Loading...
Bagi yang last minit belum sempat beli baju melayu boleh lah cuci mata kat sini sat. .
.
#DustyGreen #Black #DustyPink #RoyalePurple #Gold dan macam macam lagi ada.. harga set siap baju dan seluar ialah dari rm189 ke rm199Harga sebenar rm239 ... untuk promo hari ini aja. .
.
Kod promosi ialah #AyanaFZKamiNakRaya .
.
Whasapp untuk pertanyaan +6 01132621699
.
.
Korang satang lah sendiri boleh try percuma di  AYANA STORE : 9a, Jalan Plumbum P7/P, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, SELANGOR, Malaysia. (Atas Kedai Kasut BATA) 🕥Business Hour:  11.00am -6.00pm (rehat buka puasa) 8.30pm sampai lebam! Hahah sebab hari ni last day kami operasi! Esok dah cuti raya.. .
.
Selamat hari raya! 
#Baju melayu ni ada baju couple set juga.. untuk wanita Bf Friendly, Wudu friendly. Warna sama.
12 2,902 6 hours ago
Bagi yang last minit belum sempat beli baju melayu boleh lah cuci mata kat sini sat. . . #dustygreen #black #dustypink #royalepurple #gold dan macam macam lagi ada.. harga set siap baju dan seluar ialah dari rm189 ke rm199harga sebenar rm239 ... untuk promo hari ini aja. . . kod promosi ialah #ayanafzkaminakraya . . whasapp untuk pertanyaan +6 01132621699 . . korang satang lah sendiri boleh try percuma di ayana store : 9a, jalan plumbum p7/p, seksyen 7, 40000 shah alam, selangor, malaysia. (atas kedai kasut bata) 🕥business hour: 11.00am -6.00pm (rehat buka puasa) 8.30pm sampai lebam! hahah sebab hari ni last day kami operasi! esok dah cuti raya.. . . selamat hari raya! #baju melayu ni ada baju couple set juga.. untuk wanita bf friendly, wudu friendly. warna sama.
I told you I'll be ready in five minutes. Stop calling me every half hour. 💄👑 @the.success.queen #bossup#girlsstuff#success#miumiu
8 2,585 1 hour ago
I told you i'll be ready in five minutes. stop calling me every half hour. 💄👑 @the.success.queen #bossup#girlsstuff#success#miumiu
#Phukrajcollection 💣😍😍#traditional #royal  #gold #handcrafted #MARIAB #Mariabbrides #magnificient #newcollection2017 #availble at stores #jewelryfarhatalijewlers!!
Write to us at: orders@mariab.pk for details and order placement.
34 2,617 1 hour ago
#phukrajcollection 💣😍😍#traditional #royal #gold #handcrafted #mariab #mariabbrides #magnificient #newcollection2017 #availble at stores #jewelryfarhatalijewlers!! write to us at: orders@mariab.pk for details and order placement.
Золотое колечко 💍
с центральным бриллиантом 1,02 карата💎 Fancy Brownish Yellow/SI2💛 и мелкими бриллиантами 0,21 карат💎
Цена: 260000₽🎁#бриллианты#style#fashion#passion#love#accessories #wedding#diamond#jewelry#diamonds#trendy #колье#luxury#gold#изумруд#watch#women#shopping#золото#шоурум#серьги#шоппинг#cartier#rolex#украшения#кольцо#часы#ring#beautiful#beauty
0 1,392 26 minutes ago
Золотое колечко 💍 с центральным бриллиантом 1,02 карата💎 fancy brownish yellow/si2💛 и мелкими бриллиантами 0,21 карат💎 Цена: 260000₽🎁#бриллианты#style#fashion#passion#love#accessories #wedding#diamond#jewelry#diamonds#trendy #колье#luxury#gold#изумруд#watch#women#shopping#золото#шоурум#серьги#шоппинг#cartier#rolex#украшения#кольцо#часы#ring#beautiful#beauty
Ab Aayega Maza 😍😍
#mouniroy #akshaykumar #gold
3 1,547 2 hours ago
Ab aayega maza 😍😍 #mouniroy #akshaykumar #gold
Geldiği gibi tükenen ürünümüz tekrar gelmiştir 😌✌🏻💙✨📣📣🔵📸🌟🌟 Kolye-Bileklik-Halhal olarak mevcuttur 📣📣📣
.
