Loading...

@lubukmakeupviral_sh

lubukmakeupviral_sh
Antara item #Alhaalfacosmetics yang paling hotzz dan yang selalu cust order 😍😘
_

Skin booster & Peony Moisturizer ( Boleh pakai sebagai skincare routine atau Dipakai sebelum pakai foundation -as makeup base )

_
Propolis foundation (Propolis fd  matte finishing , sesuai untuk oily skin , falam masa yang sama ia merawat skin kerana terdapat pati air liur lebah didalamnya)

Stay All day foundation ( Foundation waterproff + ada concealer sekali didalamnya dan ianya full coverage )

_
Loose powder (sememanganya loose powder yang tersangat best sangat sangat dan disukai ramai orang sebab ianya bagi effect gebu dekat kulit  dan waterproff) 
_
Cushion Glow blusher (blusher yang bagi effect glowing dan tahan lama ,Dap dap dap je effect dah cantik , simple dan senang dipakai. Ada  biji anggur pula didalamnya yang baik untuk skin)

_
Eyeshadow (Eyeshadow AA nie tak berdebu dan  pigment gilaaaaaa ok!! Warna cantik dan size dia yg comel senang untuk korang bawak kemana sahaja)

_
Matte lipstick (Ada FISH COLLAGEN menjadikan bibir sihat dan merawat bibir , especially utk bibir hitam & kering , Color pigmented walaupun sekalit calit ,FREE chemical So tak akan buat bibir korang hitam ,Tekstur matte tapi tak merekah dan bibir korang tak akan mengelupas, bestt gilaaa wey )

_
Finishing Gold spray ( Dipakai selepas makeup , sesuai utk All skin tone  memberi effect bronze & blingbling pada wajah ! makeup akan nampak glowing )

_
Harga jangan risau , product Alhaalfa cosmetics ni sangat mampu milik , quality pulak u gaiss tak payah ragu2 lagi memang terbaik . Ni fakta tau bukan Auta dah beribu testimoni dan feedback positif yang kami dapat . .
1 6 19 minutes ago
Antara item #alhaalfacosmetics yang paling hotzz dan yang selalu cust order 😍😘
_

skin booster & peony moisturizer ( boleh pakai sebagai skincare routine atau dipakai sebelum pakai foundation -as makeup base )

_
propolis foundation (propolis fd matte finishing , sesuai untuk oily skin , falam masa yang sama ia merawat skin kerana terdapat pati air liur lebah didalamnya)

stay all day foundation ( foundation waterproff + ada concealer sekali didalamnya dan ianya full coverage )

_
loose powder (sememanganya loose powder yang tersangat best sangat sangat dan disukai ramai orang sebab ianya bagi effect gebu dekat kulit dan waterproff)
_
cushion glow blusher (blusher yang bagi effect glowing dan tahan lama ,dap dap dap je effect dah cantik , simple dan senang dipakai. ada biji anggur pula didalamnya yang baik untuk skin)

_
eyeshadow (eyeshadow aa nie tak berdebu dan pigment gilaaaaaa ok!! warna cantik dan size dia yg comel senang untuk korang bawak kemana sahaja)

_
matte lipstick (ada fish collagen menjadikan bibir sihat dan merawat bibir , especially utk bibir hitam & kering , color pigmented walaupun sekalit calit ,free chemical so tak akan buat bibir korang hitam ,tekstur matte tapi tak merekah dan bibir korang tak akan mengelupas, bestt gilaaa wey )

_
finishing gold spray ( dipakai selepas makeup , sesuai utk all skin tone memberi effect bronze & blingbling pada wajah ! makeup akan nampak glowing )

_
harga jangan risau , product alhaalfa cosmetics ni sangat mampu milik , quality pulak u gaiss tak payah ragu2 lagi memang terbaik . ni fakta tau bukan auta dah beribu testimoni dan feedback positif yang kami dapat . .

