Loading...
follow @glowinthreads for more!
___
can we take a moment to appreciate how pretty this girl is tho 😫
___
•just because it works for some people does not mean it will work for everyone.
•if you repost please be following me.
___ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#lashes #skincare #selfcare #selflove #flawless #brows #instagrambrows #makeup #memes #twitterthreads #clearskin #skinroutine #beauty #highlighter #beautyinfluencer #healthandbeauty #love
6 441 7 hours ago
Follow @glowinthreads for more!
___
can we take a moment to appreciate how pretty this girl is tho 😫
___
•just because it works for some people does not mean it will work for everyone.
•if you repost please be following me.
___ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#lashes #skincare #selfcare #selflove #flawless #brows #instagrambrows #makeup #memes #twitterthreads #clearskin #skinroutine #beauty #highlighter #beautyinfluencer #healthandbeauty #love
Wanna look 💯 at all times? Keep it flawless like @tatianavmakeup + shop the @gerardcosmetics 'Slay All Day' setting spray for maaaaajor staying power 💪💖 #motd #flawless #beauty
14 4,951 15 hours ago
Wanna look 💯 at all times? keep it flawless like @tatianavmakeup + shop the @gerardcosmetics 'slay all day' setting spray for maaaaajor staying power 💪💖 #motd #flawless #beauty
@nyxcosmetics mermaid on the lid 🦋 
@thelashdiary.co “mood”
38 5,813 Yesterday
@nyxcosmetics mermaid on the lid 🦋
@thelashdiary.co “mood”
A Diamond Crown for your Queen 👸🏼 👑 💎 💍
19 1,358 Yesterday
A diamond crown for your queen 👸🏼 👑 💎 💍

@pinklady_letopz

pinklady_letopz
KECANTIKKAN DAN WANITA MEMANG TAK DAPAT DIPISAHKAN😍😍😍 Hai akak2,adik2,mk cik2 kat luar sana tu...siapa ada masalah seperti dibawah👇🏻👇🏻
✔BERBADAN GEMPAL
✔TERLAMPAU KURUS
✔RAMBUT GUGUR
✔MASALAH SENGUGUT SEMASA PERIOD
✔KEPUTIHAN MELAMPAU
✔RAHIM JATUH/RAHIM TIDAK SIHAT
✔TIDAK DATANG BULAN
✔SUKAR HAMIL
✔MASALAH KULIT KERING,JERAWAT,JERAGAT DAN LAIN2
✔KULIT GELAP
✔PAYUDARA KENDUR
✔PINGGUL JATUH/TAKDE PINGGUL
✔MISS V LONGGAR DAN BERBAU
✔BADAN TAK SHAPE

Jika masalah diatas menghantui hdp uolls...jangan takut...hanya guna pinklady je dah boleh atasi segala masalah uolls dari dlmn dan jugak luaran...bermacam2 produk guna tapi tk berkesan...cuba try pinklady dijamin berkesan... JANGAN TUNGGU LAMA2...TAK PASAL2 SI DIA MENJELING YG BERGETAH KITA JUGAK YANG MERANA...LELAKI CAKAP JE TAK KISAH DGN ASET KITA TAPI DLM HATI
0 0 in a minute
Kecantikkan dan wanita memang tak dapat dipisahkan😍😍😍 hai akak2,adik2,mk cik2 kat luar sana tu...siapa ada masalah seperti dibawah👇🏻👇🏻
✔berbadan gempal
✔terlampau kurus
✔rambut gugur
✔masalah sengugut semasa period
✔keputihan melampau
✔rahim jatuh/rahim tidak sihat
✔tidak datang bulan
✔sukar hamil
✔masalah kulit kering,jerawat,jeragat dan lain2
✔kulit gelap
✔payudara kendur
✔pinggul jatuh/takde pinggul
✔miss v longgar dan berbau
✔badan tak shape

jika masalah diatas menghantui hdp uolls...jangan takut...hanya guna pinklady je dah boleh atasi segala masalah uolls dari dlmn dan jugak luaran...bermacam2 produk guna tapi tk berkesan...cuba try pinklady dijamin berkesan... jangan tunggu lama2...tak pasal2 si dia menjeling yg bergetah kita jugak yang merana...lelaki cakap je tak kisah dgn aset kita tapi dlm hati "hampeh"😏😏 tak perlu nak tanya laki dulu nak itu ini,yang nak cntik uolss,bukan dia...nak cantik pun untuk tambat hati dia jugak kan..bertindak sekarang...nak diskaun??tekan je link wssp saya👇🏻 www.wasap.my/601125450725

#pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladymurah #pinkladymontok #ramping #kerengga #putih #flawless #original #kurus #lemaktiada #langsing #boek #montok #besar #padat #bulat #rambutguugur #rambutsihat #periodpainless #keputihantiada #periodteratur #lawas #lossweight #pinkladyterbaik #ukugroupterbaik #ukugroup #ukugroupthebest #ukugroupterbaik

@kittysflawless_collection

kittysflawless_collection
BLONDES ARE FUN shop: Kitty’s Flawless Collection  22” click link in bio for pricing. #wigsforsale #lacewigs #flawless #blondehair
0 3 50 minutes ago
Blondes are fun shop: kitty’s flawless collection 22” click link in bio for pricing. #wigsforsale #lacewigs #flawless #blondehair

@pinklady_letopz

pinklady_letopz
KECANTIKKAN DAN WANITA MEMANG TAK DAPAT DIPISAHKAN😍😍😍 Hai akak2,adik2,mk cik2 kat luar sana tu...siapa ada masalah seperti dibawah👇🏻👇🏻
✔BERBADAN GEMPAL
✔TERLAMPAU KURUS
✔RAMBUT GUGUR
✔MASALAH SENGUGUT SEMASA PERIOD
✔KEPUTIHAN MELAMPAU
✔RAHIM JATUH/RAHIM TIDAK SIHAT
✔TIDAK DATANG BULAN
✔SUKAR HAMIL
✔MASALAH KULIT KERING,JERAWAT,JERAGAT DAN LAIN2
✔KULIT GELAP
✔PAYUDARA KENDUR
✔PINGGUL JATUH/TAKDE PINGGUL
✔MISS V LONGGAR DAN BERBAU
✔BADAN TAK SHAPE

Jika masalah diatas menghantui hdp uolls...jangan takut...hanya guna pinklady je dah boleh atasi segala masalah uolls dari dlmn dan jugak luaran...bermacam2 produk guna tapi tk berkesan...cuba try pinklady dijamin berkesan... JANGAN TUNGGU LAMA2...TAK PASAL2 SI DIA MENJELING YG BERGETAH KITA JUGAK YANG MERANA...LELAKI CAKAP JE TAK KISAH DGN ASET KITA TAPI DLM HATI
0 1 in a minute
Kecantikkan dan wanita memang tak dapat dipisahkan😍😍😍 hai akak2,adik2,mk cik2 kat luar sana tu...siapa ada masalah seperti dibawah👇🏻👇🏻
✔berbadan gempal
✔terlampau kurus
✔rambut gugur
✔masalah sengugut semasa period
✔keputihan melampau
✔rahim jatuh/rahim tidak sihat
✔tidak datang bulan
✔sukar hamil
✔masalah kulit kering,jerawat,jeragat dan lain2
✔kulit gelap
✔payudara kendur
✔pinggul jatuh/takde pinggul
✔miss v longgar dan berbau
✔badan tak shape

jika masalah diatas menghantui hdp uolls...jangan takut...hanya guna pinklady je dah boleh atasi segala masalah uolls dari dlmn dan jugak luaran...bermacam2 produk guna tapi tk berkesan...cuba try pinklady dijamin berkesan... jangan tunggu lama2...tak pasal2 si dia menjeling yg bergetah kita jugak yang merana...lelaki cakap je tak kisah dgn aset kita tapi dlm hati "hampeh"😏😏 tak perlu nak tanya laki dulu nak itu ini,yang nak cntik uolss,bukan dia...nak cantik pun untuk tambat hati dia jugak kan..bertindak sekarang...nak diskaun??tekan je link wssp saya👇🏻 www.wasap.my/601125450725

#pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladymurah #pinkladymontok #ramping #kerengga #putih #flawless #original #kurus #lemaktiada #langsing #boek #montok #besar #padat #bulat #rambutguugur #rambutsihat #periodpainless #keputihantiada #periodteratur #lawas #lossweight #pinkladyterbaik #ukugroupterbaik #ukugroup #ukugroupthebest #ukugroupterbaik

@pinklady_letopz

pinklady_letopz
KECANTIKKAN DAN WANITA MEMANG TAK DAPAT DIPISAHKAN😍😍😍 Hai akak2,adik2,mk cik2 kat luar sana tu...siapa ada masalah seperti dibawah👇🏻👇🏻
✔BERBADAN GEMPAL
✔TERLAMPAU KURUS
✔RAMBUT GUGUR
✔MASALAH SENGUGUT SEMASA PERIOD
✔KEPUTIHAN MELAMPAU
✔RAHIM JATUH/RAHIM TIDAK SIHAT
✔TIDAK DATANG BULAN
✔SUKAR HAMIL
✔MASALAH KULIT KERING,JERAWAT,JERAGAT DAN LAIN2
✔KULIT GELAP
✔PAYUDARA KENDUR
✔PINGGUL JATUH/TAKDE PINGGUL
✔MISS V LONGGAR DAN BERBAU
✔BADAN TAK SHAPE