.
#sedef #jewels #sedefjewels #kolye #bileklik #halhal #gümüş #taki #kişiyeözel #925ayargümüş #gold #altin #silver #rose #bakir #gümüşkolye #gümüşbileklik #gümüşhalhal #mavi #mavigöz #maviboncuk #mine #gümüştakı #hediye #bayram
1 2,606 3 hours ago
Geldiği gibi tükenen ürünümüz tekrar gelmiştir 😌✌🏻💙✨📣📣🔵📸🌟🌟 kolye-bileklik-halhal olarak mevcuttur 📣📣📣 . . #sedef #jewels #sedefjewels #kolye #bileklik #halhal #gümüş #taki #kişiyeözel #925ayargümüş #gold #altin #silver #rose #bakir #gümüşkolye #gümüşbileklik #gümüşhalhal #mavi #mavigöz #maviboncuk #mine #gümüştakı #hediye #bayram
18k white gold bracelet with diamonds and titanium spring. Shop our collection on www.italgold.it #jewelry #gold #italian #handmade #madeinitaly #tennis #bracelet
0 0 just now
18k white gold bracelet with diamonds and titanium spring. shop our collection on www.italgold.it #jewelry #gold #italian #handmade #madeinitaly #tennis #bracelet
0,40 E VVS2 Amerikan Gia sertifikalı tektaş pırlanta yüzük. Ürün kodu :22692
#gia #pirlanta #tektaşpırlanta #diamond #jewel #jewellery #pırlantayüzük #diamondring #gem #sertifikalıpırlanta #design #tasarim #tektaş #evlilikteklifi #nişantakısı #nişan #düğün #wedding #weddingdress #photooftheday #luxury #mücevher #shopping #yüzük #gold #ring #like4like #tbt❤️ #thalespirlanta
0 3 just now
0,40 e vvs2 amerikan gia sertifikalı tektaş pırlanta yüzük. ürün kodu :22692 #gia #pirlanta #tektaşpırlanta #diamond #jewel #jewellery #pırlantayüzük #diamondring #gem #sertifikalıpırlanta #design #tasarim #tektaş #evlilikteklifi #nişantakısı #nişan #düğün #wedding #weddingdress #photooftheday #luxury #mücevher #shopping #yüzük #gold #ring #like4like #tbt❤️ #thalespirlanta
Pour participer & Gagné #iphone7 #Gold  gratuitement  suit ces  étapes :
 1-Commenter : #Moi
 2-Envoyer
0 1 just now
Pour participer & gagné #iphone7 #gold gratuitement suit ces étapes : 1-commenter : #moi 2-envoyer "moi" par message privé directement pour savoir les conditions bonne chance 🎁📱
@stickerguru's $5 FRIYAY is live! there are 2 kits listed at $5, so go check them out because there is a limited supply! 💕 you can also use my code SYD15 on your order of $10 or more! have fun shopping ✨
1 0 just now
@stickerguru's $5 friyay is live! there are 2 kits listed at $5, so go check them out because there is a limited supply! 💕 you can also use my code syd15 on your order of $10 or more! have fun shopping ✨
PAILLETTES 
Mes sandales à -40% en Vente privée sur #pimkie j'adore ✌🏻 #pimkie#pimkiexme#paillettes#rose#gold
#sandales#summer#summervibes#été2017
0 1 just now
Paillettes mes sandales à -40% en vente privée sur #pimkie j'adore ✌🏻 #pimkie#pimkiexme#paillettes#rose#gold #sandales#summer#summervibes#été2017
Very well 🎁❤💍#ring #rubyring #gold #ruby
0 0 just now
Very well 🎁❤💍#ring #rubyring #gold #ruby