@serum.murah8

serum.murah8
ARSYA SERUM:-
.
✅ anti-aging.
✅ sekatakan tona kulit.
✅ melawan jerawat.
✅ mengecilkan liang pori.
✅ memudarkan kesan jerawat.
✅ menghilangkan jeragat & parut
✅ mencerahkan kulit bagi yg mengalami sunburn.
.
H a r g a : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di
0 0 18 minutes ago
Arsya serum:-
.
✅ anti-aging.
✅ sekatakan tona kulit.
✅ melawan jerawat.
✅ mengecilkan liang pori.
✅ memudarkan kesan jerawat.
✅ menghilangkan jeragat & parut
✅ mencerahkan kulit bagi yg mengalami sunburn.
.
h a r g a : rm 8
.
note : jangan menilai pada harga, jika kualiti dan kandungan bahan setanding produk mahal, jom cuba .. why not?
.
untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( no dm wassap only )
.
pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee )
.
#kosmetikori#kosmetiksehat#kosmetikstudio#kosmetikoriginal#kosmetikasli#kosmetikhalal#kosmetikalami#kosmetiktop#kosmetikbranded#kosmetikjogja#kosmetikimport#kosmetikthailand#kosmetikready#kosmetiktermurah#kosmetikonline#kosmetiktrusted#kosmetikmalaysia#kosmetikborong#kosmetikgrosir#kosmetikmalang#kosmetikjafra#kosmetikmurahmalaysia#kosmetikmurmer#kosmetikwanita#jualkosmetik#kosmetikkoreamurah#kosmetikpku#kosmetiksidoarjo#kosmetikkoreaoriginal#kosmetikwajah

@tixara_serembanmekap

tixara_serembanmekap
Sadaqallahalazim. .
.
.
Maka dengan ini kita telah kehilangan seorang ahli donia yang telah banyak berbakti kepada wanita dengan memungilkan bibir serta merawat bibir yang rosak. .
.
.
Dekat HQ dah memang takde lagi dah kaler letops manja sweet ala nelofaa nih. Tapi dengan ai ada lagi beberapa pcs. First come first serve gituh. .
.
.
#feverglam #feverglamlipmatte #feverglammurah #lipmattemurah #lipmattemalaysia #tipsbibirhitam #tipsbibirmerah #tipsbibirkering #tipsbibircantik #lipmatteviral #lipmatte #sobella #sobellasolawa #sobellalipstick #sobellalipmatte #sobellamurah #sobellaseremban #feverglamseremban #mekapmurah #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #mekapmurahmalaysia #mekapborong #kosmetikborong
0 1 1 hour ago
Sadaqallahalazim. .
.
.
maka dengan ini kita telah kehilangan seorang ahli donia yang telah banyak berbakti kepada wanita dengan memungilkan bibir serta merawat bibir yang rosak. .
.
.
dekat hq dah memang takde lagi dah kaler letops manja sweet ala nelofaa nih. tapi dengan ai ada lagi beberapa pcs. first come first serve gituh. .
.
.
#feverglam #feverglamlipmatte #feverglammurah #lipmattemurah #lipmattemalaysia #tipsbibirhitam #tipsbibirmerah #tipsbibirkering #tipsbibircantik #lipmatteviral #lipmatte #sobella #sobellasolawa #sobellalipstick #sobellalipmatte #sobellamurah #sobellaseremban #feverglamseremban #mekapmurah #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #mekapmurahmalaysia #mekapborong #kosmetikborong