Jika masalah diatas menghantui hdp uolls...jangan takut...hanya guna pinklady je dah boleh atasi segala masalah uolls dari dlmn dan jugak luaran...bermacam2 produk guna tapi tk berkesan...cuba try pinklady dijamin berkesan... JANGAN TUNGGU LAMA2...TAK PASAL2 SI DIA MENJELING YG BERGETAH KITA JUGAK YANG MERANA...LELAKI CAKAP JE TAK KISAH DGN ASET KITA TAPI DLM HATI
0 1 in a minute
Kecantikkan dan wanita memang tak dapat dipisahkan😍😍😍 hai akak2,adik2,mk cik2 kat luar sana tu...siapa ada masalah seperti dibawah👇🏻👇🏻
✔berbadan gempal
✔terlampau kurus
✔rambut gugur
✔masalah sengugut semasa period
✔keputihan melampau
✔rahim jatuh/rahim tidak sihat
✔tidak datang bulan
✔sukar hamil
✔masalah kulit kering,jerawat,jeragat dan lain2
✔kulit gelap
✔payudara kendur
✔pinggul jatuh/takde pinggul
✔miss v longgar dan berbau
✔badan tak shape

jika masalah diatas menghantui hdp uolls...jangan takut...hanya guna pinklady je dah boleh atasi segala masalah uolls dari dlmn dan jugak luaran...bermacam2 produk guna tapi tk berkesan...cuba try pinklady dijamin berkesan... jangan tunggu lama2...tak pasal2 si dia menjeling yg bergetah kita jugak yang merana...lelaki cakap je tak kisah dgn aset kita tapi dlm hati "hampeh"😏😏 tak perlu nak tanya laki dulu nak itu ini,yang nak cntik uolss,bukan dia...nak cantik pun untuk tambat hati dia jugak kan..bertindak sekarang...nak diskaun??tekan je link wssp saya👇🏻 www.wasap.my/601125450725

#pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladymurah #pinkladymontok #ramping #kerengga #putih #flawless #original #kurus #lemaktiada #langsing #boek #montok #besar #padat #bulat #rambutguugur #rambutsihat #periodpainless #keputihantiada #periodteratur #lawas #lossweight #pinkladyterbaik #ukugroupterbaik #ukugroup #ukugroupthebest #ukugroupterbaik

@pinklady_letopz

pinklady_letopz
KECANTIKKAN DAN WANITA MEMANG TAK DAPAT DIPISAHKAN😍😍😍 Hai akak2,adik2,mk cik2 kat luar sana tu...siapa ada masalah seperti dibawah👇🏻👇🏻
✔BERBADAN GEMPAL
✔TERLAMPAU KURUS
✔RAMBUT GUGUR
✔MASALAH SENGUGUT SEMASA PERIOD
✔KEPUTIHAN MELAMPAU
✔RAHIM JATUH/RAHIM TIDAK SIHAT
✔TIDAK DATANG BULAN
✔SUKAR HAMIL
✔MASALAH KULIT KERING,JERAWAT,JERAGAT DAN LAIN2
✔KULIT GELAP
✔PAYUDARA KENDUR
✔PINGGUL JATUH/TAKDE PINGGUL
✔MISS V LONGGAR DAN BERBAU
✔BADAN TAK SHAPE

Jika masalah diatas menghantui hdp uolls...jangan takut...hanya guna pinklady je dah boleh atasi segala masalah uolls dari dlmn dan jugak luaran...bermacam2 produk guna tapi tk berkesan...cuba try pinklady dijamin berkesan... JANGAN TUNGGU LAMA2...TAK PASAL2 SI DIA MENJELING YG BERGETAH KITA JUGAK YANG MERANA...LELAKI CAKAP JE TAK KISAH DGN ASET KITA TAPI DLM HATI
0 0 just now
Kecantikkan dan wanita memang tak dapat dipisahkan😍😍😍 hai akak2,adik2,mk cik2 kat luar sana tu...siapa ada masalah seperti dibawah👇🏻👇🏻
✔berbadan gempal
✔terlampau kurus
✔rambut gugur
✔masalah sengugut semasa period
✔keputihan melampau
✔rahim jatuh/rahim tidak sihat
✔tidak datang bulan
✔sukar hamil
✔masalah kulit kering,jerawat,jeragat dan lain2
✔kulit gelap
✔payudara kendur
✔pinggul jatuh/takde pinggul
✔miss v longgar dan berbau
✔badan tak shape

jika masalah diatas menghantui hdp uolls...jangan takut...hanya guna pinklady je dah boleh atasi segala masalah uolls dari dlmn dan jugak luaran...bermacam2 produk guna tapi tk berkesan...cuba try pinklady dijamin berkesan... jangan tunggu lama2...tak pasal2 si dia menjeling yg bergetah kita jugak yang merana...lelaki cakap je tak kisah dgn aset kita tapi dlm hati "hampeh"😏😏 tak perlu nak tanya laki dulu nak itu ini,yang nak cntik uolss,bukan dia...nak cantik pun untuk tambat hati dia jugak kan..bertindak sekarang...nak diskaun??tekan je link wssp saya👇🏻 www.wasap.my/601125450725

#pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladymurah #pinkladymontok #ramping #kerengga #putih #flawless #original #kurus #lemaktiada #langsing #boek #montok #besar #padat #bulat #rambutguugur #rambutsihat #periodpainless #keputihantiada #periodteratur #lawas #lossweight #pinkladyterbaik #ukugroupterbaik #ukugroup #ukugroupthebest #ukugroupterbaik

@pinklady_letopz

pinklady_letopz
KECANTIKKAN DAN WANITA MEMANG TAK DAPAT DIPISAHKAN😍😍😍 Hai akak2,adik2,mk cik2 kat luar sana tu...siapa ada masalah seperti dibawah👇🏻👇🏻
✔BERBADAN GEMPAL
✔TERLAMPAU KURUS
✔RAMBUT GUGUR
✔MASALAH SENGUGUT SEMASA PERIOD
✔KEPUTIHAN MELAMPAU
✔RAHIM JATUH/RAHIM TIDAK SIHAT
✔TIDAK DATANG BULAN
✔SUKAR HAMIL
✔MASALAH KULIT KERING,JERAWAT,JERAGAT DAN LAIN2
✔KULIT GELAP
✔PAYUDARA KENDUR
✔PINGGUL JATUH/TAKDE PINGGUL
✔MISS V LONGGAR DAN BERBAU
✔BADAN TAK SHAPE

Jika masalah diatas menghantui hdp uolls...jangan takut...hanya guna pinklady je dah boleh atasi segala masalah uolls dari dlmn dan jugak luaran...bermacam2 produk guna tapi tk berkesan...cuba try pinklady dijamin berkesan... JANGAN TUNGGU LAMA2...TAK PASAL2 SI DIA MENJELING YG BERGETAH KITA JUGAK YANG MERANA...LELAKI CAKAP JE TAK KISAH DGN ASET KITA TAPI DLM HATI
0 0 just now
Kecantikkan dan wanita memang tak dapat dipisahkan😍😍😍 hai akak2,adik2,mk cik2 kat luar sana tu...siapa ada masalah seperti dibawah👇🏻👇🏻
✔berbadan gempal
✔terlampau kurus
✔rambut gugur
✔masalah sengugut semasa period
✔keputihan melampau
✔rahim jatuh/rahim tidak sihat
✔tidak datang bulan
✔sukar hamil
✔masalah kulit kering,jerawat,jeragat dan lain2
✔kulit gelap
✔payudara kendur
✔pinggul jatuh/takde pinggul
✔miss v longgar dan berbau
✔badan tak shape

jika masalah diatas menghantui hdp uolls...jangan takut...hanya guna pinklady je dah boleh atasi segala masalah uolls dari dlmn dan jugak luaran...bermacam2 produk guna tapi tk berkesan...cuba try pinklady dijamin berkesan... jangan tunggu lama2...tak pasal2 si dia menjeling yg bergetah kita jugak yang merana...lelaki cakap je tak kisah dgn aset kita tapi dlm hati "hampeh"😏😏 tak perlu nak tanya laki dulu nak itu ini,yang nak cntik uolss,bukan dia...nak cantik pun untuk tambat hati dia jugak kan..bertindak sekarang...nak diskaun??tekan je link wssp saya👇🏻 www.wasap.my/601125450725

#pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladymurah #pinkladymontok #ramping #kerengga #putih #flawless #original #kurus #lemaktiada #langsing #boek #montok #besar #padat #bulat #rambutguugur #rambutsihat #periodpainless #keputihantiada #periodteratur #lawas #lossweight #pinkladyterbaik #ukugroupterbaik #ukugroup #ukugroupthebest #ukugroupterbaik

@pinklady_letopz

pinklady_letopz
KECANTIKKAN DAN WANITA MEMANG TAK DAPAT DIPISAHKAN😍😍😍 Hai akak2,adik2,mk cik2 kat luar sana tu...siapa ada masalah seperti dibawah👇🏻👇🏻
✔BERBADAN GEMPAL
✔TERLAMPAU KURUS
✔RAMBUT GUGUR
✔MASALAH SENGUGUT SEMASA PERIOD
✔KEPUTIHAN MELAMPAU
✔RAHIM JATUH/RAHIM TIDAK SIHAT
✔TIDAK DATANG BULAN
✔SUKAR HAMIL
✔MASALAH KULIT KERING,JERAWAT,JERAGAT DAN LAIN2
✔KULIT GELAP
✔PAYUDARA KENDUR
✔PINGGUL JATUH/TAKDE PINGGUL
✔MISS V LONGGAR DAN BERBAU
✔BADAN TAK SHAPE

