Okay...ni pendapat peribadi lah. Kalau saya, saya lebih suka guna khidmat porter untuk angkat bag pakaian saya.
.
.
Sebab pertama, beban bag tu semakin tinggi pendakian kita, semakin luar biasa berat bag kita tu (ntah kenapa) ๐Ÿ˜… So.. saya lebih selesa bawa bag kecil untuk mengisi makanan, ubat-ubatan, air, hp, powerbank dan gopro saya. Alasan ke-2, saya mahu bantu para porter untuk memberi sedikit kelebihan pendapatan kepada mereka. Sebelum mendaki, saya memang siap2 RM100 untuk khidmat ini (tapi,kebiasannya tidak juga ba capai RM100). Sedikit info, RM13 untuk setiap satu kilo dan bag tersebut drg akn angkat naik dan turun gunung.
.
.
Namun, hal ini terpulang la pada individu masing2. Mungkin ada yang mahu rasa kelasakkan mendaki dan mahu memikul bag sendiri, itu xda masalah. Apa yg saya cadangkan ini sekadar pendapat berdasarkan sedikit pengalaman yang telah saya laluiโœŒ๐Ÿป
.
.
๐Ÿ“Mt. kinabalu, Sabah ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
.
#sabah #kkcity #sabahokbah #borneo #amazingborneo #northborneo #sabahPOTD #sabahtourism #visitsabah #igersnorthborneo #sabahokbah #exploresabah #ignorthborneo #sabahantraveller #malaysiatrulyasia #ilovesabah #memumiejalanjalan #mtkinabalu #visitmalaysia #vm2020 #malaysiatrulyasia #enchantingsabah
25 451 4 days ago
Okay...ni pendapat peribadi lah. kalau saya, saya lebih suka guna khidmat porter untuk angkat bag pakaian saya.
.
.
sebab pertama, beban bag tu semakin tinggi pendakian kita, semakin luar biasa berat bag kita tu (ntah kenapa) ๐Ÿ˜… so.. saya lebih selesa bawa bag kecil untuk mengisi makanan, ubat-ubatan, air, hp, powerbank dan gopro saya. alasan ke-2, saya mahu bantu para porter untuk memberi sedikit kelebihan pendapatan kepada mereka. sebelum mendaki, saya memang siap2 rm100 untuk khidmat ini (tapi,kebiasannya tidak juga ba capai rm100). sedikit info, rm13 untuk setiap satu kilo dan bag tersebut drg akn angkat naik dan turun gunung.
.
.
namun, hal ini terpulang la pada individu masing2. mungkin ada yang mahu rasa kelasakkan mendaki dan mahu memikul bag sendiri, itu xda masalah. apa yg saya cadangkan ini sekadar pendapat berdasarkan sedikit pengalaman yang telah saya laluiโœŒ๐Ÿป
.
.
๐Ÿ“mt. kinabalu, sabah ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
.
#sabah #kkcity #sabahokbah #borneo #amazingborneo #northborneo #sabahpotd #sabahtourism #visitsabah #igersnorthborneo #sabahokbah #exploresabah #ignorthborneo #sabahantraveller #malaysiatrulyasia #ilovesabah #memumiejalanjalan #mtkinabalu #visitmalaysia #vm2020 #malaysiatrulyasia #enchantingsabah
bila kita sudah menentukan destinasi untuk bercutiโ €
โ €
maka haruslah kita buat shortlist tempat-tempat yang ingin dilawati.โ €
bila berkunjung ke sabah terutama kota kinabalu, maka desa dairy farm adalah tempat yang wajib dikunjungi.โ €
โ €
pernah kesini?โ €
โ €
#kembarasabah #sabah #travel #jomkesabah2020 #visitsabah2020 #kundasang #kotakinabalu #kkcity
4 205 2 days ago
Bila kita sudah menentukan destinasi untuk bercutiโ €
โ €
maka haruslah kita buat shortlist tempat-tempat yang ingin dilawati.โ €
bila berkunjung ke sabah terutama kota kinabalu, maka desa dairy farm adalah tempat yang wajib dikunjungi.โ €
โ €
pernah kesini?โ €
โ €
#kembarasabah #sabah #travel #jomkesabah2020 #visitsabah2020 #kundasang #kotakinabalu #kkcity
Melangkah usia baru yang semakin pendek hidup di dunia, bermakna semakin banyak tanggungjawab kepada ALLAH. Jika di usia sebelumnya i am nothing, di usia yang baru ini i must be something. Semangat untuk menjadi pribadi yang lebih baik dan memberi manfaat kepada orang disekeliling, in shaa Allah!!!
.
.
๐Ÿ“Pendant Hut, Mount Kinabalu, Sabah๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
.
#sabah #kkcity #sabahokbah #borneo #amazingborneo #northborneo #sabahPOTD #sabahtourism #visitsabah #igersnorthborneo #sabahokbah #exploresabah #ignorthborneo #sabahantraveller #malaysiatrulyasia #ilovesabah #memumiejalanjalan #mtkinabalu #visitmalaysia #vm2020 #malaysiatrulyasia #enchantingsabah #pendanthut
26 284 3 days ago
Melangkah usia baru yang semakin pendek hidup di dunia, bermakna semakin banyak tanggungjawab kepada allah. jika di usia sebelumnya i am nothing, di usia yang baru ini i must be something. semangat untuk menjadi pribadi yang lebih baik dan memberi manfaat kepada orang disekeliling, in shaa allah!!!
.
.
๐Ÿ“pendant hut, mount kinabalu, sabah๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
.
#sabah #kkcity #sabahokbah #borneo #amazingborneo #northborneo #sabahpotd #sabahtourism #visitsabah #igersnorthborneo #sabahokbah #exploresabah #ignorthborneo #sabahantraveller #malaysiatrulyasia #ilovesabah #memumiejalanjalan #mtkinabalu #visitmalaysia #vm2020 #malaysiatrulyasia #enchantingsabah #pendanthut
Happy Birthday, Abang.. ๐Ÿ’œ
.
Happy Birthday to my one and only big brother! ๐ŸŽ‰๐Ÿ’•
.
Have a nice weekend, everyone~๐Ÿ™๐Ÿ’•
.
.
***
This time, I made a Vanilla Sponge Cake with Buttercream frosting (Blueberry Jam + Crushed Oreo) and Nutella + Blueberry Jam Buttercream for the filling. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘
.
#homemade #cake #torta #birthdaycake  #homebaking #homemadefood #homebaked #baking #thebakefeed #thefeedfeed #huffposttaste #food52 #f52grams #onmytable #snowflowerlucy #bakefromscratch #kkcity #foodpornsabah #sabaheats #instafood #flatlay #foodflatlay #flatlayfood #dolce #๋””์ €ํŠธ  #์ผ€์ดํฌ #ใ‚ฑใƒผใ‚ญ #homemadelovers #oreo #blueberry
39 467 3 days ago
Happy birthday, abang.. ๐Ÿ’œ
.
happy birthday to my one and only big brother! ๐ŸŽ‰๐Ÿ’•
.
have a nice weekend, everyone~๐Ÿ™๐Ÿ’•
.
.
***
this time, i made a vanilla sponge cake with buttercream frosting (blueberry jam + crushed oreo) and nutella + blueberry jam buttercream for the filling. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘
.
#homemade #cake #torta #birthdaycake #homebaking #homemadefood #homebaked #baking #thebakefeed #thefeedfeed #huffposttaste #food52 #f52grams #onmytable #snowflowerlucy #bakefromscratch #kkcity #foodpornsabah #sabaheats #instafood #flatlay #foodflatlay #flatlayfood #dolce #๋””์ €ํŠธ #์ผ€์ดํฌ #ใ‚ฑใƒผใ‚ญ #homemadelovers #oreo #blueberry
thanks for having us ๐Ÿ˜Š๐ŸŒธ๐Ÿ’ .
.

cara order :
- screenshot set yg kamu mau
- whatsapp kami 011-3921-6727
- nyatakan tarikh & tempat deliver . . 
whatsapp 011-3921-6727 โ˜บ๏ธ๐ŸŒธ๐Ÿ’ #kotakinabalu #kkcity #penampang #donggongon #surprise #surprisedelivery #surprisedeliverykk #surprisedeliverymurah #surprisedeliverykotakinabalu #brownies #browniesmurah #brownieskk #browniessabah #browniessedap #browniesviral #brownieskotakinabalu
0 0 in 2 minutes
Thanks for having us ๐Ÿ˜Š๐ŸŒธ๐Ÿ’ .
.

cara order :
- screenshot set yg kamu mau
- whatsapp kami 011-3921-6727
- nyatakan tarikh & tempat deliver . .
whatsapp 011-3921-6727 โ˜บ๏ธ๐ŸŒธ๐Ÿ’ #kotakinabalu #kkcity #penampang #donggongon #surprise #surprisedelivery #surprisedeliverykk #surprisedeliverymurah #surprisedeliverykotakinabalu #brownies #browniesmurah #brownieskk #browniessabah #browniessedap #browniesviral #brownieskotakinabalu
thanks for having us ๐Ÿ˜Š๐ŸŒธ๐Ÿ’ .
.

cara order :
- screenshot set yg kamu mau
- whatsapp kami 011-3921-6727
- nyatakan tarikh & tempat deliver . . 
whatsapp 011-3921-6727 โ˜บ๏ธ๐ŸŒธ๐Ÿ’ #kotakinabalu #kkcity #penampang #donggongon #surprise #surprisedelivery #surprisedeliverykk #surprisedeliverymurah #surprisedeliverykotakinabalu #brownies #browniesmurah #brownieskk #browniessabah #browniessedap #browniesviral #brownieskotakinabalu
0 0 in 2 minutes
Thanks for having us ๐Ÿ˜Š๐ŸŒธ๐Ÿ’ .
.

