Loading...
你知道这衣服是什么material吗? #pickupline 😜😂
324 18,609 December 2017
你知道这衣服是什么material吗? #pickupline 😜😂
229 31,716 December 2017
"bila ada kawan kita yang semangat nak perjuangkan islam tapi..." . jangan patahkan semangat orang yang ada kesedaran. mungkin amalan dia lebih baik disisi allah. jangan suka2 ya. tag kawan anda . @hadi_fayyadh penulis best seller 'semusim di barzakh & ketika azazil berputus asa.. dan buku terbaru yg bertajuk semusim di mahsyar.. haa.. kami pun jual buku tu.. berminat boleh follow @teegabuku dan wasap terus di 012 901 2004 . . w/ @alifteega @irmanbahrudden @dhirarzainal . 1) perjuangkan islam tidak kira siapa. tidak kira amalan. tidak kira darjat. yang penting kesedaran untuk membangunkan islam. tanggungjawab kita untuk sentiasa tegakkan islam. jangan ambil mudah, kelak allah akanknows tanya di mana kita bila islam di caci, bila isla di hina, bila islam di sakiti, di mana kita sebagai umat islam. . . 2) dalam usaha kita menegakkan islam, perlu kita ingat hadith nabi, terdirinya islam atas lima perkara. iaitu antara daripadanya adalah solat 5 waktu. pelihara lah solat kita. jaga solat. ihafazillah yahfazka. . 3) ingat hadith nabi yang diriwayatkan oleh auf bin malik. dimana nabi saw menyebut tentang hari qiyamat. sahabat sebagaimana nabi ingatkan kepada kita. tanda qiyamat semakin hampir apabila baitulmaqdis telah ditawan. hari ini kita lihat apa yang terjadi? tingkatkan amalan sahabat, masa kita sudah tidak lama. moga istiqamah . akhir sekali do not lose faith in allah❗ . follow dan like @teega.my : ali sado (@irmanbahrudden ) / alep(@alifteega ) / dhirar(@dhirarzainal ) . in sya allah ✅ usaha kearah kebaikan ✅ sentiasa istiqamah ✅ tagkan rakan anda . #sharingilmubersamateega #teegamy #teegadakwah #berteegalebihbaik #malayvines #kakisembang #pickupline #chia #nahsetepek #justinbieber #bigbang #kpop #beliebers #mirafilzah #hambekkau #deep #vineinsaf #vinedakwah #motifviral #mannequinchallenge #unic #nasyid #ggv #gemagegarvaganza #karnivalgengmasjid #kgm
400 19,023 last month
"bila kawan minat kpop be likee..." . ada tak kawan korang macam ali ? hahahaha teruk sangat tu menangis tu. try tag kawan korang. . @hadi_fayyadh penulis best seller 'semusim di barzakh & ketika azazil berputus asa.. dan buku terbaru yg bertajuk semusim di mahsyar.. haa.. kami pun jual buku tu.. berminat boleh follow @teegabuku dan wasap terus di 012 901 2004 . . w/ @alifteega @irmanbahrudden @dhirarzainal . 1) menangis adalah fitrah manusia ketika mengalami kesedihan. menangis untuk orang yg meninggal itu boleh meskipun dengan suara tetapi bukan dengan jeritan atau kata2 yang seolah2 tidak menerima ketentuan ilahi. menangis ada adab-adabnya. . 2) nabi muhammad saw pernah menangisi kepergian putra baginda ibrahim ra. baginda menangis. “sesungguhnya mata akan meneteskan air dan hati akan bersedih. akan tetapi kami tidak akan mengatakan kecuali apa yang akan diredhai rabb kami dan sesungguhnya kami sungguh sangat sedih dengan kepergianmu wahai ibrahim.” (hr. al-bukhari) . 3) hadis di atas menunjukan bahwa bersedih atas meninggalnya seseorang diperbolehkan. sayyid sabiq rahimahullah dalam fiqh sunnah berkata, “para ulama sepakat, dibolehkan menangisi mayat jika tidak disertai teriakan dan ratapan.”, adapun sikap yang benar lagi terpuji yang harus dilakukan oleh seseorang tatkala ditimpa musibah adalah sabar, ridha dan ikhlas menghadapi ujian kematian seseorang, serta tetap berprasangka baik kepada allah ta’ala. . . follow dan like @teega.my : ali sado (@irmanbahrudden ) / alep(@alifteega ) / dhirar(@dhirarzainal ) . in sya allah ✅ usaha kearah kebaikan ✅ sentiasa istiqamah ✅ tagkan rakan anda . #sharingilmubersamateega #teegamy #teegadakwah #berteegalebihbaik #malayvines #kakisembang #pickupline #chia #nahsetepek #justinbieber #bigbang #kpop #beliebers #mirafilzah #hambekkau #deep #vineinsaf #vinedakwah #motifviral #mannequinchallenge #unic #nasyid #ggv #gemagegarvaganza #karnivalgengmasjid #kgm
