Loading...
Korang pakai phone apa?
_ PROMO HARGA_ 🔥
iPhone?
Samsung?
Oppo?
Zenfone?
Xiaomi?
or phone lain?
ADA (4) (WARNA BLACK WHITE GOLD PINK)
Tak kisah la brand apa pun, semua device boleh pair dengan i7TWS AirPods ni, asalkan ada Bluetooth feature 😉
.
Kalau ragu2 lagi, ada apa2 nak tanya boleh pm je kitorang 👌🏻
(60148360994) Tekan bio link Whatssp je.
.
#aksesori #accessories #gajet #gadget #earpods#apple #JBL
#gadgetmalaysia #earpodsmurah #cableori#nakketaknak #barangbaik #barangboek #onlinestore#onlineshop #proudmalaysian #lightningcable#airpods #airpodsmurah #airpodsandroid#gadgetmurah #wirelessearphone #earphonewireless#appleuser #androiduser #i7TWS
72 264 October 2018
Korang pakai phone apa?
_ promo harga_ 🔥
iphone?
samsung?
oppo?
zenfone?
xiaomi?
or phone lain?
ada (4) (warna black white gold pink)
tak kisah la brand apa pun, semua device boleh pair dengan i7tws airpods ni, asalkan ada bluetooth feature 😉
.
kalau ragu2 lagi, ada apa2 nak tanya boleh pm je kitorang 👌🏻
(60148360994) tekan bio link whatssp je.
.
#aksesori #accessories #gajet #gadget #earpods#apple #jbl #gadgetmalaysia #earpodsmurah #cableori#nakketaknak #barangbaik #barangboek #onlinestore#onlineshop #proudmalaysian #lightningcable#airpods #airpodsmurah #airpodsandroid#gadgetmurah #wirelessearphone #earphonewireless#appleuser #androiduser #i7tws
SELAIN daripada selipar, benda yang selalu hilang sebelah adalah airpod iPhone!

Nak ganti bukan jual sebelah saja kan? Kena beli sepasang, harga pula memang meransang betul!

Jadi alternatif untuk masalah itu adalah LK-TE8 Wireless Bluetooth Earbuds: 👉Bluetooth 5.0 smooth!
👉Cas penuh 50minit
👉Dengar lagu 150minit
👉Call 150minit
👉Standby 3600 minit!
👉Bateri 350mAh 
Letaklah sebelah-sebelah dengan yang original, pakai mikroskop baru nampak lain. 1:1 high grade copy!

Design ini melangkaui model-model copy sebelum ini, yang syok tak payah pairing macam model lepas-lepas. Connect dan layan terus!

Harga keras sikit tapii dijamin berbaloi dgn kualiti RM250 shaja..
.
.
#earphonecantik #sayajualearphonemurah #earphonemurahmalaysia #earphoneaweimurah #earphonehighquality #sayajualearphone #earphonemalaysia #earpodsmurah #earpodsmalaysia #earphonemalaysiamurah #audioaksesoritopdotmy
0 29 last month
Selain daripada selipar, benda yang selalu hilang sebelah adalah airpod iphone!

nak ganti bukan jual sebelah saja kan? kena beli sepasang, harga pula memang meransang betul!

jadi alternatif untuk masalah itu adalah lk-te8 wireless bluetooth earbuds: 👉bluetooth 5.0 smooth!
👉cas penuh 50minit
👉dengar lagu 150minit
👉call 150minit
👉standby 3600 minit!
👉bateri 350mah
letaklah sebelah-sebelah dengan yang original, pakai mikroskop baru nampak lain. 1:1 high grade copy!

design ini melangkaui model-model copy sebelum ini, yang syok tak payah pairing macam model lepas-lepas. connect dan layan terus!

