WIN 1 of 4 sets of bestselling 350ml Mugs from our new Calm Collection, valued at R1,189 each! How to enter:⁣⁣⁣⁣⁣
⁣
1. Follow us⁣ (@lecreusetsa) ⁣
2. Share this giveaway far and wide by tagging your friends in the comments section⁣⁣⁣⁣!⁣
⁣⁣⁣⁣
Giveaway ends Thursday 2nd April, winners announced here on Friday 3rd April. Entrants must be South African residents and 18+. Prizes will be dispatched after the lockdown period. Good luck! ⁣
#LeCreuset #CalmCollection #Giveaway #Competition #StayAtHome #SouthAfricaLockdown
12,408 3,550 7 hours ago
Win 1 of 4 sets of bestselling 350ml mugs from our new calm collection, valued at r1,189 each! how to enter:⁣⁣⁣⁣⁣

1. follow us⁣ (@lecreusetsa ) ⁣
2. share this giveaway far and wide by tagging your friends in the comments section⁣⁣⁣⁣!⁣
⁣⁣⁣⁣
giveaway ends thursday 2nd april, winners announced here on friday 3rd april. entrants must be south african residents and 18+. prizes will be dispatched after the lockdown period. good luck! ⁣
#lecreuset #calmcollection #giveaway #competition #stayathome #southafricalockdown
INTERNATIONAL GIVEAWAY OF LOVE!!!!
My goal? Making 4 lucky winners very happy during this crazy time!
I’ve created an INSANE LUXURIOUS giveaway representing some of my favourite brands and products valued at Over $1500!!!!
THIS IS MY GIVEAWAY OF LOVE 💕 .
How to enter:
• Like this post .
• Follow:
 @makeupbyliraz .
@makeupbylirazstudio .
• Tag your beauty gals who would love a chance to win.
• One tag per comment ( you can tag as many as you wish for better chances to win)
• Open to EVERYONE / INTERNATIONAL GIVEAWAY.
•Share as a post/ story for better chances to win , make sure to tag us and mention #makeupbyliraz #giveawayoflove .
•like @makeupbyliraz 5 latest posts.
Winners will be announced on April 19 ( hopefully at the end of this madness).
Good luck beauties and stay safe ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#giveaway #instagiveaway #makeupgiveaway #beautygiveaway #giveaways #giveawaycontest #giveawaytime #internationalgiveaway #worldwidegiveaway
2,364 1,285 12 hours ago
International giveaway of love!!!!
my goal? making 4 lucky winners very happy during this crazy time!
i’ve created an insane luxurious giveaway representing some of my favourite brands and products valued at over $1500!!!!
this is my giveaway of love 💕 .
how to enter:
• like this post .
• follow:
@makeupbyliraz .
@makeupbyliraz studio .
• tag your beauty gals who would love a chance to win.
• one tag per comment ( you can tag as many as you wish for better chances to win)
• open to everyone / international giveaway.
•share as a post/ story for better chances to win , make sure to tag us and mention #makeupbyliraz #giveawayoflove .
•like @makeupbyliraz 5 latest posts.
winners will be announced on april 19 ( hopefully at the end of this madness).
good luck beauties and stay safe ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#giveaway #instagiveaway #makeupgiveaway #beautygiveaway #giveaways #giveawaycontest #giveawaytime #internationalgiveaway #worldwidegiveaway
GIVEAWAY IPHONE 11 PRO MAX 512GB 1 unit GRATIS untuk 1 org Pemenang 🤩🥳✌
.
SYARAT IKUT GIVEAWAY:
👉Hanya cukup 𝙁𝙊𝙇𝙇𝙊𝙒 @istore.bandung
(kalo pas nanti dicek ternyata ga follow , kita bakal pilih pemenang lain ya)
.
👉Jangan lupa 𝙇𝙞𝙠𝙚 & 𝙎𝙝𝙖𝙧𝙚 postingan ini dulu ya ( instastory atau feed kalian )
.
👉Kalo udah, kalian boleh 𝘾𝙊𝙈𝙈𝙀𝙉𝙏:
4,997 1,110 2 hours ago
Giveaway iphone 11 pro max 512gb 1 unit gratis untuk 1 org pemenang 🤩🥳✌
.
syarat ikut giveaway:
👉hanya cukup 𝙁𝙊𝙇𝙇𝙊𝙒 @istore.bandung
(kalo pas nanti dicek ternyata ga follow , kita bakal pilih pemenang lain ya)
.
👉jangan lupa 𝙇𝙞𝙠𝙚 & 𝙎𝙝𝙖𝙧𝙚 postingan ini dulu ya ( instastory atau feed kalian )
.
👉kalo udah, kalian boleh 𝘾𝙊𝙈𝙈𝙀𝙉𝙏: " olshop terpercaya " di postingan ini boleh comment berkali2, kalo uda rejeki pasti dapet kok😆✌
.
👉 yang terakhir tag mention teman anda sebanyak-banyaknya ( semakin banyak tag teman semakin besar ke untungan meraih kemenangan )
.
👉tunggu 𝙋𝙀𝙉𝙂𝙐𝙈𝙐𝙈𝘼𝙉 𝙋𝙀𝙈𝙀𝙉𝘼𝙉𝙂
malam ini jam 23:00 wib !! 🍀🍀
_____________________________
#giveaway #giveaways #giveawayindonesia #bagibagihadiah #2020visiontour😂
(Poster ke-16)⠀
💥ADA BANYAK HADIAH GRATIS BUAT KALIAN💥⠀
IPHONE 11 ORI⠀
IPHONE 6 ORI⠀
SAMSUNG A10S⠀
INSTAX MINI⠀
ACTION CAMERA⠀
UANG TUNAI⠀
😱UNTUK 100 PEMENANG😱⠀
⠀
Yuk ikutan! Siapa tau kali ini giliranmu yg menang😍 Cara dapetinnya gampang banget :⠀
•⠀
1. Follow SEMUA ig sponsor di bawah ini⠀
(Gak follow semua = GUGUR, krn akan dicek)⠀
•⠀
¹@tiasbekti⠀
¹@wildanrbn⠀
¹@guysooff⠀
¹@mafiakabel⠀
¹@hisyamhabibi_⠀
•⠀
¹@szakiyahm⠀
¹@gitamechtilde ⠀
¹@meilie08_⠀
¹@trzmwti_⠀
¹@reall_giveaway⠀
•⠀
2. Komen nama panggilan kamu di sini (boleh mention teman)⠀
Contoh : CIKA ⠀
CUKUP 1X KOMEN! Lebih dari 1X auto gugur, krn akan difilter dg aplikasi. ⠀
•⠀
Cuma gitu aja. Gampang kan? Iseng2 dapat hadiah😊⠀
Pengumuman pemenang di ig story @giveawayproject_ hampir SETIAP HARI, jadi nggak pakek lama ya😍⠀
GOOD LUCK😍
1,385 2,002 5 hours ago
(poster ke-16)⠀
💥ada banyak hadiah gratis buat kalian💥⠀
iphone 11 ori⠀
iphone 6 ori⠀
samsung a10s⠀
instax mini⠀
action camera⠀
uang tunai⠀
😱untuk 100 pemenang😱⠀

yuk ikutan! siapa tau kali ini giliranmu yg menang😍 cara dapetinnya gampang banget :⠀
•⠀
1. follow semua ig sponsor di bawah ini⠀
(gak follow semua = gugur, krn akan dicek)⠀
•⠀
¹@tiasbekti⠀
¹@wildanrbn⠀
¹@guysooff⠀
¹@mafiakabel⠀
¹@hisyamhabibi_⠀
•⠀
¹@szakiyahm⠀
¹@gitamechtilde
¹@meilie08_⠀
¹@trzmwti_⠀
¹@reall_giveaway⠀
•⠀
2. komen nama panggilan kamu di sini (boleh mention teman)⠀
contoh : cika ⠀
cukup 1x komen! lebih dari 1x auto gugur, krn akan difilter dg aplikasi. ⠀
•⠀
cuma gitu aja. gampang kan? iseng2 dapat hadiah😊⠀
pengumuman pemenang di ig story @giveawayproject_ hampir setiap hari, jadi nggak pakek lama ya😍⠀
good luck😍
💥ADA BANYAK HADIAH GRATIS BUAT KALIAN💥
IPHONE 11 ORI
IPHONE 6 ORI
SAMSUNG A10S
INSTAX MINI
ACTION CAMERA
UANG TUNAI
😱UNTUK 100 PEMENANG😱

Yuk ikutan! Siapa tau kali ini giliranmu yg menang😍 Cara dapetinnya gampang banget :
•
1. Follow SEMUA ig sponsor di bawah ini
(Gak follow semua = GUGUR, krn akan dicek)
•
@aul._x
@nabung.buku
@senandung.musik
@mahardika_anggit
@janeproject
•
@dropnshop_osr
@cincase_id
@tegekaid
@dramacurhatt.id
@skmende
•
2. Komen nama panggilan kamu di sini & di postingan @giveawayproject_ (boleh mention teman)
Contoh : CIKA 
CUKUP 1X KOMEN! Lebih dari 1X auto gugur, krn akan difilter dg aplikasi. •
Cuma gitu aja. Gampang kan? Iseng2 dapat hadiah😊
Pengumuman pemenang di ig story @giveawayproject_ hampir SETIAP HARI, jadi nggak pakek lama ya😍
GOOD LUCK😍
.
.
#giveaway #giveawayindo #giveawayindonesia #giveawayiphone #abip #abipraya #abipraya28
821 16,548 4 hours ago
💥ada banyak hadiah gratis buat kalian💥
iphone 11 ori
iphone 6 ori
samsung a10s
instax mini
action camera
uang tunai
😱untuk 100 pemenang😱

yuk ikutan! siapa tau kali ini giliranmu yg menang😍 cara dapetinnya gampang banget :

1. follow semua ig sponsor di bawah ini
(gak follow semua = gugur, krn akan dicek)

