Loading...

@sugarly_

sugarly_
**GIVEAWAY** Sugarly is turning 2! And Miss Jones Baking Co. is helping me celebrate with an awesome giveaway 💕 One lucky winner will receive a baker babe box filled with special treats so you can make delicious and fun sweets like these confetti cookies sandwiched together with buttercream and more sprinkles!! To enter:
1. Follow @sugarly_ and @missjonesbakes 
2. Like this picture and tag a friend in the comments below! (Enter up to 5 times by tagging different friends in separate comments)
For an extra 5 entries, repost this picture with the hashtag #hbdsugarly
US only. Giveaway ends at 11:59 pm PST on 11/16/18. Good luck!

Please note that this contest is in no way sponsored, administrated, or associated with Instagram. By entering, entrants confirm that they are 13+ years of age, release Instagram of responsibility, and and agree to Instagram's terms of use.
182 345 4 weeks ago
**giveaway** sugarly is turning 2! and miss jones baking co. is helping me celebrate with an awesome giveaway 💕 one lucky winner will receive a baker b**e box filled with special treats so you can make delicious and fun sweets like these confetti cookies sandwiched together with buttercream and more sprinkles!! to enter:
1. follow @sugarly_ and @missjonesbakes
2. like this picture and tag a friend in the comments below! (enter up to 5 times by tagging different friends in separate comments)
for an extra 5 entries, repost this picture with the hashtag #hbdsugarly us only. giveaway ends at 11:59 pm pst on 11/16/18. good luck!

please note that this contest is in no way sponsored, administrated, or associated with instagram. by entering, entrants confirm that they are 13+ years of age, release instagram of responsibility, and and agree to instagram's terms of use.

@lifeissweetchicago

lifeissweetchicago
Michelle and her parents are off to Virginia! ✈️ 📦 ☀️
5 155 4 weeks ago
Michelle and her parents are off to virginia! ✈️ 📦 ☀️

@sonageskincare

sonageskincare
The New Natural™ at Sonäge is our commitment to creating the safest, most environmental-friendly, natural, non-toxic and highly-effective products on the market. We balance the best in skincare science with Mother Nature’s bounty, as we harness the restorative and renewing power of botanical oils to create rich and unique aromas to enhance the Sonage experience for our customers.⠀
⠀
Our customers care deeply about what they put into their bodies and we are passionate about what we put into our products. We have been raising the bar even higher by aligning our brand with the Environmental Working Group, supporting EWG Verified™, the gold standard in health and wellness certification.⠀
⠀
Sonäge's products contain no nasties like parabens, petrochemicals, sulfate, GMOs, phthalates, oxybenzone. You’ll never find microbeads, which can imbed in your pores and harm the environment, or harsh chemicals and toxins in our formulas. Instead, we use natural alternatives to keep our products stable and fresh, such as Burdock Root, Honey Suckle, and Tea Tree Oil. And because we think being kind is beautiful, our products have always been cruelty-free and vegan-friendly.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
#lifeissweet #ewg #skincare #sonage #sonageskincare #naturalbeauty #healthylifestyle #greenbeautyblogger #greenbeauty #naturalbeauty #skincare #naturalskincare #nontoxicbeauty #aesthetician #thenewnatural #holistichealth #holisticskincare #instabeauty #cleanskincare #skincareroutine #skincareproducts  #cleanskincare #beautyblogger  #antiagingskincare #facialtreatment #crueltyfree #skincarecommunity #esthetician #facialoil  #milkcleanser ⠀
5 60 4 weeks ago
The new natural™ at sonäge is our commitment to creating the safest, most environmental-friendly, natural, non-toxic and highly-effective products on the market. we balance the best in skincare science with mother nature’s bounty, as we harness the restorative and renewing power of botanical oils to create rich and unique aromas to enhance the sonage experience for our customers.⠀

our customers care deeply about what they put into their bodies and we are passionate about what we put into our products. we have been raising the bar even higher by aligning our brand with the environmental working group, supporting ewg verified™, the gold standard in health and wellness certification.⠀

