Loading...
Last summer Marcus & his fiancé, Marissa, were peacefully protesting a white nationalist rally in Charlottesville when tragedy struck. A driver charged his vehicle at a group of protesters & Marcus instinctively pushed Marissa to safety, crushing his leg in the process. The couple lost their dear friend, Heather Heyer, that day. M + M are more determined than ever to spread the message that #lovewins and we're honored to share their beautiful engagement session, today #onGWS! {link in bio}
.
. photog: @aliciawileyphotography | design: @bellagiornataevents | hair: @beyondstyle_llc | makeup: @makeupxmisssquire | groom's attire: @aspetto | cake: @fatgirlcakes | desserts: @soulcakestanya | love wins sign: @everlaser
69 6,276 3 weeks ago
Last summer marcus & his fiancé, marissa, were peacefully protesting a white nationalist rally in charlottesville when tragedy struck. a driver charged his vehicle at a group of protesters & marcus instinctively pushed marissa to safety, crushing his leg in the process. the couple lost their dear friend, heather heyer, that day. m + m are more determined than ever to spread the message that #lovewins and we're honored to share their beautiful engagement session, today #ongws! {link in bio} . . photog: @aliciawileyphotography | design: @bellagiornataevents | hair: @beyondstyle_llc | makeup: @makeupxmisssquire | groom's attire: @aspetto | cake: @fatgirlcakes | desserts: @soulcakestanya | love wins sign: @everlaser
A trip inside the LOVE factory ❤ Must watch !
Head over to our InstaStory to see it all ! 
_________________
▪Wedding planner : @roberthykl.
▪Dress : @ramikadi .
▪Photographer: @parazarme
▪Hair dresser : @yehiaandzakaria @yehiachokr
▪Makeup artist : @eliestephan .
▪Flowers : @ivylane .
▪Catering : @faqracatering .
▪Jewelry : @the.twist @nsoulijewelry
▪Lighing : @prismlebanon
_________________ 
#Lebaneseweddings #dadosmouse @tamarafarra
75 2,497 4 days ago
A trip inside the love factory ❤ must watch ! head over to our instastory to see it all ! _________________ ▪wedding planner : @roberthykl. ▪dress : @ramikadi . ▪photographer: @parazarme ▪hair dresser : @yehiaandzakaria @yehiachokr ▪makeup artist : @eliestephan . ▪flowers : @ivylane . ▪catering : @faqracatering . ▪jewelry : @the.twist @nsoulijewelry ▪lighing : @prismlebanon _________________ #lebaneseweddings #dadosmouse @tamarafarra
Blushing beauty 💕
___________________
▪Wedding planner / ديكور : @ghadablanco
▪Photographer/تصوير : @parazarme
▪Gown/الفستان: @zuhairmuradofficial
@zuhairmuradprivate .
▪Venue/  القاعة : @fsbeirut
 __________________ 
#LebaneseWeddings @sarajsayed #saraandskaf
31 8,356 3 weeks ago
Blushing beauty 💕 ___________________ ▪wedding planner / ديكور : @ghadablanco ▪photographer/تصوير : @parazarme ▪gown/الفستان: @zuhairmuradofficial @zuhairmuradprivate . ▪venue/ القاعة : @fsbeirut __________________ #lebaneseweddings @sarajsayed #saraandskaf
The dream proposal at the @langhammelbourne #engaged 
Creative concept, styling & photography: @ohitsperfect 
Jewellery: @saleras1953 
Models: @iamcalu & @mr_stholloway 
Make Up: @ajtmakeup 
Hair: @schwarzkopfproanz & @headingouthair 
Flower Boxes: @cartelflowers
Wardrobe: @beyondyourwardrobe 
Balloons: @partycles 
Floral Wreath: @flowertemplemelbourne 
Signage: @adelphimou  #engaged #engagedcouples  #engagement #engagementdress #engagementinspo #engagementparty #engagementring #engagementrings #engagementshoot #engagementstory
8 675 4 days ago
thesugarsignature

@thesugarsignature

The Sugar Signature
1 15 2 hours ago
"together is a beautiful place to be" prewedding of adrian and ivone 💕💕 custom prewedding dress by #thesugarsignature
lagrata_id