@aul._x
@nabung.buku
@senandung.musik
@mahardika_anggit
@janeproject

@dropnshop_osr
@cincase_id
@tegekaid
@dramacurhatt.id
@skmende

2. komen nama panggilan kamu di sini & di postingan @giveawayproject_ (boleh mention teman)
contoh : cika
cukup 1x komen! lebih dari 1x auto gugur, krn akan difilter dg aplikasi. •
cuma gitu aja. gampang kan? iseng2 dapat hadiah😊
pengumuman pemenang di ig story @giveawayproject_ hampir setiap hari, jadi nggak pakek lama ya😍
good luck😍
.
.
#giveaway #giveawayindo #giveawayindonesia #giveawayiphone #abip #abipraya #abipraya28
B D A Y  G I V E A W A Y 🎉🎊🎉🎊🎉 W podziękowaniu za Wasze wsparcie i aktywność przygotowalam dla Was rozdanie. Do wygrania między innymi kosmetyki od @anastasiabeverlyhills, @hudabeautyshop, @pixibeauty, @colourpopcosmetics, @makeupobsessionpolska, @sigmabeauty, @miyo_makeup_, @benefitpoland 💖 Oto zasady : 
1. Obserwuj mój profil. 
2. Polub ten post. 
3. Oznacz jednego znajomego (liczba komentarzy nieograniczona ale za każdym razem oznaczamy inne profile. Bez sławnych osób, fake kont i sklepów)
To tyle! Dodatkowo będzie mi bardzo miło jeśli udostępnicie rozdanie u siebie na story (z puli osób, które udostępnią wylosuje osobę, która otrzyma ode mnie niespodziankę). Rozdanie trwa od 31.03.2020r. do 12.04.2020r. do 23:59. Wyniki ogłoszę w ciągu 3 dni od zakończenia. Liczę na Waszą aktywność i zapraszam do licznego udziału! 🥰💖
[ENG]
Giveaway rules: 
1. Follow me @kanciurzeska 
2. Like this post. 
3. Tag one friend in comments (❗️REMEMBER
- you can’t tag fake profiles or celebrities
- the number of comments is unlimited
- tagged profiles can’t be repeated)
✨✨✨✨✨
Giveaway ends on 12th April at 11:59 pm. Winner will be announced on my Insta Story within 3 days. Good luck! ❤️ Open internationally. 
_____________________
#rozdanie #giveaway #konkurs #rozdaniekosmetyczne #kosmetyki #makeup #makeuplover #featuremuas #beautystuff #anastasiabeverlyhills #hudabeauty #makeupobsession #miyomakeup #sigma #colourpopcosmetics #pixibeauty #makeuprevolution #win #freemakeup #internationalgiveaway #makeuppage #makeupcommunity #kosmetyki #makijaż #makeupfeed #makeupaddict #makeupjunkie #undiscovered_muas #makeupartist #wakeupandmakeup
2,512 1,661 5 hours ago
B d a y g i v e a w a y 🎉🎊🎉🎊🎉 w podziękowaniu za wasze wsparcie i aktywność przygotowalam dla was rozdanie. do wygrania między innymi kosmetyki od @anastasiabeverlyhills, @hudabeautyshop, @pixibeauty, @colourpopcosmetics, @makeupobsessionpolska, @sigmabeauty, @miyo_makeup_, @benefitpoland 💖 oto zasady :
1. obserwuj mój profil.
2. polub ten post.
3. oznacz jednego znajomego (liczba komentarzy nieograniczona ale za każdym razem oznaczamy inne profile. bez sławnych osób, fake kont i sklepów)
to tyle! dodatkowo będzie mi bardzo miło jeśli udostępnicie rozdanie u siebie na story (z puli osób, które udostępnią wylosuje osobę, która otrzyma ode mnie niespodziankę). rozdanie trwa od 31.03.2020r. do 12.04.2020r. do 23:59. wyniki ogłoszę w ciągu 3 dni od zakończenia. liczę na waszą aktywność i zapraszam do licznego udziału! 🥰💖
[eng]
giveaway rules:
1. follow me @kanciurzeska
2. like this post.
3. tag one friend in comments (❗️remember
- you can’t tag fake profiles or celebrities
- the number of comments is unlimited
- tagged profiles can’t be repeated)
✨✨✨✨✨
giveaway ends on 12th april at 11:59 pm. winner will be announced on my insta story within 3 days. good luck! ❤️ open internationally.
_____________________
#rozdanie #giveaway #konkurs #rozdaniekosmetyczne #kosmetyki #makeup #makeuplover #featuremuas #beautystuff #anastasiabeverlyhills #hudabeauty #makeupobsession #miyomakeup #sigma #colourpopcosmetics #pixibeauty #makeuprevolution #win #freemakeup #internationalgiveaway #makeuppage #makeupcommunity #kosmetyki #makijaż #makeupfeed #makeupaddict #makeupjunkie #undiscovered_muas #makeupartist #wakeupandmakeup
🍀 GIVEAWAY 🍀⁣⁣
To celebrate life and to spread some happiness during these crazy times we decided to do a giveaway. You can win these two amazing plants: ⁣⁣
⁣⁣
🌱 - Monstera ‘Thai Constellation’⁣⁣
🌱 - Philodendron pastazanum ⁣⁣
⁣⁣
What you gotta do?⁣⁣
⁣⁣
⭐️ Follow me (@plantingplants) and Angela (@arapisarda) from Casa Botanica (www.casa-botanica.com)⁣⁣
⭐️ Like this post and tag your plant friends that also like to win these beauties (no need for endless commenting)⁣⁣
⭐️ Share this picture on your story and don’t forget to tag the both of us⁣⁣
⭐️ For some extra chance you can post this picture on your feed. This will put your name x5 in the name generator⁣⁣
⁣⁣
✨ This giveaway ends the 8th of april 2020, 19:00 CEST. We wish you all good luck and stay safe! Happy planting 💚⁣⁣
⁣⁣
(this giveaway is not sponsored by Instagram or whatsoever, EU only) ⁣⁣
.⁣⁣
.⁣⁣
.⁣⁣
.⁣⁣
.⁣⁣
#plants #giveaway #monsterathaiconstellation #philodendronpastazanum ⁣⁣
145 180 2 hours ago
🍀 giveaway 🍀⁣⁣
to celebrate life and to spread some happiness during these crazy times we decided to do a giveaway. you can win these two amazing plants: ⁣⁣
⁣⁣
🌱 - monstera ‘thai constellation’⁣⁣
🌱 - philodendron pastazanum ⁣⁣
⁣⁣
what you gotta do?⁣⁣
⁣⁣
⭐️ follow me (@plantingplants ) and angela (@arapisarda ) from casa botanica (www.casa-botanica.com)⁣⁣
⭐️ like this post and tag your plant friends that also like to win these beauties (no need for endless commenting)⁣⁣
⭐️ share this picture on your story and don’t forget to tag the both of us⁣⁣
⭐️ for some extra chance you can post this picture on your feed. this will put your name x5 in the name generator⁣⁣
⁣⁣
✨ this giveaway ends the 8th of april 2020, 19:00 cest. we wish you all good luck and stay safe! happy planting 💚⁣⁣
⁣⁣
(this giveaway is not sponsored by instagram or whatsoever, eu only) ⁣⁣
.⁣⁣
.⁣⁣
.⁣⁣
.⁣⁣
.⁣⁣
#plants #giveaway #monsterathaiconstellation #philodendronpastazanum ⁣⁣
❤️SPECIAL GIVEAWAY❤️
AKU MAU BAGI-BAGI IPHONE GRATIS
‼️NO HOAX!‼️
.
SYARAT GAMPANG

LIKE FOTO INI 
Wajib follow para sponsor kita yaaa :

@keystuff_id
@chat.idn._
@rosemmariie
@pvj.apps
@shehabscarf
.
@rushmobilelegends
@tiktok.hitsviral
@peachyflixx 
@ragilnaswar
@arisansteffany
.
Noted :
1. Baca syarat dengan benar, kalian wajib follow semua sponsor diatas, gak follow 1 aja auto gugur
•
2. Setelah follow komen
1,591 1,495 2 hours ago
❤️special giveaway❤️
aku mau bagi-bagi iphone gratis
‼️no hoax!‼️
.
syarat gampang

like foto ini
wajib follow para sponsor kita yaaa :

@keystuff_id
@chat.idn._
@rosemmariie
@pvj.apps
@shehabscarf
.
@rushmobilelegends
@tiktok.hitsviral
@peachyflixx
@ragilnaswar
@arisansteffany
.
noted :
1. baca syarat dengan benar, kalian wajib follow semua sponsor diatas, gak follow 1 aja auto gugur

2. setelah follow komen " diva" di foto ini max 3x komen yaa

3. boleh juga pakai akun cadangan kamu sebanyak2nya agar kesempatan kamu menang lebih banyak, bebas kok

pengumuman hampir setiap hari di ig
@flowy.management @bycandy.id
#dirumahaja #giveaway
BAGI-BAGI IPHONE 11 PRO ORIGINAL GRATIS + FREE ONGKIR ❤️
•

PEMENANG DIUMUMKAN LANGSUNG  SECARA LIVE DI @ERZET.SKINCARE (FOLLOW YA KARENA PENGUMUMAN NGGAK LAMA LAGI) •

SYARAT GAMPANG BANGET, SIMPEL POKOKYA ANTI RIBET-RIBET DEH, KARENA AKU MEMANG IHLAS BERBAGI.
•
Wajib Follow @shiddiqpermana93 X @shiddiq.permanaa @indhwdysr dan semua sponsor kita ya :
•

@SOFIARISTAPUTRI
@SOFIESTOREBEAUTY
@BROWNIES.BANDUNG
@ALECSANDER.ID
@INDIE_BAGS
@ROOTS_BEAUTY_CHARM 
@RAVELRA_SUPIT

@ERZET.PREMIUMSKINCARE
@ERZET_SKINCARE.ID
@ERZET.SKINCARE
@ERZET.INDONESIA
@ERZETSKINCARE.JKT

@FIKIPATMALA03
@SINTANUR02
@ANDREW_APRILLIO
@CENCO.ID
@MEGAAPUTR •
•
Noted :
👉🏻 Kalian wajib Follow temen-temenku di atas, jika kalian terpilih dan ternyata kalian nggak follow salah 1 diantara akun di atas ☝🏻terpaksa kita undi kembali ya.
•
👉🏻 Setelah Follow, lalu komen “MAU” di postingan ini dan di postingan @erzet.skincare @erzetskincare.id 
Boleh spam komen sebanyak mungkin (sekuat jari dan tangan kalian mengetik ya) biar nama kalian muncul terus, jadi kesempatan kamu lebih besar ( jangan lupa like foto ini juga ya ) • 👉🏻 Boleh juga pakai akun cadangan kamu, sebanyak-banyak nya agar kesempatan kamu menang semakin besar , BEBAS KOK
•

HANYA SESIMPLE ITU DAN GAK SAMPE 15 DETIK KALIAN BISA BERKESEMPATAN DAPETIN IPHONE DAN UANG TUNAI GRATIS !
DAN HADIAH TAMBAHAN UANG TUNAI •

GOODLUCK YA GUYS 💪
3,482 1,270 14 hours ago
Bagi-bagi iphone 11 pro original gratis + free ongkir ❤️


pemenang diumumkan langsung secara live di @erzet.skincare (follow ya karena pengumuman nggak lama lagi) •

syarat gampang banget, simpel pokokya anti ribet-ribet deh, karena aku memang ihlas berbagi.

wajib follow @shiddiqpermana93 x @shiddiq.permanaa @indhwdysr dan semua sponsor kita ya :


@sofiaristaputri
@sofiestorebeauty
@brownies.bandung
@alecsander.id
@indie_bags
@roots_beauty_charm
@ravelra_supit

@erzet.premiumskincare
@erzet_skincare.id
@erzet.skincare
@erzet.indonesia
@erzetskincare.jkt

@fikipatmala03
@sintanur02
@andrew_aprillio
@cenco.id
@megaaputr

noted :
👉🏻 kalian wajib follow temen-temenku di atas, jika kalian terpilih dan ternyata kalian nggak follow salah 1 diantara akun di atas ☝🏻terpaksa kita undi kembali ya.

👉🏻 setelah follow, lalu komen “mau” di postingan ini dan di postingan @erzet.skincare @erzetskincare.id
boleh spam komen sebanyak mungkin (sekuat jari dan tangan kalian mengetik ya) biar nama kalian muncul terus, jadi kesempatan kamu lebih besar ( jangan lupa like foto ini juga ya ) • 👉🏻 boleh juga pakai akun cadangan kamu, sebanyak-banyak nya agar kesempatan kamu menang semakin besar , bebas kok


hanya sesimple itu dan gak sampe 15 detik kalian bisa berkesempatan dapetin iphone dan uang tunai gratis !
dan hadiah tambahan uang tunai •

goodluck ya guys 💪
I won the @igntd.me 1 million download giveaway!! Thank you @sophie.jaffe @dradijaffe @philosophielove @ninjakitchen✨ I listen to the @igntd.me podcast every week, and I always resonated with their authenticity and transparency💫 The podcast continues to help me develop new skills as a therapist, and uplevel my relationships, and self-care practices. It’s so important now more than ever to connect with people on social media who uplift, motivate, and encourage all of us to grow and become our best selves.⭐️💖
#igntd #giveaway #philosophielove #superfoods #makeeverydayasuperfood
0 0 in 3 minutes
I won the @igntd.me 1 million download giveaway!! thank you @sophie.jaffe @dradijaffe @philosophielove @ninjakitchen✨ i listen to the @igntd.me podcast every week, and i always resonated with their authenticity and transparency💫 the podcast continues to help me develop new skills as a therapist, and uplevel my relationships, and self-care practices. it’s so important now more than ever to connect with people on social media who uplift, motivate, and encourage all of us to grow and become our best selves.⭐️💖
#igntd #giveaway #philosophielove #superfoods #makeeverydayasuperfood
¡PRECIOSA INICIATIVA! 👏👏👏
.
➡️ Comparte y etiqueta para que todo el mundo lo vea
➡️ Deja tu ♥️ para más contenido .
.
.
.
#roma #covid19 #coronavirus #quedateencasa #futbol #italia #coronavirusitalia #coronavirus19 #regalo #giveaway #gift #food
0 2 in 3 minutes
¡preciosa iniciativa! 👏👏👏
.
➡️ comparte y etiqueta para que todo el mundo lo vea
➡️ deja tu ♥️ para más contenido .
.
.
.
#roma #covid19 #coronavirus #quedateencasa #futbol #italia #coronavirusitalia #coronavirus19 #regalo #giveaway #gift #food
#GIVEAWAY от MILLZ KARTA