cara order :
- screenshot set yg kamu mau
- whatsapp kami 011-3921-6727
- nyatakan tarikh & tempat deliver . .
whatsapp 011-3921-6727 โ˜บ๏ธ๐ŸŒธ๐Ÿ’ #kotakinabalu #kkcity #penampang #donggongon #surprise #surprisedelivery #surprisedeliverykk #surprisedeliverymurah #surprisedeliverykotakinabalu #brownies #browniesmurah #brownieskk #browniessabah #browniessedap #browniesviral #brownieskotakinabalu
thanks for having us ๐Ÿ˜Š๐ŸŒธ๐Ÿ’ .
.

cara order :
- screenshot set yg kamu mau
- whatsapp kami 011-3921-6727
- nyatakan tarikh & tempat deliver . . 
whatsapp 011-3921-6727 โ˜บ๏ธ๐ŸŒธ๐Ÿ’ #kotakinabalu #kkcity #penampang #donggongon #surprise #surprisedelivery #surprisedeliverykk #surprisedeliverymurah #surprisedeliverykotakinabalu #brownies #browniesmurah #brownieskk #browniessabah #browniessedap #browniesviral #brownieskotakinabalu
0 0 in 2 minutes
Thanks for having us ๐Ÿ˜Š๐ŸŒธ๐Ÿ’ .
.

cara order :
- screenshot set yg kamu mau
- whatsapp kami 011-3921-6727
- nyatakan tarikh & tempat deliver . .
whatsapp 011-3921-6727 โ˜บ๏ธ๐ŸŒธ๐Ÿ’ #kotakinabalu #kkcity #penampang #donggongon #surprise #surprisedelivery #surprisedeliverykk #surprisedeliverymurah #surprisedeliverykotakinabalu #brownies #browniesmurah #brownieskk #browniessabah #browniessedap #browniesviral #brownieskotakinabalu
thanks for having us ๐Ÿ˜Š๐ŸŒธ๐Ÿ’ .
.

cara order :
- screenshot set yg kamu mau
- whatsapp kami 011-3921-6727
- nyatakan tarikh & tempat deliver . . 
whatsapp 011-3921-6727 โ˜บ๏ธ๐ŸŒธ๐Ÿ’ #kotakinabalu #kkcity #penampang #donggongon #surprise #surprisedelivery #surprisedeliverykk #surprisedeliverymurah #surprisedeliverykotakinabalu #brownies #browniesmurah #brownieskk #browniessabah #browniessedap #browniesviral #brownieskotakinabalu
0 0 in 2 minutes
Thanks for having us ๐Ÿ˜Š๐ŸŒธ๐Ÿ’ .
.

cara order :
- screenshot set yg kamu mau
- whatsapp kami 011-3921-6727
- nyatakan tarikh & tempat deliver . .
whatsapp 011-3921-6727 โ˜บ๏ธ๐ŸŒธ๐Ÿ’ #kotakinabalu #kkcity #penampang #donggongon #surprise #surprisedelivery #surprisedeliverykk #surprisedeliverymurah #surprisedeliverykotakinabalu #brownies #browniesmurah #brownieskk #browniessabah #browniessedap #browniesviral #brownieskotakinabalu
thanks for having us ๐Ÿ˜Š๐ŸŒธ๐Ÿ’ .
.

cara order :
- screenshot set yg kamu mau
- whatsapp kami 011-3921-6727
- nyatakan tarikh & tempat deliver . . 
whatsapp 011-3921-6727 โ˜บ๏ธ๐ŸŒธ๐Ÿ’ #kotakinabalu #kkcity #penampang #donggongon #surprise #surprisedelivery #surprisedeliverykk #surprisedeliverymurah #surprisedeliverykotakinabalu #brownies #browniesmurah #brownieskk #browniessabah #browniessedap #browniesviral #brownieskotakinabalu
0 0 in a minute
Thanks for having us ๐Ÿ˜Š๐ŸŒธ๐Ÿ’ .
.

cara order :
- screenshot set yg kamu mau
- whatsapp kami 011-3921-6727
- nyatakan tarikh & tempat deliver . .
whatsapp 011-3921-6727 โ˜บ๏ธ๐ŸŒธ๐Ÿ’ #kotakinabalu #kkcity #penampang #donggongon #surprise #surprisedelivery #surprisedeliverykk #surprisedeliverymurah #surprisedeliverykotakinabalu #brownies #browniesmurah #brownieskk #browniessabah #browniessedap #browniesviral #brownieskotakinabalu
thanks for having us ๐Ÿ˜Š๐ŸŒธ๐Ÿ’ .
.

cara order :
- screenshot set yg kamu mau
- whatsapp kami 011-3921-6727
- nyatakan tarikh & tempat deliver . . 
whatsapp 011-3921-6727 โ˜บ๏ธ๐ŸŒธ๐Ÿ’ #kotakinabalu #kkcity #penampang #donggongon #surprise #surprisedelivery #surprisedeliverykk #surprisedeliverymurah #surprisedeliverykotakinabalu #brownies #browniesmurah #brownieskk #browniessabah #browniessedap #browniesviral #brownieskotakinabalu
0 0 in a minute
Thanks for having us ๐Ÿ˜Š๐ŸŒธ๐Ÿ’ .
.

cara order :
- screenshot set yg kamu mau
- whatsapp kami 011-3921-6727
- nyatakan tarikh & tempat deliver . .
whatsapp 011-3921-6727 โ˜บ๏ธ๐ŸŒธ๐Ÿ’ #kotakinabalu #kkcity #penampang #donggongon #surprise #surprisedelivery #surprisedeliverykk #surprisedeliverymurah #surprisedeliverykotakinabalu #brownies #browniesmurah #brownieskk #browniessabah #browniessedap #browniesviral #brownieskotakinabalu
thanks for having us ๐Ÿ˜Š๐ŸŒธ๐Ÿ’ .
.

cara order :
- screenshot set yg kamu mau
- whatsapp kami 011-3921-6727
- nyatakan tarikh & tempat deliver . . 
whatsapp 011-3921-6727 โ˜บ๏ธ๐ŸŒธ๐Ÿ’ #kotakinabalu #kkcity #penampang #donggongon #surprise #surprisedelivery #surprisedeliverykk #surprisedeliverymurah #surprisedeliverykotakinabalu #brownies #browniesmurah #brownieskk #browniessabah #browniessedap #browniesviral #brownieskotakinabalu
0 0 in a minute
Thanks for having us ๐Ÿ˜Š๐ŸŒธ๐Ÿ’ .
.

cara order :
- screenshot set yg kamu mau
- whatsapp kami 011-3921-6727
- nyatakan tarikh & tempat deliver . .
whatsapp 011-3921-6727 โ˜บ๏ธ๐ŸŒธ๐Ÿ’ #kotakinabalu #kkcity #penampang #donggongon #surprise #surprisedelivery #surprisedeliverykk #surprisedeliverymurah #surprisedeliverykotakinabalu #brownies #browniesmurah #brownieskk #browniessabah #browniessedap #browniesviral #brownieskotakinabalu
Bored of the usual color? Try navy green and look even fairerโค

Free size
RM59
Shop ready stocks now!

#readystockveesco
1 1 6 minutes ago
Bored of the usual color? try navy green and look even fairerโค

free size
rm59
shop ready stocks now!

#readystockveesco
CUST SAYA DAH CUBAA .. AWAK BILA LAGII ?
.
Seronok sangat bila dapat yakinkan orang yg Treatment Cushion Foundation ni betulยฒ boleh cantikkan kita .. hanya dab dab dab dah dapat look glowingยฒ bak kata puan ni!
.
Bukan glow sahaja tau, masalah PARUTยฒ JERAWAT, WARNA KULIT TAK SEKATA punn akan pufff hilang kalau dah dab dengan TCF ni ๐Ÿ˜‰
.
Tak rugi pun cuba.. Faa cuma nak yang terbaik untuk kulit wajah awak semuaa ๐Ÿ’‹
.
Nak cuba?
Whatsapp 018-2622267 (Faa) /
Klik link pada bio profile lagi senang ..
.
.
AGENT #squadprettylady#squadlovebeauty#squadsyiera#obsesscosmetics#obsesscosmetic
-------
#obsesswave#agentobsessputrajaya#agentobsesskajang#agentobsesscosmetics#agentobsessbangi#dropship#miniagent#kkcity#obsesscosmeticssabah#kajang#mekapkajang#primasaujana#bangi#ioicitymall#alamanda#bangigateway##centrepointsabah#onlineshopping#tampilcantik#sephoramy#hadiahbirthday#mua
0 0 9 minutes ago
Cust saya dah cubaa .. awak bila lagii ?
.
seronok sangat bila dapat yakinkan orang yg treatment cushion foundation ni betul² boleh cantikkan kita .. hanya dab dab dab dah dapat look glowing² bak kata puan ni!
.
bukan glow sahaja tau, masalah parut² jerawat, warna kulit tak sekata punn akan pufff hilang kalau dah dab dengan tcf ni ๐Ÿ˜‰
.
tak rugi pun cuba.. faa cuma nak yang terbaik untuk kulit wajah awak semuaa ๐Ÿ’‹
.
nak cuba?
whatsapp 018-2622267 (faa) /
klik link pada bio profile lagi senang ..
.
.
agent #squadprettylady#squadlovebeauty#squadsyiera#obsesscosmetics#obsesscosmetic -------
#obsesswave#agentobsessputrajaya#agentobsesskajang#agentobsesscosmetics#agentobsessbangi#dropship#miniagent#kkcity#obsesscosmeticssabah#kajang#mekapkajang#primasaujana#bangi#ioicitymall#alamanda#bangigateway##centrepointsabah#onlineshopping#tampilcantik#sephoramy#hadiahbirthday#mua
BORNEO HALF MARATHON 2020