168 17,993 last month
"bila kawan ajak pergi sambut tahun baru be likeee.." . korang sambut kat mana tu? share dekat komen dan jangan lupa tag kawan2 korang ya.! . @hadi_fayyadh penulis best seller 'semusim di barzakh & ketika azazil berputus asa.. dan buku terbaru yg bertajuk semusim di mahsyar.. haa.. kami pun jual buku tu.. berminat boleh follow @teegabuku dan wasap terus di 012 901 2004 . . w/ @alifteega @irmanbahrudden @dhirarzainal x @daihakim_ . 1) jom sama2 kita sambut tahun baru dengan penuh kesyukuran. sama2 kita ucap alhamdulillah atas kesempatan dan nikmat yang allah beri kepada kita. . 2) muhasabah diri kita bagaimana amalan kita. bagaimana kehidupan kita sebagai orang islam. moga2 muhasabah kita mampu memperbaiki diri kita di masa akan datang. jom!!! . 3) tanamkan azam baru dalam diri untuk jadi yang lebih baik pada masa handapan. tingkatkan ilmu. perbaiki amalan. perbetul ibadat. cantikkan akhlaq. sempurnakan iman. . 4) share apa azam korang di komen. insyaallah kita aminkan beramai ramai "amin! amin !" . follow dan like @teega.my : ali sado (@irmanbahrudden ) / alep(@alifteega ) / dhirar(@dhirarzainal ) . in sya allah ✅ usaha kearah kebaikan ✅ sentiasa istiqamah ✅ tagkan rakan anda . #sharingilmubersamateega #teegamy #teegadakwah #berteegalebihbaik #malayvines #kakisembang #pickupline #chia #nahsetepek #justinbieber #bigbang #kpop #beliebers #mirafilzah #hambekkau #deep #vineinsaf #vinedakwah #motifviral #mannequinchallenge #unic #nasyid #ggv #gemagegarvaganza #karnivalgengmasjid #kgm
87 16,644 last month
"apa cerita azam 2018 ? dah masuk bulan 2 ni.." . ada tak kawan korang yang macam dhirar ni ? azam bukan main tapi hampeh hahahaha. biasalah tu kan. pelahan2 lah. jom kita tag kawan2 kita.. . @hadi_fayyadh penulis best seller 'semusim di barzakh & ketika azazil berputus asa.. dan buku terbaru yg bertajuk semusim di mahsyar.. haa.. kami pun jual buku tu.. berminat boleh follow @teegabuku dan wasap terus di 012 901 2004 . w/ @alifteega @irmanbahrudden @dhirarzainal . 1) bila kawan kita dah ada azam untuk berubah untuk hijrah, jangan sesekali kita hancurkan harapan mereka. sebaliknya berilah semangat, nasihat dengan cara baik. bukan mudah untuk berubah perlu sokongan dari kawan2 juga, tapi kalau kawan2 tahu nak bash je, nak menjatuhkan orang, nak hentam orang, memang tak kemana lah berader tu. . 2) jadi lah kawan yang baik, kawan yang memimpin kawan ke syurga, kalau dia buat salah kita tegur cara baik. kalau dia buat benda baik kita turuti dia. kawan yang baik adalah kawan yang beri teguran. sebab apa? sebab dia taknak kawan dia kekal dalam kesalahan tersebut. tegur okay, tapi ingat!!! mesti cara yang baik. . 3) andai kita benar2 nak berubah kena ada usaha ya. jangan hanya bercakap di mulut tapi tiada usaha. mana ada hidayah datang mcm tu je, datang bergolek no! mana ada, hidayah hanya datang pada orang yang berusaha untuk dapatkan hidayah tersebut. okay! usaha lah jadi orang baik. hijrah ke jalan yang allah redha okay. usaha !!! . 4) btw ali pakai baju kurta dari @si_exclusive.hq . follow dan like @teega.my : ali sado (@irmanbahrudden ) / alep(@alifteega ) / dhirar(@dhirarzainal ) . in sya allah ✅ usaha kearah kebaikan ✅ sentiasa istiqamah ✅ tagkan rakan anda . #sharingilmubersamateega #teegamy #teegadakwah #berteegalebihbaik #malayvines #kakisembang #pickupline #chia #nahsetepek #justinbieber #bigbang #kpop #beliebers #mirafilzah #hambekkau #deep #vineinsaf #vinedakwah #motifviral #mannequinchallenge #unic #nasyid #ggv #gemagegarvaganza #karnivalgengmasjid #kgm
#FlirtingWeek
211 7,590 6 days ago
Best. Pickup. Line. Response. Ever. #Victorious
24 3,080 last month
Best. pickup. line. response. ever. #victorious
I dont know how to act, so dont judge 🙏😂Behind the scenes of the new song! #SKHT #aizatamdan #ciacia #pickupline
25 1,997 3 weeks ago
I dont know how to act, so dont judge 🙏😂behind the scenes of the new song! #skht #aizatamdan #ciacia #pickupline
sukasangat__