В честь старта продаж новой коллекции SS’20 разыграем #рюкзак Elisa
Условия #giveawaymillzkarta :

1. Быть подписанным на нашу страницу ☑️
2. Отметить 2 друзей в комментариях под постом ✔️ Розыгрыш пройдёт 10 апреля, в 20:00(Мск) в прямом эфире 🎦
ВСЕМ ЖЕЛАЕМ УДАЧИ👏🏼
Ваша #millzkarta 🖤
0 0 in 3 minutes
#giveaway от millz karta

В честь старта продаж новой коллекции ss’20 разыграем #рюкзак elisa
Условия #giveawaymillzkarta :

1. Быть подписанным на нашу страницу ☑️
2. Отметить 2 друзей в комментариях под постом ✔️ Розыгрыш пройдёт 10 апреля, в 20:00(Мск) в прямом эфире 🎦
ВСЕМ ЖЕЛАЕМ УДАЧИ👏🏼
Ваша #millzkarta 🖤
Halo sobat marcroom!
Berikut ini adalah produk Puspa Series
.
Bahan : Premium Coated Paper
.
Deskripsi Produk :
✔Softcover (Cover dilaminating matte)
✔Jumlah Foto 50 Foto
✔Jumlah Halaman 24 Halaman
✔Ukuran 21x15 cm
✔Proses pengerjaan 5 Hari Kerja

For order, klik link yang ada di bio
Print Our Memories only with Macroom✨

#cetakfoto #cetakfotopolaroid #cetakfotobandung #cetakfotoprewedding #promo2020 #giveaway #giveawaycontest #kadounik #kadoultah #hadiahmurah #hadiahwisuda #wisuda #wisuda2020 #dirumahaja #ugmcantik #ugm #uicantik #unair #unaircantik #ipbuniversity #ipbcantik #indonesialawancorona #giveawayindonesia #diskon #diskonjakarta #diskonsolo #diskonmurah #diskonjogja
0 0 in 2 minutes
Halo sobat marcroom!
berikut ini adalah produk puspa series
.
bahan : premium coated paper
.
deskripsi produk :
✔softcover (cover dilaminating matte)
✔jumlah foto 50 foto
✔jumlah halaman 24 halaman
✔ukuran 21x15 cm
✔proses pengerjaan 5 hari kerja

for order, klik link yang ada di bio
print our memories only with macroom✨

#cetakfoto #cetakfotopolaroid #cetakfotobandung #cetakfotoprewedding #promo2020 #giveaway #giveawaycontest #kadounik #kadoultah #hadiahmurah #hadiahwisuda #wisuda #wisuda2020 #dirumahaja #ugmcantik #ugm #uicantik #unair #unaircantik #ipbuniversity #ipbcantik #indonesialawancorona #giveawayindonesia #diskon #diskonjakarta #diskonsolo #diskonmurah #diskonjogja
#Repost @indonesiajuicecartel with @make_repost
・・・
Giveaway Floops
.
Total 10 pemenang yg beruntung untuk mendapatkan liquid Floops.
.
Syaratnya :
• Repost feed ini
• Tag & Mention IJC
• Follow instagram @indonesiajuicecartel
• Hashtag #giveawayfloops
• Mention 3 Toko Vape favorit kalian
• Like & Comment #liquidgueIJC di IG IJC
• Follow @luriyanto • Periode dari 31 Maret - 04 April 2020
• Announcement pemenang tanggal 05 April 2020
.
Semoga beruntung, gengs!
.
.
#indonesiajuicecartel
#giveawayfloops
#hypecartel40
#giveaway
0 0 in 2 minutes
#repost @indonesiajuicecartel with @make_repost
・・・
giveaway floops
.
total 10 pemenang yg beruntung untuk mendapatkan liquid floops.
.
syaratnya :
• repost feed ini
• tag & mention ijc
• follow instagram @indonesiajuicecartel
• hashtag #giveawayfloops • mention 3 toko vape favorit kalian
• like & comment #liquidgueijc di ig ijc
• follow @luriyanto • periode dari 31 maret - 04 april 2020
• announcement pemenang tanggal 05 april 2020
.
semoga beruntung, gengs!
.
.
#indonesiajuicecartel #giveawayfloops #hypecartel40 #giveaway
NEW GIVEAWAY‼️❣️
•
Win a free onesie of your choice by simply entering your name & email at www.cre8tetees.com. The winner will be announced on instagram & via website on Easter Sunday! (April 12th)
•
Enter to win through the link in bio! •
#giveaway #onesie #freeonesie #cre8tetees #baby #mama #babybodysuit #mamashirt #onesies #free #entertowin
0 0 in 2 minutes
New giveaway‼️❣️

win a free onesie of your choice by simply entering your name & email at www.cre8tetees.com. the winner will be announced on instagram & via website on easter sunday! (april 12th)

enter to win through the link in bio! •
#giveaway #onesie #freeonesie #cre8tetees #baby #mama #babybodysuit #mamashirt #onesies #free #entertowin
Sok ah , heheureuyan we ieu mah
Tapi lumayan oge...
•
•
Syarat :
- like postingan ini
- contoh komen
0 1 in 2 minutes
Sok ah , heheureuyan we ieu mah
tapi lumayan oge...


syarat :
- like postingan ini
- contoh komen " mau @teman1 @teman2 "
- 1 pemenang akan diundi secara acak dan tidak bisa diganggu gugat

#giveaway #kokonyolan
✨✨GIVEAWAY!!✨✨ Here are some of the ears I’ve made. ❤️ Most were custom requests, which I absolutely welcome! The winner’s free set can be ones I’ve done OR a custom set of your own! 
Don’t miss out! ✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#kp_eargear
#nationalwearyourearsday #giveaway
#disney #customears
#disneyears #mouseears #makers #disneysmallbusiness #disneyworld #waltdisneyworld #earsobsessed #mickeyears #minnieears #disneygram #disneyaddict #disneyland #disneyobsessed #annualpassholder #smallbusiness #shopdisney #craftaddict  #floridalife
0 1 in 2 minutes
✨✨giveaway!!✨✨ here are some of the ears i’ve made. ❤️ most were custom requests, which i absolutely welcome! the winner’s free set can be ones i’ve done or a custom set of your own!
don’t miss out! ✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#kp_eargear #nationalwearyourearsday #giveaway #disney #customears #disneyears #mouseears #makers #disneysmallbusiness #disneyworld #waltdisneyworld #earsobsessed #mickeyears #minnieears #disneygram #disneyaddict #disneyland #disneyobsessed #annualpassholder #smallbusiness #shopdisney #craftaddict #floridalife
Times are crazy and we wanted to give back to the hero’s in the medical field. We have seen their sacrifice first hand as my husband works in the field of anesthesia. We paired up with @therealmelindastrauss and @kavanaconference to bring you this giveaway. We would like you to nominate a medical professional who you feel could use some positive affirmations and words of inspiration during this time. There will be 7 winners picked at random. They will win an affirmation bracelet that says “LEARN TO DREAM” as well as access to all the talks given at the Kavana conference. Just like this photo and tag a deserving medical professional. Please tell us a little about them as well!! #medicalprofessionals #giveaway #giveback #covidkindness
0 0 in 2 minutes
Times are crazy and we wanted to give back to the hero’s in the medical field. we have seen their sacrifice first hand as my husband works in the field of anesthesia. we paired up with @therealmelindastrauss and @kavanaconference to bring you this giveaway. we would like you to nominate a medical professional who you feel could use some positive affirmations and words of inspiration during this time. there will be 7 winners picked at random. they will win an affirmation bracelet that says “learn to dream” as well as access to all the talks given at the kavana conference. just like this photo and tag a deserving medical professional. please tell us a little about them as well!! #medicalprofessionals #giveaway #giveback #covidkindness
🎁SORTEO INTERNACIONAL🎁  HOY  UNO DE ESTOS IPHONE📱 PUEDE SER TUYO, SIGUE LOS PASOS Y GANA: - 
1️⃣Dale Like ❤️ a esta foto en @appleregalo_
2️⃣Sigue a  @appleregalo_ y a todas las cuentas que sigue  @appleregalo_ (Si no cumples esto no podrás ganar).
3️⃣Comenta
0 0 in 2 minutes
🎁sorteo internacional🎁 hoy uno de estos iphone📱 puede ser tuyo, sigue los pasos y gana: -
1️⃣dale like ❤️ a esta foto en @appleregalo_
2️⃣sigue a @appleregalo_ y a todas las cuentas que sigue @appleregalo_ (si no cumples esto no podrás ganar).
3️⃣comenta "toronto newyork losangeles” muchisimas veces, quien más comentarios realice en la foto de @appleregalo_ gana. ¡asi de fácil!
-
🎁súper bonus: menciona a más de 5 amigos, dale guardar al post del sorteo y por último sube el sorteo a tu perfil y historias etiquetando la cuenta del sorteo, tienes 48hras para comentar mínimo 300 veces en la foto del sorteo en @appleregalo_ .
-
✅ el ganador se anunciará en 48 a 62 horas en @appleregalo_ .el envío es gratis a cualquier parte del mundo y es para todas las edades.
_bonus extra like alas fotos de @leidy.historias
@leidyoff @marisollegori @elchiko_delservian ¡exitos! suscríbete al canal que esta en ma descripción de @appleregalo_
_ todos. los. pasos. son. válido. en el perfil de @appleregalo_
😱
¡buena suerte a todos!☘
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#jukilop #teamjuki #linduras#pantojitas#kimberlyloaiza #jukidog#juandediospantoja #kimloaiza#queenbuenrostro#keniaos #kimberly #jukito#badabun#pantojita #jukilopa#thedonato#lizbethrodriguez#badbunny #kimkardashian #kimshantal #teamjukilop #kimapantojaloaiza #kima #sorteos #karolg #anuelaa #giveaway #donato #jdpantoja #badabun #repost
As we stay home and work on our content , products and more! We decided it’s time for a GIVEAWAY 🎉 we’ve put a bunch of beauty products together from a couple different brands including ours and we will select 1 lucky winner once we hit 100 FOLLOWERS 💕 Below are the rules you must follow to enter: 
1. Must be following these brands:
@beautegy.co 
@traphoops 
@societymodel 
@modelsproject.co 
2. Tag 3 friends in our comments 
3. Repost/Share this post on your story/page until we hit 100 followers 
BONUS: ⭐️Make a short story video explaining why you should be our first winner and tag us so you can be featured on our story! - Participants must live in the US - 
#Giveaway #contest #tag #share #comment #post #socialmedia #instagood #style #travel #2020 #usa #quarentine #beauty #makeup #skin #face #hair #beautegy #babe #bossbabe
4 4 in 2 minutes
As we stay home and work on our content , products and more! we decided it’s time for a giveaway 🎉 we’ve put a bunch of beauty products together from a couple different brands including ours and we will select 1 lucky winner once we hit 100 followers 💕 below are the rules you must follow to enter:
1. must be following these brands:
@beautegy.co
@traphoops
@societymodel
@modelsproject.co
2. tag 3 friends in our comments
3. repost/share this post on your story/page until we hit 100 followers
bonus: ⭐️make a short story video explaining why you should be our first winner and tag us so you can be featured on our story! - participants must live in the us -
#giveaway #contest #tag #share #comment #post #socialmedia #instagood #style #travel #2020 #usa #quarentine #beauty #makeup #skin #face #hair #beautegy #b**e #bossbabe
Bismillah.. Assalamu'alaikum Sahabat Media Sosial🤗 
Ada kabar gembira nih! Pinnamon ngadain giveaway buat ngerayain 1 bulannya. Mau ikutan? Syaratnya gampang banget lho :