#kkcity
#Marathon
#BHM2020
#kotakinabalu
#Borneohalfmarathon
#borneohalfmarathon2020 
Thanks nice credit photo by:@andy streets photographyโ€™s.
0 12 20 minutes ago
Borneo half marathon 2020

#kkcity #marathon #bhm2020 #kotakinabalu #borneohalfmarathon #borneohalfmarathon2020
thanks nice credit photo by:@andy streets photography’s.
An embroidery art referring to the Great Wave off Kanagawa (็ฅžๅฅˆๅทๆฒ–ๆตช่ฃ, Kanagawa-oki Nami Ura, lit.
0 7 28 minutes ago
An embroidery art referring to the great wave off kanagawa (็ฅžๅฅˆๅทๆฒ–ๆตช่ฃ, kanagawa-oki nami ura, lit. "under a wave off kanagawa").
.
also known as the great wave or simply the wave, is a woodblock print by the japanese ukiyo-e artist hokusai.
.
it is hokusai's most famous work and one of the most recognizable works of japanese art in the world.
.
sew by yours trully. ๐ŸŒน
.
#wave #greatwaveoffkanagawa #japan #kanagawa #japaneseart #hokusai #anime #art #history #kkcity #sabah #penang #hinbusdepot #jesseltonartisanmarket
Millions of stars shining tonight but you are the brightest one ๐Ÿ˜โœจ๐ŸŒŒ
.
.
.
๐Ÿ“ Beaufort Sabah ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐ŸŒ
#KKcity #hellosabahmy #sabahtourism #sabah #kotakinabalu #malaysia
1 22 37 minutes ago
Millions of stars shining tonight but you are the brightest one ๐Ÿ˜โœจ๐ŸŒŒ
.
.
.
๐Ÿ“ beaufort sabah ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐ŸŒ
#kkcity #hellosabahmy #sabahtourism #sabah #kotakinabalu #malaysia
Wouldn't you just like a stress free day like the otter? ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
โฃโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โฃโฃโฃโฃโฃFollow us @shangrilarasaria
โฃโฃโฃโฃโฃโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โฃโฃโฃโฃโฃ#RRR #myshangrila #WildLifeWednesday #otter #shangrila #rasariaresort #shangrilahotel #destination #holidays #travel #fun #followme #fauna #birds #sabahtourism #vacay #sabah #borneo #kotakinabalu #tripadvisor #happy #bestplace #paradise #destinationbeautiful #kkcity #wheretofindme #perfectholiday #natgeo
1 38 58 minutes ago
Wouldn't you just like a stress free day like the otter? ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
โฃโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โฃโฃโฃโฃโฃfollow us @shangrilarasaria
โฃโฃโฃโฃโฃโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โฃโฃโฃโฃโฃ#rrr #myshangrila #wildlifewednesday #otter #shangrila #rasariaresort #shangrilahotel #destination #holidays #travel #fun #followme #fauna #birds #sabahtourism #vacay #sabah #borneo #kotakinabalu #tripadvisor #happy #bestplace #paradise #destinationbeautiful #kkcity #wheretofindme #perfectholiday #natgeo
โ€œYour work is going to fill a large part of your life, and the only way to be truly satisfied is to do what you believe is great work. And the only way to do great work is to love what you do.โ€ Steve Jobs

Hiring now! Pegambilan untuk service crew, supervisor, assistant manager dan manager di restoran bar di Semenanjung Malaysia. Latihan, tempat tinggal, makanan dan tiket penerbangan disediakan untuk pemohon yang lulus temuduga dari Sabah/Sarawak. Jangan lepaskan peluang ini!

Adakah anda berminat? Sila hantar resume ke jobs4sabahan@gmail.com atau whatsapp 0166698639 untuk maklumat lanjut.

#vacancymalaysia #sabahan #sabah #jobsearchmalaysia #jobhiringmalaysia #kkcity #kkjobs #sumandaksabah #maukerjamalaysia #maukerja #kerjakosongkl #kerjakosong #kerjakosongpenang #kerjakosongmalaysia #kerjakosong2020 #sabahmalaysia #sabahborneo #sumandaksabah #originalsabahan
0 1 1 hour ago
“your work is going to fill a large part of your life, and the only way to be truly satisfied is to do what you believe is great work. and the only way to do great work is to love what you do.” steve jobs

hiring now! pegambilan untuk service crew, supervisor, assistant manager dan manager di restoran bar di semenanjung malaysia. latihan, tempat tinggal, makanan dan tiket penerbangan disediakan untuk pemohon yang lulus temuduga dari sabah/sarawak. jangan lepaskan peluang ini!

adakah anda berminat? sila hantar resume ke jobs4sabahan@gmail.com atau whatsapp 0166698639 untuk maklumat lanjut.

#vacancymalaysia #sabahan #sabah #jobsearchmalaysia #jobhiringmalaysia #kkcity #kkjobs #sumandaksabah #maukerjamalaysia #maukerja #kerjakosongkl #kerjakosong #kerjakosongpenang #kerjakosongmalaysia #kerjakosong2020 #sabahmalaysia #sabahborneo #sumandaksabah #originalsabahan
Thank You๐ŸŒน
Beyya_CheeseCorn Customerโค
๐Ÿ“Kinabalu Animal Clinic, Inanam
3 BOX (Medium)
.
.
.
.
#jagungcheeselelehbybella #kkcity #bazaarkkcity #supportlocalbusiness #deliciousfood #foodpandamalaysia #cashondeliveryavailable #sideincomemasyuk #yummyfood #foodhuntermalaysia #foodhuntersabahan #sedaplagimurah #beyyacheesecorn #beyyacheesesweetcorn #momomcedap #dahcubapastinaklagi #dahcubaconfirmjatuhcintaโค
0 0 1 hour ago
I have been wanting to try this Crispy Chicken Skin from Boboi Fried Chicken for awhile now.  Thankfully they're at Damai Multipurpose Hall today.  Been keeping an eye on their Facebook update and @brandonwsc been telling me how good this is.  I deserved these skins today ๐Ÿ˜Œ
.
To those that knows me well, I love fried chicken skin, even the ones they make as chips in Philippines.  No steamed chicken skin for me though.
.
Did not disappoint.  Super crispy and nicely seasoned ๐Ÿ‘๐Ÿป prolly will get some unevenly seasoned but that's fine.  RM5 per portion.
.
Their Facebook page is up to date, so convenient. 
https://www.facebook.com/BoboiFriedChickenFoodTruck/ so keep an eye if you wanna track their location โœŒ๐Ÿผ Paid with @myboostapp .
๐Ÿ“ Damai Multipurpose Hall
.
.
.
#MassyEats #kotakinabalueats #kkeats #seatsmy #servenopork #food #foodie #foodigram #kkfood #instafood #kkcity #hellosabahmy #boboifriedchicken #crispychickenskin #instafood
9 32 1 hour ago
I have been wanting to try this crispy chicken skin from boboi fried chicken for awhile now. thankfully they're at damai multipurpose hall today. been keeping an eye on their facebook update and @brandonwsc been telling me how good this is. i deserved these skins today ๐Ÿ˜Œ
.
to those that knows me well, i love fried chicken skin, even the ones they make as chips in philippines. no steamed chicken skin for me though.
.
did not disappoint. super crispy and nicely seasoned ๐Ÿ‘๐Ÿป prolly will get some unevenly seasoned but that's fine. rm5 per portion.
.
their facebook page is up to date, so convenient.
https://www.facebook.com/boboifriedchickenfoodtruck/ so keep an eye if you wanna track their location โœŒ๐Ÿผ paid with @myboostapp .
๐Ÿ“ damai multipurpose hall
.
.
.
#massyeats #kotakinabalueats #kkeats #seatsmy #servenopork #food #foodie #foodigram #kkfood #instafood #kkcity #hellosabahmy #boboifriedchicken #crispychickenskin #instafood
Thank You๐ŸŒน
Beyya_CheeseCorn Customerโค
๐Ÿ“Perumahan Lorong Raja Udang, Kingfisher 
1 BOX (Large)
.
.
.
.
#jagungcheeselelehbybella #kkcity #bazaarkkcity #supportlocalbusiness #deliciousfood #foodpandamalaysia #cashondeliveryavailable #sideincomemasyuk #yummyfood #foodhuntermalaysia #foodhuntersabahan #sedaplagimurah #beyyacheesecorn #beyyacheesesweetcorn #momomcedap #dahcubapastinaklagi #dahcubaconfirmjatuhcintaโค
0 0 1 hour ago
Thank You๐ŸŒน
Beyya_CheeseCorn Customerโค
๐Ÿ“Jabatan Imigresen Negeri Sabah 
3 BOX (Medium)
.
.
.
.
#jagungcheeselelehbybella #kkcity #bazaarkkcity #supportlocalbusiness #deliciousfood #foodpandamalaysia #cashondeliveryavailable #sideincomemasyuk #yummyfood #foodhuntermalaysia #foodhuntersabahan #sedaplagimurah #beyyacheesecorn #beyyacheesesweetcorn #momomcedap #dahcubapastinaklagi #dahcubaconfirmjatuhcintaโค
0 0 1 hour ago
Weโ€™re only TWO sleeps away from EDGETalk #5! Doors will open at 7pm, come early to secure a parking spot or book a grab. Weโ€™re so EXCITED, are you?
-
Click on the link in our bio if you have not registered! -
#kkedgetalk
#kotakinabalu #kkcity #sabah
0 9 1 hour ago
We’re only two sleeps away from edgetalk #5! doors will open at 7pm, come early to secure a parking spot or book a grab. we’re so excited, are you?
-
click on the link in our bio if you have not registered! -
#kkedgetalk #kotakinabalu #kkcity #sabah
VAN RENTAL KOTA KINABALU SABAH. NEW MODEL URVAN NV350

Airport, Jetty, Hotel Transfer Transport Service

VAN SEWA KOTA KINABALU

TANPA PEMANDU / VAN FOR RENT WITHOUT DRIVER 
RM250.00 PERDAY (24HOURS) FOR TOURIST ONLY

With Driver, Start from RM450.00 depends on destination and itinerary

STRICTLY FOR GENUINE & SERIOUS BUSINESS ONLY. CALL / WHATSAPP 0168511303

CITY TOUR TRAVEL HOLIDAY ENTOURAGE VISITING EVENT SPORT WEDDING SIGHTSEEING OCCASION CONFERENCE etc

Sesuai untuk lawatan, pengembaraan, percutian, jalan-jalan, kenduri, acara sukan dan sebagainya.

