Loading...
Jngan berharap
.
Follow @igbudak_twitter untk ayt yg mnarik
.
Pst / Tag Friends⬇
#nakbebel #quote #malaysia #pickupline #likeforlike #likeforfollow #followforfollow #9gag #tshirtkoyak
15 2,058 23 hours ago
Jngan berharap . follow @igbudak_twitter untk ayt yg mnarik . pst / tag friends⬇ #nakbebel #quote #malaysia #pickupline #likeforlike #likeforfollow #followforfollow #9gag #tshirtkoyak
抱不到你,就先抱包🎒
.
#lancasterparismy 
#lancastermoments 
#1stflagshipstore
156 28,867 4 days ago
抱不到你,就先抱包🎒 . #lancasterparismy #lancastermoments #1stflagshipstore
Power jugak Shin Chan mengayat perempuan 😂 #dubbingmerapu #madlipz #pickupline #ciaciacia
1,201 33,898 3 weeks ago
Power jugak shin chan mengayat perempuan 😂 #dubbingmerapu #madlipz #pickupline #ciaciacia
Minyak saya dah isi ,
.
Awak bila nak isi kekosongan hati saya 😆
.
#pickupline #kualalumpur #malamminggu #caripasal #nissan #skyline #gtr35 #r35pect #bossbabe #bossbaby #ladyboss #mekkelate
9 2,287 5 days ago
Minyak saya dah isi , . awak bila nak isi kekosongan hati saya 😆 . #pickupline #kualalumpur #malamminggu #caripasal #nissan #skyline #gtr35 #r35pect #bossbabe #bossbaby #ladyboss #mekkelate
I guess u need ME. Why? Because you are lacking  vitamin ME.  #pickupline #ciaciacia #nohardfeeling
3 77 9 hours ago
I guess u need me. why? because you are lacking vitamin me. #pickupline #ciaciacia #nohardfeeling
Hey can I stay at your place? No hobo. 😏✨
5 438 Yesterday
Hey can i stay at your place? no hobo. 😏✨
Bawal or shawl? Hmm.😂
Background:@bellealyahya
.
Yang sedang merindu tu, jemputlah follow. 👇
.
@menahanrindu_
@menahanrindu_
@menahanrindu_
#pickuplines
#pickupline
4 1,764 September 2017
Bawal or shawl? hmm.😂 background:@bellealyahya . yang sedang merindu tu, jemputlah follow. 👇 . @menahanrindu_ @menahanrindu_ @menahanrindu_ #pickuplines #pickupline
330 18,277 3 weeks ago
"bila kawan tak ajak be like.." . tag kawan korang yang tau2 nak marah mcm alip. tak ajak marah, ape? ingat semua nak kena ajak kau! hahahah tag tag. . @hadi_fayyadh penulis best seller 'semusim di barzakh & ketika azazil berputus asa.. dan buku terbaru yg bertajuk semusim di mahsyar.. haa.. kami pun jual buku tu.. berminat boleh follow @teegabuku dan wasap terus di 012 901 2004 . w/ @alifteega @irmanbahrudden x @daihakim_ @dhirarzainal . ilmu tambahan. . 1) minta maaf ni bukan bererti kita salah dan orang lain betul tapi ia membuktikan betapa kita menghargai satu perhubungan, ukhuwah yang allah berikan. . 2) jangan marah, tahan, beri kemaafan. mungkin kalau kawan kita tak ajak lepak, tak ajak keluar mungkin dia taknak ganggu kita. kita kan study kononnya lah hahahah. hsnudzan. dia tak lupa kan kita tapi mungkin dia tak suka kita ada, kita suka bising, buat lawak bodo hahahah. lawak ja noh. maafkan alip . 3) bila kita dapat ukhuwah, tak kra dengan siapa pun, kita jaga. jangan sebab benda simple kita korbankan. sentiasa cari penyelesaian dan berbaik dengan kawan. jaga nikmat persahabatan. kerana ukhuwah tu yang akan jaga kita di yaumul akhirah . 4) minta maaf lah dulu, buang ego tu. memang susah. tapi learn ho to get rid of your ego. cara dia mcm mana bila marah ? ambil wudhu, pegang quran letak dekat dada. baca alfatihah slowly. insyaallah jadi. ni tips teega ni. memang takda ulama yg ckp tapi taktau kenapa bila abam2 teega buat jadi hahaha. try lah . follow dan like @teega.my : ali sado(@irmanbahrudden) / alep(@alifteega) / dhirar(@dhirarzainal) . in sya allah ✅ usaha kearah kebaikan ✅ sentiasa istiqamah ✅ tagkan rakan anda . #sharingilmubersamateega #teegamy #teegadakwah #berteegalebihbaik #malayvines #kakisembang #pickupline #chia #nahsetepek #justinbieber #bigbang #kpop #beliebers #mirafilzah #hambekkau #deep #vineinsaf #vinedakwah #motifviral #ma nnequinchallenge #unic #nasyid #ggv #gemagegarvaganza #karnivalgengmasjid #kgm