@tixara_serembanmekap

tixara_serembanmekap
Sadaqallahalazim. .
.
.
Maka dengan ini kita telah kehilangan seorang ahli donia yang telah banyak berbakti kepada wanita dengan memungilkan bibir serta merawat bibir yang rosak. .
.
.
Dekat HQ dah memang takde lagi dah kaler letops manja sweet ala nelofaa nih. Tapi dengan ai ada lagi beberapa pcs. First come first serve gituh. .
.
.
#feverglam #feverglamlipmatte #feverglammurah #lipmattemurah #lipmattemalaysia #tipsbibirhitam #tipsbibirmerah #tipsbibirkering #tipsbibircantik #lipmatteviral #lipmatte #sobella #sobellasolawa #sobellalipstick #sobellalipmatte #sobellamurah #sobellaseremban #feverglamseremban #mekapmurah #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #mekapmurahmalaysia #mekapborong #kosmetikborong
0 0 1 hour ago
Sadaqallahalazim. .
.
.
maka dengan ini kita telah kehilangan seorang ahli donia yang telah banyak berbakti kepada wanita dengan memungilkan bibir serta merawat bibir yang rosak. .
.
.
dekat hq dah memang takde lagi dah kaler letops manja sweet ala nelofaa nih. tapi dengan ai ada lagi beberapa pcs. first come first serve gituh. .
.
.
#feverglam #feverglamlipmatte #feverglammurah #lipmattemurah #lipmattemalaysia #tipsbibirhitam #tipsbibirmerah #tipsbibirkering #tipsbibircantik #lipmatteviral #lipmatte #sobella #sobellasolawa #sobellalipstick #sobellalipmatte #sobellamurah #sobellaseremban #feverglamseremban #mekapmurah #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #mekapmurahmalaysia #mekapborong #kosmetikborong

@tixara_serembanmekap

tixara_serembanmekap
Sadaqallahalazim. .
.
.
Maka dengan ini kita telah kehilangan seorang ahli donia yang telah banyak berbakti kepada wanita dengan memungilkan bibir serta merawat bibir yang rosak. .
.
.
Dekat HQ dah memang takde lagi dah kaler letops manja sweet ala nelofaa nih. Tapi dengan ai ada lagi beberapa pcs. First come first serve gituh. .
.
.
#feverglam #feverglamlipmatte #feverglammurah #lipmattemurah #lipmattemalaysia #tipsbibirhitam #tipsbibirmerah #tipsbibirkering #tipsbibircantik #lipmatteviral #lipmatte #sobella #sobellasolawa #sobellalipstick #sobellalipmatte #sobellamurah #sobellaseremban #feverglamseremban #mekapmurah #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #mekapmurahmalaysia #mekapborong #kosmetikborong
0 0 1 hour ago
Sadaqallahalazim. .
.
.
maka dengan ini kita telah kehilangan seorang ahli donia yang telah banyak berbakti kepada wanita dengan memungilkan bibir serta merawat bibir yang rosak. .
.
.
dekat hq dah memang takde lagi dah kaler letops manja sweet ala nelofaa nih. tapi dengan ai ada lagi beberapa pcs. first come first serve gituh. .
.
.
#feverglam #feverglamlipmatte #feverglammurah #lipmattemurah #lipmattemalaysia #tipsbibirhitam #tipsbibirmerah #tipsbibirkering #tipsbibircantik #lipmatteviral #lipmatte #sobella #sobellasolawa #sobellalipstick #sobellalipmatte #sobellamurah #sobellaseremban #feverglamseremban #mekapmurah #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #mekapmurahmalaysia #mekapborong #kosmetikborong

