Loading...

@isthatisaac

isthatisaac
Birth of Leia 
final part

I truly hope you guys enjoyed my novice writing. Any and all feedback is greatly appreciated. I did this for fun but realized how awesome it is to look back and re-encounter those unforgettable moments.... #imprints

#birthstories #shortstory #igstory #part4 #finalpart #Leiaisborn #princessleia
0 0 in a minute
Birth of leia
final part

i truly hope you guys enjoyed my novice writing. any and all feedback is greatly appreciated. i did this for fun but realized how awesome it is to look back and re-encounter those unforgettable moments.... #imprints
#birthstories #shortstory #igstory #part4 #finalpart #leiaisborn #princessleia

@luis.bea

luis.bea
Regrann from @csikosagi5503 -  #IGStory @_elybeauty Regrann from @_elybeauty - 🇺🇸 NEW KIT NOW AVAILABLE! The Blemish Fix Kit is our blemished skin small kit, it has our essential anti-aging and clarifying products, which include our Supreme Vitality Strong C (Vitamin C), and our Luminance Brightening Cream. 🇪🇸 NUEVO KIT YA DISPONIBLE! The Blemish Fix Kit es nuestro kit básico para piel con manchas, tiene nuestros productos esenciales contra el envejecimiento y que ayudan a la clarificación, que incluyen nuestra Supreme Vitality Strong C (Vitamina C) y nuestra Luminance Brightening Cream.

#Ely #ElyBeauty #BeYOUtiful #SkinCare #AgingGracefully #glowingskin #ElybyCassiaCardoso #ElySkinCareTip #CassiaCardoso - #regrann - #regrann
0 1 11 minutes ago
Regrann from @csikosagi5503 - #igstory @_elybeauty regrann from @_elybeauty - 🇺🇸 new kit now available! the blemish fix kit is our blemished skin small kit, it has our essential anti-aging and clarifying products, which include our supreme vitality strong c (vitamin c), and our luminance brightening cream. 🇪🇸 nuevo kit ya disponible! the blemish fix kit es nuestro kit básico para piel con manchas, tiene nuestros productos esenciales contra el envejecimiento y que ayudan a la clarificación, que incluyen nuestra supreme vitality strong c (vitamina c) y nuestra luminance brightening cream.

#ely #elybeauty #beyoutiful #skincare #aginggracefully #glowingskin #elybycassiacardoso #elyskincaretip #cassiacardoso - #regrann - #regrann

@sharifahumiee

sharifahumiee
Kasi la can kat Umie sikit, jangan kecam nah 😬,haaa angpa kot mau kulit syantik juga like natural beauty gituw, nak habaq mai ni tak perlu duk tonyoh make up sampai 4 hinci haaa, angpa consume dengan tertib ja #amauracrystal ni insyaallah kulit helOk, badan pon helOk haa 👍🏻
.
Nota tepi: angpa jangan duk pikiaq lama sangat sebab la ni mau angpa beli ada dapat cabutan bertuah cincin emas lip lap gituw sape nak bagi kan free2 macam ni. Layak dapat cabutan bertuah dengan hanya beli 2 box setiap pembelian #amauracrystal tau 💍
.
Haa tunggu apa lagi sat lagi mau habis promo nangis tak guna dah masa tu kot boleh haaa tepuk👏🏻
.
Berminat boleh thru wasap admin 
UMIE +601135568610 ❤️
.
.
#amaura_official
#amaura_official_testimoni #PampersViral
#EbookkuSE
#nosecleaner 
#CikUmie #fikirbaikbaikaje #instagood #instaseleb #igstory #mariancelupmalaysia #familymixchinesesiam #instasize #mummyvsdaughter #PutriNurQistinaLee #TepungKekRaja #ChocMoistViral #moodrepublik2018 #awaksukasayatakraya #teamrayakedah #biniakudarineraka #ootd #ootdputrinurlee #ootdsharifahumie
0 7 26 minutes ago
Kasi la can kat umie sikit, jangan kecam nah 😬,haaa angpa kot mau kulit syantik juga like natural beauty gituw, nak habaq mai ni tak perlu duk tonyoh make up sampai 4 hinci haaa, angpa consume dengan tertib ja #amauracrystal ni insyaallah kulit helok, badan pon helok haa 👍🏻
.
nota tepi: angpa jangan duk pikiaq lama sangat sebab la ni mau angpa beli ada dapat cabutan bertuah cincin emas lip lap gituw sape nak bagi kan free2 macam ni. layak dapat cabutan bertuah dengan hanya beli 2 box setiap pembelian #amauracrystal tau 💍
.
haa tunggu apa lagi sat lagi mau habis promo nangis tak guna dah masa tu kot boleh haaa tepuk👏🏻
.
berminat boleh thru wasap admin
umie +601135568610 ❤️
.
.
#amaura_official #amaura_official_testimoni #pampersviral #ebookkuse #nosecleaner
#cikumie #fikirbaikbaikaje #instagood #instaseleb #igstory #mariancelupmalaysia #familymixchinesesiam #instasize #mummyvsdaughter #putrinurqistinalee #tepungkekraja #chocmoistviral #moodrepublik2018 #awaksukasayatakraya #teamrayakedah #biniakudarineraka #ootd #ootdputrinurlee #ootdsharifahumie

@majseph_mariegimena

majseph_mariegimena
Ang #guapo tlga ng crush at idol ko sa PBA @c.standhardinger kahit strikto tingnan hehehe. Laban lang Gilas Pilipinas.
#christianstandhardinger #igstory #labanpilipinas #gilas #gilaspilipinas #fifaworldcup
0 5 52 minutes ago
Ang #guapo tlga ng crush at idol ko sa pba @c.standhardinger kahit strikto tingnan hehehe. laban lang gilas pilipinas.
#christianstandhardinger #igstory #labanpilipinas #gilas #gilaspilipinas #fifaworldcup

@parsh_world

parsh_world
@paramsingh_official from last night birthday celebrations of Anuritta K Jha😇❤
Happy Birthday @anurittakjha 
Thank you @archita_ @jugaljayparmar @anurittakjha for sharing this stories❤❤ #paramsingh #anurittakjha #jugaljayparmar#l #archita# birthdaycelebration #aboutlastnight #@party#@birthday#@yesterday #@Adishakti #friends #@harshita1210#@adishaktigang#rockstar #party#fun#saddahaq#ghulaam #blackcoffee#amanshortfilm##actor#instagram#igstory #acting #birthdaypost #
1 11 53 minutes ago
@paramsingh_official from last night birthday celebrations of anuritta k jha😇❤
happy birthday @anurittakjha
thank you @archita_ @jugaljayparmar @anurittakjha for sharing this stories❤❤ #paramsingh #anurittakjha #jugaljayparmar#l #archita# birthdaycelebration #aboutlastnight #@party #@birthday #@yesterday #@adishakti #friends #@harshita1210 #@adishakti gang#rockstar #party#fun#saddahaq#ghulaam #blackcoffee#amanshortfilm##actor#instagram#igstory #acting #birthdaypost #