Piala rugbi awk dah menang,
TaPi hati awak sy dah menang!! Chia chia chia 🐒

Congrats guys!! So proud of u & your team!! 😄
X sia2 jdi tukang jge barang x brbyar.. hahahaha

#pickupline
#siscuba
#doayangbaik2
12 239 4 days ago
Piala rugbi awk dah menang, tapi hati awak sy dah menang!! chia chia chia 🐒 congrats guys!! so proud of u & your team!! 😄 x sia2 jdi tukang jge barang x brbyar.. hahahaha #pickupline #siscuba #doayangbaik2
“Nak tahu kenapa warna code SAFIA ni cantik sangat?” 💋
-
“Tak tahu. Apa sebab nya?” ☘️
-
“Sebab awak yang pakai lipstick ni pun dah cantik di mata saya.” ☘️
-
“Cia cia cia.” ☘️
-
“Jom grab ANASISM LIPCREAM sekarang. Lepas ni boleh sis bagi lagi pickup line yang lagi awesome 😆”
-
DM/WhatsApp 0129533491 for details ☘️
-
COD SHAH ALAM ☘️ #pickupline #anasism #anasismlipcream #anasismmy #anasismmalaysia #anasismshahalam
1 4 32 minutes ago
“nak tahu kenapa warna code safia ni cantik sangat?” 💋 - “tak tahu. apa sebab nya?” ☘️ - “sebab awak yang pakai lipstick ni pun dah cantik di mata saya.” ☘️ - “cia cia cia.” ☘️ - “jom grab anasism lipcream sekarang. lepas ni boleh sis bagi lagi pickup line yang lagi awesome 😆” - dm/whatsapp 0129533491 for details ☘️ - cod shah alam ☘️ #pickupline #anasism #anasismlipcream #anasismmy #anasismmalaysia #anasismshahalam
Last stock
.
Follow @igbudak_twitter untk ayt yg mnarik
.
Pst / Tag Friends⬇
#nakbebel #quote #malaysia #pickupline #likeforlike #likeforfollow #followforfollow #9gag #tshirtkoyak
0 746 2 hours ago
I missed mikeys birthday I feel like such a bad fan. I love him and them all with my heart whole heartily. I love his hair styles and just everything about h. I especially love his titanic pick up line, my absolute favourite. 
#michael#clifford#michaelclifford #love#titanic#band#5sos#5secondsofsummer#pickupline#funny#rock#punk#faves#hairstyle#colour#hair#favouriteband
0 9 4 hours ago
I missed mikeys birthday i feel like such a bad fan. i love him and them all with my heart whole heartily. i love his hair styles and just everything about h. i especially love his titanic pick up line, my absolute favourite. #michael#clifford#michaelclifford #love#titanic#band#5sos#5secondsofsummer#pickupline#funny#rock#punk#faves#hairstyle#colour#hair#favouriteband
I live for these corny nerdy pickup lines. 
#sublime #sublimation #gaz #solid #science #puns #pickupline
0 5 6 hours ago
I live for these corny nerdy pickup lines. #sublime #sublimation #gaz #solid #science #puns #pickupline
🐐@obviousgoat🐐lololol
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
#pickupline#slime#slimepoking#slimepressing#cheesy#pickup#lines#like4like#funny#dog#cat#meme#memes#lol#cute
0 10 6 hours ago
🐐@obviousgoat🐐lololol - - - - - - - - - - #pickupline#slime#slimepoking#slimepressing#cheesy#pickup#lines#like4like#funny#dog#cat#meme#memes#lol#cute
Apa beza tupai dngn awk?
Tak tahu
Tupai melompat ke pokok lain...awak melompat masuk dalam hati saya..