@lagrata_id

by Gracia Calista
Prewed dress for pretty Ms. @angelyneyunike • Thankyou for always trusting!! 🌟🌟🌟
.
.
.
Swipe to see more <<
.
.
.
#lagrata#engagementdress#tailorsemarang#kebayamuslim#custommadedress#customdress#kebayasemarang#batiksemarang#bridesmaiddress#customgown#livefolk#liveauthentic#designersemarang#jahitbatiksemarang#jahitbatik#penjahitsemarang#customdresssemarang#semarangkebaya#kebayawisuda#passionpassport#awesomeminimal#kebayawisudamuslim#kebayawisudasemarang#jahitkebaya#jahitsemarang#jahitkebayasemarang#mytinyatlas#jahitpartydress#jahitdresssemarang#semarangpartydress
0 22 4 hours ago
Prewed dress for pretty ms. @angelyneyunike • thankyou for always trusting!! 🌟🌟🌟 . . . swipe to see more << . . . #lagrata#engagementdress#tailorsemarang#kebayamuslim#custommadedress#customdress#kebayasemarang#batiksemarang#bridesmaiddress#customgown#livefolk#liveauthentic#designersemarang#jahitbatiksemarang#jahitbatik#penjahitsemarang#customdresssemarang#semarangkebaya#kebayawisuda#passionpassport#awesomeminimal#kebayawisudamuslim#kebayawisudasemarang#jahitkebaya#jahitsemarang#jahitkebayasemarang#mytinyatlas#jahitpartydress#jahitdresssemarang#semarangpartydress
roseviolet_closet

@roseviolet_closet

Baju Kurung Murah
Hai sayang² semua..selamat berhujung minggu.. Taraa baju baru sampai lg... Cantik sgt.. Design mewah sgt.. Gabungan bunga sulam dan manik²...sesuai sgt untuk dipakai semasa akad nikah, masa tunang, masa raya dan sebagainya..😘😘 percaya x kalau sis ckp baju design mewah cmni harga bawah RM190?? percaya x?? Siap free postage lagi taw... Kat butik baju macam RM250++ taw.. Beminat jom whatsapp sis💕
.
KURUNG MODEN FLARA
.
🌹PRICE: RM180 FREE POSTAGE
🌹MATERIAL: COMO CREPE
🌹SIZE: 36, 38, 40, 42, 44, 46

SPECIALITY:
✳Tidak panas
✳Tidak Jarang
✳Tidak kecut
✳Tidak berbulu selepas dibasuh
✳Senang digosok
✳Tidak mudah kedut
✳Tahan lasak dan warna tidak mudah luntur
✳high quality material yg sangat selesa iaitu como crepe
✳Sesuai dipakai semasa akad nikah, bertunang, bridesmaid atau mana² majlis
✳Terdapat dalam 4 pilihan warna
✳Mempunyai 6 pilihan saiz
✳Free postage ke seluruh Malaysia

Whatsapp: 0169952441

#bajumurah #dressmurah #blousemurah #kebayamurah #skirtmurah #bajukurungmurah #jubahmurah #cardiganmurah #bajukurungcantik #dresscantik #kebayacantik #blousecantik #bajuraya #bajurayamurah #bajurayacantik #blouseborong #bajukurungborong #dressborong #jubahborong #cardiganborong #peplummurah #bajukurung #bridesmaid #bajuakadnikah #bajusanding #bajutunang #weddingdress #engagementdress #bajuraya2018 #bajuraya2018murah
0 4 5 hours ago
Hai sayang² semua..selamat berhujung minggu.. taraa baju baru sampai lg... cantik sgt.. design mewah sgt.. gabungan bunga sulam dan manik²...sesuai sgt untuk dipakai semasa akad nikah, masa tunang, masa raya dan sebagainya..😘😘 percaya x kalau sis ckp baju design mewah cmni harga bawah rm190?? percaya x?? siap free postage lagi taw... kat butik baju macam rm250++ taw.. beminat jom whatsapp sis💕 . kurung moden flara . 🌹price: rm180 free postage 🌹material: como crepe 🌹size: 36, 38, 40, 42, 44, 46 speciality: ✳tidak panas ✳tidak jarang ✳tidak kecut ✳tidak berbulu selepas dibasuh ✳senang digosok ✳tidak mudah kedut ✳tahan lasak dan warna tidak mudah luntur ✳high quality material yg sangat selesa iaitu como crepe ✳sesuai dipakai semasa akad nikah, bertunang, bridesmaid atau mana² majlis ✳terdapat dalam 4 pilihan warna ✳mempunyai 6 pilihan saiz ✳free postage ke seluruh malaysia whatsapp: 0169952441 #bajumurah #dressmurah #blousemurah #kebayamurah #skirtmurah #bajukurungmurah #jubahmurah #cardiganmurah #bajukurungcantik #dresscantik #kebayacantik #blousecantik #bajuraya #bajurayamurah #bajurayacantik #blouseborong #bajukurungborong #dressborong #jubahborong #cardiganborong #peplummurah #bajukurung #bridesmaid #bajuakadnikah #bajusanding #bajutunang #weddingdress #engagementdress #bajuraya2018 #bajuraya2018murah
roseviolet_closet