harga keras sikit tapii dijamin berbaloi dgn kualiti rm250 shaja..
.
.
#earphonecantik #sayajualearphonemurah #earphonemurahmalaysia #earphoneaweimurah #earphonehighquality #sayajualearphone #earphonemalaysia #earpodsmurah #earpodsmalaysia #earphonemalaysiamurah #audioaksesoritopdotmy
i7TWS AirPods Restock!
.
Teringin nak pakai AirPods tapi tak mampu sebab harga cecah RM800??
__
Rilek brader2 sekalian, AirPods i7TWS ni kualiti sound & perfomance memang almost the same dengan Apple AirPods.
.
Appearance-wise memang takde beza langsung sekali pandang. Yang penting SOUND PADU & HARGA MAMPU MILIK
.
So jangan lepaskan peluang ni sekarang!
Tekan link di bio @kuro.accessories atau whatsapp je kami // 016-6489337
.
#aksesori #accessories #gajet #gadget #earpods #apple #nakketaknak
#gadgetmalaysia #earpodsmurah #cableori #nakketaknak #barangbaik #barangboek #onlinestore #onlineshop #lightningcable #airpods #airpodsmurah #airpodsandroid #gadgetmurah #wirelessearphone #earphonewireless #appleuser #gajetmalaysia #i7TWS
0 17 July 2018
I7tws airpods restock!
.
teringin nak pakai airpods tapi tak mampu sebab harga cecah rm800??
__
rilek brader2 sekalian, airpods i7tws ni kualiti sound & perfomance memang almost the same dengan apple airpods.
.
appearance-wise memang takde beza langsung sekali pandang. yang penting sound padu & harga mampu milik
.
so jangan lepaskan peluang ni sekarang!
tekan link di bio @kuro.accessories atau whatsapp je kami // 016-6489337
.
#aksesori #accessories #gajet #gadget #earpods #apple #nakketaknak #gadgetmalaysia #earpodsmurah #cableori #nakketaknak #barangbaik #barangboek #onlinestore #onlineshop #lightningcable #airpods #airpodsmurah #airpodsandroid #gadgetmurah #wirelessearphone #earphonewireless #appleuser #gajetmalaysia #i7tws
Alhamdulillah, terima kasih abang kyos sudi beli earpods iphone 7 di @iphone.ketam 🌸
.
.
JANGAN KATA IPHONE SAJA, CABLE, CHARGER ADAPTER, EARPODS PUN @iphone.ketam ADA JUAL DENGAN HARGA YANG MURAH BERSAMA 1 TAHUN WARRANTY CARD ORIGINAL APPLE 💃🏻 .
.
BOLEH TANYA HARGA DI 01120878110 atau TEKAN SAJA LINK DI BIO @iphone.ketam @iphone.ketam @iphone.ketam .
.
#cableoriginalmurah #iphonemurah #iphone6murah #iphonemalaysia #iphone7murah #barangmurahmalaysia #onXon #gadismelayu #barangmurah #malaysia #kamiXramai #zizanrazak #sam #polisevo2 #jibam #polisevo #astroshaw  #nealofa #jannahnick #sepahtureunionlive #worldcup #russia #neymar #earpodsmurah
8 185 April 2018
Alhamdulillah, terima kasih abang kyos sudi beli earpods iphone 7 di @iphone.ketam 🌸
.
.
jangan kata iphone saja, cable, charger adapter, earpods pun @iphone.ketam ada jual dengan harga yang murah bersama 1 tahun warranty card original apple 💃🏻 .
.
boleh tanya harga di 01120878110 atau tekan saja link di bio @iphone.ketam @iphone.ketam @iphone.ketam .
.
#cableoriginalmurah #iphonemurah #iphone6murah #iphonemalaysia #iphone7murah #barangmurahmalaysia #onxon #gadismelayu #barangmurah #malaysia #kamixramai #zizanrazak #sam #polisevo2 #jibam #polisevo #astroshaw #nealofa #jannahnick #sepahtureunionlive #worldcup #russia #neymar #earpodsmurah
Earpod Apple Original Quality

Spesifikasi : • Kualitas Setara Ori 99% •Kualitas dan bahan yang gak jauh beda dengan yang original, gak perlu beli mahal mahal di ibox • Harga Murmer

Untuk info lebih lanjut atau order silahkan hubungi kami di • WhatsApp : 082244429339 • LINE Official : http://line.me/ti/p/%40qll9748u
• Sms/Call : 0895360043623

