Loading...

@lb.gadget

lb.gadget
stok dh makin sold out...πŸ˜‚
.
nak cable iphone original apple serendah rm50 siap 1 thn waranti?
.
whatsapp 017-9454820
.
#iphonemurah#iphonemalaysia#iphoneoriginal#iphone5murah#iphone5smurah#iphone6murah#cableiphoneoriginal#cableiphonemurah#cableiphonemalaysia#usbiphonemurah#adapteriphoneoriginal#adapteriphoneori#earpodoriginal#earpodsoriginal#earpodmurah#earpodsmurah#earpodmalaysia#earpodsmalaysia#earpodori#earpodsori#repairiphone#iphonefix#repairiphonekelate#tukarbateriiphone#bateriiphonemurah#lcdiphonemurah#repairiphonemurah
0 18 18 hours ago
Stok dh makin sold out...πŸ˜‚
.
nak cable iphone original apple serendah rm50 siap 1 thn waranti?
.
whatsapp 017-9454820
.
#iphonemurah#iphonemalaysia#iphoneoriginal#iphone5murah#iphone5smurah#iphone6murah#cableiphoneoriginal#cableiphonemurah#cableiphonemalaysia#usbiphonemurah#adapteriphoneoriginal#adapteriphoneori#earpodoriginal#earpodsoriginal#earpodmurah#earpodsmurah#earpodmalaysia#earpodsmalaysia#earpodori#earpodsori#repairiphone#iphonefix#repairiphonekelate#tukarbateriiphone#bateriiphonemurah#lcdiphonemurah#repairiphonemurah

@dgasm.co

dgasm.co
Nak beli earpods iPhone original tapi mahal? Takyah membazir beli dekat retail. Aku ada jual kualiti sama. Kalau tak ori, refund balik okay? 
6 bulan warranty πŸ‘πŸ» Boleh ganti baru selagi bukan rosak disebabkan kecuaian ok. Kalau dekat kedai, dah beratus habis tau walaupun warranty 6 bulan!
.
βœ… RM70 inc. postage (SS add RM11)
.
.
 #iphonecablemalaysia #lightingcable #cableiphone #cableiphonemalaysia #iphoneaksesori #iphoneaccessories #cableiphonemurah #iphoneaccessoriesmurah #cableiphoneoriginal #earpodsoriginal #earpodsori #earpods #earpod #earpodmurah #earpodsiphone #earpodmurahmalaysia #earpodsmurah #earpodsoriginalmurah #earpodsmurahmalaysia #adapteriphone #iphoneadapter #adapeteriphone #adapteriphonemurah #adapter
0 17 Yesterday
Nak beli earpods iphone original tapi mahal? takyah membazir beli dekat retail. aku ada jual kualiti sama. kalau tak ori, refund balik okay?
6 bulan warranty πŸ‘πŸ» boleh ganti baru selagi bukan rosak disebabkan kecuaian ok. kalau dekat kedai, dah beratus habis tau walaupun warranty 6 bulan!
.
βœ… rm70 inc. postage (ss add rm11)
.
.
#iphonecablemalaysia #lightingcable #cableiphone #cableiphonemalaysia #iphoneaksesori #iphoneaccessories #cableiphonemurah #iphoneaccessoriesmurah #cableiphoneoriginal #earpodsoriginal #earpodsori #earpods #earpod #earpodmurah #earpodsiphone #earpodmurahmalaysia #earpodsmurah #earpodsoriginalmurah #earpodsmurahmalaysia #adapteriphone #iphoneadapter #adapeteriphone #adapteriphonemurah #adapter