@roseviolet_closet

Baju Kurung Murah
Hai sayang² semua..selamat berhujung minggu.. Taraa baju baru sampai lg... Cantik sgt.. Design mewah sgt.. Gabungan bunga sulam dan manik²...sesuai sgt untuk dipakai semasa akad nikah, masa tunang, masa raya dan sebagainya..😘😘 percaya x kalau sis ckp baju design mewah cmni harga bawah RM190?? percaya x?? Siap free postage lagi taw... Kat butik baju macam RM250++ taw.. Beminat jom whatsapp sis💕
.
KURUNG MODEN FLARA
.
🌹PRICE: RM180 FREE POSTAGE
🌹MATERIAL: COMO CREPE
🌹SIZE: 36, 38, 40, 42, 44, 46

SPECIALITY:
✳Tidak panas
✳Tidak Jarang
✳Tidak kecut
✳Tidak berbulu selepas dibasuh
✳Senang digosok
✳Tidak mudah kedut
✳Tahan lasak dan warna tidak mudah luntur
✳high quality material yg sangat selesa iaitu como crepe
✳Sesuai dipakai semasa akad nikah, bertunang, bridesmaid atau mana² majlis
✳Terdapat dalam 4 pilihan warna
✳Mempunyai 6 pilihan saiz
✳Free postage ke seluruh Malaysia

Whatsapp: 0169952441

#bajumurah #dressmurah #blousemurah #kebayamurah #skirtmurah #bajukurungmurah #jubahmurah #cardiganmurah #bajukurungcantik #dresscantik #kebayacantik #blousecantik #bajuraya #bajurayamurah #bajurayacantik #blouseborong #bajukurungborong #dressborong #jubahborong #cardiganborong #peplummurah #bajukurung #bridesmaid #bajuakadnikah #bajusanding #bajutunang #weddingdress #engagementdress #bajuraya2018 #bajuraya2018murah
0 1 5 hours ago
Hai sayang² semua..selamat berhujung minggu.. taraa baju baru sampai lg... cantik sgt.. design mewah sgt.. gabungan bunga sulam dan manik²...sesuai sgt untuk dipakai semasa akad nikah, masa tunang, masa raya dan sebagainya..😘😘 percaya x kalau sis ckp baju design mewah cmni harga bawah rm190?? percaya x?? siap free postage lagi taw... kat butik baju macam rm250++ taw.. beminat jom whatsapp sis💕 . kurung moden flara . 🌹price: rm180 free postage 🌹material: como crepe 🌹size: 36, 38, 40, 42, 44, 46 speciality: ✳tidak panas ✳tidak jarang ✳tidak kecut ✳tidak berbulu selepas dibasuh ✳senang digosok ✳tidak mudah kedut ✳tahan lasak dan warna tidak mudah luntur ✳high quality material yg sangat selesa iaitu como crepe ✳sesuai dipakai semasa akad nikah, bertunang, bridesmaid atau mana² majlis ✳terdapat dalam 4 pilihan warna ✳mempunyai 6 pilihan saiz ✳free postage ke seluruh malaysia whatsapp: 0169952441 #bajumurah #dressmurah #blousemurah #kebayamurah #skirtmurah #bajukurungmurah #jubahmurah #cardiganmurah #bajukurungcantik #dresscantik #kebayacantik #blousecantik #bajuraya #bajurayamurah #bajurayacantik #blouseborong #bajukurungborong #dressborong #jubahborong #cardiganborong #peplummurah #bajukurung #bridesmaid #bajuakadnikah #bajusanding #bajutunang #weddingdress #engagementdress #bajuraya2018 #bajuraya2018murah
roseviolet_closet

@roseviolet_closet

Baju Kurung Murah
Hai sayang² semua..selamat berhujung minggu.. Taraa baju baru sampai lg... Cantik sgt.. Design mewah sgt.. Gabungan bunga sulam dan manik²...sesuai sgt untuk dipakai semasa akad nikah, masa tunang, masa raya dan sebagainya..😘😘 percaya x kalau sis ckp baju design mewah cmni harga bawah RM190?? percaya x?? Siap free postage lagi taw... Kat butik baju macam RM250++ taw.. Beminat jom whatsapp sis💕
.
KURUNG MODEN FLARA
.
🌹PRICE: RM180 FREE POSTAGE
🌹MATERIAL: COMO CREPE
🌹SIZE: 36, 38, 40, 42, 44, 46