@sukasangat__

judd sufian
benda simple ja guys 😊😊
tag member korang 👇👇👇 #sukasangat 
#nasihat 
#pickupline 
#lawak 
#sedih
0 4 3 hours ago
Benda simple ja guys 😊😊 tag member korang 👇👇👇 #sukasangat #nasihat #pickupline #lawak #sedih
sukasangat__

@sukasangat__

judd sufian
InSyaAllah . amin❤❤
tag kawan korang di comment 👇👇👇👇👇 #sukasangat 
#nasihat 
#pickupline 
#lawak 
#sedih
1 8 3 hours ago
Insyaallah . amin❤❤ tag kawan korang di comment 👇👇👇👇👇 #sukasangat #nasihat #pickupline #lawak #sedih
sukasangat__

@sukasangat__

judd sufian
bagi nama untuk
geng perempuan  pulak 😊😊😊😊 tag kawan perempuan korang 
#sukasangat 
#nasihat
#pickupline 
#lawak
#sedih
0 4 3 hours ago
Bagi nama untuk geng perempuan pulak 😊😊😊😊 tag kawan perempuan korang #sukasangat #nasihat #pickupline #lawak #sedih
sukasangat__

@sukasangat__

judd sufian
bagus kalau dapat couple dengan orang yang memahami kita 😊😊😊 tag couple korang 👇👇👇 #sukasangat 
#nasihat
#pickupline
#lawak
#sedih
0 4 3 hours ago
Bagus kalau dapat couple dengan orang yang memahami kita 😊😊😊 tag couple korang 👇👇👇 #sukasangat #nasihat #pickupline #lawak #sedih
pickup__line__best

@pickup__line__best

pickup line
Setia.. #pickupline#loveyou#foreverloveyou#iloveyou
0 9 3 hours ago
Setia.. #pickupline#loveyou#foreverloveyou#iloveyou
platinumdarinapelindung

@platinumdarinapelindung

Darina Shower Scrub Kuantan
#PICKUPLINE DARINA SHOWER SCRUB

Member: Lin, petang nanti jom tengok wayang cerita
0 1 4 hours ago
#pickupline darina shower scrub member: lin, petang nanti jom tengok wayang cerita "buih-buih cinta". aku: malaslah. member: alaa, kenapa? aku: aku tengok buih-buih sabun darina shower scrub dalam bilik air pun dah boleh buat aku jatuh cinta! #platinumstokisdarina #darinashowerscrub #bodyscrubs #bodywhitening #lulurbadan #terapiinstagram
azlaila_my_

@azlaila_my_

azlaila_my_
#Pickupline**
0 7 4 hours ago
#pickupline**
nmaamaf

@nmaamaf

Najihah Babashah
Wife:
0 18 4 hours ago
Wife: " syg..keep straight don't belok-belok okay. " husband: " kenapa pulak don't belok-belok? " wife: "sebab..i nakkk.... straight.... ke hati syg..." hahaha😅 #chiachiachia #pickupline
byazrinaaa_kajang

@byazrinaaa_kajang

BAWAL SHAWL | TUDUNGRUFFLE
#tudungRuffle Haiiii koranggg! Come & lets shoppingggg! Meh tgk ig sis ada jual tudung brand #tudungruffle tawww khas utk peminat tudung bawal yg lebih up-to-date!

Tutorial 👉 #tutorialbyTR
Customer review 👉 #feedbackbyTL
Catalog 👉 @byazrinaaa.store_kajang
❗Postage everyday + free gift for every purchase!