@set.gadget

set.gadget
Haaaaa.... Ni extra kami nak bagi.. Yang nampak cahaya tu FAKE. Yang cahaya tak boleh tembus tu, ORIGINAL. .
Selalu orang claim dia jual ori dan harga sampai rm60?? Murah sangat tu.
.
Cuba check tengok. Kadang-kadang earpods datang sekali dengan iphone pon tak ori tau.
.
#setgadget
#adapteriphone
#adapteriphoneoriginal
#cableiphone
#cableiphonemurah
#cableiphoneoriginal
#earpod
#earpods
#earpodsoriginal
#earpodoriginal
#earpodsmurah
#barangiphoneoriginal
#hanyajualoriginal
#setgadgetawesome
#lightningcable #usbcableoriginal
0 33 2 days ago
Haaaaa.... ni extra kami nak bagi.. yang nampak cahaya tu fake. yang cahaya tak boleh tembus tu, original. .
selalu orang claim dia jual ori dan harga sampai rm60?? murah sangat tu.
.
cuba check tengok. kadang-kadang earpods datang sekali dengan iphone pon tak ori tau.
.
#setgadget #adapteriphone #adapteriphoneoriginal #cableiphone #cableiphonemurah #cableiphoneoriginal #earpod #earpods #earpodsoriginal #earpodoriginal #earpodsmurah #barangiphoneoriginal #hanyajualoriginal #setgadgetawesome #lightningcable #usbcableoriginal

@ehsan.abu.bakar

ehsan.abu.bakar
β€ŽΨ¨ΩΨ³Ω’Ω…Ω Ψ§Ω„Ω„ΩŽΩ‘Ω‡Ω Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­Ω’Ω…ΩŽΩ†Ω Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­ΩΩŠΩ… 
IPHONE 6 16gb FOR SALE ‼️‼️ Iphone 6 16gb untuk dilepaskan, masih berfungsi dengan elok, all systems go. Condition 8/10 boleh refer gambar.

FREE ‼️
Silicon Case βœ…
Cable βœ…

Rm600 nego sampai jadi. Pandai nego kita kasi free je. COD Skudai and kawasan sewaktu dengannya.

Click below link for fast response πŸ‘‡πŸ‘‡ www.wasap.my/60127069296
www.wasap.my/60127069296
www.wasap.my/60127069296

#iphonerepair #repairiphone #repairphone #phonerepair #fixiphone #iphone4s #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #earpodsori #earpodsmurah #convertiphone #cableOri #johorbahru #jdt #johor #UTM #melaka #merecikhawau #melakasampaimati #UTeM #UiTM #apalagikaunak
4 30 2 days ago
‎بِسْمِ Ψ§Ω„Ω„ΩŽΩ‘Ω‡Ω Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­Ω’Ω…ΩŽΩ†Ω Ψ§Ω„Ψ±ΩŽΩ‘Ψ­ΩΩŠΩ…
iphone 6 16gb for sale ‼️‼️ iphone 6 16gb untuk dilepaskan, masih berfungsi dengan elok, all systems go. condition 8/10 boleh refer gambar.

free ‼️
silicon case βœ…
cable βœ…

rm600 nego sampai jadi. pandai nego kita kasi free je. cod skudai and kawasan sewaktu dengannya.

click below link for fast response πŸ‘‡πŸ‘‡ www.wasap.my/60127069296
www.wasap.my/60127069296
www.wasap.my/60127069296

#iphonerepair #repairiphone #repairphone #phonerepair #fixiphone #iphone4s #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #earpodsori #earpodsmurah #convertiphone #cableori #johorbahru #jdt #johor #utm #melaka #merecikhawau #melakasampaimati #utem #uitm #apalagikaunak

@meadowweekend

meadowweekend
OFFER OFFER OFFER ❗️❗️❗️
.
HI KAMI ADA JUAL ACCESSORIES IPHONE ORIGINAL DENGAN 1 TAHUN WARRANTY 😍 1 TAHUN TAU BUKAN 3 BULAN TAPI 1 TAHUN WARRANTY , APA LAGI JOM BELI DENGAN KAMI DENGAN HARGA SERENDAH RM50 SAHAJA 😍 . KENAPA BERBELANJA LEBIH KALAU BOLEH JIMAT DENGAN KAMI , CABLE LAKU KERAS ❗️
.
πŸ’Έ CABLE RM 50 (retail RM89)
.
πŸ’Έ EARPODS RM70 (retail RM139)
.
βœ…ORIGINAL .
βœ…1 YEAR WARRANTY .
πŸ“±DM/Whatsapp: 0129707546
.
#sayajualmurah #iphonemurah #iphonemurahmalaysia #earpodsmurah #earpodsmurahmalaysia #cableiphonemurah #cableiphonemurahmalaysia #bazarpaknil #sayajualmurah
2 12 2 days ago
Offer offer offer ❗️❗️❗️
.
hi kami ada jual accessories iphone original dengan 1 tahun warranty 😍 1 tahun tau bukan 3 bulan tapi 1 tahun warranty , apa lagi jom beli dengan kami dengan harga serendah rm50 sahaja 😍 . kenapa berbelanja lebih kalau boleh jimat dengan kami , cable laku keras ❗️
.
πŸ’Έ cable rm 50 (retail rm89)
.
πŸ’Έ earpods rm70 (retail rm139)
.
βœ…original .
βœ…1 year warranty .
πŸ“±dm/whatsapp: 0129707546
.
#sayajualmurah #iphonemurah #iphonemurahmalaysia #earpodsmurah #earpodsmurahmalaysia #cableiphonemurah #cableiphonemurahmalaysia #bazarpaknil #sayajualmurah