sonäge's products contain no nasties like parabens, petrochemicals, sulfate, gmos, phthalates, oxybenzone. you’ll never find microbeads, which can imbed in your pores and harm the environment, or harsh chemicals and toxins in our formulas. instead, we use natural alternatives to keep our products stable and fresh, such as burdock root, honey suckle, and tea tree oil. and because we think being kind is beautiful, our products have always been cruelty-free and vegan-friendly.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
#lifeissweet #ewg #skincare #sonage #sonageskincare #naturalbeauty #healthylifestyle #greenbeautyblogger #greenbeauty #naturalbeauty #skincare #naturalskincare #nontoxicbeauty #aesthetician #thenewnatural #holistichealth #holisticskincare #instabeauty #cleanskincare #skincareroutine #skincareproducts #cleanskincare #beautyblogger #antiagingskincare #facialtreatment #crueltyfree #skincarecommunity #esthetician #facialoil #milkcleanser

@avillamegs

avillamegs
Valley of Fire, Nevada.  One of our stops on our road trip.  Had to take the obligatory
2 18 4 weeks ago
Valley of fire, nevada. one of our stops on our road trip. had to take the obligatory "road shot" for our road trip 😁
#valleyoffire #roadtrip #lifeissweet #crazyaboutlife #thereandbackagain

@lapostreriagdl

lapostreriagdl
🥛
¿Desayunas con nosotros?
🥯 ¡Comienza el día con la mejor experiencia dulce o salada!
🕘 Abrimos a las 9h de la mañana.
📸 Yogurt con miel, frutas y flores.
Cremosidad, dulzor y frescor en una propuesta completa y deliciosa 💥😋
Tenemos adeptos a este desayuno; ¿eres uno de ellos? 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️ #lapostreriagdl #lifeissweet #desayuno
6 1,014 4 weeks ago
🥛
¿desayunas con nosotros?
🥯 ¡comienza el día con la mejor experiencia dulce o salada!
🕘 abrimos a las 9h de la mañana.
📸 yogurt con miel, frutas y flores.
cremosidad, dulzor y frescor en una propuesta completa y deliciosa 💥😋
tenemos adeptos a este desayuno; ¿eres uno de ellos? 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️ #lapostreriagdl #lifeissweet #desayuno

@blonde_eats_world

blonde_eats_world
Celebrating fall (more like winter here in Chicago) with this delicious homemade Moose Munch using popcorn from @lesserevilsnacks. They have so many great flavors that I can’t wait to make into festive and fun holiday treats. Making chocolate caramel corn is way more enjoyable than meal prepping lunch for work
23 112 4 weeks ago
Celebrating fall (more like winter here in chicago) with this delicious homemade moose munch using popcorn from @lesserevilsnacks. they have so many great flavors that i can’t wait to make into festive and fun holiday treats. making chocolate caramel corn is way more enjoyable than meal prepping lunch for work

@cenwenisabelle

cenwenisabelle
Bonjour, et hop, une petite soupe saine et gourmande, accompagnée de chips de carottes croustillantes, ça vous tente ?
C'est par ici ! http://cenwen.fr/2018/11/14/veloute-de-carottes/
Belle et douce journée :)
#recette #recipe #food #instafood ##hello #cenwen #LifeIsBeautiful #simplement #SimpleLife #VivreMieux #SimplementCenwen #happyness #LifeIsSweet #LifeIsZen #MoneyCanNotBuyHappiness #VivreMieux #soup #veggie #winter
5 48 4 weeks ago
Bonjour, et hop, une petite soupe saine et gourmande, accompagnée de chips de carottes croustillantes, ça vous tente ?
c'est par ici ! http://cenwen.fr/2018/11/14/veloute-de-carottes/
belle et douce journée :)
#recette #recipe #food #instafood ##hello #cenwen #lifeisbeautiful #simplement #simplelife #vivremieux #simplementcenwen #happyness #lifeissweet #lifeiszen #moneycannotbuyhappiness #vivremieux #soup #veggie #winter

