.

#cuckoosabah #cuckookk #cuckookotakinabalu #cuckootawau #cuckoosandakan #cuckoosemporna #cuckookunak #cuckoolahaddatu #cuckoomalaysia

@cuckoo.by.zara

cuckoo.by.zara
Sebelum : penuh kabinet dgn cerek eletrik dan pemanas air

Selepas : kemas dan bergaya dgn penapis air cuckoo dgn suhu air panas  sejuk dan suam..
.
Anda yg tentukan๐Ÿ˜
.
.
#Cuckoo #cuckoomalaysia
#penapisair #penapisairmurah
#agentcuckoo 
#sayajual #baazarpaknil
#coway
0 8 4 hours ago
Sebelum : penuh kabinet dgn cerek eletrik dan pemanas air

selepas : kemas dan bergaya dgn penapis air cuckoo dgn suhu air panas sejuk dan suam..
.
anda yg tentukan๐Ÿ˜
.
.
#cuckoo #cuckoomalaysia #penapisair #penapisairmurah #agentcuckoo
#sayajual #baazarpaknil #coway

@cuckoo.lyn_ridzuan

cuckoo.lyn_ridzuan
PENAPIS AIR SERENDAH RM75 SAHAJA โค๏ธ...
TIADA SST CAJ ๐Ÿ˜€...
PERCUMA PENDAFTARAN,PEMASANGAN PENGHANTARAN, SERVIS & TUKAR FILTER, WARRANTY โ€ข

CUCKOO 3 suhu air mineral segar dan bersih. Isian semula air ke dalam TANK PANTAS ! โ€ข

Nak beli CUCKOO..beli dengan KAMI,
KAMI uruskan order anda dgn cepat & telus..hanya tekan link dibwh shj ๐Ÿ˜€
.
Alhamdulillah..
Pengguna yang bijak ialah mereka yang cepat bertindak...
Ada promosii terus ambil peluang.. โ€ข

MEMANG BERBALOI sebab produk penapis air CUCKOO boleh tapis buang semua benda asing, habuk, pasir, bakteria, LOGAM BERAT, keladak, karat, bau, RASA YANG TAK SEDAP PUN JADI SEDAP sbb dah ditapis.
โ€ข
KESIHATAN YANG BAIK BERMULA DARI RUMAH
air yang bersih keluarga bahagia.
โ€ข
๐Ÿ‘‰MMG BERBALOI PASANG CUCKOO
โ€ข
โœณ๏ธ PANTAS, MUDAH & menJIMATkan masa
โœณ๏ธ ada 13 tahap Suhu untuk air panas
โœณ๏ธ PERCUMA tukar filter setiap 4 bulan โœณ๏ธ Tangki STAINLESS STEEL bukan PLASTIK!
โœณ๏ธ Fungsi SAFETY LOCK (CHILD LOCK) air panas untuk KESELAMATAN
โœณ๏ธ Fungsi NIGHT MODE untuk menJIMATkan ekektrik โ€ข

SETIAP PELANGGAN KAMI AKAN MENIKMATI : ๐Ÿ”ต FREE Pendaftaran ๐Ÿ”ต FREE Penghantaran
๐Ÿ”ต FREE Pemasangan
๐Ÿ”ต FREE Pemasangan semula (pindah)
๐Ÿ”ต FREE Service setiap 4 bulan ๐Ÿ”ต FREE Ganti filter setiap 4 bulan
๐Ÿ”ต FREE Ganti alat mesin jika rosak
๐Ÿ”ต FREE Consultation ๐Ÿ”ต WARRANTY pula 5 tahun!
๐Ÿ”ต HALAL JAKIM โ€ข

Untuk order :
1. Gambar i.c depan 
2. Gambar depan kad bank
3. Alamat pemasangan โ€ข โ›”๏ธTAK PERLU SLIP GAJI
โ›”๏ธ TAK PERLU PENJAMIN
โœ… SURIRUMAH PUN BOLEH MOHON โ€ข โ—โ—http://wasap.my/60183671781
โ—โ—http://wasap.my/60183671781
โ—โ—http://wasap.my/60183671781
--
#agentcuckoo #combocuckoo #cuckoocombo #penapisair #penapisudara
#agentcuckoomalaysia #cuckoomalaysia
#usahawancuckoo #productcuckoo #cuckooproducts
0 0 4 hours ago
Penapis air serendah rm75 sahaja โค๏ธ...
tiada sst caj ๐Ÿ˜€...
percuma pendaftaran,pemasangan penghantaran, servis & tukar filter, warranty •

cuckoo 3 suhu air mineral segar dan bersih. isian semula air ke dalam tank pantas ! •

nak beli cuckoo..beli dengan kami,
kami uruskan order anda dgn cepat & telus..hanya tekan link dibwh shj ๐Ÿ˜€
.
alhamdulillah..
pengguna yang bijak ialah mereka yang cepat bertindak...
ada promosii terus ambil peluang.. •

memang berbaloi sebab produk penapis air cuckoo boleh tapis buang semua benda asing, habuk, pasir, bakteria, logam berat, keladak, karat, bau, rasa yang tak sedap pun jadi sedap sbb dah ditapis.

kesihatan yang baik bermula dari rumah
air yang bersih keluarga bahagia.

๐Ÿ‘‰mmg berbaloi pasang cuckoo

โœณ๏ธ pantas, mudah & menjimatkan masa
โœณ๏ธ ada 13 tahap suhu untuk air panas
โœณ๏ธ percuma tukar filter setiap 4 bulan โœณ๏ธ tangki stainless steel bukan plastik!
โœณ๏ธ fungsi safety lock (child lock) air panas untuk keselamatan
โœณ๏ธ fungsi night mode untuk menjimatkan ekektrik •

setiap pelanggan kami akan menikmati : ๐Ÿ”ต free pendaftaran ๐Ÿ”ต free penghantaran
๐Ÿ”ต free pemasangan
๐Ÿ”ต free pemasangan semula (pindah)
๐Ÿ”ต free service setiap 4 bulan ๐Ÿ”ต free ganti filter setiap 4 bulan
๐Ÿ”ต free ganti alat mesin jika rosak
๐Ÿ”ต free consultation ๐Ÿ”ต warranty pula 5 tahun!
๐Ÿ”ต halal jakim •

untuk order :
1. gambar i.c depan
2. gambar depan kad bank
3. alamat pemasangan • โ›”๏ธtak perlu slip gaji
โ›”๏ธ tak perlu penjamin
โœ… surirumah pun boleh mohon • โ—โ—http://wasap.my/60183671781
โ—โ—http://wasap.my/60183671781
โ—โ—http://wasap.my/60183671781
--
#agentcuckoo #combocuckoo #cuckoocombo #penapisair #penapisudara #agentcuckoomalaysia #cuckoomalaysia #usahawancuckoo #productcuckoo #cuckooproducts