SPECIALITY:
✳Tidak panas
✳Tidak Jarang
✳Tidak kecut
✳Tidak berbulu selepas dibasuh
✳Senang digosok
✳Tidak mudah kedut
✳Tahan lasak dan warna tidak mudah luntur
✳high quality material yg sangat selesa iaitu como crepe
✳Sesuai dipakai semasa akad nikah, bertunang, bridesmaid atau mana² majlis
✳Terdapat dalam 4 pilihan warna
✳Mempunyai 6 pilihan saiz
✳Free postage ke seluruh Malaysia

Whatsapp: 0169952441

#bajumurah #dressmurah #blousemurah #kebayamurah #skirtmurah #bajukurungmurah #jubahmurah #cardiganmurah #bajukurungcantik #dresscantik #kebayacantik #blousecantik #bajuraya #bajurayamurah #bajurayacantik #blouseborong #bajukurungborong #dressborong #jubahborong #cardiganborong #peplummurah #bajukurung #bridesmaid #bajuakadnikah #bajusanding #bajutunang #weddingdress #engagementdress #bajuraya2018 #bajuraya2018murah
0 3 5 hours ago
Hai sayang² semua..selamat berhujung minggu.. taraa baju baru sampai lg... cantik sgt.. design mewah sgt.. gabungan bunga sulam dan manik²...sesuai sgt untuk dipakai semasa akad nikah, masa tunang, masa raya dan sebagainya..😘😘 percaya x kalau sis ckp baju design mewah cmni harga bawah rm190?? percaya x?? siap free postage lagi taw... kat butik baju macam rm250++ taw.. beminat jom whatsapp sis💕 . kurung moden flara . 🌹price: rm180 free postage 🌹material: como crepe 🌹size: 36, 38, 40, 42, 44, 46 speciality: ✳tidak panas ✳tidak jarang ✳tidak kecut ✳tidak berbulu selepas dibasuh ✳senang digosok ✳tidak mudah kedut ✳tahan lasak dan warna tidak mudah luntur ✳high quality material yg sangat selesa iaitu como crepe ✳sesuai dipakai semasa akad nikah, bertunang, bridesmaid atau mana² majlis ✳terdapat dalam 4 pilihan warna ✳mempunyai 6 pilihan saiz ✳free postage ke seluruh malaysia whatsapp: 0169952441 #bajumurah #dressmurah #blousemurah #kebayamurah #skirtmurah #bajukurungmurah #jubahmurah #cardiganmurah #bajukurungcantik #dresscantik #kebayacantik #blousecantik #bajuraya #bajurayamurah #bajurayacantik #blouseborong #bajukurungborong #dressborong #jubahborong #cardiganborong #peplummurah #bajukurung #bridesmaid #bajuakadnikah #bajusanding #bajutunang #weddingdress #engagementdress #bajuraya2018 #bajuraya2018murah
roseviolet_closet

@roseviolet_closet

Baju Kurung Murah
Hai sayang² semua..selamat berhujung minggu.. Taraa baju baru sampai lg... Cantik sgt.. Design mewah sgt.. Gabungan bunga sulam dan manik²...sesuai sgt untuk dipakai semasa akad nikah, masa tunang, masa raya dan sebagainya..😘😘 percaya x kalau sis ckp baju design mewah cmni harga bawah RM190?? percaya x?? Siap free postage lagi taw... Kat butik baju macam RM250++ taw.. Beminat jom whatsapp sis💕
.
KURUNG MODEN FLARA
.
🌹PRICE: RM180 FREE POSTAGE
🌹MATERIAL: COMO CREPE
🌹SIZE: 36, 38, 40, 42, 44, 46

SPECIALITY:
✳Tidak panas
✳Tidak Jarang
✳Tidak kecut
✳Tidak berbulu selepas dibasuh
✳Senang digosok
✳Tidak mudah kedut
✳Tahan lasak dan warna tidak mudah luntur
✳high quality material yg sangat selesa iaitu como crepe
✳Sesuai dipakai semasa akad nikah, bertunang, bridesmaid atau mana² majlis
✳Terdapat dalam 4 pilihan warna
✳Mempunyai 6 pilihan saiz
✳Free postage ke seluruh Malaysia