Jika masalah diatas menghantui hdp uolls...jangan takut...hanya guna pinklady je dah boleh atasi segala masalah uolls dari dlmn dan jugak luaran...bermacam2 produk guna tapi tk berkesan...cuba try pinklady dijamin berkesan... JANGAN TUNGGU LAMA2...TAK PASAL2 SI DIA MENJELING YG BERGETAH KITA JUGAK YANG MERANA...LELAKI CAKAP JE TAK KISAH DGN ASET KITA TAPI DLM HATI
0 0 just now
Kecantikkan dan wanita memang tak dapat dipisahkan😍😍😍 hai akak2,adik2,mk cik2 kat luar sana tu...siapa ada masalah seperti dibawah👇🏻👇🏻
✔berbadan gempal
✔terlampau kurus
✔rambut gugur
✔masalah sengugut semasa period
✔keputihan melampau
✔rahim jatuh/rahim tidak sihat
✔tidak datang bulan
✔sukar hamil
✔masalah kulit kering,jerawat,jeragat dan lain2
✔kulit gelap
✔payudara kendur
✔pinggul jatuh/takde pinggul
✔miss v longgar dan berbau
✔badan tak shape

jika masalah diatas menghantui hdp uolls...jangan takut...hanya guna pinklady je dah boleh atasi segala masalah uolls dari dlmn dan jugak luaran...bermacam2 produk guna tapi tk berkesan...cuba try pinklady dijamin berkesan... jangan tunggu lama2...tak pasal2 si dia menjeling yg bergetah kita jugak yang merana...lelaki cakap je tak kisah dgn aset kita tapi dlm hati "hampeh"😏😏 tak perlu nak tanya laki dulu nak itu ini,yang nak cntik uolss,bukan dia...nak cantik pun untuk tambat hati dia jugak kan..bertindak sekarang...nak diskaun??tekan je link wssp saya👇🏻 www.wasap.my/601125450725

#pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladymurah #pinkladymontok #ramping #kerengga #putih #flawless #original #kurus #lemaktiada #langsing #boek #montok #besar #padat #bulat #rambutguugur #rambutsihat #periodpainless #keputihantiada #periodteratur #lawas #lossweight #pinkladyterbaik #ukugroupterbaik #ukugroup #ukugroupthebest #ukugroupterbaik

@dyxyutara

dyxyutara
AWAT ELOK SANGAT😭😭😭 .
.
Kami tak bohong ampa, bila ampa pakai set DYXY NI , ampa tak akan KECEWA ! .
.

Sebab apa?
.
.
😭 make up TAK BERCAPUK
😭make up tahan lebih 8 jam
😭Texture ringan, sesuai untuk yang tak pandai make up tapi nak nampak segak.. 😭Dapat pudarkan jerawat 😭paling penting jimat MASA 3 minit ja dah boleh siap 😍 .
.
.
❤❤BOLEH BOOKING RM 20 JERR

#Dyxyutara
#Kamijual
#ProdukViral
#Dyxypenang
#NiaRamadhani
#KualitiDyxyTerbaik
#IgReview
#FacemistGreentea
#TeamFara
#BcCreamBydyana
#DyxyOriginal
#ExtraFreeGift
#FreeCodGeorgetown
#FreeCodBalikPulau
#UsmPenang
#GelugorPenang
#CumiCumi
#Ikramdinzly
#Chetaa
#SegakDyxy
#GadisAyu
#TakBercapuk
#Tahan8Jam
#3minitSiap
#Flawless
#GebuGebas
#Kekasihpaksarela
#BarangPanas
#Meletop
#Natural
0 1 just now
Awat elok sangat😭😭😭 .
.
kami tak bohong ampa, bila ampa pakai set dyxy ni , ampa tak akan kecewa ! .
.

sebab apa?
.
.
😭 make up tak bercapuk
😭make up tahan lebih 8 jam
😭texture ringan, sesuai untuk yang tak pandai make up tapi nak nampak segak.. 😭dapat pudarkan jerawat 😭paling penting jimat masa 3 minit ja dah boleh siap 😍 .
.
.
❤❤boleh booking rm 20 jerr

#dyxyutara #kamijual #produkviral #dyxypenang #niaramadhani #kualitidyxyterbaik #igreview #facemistgreentea #teamfara #bccreambydyana #dyxyoriginal #extrafreegift #freecodgeorgetown #freecodbalikpulau #usmpenang #gelugorpenang #cumicumi #ikramdinzly #chetaa #segakdyxy #gadisayu #takbercapuk #tahan8jam #3minitsiap #flawless #gebugebas #kekasihpaksarela #barangpanas #meletop #natural

