Loading...
This iconic candid πŸ’€
75 5,863 6 hours ago
This iconic candid πŸ’€
@black_beautifulclassy  Follow:- @black_beautifulclassy πŸ‘ˆ for more!❀
COMMENT WHAT YOU THINK. TAG 5 FRIENDS 
DM US FOR ADVERTS/PROMO RATES 
________________________________________
#follow my nieces @melkenniela_designs ====================================
#funnymemes #funny #jokes #lol #comic #followme #comedy #haha #joke #petty #savage #famousΒ  #branding #funnyvideo #funnypicturesΒ  #instafunny #funnypicture #oΒ  #funnyvideos #viral #hilarious #promo #advertising #advertise #promo #promote
 #nochill #lmao #memes #memesdaily
79 3,985 4 hours ago
@black_beautifulclassy follow:- @black_beautifulclassy πŸ‘ˆ for more!❀ comment what you think. tag 5 friends dm us for adverts/promo rates ________________________________________ #follow my nieces @melkenniela_designs ==================================== #funnymemes #funny #jokes #lol #comic #followme #comedy #haha #joke #petty #savage #famous  #branding #funnyvideo #funnypictures  #instafunny #funnypicture #o  #funnyvideos #viral #hilarious #promo #advertising #advertise #promo #promote #nochill #l**o #memes #memesdaily
Shakira or Jlo ? πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
#shakira #jlo
.
.
.
 #sixpack #slay #queen  #body #goals #awesome #great #flawless #dress #sèxy #girl #booty #sexy #hair#beauty#couplegoals#eldorado#shakirapost#beautiful #beauty #lfl #hot #sëxy #fff #colombia #life #hot #jenniferlopez #barranquila
139 2,044 12 hours ago
Shakira or jlo ? πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ #shakira #jlo . . . #sixpack #slay #queen #body #goals #awesome #great #flawless #dress #sèxy #girl #b***y #sexy #hair#beauty#couplegoals#eldorado#shakirapost#beautiful #beauty #lfl #hot #sëxy #fff #colombia #life #hot #jenniferlopez #barranquila
We're into it. But like, why? πŸ’… For more: @nailsrart_paola #flawless #diply #nails #beauty #glam #fidgetspinner
52 1,479 7 hours ago
We're into it. but like, why? πŸ’… for more: @nailsrart_paola #flawless #diply #nails #beauty #glam #fidgetspinner
Morning with cutie ❀😍
Ik its blur but i love it✨
_
Follow @aliaabhatthunt for more
25 1,976 3 hours ago
Morning with cutie ❀😍 ik its blur but i love it✨ _ follow @aliaabhatthunt for more
@Regrann from @postingan.hits - 😭😭😒😒😭😭.........subhanallah
Seorang bocah Suriah berusia tiga tahun mengucapkan kalimat terakhir yang membuat umat Islam merinding.
.
.Sebelum meninggal, ia mengatakan bahwa dirinya akan mengatakan segalanya kepada Allah.
.
β€œAku akan memberitahu Allah segalanya,β€πŸ˜­πŸ˜’ kata bocah itu seperti dalam video yang diunggah oleh World News.
____ .
Doakan saudara kita di suriah & palestina dimanapun berada wabil khusus untuk
 anak kecil ini 😒
.
.
Kalian semua penghuni syurga 😭😭
βœ”βœ” tag // share  siapa saja
