Loading...
おはようございます。
今日は生憎の雨☔️ですが、いつもより暖かい洲本市です❗️
昨年末からバッテリー交換のご依頼がとても多くなっておりますが、画面割れ修理のご依頼も非常に多くなっております。
画面が割れたままだといろいろ危険なので早目の修理をオススメ致します🙇🏻
また、最近ライトニングケーブルを差す端子の交換も増えております❗️
ケーブルがカチッと差し込めないとか充電できたりできなかったりする場合は、このコネクタが悪くなっている場合がほとんどです。
充電できなくなる前に早目の交換をお願い致します🙇🏻
当店ではコネクタの交換前に充電できるかどうかの確認をしておりますので、ご安心ください。
それでは今日も一日宜しくお願い致します🙇🏻
皆様のご来店心よりお待ち致しております。

#淡路島 #洲本市 #iPhone修理 #iPhoneケース #スマホ堂 #GRAMAS #iFace #画面割れ #バッテリー交換 #水没 #復旧 #iPhoneX #iPhone8 #iPhone8Plus #iPhone7 #iPhone7Plus #iPhoneSE #iPhone6s #iPhone6sPlus #iPhone6 #iPhone6Plus #iPhone5s #iPhone5c #iPhone5 #セレクトショップあわすまいる
2 192 6 days ago
おはようございます。 今日は生憎の雨☔️ですが、いつもより暖かい洲本市です❗️ 昨年末からバッテリー交換のご依頼がとても多くなっておりますが、画面割れ修理のご依頼も非常に多くなっております。 画面が割れたままだといろいろ危険なので早目の修理をオススメ致します🙇🏻 また、最近ライトニングケーブルを差す端子の交換も増えております❗️ ケーブルがカチッと差し込めないとか充電できたりできなかったりする場合は、このコネクタが悪くなっている場合がほとんどです。 充電できなくなる前に早目の交換をお願い致します🙇🏻 当店ではコネクタの交換前に充電できるかどうかの確認をしておりますので、ご安心ください。 それでは今日も一日宜しくお願い致します🙇🏻 皆様のご来店心よりお待ち致しております。 #淡路島 #洲本市 #iphone修理 #iphoneケース #スマホ堂 #gramas #iface #画面割れ #バッテリー交換 #水没 #復旧 #iphonex #iphone8 #iphone8plus #iphone7 #iphone7plus #iphonese #iphone6s #iphone6splus #iphone6 #iphone6plus #iphone5s #iphone5c #iphone5 #セレクトショップあわすまいる
Втянулся в ремонт айфонов, тренируюсь, набиваю руку 💪🏻. Все так боятся, а ничего сложного, нужно иметь прямые руки всего лишь 🙏🏻. #ремонт #iphone5s #iphone5c #repair #magichands p.s. Охереваю с наших сервисов (может конечно кто то сам лазил, но половины винтов не хватает, мелких запчастей, разъемы не подключены и тд, но все же это сервис какой то, везде наклейки защитные налеплены.)
6 14 5 days ago
Втянулся в ремонт айфонов, тренируюсь, набиваю руку 💪🏻. Все так боятся, а ничего сложного, нужно иметь прямые руки всего лишь 🙏🏻. #ремонт #iphone5s #iphone5c #repair #magichands p.s. Охереваю с наших сервисов (может конечно кто то сам лазил, но половины винтов не хватает, мелких запчастей, разъемы не подключены и тд, но все же это сервис какой то, везде наклейки защитные налеплены.)
iPhone X & iPhone 8 Plus   
Photo by @andreansuwanto ✅
Follow us (@apple_tests) for more 
285 20,536 4 weeks ago
Iphone x & iphone 8 plus   photo by @andreansuwanto ✅ follow us (@apple_tests ) for more 
Iphone kami jual memang harga murah kaw kaw weiiiii. Rugi sangat kalau korang tak grab and sekarang ni kami tengah buat promosi MURAH KAW KAW so korang yg nak beli dgn harga murah boleh terus wasap admin sekarang. Setiap pembelian iphone kami akan bagi 10 free gift and free postage tau so memang berbaloiii sangat lahhh kalau beli dengan kami. Warranty pulak kami bagi setahun so tak payah nak risau kalau iphone rosak, boleh terus je refer kami balik 🤪
-
-
#iphone4s #iphone4 #iphone5 #iphone5s #iphone5c #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphonese #iphone7 #iphone7plus #iphone8 #iphone8plus #iphonex #iphoneshot #iphonemurah #iphonemurahmalaysia #iphonemurahgiler #iphonemurahoriginal #iphoneori #iphoneonly #iphonesecond #iphonepic #iphonenography #apple