@f.fa_collection

f.fa_collection
Kenapa kene cuba Lipstic DYXY? 😍
.
.
.💄Moistkan bibir walaupun matte
.
.💄Long lasting tahan lama
.
.💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
.
.💄 Bau fruity yang wangi .
.
.💄Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
Apa lagi jom grab satu. Ada freegift menarik kita nak bagi 😘. Whatssap 📱0172007360 
tekan je link kat bio atas.
.
#sayajual #trustedseller #dyxygreenteamineralfacemist #dyxygreenteafacemist
#dyxy #cosmetics #kosmetik #dyxytutorial #dyxycodpenang #dyxypenang #flawless #mua #muapenang
1 0 1 minute ago
Kenapa kene cuba lipstic dyxy? 😍
.
.
.💄moistkan bibir walaupun matte
.
.💄long lasting tahan lama
.
.💄selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
.
.💄 bau fruity yang wangi .
.
.💄kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
apa lagi jom grab satu. ada freegift menarik kita nak bagi 😘. whatssap 📱0172007360
tekan je link kat bio atas.
.
#sayajual #trustedseller #dyxygreenteamineralfacemist #dyxygreenteafacemist #dyxy #cosmetics #kosmetik #dyxytutorial #dyxycodpenang #dyxypenang #flawless #mua #muapenang

@f.fa_collection

f.fa_collection
Kenapa kene cuba Lipstic DYXY? 😍
.
.
.💄Moistkan bibir walaupun matte
.
.💄Long lasting tahan lama
.
.💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
.
.💄 Bau fruity yang wangi .
.
.💄Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
Apa lagi jom grab satu. Ada freegift menarik kita nak bagi 😘. Whatssap 📱0172007360 
tekan je link kat bio atas.
.
#sayajual #trustedseller #dyxygreenteamineralfacemist #dyxygreenteafacemist
#dyxy #cosmetics #kosmetik #dyxytutorial #dyxycodpenang #dyxypenang #flawless #mua #muapenang
0 0 1 minute ago
Kenapa kene cuba lipstic dyxy? 😍
.
.
.💄moistkan bibir walaupun matte
.
.💄long lasting tahan lama
.
.💄selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
.
.💄 bau fruity yang wangi .
.
.💄kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
apa lagi jom grab satu. ada freegift menarik kita nak bagi 😘. whatssap 📱0172007360
tekan je link kat bio atas.
.
#sayajual #trustedseller #dyxygreenteamineralfacemist #dyxygreenteafacemist #dyxy #cosmetics #kosmetik #dyxytutorial #dyxycodpenang #dyxypenang #flawless #mua #muapenang

@pinklady_kebabomz

pinklady_kebabomz
KECANTIKKAN DAN WANITA MEMANG TAK DAPAT DIPISAHKAN😍😍😍 Hai akak2,adik2,mk cik2 kat luar sana tu...siapa ada masalah seperti dibawah👇🏻👇🏻
✔BERBADAN GEMPAL
✔TERLAMPAU KURUS
✔RAMBUT GUGUR
✔MASALAH SENGUGUT SEMASA PERIOD
✔KEPUTIHAN MELAMPAU
✔RAHIM JATUH/RAHIM TIDAK SIHAT
✔TIDAK DATANG BULAN
✔SUKAR HAMIL
✔MASALAH KULIT KERING,JERAWAT,JERAGAT DAN LAIN2
✔KULIT GELAP
✔PAYUDARA KENDUR
✔PINGGUL JATUH/TAKDE PINGGUL
✔MISS V LONGGAR DAN BERBAU
✔BADAN TAK SHAPE

Jika masalah diatas menghantui hdp uolls...jangan takut...hanya guna pinklady je dah boleh atasi segala masalah uolls dari dlmn dan jugak luaran...bermacam2 produk guna tapi tk berkesan...cuba try pinklady dijamin berkesan... JANGAN TUNGGU LAMA2...TAK PASAL2 SI DIA MENJELING YG BERGETAH KITA JUGAK YANG MERANA...LELAKI CAKAP JE TAK KISAH DGN ASET KITA TAPI DLM HATI
0 1 1 minute ago
Kecantikkan dan wanita memang tak dapat dipisahkan😍😍😍 hai akak2,adik2,mk cik2 kat luar sana tu...siapa ada masalah seperti dibawah👇🏻👇🏻
✔berbadan gempal
✔terlampau kurus
✔rambut gugur
✔masalah sengugut semasa period
✔keputihan melampau
✔rahim jatuh/rahim tidak sihat
✔tidak datang bulan
✔sukar hamil
✔masalah kulit kering,jerawat,jeragat dan lain2
✔kulit gelap
✔payudara kendur
✔pinggul jatuh/takde pinggul
✔miss v longgar dan berbau
✔badan tak shape