@gustiawan90
@postingan.hits
#peace #palestina #jokowi
#bocah  #baby  #solidarity #dagelan #damai #arab #boys #children #mom #girl #beautiful #flawless #repost #cute #igers #vivavideo #sedih #lucu #latergram #love #instavideo #funny #gustiawan90 #camera #rip #save  #postinganhits
19 456 8 hours ago
@regrann from @postingan.hits - 😭😭😒😒😭😭.........subhanallah seorang bocah suriah berusia tiga tahun mengucapkan kalimat terakhir yang membuat umat islam merinding. . .sebelum meninggal, ia mengatakan bahwa dirinya akan mengatakan segalanya kepada allah. . “aku akan memberitahu allah segalanya,”😭😒 kata bocah itu seperti dalam video yang diunggah oleh world news. ____ . doakan saudara kita di suriah & palestina dimanapun berada wabil khusus untuk anak kecil ini 😒 . . kalian semua penghuni syurga 😭😭 βœ”βœ” tag // share siapa saja @gustiawan90 @postingan.hits #peace #palestina #jokowi #bocah #baby #solidarity #dagelan #damai #arab #boys #children #mom #girl #beautiful #flawless #repost #cute #igers #vivavideo #sedih #lucu #latergram #love #instavideo #funny #gustiawan90 #camera #rip #save #postinganhits
Shooting with @shivasafai for @bellalamag ✨ Hair: @frankiepaynehair Photographer: @johnrussophoto Stylist: @tjacobsonstyles #makeupbylyndsayz
24 926 4 hours ago
Shooting with @shivasafai for @bellalamag ✨ hair: @frankiepaynehair photographer: @johnrussophoto stylist: @tjacobsonstyles #makeupbylyndsayz
Pretty Girl SWAG!!!! ❀️❀️😍😍
@moreluxebeauty 
This look is in stock NOW at:
www.MoreLuxeBeauty.com
(Link in the description)
1 5,024 15 hours ago
Pretty girl swag!!!! ❀️❀️😍😍 @moreluxebeauty this look is in stock now at: www.moreluxebeauty.com (link in the description)
Do you desire a fab skin, wish to look like your fav celeb??? Look no further... πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹ Dm us today for your; 
Soaps
Scrubs 
Oils 
Lotions
Stretch mark and acne sets
We have products for all skin types both male and female.... So what are you  waiting for....... 😘😘😘😘😘😘
#skinboss #skincare #fabskin #flawless
0 0 just now
Do you desire a fab skin, wish to look like your fav celeb??? look no further... πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹ dm us today for your; soaps scrubs oils lotions stretch mark and acne sets we have products for all skin types both male and female.... so what are you waiting for....... 😘😘😘😘😘😘 #skinboss #skincare #fabskin #flawless