#earpod #earphone #earpodori#earpodoriginal #earpods #earpodmurah#earpodsiphone #earpodsipod#earpodapple #earpodsiphone5#earpodsiphone5s #earpodsoriginal#earpodsamsung #earpodsapple#earpodsmurah #earpodiphone#earpodsiphone6ori #earpodwarna#earpodsiphone6 #earpodsjakarta #jualearpod #jualearpodiphome #jualearphone #jualheadsetiphone #jualearpods
20 141 January 2017
Earpod apple original quality

spesifikasi : • kualitas setara ori 99% •kualitas dan bahan yang gak jauh beda dengan yang original, gak perlu beli mahal mahal di ibox • harga murmer

untuk info lebih lanjut atau order silahkan hubungi kami di • whatsapp : 082244429339 • line official : http://line.me/ti/p/%40qll9748u
• sms/call : 0895360043623

#earpod #earphone #earpodori#earpodoriginal #earpods #earpodmurah#earpodsiphone #earpodsipod#earpodapple #earpodsiphone5#earpodsiphone5s #earpodsoriginal#earpodsamsung #earpodsapple#earpodsmurah #earpodiphone#earpodsiphone6ori #earpodwarna#earpodsiphone6 #earpodsjakarta #jualearpod #jualearpodiphome #jualearphone #jualheadsetiphone #jualearpods
🛠DONE IPHONE 6S LCD REPLACEMENT🛠
.
.
handphone problem ? Meh roger @fizraempiregadget . Kami ada menyediakan servis repair Face-To-Face ke tempat anda 🏎🏎🏎. (*bergantung kpd masalah hp anda)
.
.
Selain itu kami juga ada menjual Iphone/Android phone 👇🏻👇🏻👇🏻
.
.
❗️NEW MY SET
❗️IMPORT SET
❗️SECONDHAND MY SET
.
.
Jadi jom whatsapp kami untuk dapatkan harga cuti sekolah 😋
.
.
📱 Izra 01129209223
📱 Firdaus 0179000265
.
.
P/S : PANDAI BODEK DAPAT HARGA MURAH LAGI HIHI 🌹
.
.
#earpodsiphoneoriginal #earpodsiphoneoriginalmurah #earpodsmurah #iphonemurah #iphonemurahmalaysia #sayajualiphone #cableiphoneoriginalmalaysia #cableiphonemurah #adapteriphoneoriginalmalaysia #adapteriphonemurah #iphone5smurahmalaysia #iphone6murahmalaysia #iphone6smurahmalaysia #iphone7murahmalaysia #iphone8murahmalaysia #iphonesemurahmalaysia #lcdiphonemurah #repairiphonemurah #shahalam #subang #repairiphoneshahalam #repairiphonemurah #repairiphonemurah #repairiphonemalaysia #repairiphonefacetoface #repairiphonesubang #repairiphonedamansara #repairiphonepetalingjaya #subangjaya #lcdiphonemurah #lcdiphone6 #repairlcdiphone6
0 16 6 days ago
🛠done iphone 6s lcd replacement🛠
.
.
handphone problem ? meh roger @fizraempiregadget . kami ada menyediakan servis repair face-to-face ke tempat anda 🏎🏎🏎. (*bergantung kpd masalah hp anda)
.
.
selain itu kami juga ada menjual iphone/android phone 👇🏻👇🏻👇🏻
.
.
❗️new my set
❗️import set
❗️secondhand my set
.
.
jadi jom whatsapp kami untuk dapatkan harga cuti sekolah 😋
.
.
📱 izra 01129209223
📱 firdaus 0179000265
.
.
p/s : pandai bodek dapat harga murah lagi hihi 🌹
.
.
#earpodsiphoneoriginal #earpodsiphoneoriginalmurah #earpodsmurah #iphonemurah #iphonemurahmalaysia #sayajualiphone #cableiphoneoriginalmalaysia #cableiphonemurah #adapteriphoneoriginalmalaysia #adapteriphonemurah #iphone5smurahmalaysia #iphone6murahmalaysia #iphone6smurahmalaysia #iphone7murahmalaysia #iphone8murahmalaysia #iphonesemurahmalaysia #lcdiphonemurah #repairiphonemurah #shahalam #subang #repairiphoneshahalam #repairiphonemurah #repairiphonemurah #repairiphonemalaysia #repairiphonefacetoface #repairiphonesubang #repairiphonedamansara #repairiphonepetalingjaya #subangjaya #lcdiphonemurah #lcdiphone6 #repairlcdiphone6