@golden.gadgets

golden.gadgets
COD with customer yesterday.
Thank you support @golden.gadgets 😊
So guys grab yours now before it is out of stock! For fast respond, do whatsapp πŸ“²01128807648 or click link on the bio
βœ… 12 months warranty
βœ… Original πŸ’―
βœ… Free postage πŸ›΅
βœ… COD Ampang available πŸš—
βœ… Postage & COD everyday
❌ Foxcon
❌ Copy
πŸ’― ORIGINAL
#accessoriesphonemurah
#barangmurah
#accessoriesiphone
#accessoriesandroid
#barangori
#powerbankmurah
#pineng
#accessoriesapple
#iphone
#oppo
#huawei
#cableiphone
#cableandroid
#earpods
#adapter 
#cableiphone 
#earpodsmurah 
#iphonemurah
0 52 2 days ago
Cod with customer yesterday.
thank you support @golden.gadgets 😊
so guys grab yours now before it is out of stock! for fast respond, do whatsapp πŸ“²01128807648 or click link on the bio
βœ… 12 months warranty
βœ… original πŸ’―
βœ… free postage πŸ›΅
βœ… cod ampang available πŸš—
βœ… postage & cod everyday
❌ foxcon
❌ copy
πŸ’― original
#accessoriesphonemurah #barangmurah #accessoriesiphone #accessoriesandroid #barangori #powerbankmurah #pineng #accessoriesapple #iphone #oppo #huawei #cableiphone #cableandroid #earpods #adapter
#cableiphone
#earpodsmurah
#iphonemurah

@meadowweekend

meadowweekend
OFFER OFFER OFFER ❗️❗️❗️
.
HI KAMI ADA JUAL ACCESSORIES IPHONE ORIGINAL DENGAN 1 TAHUN WARRANTY 😍 1 TAHUN TAU BUKAN 3 BULAN TAPI 1 TAHUN WARRANTY , APA LAGI JOM BELI DENGAN KAMI DENGAN HARGA SERENDAH RM50 SAHAJA 😍 . KENAPA BERBELANJA LEBIH KALAU BOLEH JIMAT DENGAN KAMI , CABLE LAKU KERAS ❗️
.
πŸ’Έ CABLE RM 50 (retail RM89)
.
πŸ’Έ EARPODS RM70 (retail RM139)
.
βœ…ORIGINAL .
βœ…1 YEAR WARRANTY .
πŸ“±DM/Whatsapp: 0129707546
.
#sayajualmurah #iphonemurah #iphonemurahmalaysia #earpodsmurah #earpodsmurahmalaysia #cableiphonemurah #cableiphonemurahmalaysia
0 11 3 days ago
Offer offer offer ❗️❗️❗️
.
hi kami ada jual accessories iphone original dengan 1 tahun warranty 😍 1 tahun tau bukan 3 bulan tapi 1 tahun warranty , apa lagi jom beli dengan kami dengan harga serendah rm50 sahaja 😍 . kenapa berbelanja lebih kalau boleh jimat dengan kami , cable laku keras ❗️
.
πŸ’Έ cable rm 50 (retail rm89)
.
πŸ’Έ earpods rm70 (retail rm139)
.
βœ…original .
βœ…1 year warranty .
πŸ“±dm/whatsapp: 0129707546
.
#sayajualmurah #iphonemurah #iphonemurahmalaysia #earpodsmurah #earpodsmurahmalaysia #cableiphonemurah #cableiphonemurahmalaysia

@_autech

_autech
Terima kasih sister percaya kami 😊😊
.
Cari cable, adapter atau earpods original? Komen pm