πŸ‘‘Follow my New Instagram page @sandyveezajcosmetics . My website is www.Sandy.VeezajCosmetics.com All my πŸ‘‘ #Queens πŸ‘‘πŸ’„πŸŽ¨ πŸ’‹πŸ’„love #Blush  #prettyinpink #Makeup 🎨  Veezaj #cosmetics  Make-up for all #skin types for all #complexions for all women! Please feel free to Follow my New Instagram page @sandyveezajcosmetics . My website is www.Sandy.VeezajCosmetics.com our Cosmetics are all #VeganCertified & #PETA approved we Do NOT test on animals. The #vegan products we have are all Talcfree dye free Paraben free Allergenfree Cruelty free #Passover approved and you will still look #Flawless & #Glamorous like  #Model πŸ’‹πŸ’„πŸŽ¨πŸ‘„πŸ’„πŸŽ¨πŸ’‹πŸŒΉFor all of my Lipstick lovers πŸ’‹ who love #lipstick πŸ’„#Highlightandcontour  Vegan Beauty Products  Natural Organic  products look Classy & #Beautiful  #Passion πŸ’„ #Glam πŸ’– #contour  #melaninpoppin  #Glitter  #makeupartist #CopperEyeShadow  #badandboujee #Highlighters #Thickanna  #Gold πŸ‘‘ #Bronze #highlighter
0 1 just now
πŸ‘‘follow my new instagram page @sandyveezajcosmetics . my website is www.sandy.veezajcosmetics.com all my πŸ‘‘ #queens πŸ‘‘πŸ’„πŸŽ¨ πŸ’‹πŸ’„love #blush #prettyinpink #makeup 🎨 veezaj #cosmetics make-up for all #skin types for all #complexions for all women! please feel free to follow my new instagram page @sandyveezajcosmetics . my website is www.sandy.veezajcosmetics.com our cosmetics are all #vegancertified & #peta approved we do not test on animals. the #vegan products we have are all talcfree dye free paraben free allergenfree cruelty free #passover approved and you will still look #flawless & #glamorous like #model πŸ’‹πŸ’„πŸŽ¨πŸ‘„πŸ’„πŸŽ¨πŸ’‹πŸŒΉfor all of my lipstick lovers πŸ’‹ who love #lipstick πŸ’„#highlightandcontour vegan beauty products natural organic products look classy & #beautiful #passion πŸ’„ #glam πŸ’– #contour #melaninpoppin #glitter #makeupartist #coppereyeshadow #badandboujee #highlighters #thickanna #gold πŸ‘‘ #bronze #highlighter
Beautiful Bride Leslie Merca-Congson πŸ’β€οΈπŸ‘°πŸΌ
#makeupbymaanblando#airbrushmakeup #weddingsph #makeupartistworldwide #maccosmetics #gensanmakeupartist #hmua#beauty#glow#face #flawless#lips#highlight#contour#gloss#slay#lookoftheday#hair#lashes#beautiful#fresh#bride#bridalmakeupartists
0 0 just now
Beautiful bride leslie merca-congson πŸ’β€οΈπŸ‘°πŸΌ #makeupbymaanblando#airbrushmakeup #weddingsph #makeupartistworldwide #maccosmetics #gensanmakeupartist #hmua#beauty#glow#face #flawless#lips#highlight#contour#gloss#slay#lookoftheday#hair#lashes#beautiful#fresh#bride#bridalmakeupartists
β€’ BASIC β€’ dla kaΕΌdego πŸ”
Link do basic w bio πŸ™ŒπŸ»
_______________________________________
#clothes #clothing #madeinpoland #madeinlove #flawless #poland #polska #flawlessfamily #family #boy #girl #woman #man #mother #father #kids #summer #summertime #fstore #warszawa #wilanΓ³w #warsaw
0 2 just now
• basic • dla kaΕΌdego πŸ” link do basic w bio πŸ™ŒπŸ» _______________________________________ #clothes #clothing #madeinpoland #madeinlove #flawless #poland #polska #flawlessfamily #family #boy #girl #woman #man #mother #father #kids #summer #summertime #fstore #warszawa #wilanów #warsaw
CANTIK SECARA NATURAL DGN CHARMS! 😍😍😍 .