Whatsapp: 0169952441

#bajumurah #dressmurah #blousemurah #kebayamurah #skirtmurah #bajukurungmurah #jubahmurah #cardiganmurah #bajukurungcantik #dresscantik #kebayacantik #blousecantik #bajuraya #bajurayamurah #bajurayacantik #blouseborong #bajukurungborong #dressborong #jubahborong #cardiganborong #peplummurah #bajukurung #bridesmaid #bajuakadnikah #bajusanding #bajutunang #weddingdress #engagementdress #bajuraya2018 #bajuraya2018murah
0 2 5 hours ago
Hai sayang² semua..selamat berhujung minggu.. taraa baju baru sampai lg... cantik sgt.. design mewah sgt.. gabungan bunga sulam dan manik²...sesuai sgt untuk dipakai semasa akad nikah, masa tunang, masa raya dan sebagainya..😘😘 percaya x kalau sis ckp baju design mewah cmni harga bawah rm190?? percaya x?? siap free postage lagi taw... kat butik baju macam rm250++ taw.. beminat jom whatsapp sis💕 . kurung moden flara . 🌹price: rm180 free postage 🌹material: como crepe 🌹size: 36, 38, 40, 42, 44, 46 speciality: ✳tidak panas ✳tidak jarang ✳tidak kecut ✳tidak berbulu selepas dibasuh ✳senang digosok ✳tidak mudah kedut ✳tahan lasak dan warna tidak mudah luntur ✳high quality material yg sangat selesa iaitu como crepe ✳sesuai dipakai semasa akad nikah, bertunang, bridesmaid atau mana² majlis ✳terdapat dalam 4 pilihan warna ✳mempunyai 6 pilihan saiz ✳free postage ke seluruh malaysia whatsapp: 0169952441 #bajumurah #dressmurah #blousemurah #kebayamurah #skirtmurah #bajukurungmurah #jubahmurah #cardiganmurah #bajukurungcantik #dresscantik #kebayacantik #blousecantik #bajuraya #bajurayamurah #bajurayacantik #blouseborong #bajukurungborong #dressborong #jubahborong #cardiganborong #peplummurah #bajukurung #bridesmaid #bajuakadnikah #bajusanding #bajutunang #weddingdress #engagementdress #bajuraya2018 #bajuraya2018murah
lagrata_id

@lagrata_id

by Gracia Calista
Details 🌟🌟🌟
.
.
.
.
.
.
#lagrata#engagementdress#tailorsemarang#kebayamuslim#custommadedress#customdress#kebayasemarang#batiksemarang#bridesmaiddress#customgown#livefolk#liveauthentic#designersemarang#jahitbatiksemarang#jahitbatik#penjahitsemarang#customdresssemarang#semarangkebaya#kebayawisuda#passionpassport#awesomeminimal#kebayawisudamuslim#kebayawisudasemarang#jahitkebaya#jahitsemarang#jahitkebayasemarang#mytinyatlas#jahitpartydress#jahitdresssemarang#semarangpartydress
0 26 5 hours ago
Details 🌟🌟🌟 . . . . . . #lagrata#engagementdress#tailorsemarang#kebayamuslim#custommadedress#customdress#kebayasemarang#batiksemarang#bridesmaiddress#customgown#livefolk#liveauthentic#designersemarang#jahitbatiksemarang#jahitbatik#penjahitsemarang#customdresssemarang#semarangkebaya#kebayawisuda#passionpassport#awesomeminimal#kebayawisudamuslim#kebayawisudasemarang#jahitkebaya#jahitsemarang#jahitkebayasemarang#mytinyatlas#jahitpartydress#jahitdresssemarang#semarangpartydress
herman_arifin

@herman_arifin

Herman Arifin
Happy saturday beautiful Ladies ... whatapp : 0818313055 , Line : Herman_wang
1 111 9 hours ago
Happy saturday beautiful ladies ... whatapp : 0818313055 , line : herman_wang
alhumayra.wardrobe