#cableori #autech #autechnology #cableiphone #cablemurah #earpodsmurah
1 38 3 days ago
Terima kasih sister percaya kami 😊😊
.
cari cable, adapter atau earpods original? komen pm

#cableori #autech #autechnology #cableiphone #cablemurah #earpodsmurah

@au.technology

au.technology
Terima kasih sister percaya kami 😊😊
.
Cari cable, adapter atau earpods original? Komen pm

#cableori #autech #autechnology #cableiphone #cablemurah #earpodsmurah
0 28 3 days ago
Terima kasih sister percaya kami 😊😊
.
cari cable, adapter atau earpods original? komen pm

#cableori #autech #autechnology #cableiphone #cablemurah #earpodsmurah

@pororocase

pororocase
READY STOCK!!! First hand! ☝
ORIGINAL APPLE EARPODS for IPHONE 7/7plus/8/8plus/X! πŸ’° Harga : 325rb 😊
πŸ’Œ Order via Line : michellealvinaa / WA : 087776002855
Tersedia warna PUTIH only!

SPESIFIKASI πŸ’Ž Nada Jernih + bass yang dalam πŸ’Ž Perlindungan yang lebih baik terhadap air dan keringat πŸ’Ž Kontrol suara musik dan video - Menerima dan menghentikan panggilan telepon πŸ’Ž perangkat kabel (non Bluetooth)
πŸ’Ž standard Plug, 3.5MM πŸ’Ž Panjang kabel : +- 100cm πŸ™Œ STOCK TERBATAS πŸ™† #handsfreeiphone7 #earpods #earpodsmurah #earpodsiphone #earpodsapple #earpodsiphone7 #earpodipod5 #earpodsoriginal #earpodmurah #earpod #earpodiphone #earpodapple #earpodoriginal #earpodiphonemurah #handsfreeiphone #headsetapple #jualearpodsiphone6 #headsetiphone7 #earpodiphoneoriginal #earpodori #earpodiphone #earpodiphone8 #jualearpodiphone #jualearpod #earpodori #earpodiphoneX  #earpodsiphoneX #jualearpodiphoneX #headsetiphone7plusori #jualearpodiphonex #jualearpodsiphone7 #headsetiphone7plus
0 2 4 days ago
Ready stock!!! first hand! ☝
original apple earpods for iphone 7/7plus/8/8plus/x! πŸ’° harga : 325rb 😊
πŸ’Œ order via line : michellealvinaa / wa : 087776002855
tersedia warna putih only!

spesifikasi πŸ’Ž nada jernih + bass yang dalam πŸ’Ž perlindungan yang lebih baik terhadap air dan keringat πŸ’Ž kontrol suara musik dan video - menerima dan menghentikan panggilan telepon πŸ’Ž perangkat kabel (non bluetooth)
πŸ’Ž standard plug, 3.5mm πŸ’Ž panjang kabel : +- 100cm πŸ™Œ stock terbatas πŸ™† #handsfreeiphone7 #earpods #earpodsmurah #earpodsiphone #earpodsapple #earpodsiphone7 #earpodipod5 #earpodsoriginal #earpodmurah #earpod #earpodiphone #earpodapple #earpodoriginal #earpodiphonemurah #handsfreeiphone #headsetapple #jualearpodsiphone6 #headsetiphone7 #earpodiphoneoriginal #earpodori #earpodiphone #earpodiphone8 #jualearpodiphone #jualearpod #earpodori #earpodiphonex #earpodsiphonex #jualearpodiphonex #headsetiphone7plusori #jualearpodiphonex #jualearpodsiphone7 #headsetiphone7plus

@pororocase

pororocase
READY STOCK!!! First hand! ☝
ORIGINAL APPLE EARPODS πŸ’° Harga : 150rb 😊
πŸ’Œ Order via Line : michellealvinaa / WA : 087776002855😊
Berfungsi untuk iPad, iPhone, iTouch, iPod, Samsung dll 
Tersedia warna PUTIH only!