Term & Condition apply.

#sabah #sarawak #singapore #brunei #kkia #kundasang
#kotakinabalusabah #kotakinabalu #desadairyfarm #tuaran #penampang #kkcity #labuan #sabahvanrental
#vanrentalkksabah #vansabah #gayastreet #jambatantamparuli #sabahtea
#keretasewakk #tipsofborneo #keretasewasabah #keretasewakotakinabalu #kudat #vanrentalsabah #mtkinabalu #kinabalupark #carrentalsabah #vansewakk #vanrentalkk
0 1 1 hour ago
Van rental kota kinabalu sabah. new model urvan nv350

airport, jetty, hotel transfer transport service

van sewa kota kinabalu

tanpa pemandu / van for rent without driver
rm250.00 perday (24hours) for tourist only

with driver, start from rm450.00 depends on destination and itinerary

strictly for genuine & serious business only. call / whatsapp 0168511303

city tour travel holiday entourage visiting event sport wedding sightseeing occasion conference etc

sesuai untuk lawatan, pengembaraan, percutian, jalan-jalan, kenduri, acara sukan dan sebagainya.

term & condition apply.

#sabah #sarawak #singapore #brunei #kkia #kundasang #kotakinabalusabah #kotakinabalu #desadairyfarm #tuaran #penampang #kkcity #labuan #sabahvanrental #vanrentalkksabah #vansabah #gayastreet #jambatantamparuli #sabahtea #keretasewakk #tipsofborneo #keretasewasabah #keretasewakotakinabalu #kudat #vanrentalsabah #mtkinabalu #kinabalupark #carrentalsabah #vansewakk #vanrentalkk
Thank You๐ŸŒน
Beyya_CheeseCorn Customerโค
๐Ÿ“Jabatan Imegresen Negeri Sabah 
2 BOX (Medium)
.
.
.
.
#jagungcheeselelehbybella #kkcity #bazaarkkcity #supportlocalbusiness #deliciousfood #foodpandamalaysia #cashondeliveryavailable #sideincomemasyuk #yummyfood #foodhuntermalaysia #foodhuntersabahan #sedaplagimurah #beyyacheesecorn #beyyacheesesweetcorn #momomcedap #dahcubapastinaklagi #dahcubaconfirmjatuhcintaโค
0 0 1 hour ago
VAN RENTAL KOTA KINABALU SABAH. NEW MODEL URVAN NV350

Airport, Jetty, Hotel Transfer Transport Service

VAN SEWA KOTA KINABALU

TANPA PEMANDU / VAN FOR RENT WITHOUT DRIVER 
RM250.00 PERDAY (24HOURS) FOR TOURIST ONLY

With Driver, Start from RM450.00 depends on destination and itinerary

STRICTLY FOR GENUINE & SERIOUS BUSINESS ONLY. CALL / WHATSAPP 0168511303

CITY TOUR TRAVEL HOLIDAY ENTOURAGE VISITING EVENT SPORT WEDDING SIGHTSEEING OCCASION CONFERENCE etc

Sesuai untuk lawatan, pengembaraan, percutian, jalan-jalan, kenduri, acara sukan dan sebagainya.

Term & Condition apply.

#sabah #sarawak #singapore #brunei #kkia #kundasang
#kotakinabalusabah #kotakinabalu #desadairyfarm #tuaran #penampang #kkcity #labuan #sabahvanrental
#vanrentalkksabah #vansabah #gayastreet #jambatantamparuli #sabahtea
#keretasewakk #tipsofborneo #keretasewasabah #keretasewakotakinabalu #kudat #vanrentalsabah #mtkinabalu #kinabalupark #carrentalsabah #vansewakk #vanrentalkk
0 0 1 hour ago
Van rental kota kinabalu sabah. new model urvan nv350

airport, jetty, hotel transfer transport service

van sewa kota kinabalu

tanpa pemandu / van for rent without driver
rm250.00 perday (24hours) for tourist only

with driver, start from rm450.00 depends on destination and itinerary

strictly for genuine & serious business only. call / whatsapp 0168511303

city tour travel holiday entourage visiting event sport wedding sightseeing occasion conference etc

sesuai untuk lawatan, pengembaraan, percutian, jalan-jalan, kenduri, acara sukan dan sebagainya.

term & condition apply.

#sabah #sarawak #singapore #brunei #kkia #kundasang #kotakinabalusabah #kotakinabalu #desadairyfarm #tuaran #penampang #kkcity #labuan #sabahvanrental #vanrentalkksabah #vansabah #gayastreet #jambatantamparuli #sabahtea #keretasewakk #tipsofborneo #keretasewasabah #keretasewakotakinabalu #kudat #vanrentalsabah #mtkinabalu #kinabalupark #carrentalsabah #vansewakk #vanrentalkk
VAN RENTAL KOTA KINABALU SABAH. NEW MODEL URVAN NV350

Airport, Jetty, Hotel Transfer Transport Service

VAN SEWA KOTA KINABALU

TANPA PEMANDU / VAN FOR RENT WITHOUT DRIVER 
RM250.00 PERDAY (24HOURS) FOR TOURIST ONLY

With Driver, Start from RM450.00 depends on destination and itinerary

STRICTLY FOR GENUINE & SERIOUS BUSINESS ONLY. CALL / WHATSAPP 0168511303

CITY TOUR TRAVEL HOLIDAY ENTOURAGE VISITING EVENT SPORT WEDDING SIGHTSEEING OCCASION CONFERENCE etc

Sesuai untuk lawatan, pengembaraan, percutian, jalan-jalan, kenduri, acara sukan dan sebagainya.

Term & Condition apply.

#sabah #sarawak #singapore #brunei #kkia #kundasang
#kotakinabalusabah #kotakinabalu #desadairyfarm #tuaran #penampang #kkcity #labuan #sabahvanrental
#vanrentalkksabah #vansabah #gayastreet #jambatantamparuli #sabahtea
#keretasewakk #tipsofborneo #keretasewasabah #keretasewakotakinabalu #kudat #vanrentalsabah #mtkinabalu #kinabalupark #carrentalsabah #vansewakk #vanrentalkk
0 1 1 hour ago
Van rental kota kinabalu sabah. new model urvan nv350

airport, jetty, hotel transfer transport service

van sewa kota kinabalu

tanpa pemandu / van for rent without driver
rm250.00 perday (24hours) for tourist only

with driver, start from rm450.00 depends on destination and itinerary

strictly for genuine & serious business only. call / whatsapp 0168511303

city tour travel holiday entourage visiting event sport wedding sightseeing occasion conference etc

sesuai untuk lawatan, pengembaraan, percutian, jalan-jalan, kenduri, acara sukan dan sebagainya.

term & condition apply.

#sabah #sarawak #singapore #brunei #kkia #kundasang #kotakinabalusabah #kotakinabalu #desadairyfarm #tuaran #penampang #kkcity #labuan #sabahvanrental #vanrentalkksabah #vansabah #gayastreet #jambatantamparuli #sabahtea #keretasewakk #tipsofborneo #keretasewasabah #keretasewakotakinabalu #kudat #vanrentalsabah #mtkinabalu #kinabalupark #carrentalsabah #vansewakk #vanrentalkk
VAN RENTAL KOTA KINABALU SABAH. NEW MODEL URVAN NV350

Airport, Jetty, Hotel Transfer Transport Service

VAN SEWA KOTA KINABALU

TANPA PEMANDU / VAN FOR RENT WITHOUT DRIVER 
RM250.00 PERDAY (24HOURS) FOR TOURIST ONLY

With Driver, Start from RM450.00 depends on destination and itinerary

STRICTLY FOR GENUINE & SERIOUS BUSINESS ONLY. CALL / WHATSAPP 0168511303

CITY TOUR TRAVEL HOLIDAY ENTOURAGE VISITING EVENT SPORT WEDDING SIGHTSEEING OCCASION CONFERENCE etc

Sesuai untuk lawatan, pengembaraan, percutian, jalan-jalan, kenduri, acara sukan dan sebagainya.

Term & Condition apply.

#sabah #sarawak #singapore #brunei #kkia #kundasang
#kotakinabalusabah #kotakinabalu #desadairyfarm #tuaran #penampang #kkcity #labuan #sabahvanrental
#vanrentalkksabah #vansabah #gayastreet #jambatantamparuli #sabahtea
#keretasewakk #tipsofborneo #keretasewasabah #keretasewakotakinabalu #kudat #vanrentalsabah #mtkinabalu #kinabalupark #carrentalsabah #vansewakk #vanrentalkk
0 0 1 hour ago
Van rental kota kinabalu sabah. new model urvan nv350

airport, jetty, hotel transfer transport service

van sewa kota kinabalu

tanpa pemandu / van for rent without driver
rm250.00 perday (24hours) for tourist only

with driver, start from rm450.00 depends on destination and itinerary

strictly for genuine & serious business only. call / whatsapp 0168511303

city tour travel holiday entourage visiting event sport wedding sightseeing occasion conference etc

sesuai untuk lawatan, pengembaraan, percutian, jalan-jalan, kenduri, acara sukan dan sebagainya.

term & condition apply.