@egadioniputri

egadioniputri
The first VS the second at the same gestational age: 30 weeks. It’s clear which one was well prepared by seeing the differences: dresscode, property, camera quality, pose, location 🤣.
.
.
Dua foto ini menggambarkan secara gamblang nasib anak kedua yang serba disantaiin. Wkwk.. nggak ada plan pemotretan, nggak ada kembaran baju, nggak punya properti, lokasi seadanya di depan mall, pakai hape dan tongsis ber-tripod yg rusak jadi diberdiriin lalu diganjal botol minum 🙄. Maaf ya, adek.. percayalah ini cuma hal sepele yang nggak ada hubungannya dengan lebih sedikitnya cinta Mama Papa ke kamu nanti. InsyaaAllah sayangnya sama kaya ke mas Musa, perhatiannya juga nggak dibedain, prioritas sesuai dengan kebutuhan kalian, dan secara pribadi Mama punya feeling N bakal jadi pribadi yang lebih mandiri dan ‘nrimo’ daripada kakakmu karena selama di perut pun udah terbiasa bantu Mama ngurusin si mas, gonjang-ganjing di dalem pas naik sepeda ke sana kemari sejak 10 minggu. Belum lagi dengar suara cempreng Mama atau abangmu kalo lagi melting down. 😆
.
.
Sekilas tentang kontrol kehamilan di Jepang (maaf buat yang nanyain, belum sempat nulis lagi di blog 🙈)
..
Kalo versi RS ijk, di usia 28-31 minggu udah disuruh nyiapin hospital bag (tas bawaan barang ke RS).
..
Usia kehamilan dihitung 10 bulan, bukan 9 bulan. Jadi saya dianggap udah 8 bulan.
..
Trimester 1 dan 3 kontrol tiap 2 minggu sekali, trimester 3 diselang-seling antara dokter dan bidan. Trimester 2 cuma sebulan sekali aja.
..
Kenaikan BB maksimal scr umum 10-11 kg, tapi di panduan sebenarnya tergantung BB awal. Dokter sini strict soal ini kalo udah over naiknya.
..
Nggak ada vitamin/suplemen yg diresepin/dianjurkan (asumsi orjep makannya udah proper), jadi kita inisiatif sendiri beli asam folat, zat besi, kalsium, multivitamin, dsb.
..
Tiap kontrol harus pake voucher dr pemerintah kalo mau dapat subsidi biaya.
..
Tes genetik ga ada / ga ditawarkan, adanya kewajiban bayar asuransi buat jaga-jaga kalo anaknya cacat (spesifik “cerebral palsy” —> ini masih ga ngerti kalo kondisi lainnya gimana).
..
Tipikal dokter-dokter di sini kaya di Amrik: “lu nggak nanya gue ga jelasin” dan “ga ada problem ga ada komentar” 😁.
23 149 4 weeks ago
The first vs the second at the same gestational age: 30 weeks. it’s clear which one was well prepared by seeing the differences: dresscode, property, camera quality, pose, location 🤣.
.
.
dua foto ini menggambarkan secara gamblang nasib anak kedua yang serba disantaiin. wkwk.. nggak ada plan pemotretan, nggak ada kembaran baju, nggak punya properti, lokasi seadanya di depan mall, pakai hape dan tongsis ber-tripod yg rusak jadi diberdiriin lalu diganjal botol minum 🙄. maaf ya, adek.. percayalah ini cuma hal sepele yang nggak ada hubungannya dengan lebih sedikitnya cinta mama papa ke kamu nanti. insyaaallah sayangnya sama kaya ke mas musa, perhatiannya juga nggak dibedain, prioritas sesuai dengan kebutuhan kalian, dan secara pribadi mama punya feeling n bakal jadi pribadi yang lebih mandiri dan ‘nrimo’ daripada kakakmu karena selama di perut pun udah terbiasa bantu mama ngurusin si mas, gonjang-ganjing di dalem pas naik sepeda ke sana kemari sejak 10 minggu. belum lagi dengar suara cempreng mama atau abangmu kalo lagi melting down. 😆
.
.
sekilas tentang kontrol kehamilan di jepang (maaf buat yang nanyain, belum sempat nulis lagi di blog 🙈)
..
kalo versi rs ijk, di usia 28-31 minggu udah disuruh nyiapin hospital bag (tas bawaan barang ke rs).
..
usia kehamilan dihitung 10 bulan, bukan 9 bulan. jadi saya dianggap udah 8 bulan.
..
trimester 1 dan 3 kontrol tiap 2 minggu sekali, trimester 3 diselang-seling antara dokter dan bidan. trimester 2 cuma sebulan sekali aja.
..
kenaikan bb maksimal scr umum 10-11 kg, tapi di panduan sebenarnya tergantung bb awal. dokter sini strict soal ini kalo udah over naiknya.
..
nggak ada vitamin/suplemen yg diresepin/dianjurkan (asumsi orjep makannya udah proper), jadi kita inisiatif sendiri beli asam folat, zat besi, kalsium, multivitamin, dsb.
..
tiap kontrol harus pake voucher dr pemerintah kalo mau dapat subsidi biaya.
..
tes genetik ga ada / ga ditawarkan, adanya kewajiban bayar asuransi buat jaga-jaga kalo anaknya cacat (spesifik “cerebral palsy” —> ini masih ga ngerti kalo kondisi lainnya gimana).
..
tipikal dokter-dokter di sini kaya di amrik: “lu nggak nanya gue ga jelasin” dan “ga ada problem ga ada komentar” 😁.