SPESIFIKASI πŸ’Ž Nada Jernih + bass yang dalam πŸ’Ž Perlindungan yang lebih baik terhadap air dan keringat πŸ’Ž Kontrol suara musik dan video - Menerima dan menghentikan panggilan telepon πŸ’Ž perangkat kabel (non Bluetooth)
πŸ’Ž standard Plug, 3.5MM πŸ’Ž Panjang kabel : +- 100cm πŸ™Œ STOCK TERBATAS πŸ™† #handsfreeiphone5 #earpods #earpodsmurah #earpodsiphone #earpodsapple #earpodsiphone5 #earpodipod5 #earpodsoriginal #earpodmurah #earpod #earpodiphone #earpodapple #earpodoriginal #earpodiphonemurah #handsfreeiphone #headsetapple #jualearpodsiphone6 #headsetiphone #earpodiphoneoriginal #earpodori #earpodiphone #earpodiphone5 #jualearpodiphone #jualearpod #earpodori #earpodiphone6 #earpodsiphone6 #jualearpodiphone6 #earpodsiphone5 #jualearpodiphone5 #jualearpodsiphone5 #earpodipod
0 2 4 days ago
Ready stock!!! first hand! ☝
original apple earpods πŸ’° harga : 150rb 😊
πŸ’Œ order via line : michellealvinaa / wa : 087776002855😊
berfungsi untuk ipad, iphone, itouch, ipod, samsung dll
tersedia warna putih only!

spesifikasi πŸ’Ž nada jernih + bass yang dalam πŸ’Ž perlindungan yang lebih baik terhadap air dan keringat πŸ’Ž kontrol suara musik dan video - menerima dan menghentikan panggilan telepon πŸ’Ž perangkat kabel (non bluetooth)
πŸ’Ž standard plug, 3.5mm πŸ’Ž panjang kabel : +- 100cm πŸ™Œ stock terbatas πŸ™† #handsfreeiphone5 #earpods #earpodsmurah #earpodsiphone #earpodsapple #earpodsiphone5 #earpodipod5 #earpodsoriginal #earpodmurah #earpod #earpodiphone #earpodapple #earpodoriginal #earpodiphonemurah #handsfreeiphone #headsetapple #jualearpodsiphone6 #headsetiphone #earpodiphoneoriginal #earpodori #earpodiphone #earpodiphone5 #jualearpodiphone #jualearpod #earpodori #earpodiphone6 #earpodsiphone6 #jualearpodiphone6 #earpodsiphone5 #jualearpodiphone5 #jualearpodsiphone5 #earpodipod

@set.gadget

set.gadget
[BACA SAMPAI HABIS. PENTING]
KANSER OTAK
.
Ramai orang berkiraΒ² nak beli earpods original. Sebab harga rm139.00 dekat machine.
.
Lebih baik beli yang rm10, ye dok?
.
Tapi.. Tahukah anda. Yang murah ni frekuansi dia tinggi dan boleh menyebabkan kanser otak?
.
Haaa.. Sebab tu la earpods original mahal.
.
Kami ada tanya dkt sorang klien ni
0 21 4 days ago
[baca sampai habis. penting]
kanser otak
.
ramai orang berkira² nak beli earpods original. sebab harga rm139.00 dekat machine.
.
lebih baik beli yang rm10, ye dok?
.
tapi.. tahukah anda. yang murah ni frekuansi dia tinggi dan boleh menyebabkan kanser otak?
.
haaa.. sebab tu la earpods original mahal.
.
kami ada tanya dkt sorang klien ni "kenapa bro pilih yang original? fake dan murah kan ada"
.
"saya pakai yg murah, kepala saya cepat pening dan telinga gatal sangat. tapi bila yg ori. pening ni jarang."
.
ini klien sendiri yang cakap tau. nampak simple, nampak macam tak ada apa2.. jangan disangka racun setitik tak dapat membunuh.
.
ok la.. hari ni.. siapa beli earpods.. dapat 3 freegift... 😊
.
#setgadget #adapteriphone #adapteriphoneoriginal #cableiphone #usbcableoriginal #cableiphonemurah #cableiphoneoriginal #earpod #earpods #earpodsoriginal #earpodoriginal #earpodsmurah #barangiphoneoriginal #hanyajualoriginal #setgadgetawesome #giveaway #giveawaycontest #infomenarik #earpodiphone #earpodsiphone #earpodmalaysia #earpodsmalaysia #earpodmurah #earpodiphone7 #earpodiphonex