@kedaionlineiza

kedaionlineiza
STRETCH MARK PUDAR😱😱😱😱😱
.
🔥🔥🔥🔥Produk puteri lentik punye penangan..
#SapuSapuSettle je stretch mark bolh pudar..
.
KELEBIHAN PUTERI LENTIK AZN
✔Membakar Lemak
✔Mengecilkan Bahagian Yang Besar
✔Mengempiskan Perut Dengan Lebih Efisien
✔Menghilangkan Selulit
✔Menghilangkan Dagu Berlapis
✔Pembuangan Lebih Lawas
✔Mengecutkan Peranakan Untuk Ibu Lepas Bersalin
✔Menghilangkat Senggugut
.
.
SIAPA YANG BOLEH PAKAI PUTERI LENTIK NI???
✔Ibu lepas bersalin
✔Ibu dalam pantang
✔Mereka yg mengalami senggugut
✔Mereka yg ingin kecilkan bahagian perut, lengan dan paha
✔Sembelit
.
.
Berminat?? 📲💌014 8418187
.
#sayajualmurah #sayasuka #sayajual #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #kosmetikoriginal #puashati #akusuka #onlineshopping #bazarpaknil #kurusselepasbersalin #sapusapusettle #krimkurus #losyenkurus #losyenkurussejuk #losyenkurusviral #PuteriLentikAZN #aznputerilentik #puterilentikazn
0 3 3 hours ago
Stretch mark pudar😱😱😱😱😱
.
🔥🔥🔥🔥produk puteri lentik punye penangan..
#sapusapusettle je stretch mark bolh pudar..
.
kelebihan puteri lentik azn
✔membakar lemak
✔mengecilkan bahagian yang besar
✔mengempiskan perut dengan lebih efisien
✔menghilangkan selulit
✔menghilangkan dagu berlapis
✔pembuangan lebih lawas
✔mengecutkan peranakan untuk ibu lepas bersalin
✔menghilangkat senggugut
.
.
siapa yang boleh pakai puteri lentik ni???
✔ibu lepas bersalin
✔ibu dalam pantang
✔mereka yg mengalami senggugut
✔mereka yg ingin kecilkan bahagian perut, lengan dan paha
✔sembelit
.
.
berminat?? 📲💌014 8418187
.
#sayajualmurah #sayasuka #sayajual #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #kosmetikoriginal #puashati #akusuka #onlineshopping #bazarpaknil #kurusselepasbersalin #sapusapusettle #krimkurus #losyenkurus #losyenkurussejuk #losyenkurusviral #puterilentikazn #aznputerilentik #puterilentikazn

@lipmatte.feverglam

lipmatte.feverglam
Ermmm best ke pakai lipmate ni. Tak melekat kerasss ke? 🤔

Hmm belum cuba belum tahu. Dah pekena, confirm awak takleh move on angkat bibir mungil seminggu. 
Mana taknya, teksture dia yang lembut dan ringan buatkan awak rasa seolah-olah awak tak pakai apa-apa. Semakin hari awak pakai, semakin lembut bibir awak jadinya gara-gara diselimutkan dengan Vitamin E sentiasa.

Dan awak jangan terkejut tau kalau tetiba bibir awak yang dulunya kering merekah dan gelap tu bertukar jadi seperti bibir si Angelina Jolie. Semuanya penangan si Argan  Oil, Vit E dan Shea Butter. Bibir akan sentiasa terhidrat dan terpelihara gittew.

Haaa dah ubah fikiran nak cuba? Meh meh kita ceghita mehhh.

#FeverGlam #TitanAngels
1 2 5 hours ago
Ermmm best ke pakai lipmate ni. tak melekat kerasss ke? 🤔

hmm belum cuba belum tahu. dah pekena, confirm awak takleh move on angkat bibir mungil seminggu.
mana taknya, teksture dia yang lembut dan ringan buatkan awak rasa seolah-olah awak tak pakai apa-apa. semakin hari awak pakai, semakin lembut bibir awak jadinya gara-gara diselimutkan dengan vitamin e sentiasa.

dan awak jangan terkejut tau kalau tetiba bibir awak yang dulunya kering merekah dan gelap tu bertukar jadi seperti bibir si angelina jolie. semuanya penangan si argan oil, vit e dan shea butter. bibir akan sentiasa terhidrat dan terpelihara gittew.

haaa dah ubah fikiran nak cuba? meh meh kita ceghita mehhh.