#pickupline #selamattengahari #tupaiekorpendek #sukasuka #diamakhlukallah #jagamcmdirisendiri..#sepahtupickupline
1 17 9 hours ago
Apa beza tupai dngn awk? tak tahu tupai melompat ke pokok lain...awak melompat masuk dalam hati saya.. #pickupline #selamattengahari #tupaiekorpendek #sukasuka #diamakhlukallah #jagamcmdirisendiri..#sepahtupickupline
I guess u need ME. Why? Because you are lacking  vitamin ME.  #pickupline #ciaciacia #nohardfeeling
3 77 9 hours ago
I guess u need me. why? because you are lacking vitamin me. #pickupline #ciaciacia #nohardfeeling
@Regranned from @teega.my -
0 13 9 hours ago
@regranned from @teega.my - "bila kawan tak ajak be like.." . tag kawan korang yang tau2 nak marah mcm alip. tak ajak marah, ape? ingat semua nak kena ajak kau! hahahah tag tag. . @hadi_fayyadh penulis best seller 'semusim di barzakh & ketika azazil berputus asa.. dan buku terbaru yg bertajuk semusim di mahsyar.. haa.. kami pun jual buku tu.. berminat boleh follow @teegabuku dan wasap terus di 012 901 2004 . w/ @alifteega @irmanbahrudden x @daihakim_ @dhirarzainal . ilmu tambahan. . 1) minta maaf ni bukan bererti kita salah dan orang lain betul tapi ia membuktikan betapa kita menghargai satu perhubungan, ukhuwah yang allah berikan. . 2) jangan marah, tahan, beri kemaafan. mungkin kalau kawan kita tak ajak lepak, tak ajak keluar mungkin dia taknak ganggu kita. kita kan study kononnya lah hahahah. hsnudzan. dia tak lupa kan kita tapi mungkin dia tak suka kita ada, kita suka bising, buat lawak bodo hahahah. lawak ja noh. maafkan alip . 3) bila kita dapat ukhuwah, tak kra dengan siapa pun, kita jaga. jangan sebab benda simple kita korbankan. sentiasa cari penyelesaian dan berbaik dengan kawan. jaga nikmat persahabatan. kerana ukhuwah tu yang akan jaga kita di yaumul akhirah . 4) minta maaf lah dulu, buang ego tu. memang susah. tapi learn ho to get rid of your ego. cara dia mcm mana bila marah ? ambil wudhu, pegang quran letak dekat dada. baca alfatihah slowly. insyaallah jadi. ni tips teega ni. memang takda ulama yg ckp tapi taktau kenapa bila abam2 teega buat jadi hahaha. try lah . follow dan like @teega.my : ali sado(@irmanbahrudden) / alep(@alifteega) / dhirar(@dhirarzainal) . in sya allah ✅ usaha kearah kebaikan ✅ sentiasa istiqamah ✅ tagkan rakan anda . #sharingilmubersamateega #teegamy #teegadakwah #berteegalebihbaik #malayvines #kakisembang #pickupline #chia #nahsetepek #justinbieber #bigbang #kpop #beliebers #mirafilzah #hambekkau #deep #vineinsaf #vinedakwah #motifviral #ma nnequinchallenge #unic #nasyid #ggv #gemagegarvaganza #karnivalgengmasjid #kgm - #regrann
Kids need a love.....😙😙
#love
#pickupline
#termenungapetuu
#missu❤️
6 28 10 hours ago
Kids need a love.....😙😙 #love #pickupline #termenungapetuu #missu❤️
#pickupline
1 8 10 hours ago
This needs to be my next pick up line on my next bf one day!
#pickupline #tealover #tea #maybe
0 9 11 hours ago
This needs to be my next pick up line on my next bf one day! #pickupline #tealover #tea #maybe
Don't be a chicken.
4 165 12 hours ago
Don't be a chicken.
Pssssh you need a new #pickupline 💁
Cause I make my own money! No need for a #sugardaddy 😄😂 or
1 3 13 hours ago
Pssssh you need a new #pickupline 💁 cause i make my own money! no need for a #sugardaddy 😄😂 or "sugardadi!" lol! i brings home the bacon! 🥓🐖
I'm doing a final art project on modern dating culture and one of my pieces is going to be a collage of trashy DMs so send me ur sleaziest pick up lines in the name of art pls & thx
#pickupline #dating #artproject #pleasehelp #becreepy #forart
1 34 13 hours ago
I'm doing a final art project on modern dating culture and one of my pieces is going to be a collage of t****y dms so send me ur sleaziest pick up lines in the name of art pls & thx #pickupline #dating #artproject #pleasehelp #becreepy #forart