#sabah #sarawak #singapore #brunei #kkia #kundasang #kotakinabalusabah #kotakinabalu #desadairyfarm #tuaran #penampang #kkcity #labuan #sabahvanrental #vanrentalkksabah #vansabah #gayastreet #jambatantamparuli #sabahtea #keretasewakk #tipsofborneo #keretasewasabah #keretasewakotakinabalu #kudat #vanrentalsabah #mtkinabalu #kinabalupark #carrentalsabah #vansewakk #vanrentalkk
VAN RENTAL KOTA KINABALU SABAH. NEW MODEL URVAN NV350

Airport, Jetty, Hotel Transfer Transport Service

VAN SEWA KOTA KINABALU

TANPA PEMANDU / VAN FOR RENT WITHOUT DRIVER 
RM250.00 PERDAY (24HOURS) FOR TOURIST ONLY

With Driver, Start from RM450.00 depends on destination and itinerary

STRICTLY FOR GENUINE & SERIOUS BUSINESS ONLY. CALL / WHATSAPP 0168511303

CITY TOUR TRAVEL HOLIDAY ENTOURAGE VISITING EVENT SPORT WEDDING SIGHTSEEING OCCASION CONFERENCE etc

Sesuai untuk lawatan, pengembaraan, percutian, jalan-jalan, kenduri, acara sukan dan sebagainya.

Term & Condition apply.

#sabah #sarawak #singapore #brunei #kkia #kundasang
#kotakinabalusabah #kotakinabalu #desadairyfarm #tuaran #penampang #kkcity #labuan #sabahvanrental
#vanrentalkksabah #vansabah #gayastreet #jambatantamparuli #sabahtea
#keretasewakk #tipsofborneo #keretasewasabah #keretasewakotakinabalu #kudat #vanrentalsabah #mtkinabalu #kinabalupark #carrentalsabah #vansewakk #vanrentalkk
0 1 1 hour ago
Van rental kota kinabalu sabah. new model urvan nv350

airport, jetty, hotel transfer transport service

van sewa kota kinabalu

tanpa pemandu / van for rent without driver
rm250.00 perday (24hours) for tourist only

with driver, start from rm450.00 depends on destination and itinerary

strictly for genuine & serious business only. call / whatsapp 0168511303

city tour travel holiday entourage visiting event sport wedding sightseeing occasion conference etc

sesuai untuk lawatan, pengembaraan, percutian, jalan-jalan, kenduri, acara sukan dan sebagainya.

term & condition apply.

#sabah #sarawak #singapore #brunei #kkia #kundasang #kotakinabalusabah #kotakinabalu #desadairyfarm #tuaran #penampang #kkcity #labuan #sabahvanrental #vanrentalkksabah #vansabah #gayastreet #jambatantamparuli #sabahtea #keretasewakk #tipsofborneo #keretasewasabah #keretasewakotakinabalu #kudat #vanrentalsabah #mtkinabalu #kinabalupark #carrentalsabah #vansewakk #vanrentalkk
VAN RENTAL KOTA KINABALU SABAH. NEW MODEL URVAN NV350

Airport, Jetty, Hotel Transfer Transport Service

VAN SEWA KOTA KINABALU

TANPA PEMANDU / VAN FOR RENT WITHOUT DRIVER 
RM250.00 PERDAY (24HOURS) FOR TOURIST ONLY

With Driver, Start from RM450.00 depends on destination and itinerary

STRICTLY FOR GENUINE & SERIOUS BUSINESS ONLY. CALL / WHATSAPP 0168511303

CITY TOUR TRAVEL HOLIDAY ENTOURAGE VISITING EVENT SPORT WEDDING SIGHTSEEING OCCASION CONFERENCE etc

Sesuai untuk lawatan, pengembaraan, percutian, jalan-jalan, kenduri, acara sukan dan sebagainya.

Term & Condition apply.

#sabah #sarawak #singapore #brunei #kkia #kundasang
#kotakinabalusabah #kotakinabalu #desadairyfarm #tuaran #penampang #kkcity #labuan #sabahvanrental
#vanrentalkksabah #vansabah #gayastreet #jambatantamparuli #sabahtea
#keretasewakk #tipsofborneo #keretasewasabah #keretasewakotakinabalu #kudat #vanrentalsabah #mtkinabalu #kinabalupark #carrentalsabah #vansewakk #vanrentalkk
0 1 1 hour ago
Van rental kota kinabalu sabah. new model urvan nv350

airport, jetty, hotel transfer transport service

van sewa kota kinabalu

tanpa pemandu / van for rent without driver
rm250.00 perday (24hours) for tourist only

with driver, start from rm450.00 depends on destination and itinerary

strictly for genuine & serious business only. call / whatsapp 0168511303

city tour travel holiday entourage visiting event sport wedding sightseeing occasion conference etc

sesuai untuk lawatan, pengembaraan, percutian, jalan-jalan, kenduri, acara sukan dan sebagainya.

term & condition apply.

#sabah #sarawak #singapore #brunei #kkia #kundasang #kotakinabalusabah #kotakinabalu #desadairyfarm #tuaran #penampang #kkcity #labuan #sabahvanrental #vanrentalkksabah #vansabah #gayastreet #jambatantamparuli #sabahtea #keretasewakk #tipsofborneo #keretasewasabah #keretasewakotakinabalu #kudat #vanrentalsabah #mtkinabalu #kinabalupark #carrentalsabah #vansewakk #vanrentalkk
Thank You๐ŸŒน
Beyya_CheeseCorn Customerโค
๐Ÿ“Kedai Tayar 1Malaysia, Tuaran By Pass
3 BOX (Medium)
.
.
.
.
#jagungcheeselelehbybella #kkcity #bazaarkkcity #supportlocalbusiness #deliciousfood #foodpandamalaysia #cashondeliveryavailable #sideincomemasyuk #yummyfood #foodhuntermalaysia #foodhuntersabahan #sedaplagimurah #beyyacheesecorn #beyyacheesesweetcorn #momomcedap #dahcubapastinaklagi #dahcubaconfirmjatuhcintaโค
0 0 1 hour ago
VAN RENTAL KOTA KINABALU SABAH. NEW MODEL URVAN NV350

Airport, Jetty, Hotel Transfer Transport Service

VAN SEWA KOTA KINABALU

TANPA PEMANDU / VAN FOR RENT WITHOUT DRIVER 
RM250.00 PERDAY (24HOURS) FOR TOURIST ONLY

With Driver, Start from RM450.00 depends on destination and itinerary

STRICTLY FOR GENUINE & SERIOUS BUSINESS ONLY. CALL / WHATSAPP 0168511303

CITY TOUR TRAVEL HOLIDAY ENTOURAGE VISITING EVENT SPORT WEDDING SIGHTSEEING OCCASION CONFERENCE etc

Sesuai untuk lawatan, pengembaraan, percutian, jalan-jalan, kenduri, acara sukan dan sebagainya.

Term & Condition apply.

#sabah #sarawak #singapore #brunei #kkia #kundasang
#kotakinabalusabah #kotakinabalu #desadairyfarm #tuaran #penampang #kkcity #labuan #sabahvanrental
#vanrentalkksabah #vansabah #gayastreet #jambatantamparuli #sabahtea
#keretasewakk #tipsofborneo #keretasewasabah #keretasewakotakinabalu #kudat #vanrentalsabah #mtkinabalu #kinabalupark #carrentalsabah #vansewakk #vanrentalkk
0 1 1 hour ago
Van rental kota kinabalu sabah. new model urvan nv350

airport, jetty, hotel transfer transport service

van sewa kota kinabalu

tanpa pemandu / van for rent without driver
rm250.00 perday (24hours) for tourist only

with driver, start from rm450.00 depends on destination and itinerary

strictly for genuine & serious business only. call / whatsapp 0168511303

city tour travel holiday entourage visiting event sport wedding sightseeing occasion conference etc

sesuai untuk lawatan, pengembaraan, percutian, jalan-jalan, kenduri, acara sukan dan sebagainya.

term & condition apply.

