Loading...

@_btsspamm

_btsspamm
Ahh i got too excited over jungkooks red hair than i forgot to post about the other members opsssss i didnt mean to
But gosh jungkooks red hair.....😭👌🏼😍
Tags:#bangtansonyeondan #btsarmy #방탄소년단 #taehyung #tae #jungkook #kookie #rm #namjoon #jin #jimin #jhope #hoseok #suga #yoongi #kpopfff #kpoplfl #kpopf4f #kpopl4l #kpopsfs
0 0 in a minute
Ahh i got too excited over jungkooks red hair than i forgot to post about the other members opsssss i didnt mean to
but gosh jungkooks red hair.....😭👌🏼😍
tags:#bangtansonyeondan #btsarmy #방탄소년단 #taehyung #tae #jungkook #kookie #rm #namjoon #jin #jimin #jhope #hoseok #suga #yoongi #kpopfff #kpoplfl #kpopf4f #kpopl4l #kpopsfs

@btsfakechatt_

btsfakechatt_
Gue sama jungkook udah temenan lama
Gue ngerasa biasa aja sama hubungan kita, tapi waktu itu gue ngerasa jungkook tuh beda. Dia sering larang gue deket cowo, dia lebih manja sama gue, dia maunya sama gue terus
Gue sebagai cewe wajar dong baper, gue juga mikir gini, gue gak boleh suka jungkook,gue gak mau ngehancurin persahabatan kita yang udah lama terbangun
Udah cukup lama jungkook kaya gitu, sekitar 4 bulan, gue ngerasa ditarik ulur sama dia, gue masih bingung, tujuan dia kayak gitu sama gue tuh kenapa? Buat gue ngasih dia harapan lebih.
-sya👻
#btsfakechat #jungkook #fakechatbts #kookie #bts #bangtanboys #bangtansonyeondan #fangirl #jhope #jimin
0 8 1 hour ago
Gue sama jungkook udah temenan lama
gue ngerasa biasa aja sama hubungan kita, tapi waktu itu gue ngerasa jungkook tuh beda. dia sering larang gue deket cowo, dia lebih manja sama gue, dia maunya sama gue terus
gue sebagai cewe wajar d**g baper, gue juga mikir gini, gue gak boleh suka jungkook,gue gak mau ngehancurin persahabatan kita yang udah lama terbangun
udah cukup lama jungkook kaya gitu, sekitar 4 bulan, gue ngerasa ditarik ulur sama dia, gue masih bingung, tujuan dia kayak gitu sama gue tuh kenapa? buat gue ngasih dia harapan lebih.
-sya👻
#btsfakechat #jungkook #fakechatbts #kookie #bts #bangtanboys #bangtansonyeondan #fangirl #jhope #jimin

@taekooksdiary

taekooksdiary
Appreciation post of side profiles Jeon Jungkook and Kim Taehyung yg GANTENGNYA GAK NYANTAI BANGET dan CANTIKNYA GAK NYANTAI KALI .
.
Cr on pict
Rachephir
4 220 6 minutes ago
Appreciation post of side profiles jeon jungkook and kim taehyung yg gantengnya gak nyantai banget dan cantiknya gak nyantai kali .
.
cr on pict
rachephir

@hneytae

hneytae
ミo p e n m e ! ↴⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀
⠀
so onion and i didnt talk that much today (he tied his hair up today) and i was kinda sad because im really starting to like him and i enjoy our conversations so much. like wow i kept on glancing out the window to where he sits doing whatever he does every 5 minutes like an idiot. everytime i see him he gets more attractive and charming hhhhhh whyyyyyy. and im not going to see him for 2 weeks even though i have his phone number (yah girl got it) but im too scared to text him. lol im a messss ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀
⠀
— ♡ —
dm to be friends ! ⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀
link to tellonym in bio ! ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀
© wsv
1 0 in a minute
ミo p e n m e ! ↴⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀

so onion and i didnt talk that much today (he tied his hair up today) and i was kinda sad because im really starting to like him and i enjoy our conversations so much. like wow i kept on glancing out the window to where he sits doing whatever he does every 5 minutes like an idiot. everytime i see him he gets more attractive and charming hhhhhh whyyyyyy. and im not going to see him for 2 weeks even though i have his phone number (yah girl got it) but im too scared to text him. lol im a messss ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀

— ♡ —
dm to be friends ! ⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀
link to tellonym in bio ! ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀
© wsv

@zona.btsarmy

zona.btsarmy
Daddy njunnn🌚💦
➖➖➖➖➖➖➖
Follow @zona.btsarmy  for more✨
.
Please be active!
.
Tag your friends👥
.
Repost? Tag / Cr ♻
.
Dilarang WAR / Salah Lapak!
.
WAR / Salah Lapak? BLOCK🚫
.
Gak suka? Gak usah dilihat :)
.
➖➖➖➖➖➖➖
#kpop #kpopidol #kpopnews #kpopfact #kpopindo #kpopmemes #kpopers #kpopfan #btsnews #btsfact #faktabts #bts #wingstour #rapmonster #kimnamjoon #kimseokjin #minyoongi #suga #junghoseok #jhope #parkjimin #kimtaehyung #v #joenjungkook #btsfakta #btsmemes #army #bangtanboys #bangtanseonyondan
0 0 in a minute
Daddy njunnn🌚💦
➖➖➖➖➖➖➖
follow @zona.btsarmy for more✨
.
please be active!
.
tag your friends👥
.
repost? tag / cr ♻
.
dilarang war / salah lapak!
.
war / salah lapak? block🚫
.
gak suka? gak usah dilihat :)
.
➖➖➖➖➖➖➖
#kpop #kpopidol #kpopnews #kpopfact #kpopindo #kpopmemes #kpopers #kpopfan #btsnews #btsfact #faktabts #bts #wingstour #rapmonster #kimnamjoon #kimseokjin #minyoongi #suga #junghoseok #jhope #parkjimin #kimtaehyung #v #joenjungkook #btsfakta #btsmemes #army #bangtanboys #bangtanseonyondan

@taehyunq.ie

taehyunq.ie
💌
.
.
.
#q boygroups or girlgroups?
#a boygroups but i love some girlgroups and their music .
.
.
#sotd falling for u by seventeen
.
.
.
please remember to take care and love yourself💕
.
.
.
.
.

#kimtaehyung #bts
1 0 in a minute
💌
.
.
.
#q boygroups or girlgroups?
#a boygroups but i love some girlgroups and their music .
.
.
#sotd falling for u by seventeen
.
.
.
please remember to take care and love yourself💕
.
.
.
.
.

#kimtaehyung #bts

@xuus_p

xuus_p
あゆちん
1 4 in a minute
あゆちん

@bts.bighitt.official

bts.bighitt.official
This was so funny and cute 😂💎#bts#bight#army#bangtanboys#taehyung#taetae#v#tata#jimin#JM#mochi#chimchim#jiminie#jungkook#jk#kookie#suga#swag#jhope#hope#hoseok #jin#worldwid#Rm#rapmon#rapmonster
0 9 in a minute
This was so funny and cute 😂💎#bts#bight#army#bangtanboys#taehyung#taetae#v#tata#jimin#jm#mochi#chimchim#jiminie#jungkook#jk#kookie#suga#swag#jhope#hope#hoseok #jin#worldwid#rm#rapmon#rapmonster