jika masalah diatas menghantui hdp uolls...jangan takut...hanya guna pinklady je dah boleh atasi segala masalah uolls dari dlmn dan jugak luaran...bermacam2 produk guna tapi tk berkesan...cuba try pinklady dijamin berkesan... jangan tunggu lama2...tak pasal2 si dia menjeling yg bergetah kita jugak yang merana...lelaki cakap je tak kisah dgn aset kita tapi dlm hati "hampeh"😏😏 tak perlu nak tanya laki dulu nak itu ini,yang nak cntik uolss,bukan dia...nak cantik pun untuk tambat hati dia jugak kan..bertindak sekarang...nak diskaun??tekan je link wssp saya👇🏻 www.wasap.my/601125450725

#pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladymurah #pinkladymontok #ramping #kerengga #putih #flawless #original #kurus #lemaktiada #langsing #boek #montok #besar #padat #bulat #rambutguugur #rambutsihat #periodpainless #keputihantiada #periodteratur #lawas #lossweight #pinkladyterbaik #ukugroupterbaik #ukugroup #ukugroupthebest #ukugroupterbaik

@flowersandredwine

flowersandredwine
Having a little fun in the sun before work ☀️☺️. Remember everyone #selflove is the best love, embrace your beauty, because you are beautiful no matter anyone else opinion happy Saturday.
- - - -

Follow my new insta I’ll follow back 💕. #follow4follow #spring #elegant #classy #instagood #instadaily #instagramhub #daily #blogger #bloggerstyle #boss #bossbabe #beautiful #online #wine #flawless #entrepreneur #fashion #fashionblogger #fashionista #unique #sunglasses #trendy #cute #lifestyleblogger #instagram #instagramhub #instagrammers #streetfashion #blackgirlmagic #classy
17 257 6 hours ago
Having a little fun in the sun before work ☀️☺️. remember everyone #selflove is the best love, embrace your beauty, because you are beautiful no matter anyone else opinion happy saturday.
- - - -

follow my new insta i’ll follow back 💕. #follow4follow #spring #elegant #classy #instagood #instadaily #instagramhub #daily #blogger #bloggerstyle #boss #bossbabe #beautiful #online #wine #flawless #entrepreneur #fashion #fashionblogger #fashionista #unique #sunglasses #trendy #cute #lifestyleblogger #instagram #instagramhub #instagrammers #streetfashion #blackgirlmagic #classy

@vlineclinic

vlineclinic
Los Angeles California location opening very soon. So much attention to detail. Thank you all for your patience! pm for details 😊
1 4 3 minutes ago
Los angeles california location opening very soon. so much attention to detail. thank you all for your patience! pm for details 😊

@pinklady_kebabomz

pinklady_kebabomz
KECANTIKKAN DAN WANITA MEMANG TAK DAPAT DIPISAHKAN😍😍😍 Hai akak2,adik2,mk cik2 kat luar sana tu...siapa ada masalah seperti dibawah👇🏻👇🏻
✔BERBADAN GEMPAL
✔TERLAMPAU KURUS
✔RAMBUT GUGUR
✔MASALAH SENGUGUT SEMASA PERIOD
✔KEPUTIHAN MELAMPAU
✔RAHIM JATUH/RAHIM TIDAK SIHAT
✔TIDAK DATANG BULAN
✔SUKAR HAMIL
✔MASALAH KULIT KERING,JERAWAT,JERAGAT DAN LAIN2
✔KULIT GELAP
✔PAYUDARA KENDUR
✔PINGGUL JATUH/TAKDE PINGGUL
✔MISS V LONGGAR DAN BERBAU
✔BADAN TAK SHAPE

Jika masalah diatas menghantui hdp uolls...jangan takut...hanya guna pinklady je dah boleh atasi segala masalah uolls dari dlmn dan jugak luaran...bermacam2 produk guna tapi tk berkesan...cuba try pinklady dijamin berkesan... JANGAN TUNGGU LAMA2...TAK PASAL2 SI DIA MENJELING YG BERGETAH KITA JUGAK YANG MERANA...LELAKI CAKAP JE TAK KISAH DGN ASET KITA TAPI DLM HATI
0 0 1 minute ago
Kecantikkan dan wanita memang tak dapat dipisahkan😍😍😍 hai akak2,adik2,mk cik2 kat luar sana tu...siapa ada masalah seperti dibawah👇🏻👇🏻
✔berbadan gempal
✔terlampau kurus
✔rambut gugur
✔masalah sengugut semasa period
✔keputihan melampau
✔rahim jatuh/rahim tidak sihat
✔tidak datang bulan
✔sukar hamil
✔masalah kulit kering,jerawat,jeragat dan lain2
✔kulit gelap
✔payudara kendur
✔pinggul jatuh/takde pinggul
✔miss v longgar dan berbau
✔badan tak shape