1. Follow @pinnamon_pku dan @dindaketring.pku 
2. Like this post
3. Repost giveaway ini dan cantumkan #pinnamongiveaway 
4. Tag @pinnamon_pku dan 5 org temanmu!!
•
Giveaway ini akan closed pada 2 APRIL 2020. Untuk 3 orang pemenang akan diumumkan pada 3 APRIL 2020. Pemenang akan dipilih secara acak dan diumukan di ig @pinnamon_pku . Yuk buruan ikutan, gamau ketinggalan kan?? Goodluck pinnamon lovers❤
•
#giveaway #giveawaypekanbaru#giveawayindonesia #ga #pinnamongiveaway#tokokuepku #kulinerpekanbaru #kulinerpku#pekanbarukuliner #pkukuliner #bakery #jajananhits#oleholehpekanbaru #lfl #lfl💛 #fff
0 0 in 2 minutes
Bismillah.. assalamu'alaikum sahabat media sosial🤗
ada kabar gembira nih! pinnamon ngadain giveaway buat ngerayain 1 bulannya. mau ikutan? syaratnya gampang banget lho :

1. follow @pinnamon_pku dan @dindaketring.pku 
2. like this post
3. repost giveaway ini dan cantumkan #pinnamongiveaway 
4. tag @pinnamon_pku dan 5 org temanmu!!

giveaway ini akan closed pada 2 april 2020. untuk 3 orang pemenang akan diumumkan pada 3 april 2020. pemenang akan dipilih secara acak dan diumukan di ig @pinnamon_pku . yuk buruan ikutan, gamau ketinggalan kan?? goodluck pinnamon lovers❤

#giveaway #giveawaypekanbaru#giveawayindonesia #ga #pinnamongiveaway#tokokuepku #kulinerpekanbaru #kulinerpku#pekanbarukuliner #pkukuliner #bakery #jajananhits#oleholehpekanbaru #lfl #lfl💛 #fff
🌸[OPEN PRE-ORDER SETIAP HARI]🌸
UNOFFICIALL BT21 KEYCHAIN+FUR
(available for all characters)
-
💰 Rp. 55.000 jika order satuan
💰 Rp. 52.000 jika order 3 item atau lebih -dapat diskon 3k/item jika order lebih dari 3 item (berlaku kelipatan)-
-
‼ BACA ‼
🌻 Barang PRE-ORDER import dari China
🌻 Harga sudah termasuk ems+tax
🌻 Estimasi pengiriman 3-4 minggu dari tanggal close order (7/14/21/28)
🌻 Harga belum termasuk ongkir ke rumah kamu
🌻 Order hanya melalui link di bio
🌻 Jika ingin bertanya lebih lanjut silahkan DM/komen dibawah
‼CANCEL=HANGUS‼
-
🌷 BUDAYAKAN BACA CAPTION TERLEBIH DAHULU🌷
-

#bts #bt21 #bt21merchandise #bt21merch #bt21indonesia #olshop #olshopmurah #olshopjakarta #olshopsurabaya #olshopmalang #bt21murah #bt21merchindo #giveaway #giveawaybts #giveawaybtsindonesia #armygiveaways #giveawayalbum #giveawayindonesia #kstuff #kstuffmurah #kstuffbts #bt21stuff #jualkpopstuff #kpopstuff #kpopstuffmurah #army #armybomb #armybts #btsarmy #armyindonesia
0 2 in 2 minutes
🌸[open pre-order setiap hari]🌸
unofficiall bt21 keychain+fur
(available for all characters)
-
💰 rp. 55.000 jika order satuan
💰 rp. 52.000 jika order 3 item atau lebih -dapat diskon 3k/item jika order lebih dari 3 item (berlaku kelipatan)-
-
‼ baca ‼
🌻 barang pre-order import dari china
🌻 harga sudah termasuk ems+tax
🌻 estimasi pengiriman 3-4 minggu dari tanggal close order (7/14/21/28)
🌻 harga belum termasuk ongkir ke rumah kamu
🌻 order hanya melalui link di bio
🌻 jika ingin bertanya lebih lanjut silahkan dm/komen dibawah
‼cancel=hangus‼
-
🌷 budayakan baca caption terlebih dahulu🌷
-

#bts #bt21 #bt21merchandise #bt21merch #bt21indonesia #olshop #olshopmurah #olshopjakarta #olshopsurabaya #olshopmalang #bt21murah #bt21merchindo #giveaway #giveawaybts #giveawaybtsindonesia #armygiveaways #giveawayalbum #giveawayindonesia #kstuff #kstuffmurah #kstuffbts #bt21stuff #jualkpopstuff #kpopstuff #kpopstuffmurah #army #armybomb #armybts #btsarmy #armyindonesia
🎁SORTEO INTERNACIONAL🎁  HOY  UNO DE ESTOS IPHONE📱 PUEDE SER TUYO, SIGUE LOS PASOS Y GANA: - 
1️⃣Dale Like ❤️ a esta foto en @appleregalo_
2️⃣Sigue a  @appleregalo_ y a todas las cuentas que sigue  @appleregalo_ (Si no cumples esto no podrás ganar).
3️⃣Comenta
0 0 in 2 minutes
🎁sorteo internacional🎁 hoy uno de estos iphone📱 puede ser tuyo, sigue los pasos y gana: -
1️⃣dale like ❤️ a esta foto en @appleregalo_
2️⃣sigue a @appleregalo_ y a todas las cuentas que sigue @appleregalo_ (si no cumples esto no podrás ganar).
3️⃣comenta "toronto newyork losangeles” muchisimas veces, quien más comentarios realice en la foto de @appleregalo_ gana. ¡asi de fácil!
-
🎁súper bonus: menciona a más de 5 amigos, dale guardar al post del sorteo y por último sube el sorteo a tu perfil y historias etiquetando la cuenta del sorteo, tienes 48hras para comentar mínimo 300 veces en la foto del sorteo en @appleregalo_ .
-
✅ el ganador se anunciará en 48 a 62 horas en @appleregalo_ .el envío es gratis a cualquier parte del mundo y es para todas las edades.
_bonus extra like alas fotos de @leidy.historias
@leidyoff @marisollegori @elchiko_delservian ¡exitos! suscríbete al canal que esta en ma descripción de @appleregalo_
_ todos. los. pasos. son. válido. en el perfil de @appleregalo_
😱
¡buena suerte a todos!☘
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#jukilop #teamjuki #linduras#pantojitas#kimberlyloaiza #jukidog#juandediospantoja #kimloaiza#queenbuenrostro#keniaos #kimberly #jukito#badabun#pantojita #jukilopa#thedonato#lizbethrodriguez#badbunny #kimkardashian #kimshantal #teamjukilop #kimapantojaloaiza #kima #sorteos #karolg #anuelaa #giveaway #donato #jdpantoja #badabun #repost
❓ Was eigenet sich eigentlich für gratis und was für Bezahl-Inhalte?
.
Aktuell spriest kostenfreier Content in jedem Internet-Winkel. Vielleicht überlegst du ja auch gerade, das eine oder andere kostenfrei anzubieten? .
Aber was kannst du kostenfrei anbieten, ohne dabei draufzuzahlen. Oder noch besser, was kannst du anbieten, um Lust auf deine Bezahl-Angebote zu machen?
.
💡 Gratis Inhalte widmen sich dem
0 0 in 2 minutes
❓ was eigenet sich eigentlich für gratis und was für bezahl-inhalte?
.
aktuell spriest kostenfreier content in jedem internet-winkel. vielleicht überlegst du ja auch gerade, das eine oder andere kostenfrei anzubieten? .
aber was kannst du kostenfrei anbieten, ohne dabei draufzuzahlen. oder noch besser, was kannst du anbieten, um lust auf deine bezahl-angebote zu machen?
.
💡 gratis inhalte widmen sich dem "warum?"
also: warum ist deine lösung für deinen kunden interessant?
.
💡 bezahl-inhalte widmen sich dem "wie?"
also: wie kann das problem xy gelöst werden?
.
bietest du aktuell kostenfreie inhalte an? schreib mir gerne in den kommentar 👇.
...
❓ stelle deine frage im content zine!
🔥 folge jetzt @carola_zentara
💥 speichere diesen beitrag für später
...
#freecontent #paidcontent #bezahlinhalt #gratisinhalt #bezahlcontent #gratisangebot #freebie #freebies #sonderangebot #instafree #giveaway #giveawaytime #freebiesquad #freecontent #freeblog #freemarketing #ratgeber #content #contentmarketing #digitalmarketing #onlinemarketing #marketingtipps #businesstipps #wien #vienna #österreich #marketing #digitalmarketingblog #microblogger #contentzine
It's a beautiful day to stay home and be safe!🌞🌷 lol but really! It's also a beautiful day to go watch my brand new video link is in my BIO!☺️ Oh and did I mention a beautiful day to enter my birdhouse GIVEAWAY!🐦❤ I decorated AGAIN with items I already had and with a bit of a twist on my regular decorating videos! This time I go into detail on my thought process while decorating my coffee bar and dining room table! I hope you all enjoy!
.
.
.
.
.
.
#easterdecoratewithme #easterdecor #eastertablescape #eastercoffeebar #youtuber #spring #easterraedunninspo #raedunn #raedunnbirdhouse #giveaway #raedunngiveaway
0 0 in 2 minutes
It's a beautiful day to stay home and be safe!🌞🌷 lol but really! it's also a beautiful day to go watch my brand new video link is in my bio!☺️ oh and did i mention a beautiful day to enter my birdhouse giveaway!🐦❤ i decorated again with items i already had and with a bit of a twist on my regular decorating videos! this time i go into detail on my thought process while decorating my coffee bar and dining room table! i hope you all enjoy!
.
.
.
.
.
.
#easterdecoratewithme #easterdecor #eastertablescape #eastercoffeebar #youtuber #spring #easterraedunninspo #raedunn #raedunnbirdhouse #giveaway #raedunngiveaway
#giveawayfloops
Ijin tag om
@marapivapor
@minangvape 
@mandiangin_vaporizer

#Repost @indonesiajuicecartel
• • • • • •
Giveaway Floops
.
Total 10 pemenang yg beruntung untuk mendapatkan liquid Floops.
.
Syaratnya :
• Repost feed ini
• Tag & Mention IJC
• Follow instagram @indonesiajuicecartel
• Hashtag #giveawayfloops
• Mention 3 Toko Vape favorit kalian
• Like & Comment #liquidgueIJC di IG IJC
• Follow @luriyanto • Periode dari 31 Maret - 04 April 2020
• Announcement pemenang tanggal 05 April 2020
.
Semoga beruntung, gengs!
.
.
#indonesiajuicecartel
#giveawayfloops
#hypecartel40
#giveaway
0 0 in a minute
#giveawayfloops ijin tag om
@marapivapor
@minangvape
@mandiangin_vaporizer

#repost @indonesiajuicecartel
• • • • • •
giveaway floops
.
total 10 pemenang yg beruntung untuk mendapatkan liquid floops.
.
syaratnya :
• repost feed ini
• tag & mention ijc
• follow instagram @indonesiajuicecartel
• hashtag #giveawayfloops • mention 3 toko vape favorit kalian
• like & comment #liquidgueijc di ig ijc
• follow @luriyanto • periode dari 31 maret - 04 april 2020
• announcement pemenang tanggal 05 april 2020
.
semoga beruntung, gengs!
.
.
#indonesiajuicecartel #giveawayfloops #hypecartel40 #giveaway
the @snowrblx giveaway ! Not my giveaway .

o sorteio do(a) @snowrblx ! Não é meu sorteio .
.
.
.
#giveaway #notmygiveaway #join
0 1 in a minute
The @snowrblx giveaway ! not my giveaway .