@golden.gadgets

golden.gadgets
Assalamualaikum & good morning everyone 😊
Harini kita nak update stock from @golden.gadgets πŸ”₯
πŸ“ŒPower Bank Pineng 10000 mAh
βœ… RM50 only πŸ’΅
βœ… 12 months warranty
βœ… Original πŸ’―
βœ… Free postage πŸ›΅
βœ… COD Ampang available πŸš—
βœ… Postage & COD everyday
❌ Foxcon
❌ Copy
πŸ’― ORIGINAL 
Grab yours now before it is out of stock! For fast respond, do whatsapp πŸ“²01128807648 or click link on the bio  #accessoriesphonemurah
#barangmurah
#accessoriesiphone
#accessoriesandroid
#barangori
#powerbankmurah
#pineng
#accessoriesapple
#iphone
#oppo
#huawei
#cableiphone
#cableandroid
#earpods
#adapter 
#cableiphone 
#earpodsmurah 
#iphonemurah
0 33 4 days ago
Assalamualaikum & good morning everyone 😊
harini kita nak update stock from @golden.gadgets πŸ”₯
πŸ“Œpower bank pineng 10000 mah
βœ… rm50 only πŸ’΅
βœ… 12 months warranty
βœ… original πŸ’―
βœ… free postage πŸ›΅
βœ… cod ampang available πŸš—
βœ… postage & cod everyday
❌ foxcon
❌ copy
πŸ’― original
grab yours now before it is out of stock! for fast respond, do whatsapp πŸ“²01128807648 or click link on the bio #accessoriesphonemurah #barangmurah #accessoriesiphone #accessoriesandroid #barangori #powerbankmurah #pineng #accessoriesapple #iphone #oppo #huawei #cableiphone #cableandroid #earpods #adapter
#cableiphone
#earpodsmurah
#iphonemurah

@lb.gadget

lb.gadget
#SPECIAL OFFER FOR IPHONE USERS❀️❀️
.
@lb.gadget menawarkan aksesori iPhone ORIGINAL pada harga mampu milik..
.
antara aksesori-aksesori iPhone yg kami jual adalah:
πŸ”΅ Cable 0.5m
πŸ”΅ Cable 1m
πŸ”΅ Cable 2m
πŸ”΅ iPhone Adapter (5W)
πŸ”΅ iPad Adapter (12W)
πŸ”΅ 3.5mm Jack Adapter
πŸ”΅ Earpods 3.5mm Jack
πŸ”΅ Earpods Lightning Connector (utk iphone 7 ke atas)
πŸ”΅ Silicon Case .
.
#HAAAA banyak bukan❓yg paling best setiap item ini adalah #ORIGINAL dan mempunyai waranti selama 1 tahun...kalau rosak terus tukar baru...
.
yg kedua best, harga just bermula RM50 sahaja dan #FREEPOSTAGE 🀩🀩
.
macam mana nk order❓tekan je link whatsapp kat BIO kami atau terus whatsapp kami 017-9454820 .
.
.
.
nak buat income geli2❓❓jom join dropship kami dengan whatsapp
2 179 4 days ago
#special offer for iphone users❀️❀️
.
@lb.gadget menawarkan aksesori iphone original pada harga mampu milik..
.
antara aksesori-aksesori iphone yg kami jual adalah:
πŸ”΅ cable 0.5m
πŸ”΅ cable 1m
πŸ”΅ cable 2m
πŸ”΅ iphone adapter (5w)
πŸ”΅ ipad adapter (12w)
πŸ”΅ 3.5mm jack adapter
πŸ”΅ earpods 3.5mm jack
πŸ”΅ earpods lightning connector (utk iphone 7 ke atas)
πŸ”΅ silicon case .
.
#haaaa banyak bukan❓yg paling best setiap item ini adalah #original dan mempunyai waranti selama 1 tahun...kalau rosak terus tukar baru...
.
yg kedua best, harga just bermula rm50 sahaja dan #freepostage 🀩🀩
.
macam mana nk order❓tekan je link whatsapp kat bio kami atau terus whatsapp kami 017-9454820 .
.
.
.
nak buat income geli2❓❓jom join dropship kami dengan whatsapp "dropship" ke 017-9454820 .
.
#cableiphoneoriginal#cableiphonemurah#cableiphonemalaysia#usbiphonemurah#adapteriphoneoriginal#adapteriphoneori#earpodoriginal#earpodsoriginal#earpodmurah#earpodsmurah#earpodmalaysia#earpodsmalaysia#earpodori#earpodsori#repairiphone#iphonefix#repairiphonekelate#tukarbateriiphone#bateriiphonemurah#lcdiphonemurah#usbiphone#lbgadget#produkviral#cableiphone#usbiphone5#usbiphone

