Loading...
Every Army was 😍
His precious smile 💖
.
.
Comment
91 4,628 12 hours ago
Usaria uma calça dessa?
65 3,584 5 hours ago
Usaria uma calça dessa?
HOT or NOT??? 😃😃😃😃
69 8,359 10 hours ago
Hot or not??? 😃😃😃😃
Do you believe in karma?
24 3,574 16 hours ago
Do you believe in karma?
I love this 💓
10 1,165 11 hours ago
I love this 💓
Një Musliman fetar i propozoi një vajzës Muslimane martes: Vajza muslimane u befasua dhe i tha: 
Ti do të më martosh mua?
Çka nëse un nuk di të qepi, nuk di të gatuaj, nuk di të hekuros?
Si dot martohem un me ty?
Djali e pyeti: 
A Din të falesh, A din të lexosh Kuran?
A e adhuron Allahu xh.sh pa i shoqruar Atij askë? A e agjëron muajin e Ramazanit?
A e jep Zeqatin?
A e ke frik Allahun?
Vajza u përgjigjë po unë e fali Namazin për çdo ditë dhe lexoj Kuran Çdo ditë.
E dua Allahun si askë tjetër në botë.
Jap lëmosh kur mundem. Agjëroj edhe nafile dhe më së shumti që i friksohem është Allahu..
Djali buzqeshi dhe tha: kjo më mjafton mua, un dua që të jesh gjysma e imanit tim, e jo shërbëtorja ime.

#islam #muslim #muslimah #islamic #photooftheday #happy #quran #hollyquran #peace #nowar #people #noracism #together #like #follow #refugeeswelcome #followforlikes #refugee #followforlike #refugees #smileforever #quote #pray #religion #igers #toptags
5 466 8 hours ago
Një musliman fetar i propozoi një vajzës muslimane martes: vajza muslimane u befasua dhe i tha: ti do të më martosh mua? çka nëse un nuk di të qepi, nuk di të gatuaj, nuk di të hekuros? si dot martohem un me ty? djali e pyeti: a din të falesh, a din të lexosh kuran? a e adhuron allahu xh.sh pa i shoqruar atij askë? a e agjëron muajin e ramazanit? a e jep zeqatin? a e ke frik allahun? vajza u përgjigjë po unë e fali namazin për çdo ditë dhe lexoj kuran çdo ditë. e dua allahun si askë tjetër në botë. jap lëmosh kur mundem. agjëroj edhe nafile dhe më së shumti që i friksohem është allahu.. djali buzqeshi dhe tha: kjo më mjafton mua, un dua që të jesh gjysma e imanit tim, e jo shërbëtorja ime. #islam #muslim #muslimah #islamic #photooftheday #happy #quran #hollyquran #peace #nowar #people #noracism #together #like #follow #refugeeswelcome #followforlikes #refugee #followforlike #refugees #smileforever #quote #pray #religion #igers #toptags
RayVonte. 2017. #Follow4follow. #followforlikes.  #followfollowback
0 0 just now
Rayvonte. 2017. #follow4follow. #followforlikes. #followfollowback
@tankurtmanas
1 32 5 minutes ago
O seu sorriso sempre será o mais lindo. ❤️ @luansantana 
#luansantana
1 22 7 minutes ago
O seu sorriso sempre será o mais lindo. ❤️ @luansantana #luansantana
On our way to photograph Marrisa and Chris's San Clemente wedding!! Congrats you two!!!
1 8 11 minutes ago
On our way to photograph marrisa and chris's san clemente wedding!! congrats you two!!!
🐾tired... i think that i'm going to sleep zZzzZ night night!!🐾
🐶cansada... creo que voy a ir a dormir Buenas nochessss🐶
#sleep #goodnight #night #funnydogs #funny #funnypics #bichonmaltes #bichonmaltese #maltese #malteseofficial #instapic #insta #instagram #instacute #instalove #instamaltese #picoftheday #followforlikes #followforfollow #f4f #lovemydog #unconditionallove❤️ #mybaby #she #elha #tireddog #sleepdog
0 28 12 minutes ago
🐾tired... i think that i'm going to sleep zzzzz night night!!🐾 🐶cansada... creo que voy a ir a dormir buenas nochessss🐶 #sleep #goodnight #night #funnydogs #funny #funnypics #bichonmaltes #bichonmaltese #maltese #malteseofficial #instapic #insta #instagram #instacute #instalove #instamaltese #picoftheday #followforlikes #followforfollow #f4f #lovemydog #unconditionallove❤️ #mybaby #she #elha #tireddog #sleepdog