Nak tengok latest stock? Whatapps sahaja sis #0182446109 or klik shj link at bio profile as above!
.
#shawl #shawlmurah #bawalplain #bawalswarovski #bawalshawl #bawalinstant #tudungbidang45 #bawalhijab #tudungbawal #tudungraya #raya2018 #tudungraya2018 #hijabtutorial #kajang #selangor #kualalumpur #kekasihpaksarela #lafazkankhalimahcintamu #syurgayangkedua #diatv3 #lawakviral #pickupline #bazarpaknil #abangnaktegur #panamadance
0 4 4 hours ago
#tudungruffle haiiii koranggg! come & lets shoppingggg! meh tgk ig sis ada jual tudung brand #tudungruffle tawww khas utk peminat tudung bawal yg lebih up-to-date! tutorial 👉 #tutorialbytr customer review 👉 #feedbackbytl catalog 👉 @byazrinaaa.store_kajang ❗postage everyday + free gift for every purchase! nak tengok latest stock? whatapps sahaja sis #0182446109 or klik shj link at bio profile as above! . #shawl #shawlmurah #bawalplain #bawalswarovski #bawalshawl #bawalinstant #tudungbidang45 #bawalhijab #tudungbawal #tudungraya #raya2018 #tudungraya2018 #hijabtutorial #kajang #selangor #kualalumpur #kekasihpaksarela #lafazkankhalimahcintamu #syurgayangkedua #diatv3 #lawakviral #pickupline #bazarpaknil #abangnaktegur #panamadance
nickjonas_nj

@nickjonas_nj

Nick Jonas Instagram Fanpage
On a scale from 1 to 10, you are a 9, and I’m the 1 you need. 
What a cheesy pick-up line. 🤦🏻‍♂️😆
Love you, Nick Jonas! 
Repost from @nickjonas 
#nj #nick #jonas #nickjonas #cheesy #pickupline #cute #handsome #hot #male #celebrity #idol #artist #singer #alphamale #helpme #19022018 #2018 #❤️ #😍 #babe #bae #jonasbrothers
4 46 5 hours ago
On a scale from 1 to 10, you are a 9, and i’m the 1 you need. what a cheesy pick-up line. 🤦🏻‍♂️😆 love you, nick jonas! repost from @nickjonas #nj #nick #jonas #nickjonas #cheesy #pickupline #cute #handsome #hot #male #celebrity #idol #artist #singer #alphamale #helpme #19022018 #2018 #❤️ #😍 #b**e #bae #jonasbrothers
tshirtkoyak_

@tshirtkoyak_

FANS SHJA
Sila berbangga👇
.
Follow @igbudak_twitter untk ayt yg mnarik
.
Pst / Tag Friends⬇
#nakbebel #quote #malaysia #pickupline #likeforlike #likeforfollow #followforfollow #9gag #tshirtkoyak
12 912 5 hours ago
Sila berbangga👇 . follow @igbudak_twitter untk ayt yg mnarik . pst / tag friends⬇ #nakbebel #quote #malaysia #pickupline #likeforlike #likeforfollow #followforfollow #9gag #tshirtkoyak
azmie_ae101

@azmie_ae101

J.E.M.I.K
kat sini x boleh parking..kalau sy nk parking kat hati 💓 awk boleh x 👉👈 #pickupline #palabana
1 24 5 hours ago
Kat sini x boleh parking..kalau sy nk parking kat hati 💓 awk boleh x 👉👈 #pickupline #palabana
bellvallone

@bellvallone

Belen Borda Vallone
💚💙Roses are red, violets are blue, if you were a Pokémon, I'd choose you 💙💚 #geek #pickupline #pokemon #nerdymonday #selfie #love #nerd #weird #picture #filter #makeup
0 32 6 hours ago
💚💙roses are red, violets are blue, if you were a pokémon, i'd choose you 💙💚 #geek #pickupline #pokemon #nerdymonday #selfie #love #nerd #weird #picture #filter #makeup
sukasangat__

@sukasangat__

judd sufian
saya masih doakan yang baik baik untuk awak yee 😊😊teg ex korang yg korang masih chat👇👇 #sukasangat
#nasihat
#lawak
#sedih
#pickupline
0 5 6 hours ago
Saya masih doakan yang baik baik untuk awak yee 😊😊teg ex korang yg korang masih chat👇👇 #sukasangat #nasihat #lawak #sedih #pickupline
sukasangat__

@sukasangat__

judd sufian
sentiasa bersyukur pada apa yang kita ada srkarang 😊 teg kawan korang 👇👇 #sukasangat
#nasihat
#lawak
#sedih
#pickupline
0 6 6 hours ago
Sentiasa bersyukur pada apa yang kita ada srkarang 😊 teg kawan korang 👇👇 #sukasangat #nasihat #lawak #sedih #pickupline
sukasangat__

@sukasangat__

judd sufian
lumrah manusia . manusia ni kan tak sempurna .
tag kawan korang

#sukasangat 
#nasihat
#lawak
#sedih
#pickupline
1 7 6 hours ago
Lumrah manusia . manusia ni kan tak sempurna . tag kawan korang #sukasangat #nasihat #lawak #sedih #pickupline