Assalamualaikum 🌹
.
.
Lama tak update bukan takde job ye laling 😘 Nahhh siapa mau clearkan stock ni ?🤩😱
.
.
Cepat DM or Whatsapp
–———————————
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
.
.
📱 Izra 01129209223
📱 Firdaus 0179000265
.
.
P/S : Pandai bodek dapatlah harga murah lagi hihihi 🙊🙈
.
.
————————————🔥🔥🔥————————————
.
Kami juga ada servis repair Iphone dan juga handphone lain Face To Face (*bergantung kpd jenis kerosakan). Boleh whatsapp dahulu untuk bincang kerosakan handphone anda. in shaa allah harga mampu milik 🌹
.
————————————🔥🔥🔥————————————
.
.
#earpodsiphoneoriginal #earpodsiphoneoriginalmurah #earpodsmurah #iphonemurah #iphonemurahmalaysia #sayajualiphone #cableiphoneoriginalmalaysia #cableiphonemurah #adapteriphoneoriginalmalaysia #adapteriphonemurah #iphone5smurahmalaysia #iphone6murahmalaysia #iphone6smurahmalaysia #iphone7murahmalaysia #iphone8murahmalaysia #iphonesemurahmalaysia #lcdiphonemurah #repairiphonemurah #shahalam #subang #repairiphoneshahalam #repairiphonemurah #repairiphonemurah #repairiphonemalaysia #repairiphonefacetoface #repairiphonesubang #repairiphonedamansara #repairiphonepetalingjaya #subangjaya #lcdiphonemurah #lcdiphone6 #repairlcdiphone6
2 31 2 weeks ago
Assalamualaikum 🌹
.
.
lama tak update bukan takde job ye laling 😘 nahhh siapa mau clearkan stock ni ?🤩😱
.
.
cepat dm or whatsapp
–———————————
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
.
.
📱 izra 01129209223
📱 firdaus 0179000265
.
.
p/s : pandai bodek dapatlah harga murah lagi hihihi 🙊🙈
.
.
————————————🔥🔥🔥————————————
.
kami juga ada servis repair iphone dan juga handphone lain face to face (*bergantung kpd jenis kerosakan). boleh whatsapp dahulu untuk bincang kerosakan handphone anda. in shaa allah harga mampu milik 🌹
.
————————————🔥🔥🔥————————————
.
.
#earpodsiphoneoriginal #earpodsiphoneoriginalmurah #earpodsmurah #iphonemurah #iphonemurahmalaysia #sayajualiphone #cableiphoneoriginalmalaysia #cableiphonemurah #adapteriphoneoriginalmalaysia #adapteriphonemurah #iphone5smurahmalaysia #iphone6murahmalaysia #iphone6smurahmalaysia #iphone7murahmalaysia #iphone8murahmalaysia #iphonesemurahmalaysia #lcdiphonemurah #repairiphonemurah #shahalam #subang #repairiphoneshahalam #repairiphonemurah #repairiphonemurah #repairiphonemalaysia #repairiphonefacetoface #repairiphonesubang #repairiphonedamansara #repairiphonepetalingjaya #subangjaya #lcdiphonemurah #lcdiphone6 #repairlcdiphone6
Handsfree Hippo HF-012
Good Quality !
.
.
Price : 50k
.
.
Favor Seluler 
Jl.Pasir Mas Raya 136 
Tanah Mas,Semarang
.
. 
Billy :082180552202-Billyharianto89(line)
.
. 
#earpods #earpod #earpodapple #headset #earphone #handsfree #earpods #drdre #beats #kw #aksesorishp #aksesorismurah #aksesorishpmurah #earpodsmurah #earphonemurah #shop #onlineshop #olshopindo #indonesia #jawatengah #semarang #favorseluler
1 11 23 hours ago
Handsfree hippo hf-012
good quality !
.
.
price : 50k
.
.
favor seluler
jl.pasir mas raya 136
tanah mas,semarang
.
.
billy :082180552202-billyharianto89(line)
.
.
#earpods #earpod #earpodapple #headset #earphone #handsfree #earpods #drdre #beats #kw #aksesorishp #aksesorismurah #aksesorishpmurah #earpodsmurah #earphonemurah #shop #onlineshop #olshopindo #indonesia #jawatengah #semarang #favorseluler