#sabah #sarawak #singapore #brunei #kkia #kundasang #kotakinabalusabah #kotakinabalu #desadairyfarm #tuaran #penampang #kkcity #labuan #sabahvanrental #vanrentalkksabah #vansabah #gayastreet #jambatantamparuli #sabahtea #keretasewakk #tipsofborneo #keretasewasabah #keretasewakotakinabalu #kudat #vanrentalsabah #mtkinabalu #kinabalupark #carrentalsabah #vansewakk #vanrentalkk
Mixed Cheestart 50pc RM1.20/pcs
Mini Cupcakes 50pc RM1.00/pcs
Order by Kak Ruhani
Tq so much kakโ™ฅ๏ธ For order click link on  bio
#fauzialebaker 
#cheesetartsabah 
#cheesetart 
#mixedcheesetart 
#keksabah 
#kekkotakinabalu 
#sabahancake 
#kotakinabalueats 
#kkcity 
#kkeats 
#hantaran
0 1 1 hour ago
Mixed cheestart 50pc rm1.20/pcs
mini cupcakes 50pc rm1.00/pcs
order by kak ruhani
tq so much kak♥๏ธ for order click link on bio
#fauzialebaker
#cheesetartsabah
#cheesetart
#mixedcheesetart
#keksabah
#kekkotakinabalu
#sabahancake
#kotakinabalueats
#kkcity
#kkeats
#hantaran
Mixed Cheestart 50pc
Order by Kak Ruhani
Tq so much kakโ™ฅ๏ธ For order click link on  bio
#fauzialebaker 
#cheesetartsabah 
#cheesetart 
#mixedcheesetart 
#keksabah 
#kekkotakinabalu 
#sabahancake 
#kotakinabalueats 
#kkcity 
#kkeats 
#hantaran
0 1 1 hour ago
Mixed cheestart 50pc
order by kak ruhani
tq so much kak♥๏ธ for order click link on bio
#fauzialebaker
#cheesetartsabah
#cheesetart
#mixedcheesetart
#keksabah
#kekkotakinabalu
#sabahancake
#kotakinabalueats
#kkcity
#kkeats
#hantaran
My 3 undeniable hobbies
1. Being happy ๐Ÿฅณ
2. Taking picture ๐Ÿ“ธ 
3. Getting people taking picture of me being happy ๐Ÿ˜† .
.
Iโ€™m genuinely happy without faking it, and i thank God for that. 
Happy Ash Wednesday everyone ๐Ÿ’• 
#positivevibes #positivity #godisgreat #elabdentures #explorekotabelud #jelajahkotabelud #kkcity #kotakinabalu #sabah #sumandaksabah #landbelowthewind #ashwednesday #grateful #blessed #happy #cabanaretreat #crm #thankful
0 43 1 hour ago
My 3 undeniable hobbies
1. being happy ๐Ÿฅณ
2. taking picture ๐Ÿ“ธ
3. getting people taking picture of me being happy ๐Ÿ˜† .
.
i’m genuinely happy without faking it, and i thank god for that.
happy ash wednesday everyone ๐Ÿ’•
#positivevibes #positivity #godisgreat #elabdentures #explorekotabelud #jelajahkotabelud #kkcity #kotakinabalu #sabah #sumandaksabah #landbelowthewind #ashwednesday #grateful #blessed #happy #cabanaretreat #crm #thankful
#kkcity #kotakinabalu
0 1 1 hour ago
KK Waterfront....tenang hati lps kerja xD #kkcity #kotakinabalu
0 3 1 hour ago
Kk waterfront....tenang hati lps kerja xd #kkcity #kotakinabalu
No smoking Area๐Ÿ“ธ
#kkcity
0 36 1 hour ago
No smoking area๐Ÿ“ธ
#kkcity
World's Highest Via Ferrata๐Ÿง—๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
.
.
๐Ÿ“Via Ferrata Lowโ€™s Peak Circuit, Mount Kinabalu, Sabah ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
.
Any inquiry please contact @mountaintorq
.
.
.
#sabah #kkcity #sabahokbah #borneo #amazingborneo #northborneo #sabahPOTD #sabahtourism #visitsabah #igersnorthborneo #sabahokbah #exploresabah #ignorthborneo #sabahantraveller #malaysiatrulyasia #ilovesabah #memumiejalanjalan #mtkinabalu #visitmalaysia #vm2020 #malaysiatrulyasia #mountaintorq #viaferrata #bucketlistโœ”๏ธ
4 35 1 hour ago
World's highest via ferrata๐Ÿง—๐Ÿป‍โ™€๏ธ
.
.
๐Ÿ“via ferrata low’s peak circuit, mount kinabalu, sabah ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
.
any inquiry please contact @mountaintorq
.
.
.
#sabah #kkcity #sabahokbah #borneo #amazingborneo #northborneo #sabahpotd #sabahtourism #visitsabah #igersnorthborneo #sabahokbah #exploresabah #ignorthborneo #sabahantraveller #malaysiatrulyasia #ilovesabah #memumiejalanjalan #mtkinabalu #visitmalaysia #vm2020 #malaysiatrulyasia #mountaintorq #viaferrata #bucketlistโœ”๏ธ
Jangan lupa janji temu kita pada 1 March ini di @birubirucafe bersama-sama mereka yang lain. Ditunggu Kedatangan @wp.shhh untuk memeriahkan acara.

#musiklokal #kkcity #popculture
0 8 1 hour ago
Jangan lupa janji temu kita pada 1 march ini di @birubirucafe bersama-sama mereka yang lain. ditunggu kedatangan @wp.shhh untuk memeriahkan acara.

#musiklokal #kkcity #popculture
Hi kamurang selamat petang semua. Psstt, Angkol mau minta tolong kamurang bah yang belum like/follow page fb kami kira kira angkol minta bantuan like page kami di facebook hehe.
.
.
Sesiapa yang sudah tu terima kasih banyak sebab keep supporting bakso sabahan ya gais . Angkol sayang kamu laju laju .
.
.
#bakso_sabahan #baksoviral #keningau #kotakinabalu #donedelivery #Sabahanstyle #Sabah #BaksoBambangan #Baksotuhau #viral #kkcity #borneostyle #borneo #orangkita #bulibahkalaukau #sadapbaitu #okbah #tuaran #tambunan #kingfisher #kotakinabalu #putatan #penampang #sabahfoods #foods #foodporn #yum #sedap #sedaplagimurah #supportlocalbusiness
0 13 1 hour ago
Hi kamurang selamat petang semua. psstt, angkol mau minta tolong kamurang bah yang belum like/follow page fb kami kira kira angkol minta bantuan like page kami di facebook hehe.
.
.
sesiapa yang sudah tu terima kasih banyak sebab keep supporting bakso sabahan ya gais . angkol sayang kamu laju laju .
.
.
#bakso_sabahan #baksoviral #keningau #kotakinabalu #donedelivery #sabahanstyle #sabah #baksobambangan #baksotuhau #viral #kkcity #borneostyle #borneo #orangkita #bulibahkalaukau #sadapbaitu #okbah #tuaran #tambunan #kingfisher #kotakinabalu #putatan #penampang #sabahfoods #foods #foodporn #yum #sedap #sedaplagimurah #supportlocalbusiness
KAYVIAN PHAN PHOTOGRAPHY X HUI'S MAKE UP AND HAIR DO SERVICE
2020 actual day promotion! ๐Ÿ“ฃ
Get more promotion details please contact us โค๏ธ Kayvian : http://wa.me/60168187935
Siiao Hui. : http://wa.me/60109688876

#actualweddingday #kayvianphotography #weddingday #kotakinabalu #sabah #ilovekk #kkcity #sabahphotographer
0 3 2 hours ago
Kayvian phan photography x hui's make up and hair do service
2020 actual day promotion! ๐Ÿ“ฃ
get more promotion details please contact us โค๏ธ kayvian : http://wa.me/60168187935
siiao hui. : http://wa.me/60109688876

#actualweddingday #kayvianphotography #weddingday #kotakinabalu #sabah #ilovekk #kkcity #sabahphotographer
1 3 2 hours ago
"the joy of dressing is an art."
preorder cheong sam
size xs-3xl
promo rm179(usual rm279)
#reddressveesco #veescocheongsam
Located at 3,272 metres above sea level, the Laban Rata resthouse offers climbers warm lodgings before and after climbing to the peak of Mount Kinabalu - @anwaric ๐Ÿ“ Laban Rata Rest House ๐Ÿ 

#exploresabah #KKCity
0 2 2 hours ago
Located at 3,272 metres above sea level, the laban rata resthouse offers climbers warm lodgings before and after climbing to the peak of mount kinabalu - @anwaric ๐Ÿ“ laban rata rest house ๐Ÿ 

#exploresabah #kkcity
1 7 2 hours ago
"the joy of dressing is an art."
preorder gown
size xs-2xl,custom size
premium quality
rm329

#veescogown
#golddressveesco
Happy birthday to our COO @janub_bahanda ๐ŸŽ‰โœจ๐ŸŽ‰โœจ
โ€ข
We pray for your greatness in your action towards the success of @real_beautysb and also a very good health and wealth thru the years. ๐Ÿ™๐Ÿป
โ€ข
Leave us a comment to wish our COO a very happy birthday!
โ€ข
#realbeauty
#RB
#beautyispower
#aloeverabased
#skincareproduct
#skincare
#beautyproduct
#aloeveraskincare
#aloeveracleanser
#aloeveratoner
#aloeveranightcream
#sabah
#kotakinabalu
#kkcity
#borneo
#malaysia
#localproduct
9 243 2 hours ago
Happy birthday to our coo @janub_bahanda ๐ŸŽ‰โœจ๐ŸŽ‰โœจ

we pray for your greatness in your action towards the success of @real_beautysb and also a very good health and wealth thru the years. ๐Ÿ™๐Ÿป

leave us a comment to wish our coo a very happy birthday!