o sorteio do(a) @snowrblx ! não é meu sorteio .
.
.
.
#giveaway #notmygiveaway #join
Waiting for the weekend like -----
What are your plans for selfcare next weekend? Best answer will win our Rapid Hydration Face Moisturizer. Comment now!! #giveaway #single #weekend #tuesday #gift #drivemecrazy #cat #meow
0 0 in a minute
Waiting for the weekend like -----
what are your plans for selfcare next weekend? best answer will win our rapid hydration face moisturizer. comment now!! #giveaway #single #weekend #tuesday #gift #drivemecrazy #cat #meow
Reposted from @indonesiajuicecartel Giveaway Floops
@vapormania.id.medan
@thirtyonevape 
@94_vp 
@cikini.vape .
Total 10 pemenang yg beruntung untuk mendapatkan liquid Floops.
.
Syaratnya :
• Repost feed ini
• Tag & Mention IJC
• Follow instagram @indonesiajuicecartel
• Hashtag #giveawayfloops
• Mention 3 Toko Vape favorit kalian
• Like & Comment #liquidgueIJC di IG IJC
• Follow @luriyanto • Periode dari 31 Maret - 04 April 2020
• Announcement pemenang tanggal 05 April 2020
.
Semoga beruntung, gengs!
.
.
#indonesiajuicecartel
#giveawayfloops
#hypecartel40
#giveaway - #regrann
0 1 in a minute
Reposted from @indonesiajuicecartel giveaway floops
@vapormania.id.medan
@thirtyonevape
@94_vp
@cikini.vape .
total 10 pemenang yg beruntung untuk mendapatkan liquid floops.
.
syaratnya :
• repost feed ini
• tag & mention ijc
• follow instagram @indonesiajuicecartel
• hashtag #giveawayfloops • mention 3 toko vape favorit kalian
• like & comment #liquidgueijc di ig ijc
• follow @luriyanto • periode dari 31 maret - 04 april 2020
• announcement pemenang tanggal 05 april 2020
.
semoga beruntung, gengs!
.
.
#indonesiajuicecartel #giveawayfloops #hypecartel40 #giveaway - #regrann
GETTOP BLOGERS DECIDED TO PLAY IT 1st place $ 1000 2nd place $ 500 3rd place $ 100 Contest conditions: 1️⃣Subscribe to @giw_garantiya 2️⃣Go to the
0 1 in a minute
Gettop blogers decided to play it 1st place $ 1000 2nd place $ 500 3rd place $ 100 contest conditions: 1️⃣subscribe to @giw_garantiya 2️⃣go to the "subscriptions" section of y @giw_garantiya and subscribe to all sponsors in the subscriptions section! ⚠️ 3️⃣ under the photo in @giw_garantiya 's account to mark how much more your friends can do) and write + (the more, the higher the chance that we will choose you!) ⚠️ to increase chances to win in history @giw_garantiya and be active with @mr_saveliy results 04/04/2020 at 6:00 pm already shy of @giw_garantiya

#giveaway #free #contest #love #giveaways #win #giveawaycontest #instagood #fashion #repost #follow #beauty #art #makeup #miami #losangeles #travel #photography #fitness #winner #photooftheday #usa #summer #smallbusiness #atlanta #handmade #entertowin #california #freestuff #style
Tirage au sort pour gagner 4 garrots CAT gen.7🩸
⠀
Les règles sont simples, vous likez mon compte @mechanicalwarriors et identifiez un(e) ami(e) en commentaire sur cette publication.
⠀
Chaque commentaire vous rapporte une chance de gagner.
Si vous êtes professionnel dans le secteur de la sécurité, de la santé ou de la défense ajouter un 🚨 et votre commentaire vous rapportera deux chances au lieu d’une.
⠀
Deux gagnants seront tirées au sort et recevront chacun 2 garrots CAT de dernière génération neuf et sous blister.
⠀
La participation est ouverte dès maintenant aux Européen et le tirage sera réalisé le Dimanche 5 Avril à 19h00. (Video à l’appui).
⠀
Les gagnants seront contactés immédiatement via MP pour la livraison des deux lots.
Si le(s) gagnant(s) s’est (ce sont) identifié comme professionnel un justificatif lui (leur) sera demandé.
⠀
Bonne chance à tous 🍀.
⠀
#giveaway #garrot #tourniquet #cat #generation7 #NAR #medic #stopthebleed #firstresponder #firstaid #savelife #alwaysbeready #beprepared #tactical #medical #militarymedicine #northamericanrescue #goodluck #tourniquettuesday
1 5 in a minute
Tirage au sort pour gagner 4 garrots cat gen.7🩸

les règles sont simples, vous likez mon compte @mechanicalwarriors et identifiez un(e) ami(e) en commentaire sur cette publication.

chaque commentaire vous rapporte une chance de gagner.
si vous êtes professionnel dans le secteur de la sécurité, de la santé ou de la défense ajouter un 🚨 et votre commentaire vous rapportera deux chances au lieu d’une.

deux gagnants seront tirées au sort et recevront chacun 2 garrots cat de dernière génération neuf et sous blister.

la participation est ouverte dès maintenant aux européen et le tirage sera réalisé le dimanche 5 avril à 19h00. (video à l’appui).

les gagnants seront contactés immédiatement via mp pour la livraison des deux lots.
si le(s) gagnant(s) s’est (ce sont) identifié comme professionnel un justificatif lui (leur) sera demandé.

bonne chance à tous 🍀.

#giveaway #garrot #tourniquet #cat #generation7 #nar #medic #stopthebleed #firstresponder #firstaid #savelife #alwaysbeready #beprepared #tactical #medical #militarymedicine #northamericanrescue #goodluck #tourniquettuesday
A2 RISOGRAPH GIVEAWAY 💸
.
I thought this would be the perfect time to give away some colorful prints for free! .
All prints are risographed in multiple colours (either yellow, pink and blue or red, blue and green) and printed on A2 format. To keep it a little more exciting I’ve only included close-ups of the different prints in this post. 👀
.
This is how you can participate:
- You have until Thursday April 2nd, midnight CET to like this post, and comment your choice.
- I will randomly pick 3 winners from the list of comments.
- Winners will be contacted and I’ll send over the prints.
- People from all countries can join the giveaway ✨
.
Stay Safe!
Mischa
.
.

#graphicdesign #graphic #design #shape #typography #type #form #visual #modernist #installation #art #research #print #poster #plakat #printisnotdead #sketches #artschool #abstract #swiss #detail #exhibition #risograph #riso #giveaway
0 3 in a minute
A2 risograph giveaway 💸
.
i thought this would be the perfect time to give away some colorful prints for free! .
all prints are risographed in multiple colours (either yellow, pink and blue or red, blue and green) and printed on a2 format. to keep it a little more exciting i’ve only included close-ups of the different prints in this post. 👀
.
this is how you can participate:
- you have until thursday april 2nd, midnight cet to like this post, and comment your choice.
- i will randomly pick 3 winners from the list of comments.
- winners will be contacted and i’ll send over the prints.
- people from all countries can join the giveaway ✨
.
stay safe!
mischa
.
.

#graphicdesign #graphic #design #shape #typography #type #form #visual #modernist #installation #art #research #print #poster #plakat #printisnotdead #sketches #artschool #abstract #swiss #detail #exhibition #risograph #riso #giveaway
Who wants a SILVER EAGLE? Like this post for a chance to win this 1 oz 2020 Silver Eagle.
🦅
🦅
🦅
*Winner will be randomly chosen at noon on April 1st and winner must live within the United States.
1 4 in a minute
Who wants a silver eagle? like this post for a chance to win this 1 oz 2020 silver eagle.
🦅
🦅
🦅
*winner will be randomly chosen at noon on april 1st and winner must live within the united states.
🔥GIVEAWAY!!🔥
Win $50 towards your future order on our website www.poshsetting.com.

Entry rules:
1) Follow us @posh_setting 
2) Like this post
3) Tag 3 Friends.
4) Share this post to your stories.

Make sure to comment “DONE”

Winner will be drawn Tomorrow Wednesday April 1st 11:30 PM EDT.

#giveaway #giveawaycontest #giveaways #giveawaytime #poshsetting #tabledecor #disposabletableware #tablesetting #upscaledisposables #elegantdisposables #instagiveaway
1 1 in a minute
🔥giveaway!!🔥
win $50 towards your future order on our website www.poshsetting.com.

entry rules:
1) follow us @posh_setting
2) like this post
3) tag 3 friends.
4) share this post to your stories.

make sure to comment “done”

winner will be drawn tomorrow wednesday april 1st 11:30 pm edt.

#giveaway #giveawaycontest #giveaways #giveawaytime #poshsetting #tabledecor #disposabletableware #tablesetting #upscaledisposables #elegantdisposables #instagiveaway
🌸[OPEN PRE-ORDER SETIAP HARI]🌸
UNOFFICIALL BT21 KEYCHAIN PT. 2
(available for all characters)
-
💰 Rp. 45.000 jika order satuan
💰 Rp. 42.000 jika order 3 item atau lebih -dapat diskon 3k/item jika order lebih dari 3 item (berlaku kelipatan)-
-
‼ BACA ‼
🌻 Barang PRE-ORDER import dari China
🌻 Harga sudah termasuk ems+tax
🌻 Estimasi pengiriman 3-4 minggu dari tanggal close order (7/14/21/28)
🌻 Harga belum termasuk ongkir ke rumah kamu
🌻 Order hanya melalui link di bio
🌻 Jika ingin bertanya lebih lanjut silahkan DM/komen dibawah
‼CANCEL=HANGUS‼
-
🌷 BUDAYAKAN BACA CAPTION TERLEBIH DAHULU🌷
-

#bts #bt21 #bt21merchandise #bt21merch #bt21indonesia #olshop #olshopmurah #olshopjakarta #olshopsurabaya #olshopmalang #bt21murah #bt21merchindo #giveaway #giveawaybts #giveawaybtsindonesia #armygiveaways #giveawayalbum #giveawayindonesia #kstuff #kstuffmurah #kstuffbts #bt21stuff #jualkpopstuff #kpopstuff #kpopstuffmurah #army #armybomb #armybts #btsarmy #armyindonesia
0 2 in a minute
🌸[open pre-order setiap hari]🌸
unofficiall bt21 keychain pt. 2
(available for all characters)
-
💰 rp. 45.000 jika order satuan
💰 rp. 42.000 jika order 3 item atau lebih -dapat diskon 3k/item jika order lebih dari 3 item (berlaku kelipatan)-
-
‼ baca ‼
🌻 barang pre-order import dari china
🌻 harga sudah termasuk ems+tax
🌻 estimasi pengiriman 3-4 minggu dari tanggal close order (7/14/21/28)
🌻 harga belum termasuk ongkir ke rumah kamu
🌻 order hanya melalui link di bio
🌻 jika ingin bertanya lebih lanjut silahkan dm/komen dibawah
‼cancel=hangus‼
-
🌷 budayakan baca caption terlebih dahulu🌷
-

#bts #bt21 #bt21merchandise #bt21merch #bt21indonesia #olshop #olshopmurah #olshopjakarta #olshopsurabaya #olshopmalang #bt21murah #bt21merchindo #giveaway #giveawaybts #giveawaybtsindonesia #armygiveaways #giveawayalbum #giveawayindonesia #kstuff #kstuffmurah #kstuffbts #bt21stuff #jualkpopstuff #kpopstuff #kpopstuffmurah #army #armybomb #armybts #btsarmy #armyindonesia
Recuerda que aún estamos de SORTEO!! Hasta final de esta semana. 👉🏼 Busca la foto en nuestro perfil donde anunciamos este sorteo y participa. 🌱🌱Para ganar nuestro curso de cocina saludable online. Mucha suerte!!!! 🥑🥭🥬🍉 @mialife10 #hormonebalance #coaching #equilibriohormonal #wellness #womenshealth #hormonecoach #miamicoaching #onlinecoaching #selfcare #nutrition #giveaway #giveawayalert
0 1 in a minute
Recuerda que aún estamos de sorteo!! hasta final de esta semana. 👉🏼 busca la foto en nuestro perfil donde anunciamos este sorteo y participa. 🌱🌱para ganar nuestro curso de cocina saludable online. mucha suerte!!!! 🥑🥭🥬🍉 @mialife10 #hormonebalance #coaching #equilibriohormonal #wellness #womenshealth #hormonecoach #miamicoaching #onlinecoaching #selfcare #nutrition #giveaway #giveawayalert
S O R T E O ! Desde @la_tartinamadrid queremos endulzar estos días de confinamiento y premiarlos por el apoyo, por ello sortearemos la tarta de chocolate ESPECIAL! Base de chocolate sin harina, dulce de leche y flores de nata😋 Solo en la Comunidad de Madrid