#gold #goldinvestment #augold #africangold #goldnuggets #goldbars #Dubai#singapore #brunei #honkong #korea #china #belgium #sweden #sweden🇸🇪 #norway #norway🇳🇴 #turkey #israel #southafrica #london #italy #italy🇮🇹 #bahrain #canada #america #usa #britain #bloomberg #commoditytrading 
If interested feel free to contact:-
Mobile/Whatsapp:-+254729004400
E-mail:-raydenintl@outlook.com
0 1 just now
#gold #goldinvestment #augold #africangold #goldnuggets #goldbars #dubai#singapore #brunei #honkong #korea #china #belgium #sweden #sweden🇸🇪 #norway #norway🇳🇴 #turkey #israel #southafrica #london #italy #italy🇮🇹 #bahrain #canada #america #usa #britain #bloomberg #commoditytrading if interested feel free to contact:- mobile/whatsapp:-+254729004400 e-mail:-raydenintl@outlook.com
Thanks Dik beli our Rieda Top in Dusty Pink #OHsemRaya

NOW at Kompleks PKNS Shah Alam

Thank you support Ville Garment👍👍👍 LAST WAVE - READY STOCK Dapatkan Butang Baju Melayu Keris utk Raya tahun ni sebelum terlambat... Stok dah semakin tipis... Boleh Walk-In ke Kompleks PKNS Shah Alam / Whatsapp 0123486528 #bazaarpaknil #villers #villegarment #butangbajumelayu #butangviral #bajumelayu #raya2017 #keris #butangkeris #lastwave #readystock #benuaclothing #gold #silver #sayangramadhan #ramadhanpopupstore #ramadhanWITHville #throwback #bagcap #casecap
0 1 just now
Thanks dik beli our rieda top in dusty pink #ohsemraya now at kompleks pkns shah alam thank you support ville garment👍👍👍 last wave - ready stock dapatkan butang baju melayu keris utk raya tahun ni sebelum terlambat... stok dah semakin tipis... boleh walk-in ke kompleks pkns shah alam / whatsapp 0123486528 #bazaarpaknil #villers #villegarment #butangbajumelayu #butangviral #bajumelayu #raya2017 #keris #butangkeris #lastwave #readystock #benuaclothing #gold #silver #sayangramadhan #ramadhanpopupstore #ramadhanwithville #throwback #bagcap #casecap
Throwback to january🙈
With my favourite dress ever😍
#red#gold#skirt #tamilgirl #traditional #culture #Chennai #indian #srilankan
0 0 just now
Throwback to january🙈 with my favourite dress ever😍 #red#gold#skirt #tamilgirl #traditional #culture #chennai #indian #srilankan
🆕🎀
Fiyat : 29.90 TL
Sipariş : WhatsApp 0544 245 04 04
Ürün Kodu : 0279

Ürünlerimizde Kararma ve Bozulma Olmaz 💎
#hediye #takı #kolye #saat #küpe #biqa #aksesuar #bijuteri #gümüş #kombin #bayansaat #fashion #style #taki #tas #bilezik #bileklik #kampanya #zircon #taksim #tasarim #moda #gold #sılver #love #swarovski  #indirim #aksesuar
0 0 just now
🆕🎀 fiyat : 29.90 tl sipariş : whatsapp 0544 245 04 04 ürün kodu : 0279 ürünlerimizde kararma ve bozulma olmaz 💎 #hediye #takı #kolye #saat #küpe #biqa #aksesuar #bijuteri #gümüş #kombin #bayansaat #fashion #style #taki #tas #bilezik #bileklik #kampanya #zircon #taksim #tasarim #moda #gold #sılver #love #swarovski #indirim #aksesuar