10 1,185 2 weeks ago
Iphone kami jual memang harga murah kaw kaw weiiiii. rugi sangat kalau korang tak grab and sekarang ni kami tengah buat promosi murah kaw kaw so korang yg nak beli dgn harga murah boleh terus wasap admin sekarang. setiap pembelian iphone kami akan bagi 10 free gift and free postage tau so memang berbaloiii sangat lahhh kalau beli dengan kami. warranty pulak kami bagi setahun so tak payah nak risau kalau iphone rosak, boleh terus je refer kami balik 🤪 - - #iphone4s #iphone4 #iphone5 #iphone5s #iphone5c #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphonese #iphone7 #iphone7plus #iphone8 #iphone8plus #iphonex #iphoneshot #iphonemurah #iphonemurahmalaysia #iphonemurahgiler #iphonemurahoriginal #iphoneori #iphoneonly #iphonesecond #iphonepic #iphonenography #apple
Iphone kami jual memang harga murah kaw kaw weiiiii. Rugi sangat kalau korang tak grab and sekarang ni kami tengah buat promosi MURAH KAW KAW so korang yg nak beli dgn harga murah boleh terus wasap admin sekarang. Setiap pembelian iphone kami akan bagi 10 free gift and free postage tau so memang berbaloiii sangat lahhh kalau beli dengan kami. Warranty pulak kami bagi setahun so tak payah nak risau kalau iphone rosak, boleh terus je refer kami balik 🤪
-
-
#iphone4s #iphone4 #iphone5 #iphone5s #iphone5c #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphonese #iphone7 #iphone7plus #iphone8 #iphone8plus #iphonex #iphoneshot #iphonemurah #iphonemurahmalaysia #iphonemurahgiler #iphonemurahoriginal #iphoneori #iphoneonly #iphonesecond #iphonepic #iphonenography #apple
3 736 2 weeks ago
Iphone kami jual memang harga murah kaw kaw weiiiii. rugi sangat kalau korang tak grab and sekarang ni kami tengah buat promosi murah kaw kaw so korang yg nak beli dgn harga murah boleh terus wasap admin sekarang. setiap pembelian iphone kami akan bagi 10 free gift and free postage tau so memang berbaloiii sangat lahhh kalau beli dengan kami. warranty pulak kami bagi setahun so tak payah nak risau kalau iphone rosak, boleh terus je refer kami balik 🤪 - - #iphone4s #iphone4 #iphone5 #iphone5s #iphone5c #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphonese #iphone7 #iphone7plus #iphone8 #iphone8plus #iphonex #iphoneshot #iphonemurah #iphonemurahmalaysia #iphonemurahgiler #iphonemurahoriginal #iphoneori #iphoneonly #iphonesecond #iphonepic #iphonenography #apple
Yukk kepoin ya say hasil camera iphone 8 plus 👏
Harga cuma Rp. 2.600.000 saja loh 👌😍
6 100 5 days ago
Yukk kepoin ya say hasil camera iphone 8 plus 👏 harga cuma rp. 2.600.000 saja loh 👌😍
best_seller_trusted

@best_seller_trusted

#Suplemen tinggi#
TAK TAHAN SERING DI EJEK SI KETOT??? SI KENIT??? SI PENDEK??? ANDA RASA DOWN DENGAN KETINGGIAN ANDA??? MASIH BELUM TERLAMBAT UNTUK ANDA TINGGI MACAM MODEL.