Nak makeup tapi nak nampak natural je? Nak makeup tapi tak nak naik2 jrwat? Nak makeup tapi takut makin rosak kulit? .

Haa jangan risau, insyaAllah cikfina ada penyelesaiannya πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ .

Jawapannya semestinya WAJIB pakai CHARMS uolls. All in one giteww. Sambil makeup sambil rawat kulit dik non oiii. Kulit tak menipis disebabkan mercury. Biar bahan2 natural dlm Charms membaiki kulit anda secara perlahan. Banyak sngt kebaikan produk charms ni tau! .

Nak tau lebih lanjut Jom whatsapp cikfina,kita sembang2 pnjg ttg masalah skin uolls.. Free consultation :)β™‘ .

WHATSAPP 013-212.5650
WHATSAPP 013-212.5650
WHATSAPP 013-212.5650 . .

#charms #charmsselayang #charmsmalaysia #starglowscrub #faharaskincare #lipcharms #lipmatte #fahara3in1 #faharahydrafreshcream #starglowlaserscrub #charmsrawang #charmsfoundationmalaysia #jomrawatkulit #nakcantikkenarajin #hapuskanjerawat #codrawang #codselayang #ikhtiar #teamnurjelita  #sunburnpulih #flawless #gebupinkish #ikhtiarnakkulitcantik #nakcantikkenarajin #semuabendakenausaha
0 0 1 minute ago
Cantik secara natural dgn charms! 😍😍😍 . nak makeup tapi nak nampak natural je? nak makeup tapi tak nak naik2 jrwat? nak makeup tapi takut makin rosak kulit? . haa jangan risau, insyaallah cikfina ada penyelesaiannya πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ . jawapannya semestinya wajib pakai charms uolls. all in one giteww. sambil makeup sambil rawat kulit dik non oiii. kulit tak menipis disebabkan mercury. biar bahan2 natural dlm charms membaiki kulit anda secara perlahan. banyak sngt kebaikan produk charms ni tau! . nak tau lebih lanjut jom whatsapp cikfina,kita sembang2 pnjg ttg masalah skin uolls.. free consultation :)β™‘ . whatsapp 013-212.5650 whatsapp 013-212.5650 whatsapp 013-212.5650 . . #charms #charmsselayang #charmsmalaysia #starglowscrub #faharaskincare #lipcharms #lipmatte #fahara3in1 #faharahydrafreshcream #starglowlaserscrub #charmsrawang #charmsfoundationmalaysia #jomrawatkulit #nakcantikkenarajin #hapuskanjerawat #codrawang #codselayang #ikhtiar #teamnurjelita #sunburnpulih #flawless #gebupinkish #ikhtiarnakkulitcantik #nakcantikkenarajin #semuabendakenausaha
#Makeup #coverup . I was delighted to #beat #Tinisha's face with my make-up magic !! Its been a while #beauty#skin#flawless#mua
0 1 2 minutes ago
#makeup #coverup . i was delighted to #beat #tinisha's face with my make-up magic !! its been a while #beauty#skin#flawless#mua
CANTIK SECARA NATURAL DGN CHARMS! 😍😍😍 .

Nak makeup tapi nak nampak natural je? Nak makeup tapi tak nak naik2 jrwat? Nak makeup tapi takut makin rosak kulit? .

Haa jangan risau, insyaAllah cikfina ada penyelesaiannya πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ .

Jawapannya semestinya WAJIB pakai CHARMS uolls. All in one giteww. Sambil makeup sambil rawat kulit dik non oiii. Kulit tak menipis disebabkan mercury. Biar bahan2 natural dlm Charms membaiki kulit anda secara perlahan. Banyak sngt kebaikan produk charms ni tau! .

Nak tau lebih lanjut Jom whatsapp cikfina,kita sembang2 pnjg ttg masalah skin uolls.. Free consultation :)β™‘ .

WHATSAPP 013-212.5650
WHATSAPP 013-212.5650
WHATSAPP 013-212.5650 . .