#realbeauty #rb #beautyispower #aloeverabased #skincareproduct #skincare #beautyproduct #aloeveraskincare #aloeveracleanser #aloeveratoner #aloeveranightcream #sabah #kotakinabalu #kkcity #borneo #malaysia #localproduct
#sayangidirimu..as salam..โ™ฆ๏ธANULIKA MINI RIAU DESIGN EXCLUSIVEโ™ฆ๏ธ
..
๐ŸŒท RM105๐ŸŒท
..
FREE POSTAGE SM / ADD RM5 FOR SS .
๐Ÿ‘—C I R I C I R I B A J U :
..
๐ŸŽ—Material Platinum Pearl Skin Gred AAA Dan beralun yang lembut dan selesa,kain tidak panas,tidak jarang dan tidak melekat,senang iron.Jatuh terletak bila pakaiโ€ฆ
..
๐ŸŽ—Potongan baju memberi efek SLIM  dan ZIP DI BELAKANG BAJU.Jahitan kemas, selesa dan mudah.
..
๐Ÿ‘‰๐ŸปPada hadapan baju dihiasi manik seiras Swarovski dan Pearl yg EXCLUSIVE
..
๐ŸŽ—Ada poket di tepi baju kiri Dan kanan  Senang simpan barang.
..
๐ŸŽ—Lengan baju ADA ZIP mesra  WUDHU
..
๐ŸŽ—Potongan Skirt getah kiri dan Kanan zip tepi yang sangat selesa...
..
๐ŸŽ—Kualiti jahitan kemas oleh tailor kami  yg brpengalaman.
..
๐ŸŽ—ADA 10 WARNA SANGAT MENARIK...๐Ÿ˜
ROYAL BLUE 
MAROON 
DUSTY BLUE 
DARK PURPLE 
BABY BLUE 
MUSTARD 
EMERALD GREEN 
NAVY BLUE 
DARK TEAL 
DUSTY PINK ..
๐ŸŽ—SAIZ S M L XL XXL
..
๐ŸŽ—sila ukur dahulu sebelum buat 
pembelian
..
๐ŸŽ—Ada perbezaan warna 5% hingga 10% atas faktor pencahayaan
..
๐ŸŽ—Ready Stock but stock limited
.. UNTUK ORDER WHATSAPP  KLIK LINK: http://www.wasap.my/60143861336
..
#anulikaminiriaudesignexclusive #anulikakurungmajlis #anulikakurungkerja #anulikakurungraya #anulikamesrawudhu #kkcity
0 0 2 hours ago
#sayangidirimu..as salam..♦๏ธanulika mini riau design exclusive♦๏ธ
..
๐ŸŒท rm105๐ŸŒท
..
free postage sm / add rm5 for ss .
๐Ÿ‘—c i r i c i r i b a j u :
..
๐ŸŽ—material platinum pearl skin gred aaa dan beralun yang lembut dan selesa,kain tidak panas,tidak jarang dan tidak melekat,senang iron.jatuh terletak bila pakai…
..
๐ŸŽ—potongan baju memberi efek slim dan zip di belakang baju.jahitan kemas, selesa dan mudah.
..
๐Ÿ‘‰๐Ÿปpada hadapan baju dihiasi manik seiras swarovski dan pearl yg exclusive
..
๐ŸŽ—ada poket di tepi baju kiri dan kanan senang simpan barang.
..
๐ŸŽ—lengan baju ada zip mesra wudhu
..
๐ŸŽ—potongan skirt getah kiri dan kanan zip tepi yang sangat selesa...
..
๐ŸŽ—kualiti jahitan kemas oleh tailor kami yg brpengalaman.
..
๐ŸŽ—ada 10 warna sangat menarik...๐Ÿ˜
royal blue
maroon
dusty blue
dark purple
baby blue
mustard
emerald green
navy blue
dark teal
dusty pink ..
๐ŸŽ—saiz s m l xl xxl
..
๐ŸŽ—sila ukur dahulu sebelum buat
pembelian
..
๐ŸŽ—ada perbezaan warna 5% hingga 10% atas faktor pencahayaan
..
๐ŸŽ—ready stock but stock limited
.. untuk order whatsapp klik link: http://www.wasap.my/60143861336
..
#anulikaminiriaudesignexclusive #anulikakurungmajlis #anulikakurungkerja #anulikakurungraya #anulikamesrawudhu #kkcity
Treatment Cushion Foundation (TCF) ๐Ÿ‰
Ada 3 code:
โœ… Light
โœ… Medium
โœ… Dark
.
Price ๐ŸŒˆ : RM59
Weight๐Ÿ’… : 15g
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ : +601151774317 (Raff)
.
Whatsapp Raff atau click ja link di bio untuk order โœจ
.
Delivery sekitar:
Kota Kinabalu, Putatan & Labuan
.
#obsesscosmeticssabah
#obsesscosmeticskotakinabalu
#obsesscosmeticslabuan
#obsesscosmeticskk
#codbki
#codkk
#kkcity
0 2 2 hours ago
Treatment cushion foundation (tcf) ๐Ÿ‰
ada 3 code:
โœ… light
โœ… medium
โœ… dark
.
price ๐ŸŒˆ : rm59
weight๐Ÿ’… : 15g
whatsapp ๐Ÿ“ฒ : +601151774317 (raff)
.
whatsapp raff atau click ja link di bio untuk order โœจ
.
delivery sekitar:
kota kinabalu, putatan & labuan
.
#obsesscosmeticssabah #obsesscosmeticskotakinabalu #obsesscosmeticslabuan #obsesscosmeticskk #codbki #codkk #kkcity
New shop opening!

Come & style your hair at Joe Saloon (3rd Floor, Lot D61)! ๐Ÿ’ˆ๐Ÿ’‡๐Ÿปโ€โ™€๐Ÿ’‡๐Ÿปโ€โ™‚ Do check out the beautiful and vintage designs of the shop... Don't forget to take picture there too! It might be good for your Instagram! ๐Ÿ˜‰

ๆ–ฐๅบ—ๅผ€ไธš๏ผ

ๅฟซๆฅJoe Saloon๏ผˆไธ‰ๆฅผD61๏ผ‰ไธบๆ‚จ็š„ๅคดๅ‘ๅš้€ ๅž‹๏ผ โ€โ™€๐Ÿ’‡๐Ÿปโ€โ™‚ ๅบ—ๅ†…ๅคๅ…ธๅคๅค็š„่ฎพ่ฎกๆœ€้€‚ๅˆๅšๅฎŒ้€ ๅž‹็š„ๆ‚จๆ‹็…งๆ‰“ๅกไธŠไผ Instagramๅ‘ข๏ผ ๐Ÿ˜‰

#kkcity #cps #newshopopening #KotaKinabalu #centrepointsabah #joesaloon #sabah
0 4 3 hours ago
New shop opening!

come & style your hair at joe saloon (3rd floor, lot d61)! ๐Ÿ’ˆ๐Ÿ’‡๐Ÿป‍โ™€๐Ÿ’‡๐Ÿป‍โ™‚ do check out the beautiful and vintage designs of the shop... don't forget to take picture there too! it might be good for your instagram! ๐Ÿ˜‰

ๆ–ฐๅบ—ๅผ€ไธš๏ผ

ๅฟซๆฅjoe saloon๏ผˆไธ‰ๆฅผd61๏ผ‰ไธบๆ‚จ็š„ๅคดๅ‘ๅš้€ ๅž‹๏ผ ‍โ™€๐Ÿ’‡๐Ÿป‍โ™‚ ๅบ—ๅ†…ๅคๅ…ธๅคๅค็š„่ฎพ่ฎกๆœ€้€‚ๅˆๅšๅฎŒ้€ ๅž‹็š„ๆ‚จๆ‹็…งๆ‰“ๅกไธŠไผ instagramๅ‘ข๏ผ ๐Ÿ˜‰

#kkcity #cps #newshopopening #kotakinabalu #centrepointsabah #joesaloon #sabah
some moments are gold โ˜€๏ธ
1 88 3 hours ago
Some moments are gold โ˜€๏ธ
Day vs Night
Night is for us to #dream
and Day is to make them true.

At my hometown #kkcity 
#random
0 6 3 hours ago
Day vs night
night is for us to #dream and day is to make them true.

at my hometown #kkcity
#random
๐™‡๐™„๐™ˆ๐™„๐™๐™€๐˜ฟ ๐™๐™„๐™ˆ๐™€ ๐™Š๐™๐™๐™€๐™ ๐™๐™Š๐™ ๐™ˆ๐˜ผ๐™‡๐˜ผ๐™”๐™Ž๐™„๐˜ผ๐™‰๐™Ž!

Ever wished you could sail towards the sunset while being serenaded with your favourite song? Well, you're in luck because we have a special deal for you!

For the entire month of March, North Borneo Cruises is offering a special price for our Malaysian guests. For just ๐—ฅ๐— ๐Ÿต๐Ÿต ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฝ๐—ฎ๐˜…, you too can enjoy Sabah's magical sunset on our ๐ŸŒ… ๐—ฆ๐˜‚๐—ป๐˜€๐—ฒ๐˜ ๐——๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฟ ๐—–๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐˜€๐—ฒ or KK's mesmerising night cityscape on our ๐ŸŒƒ ๐—ก๐—ถ๐—ด๐—ต๐˜ ๐——๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฟ ๐—–๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐˜€๐—ฒ!