HEIGHT CALCIUM & ZINC SOLUSINYA --> membantu nambah tinggi 2-15Cm tapi tergantung dengan metabolisme korang.
Jom pm utk info tuan/puan😊😊
.
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱instagram : tiens_tinggi_herbal
📱Whatsapp :+6011-51534697 
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
.
 #IphoneMurah #IphoneMurahMalaysia #iPhoneKL #iPhoneMalaysia #iPhoneMY #iPhoneOriginal #iPhone4 #iphone4s #iPhone5 #iPhone 5s #iPhone5c #iPhoneSe #iPhone6 #iPhone6plus #iPhone6s #iPhone6sPlus #iPhone7 #iphone7plus #iPhoneOri #SamsungMurah #SamsungS7 #SamsungS7Edge #HandphoneMurah
0 1 18 minutes ago
Tak tahan sering di ejek si ketot??? si kenit??? si pendek??? anda rasa down dengan ketinggian anda??? masih belum terlambat untuk anda tinggi macam model. height calcium & zinc solusinya --> membantu nambah tinggi 2-15cm tapi tergantung dengan metabolisme korang. jom pm utk info tuan/puan😊😊 . ______________________________________ ready stok !! jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱instagram : tiens_tinggi_herbal 📱whatsapp :+6011-51534697 fast respon & happy shopping ------------------------------------------------------------ . #iphonemurah #iphonemurahmalaysia #iphonekl #iphonemalaysia #iphonemy #iphoneoriginal #iphone4 #iphone4s #iphone5 #iphone 5s #iphone5c #iphonese #iphone6 #iphone6plus #iphone6s #iphone6splus #iphone7 #iphone7plus #iphoneori #samsungmurah #samsungs7 #samsungs7edge #handphonemurah
_remont_zhukovsky_

@_remont_zhukovsky_

💻http://apple-russian.ru 
Замена дисплея на iPhone 5 black 
#ремонтайфон
#ремонтapple 
#ремонтiphone 
#iphonex 
#iphone8plus 
#iphone6 
#iphone6s 
#iphone8 
#iphone5 
#iphone7 
#iphone7plus 
#iphone4 
#iphone4s
#iphone5s
#iphone5c 
_________________
Ремонт айфонов и другой мобильной и планшетной техники
г. Жуковский, ул. Гудкова 3б, ТЦ «Олимп» 1 этаж
0 2 20 minutes ago
Замена дисплея на iphone 5 black #ремонтайфон #ремонтapple #ремонтiphone #iphonex #iphone8plus #iphone6 #iphone6s #iphone8 #iphone5 #iphone7 #iphone7plus #iphone4 #iphone4s #iphone5s #iphone5c _________________ Ремонт айфонов и другой мобильной и планшетной техники г. Жуковский, ул. Гудкова 3б, ТЦ «Олимп» 1 этаж
iphone.amiraaqil

@iphone.amiraaqil

IPHONE MALAYSIA MURAH
1️⃣ week left before January ends!! Get your new iphone now! .
Tinggalkan iphone lag anda! This is iphone 6, yes we are still selling it! Dekat apple mostly dah sold out kan? Worry no more, you can now get it from us!!🙆🏻‍♀️💕
.
For more info, whatsapp +60133309578 or click link dekat bio😘
.
.
#iphone5 #iphone5c #iphone5s #iphoneSE #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphone7 #iphone7plus #iphone8 #iphone8plus #iphoneX
0 8 1 hour ago
1️⃣ week left before january ends!! get your new iphone now! . tinggalkan iphone lag anda! this is iphone 6, yes we are still selling it! dekat apple mostly dah sold out kan? worry no more, you can now get it from us!!🙆🏻‍♀️💕 . for more info, whatsapp +60133309578 or click link dekat bio😘 . . #iphone5 #iphone5c #iphone5s #iphonese #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphone7 #iphone7plus #iphone8 #iphone8plus #iphonex
msklvc

@msklvc

Mary 🥝
• фотография с первого профиля , но немного в другой обработке.
3 25 1 hour ago
• фотография с первого профиля , но немного в другой обработке.
icloud_wizard