Requisitos para participar 🍰Seguirnos por Instagram 🍰Menciona a 2 amigos en esta publicación (puedes mencionar a amigos diferentes, hasta un máximo 5 comentarios) 🍰Dale like a la publicación 📆 El sorteo se cierra el próximo martes 7 de abril a las 23.00
🕛 El ganador se anunciará el miércoles 8 de abril a las 12.00

Muchísima suerte a todo!🍀 #sorteo#quedateencasa #coronavid19 #tartas#tartasaresanales #giveaway #cake#madrid #madridfood #regalo
4 9 in a minute
S o r t e o ! desde @la_tartinamadrid queremos endulzar estos días de confinamiento y premiarlos por el apoyo, por ello sortearemos la tarta de chocolate especial! base de chocolate sin harina, dulce de leche y flores de nata😋 solo en la comunidad de madrid

requisitos para participar 🍰seguirnos por instagram 🍰menciona a 2 amigos en esta publicación (puedes mencionar a amigos diferentes, hasta un máximo 5 comentarios) 🍰dale like a la publicación 📆 el sorteo se cierra el próximo martes 7 de abril a las 23.00
🕛 el ganador se anunciará el miércoles 8 de abril a las 12.00

muchísima suerte a todo!🍀 #sorteo#quedateencasa #coronavid19 #tartas#tartasaresanales #giveaway #cake#madrid #madridfood #regalo
JCCUCYKFVUİHXUCY
•
•
•
#corona #dikkat #evdekal #hastaneçıkışı #tumblrgirl #komikvideolar #eğitim 
#safari #serena #serenasafari #lyrics #türkçeçeviri #ingilizceşarkılar #turkiye #kesfet
#keşfet #türkçeçeviri #şarkı #lyricsvideo #söz #çevirişarkılar #song #turkey🇹🇷 #keşfetteyim  #ingilizcesözler #yabancisarkilar #corona #dikkat #evdekal #hastaneçıkışı #tumblrgirl #komikvideolar #eğitim #gratidão #witcher #turkiye #tiktok #giveaway #edit ...
1 1 in a minute
Jccucykfvuİhxucy



#corona #dikkat #evdekal #hastaneçıkışı #tumblrgirl #komikvideolar #eğitim
#safari #serena #serenasafari #lyrics #türkçeçeviri #ingilizceşarkılar #turkiye #kesfet #keşfet #türkçeçeviri #şarkı #lyricsvideo #söz #çevirişarkılar #song #turkey🇹🇷 #keşfetteyim #ingilizcesözler #yabancisarkilar #corona #dikkat #evdekal #hastaneçıkışı #tumblrgirl #komikvideolar #eğitim #gratidão #witcher #turkiye #tiktok #giveaway #edit ...
Because very soon we will have a reason to celebrate BIG! I want to invite you to my favorite place in San Antonio @havanasanantonio. 
This is my first monthly giveaway and I want it to be to support my beautiful city. Please shop local and small! 
All you have to do is tag the friend that you want to join you and enjoy the 100 USD Gift Card that you can spend on apparel, food, wine or even lodging!
Your friend also has to be following me and who ever is more active in liking and commenting in my account, will be the lucky winner! The winner will be announced on April 30th and another giveaway will start on May 1st! 
Good luck! .
.
.

#inspiration #motivation #happy #happiness #attitude #giveaway #style #styleinspo #styleblogger #spring #springvibes #support #supportsmallbusiness #fashion #fashionista #shoplocal #stayhealthy #quarantine #mystyle #latinablogger #sanatonioblogger #staycalm #fashionblogger #fashionstyle #fashionstylist #supportlocal #latina #latinablogger #sanantonioblogger #mexicanbloggers
1 16 in a minute
Because very soon we will have a reason to celebrate big! i want to invite you to my favorite place in san antonio @havanasanantonio.
this is my first monthly giveaway and i want it to be to support my beautiful city. please shop local and small!
all you have to do is tag the friend that you want to join you and enjoy the 100 usd gift card that you can spend on apparel, food, wine or even lodging!
your friend also has to be following me and who ever is more active in liking and commenting in my account, will be the lucky winner! the winner will be announced on april 30th and another giveaway will start on may 1st!
good luck! .
.
.

#inspiration #motivation #happy #happiness #attitude #giveaway #style #styleinspo #styleblogger #spring #springvibes #support #supportsmallbusiness #fashion #fashionista #shoplocal #stayhealthy #quarantine #mystyle #latinablogger #sanatonioblogger #staycalm #fashionblogger #fashionstyle #fashionstylist #supportlocal #latina #latinablogger #sanantonioblogger #mexicanbloggers
Giveaway iPhone 11 pro
Mauuu????
Buruannn ⬇️
1.follow  @planetponsel.store 
2.yuk ikutan denan comment +share ke feeds kalian aja loh
#giveaway
0 1 in a minute
Giveaway iphone 11 pro
mauuu????
buruannn ⬇️
1.follow @planetponsel.store
2.yuk ikutan denan comment +share ke feeds kalian aja loh
#giveaway
✅SORTEO internacional 🥳🥳 Hace pocos días os pregunté por dos opciones de sorteos en historias, y ganó esta. Tenía ya comprada esta paleta para hacer el sorteo pero esperaba para comprar más cosas, por la cuarentena no puedo comprar más, ya haré otro más adelante con más cosas ☺️🙌🏼
.
Lo que nos interesa: para alegrarnos estos días grises sorteo esta paleta de Huda Beauty, durará el tiempo que dure la cuarentena (esto es porque hasta que no podamos salir de casa, no podré ir a correos).
.
Requisitos:
⭕️ Seguirme: @psycho.mua .
⭕️ Etiquetar a una persona en los comentarios (podéis comentar muchas veces a usuarios diferentes).
⭕️ opcional: Compartir en historias (responderé al mensaje con un 💜 y eso será participación extra).
.
.
Espero que os haga tanta ilusión como a mi, cualquier duda preguntadme por dm 😘
.
➡️El sorteo acaba el mismo día que acabe la cuarentena y se resolverá en directo.
➡️ El premio se envía a cualquier país. .
.
.
#sorteo #giveaway #sorteodemaquillaje #sorteointernacional #internationalgiveaway #makeupgiveaway #makeup
0 1 in a minute
✅sorteo internacional 🥳🥳 hace pocos días os pregunté por dos opciones de sorteos en historias, y ganó esta. tenía ya comprada esta paleta para hacer el sorteo pero esperaba para comprar más cosas, por la cuarentena no puedo comprar más, ya haré otro más adelante con más cosas ☺️🙌🏼
.
lo que nos interesa: para alegrarnos estos días grises sorteo esta paleta de huda beauty, durará el tiempo que dure la cuarentena (esto es porque hasta que no podamos salir de casa, no podré ir a correos).
.
requisitos:
⭕️ seguirme: @psycho.mua .
⭕️ etiquetar a una persona en los comentarios (podéis comentar muchas veces a usuarios diferentes).
⭕️ opcional: compartir en historias (responderé al mensaje con un 💜 y eso será participación extra).
.
.
espero que os haga tanta ilusión como a mi, cualquier duda preguntadme por dm 😘
.
➡️el sorteo acaba el mismo día que acabe la cuarentena y se resolverá en directo.
➡️ el premio se envía a cualquier país. .
.
.
#sorteo #giveaway #sorteodemaquillaje #sorteointernacional #internationalgiveaway #makeupgiveaway #makeup
Congrats to our @hoggysbbq winner @haveyouseenmywallet ! Unfortunately, I have not seen your wallet, but luckily you won last night‘a gift card.
•
Look out for our next #OperationTakeout614 giveaway, coming soon!
•
Curious on how to support? There’s a Venmo specifically made for us: OperationTakeout614
•
Please pass along to friends, family, colleagues, etc. and support your local community!
•
#columbus #ohio #food #highbank #foodie #giveaway #operationtakeout614 #cbus #614 #OH #support #local #supportlocal #thankyou
0 1 in a minute
Congrats to our @hoggysbbq winner @haveyouseenmywallet ! unfortunately, i have not seen your wallet, but luckily you won last night‘a gift card.

look out for our next #operationtakeout614 giveaway, coming soon!

curious on how to support? there’s a venmo specifically made for us: operationtakeout614

please pass along to friends, family, colleagues, etc. and support your local community!

#columbus #ohio #food #highbank #foodie #giveaway #operationtakeout614 #cbus #614 #oh #support #local #supportlocal #thankyou
#Repost @agengamis.anak ---
YEAAAAAAYYYYY
It's Time For GIVEAWAY MARET 2020!!!! 😍😍
.
Siapa yang mau uang tunai senilai 6 JUTA cuma modal senam jempol dan kuota internet??
.
@agengamis.anak bakalan bagi-bagi UANG TUNAI SENILAI 6 JUTA RUPIAH, berkolaborasi dengan 60 online shop TERPERCAYA lainnya 😍
.
Bikin mupeng kaaaaan 🤩🤑
.
Wah jangan sampai ajang GIVEAWAY ini kamu lewatkan gitu ajaa yaa.. Karena cuma modal senam jempol doang aja loh.. Daripada gabut yeee kan..
.
Kuyyyy tag & mention temen & kerabatmu sebanyak mungkin!
.
Siapa tau kalian adalah PEMENANG yang BERUNTUNG!
.
Apa aja syaratnya? Please stay tuned di postingan selanjutnya besok Kamis tanggal 12 Maret 2020 jam 08.00 WIB! 😘😘😘
.
.
.
#giveaway #giveawayindonesia  #giveawayalert #giveawayjakarta  #giveawaytime #contestgiveaway #giveawayindo  #giveawayolshop #giveawayid #freegiveaway #giveawayolshopindo #giveawaymaret #giveawaymaret2020
#giveaway2020 #giveawaytahunbaru
#giveawayterbaru #giveawayterupdate #bagibagihadiah #kuisinstagram #kuisberhadiah #hadiahuangtunai #giveawayuangtunai
0 0 in a minute
#repost @agengamis.anak ---
yeaaaaaayyyyy
it's time for giveaway maret 2020!!!! 😍😍
.
siapa yang mau uang tunai senilai 6 juta cuma modal senam jempol dan kuota internet??
.
@agengamis.anak bakalan bagi-bagi uang tunai senilai 6 juta rupiah, berkolaborasi dengan 60 online shop terpercaya lainnya 😍
.
bikin mupeng kaaaaan 🤩🤑
.
wah jangan sampai ajang giveaway ini kamu lewatkan gitu ajaa yaa.. karena cuma modal senam jempol doang aja loh.. daripada gabut yeee kan..
.
kuyyyy tag & mention temen & kerabatmu sebanyak mungkin!
.
siapa tau kalian adalah pemenang yang beruntung!
.
apa aja syaratnya? please stay tuned di postingan selanjutnya besok kamis tanggal 12 maret 2020 jam 08.00 wib! 😘😘😘
.
.
.
#giveaway #giveawayindonesia #giveawayalert #giveawayjakarta #giveawaytime #contestgiveaway #giveawayindo #giveawayolshop #giveawayid #freegiveaway #giveawayolshopindo #giveawaymaret #giveawaymaret2020 #giveaway2020 #giveawaytahunbaru #giveawayterbaru #giveawayterupdate #bagibagihadiah #kuisinstagram #kuisberhadiah #hadiahuangtunai #giveawayuangtunai
Follow, Like, and Tag a Friend To Enter! 
We are Giving Away $10 from simply sharing! 💸
-
Ends April 1st @ 10 PM. (Not an April Fools joke though. ) 👀 -
-
-
-
Ignore Tags:

#meme #humor #comedy #follow #followback #followme #relatable #dailymeme #relatablepost #comment #funny #love #quarantine #money #giveaway #share #easy
1 1 just now
Follow, like, and tag a friend to enter!
we are giving away $10 from simply sharing! 💸
-
ends april 1st @ 10 pm. (not an april fools joke though. ) 👀 -
-
-
-
ignore tags:

#meme #humor #comedy #follow #followback #followme #relatable #dailymeme #relatablepost #comment #funny #love #quarantine #money #giveaway #share #easy
Got shot can't walk for 2 more weeks.
Still driving tho 🤫💀
#mazda #luxury #tattoos #cannabis #giveaway
0 0 just now
Got shot can't walk for 2 more weeks.
still driving tho 🤫💀
#mazda #luxury #tattoos #cannabis #giveaway
The next Flavor Freebie is Carrot Cake! 🥕🎂 Spring wouldn't be the same without this sweet treat! Enter daily for your chance to win a free case of Carrot Cake Chewy Granola Bars! Link in bio.  #carrotcake #flavorfreebies #giveaway #sunbeltbakery #bakeryfreshtaste
0 2 just now
The next flavor freebie is carrot cake! 🥕🎂 spring wouldn't be the same without this sweet treat! enter daily for your chance to win a free case of carrot cake chewy granola bars! link in bio. #carrotcake #flavorfreebies #giveaway #sunbeltbakery #bakeryfreshtaste
Giveaway!!! Привіт. 
Хочеш отримати  усі ці солодощі, що на фото? 
Тоді виконуй прості умови:
1) Підпишись на організатора @itsvadym та спонсорів
- @galya_talakh;
- @aleg_mutkar;
- @sugar_depiltania;
- @leonid_yevteev.
 Прояви у них актив на сторінці, якщо тобі не важко;

2) У коментарях познач 2 друзів ( 1 коментар = 2 різних друга, люди не мають повторюватися); 3) Виклади собі цей пост у сторі та познач організатора (за бажанням). Результати 10 квітня
Доставка за рахунок переможця

@lizaonair
#гив #розіграш #дарим #даруємо #безкоштовно #giveawayukraine #giveawayua #набірспонсорів #шукаюспонсорів #гівевейукраїна #подарунок #giveaway2020 #giveaway #гів #гівукраїна #розіграшукраїна #солодощі #бокс #конкурс #конкурсукраина #конкурсукраїна #giveaway2020 #giv #лайктам #взаємнілайки #взаємнапідписка #liketime #безкоштовно
2 15 just now
Giveaway!!! Привіт.
Хочеш отримати усі ці солодощі, що на фото?
Тоді виконуй прості умови:
1) Підпишись на організатора @itsvadym та спонсорів
- @galya_talakh;
- @aleg_mutkar;
- @sugar_depiltania;
- @leonid_yevteev.
Прояви у них актив на сторінці, якщо тобі не важко;

2) У коментарях познач 2 друзів ( 1 коментар = 2 різних друга, люди не мають повторюватися); 3) Виклади собі цей пост у сторі та познач організатора (за бажанням). Результати 10 квітня
Доставка за рахунок переможця

@lizaonair
#гив #розіграш #дарим #даруємо #безкоштовно #giveawayukraine #giveawayua #набірспонсорів #шукаюспонсорів #гівевейукраїна #подарунок #giveaway2020 #giveaway #гів #гівукраїна #розіграшукраїна #солодощі #бокс #конкурс #конкурсукраина #конкурсукраїна #giveaway2020 #giv #лайктам #взаємнілайки #взаємнапідписка #liketime #безкоштовно
Giveaway 01 dari cheezydlicious 💋
.
START FROM 31.3.2020-unknown date
.
.
Haii, Assalamualaikum semua yg follow @cheezydlicious ☺
Ada yang nak menang free cheese powder daripada min tak? Haa, Nak tau tak macamana caranya? Mudah saja dearest sekalian.
Semua kena follow all the steps yaa 😘😘
.
1. Follow ig @cheezydlicious
2. Like dan share post ini SEKALI sahaja di story masing2 (pastikan ig anda tak private kay)
3. Mention @cheezydlicious
4. Tag 3 rakan anda di story tersebut.
5. Komen
0 0 just now
Giveaway 01 dari cheezydlicious 💋
.
start from 31.3.2020-unknown date
.
.
haii, assalamualaikum semua yg follow @cheezydlicious
ada yang nak menang free cheese powder daripada min tak? haa, nak tau tak macamana caranya? mudah saja dearest sekalian.
semua kena follow all the steps yaa 😘😘
.
1. follow ig @cheezydlicious
2. like dan share post ini sekali sahaja di story masing2 (pastikan ig anda tak private kay)
3. mention @cheezydlicious
4. tag 3 rakan anda di story tersebut.
5. komen "done, saya nak!" di post ini, selepas selesai semua steps di atas. korang boleh komen sebanyak mana yg korang suka sampai min kata stop.
*pemenang tidak akan dikira sekiranya tidak follow steps tersebut.
.
.
2 pemenang akan dipilih oleh min. komen terakhir sebelum min komen stop dekat post ini akan dipilih sebagai 1st winner. 2nd winner akan dipilih secara random pada tarikh yg akan diberitahu nanti 😗😗
.
.
1st winner akan memenangi sepaket cheezydlicious perisa original manakala,
2nd winner akan memenangi sepaket cheezydlicious perisa spicy 🤩🤩
.
so, tunggu apa lagi,
goodluck and fighting ! 😉
.
#tagandwin #tagandwinmalaysia #tagandwincontest #tagandwingiveaway #giveaway #giveawaycontest #contestcheezydlicious #freegift #uitmkedah
ประกาศกิจกรรม 𝟭,𝟬𝟬𝟬 𝗳𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄𝗲𝗿𝘀 
แจก Spotify 2 รางวัล —ผู้โชคดีได้แก่ 
คุณ @pxxpun และ คุณ @farafahhhhh 
ทักมารายงานตัวได้เลยนะคะ💖✨
—ขอบคุณที่ร่วมกิจกรรม ครั้งหน้ามีอีกแน่นนอนค่า🌟🙏
#หารnetflix #หารเน็ตฟลิกซ์ #หารายได้ #หารnetflixรายเดือน #หารเน็ตฟลิกซ์รายเดือน #หารnetflix50บาท #หารnetflixรายเดือน #หารnetflixราคาถูก #หารเน็ตฟลิกซ์รายเดือน #รับตัวแทน #netflixth  #แอพดีบอกต่อ #รับตัวแทนจำหน่าย #หารnetflixเต็มเดือน #ถูกและดีบอกต่อ #ถูกที่สุดในไอจี #รับตัวแทน #รับตัวแทนจำหน่ายไม่สต็อกของ #สติ๊กเกอร์ไลน์ #ขายถูก⁣มาก #แจก #แจกpng #แจกของฟรี #แจกSpotify #giveaway
0 1 just now
ประกาศกิจกรรม 𝟭,𝟬𝟬𝟬 𝗳𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄𝗲𝗿𝘀
แจก spotify 2 รางวัล —ผู้โชคดีได้แก่
คุณ @pxxpun และ คุณ @farafahhhhh
ทักมารายงานตัวได้เลยนะคะ💖✨
—ขอบคุณที่ร่วมกิจกรรม ครั้งหน้ามีอีกแน่นนอนค่า🌟🙏
#หารnetflix #หารเน็ตฟลิกซ์ #หารายได้ #หารnetflixรายเดือน #หารเน็ตฟลิกซ์รายเดือน #หารnetflix50บาท #หารnetflixรายเดือน #หารnetflixราคาถูก #หารเน็ตฟลิกซ์รายเดือน #รับตัวแทน #netflixth #แอพดีบอกต่อ #รับตัวแทนจำหน่าย #หารnetflixเต็มเดือน #ถูกและดีบอกต่อ #ถูกที่สุดในไอจี #รับตัวแทน #รับตัวแทนจำหน่ายไม่สต็อกของ #สติ๊กเกอร์ไลน์ #ขายถูก⁣มาก #แจก #แจกpng #แจกของฟรี #แจกspotify #giveaway
ANOTHER GIVEAWAY!! A FREE Kyle Gray Angels & Ancestors 😇 oracle card reading via DM. All you need to do is: 1. Follow @rahannihealing82 2. Share this with 3 friends 3. Like this post
This is an individual giveaway and is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with Instagram, and has no affiliation with and is not a brand ambassador deal with Kyle Gray

CLOSING DATE IS 06.04.2020 @12PM AND THE RANDOM WINNER WILL BE ANNOUNCED 2PM 26.03.2020. Card reading will all be done through direct message.
GOOD LUCK! ❤ #giveaway #rahannicelestialhealing #staypositive #oraclecards #oraclereadingsofinstagram #divineguidance #freecardreading
1 0 just now
Another giveaway!! a free kyle gray angels & ancestors 😇 oracle card reading via dm. all you need to do is: 1. follow @rahannihealing82 2. share this with 3 friends 3. like this post
this is an individual giveaway and is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with instagram, and has no affiliation with and is not a brand ambassador deal with kyle gray

closing date is 06.04.2020 @12pm and the random winner will be announced 2pm 26.03.2020. card reading will all be done through direct message.
good luck! ❤ #giveaway #rahannicelestialhealing #staypositive #oraclecards #oraclereadingsofinstagram #divineguidance #freecardreading
#Repost @indonesiajuicecartel 
@kvape.kmy 
@kvape.uks 
@kvape.jkt 
#giveawayfloops

Giveaway Floops
.
Total 10 pemenang yg beruntung untuk mendapatkan liquid Floops.
.
Syaratnya :
• Repost feed ini
• Tag & Mention IJC
• Follow instagram @indonesiajuicecartel
• Hashtag #giveawayfloops
• Mention 3 Toko Vape favorit kalian
• Like & Comment #liquidgueIJC di IG IJC
• Follow @luriyanto • Periode dari 31 Maret - 04 April 2020
• Announcement pemenang tanggal 05 April 2020
.
Semoga beruntung, gengs!
.
.
#indonesiajuicecartel
#giveawayfloops
#hypecartel40
#giveaway
0 1 just now
#repost @indonesiajuicecartel
@kvape.kmy
@kvape.uks
@kvape.jkt
#giveawayfloops
giveaway floops
.
total 10 pemenang yg beruntung untuk mendapatkan liquid floops.
.
syaratnya :
• repost feed ini
• tag & mention ijc
• follow instagram @indonesiajuicecartel
• hashtag #giveawayfloops • mention 3 toko vape favorit kalian
• like & comment #liquidgueijc di ig ijc
• follow @luriyanto • periode dari 31 maret - 04 april 2020
• announcement pemenang tanggal 05 april 2020
.
semoga beruntung, gengs!
.
.
#indonesiajuicecartel #giveawayfloops #hypecartel40 #giveaway
Selamat kepada para pemenang #giveaway dari @jimshoney.original1 
Hadiah yang dipilih akan dikirim #freeongkir ke alamat masing2 PEMENANG 🎁⚘
16 9 just now
Selamat kepada para pemenang #giveaway dari @jimshoney.original1
hadiah yang dipilih akan dikirim #freeongkir ke alamat masing2 pemenang 🎁⚘
• GIVEAWAY • Hej ihr Lieben, wie in meiner Story angekündigt, hab ich eine Überraschung für euch! Gemeinsam mit @caseapp darf ich euch eine Freude machen - ihr könnt nämlich ein Handycover eurer Wahl gewinnen! 🙊

Teilnahmebedingungen:
▪︎ folgt mir @traum.gestaltung
▪︎ folgt @caseapp
▪︎ liked diesen Beitrag
▪︎ kommentiert und markiert 2 Freunde, die sich auch über ein neues Cover freuen! 📲