Interested? Just send us this picture via WhatsApp (+6018 666 2009 or +6016 524 2009) and book your cruise now!!
. 
Booking Period:  ๐—ก๐—ผ๐˜„ ๐˜๐—ถ๐—น๐—น ๐Ÿฏ๐Ÿญ ๐— ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฐ๐—ต ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฌ
Travel Period:  ๐Ÿญ-๐Ÿฏ๐Ÿญ ๐— ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฐ๐—ต ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฌ

Terms & conditions apply.
.
โ›ด๏ธ๐˜พ๐™๐™๐™„๐™Ž๐™€ ๐™’๐™„๐™๐™ƒ ๐™๐™Ž ๐™‰๐™Š๐™’!!!โ›ด๏ธ
For booking enquiries, contact us at:
๐Ÿ–ฑ www.northborneocruises.com
โ˜Ž +6018 666 2009 | +6016 524 2009

#northborneocruises #northborneo #sunsetcruise #dinnercruise #sabah #amazingborneo #sabahtravel #borneo #sabahtourism #kotakinabalu #kkcity #malaysia #malaysianborneo #sunset #์ฝ”ํƒ€ํ‚ค๋‚˜๋ฐ”๋ฃจ #์‚ฌ๋ฐ” #์„ธ๊ณ„3๋Œ€์„์–‘
7 121 3 hours ago
๐™‡๐™„๐™ˆ๐™„๐™๐™€๐˜ฟ ๐™๐™„๐™ˆ๐™€ ๐™Š๐™๐™๐™€๐™ ๐™๐™Š๐™ ๐™ˆ๐˜ผ๐™‡๐˜ผ๐™”๐™Ž๐™„๐˜ผ๐™‰๐™Ž!

ever wished you could sail towards the sunset while being serenaded with your favourite song? well, you're in luck because we have a special deal for you!

for the entire month of march, north borneo cruises is offering a special price for our malaysian guests. for just ๐—ฅ๐— ๐Ÿต๐Ÿต ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฝ๐—ฎ๐˜…, you too can enjoy sabah's magical sunset on our ๐ŸŒ… ๐—ฆ๐˜‚๐—ป๐˜€๐—ฒ๐˜ ๐——๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฟ ๐—–๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐˜€๐—ฒ or kk's mesmerising night cityscape on our ๐ŸŒƒ ๐—ก๐—ถ๐—ด๐—ต๐˜ ๐——๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฟ ๐—–๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐˜€๐—ฒ!

interested? just send us this picture via whatsapp (+6018 666 2009 or +6016 524 2009) and book your cruise now!!
.
booking period: ๐—ก๐—ผ๐˜„ ๐˜๐—ถ๐—น๐—น ๐Ÿฏ๐Ÿญ ๐— ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฐ๐—ต ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฌ
travel period: ๐Ÿญ-๐Ÿฏ๐Ÿญ ๐— ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฐ๐—ต ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฌ

terms & conditions apply.
.
โ›ด๏ธ๐˜พ๐™๐™๐™„๐™Ž๐™€ ๐™’๐™„๐™๐™ƒ ๐™๐™Ž ๐™‰๐™Š๐™’!!!โ›ด๏ธ
for booking enquiries, contact us at:
๐Ÿ–ฑ www.northborneocruises.com
โ˜Ž +6018 666 2009 | +6016 524 2009

#northborneocruises #northborneo #sunsetcruise #dinnercruise #sabah #amazingborneo #sabahtravel #borneo #sabahtourism #kotakinabalu #kkcity #malaysia #malaysianborneo #sunset #์ฝ”ํƒ€ํ‚ค๋‚˜๋ฐ”๋ฃจ #์‚ฌ๋ฐ” #์„ธ๊ณ„3๋Œ€์„์–‘
BUKAN kashmirr, 
BUKAN switzealand,
BUKAN new zealand,
Kundasang ja bossku betul2 mcm overseaโค๏ธ๐Ÿ—ป Biasanya kita akan ingatkan kalau di Kundasang kena bangun awal. Bangun je pukul 9-10am, terus dapat view macam ni ๐Ÿ˜ Lambat je 30min, kabus akan tutup puncak aKinabalu. 
So? Bangun awal, buat kopi, lepas tu relax tenangkan fikiran ๐Ÿ’ฏ

Follow kami di https://www.facebook.com/MoCarzHire/
untuk info menarik dan kereta sewa serta pakej percutian seluruh Sabah ๐Ÿ˜‰

Perlukan kereta sewa sekitar Kota Kinabalu Sabahโ“โ“โ“
Nak datang bercutiโ“โ“โ“ Tak ada kereta nak ronda-rondaโ“โ“โ“Kereta rosakโ“โ“ Jangan risau hubungi kami segeraโ—โ—โ— Call / Whatsapp : 0148680258 / 0126454667

Wasap.my/+60148680258/mocarzhirecarrental

Wasap.my/+60126454667/mocarzhirecarrental

#MSAProfondTravelAndToursSDNBHD #mocarzhirekk #mocarzhirecarrental #mocarzhire #mocarz #carrentalkotakinabalu #carrentalsabah #keretasewa #keretasewakotakinabalu #keretasewasabah #kundasang #kkcity #cuticutimalaysia #CarRental #CarHire #PercutianMurahKotaKinabaluSabah #visitsabah #sabahcarrental #thingstodoinkotakinabalu #pakejkundasang #mtkinabalu #tempatmenariksabah #keretasewamurahkotakinabalu #keretasewabajet #Sabahan #Percutiansabahtermurah #urusancepatdanmudah #cepatdanbersih
0 5 3 hours ago
Bukan kashmirr,
bukan switzealand,
bukan new zealand,
kundasang ja bossku betul2 mcm overseaโค๏ธ๐Ÿ—ป biasanya kita akan ingatkan kalau di kundasang kena bangun awal. bangun je pukul 9-10am, terus dapat view macam ni ๐Ÿ˜ lambat je 30min, kabus akan tutup puncak akinabalu.
so? bangun awal, buat kopi, lepas tu relax tenangkan fikiran ๐Ÿ’ฏ

follow kami di https://www.facebook.com/mocarzhire/
untuk info menarik dan kereta sewa serta pakej percutian seluruh sabah ๐Ÿ˜‰

perlukan kereta sewa sekitar kota kinabalu sabahโ“โ“โ“
nak datang bercutiโ“โ“โ“ tak ada kereta nak ronda-rondaโ“โ“โ“kereta rosakโ“โ“ jangan risau hubungi kami segeraโ—โ—โ— call / whatsapp : 0148680258 / 0126454667

wasap.my/+60148680258/mocarzhirecarrental

wasap.my/+60126454667/mocarzhirecarrental

#msaprofondtravelandtourssdnbhd #mocarzhirekk #mocarzhirecarrental #mocarzhire #mocarz #carrentalkotakinabalu #carrentalsabah #keretasewa #keretasewakotakinabalu #keretasewasabah #kundasang #kkcity #cuticutimalaysia #carrental #carhire #percutianmurahkotakinabalusabah #visitsabah #sabahcarrental #thingstodoinkotakinabalu #pakejkundasang #mtkinabalu #tempatmenariksabah #keretasewamurahkotakinabalu #keretasewabajet #sabahan #percutiansabahtermurah #urusancepatdanmudah #cepatdanbersih
GENESIS 3:19
.
.
.
.
.
#kkcity
2 374 Yesterday
Genesis 3:19
.
.
.
.
.
#kkcity
happiness is everywhere just learn to appreciate๐Ÿฅณ #kids90s #kkcity #originalsabahan
3 410 Yesterday
Happiness is everywhere just learn to appreciate๐Ÿฅณ #kids90s #kkcity #originalsabahan
๐ŸŒน .
๐ŸŽถ
2 69 4 days ago
๐ŸŒน .
๐ŸŽถ ".. you like my hair ? gee , thanks , just let it grow ~
.. i see it , i like it , i want it , i got it .. (yeah) .." ๐ŸŽถ
๐Ÿ’‍โ™€๏ธ
. ๐ŸŽ€
hee~ guess , what i got for #valentinesday this year ..? ๐Ÿ’
. ๐Ÿ’– .. yup , as you can see ., i bought #cashandcarry myself #selfrewards โœจ a new phone on valentine's day 2020 ., a #smartphone from #huawei at #imagoshoppingmall with lots of #freegifts omg~ and surprisingly i also got a free beautiful everlasting #roselamp led light in a bottle jar includes a remote control with colourful-changing features ., it's indeed very beautiful and so eye-catching .. omg~ love it .. ๐ŸŒน๐Ÿ’•
.
๐Ÿ’Œ:
.. i'm not a gadget freak ( like the makeup freak i am ) but i gotta say ., i wanted a new phone that could capture a good profesh looking photo , and large memory space ., so i've been eyeing the #huaweinova5t around january-february ., and i was thought that valentine's day is the perfect time for me to get it .. ๐Ÿ’— #novastar ๐Ÿ’œ and so finally i have it in my hands in midsummerpurple ~โœจ๐Ÿ“ฑโœจ ๐Ÿฅฐ๐Ÿ’•
๐Ÿ’ซ .. so , i just wanted to share here coz ., apparently , i've been using this phone literally for a week now ., and i can say that  i was pleasantly surprised by the device .. i love all the 5 ai miracle cameras , the appearance and features , performance of the device ., and the phone is absolutely worth every thousand-hundreds ringgits that i spend .. ๐Ÿ’ธ
( i think so ) aha^^
and oh , since this phone is very suitable for playing high-performance games ., i even started installing few games and plays ๐Ÿ“ฒ
( besides #virtualnovel my favs ) ( i'm not a #gamer tho )
but that makes my family members surprisingly say .,
".. wow , since when you play game on the phone ., now you're starting to play game already .."
aha^^ that's how they teased me with my new phone .. hee~ โ˜บ.
๐Ÿ˜ .. ah~ can't wait to discover and do so much more with this #huaweimobile phone .. ๐Ÿ’•
โค๏ธ #gratefulheart ๐Ÿ’•
.
โœจ๐Ÿ’… : @ferbiey_beauty_arts ๐Ÿ’‹
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
โ™ก
โ™ก
โ™ก
โ™ก
โ™ก
#me #gal #smile #snap #kkcity #ootd #lotd #motd #eotd #hotd #look #beauty #fashion #aesthetic #beyoutiful #bblogger
๐ŸŒ…๐Ÿ–ค
.
.
.
๐Ÿ“leโ€™ One - Kokol elf
.
.
.
.
.
#kkcity #kotakinabalu #sabah #sabahpotd #sabahan #kokolhill #amazing #jalancarimakan #stay #lepak #photographer #photo
1 259 February 2019
๐ŸŒ…๐Ÿ–ค
.
.
.
๐Ÿ“le’ one - kokol elf
.
.
.
.
.
#kkcity #kotakinabalu #sabah #sabahpotd #sabahan #kokolhill #amazing #jalancarimakan #stay #lepak #photographer #photo