#feverglam #titanangels

@markas_kecantikan_artis.4

markas_kecantikan_artis.4
Hay guys, Kami Distributor Resmi produk Herbal berkwalitas tinggi yg bersertifikat BPOM, TGA, ISO, PBB, APLI dan sebagainya. 
untuk berbagai macam masalah anda. tersedia : 👉Peninggi Badan Cepat
👉Pelangsing Badan Cepat
👉Penggemuk Badan cepat
👉Pembalut Herbal
👉Kalung Aura Energy
👉Teh Detox
👉Masker Spirulina
👉Pemutih wajah dan seluruh tubuh
👉Obat Kuat Herbal
👉Obat diabetes
👉Obat asam urat
dan obat untuk berbagai macam penyakit lainnya. 
Hub sosial media di Bio
 Dapatkan Harga promo dan Free ongkir. Siap kirim 🚚 ke luar kota maupun ke Luar Negeri.
#kosmetikhalal #kosmetikready #kosmetikalami #kosmetiksolo #kosmetiksehat #kosmetikimpor #kosmetikbogor #kosmetiksuper #kosmetiketude #kosmetikherbal #kosmetikmedan #kosmetikbagus #kosmetikbali #kosmetikmalaysia #kosmetikimport #kosmetiktermurah #kosmetikonline #kosmetikwanita #kosmetikthailand #kosmetikindonesia #kosmetikjepang #kosmetikbatam #kosmetikjogja #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikmalang #kosmetiksemarang #kosmetikkoreaoriginal #kosmetiksurabaya #kosmetikberkualitas #kosmetiklampung
0 5 5 hours ago
Hay guys, kami distributor resmi produk herbal berkwalitas tinggi yg bersertifikat bpom, tga, iso, pbb, apli dan sebagainya.
untuk berbagai macam masalah anda. tersedia : 👉peninggi badan cepat
👉pelangsing badan cepat
👉penggemuk badan cepat
👉pembalut herbal
👉kalung aura energy
👉teh detox
👉masker spirulina
👉pemutih wajah dan seluruh tubuh
👉obat kuat herbal
👉obat diabetes
👉obat asam urat
dan obat untuk berbagai macam penyakit lainnya.
hub sosial media di bio
dapatkan harga promo dan free ongkir. siap kirim 🚚 ke luar kota maupun ke luar negeri.
#kosmetikhalal #kosmetikready #kosmetikalami #kosmetiksolo #kosmetiksehat #kosmetikimpor #kosmetikbogor #kosmetiksuper #kosmetiketude #kosmetikherbal #kosmetikmedan #kosmetikbagus #kosmetikbali #kosmetikmalaysia #kosmetikimport #kosmetiktermurah #kosmetikonline #kosmetikwanita #kosmetikthailand #kosmetikindonesia #kosmetikjepang #kosmetikbatam #kosmetikjogja #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikmalang #kosmetiksemarang #kosmetikkoreaoriginal #kosmetiksurabaya #kosmetikberkualitas #kosmetiklampung

@datin_dyy

datin_dyy
KEHEBATAN NÓURISH CRYSTAL STICK DEODORANT. .
👍 menghilangkan bau badan
👍 memutihkan ketiak yang gelap
👍 mengawal peluh berlebihan 👍 100% organik
👍 tahan lama sangat jimat
👍 Harga murah dan mampu milik
.
.
📲 0175121041
📲 0175121041
📲 0175121041

#pemutihketiakmalaysia #dedorantstickmalaysia #deodorantstick #stickdeodorant #ubatputihketiak #ubatketiakmalaysia #deodorantmalaysia #ketiakhitam #ketiakputih #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikmalaysia #ketiakberbau #badanberbau #deodorant #deodorantmurah #deodorantnonalkohol #deodorantorganic #deodorantsemulajadi #ubatputihketiak #deodoranputihketiak #ketiakgelap
0 10 5 hours ago
Kehebatan nóurish crystal stick deodorant. .
👍 menghilangkan bau badan
👍 memutihkan ketiak yang gelap
👍 mengawal peluh berlebihan 👍 100% organik
👍 tahan lama sangat jimat
👍 harga murah dan mampu milik
.
.
📲 0175121041
📲 0175121041
📲 0175121041

