Loading...
Takde la smpai suka..kan?
.
Pst / Tag Friends⬇
#nakbebel #quote #malaysia #pickupline #likeforlike #likeforfollow #followforfollow #9gag #tshirtkoyak
16 1,185 22 hours ago
86 5,313 Yesterday
"bila tackle awek cara drama pukul 7 petang be like.." . jom tag kawan korang yang guna cara ni untuk tackle awek. . @hadi_fayyadh penulis best seller 'semusim di barzakh & ketika azazil berputus asa.. dan buku terbaru yg bertajuk semusim di mahsyar.. haa.. kami pun jual buku tu.. berminat boleh follow @teegabuku dan wasap terus di 012 901 2004 . w/ @alifteega @irmanbahrudden @dhirarzainal . ilmu tambahan. . 1) cara islam bila mana kita suka pada seseorang terus pergi dekat ibu ayah dia dan sampaikan hasrat kita. moga2 dengan cara itu kita akan mendapat keredhaan allah. . 2) jangan sesekali kita menghampiri zina kerana perbuatan itu adalah perbuatan keji dan dimurkai allah azza wajal. . 3) di yaumul mahsyar nanti sekiranya kita tidak taat pada apa yang diperintahkan oleh allah maka pastinya kita akan mendapat azab yang pedih. tetapi sekiranya kita menjaga allah dengan mentaati allah sudah pastinya, allah menjaga kita dari dunia hingga ke alam kubur dan seterysnya di yaumul mahsyar dan akhirnya dihadiahkan syurga. . follow dan like @teega.my : ali sado(@irmanbahrudden) / alep(@alifteega) / dhirar(@dhirarzainal) . in sya allah βœ… usaha kearah kebaikan βœ… sentiasa istiqamah βœ… tagkan rakan anda . #sharingilmubersamateega #teegamy #teegadakwah #berteegalebihbaik #malayvines #kakisembang #pickupline #chia #nahsetepek #justinbieber #bigbang #kpop #beliebers #mirafilzah #hambekkau #deep #vineinsaf #vinedakwah #motifviral #mannequinchallenge #unic #nasyid #ggv #gemagegarvaganza #karnivalgengmasjid #kgm
πŸ˜‚ tag a friend -
-
Follow for more @pickuplinehub
-
-
-
-
#funny#likeforlike#pickupline#pua #meme#pickupgame#pulh#420#lmao#f4f#l4l #followme
2 12,475 9 hours ago
πŸ˜‚ tag a friend - - follow for more @pickuplinehub - - - - #funny#likeforlike#pickupline#pua #meme#pickupgame#pulh#420#lmao#f4f#l4l #followme
Bawal or shawl? Hmm.πŸ˜‚
Background:@bellealyahya
.
Yang sedang merindu tu, jemputlah follow. πŸ‘‡
.
@menahanrindu_
@menahanrindu_
@menahanrindu_
#pickuplines
#pickupline
2 1,353 3 days ago
Bawal or shawl? hmm.πŸ˜‚ background:@bellealyahya . yang sedang merindu tu, jemputlah follow. πŸ‘‡ . @menahanrindu_ @menahanrindu_ @menahanrindu_ #pickuplines #pickupline
8 321 9 hours ago
"going to whole foods, want me to pick you up anything?" 😏
On a scale of 1 to 10.. you're a 9 and I'm the 1 you need 😎😏 .
πŸ’™Use CHOP15 on the website from @rnd_paws if you also want to be this stylish πŸ’™
29 1,418 Yesterday
On a scale of 1 to 10.. you're a 9 and i'm the 1 you need 😎😏 . πŸ’™use chop15 on the website from @rnd_paws if you also want to be this stylish πŸ’™
Beranikan diri
.
Pst / Tag Friends⬇
#nakbebel #quote #malaysia #pickupline #likeforlike #likeforfollow #followforfollow #9gag #tshirtkoyak
7 1,051 20 hours ago
Seminggu bekerja perlu ada satu offday. Tapi saya tak perlu offday dari mencintai awak.
#pickupline #ciaciacia #cakapjer #cakapketangan #adaakukesah #akusukakau #akucintakamu #kalaumenyampahsilalike #kalaunakmuntahlikedulu
2 43 4 hours ago
Seminggu bekerja perlu ada satu offday. tapi saya tak perlu offday dari mencintai awak. #pickupline #ciaciacia #cakapjer #cakapketangan #adaakukesah #akusukakau #akucintakamu #kalaumenyampahsilalike #kalaunakmuntahlikedulu
I thought your name was trash, but I all in to take you out. #pickupline #selfie #sundaynight #afterwork
0 3 7 hours ago
I thought your name was trash, but i all in to take you out. #pickupline #selfie #sundaynight #afterwork
One hell of a #pickupline
1 11 7 hours ago
One hell of a #pickupline
πŸ’ž I love pick up lines tbh πŸ’• gimme your best one and let's see who wins πŸ˜‚
.
.
.
.
.