@tsaisin0502

tsaisin0502
좋은 당신이있어 행복한 하루♡
We are happy because of you♡
#sweetshot #lifeissweet #etudehousetaiwan #我的閃亮假期 #sweetshot #shinnyvacation #我的閃亮假期
2 61 4 weeks ago
좋은 당신이있어 행복한 하루♡
we are happy because of you♡
#sweetshot #lifeissweet #etudehousetaiwan #我的閃亮假期 #sweetshot #shinnyvacation #我的閃亮假期

@cantinhodazaza

cantinhodazaza
Para adoçar a timeline...Sonho...Sonho de Padaria...uma
30 150 4 weeks ago
Para adoçar a timeline...sonho...sonho de padaria...uma "inspiração vintage" (impossível não ter boas lembranças) ... porquê o feriadão tá chegando!!!!! bom feriado!!!!
.
😋#sonhosdepadaria #vintage #lifeissweet #clássicosdepadaria #padariagourmet #delíciasdepadaria #padaria #prettyfood #porqueavidaédoce #saberviver #minhacasaessemes #donasladies #clubedasblogueiras #clubedasamiigas #amigasprendadas #vizinhasdolar #vizinhasdoinsta #donasdecasadivas #cantinhodazaza

@etudehousetaiwan

etudehousetaiwan
🎄星光閃爍~璀璨眼彩盤🤩
一盤9色,日常活動~夜晚趴踢~只需要一盤通通搞定😜
#你試色了嗎
#etudehousetaiwan 
#星光閃爍 
#lifeissweet
0 329 4 weeks ago
🎄星光閃爍~璀璨眼彩盤🤩
一盤9色,日常活動~夜晚趴踢~只需要一盤通通搞定😜
#你試色了嗎 #etudehousetaiwan
#星光閃爍
#lifeissweet

@anna10241206

anna10241206
帶上閃亮的耳環跟手鍊去參加派對( ˘ ³˘)♡
#etudehousetaiwan #sweetshot #lifeissweet #我的閃亮假期
1 50 4 weeks ago
帶上閃亮的耳環跟手鍊去參加派對( ˘ ³˘)♡
#etudehousetaiwan #sweetshot #lifeissweet #我的閃亮假期