#pemutihketiakmalaysia #dedorantstickmalaysia #deodorantstick #stickdeodorant #ubatputihketiak #ubatketiakmalaysia #deodorantmalaysia #ketiakhitam #ketiakputih #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikmalaysia #ketiakberbau #badanberbau #deodorant #deodorantmurah #deodorantnonalkohol #deodorantorganic #deodorantsemulajadi #ubatputihketiak #deodoranputihketiak #ketiakgelap

@nrccosmetic_kuantan

nrccosmetic_kuantan
NRC LUXURY FACE MIST
100ML

HARGA : RM69 
Luxury Face Mist diperkaya dengan Vitamin C dan Peppermint Extract

Spray sebelum mekap for cooling & hydrating your skin. Kasi muka lembap & apply moisturizer/ primer. Rilex dulu baru pakai foundation.

Pores korang akan mengecil dan korang juga akan dapat rasa extra freshness & cooling effect daripada extract peppermint dalam face mist ni!

So makeup u'olls tak akan 'cakey', 'crack' dan tahan lama. Wajib guna bagi yang open pores sebab dapat mengurangkan minyak dan shine selain membantu mengecilkan lubang2 kawah di muka 😬

Bau dia juga sangat harum so korang mesti jatuh centaa!!! #nrckuantan #nrcfoundation #codkuantan #codinderamahkota #codinderasempurna #codinderapura #postageseluruhmalaysia #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #mua #muakuantan #muamalaysia #makeupflatlay #instabeauty #makeupaddict #makeuplover #instamakeup #iheartmakeup #igbeauty #wakeupandmakeup #makeupdolls #beautyjunkie #makeuptutorial #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikoroginal
1 16 5 hours ago
Nrc luxury face mist
100ml

harga : rm69
luxury face mist diperkaya dengan vitamin c dan peppermint extract

spray sebelum mekap for cooling & hydrating your skin. kasi muka lembap & apply moisturizer/ primer. rilex dulu baru pakai foundation.

pores korang akan mengecil dan korang juga akan dapat rasa extra freshness & cooling effect daripada extract peppermint dalam face mist ni!

so makeup u'olls tak akan 'cakey', 'crack' dan tahan lama. wajib guna bagi yang open pores sebab dapat mengurangkan minyak dan shine selain membantu mengecilkan lubang2 kawah di muka 😬

bau dia juga sangat harum so korang mesti jatuh centaa!!! #nrckuantan #nrcfoundation #codkuantan #codinderamahkota #codinderasempurna #codinderapura #postageseluruhmalaysia #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #mua #muakuantan #muamalaysia #makeupflatlay #instabeauty #makeupaddict #makeuplover #instamakeup #iheartmakeup #igbeauty #wakeupandmakeup #makeupdolls #beautyjunkie #makeuptutorial #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikoroginal

@nrccosmetic_kuantan

nrccosmetic_kuantan
Cuba share code foundation anda dengan NRC💕
.
NRC TREATMENT FOUNDATION merupakan foundation yang merawat dan mencantikkan kulit wajah anda dalam jangka masa panjang. Foundation MINERAL BASE ini juga mengandungi;
👉argan oil
👉honey bee venom
👉 vitamin c
👉 vitamin e
.
Didatangi dengan 6 kod sesuai dengan kulit wajah orang Asia, ia memberikan dewy and fresh finishing kepada sang pemakai !

#nrckuantan #nrcfoundation #codkuantan #codinderamahkota #codinderasempurna #codinderapura #postageseluruhmalaysia #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #mua #muakuantan #muamalaysia #makeupflatlay #instabeauty #makeupaddict #makeuplover #instamakeup #iheartmakeup #igbeauty #wakeupandmakeup #makeupdolls #beautyjunkie #makeuptutorial #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikoroginal
0 11 5 hours ago
Cuba share code foundation anda dengan nrc💕
.
nrc treatment foundation merupakan foundation yang merawat dan mencantikkan kulit wajah anda dalam jangka masa panjang. foundation mineral base ini juga mengandungi;
👉argan oil
👉honey bee venom
👉 vitamin c
👉 vitamin e
.
didatangi dengan 6 kod sesuai dengan kulit wajah orang asia, ia memberikan dewy and fresh finishing kepada sang pemakai !