@alhumayra.wardrobe

DRESS TUNANG/NIKAH HANYA RM150
🔴🔴[TERBARU] - LEPAS KENA KECAM TERUK SEBAB CIK NADIERA TAK ADA PASANGAN....KINI, SAY HELLO TO NADZRIN..!!
.
“Haaa kan mudah cenggini, senang saya beli sekali harung dgn yg lelaki. Xyah fkir2, buang masa cari lain tempat...selesai satu kerja. Nnt lepas kawen pun boleh pkai”
-Sophea, bakal bertunang
.
Demi memenuhi permintaan ramai, khas kami keluarkan pula kurta utk si dia. Lepasni lebih nmpk romantik la bila pakai sedondon kn kn 😆😆
.
.
Cukup tgk gambar buat hati saya cair. Any best price utk sy yg nk beli set ni?
.
Hehehe mesti la ada syggg! Nak beli asing boleh, nak beli satu set laaagi la boleh. Hehe
.
Nadzrin kurta
Rm89 inc postage
.
Promo panas !!🔥🔥🔥
NADZRIN + NADIERA
RM229 only FREE DELIVERY 
RM229 only FREE DELIVERY 
RM229 only FREE DELIVERY
(JIMAT RM60)
.
Jom pre order cpt, whatsapp ke 0126776909 atau klik link di bio. Deposit serendah Rm100 utk booking 😉😉
.
#weddingdress #eveningdress #kurta #engagementdress #bajutunangmurah #bajunikahmurah #dresstunangmurah #dressnikahmurah #bajutunanglelaki  #bajutunangsedondon #kurtamurah #kurtalelakimurah #bajukurtamurah #bajulelaki #bajunikahlelaki #bajunikahsedondon #bazarpaknil  #kekasihpaksarela #bazarmalaysia #bajutunanglelakidanwanita
1 8 9 hours ago
🔴🔴[terbaru] - lepas kena kecam teruk sebab cik nadiera tak ada pasangan....kini, say hello to nadzrin..!! . “haaa kan mudah cenggini, senang saya beli sekali harung dgn yg lelaki. xyah fkir2, buang masa cari lain tempat...selesai satu kerja. nnt lepas kawen pun boleh pkai” -sophea, bakal bertunang . demi memenuhi permintaan ramai, khas kami keluarkan pula kurta utk si dia. lepasni lebih nmpk romantik la bila pakai sedondon kn kn 😆😆 . . cukup tgk gambar buat hati saya cair. any best price utk sy yg nk beli set ni? . hehehe mesti la ada syggg! nak beli asing boleh, nak beli satu set laaagi la boleh. hehe . nadzrin kurta rm89 inc postage . promo panas !!🔥🔥🔥 nadzrin + nadiera rm229 only free delivery rm229 only free delivery rm229 only free delivery (jimat rm60) . jom pre order cpt, whatsapp ke 0126776909 atau klik link di bio. deposit serendah rm100 utk booking 😉😉 . #weddingdress #eveningdress #kurta #engagementdress #bajutunangmurah #bajunikahmurah #dresstunangmurah #dressnikahmurah #bajutunanglelaki #bajutunangsedondon #kurtamurah #kurtalelakimurah #bajukurtamurah #bajulelaki #bajunikahlelaki #bajunikahsedondon #bazarpaknil #kekasihpaksarela #bazarmalaysia #bajutunanglelakidanwanita
meroysapparels

@meroysapparels

Designs by Meroys Apparels
This was what got us busy today. 
Today was definitely a hectic one but we thank God for everything. This pretty lady was all shades of gorgeous inside out. Thank u for honoring this small business. God bless u sis. 
P.S: Professional pictures would be coming out soon, pls stay tuned Biko. .
.
.
.
.

Fashionwork #fashion #clothes #clothings #apparels #style #stylist #styleinnigeria #readytowear #bespoke #trendy #slayingonpoint #stylediary #styledbyme #stylenaija #styleinspo #lagos #nigeria #tailormade #tailored #tailoredtofit #styledup #styledtoslay #alwaysslayinginblack #owambeslaying
#owambelook #traditionaloutfit #traditionallook #engagementdress #engagementoutfit #engagementdressinspo
3 33 11 hours ago
This was what got us busy today. today was definitely a hectic one but we thank god for everything. this pretty lady was all shades of gorgeous inside out. thank u for honoring this small business. god bless u sis. p.s: professional pictures would be coming out soon, pls stay tuned biko. . . . . . fashionwork #fashion #clothes #clothings #apparels #style #stylist #styleinnigeria #readytowear #bespoke #trendy #slayingonpoint #stylediary #styledbyme #stylenaija #styleinspo #lagos #nigeria #tailormade #tailored #tailoredtofit #styledup #styledtoslay #alwaysslayinginblack #owambeslaying #owambelook #traditionaloutfit #traditionallook #engagementdress #engagementoutfit #engagementdressinspo