#charms #charmsselayang #charmsmalaysia #starglowscrub #faharaskincare #lipcharms #lipmatte #fahara3in1 #faharahydrafreshcream #starglowlaserscrub #charmsrawang #charmsfoundationmalaysia #jomrawatkulit #nakcantikkenarajin #hapuskanjerawat #codrawang #codselayang #ikhtiar #teamnurjelita  #sunburnpulih #flawless #gebupinkish #ikhtiarnakkulitcantik #nakcantikkenarajin #semuabendakenausaha
0 1 3 minutes ago
Cantik secara natural dgn charms! 😍😍😍 . nak makeup tapi nak nampak natural je? nak makeup tapi tak nak naik2 jrwat? nak makeup tapi takut makin rosak kulit? . haa jangan risau, insyaallah cikfina ada penyelesaiannya πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ . jawapannya semestinya wajib pakai charms uolls. all in one giteww. sambil makeup sambil rawat kulit dik non oiii. kulit tak menipis disebabkan mercury. biar bahan2 natural dlm charms membaiki kulit anda secara perlahan. banyak sngt kebaikan produk charms ni tau! . nak tau lebih lanjut jom whatsapp cikfina,kita sembang2 pnjg ttg masalah skin uolls.. free consultation :)β™‘ . whatsapp 013-212.5650 whatsapp 013-212.5650 whatsapp 013-212.5650 . . #charms #charmsselayang #charmsmalaysia #starglowscrub #faharaskincare #lipcharms #lipmatte #fahara3in1 #faharahydrafreshcream #starglowlaserscrub #charmsrawang #charmsfoundationmalaysia #jomrawatkulit #nakcantikkenarajin #hapuskanjerawat #codrawang #codselayang #ikhtiar #teamnurjelita #sunburnpulih #flawless #gebupinkish #ikhtiarnakkulitcantik #nakcantikkenarajin #semuabendakenausaha
#wokeuplikethis #flawless ;) Igrala se deca u 2h ujutru @dusantatjana @johnnyjo_mua πŸ’žπŸ’‹πŸ’“
0 4 3 minutes ago
#wokeuplikethis #flawless ;) igrala se deca u 2h ujutru @dusantatjana @johnnyjo_mua πŸ’žπŸ’‹πŸ’“
✨✨TÁ PRONTA ?✨✨ Parabéns pra mim 2.0 #happybirthday #hollyudi #clubebelgrano #20years  #photography #flawless #king #gay #gayhot #single #fuck
1 7 3 minutes ago
✨✨tá pronta ?✨✨ parabéns pra mim 2.0 #happybirthday #hollyudi #clubebelgrano #20years #photography #flawless #king #g*y #gayhot #single #f**k
Vitamin C rahsia
Kulit cantik & cerah 😻
.
Ada satu article ni kata, Rahsia orang yg kulit putih ni adalah dgn mengamalkan pengambilan Vitamin C. 🍊 . . 
Pilihan Nini semestinya Vitamin C Shaklee Sebab ia Sustained Release. Di mana Vit C dilepaskan secara perlahan-lahan setiap jam bagi memastikan keperluan Vitamin C dalam badan sentiasa dipenuhi secara berterusan 😊
.
Ada sesiapa lagi kt sini yang
amalkan Vitamin C Shaklee ?
.
Roger Nini klu nak order Vit C shaklee ni okay πŸ‘Œ
WhatsApp 0108227403 πŸ“²
.
#ninijualshaklee #shakleepontian #shakleesemulajadi #vitamincshaklee #setkecantikan #resdung #flawless #kulitlicin #kulitcerah
0 0 3 minutes ago
Vitamin c rahsia kulit cantik & cerah 😻 . ada satu article ni kata, rahsia orang yg kulit putih ni adalah dgn mengamalkan pengambilan vitamin c. 🍊 . . pilihan nini semestinya vitamin c shaklee sebab ia sustained release. di mana vit c dilepaskan secara perlahan-lahan setiap jam bagi memastikan keperluan vitamin c dalam badan sentiasa dipenuhi secara berterusan 😊 . ada sesiapa lagi kt sini yang amalkan vitamin c shaklee ? . roger nini klu nak order vit c shaklee ni okay πŸ‘Œ whatsapp 0108227403 πŸ“² . #ninijualshaklee #shakleepontian #shakleesemulajadi #vitamincshaklee #setkecantikan #resdung #flawless #kulitlicin #kulitcerah
Berita gembira uollsss πŸ“’ Pihak HQ lanjutkan harga offer sampai 31hb ni so siapa yang nak order tu mehh order sekarang πŸ‘

Tamat offer ni harga dah kembali asal tau haa nanti rugi lah siapa yang tak grab tu 😝 Macam² freegift yang sis nak bagi kat uollss ni tau 😍

Area Melaka yang nak cod pun boleh, yang jauh by post ye πŸ‘Œ

#dyxycosmetic #dyxybccreamfoundation #dyxyfacemistgreentea #dyxycosmeticmelaka #dyxy #dyxybrush #teamIKAIS #barangpanass #barangmenjadi #barangviral #barangmeletopss #flawless #glowing #tahan8jam #produklakukerass #bisnesmelayu #bazaarpaknilmurah - #regrann
0 1 3 minutes ago
Berita gembira uollsss πŸ“’ pihak hq lanjutkan harga offer sampai 31hb ni so siapa yang nak order tu mehh order sekarang πŸ‘ tamat offer ni harga dah kembali asal tau haa nanti rugi lah siapa yang tak grab tu 😝 macam² freegift yang sis nak bagi kat uollss ni tau 😍 area melaka yang nak cod pun boleh, yang jauh by post ye πŸ‘Œ #dyxycosmetic #dyxybccreamfoundation #dyxyfacemistgreentea #dyxycosmeticmelaka #dyxy #dyxybrush #teamikais #barangpanass #barangmenjadi #barangviral #barangmeletopss #flawless #glowing #tahan8jam #produklakukerass #bisnesmelayu #bazaarpaknilmurah - #regrann
Too much juice too much sauce 😍
1 2 3 minutes ago
Too much juice too much sauce 😍
Bronze smokes
1 9 3 minutes ago
Bronze smokes