#nrckuantan #nrcfoundation #codkuantan #codinderamahkota #codinderasempurna #codinderapura #postageseluruhmalaysia #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #mua #muakuantan #muamalaysia #makeupflatlay #instabeauty #makeupaddict #makeuplover #instamakeup #iheartmakeup #igbeauty #wakeupandmakeup #makeupdolls #beautyjunkie #makeuptutorial #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikoroginal

@dmjfavcollection

dmjfavcollection
😍CHIPSMORE BY SOBELLA😍
.
Warna HOT bln 11 & 12.rata2 puji menggunung tone warna chipsmore ni.
.
Ws 0193169535
Ws 0193169535
3 5 6 hours ago
😍chipsmore by sobella😍
.
warna hot bln 11 & 12.rata2 puji menggunung tone warna chipsmore ni.
.
ws 0193169535
ws 0193169535

@dmjfavcollection

dmjfavcollection
😍CHIPSMORE BY SOBELLA😍
.
Warna yg simply delicious gitewww😉
.
Warna yg hari2 di pinang uollss la ni.tgal brapa pcs je lg ngn sis.
.
Ws 0193169535
Ws 0193169535
2 7 6 hours ago
😍chipsmore by sobella😍
.
warna yg simply delicious gitewww😉
.
warna yg hari2 di pinang uollss la ni.tgal brapa pcs je lg ngn sis.
.
ws 0193169535
ws 0193169535

@dmjfavcollection

dmjfavcollection
😍CHIPSMORE BY SOBELLA😍
.
brown look uolllssss???guna sobella lipmatte kod chipsmore,eyeshadow kod coconut & blusher kod brown sugar.mmg perfecto la !!!!
.
Beli set kombo 3 item ni sis bg FREE pocket mirror limited edition sobella😍
.
Ws 0193169535
Ws 0193169535
2 8 6 hours ago
😍chipsmore by sobella😍
.
brown look uolllssss???guna sobella lipmatte kod chipsmore,eyeshadow kod coconut & blusher kod brown sugar.mmg perfecto la !!!!
.
beli set kombo 3 item ni sis bg free pocket mirror limited edition sobella😍
.
ws 0193169535
ws 0193169535

@dmjfavcollection

dmjfavcollection
😍VAMPIRE RED BY SOBELLA😍
.
Warna sgt heff heff uollsss!warna letops dikalangan sobella lovers.uollss dha da ke belum???
.
Ws 0193169535
Ws 0193169535
1 5 6 hours ago
😍vampire red by sobella😍
.
warna sgt heff heff uollsss!warna letops dikalangan sobella lovers.uollss dha da ke belum???
.
ws 0193169535
ws 0193169535

@dmjfavcollection

dmjfavcollection
😍VAMPIRE RED BY SOBELLA😍
.
warna merah darah yg sgt classy & feeling2 heff heff je bila pakai.
.
Ready stock uolss.p klik link kat bio
.
Ws 0193169535
Ws 0193169535
2 4 6 hours ago
😍vampire red by sobella😍
.
warna merah darah yg sgt classy & feeling2 heff heff je bila pakai.
.
ready stock uolss.p klik link kat bio
.
ws 0193169535
ws 0193169535

@dmjfavcollection

dmjfavcollection
😍 VAMPIRE RED BY SOBELLA😍
.
Warna merah yg sgt classy!sesuai utk daily makeup
.
Ws 0193169535
Ws 0193169535
1 3 6 hours ago
😍 vampire red by sobella😍
.
warna merah yg sgt classy!sesuai utk daily makeup
.
ws 0193169535
ws 0193169535