@icloud_wizard

Icloud Unlock
@icloud_wizard -  No problem. We do. It, all we need is imei, disabled doesn't matter, blocked doesn't matter nothing matters, only payment matters, we are a service and take no responsibility for anything else,
@icloud_wizard -  #iphone #iphone6 #iphone7 #iphone5 #instagood #iphoneonly #iphone6s #photooftheday #iphone5s #apple #love #iphone7plus #iphonesia #iphone4 #iphonecase #photography #iphoneography #instagram #iphone4s #iphone6plus #iphone3gs #beautiful #ios #picoftheday #iphonepic #iphonegraphy #iphoneart #iphonemurah #nofilter #iphone5c
1 11 1 hour ago
@icloud_wizard - no problem. we do. it, all we need is imei, disabled doesn't matter, blocked doesn't matter nothing matters, only payment matters, we are a service and take no responsibility for anything else, @icloud_wizard - #iphone #iphone6 #iphone7 #iphone5 #instagood #iphoneonly #iphone6s #photooftheday #iphone5s #apple #love #iphone7plus #iphonesia #iphone4 #iphonecase #photography #iphoneography #instagram #iphone4s #iphone6plus #iphone3gs #beautiful #ios #picoftheday #iphonepic #iphonegraphy #iphoneart #iphonemurah #nofilter #iphone5c
cikwani_gadget

@cikwani_gadget

IPHONE ORIGINAL MURAH TERKINI🔥
Rata2 yang wasap cik wa mengadu yang phone dorang selalu hang .. Tak boleh nak simpan gambar banyak2 , bila main game tiba2 not responding 😢 frust sangat2 .. Berbeza dengan iphone yang susah nak hang 😍 boleh simpan gambar banyak2 ,, bila main game dah tak terganggu 😂 dorang selesaikan masalah dorang dengan bertukar dari android ke ios 👏👏 ●
●
Warna iphone yang @cikwani_gadget jual semuanya mengugat jiwa 😂 sapa tak tergugatkan tengok warna2 iphone yang exclusive ni😍 apa yang best beli iphone dengan @cikwani_gadget??? Kami merupakan TRUSTED SELLER yang korang tak perlu nak was2 bila nak beli iphone .. Iphone yang kami jual 💯 original , memang terbaik la👍 ada yang lagi best iaitu korang akan dapat warranty 1 tahun dan yang paling digilai customer adalah freegift yang berlambak🎁 korang nak tengok je ke orang lain pakai iphone?? ●
●
Sebarang pertanyaan atau nak selit order boleh terus direct wasap cik wa di 01126076931 atau kalau malas nak savr no boleh tekan link dio bio kami for fast respond

#iphone4#iphone4s#iphone5#iphone5s#iphone5c#iphoneSE#iphone6#iphone6s#iphone6splus#iphone7#iphone7plus#iphone8#iphone8plus#iphoneX#iphonemurah#storeiphone#trustedselleriphone#like4like#follow4follow
0 14 2 hours ago
Rata2 yang wasap cik wa mengadu yang phone dorang selalu hang .. tak boleh nak simpan gambar banyak2 , bila main game tiba2 not responding 😢 frust sangat2 .. berbeza dengan iphone yang susah nak hang 😍 boleh simpan gambar banyak2 ,, bila main game dah tak terganggu 😂 dorang selesaikan masalah dorang dengan bertukar dari android ke ios 👏👏 ● ● warna iphone yang @cikwani_gadget jual semuanya mengugat jiwa 😂 sapa tak tergugatkan tengok warna2 iphone yang exclusive ni😍 apa yang best beli iphone dengan @cikwani_gadget ??? kami merupakan trusted seller yang korang tak perlu nak was2 bila nak beli iphone .. iphone yang kami jual 💯 original , memang terbaik la👍 ada yang lagi best iaitu korang akan dapat warranty 1 tahun dan yang paling digilai customer adalah freegift yang berlambak🎁 korang nak tengok je ke orang lain pakai iphone?? ● ● sebarang pertanyaan atau nak selit order boleh terus direct wasap cik wa di 01126076931 atau kalau malas nak savr no boleh tekan link dio bio kami for fast respond #iphone4#iphone4s#iphone5#iphone5s#iphone5c#iphonese#iphone6#iphone6s#iphone6splus#iphone7#iphone7plus#iphone8#iphone8plus#iphonex#iphonemurah#storeiphone#trustedselleriphone#like4like#follow4follow
stellerdeals_

@stellerdeals_

Iphone Accessories
📱NEW Candy Case for iPhone
2 65 2 hours ago
📱new candy case for iphone