Ein EXTRALOS gibt es für alle, die diesen Beitrag in ihrer Story teilen. Bitte markiert mich unbedingt, sonst bekomme ich keine Benachrichtigung. 👍

Das Gewinnspiel endet am 03.04.2020 um 18:00 Uhr. Teilnehmen können alle über 18 Jahre mit Wohnsitz in Österreich od. Deutschland. Der Gewinner wird in meiner Story erwähnt und hat 24 Stunden Zeit den Gewinn anzunehmen. Sollte diese Frist verstreichen, wird erneut ausgelost. Der Rechtsweg ist ausgeschlossen. Dieses Gewinnspiel steht in keiner Verbinding zu IG. Eine Bargeldauszahlung ist nicht möglich.
Ich drück euch die Daumen! 
Alles Liebe, eure Nina 🤍
.
.
.
#caseapp #traumgestaltung #gewinnspiel #handycover #interiordesign #handyhüllen #interiorfriends #interiør4all #interiorlove #passion4interior #wohnideen #solebich #lineart #seasonspoetry #showmeyourdeco #slowliving #wohnfundstücke #heimeligeinspo #dekotreff #giveawaytime #wohnideen #hygge #hyggehome #bohodecor #homestaging #gewinnen #giveaway #fuerimmo #mgz #meingeliebteszuhause *Werbung | Kooperation
2 11 just now
• giveaway • hej ihr lieben, wie in meiner story angekündigt, hab ich eine überraschung für euch! gemeinsam mit @caseapp darf ich euch eine freude machen - ihr könnt nämlich ein handycover eurer wahl gewinnen! 🙊

teilnahmebedingungen:
▪︎ folgt mir @traum.gestaltung
▪︎ folgt @caseapp
▪︎ liked diesen beitrag
▪︎ kommentiert und markiert 2 freunde, die sich auch über ein neues cover freuen! 📲

ein extralos gibt es für alle, die diesen beitrag in ihrer story teilen. bitte markiert mich unbedingt, sonst bekomme ich keine benachrichtigung. 👍

das gewinnspiel endet am 03.04.2020 um 18:00 uhr. teilnehmen können alle über 18 jahre mit wohnsitz in österreich od. deutschland. der gewinner wird in meiner story erwähnt und hat 24 stunden zeit den gewinn anzunehmen. sollte diese frist verstreichen, wird erneut ausgelost. der rechtsweg ist ausgeschlossen. dieses gewinnspiel steht in keiner verbinding zu ig. eine bargeldauszahlung ist nicht möglich.
ich drück euch die daumen!
alles liebe, eure nina 🤍
.
.
.
#caseapp #traumgestaltung #gewinnspiel #handycover #interiordesign #handyhüllen #interiorfriends #interiør4all #interiorlove #passion4interior #wohnideen #solebich #lineart #seasonspoetry #showmeyourdeco #slowliving #wohnfundstücke #heimeligeinspo #dekotreff #giveawaytime #wohnideen #hygge #hyggehome #bohodecor #homestaging #gewinnen #giveaway #fuerimmo #mgz #meingeliebteszuhause *werbung | kooperation
The day you say “I do” is one of the most critical moments in all your years. Regardless of whether you’re locked in, love birds, simply wedded, or have been as one for a considerable length of time, wedding scripts will help you to remember the ground-breaking responsibility you made between two individuals. Read our most recent blog on “12 Tips to Write a Perfect Wedding Script” at elegantbridal.com
.
.
.
.

#elegantbridal #bride #bridetobe #bridalshow #bridalvenue #wedding #weddingplanning #weddingtips #engaged #groom #bridesmaids #weddinggowns #giveaway #weddingexpo #Bridalexpo2020 #Weddingexpo2020 #Bridalshowsnearme #Weddingshows #nybride #njbride #pabride #blog #weddingblog
0 5 1 minute ago
The day you say “i do” is one of the most critical moments in all your years. regardless of whether you’re locked in, love birds, simply wedded, or have been as one for a considerable length of time, wedding scripts will help you to remember the ground-breaking responsibility you made between two individuals. read our most recent blog on “12 tips to write a perfect wedding script” at elegantbridal.com
.
.
.
.

#elegantbridal #bride #bridetobe #bridalshow #bridalvenue #wedding #weddingplanning #weddingtips #engaged #groom #bridesmaids #weddinggowns #giveaway #weddingexpo #bridalexpo2020 #weddingexpo2020 #bridalshowsnearme #weddingshows #nybride #njbride #pabride #blog #weddingblog
Call ahead we will get your orders ready for you!! Hours for the Day 9am to 9pm!!
1 4 1 minute ago
Call ahead we will get your orders ready for you!! hours for the day 9am to 9pm!!
And here is the nod from @101byteahaus All healthcare workers will get a FREE boba tea, no questions ask and a side of mad respect for your work madam/sir
.
I do what I do because deep down I care for everyone. I speak for those who cannot speak; voice for those that fear to and help those that can't help themselves. Thing is, it's not just one type of restaurant anymore that needs help. It's every, single, one. There's too many to speak for and thus, it's been a challenge to crank out stuff here on the Intsa. It's no longer just Asian restaurants. It's no longer just small businesses. It's medium businesses too, and it's no longer businesses. It's the healthcare workers that I want to first and foremost talk about before I revert back to helping food businesses
.
Healthcare - They are at their wits end. They're reusing masks, if they can get any. If they can't, they're using bandanas. When reusing, they wipe it down with alcohol and place it in a plastic bag for the next day. Gowns? 1. A break? None, some of them are going to second jobs or taking care of their own elders and kids. No visitors are allowed into the hospitals any more which means, those that are currently sick are going about it alone. You go to HEB and you cringe at it but you have someone risking their health to wipe down the cart for you or check you out. What makes me angry (yes, angry because that's how I'm channeling it) is I have no skill, power, or capability to help the nurses. I don't even know what to fkn say. More so, I'll tip a bow to all healthcare workers
.
So please if you are in any position to help please do. If you're hoarding masks, hoarding anything for that matter please sink in with this message
.
.
📸 @finddeliciousfood
2 2 1 minute ago
And here is the nod from @101byteahaus all healthcare workers will get a free boba tea, no questions ask and a side of mad respect for your work madam/sir
.
i do what i do because deep down i care for everyone. i speak for those who cannot speak; voice for those that fear to and help those that can't help themselves. thing is, it's not just one type of restaurant anymore that needs help. it's every, single, one. there's too many to speak for and thus, it's been a challenge to crank out stuff here on the intsa. it's no longer just asian restaurants. it's no longer just small businesses. it's medium businesses too, and it's no longer businesses. it's the healthcare workers that i want to first and foremost talk about before i revert back to helping food businesses
.
healthcare - they are at their wits end. they're reusing masks, if they can get any. if they can't, they're using bandanas. when reusing, they wipe it down with alcohol and place it in a plastic bag for the next day. gowns? 1. a break? none, some of them are going to second jobs or taking care of their own elders and kids. no visitors are allowed into the hospitals any more which means, those that are currently sick are going about it alone. you go to heb and you cringe at it but you have someone risking their health to wipe down the cart for you or check you out. what makes me angry (yes, angry because that's how i'm channeling it) is i have no skill, power, or capability to help the nurses. i don't even know what to fkn say. more so, i'll tip a bow to all healthcare workers
.
so please if you are in any position to help please do. if you're hoarding masks, hoarding anything for that matter please sink in with this message
.
.
📸 @finddeliciousfood
TAG 2 FRIENDS and COMMENT your FAVOURITE BOOK below! 
2 copies to be won and they'll be delivered straight to your door to help you get started and welcome you to the family! 
WINNERS announced tomorrow evening (9pm 1st April 2020) 
GO GO GO!
1 1 2 minutes ago
Tag 2 friends and comment your favourite book below!
2 copies to be won and they'll be delivered straight to your door to help you get started and welcome you to the family!
winners announced tomorrow evening (9pm 1st april 2020)
go go go!
🔥🔥🔥GIVEAWAY!!!🔥🔥🔥 I will be randomly choosing one person and sending them a Black Watch tshirt. 
To enter:
1. You must be following me
2. Share this to your story
3. Tag one friend and your favorite lacrosse player. 
Winner will be announced on Friday. Good luck!
1 4 3 minutes ago
🔥🔥🔥giveaway!!!🔥🔥🔥 i will be randomly choosing one person and sending them a black watch tshirt.
to enter:
1. you must be following me
2. share this to your story
3. tag one friend and your favorite lacrosse player.
winner will be announced on friday. good luck!
Ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε τους δύο νικητές που κερδίζουν από ένα NEW AGE Antitheft σακίδιο πλάτης της BG Berlin και έξτρα ένα Powerbank 10.000mAh. Οι συμμετοχές ήταν πάρα πολλές, αλλά οι δύο τυχεροί έπειτα απο τυχαία επιλογή είναι η @stavroula_douv (μαύρο χρώμα) & ο Γιώργος Κουτσούρας (μπλε χρώμα).
Συγχαρητήρια και ευχαριστούμε πολύ όλους για την συμμετοχή σας! ❤️
•
#bgberlin #newage #antitheftbackpack #antitheft #backpack #bagstories #mybagstories #giveaway
0 9 5 minutes ago
Ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε τους δύο νικητές που κερδίζουν από ένα new age antitheft σακίδιο πλάτης της bg berlin και έξτρα ένα powerbank 10.000mah. οι συμμετοχές ήταν πάρα πολλές, αλλά οι δύο τυχεροί έπειτα απο τυχαία επιλογή είναι η @stavroula_douv (μαύρο χρώμα) & ο γιώργος κουτσούρας (μπλε χρώμα).
συγχαρητήρια και ευχαριστούμε πολύ όλους για την συμμετοχή σας! ❤️

#bgberlin #newage #antitheftbackpack #antitheft #backpack #bagstories #mybagstories #giveaway
Our plant gift boxes.. We have lots of plants in the shop that we never got round to putting on the website.. Why not treat yourself to our plant gift boxes for a random assortment of our favourites 😘

#thewateredgarden
14 102 44 minutes ago
Our plant gift boxes.. we have lots of plants in the shop that we never got round to putting on the website.. why not treat yourself to our plant gift boxes for a random assortment of our favourites 😘

#thewateredgarden
🎁🎁🎁 GIVE AWAY 🎁🎁🎁
I’m happy to announce I’m Collaborating with @goldcollagen to giveaway one month supplements worth 1k.
.
.
The rules & registration:
Just answer a simple question why you want to win/ or why you need this treatment @GoldCollagen and #DrinkGoldCollagen for a chance to win.
•follow @afsanabiswas @goldcollagen .
•Tag 3 friends down below.
•Share this on your Instagram story tagging @afsanabiswas .
Open to UAE residents only 🇦🇪
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#giveaway #giveawaycontest #giveaways #giveawaytime #giveawayalert #giveawaywinner #contest #contestgiveaway #competition #goldcollagen #MySkinDares #DrinkGoldCollagen #DrinkGC #Drinkme #GoldCollagenForte #gcforte #beautyblogger #blogger #influencer #instapic #photo #photooftheday #picoftheday #dxb #dubai🇦🇪 #instalike #followme #follow
0 10 2 hours ago
🎁🎁🎁 give away 🎁🎁🎁
i’m happy to announce i’m collaborating with @goldcollagen to giveaway one month supplements worth 1k.
.
.
the rules & registration:
just answer a simple question why you want to win/ or why you need this treatment @goldcollagen and #drinkgoldcollagen for a chance to win.
•follow @afsanabiswas @goldcollagen .
•tag 3 friends down below.
•share this on your instagram story tagging @afsanabiswas .
open to uae residents only 🇦🇪
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#giveaway #giveawaycontest #giveaways #giveawaytime #giveawayalert #giveawaywinner #contest #contestgiveaway #competition #goldcollagen #myskindares #drinkgoldcollagen #drinkgc #drinkme #goldcollagenforte #gcforte #beautyblogger #blogger #influencer #instapic #photo #photooftheday #picoftheday #dxb #dubai🇦🇪 #instalike #followme #follow