jika masalah diatas menghantui hdp uolls...jangan takut...hanya guna pinklady je dah boleh atasi segala masalah uolls dari dlmn dan jugak luaran...bermacam2 produk guna tapi tk berkesan...cuba try pinklady dijamin berkesan... jangan tunggu lama2...tak pasal2 si dia menjeling yg bergetah kita jugak yang merana...lelaki cakap je tak kisah dgn aset kita tapi dlm hati "hampeh"😏😏 tak perlu nak tanya laki dulu nak itu ini,yang nak cntik uolss,bukan dia...nak cantik pun untuk tambat hati dia jugak kan..bertindak sekarang...nak diskaun??tekan je link wssp saya👇🏻 www.wasap.my/601125450725

#pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladymurah #pinkladymontok #ramping #kerengga #putih #flawless #original #kurus #lemaktiada #langsing #boek #montok #besar #padat #bulat #rambutguugur #rambutsihat #periodpainless #keputihantiada #periodteratur #lawas #lossweight #pinkladyterbaik #ukugroupterbaik #ukugroup #ukugroupthebest #ukugroupterbaik

@pinklady_kebabomz

pinklady_kebabomz
KECANTIKKAN DAN WANITA MEMANG TAK DAPAT DIPISAHKAN😍😍😍 Hai akak2,adik2,mk cik2 kat luar sana tu...siapa ada masalah seperti dibawah👇🏻👇🏻
✔BERBADAN GEMPAL
✔TERLAMPAU KURUS
✔RAMBUT GUGUR
✔MASALAH SENGUGUT SEMASA PERIOD
✔KEPUTIHAN MELAMPAU
✔RAHIM JATUH/RAHIM TIDAK SIHAT
✔TIDAK DATANG BULAN
✔SUKAR HAMIL
✔MASALAH KULIT KERING,JERAWAT,JERAGAT DAN LAIN2
✔KULIT GELAP
✔PAYUDARA KENDUR
✔PINGGUL JATUH/TAKDE PINGGUL
✔MISS V LONGGAR DAN BERBAU
✔BADAN TAK SHAPE

Jika masalah diatas menghantui hdp uolls...jangan takut...hanya guna pinklady je dah boleh atasi segala masalah uolls dari dlmn dan jugak luaran...bermacam2 produk guna tapi tk berkesan...cuba try pinklady dijamin berkesan... JANGAN TUNGGU LAMA2...TAK PASAL2 SI DIA MENJELING YG BERGETAH KITA JUGAK YANG MERANA...LELAKI CAKAP JE TAK KISAH DGN ASET KITA TAPI DLM HATI
0 1 2 minutes ago
Kecantikkan dan wanita memang tak dapat dipisahkan😍😍😍 hai akak2,adik2,mk cik2 kat luar sana tu...siapa ada masalah seperti dibawah👇🏻👇🏻
✔berbadan gempal
✔terlampau kurus
✔rambut gugur
✔masalah sengugut semasa period
✔keputihan melampau
✔rahim jatuh/rahim tidak sihat
✔tidak datang bulan
✔sukar hamil
✔masalah kulit kering,jerawat,jeragat dan lain2
✔kulit gelap
✔payudara kendur
✔pinggul jatuh/takde pinggul
✔miss v longgar dan berbau
✔badan tak shape

jika masalah diatas menghantui hdp uolls...jangan takut...hanya guna pinklady je dah boleh atasi segala masalah uolls dari dlmn dan jugak luaran...bermacam2 produk guna tapi tk berkesan...cuba try pinklady dijamin berkesan... jangan tunggu lama2...tak pasal2 si dia menjeling yg bergetah kita jugak yang merana...lelaki cakap je tak kisah dgn aset kita tapi dlm hati "hampeh"😏😏 tak perlu nak tanya laki dulu nak itu ini,yang nak cntik uolss,bukan dia...nak cantik pun untuk tambat hati dia jugak kan..bertindak sekarang...nak diskaun??tekan je link wssp saya👇🏻 www.wasap.my/601125450725

#pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladymurah #pinkladymontok #ramping #kerengga #putih #flawless #original #kurus #lemaktiada #langsing #boek #montok #besar #padat #bulat #rambutguugur #rambutsihat #periodpainless #keputihantiada #periodteratur #lawas #lossweight #pinkladyterbaik #ukugroupterbaik #ukugroup #ukugroupthebest #ukugroupterbaik