@borneosmartphone

borneosmartphone
Bismillah
Earpod Apple Original 
Semua Normal Jaya Dan Mulus

Call/Whatsapp : 081210772623
Borneosmartphone : Jl. Majapahit 50 Meter Timur Taman Budaya
#jualearpods #jualearpodsiphone #earpodsmurah #borneosmarphone
1 5 5 days ago
Bismillah
earpod apple original
semua normal jaya dan mulus

call/whatsapp : 081210772623
borneosmartphone : jl. majapahit 50 meter timur taman budaya
#jualearpods #jualearpodsiphone #earpodsmurah #borneosmarphone

@meadowweekend

meadowweekend
EARPODS ORIGINAL πŸ’― Bass padu memang original πŸ’― Selamatkan duit beli dengan kami harga murah daripada di kedai πŸ‘πŸ»
.
Earpods Lightning Connecter Original πŸ’―
.
1 year warranty βœ…
.
πŸ’Έ RM100 ONLY
.
Apple original βœ… .
πŸ“±DM/Whatsapp: 012-9707546
.
#iphonemurahmalaysia #iphoneoriginal #earpodsmurahmalaysia #earpodsmurah #sayajualmurah #bazarpaknil
0 12 5 days ago
Earpods original πŸ’― bass padu memang original πŸ’― selamatkan duit beli dengan kami harga murah daripada di kedai πŸ‘πŸ»
.
earpods lightning connecter original πŸ’―
.
1 year warranty βœ…
.
πŸ’Έ rm100 only
.
apple original βœ… .
πŸ“±dm/whatsapp: 012-9707546
.
#iphonemurahmalaysia #iphoneoriginal #earpodsmurahmalaysia #earpodsmurah #sayajualmurah #bazarpaknil

@krasivy.store

krasivy.store
Earpods Xiaomi Original
Harga 70.000 Rupiah

Earpods ini memiliki suara yang super jernih dan bassnya berasa banget. Dilengkapi dengan desain yang cukup praktis dan gak bikin telinga sakit. Earpods ini memiliki microphone sehingga bisa digunakan untuk telepon dan musik. ☎ Order ?
LINE : lindaamei
WA : 081333445504

#earpodswarna #earpodsmurah #earpods #earpodiphone #earpodstermurah #headsetbluetooth #headsetmurah #headsettermurah #headsetiphone #headsetxiaomi #headsetwarna #headsetandroid #headsetoppo #earpodsandroid #jualheadset #jualearpods #earphone #earphonemurah #earphphonetermurah #earpodsapple #earpodsiphone #headsetmurmer #headsetiphone #jualearpodsmurah #earpodsmurahmalang #headsetapple #headsetandroid #jualheadsetmurah #headsetmurmer #earpodsorixiaomi #earpodsoriginal #earpodsoriginalxiaomi #earpodsxiaomiori
1 10 6 days ago
Earpods xiaomi original
harga 70.000 rupiah

earpods ini memiliki suara yang super jernih dan bassnya berasa banget. dilengkapi dengan desain yang cukup praktis dan gak bikin telinga sakit. earpods ini memiliki microphone sehingga bisa digunakan untuk telepon dan musik. ☎ order ?
line : lindaamei
wa : 081333445504

#earpodswarna #earpodsmurah #earpods #earpodiphone #earpodstermurah #headsetbluetooth #headsetmurah #headsettermurah #headsetiphone #headsetxiaomi #headsetwarna #headsetandroid #headsetoppo #earpodsandroid #jualheadset #jualearpods #earphone #earphonemurah #earphphonetermurah #earpodsapple #earpodsiphone #headsetmurmer #headsetiphone #jualearpodsmurah #earpodsmurahmalang #headsetapple #headsetandroid #jualheadsetmurah #headsetmurmer #earpodsorixiaomi #earpodsoriginal #earpodsoriginalxiaomi #earpodsxiaomiori