#anime #animeart #aesthetic #aesthetics #kawaii #chibi #manga #cosplay #japan #cute #tumblr #nerd #geek #otaku #weeaboo #indie #pastel #pastelaesthetic #vaporwave #edit #pink #sky #beautiful #clouds #love #pun #pickupline
0 70 7 hours ago
πŸ’ž i love pick up lines tbh πŸ’• gimme your best one and let's see who wins πŸ˜‚ . . . . . #anime #animeart #aesthetic #aesthetics #kawaii #chibi #manga #cosplay #japan #cute #tumblr #nerd #geek #otaku #weeaboo #indie #pastel #pastelaesthetic #vaporwave #edit #pink #sky #beautiful #clouds #love #pun #pickupline
8 321 9 hours ago
"going to whole foods, want me to pick you up anything?" 😏
I wonder if this is an effective way of picking up ladies? Found in a 
Wal-mart dressing room. 
#walmart #lonleyguy #pickupline #email #manseekingwoman
0 11 13 hours ago
I wonder if this is an effective way of picking up ladies? found in a wal-mart dressing room. #walmart #lonleyguy #pickupline #email #manseekingwoman
Dem strains play through the night - lately  rough places have been easy to find... πŸ”«
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#photography #selfie #eye #green #lesbian #taken #homo #hamburg #reeperbahn #zuhause #umdieecke #gefÀhrlichespflaster #balkonphoto #songwriting #pickupline #guitarneeded 🎸
0 15 13 hours ago
Dem strains play through the night - lately rough places have been easy to find... πŸ”« . . . . . . . . . #photography #selfie #eye #green #lesbian #taken #h**o #hamburg #reeperbahn #zuhause #umdieecke #gefährlichespflaster #balkonphoto #songwriting #pickupline #guitarneeded 🎸
Tag 2 friends -
-
Follow for more @pickuplinehub
-
-
-
-
#funny #likeforlike #pickupline #pua #meme #pickupgame #pulh #420 #lmao
2 204 15 hours ago
Tag 2 friends - - follow for more @pickuplinehub - - - - #funny #likeforlike #pickupline #pua #meme #pickupgame #pulh #420 #l**o
Are you netflix because i could watch you for hours ❀!
#PICKUPLINE
1 52 16 hours ago
Are you netflix because i could watch you for hours ❀! #pickupline
Best #pickupline this #navratri2017 you can use: Feed me nachos and salsa dance with me πŸ˜πŸ’ƒ #okaybye Thank me later! 
#Sunday #godsday #cheatday #nachos #salsa #food #dance #clickeshwari #dailydoodle #doodle #art
0 22 16 hours ago
Best #pickupline this #navratri2017 you can use: feed me nachos and salsa dance with me πŸ˜πŸ’ƒ #okaybye thank me later! #sunday #godsday #cheatday #nachos #salsa #food #dance #clickeshwari #dailydoodle #doodle #art
4 486 17 hours ago
"bila orang kata dekat kita be like.." . jom tag sahabat2 kita. sampaikan walaupun satu ayat. moga2 kita mendapat pahala insyaallah. . @hadi_fayyadh penulis best seller 'semusim di barzakh & ketika azazil berputus asa.. dan buku terbaru yg bertajuk semusim di mahsyar.. haa.. kami pun jual buku tu.. berminat boleh follow @teegabuku dan wasap terus di 012 901 2004 . w/ @alifteega @irmanbahrudden @dhirarzainal x @imammudahassan . ilmu tambahan. . 1) bila ada yang maki, hina, caci kita. jangan sesekali kita membalasnya dengan perbuatan keji atau kata-kata yang kesat. sebaliknya, bersabar dantabah serta beri kemaafan kerana itulah sebenarnya ciri-ciri orang yang beriman. sekiranya kita membalas, jadi apa beza kita dan mereka yang mengkeji kita. sabar sahabat! . 2) bila kita ditegur, terima walau dari sesiapa pun. jangan lihat siapa yang tegur tapi lihat apa yang ditegur. nabi saw pesan, "terima lah teguran dari sesiapa pun walau dari orang yang berkulit hitam" pada zaman jahiliyah orang yang kulit hitam dianggap keji dan hina, apa yang dimaksudkan disi ialah, sehina mana pun yang menegur kita, ambillah buat bekalan dan pedoman. kerana kita tidak boleh tahu kesalahan kita dimata kita tapi di mata orang lain banyak kesalahan yang perlu di tegur. . 3) jom sama2 kita pelajari al-quran. usaha sikit2 moga2 dengan usaha kita mendapat berkat dan rahmat allah. moga quran menjadi sahabat dan syafaat untuk kita. . 4) bila mana kita pelajari al-quran, bukan setakat baca ya, tapi juga tadabur iaitu faham, amal dan manfaatkan. insyaallah. itu sahaja yang nabi tggl iaitu quran dan hadith. sekiranya kita beramal tidak akan sesat selamanya. insyaallah . akhir sekali do not lose faith in allah❗ . follow dan like @teega.my : ali sado(@irmanbahrudden) / alep(@alifteega) / dhirar(@dhirarzainal) . in sya allah βœ… usaha kearah kebaikan βœ… sentiasa istiqamah βœ… tagkan rakan anda . #sharingilmubersamateega #teegamy #teegadakwah #berteegalebihbaik #malayvines #kakisembang #pickupline #chia #nahsetepek #justinbieber #bigbang #kpop #beliebers #mirafilzah #hambekkau #deep #vineinsaf #vinedakwah #motifviral #mannequinchallenge #unic #nasyid #ggv #gemagegarvaganza #karnivalgengmasjid #kgm