Loading...
Starbucks or Dunkins? ☕️ ☕️ ☕️ .
.
Collab with @maggiesabinehair & @she_runs_withscissors on @richannechristinemodel 🤘🏼
Used the @pulpriothair silver toner 1:1 with 10vol for 20 minutes on dry hair for the silver and custom Pulp colors underneath! @framar for the tools and @olaplex for strength!
27 1,941 17 hours ago
Starbucks or dunkins? ☕️ ☕️ ☕️ . . collab with @maggiesabinehair & @she_runs_withscissors on @richannechristinemodel 🤘🏼 used the @pulpriothair silver toner 1:1 with 10vol for 20 minutes on dry hair for the silver and custom pulp colors underneath! @framar for the tools and @olaplex for strength!
PASTEL PARADISE 🙌🏻🙌🏻🙌🏻 Repost by @headmastersacademylondon 
Hair @jonnyloveshair @gazzylondon @alfiehair @shivvvey 
Makeup @rebeccabmakeup 
Stylist @taheedkstylist 
Photo @richmilesphoto
#esteticalikes #pastelhair #pinkhair
15 1,739 Yesterday
🖤 V e n o m 🖤
▪EYES》
@nyxcosmeticsnordics Ultimate Shadow palette 'Brights'
@ofracosmetics × @nikkietutorials •@your_vanity Highlighter 'Glazed Donut'
@lasplashcosmetics Crystallized Glitter 'Between The Sheets // Use code TSIKI & save some 💲!
@theglitterarmy Black Hearts // Use code PETRAGLITTER & save some 💲!
@nyxcosmeticsnordics Hella Fine liner
@eyeko Rock Out & Lash Out mascara
@iconalashes 'About Last Night'
▪BROWS》
@anastasiabeverlyhills Brow Pomade 'Jet'
@eyeko Brow Gel

#pinkhair #glam #makeup #glammakeup #yellow
#heart #makeupaddict #motd #makeupoftheday #ofra #anastasiabeverlyhills #nyxcosmetics #acdc #finnishgirl #nyxcosmeticsnordics #abh #nikkietutorials #morphebabe #smashbox #pastelhair #glittermakeup #love #blacklips #glow #darkmakeup #glitter #darklips #greylips
52 2,534 13 hours ago
🖤 v e n o m 🖤 ▪eyes》 @nyxcosmeticsnordics ultimate shadow palette 'brights' @ofracosmetics × @nikkietutorials@your_vanity highlighter 'glazed donut' @lasplashcosmetics crystallized glitter 'between the sheets // use code tsiki & save some 💲! @theglitterarmy black hearts // use code petraglitter & save some 💲! @nyxcosmeticsnordics hella fine liner @eyeko rock out & lash out mascara @iconalashes 'about last night' ▪brows》 @anastasiabeverlyhills brow pomade 'jet' @eyeko brow gel #pinkhair #glam #makeup #glammakeup #yellow #heart #makeupaddict #motd #makeupoftheday #ofra #anastasiabeverlyhills #nyxcosmetics #acdc #finnishgirl #nyxcosmeticsnordics #abh #nikkietutorials #morphebabe #smashbox #pastelhair #glittermakeup #love #blacklips #glow #darkmakeup #glitter #darklips #greylips
The Spectrum 🌈🌈🌈 Hair by me, photo by @rejeanbrandt, model @janaroseerickson , makeup by @glowbylilli .
.
#btconeshot_unconventionalcolor18 #btconeshot_vibrant18 #btcbigshot_creativecolor18 #behindthechair #btcbigshot_haircolor18
124 3,168 8 hours ago
💀 Voodoo Glow 💀 90s inspired upstyle to show off the color palette in many different ways. As a 90s child, I always revert back to these sorts of styles. Muted goodness with a throw back edge. #behindthechair #thebtcteam #oneshot #btconeshot_festival18 #btconeshot_vibrant18 #btconeshot_upstyling18 #btconeshot_unconventionalcolor18 #btcbigshot_haircolor18 #btcbigshot_avantgarde18
15 650 5 hours ago
💀 voodoo glow 💀 90s inspired upstyle to show off the color palette in many different ways. as a 90s child, i always revert back to these sorts of styles. muted goodness with a throw back edge. #behindthechair #thebtcteam #oneshot #btconeshot_festival18 #btconeshot_vibrant18 #btconeshot_upstyling18 #btconeshot_unconventionalcolor18 #btcbigshot_haircolor18 #btcbigshot_avantgarde18
You can call me Cupid 💘💘💘 by @glamiris #esteticalikes #pinkhair #hairenvy
6 700 15 hours ago
You can call me cupid 💘💘💘 by @glamiris #esteticalikes #pinkhair #hairenvy
Get us rose-gold rapunzel curls right now. 😍🌹💰 Credit: Pinterest 📷 #rosegoldhair #balayage #balayagehair #hairinspiration #pinkhair
45 3,096 Yesterday
Get us rose-gold rapunzel curls right now. 😍🌹💰 credit: pinterest 📷 #rosegoldhair #balayage #balayagehair #hairinspiration #pinkhair
I’d rather be an old man’s sweetheart than a young man’s fool. #byebyeValentine
•
•
•
•
#drawing#art#zeichnung#sketch#characterdesign#fashionillustration#ootd#illustration#copic#stylefile#pinkhair#sketch#sketchbook #characterdesign#mangaart#conceptart#zeichnung#portrait#visualdevelopment#portrait#kinkypinky#sketchbook
7 2,130 14 hours ago
I’d rather be an old man’s sweetheart than a young man’s fool. #byebyevalentine • • • • #drawing#art#zeichnung#sketch#characterdesign#fashionillustration#ootd#illustration#copic#stylefile#pinkhair#sketch#sketchbook #characterdesign#mangaart#conceptart#zeichnung#portrait#visualdevelopment#portrait#kinkypinky#sketchbook
hijabestogo

@hijabestogo

Authorized agent
Tak pernah tak cantik..dengan ryanees/schals

Semenjak dua menjak nie.. asal kuar je, mesti sauk tudung semi Instant shawl.. dah malas dah nak pakai tudung lain..sebab.. .
.
. ✔Tak payah gosok..ni yg heaven
✔Selesa, tak panas dan cepat ✔Boleh adjust labuh tudung
✔Majlis apa pun pergi semua leh masok dengan #shawl semi #instant Ni
✖No pin, no brooch, no iron.. .
.
Pendek kata sejak pakai tudung #knitted nie, dah tak payah nak pikir #tudung tak gosok lagi, nak pilih warna apa, design apa..sebab koleksi #ryanees /#shals ni macam2 ada.. .
.
Nak plain, stripe, glitter, non glitter..semua ada..kerawang tak kerawang semua ada.. .
.
yang win..semua leh match dengan baju apa pun yang anda pakai.. .
.
Nak oder, tapi tak tau nak oder..saya jual online, .
nak COD boleh, area shah Alam, denai alam, sek 13 n area yang berdekatan dengannya.
.
.
Klik link 👇

www.wasap.my/60123065597

#tudungmurah #tudungbawal #tudungonline #tudungcantik #tudunginstant  #shawl #shawlmurah #shawlcantikmurah #shawlchiffon #shawlcantik #shawlinstant #shawlborong #shawlonline #anaktudung #pintudung #shawlmurahmalaysia #brooch #shawlmurahcantik #shawlmurahgiler #broochcantik #pinkhair #borongmurah #borongtudung #borongshaw
0 0 just now
Tak pernah tak cantik..dengan ryanees/schals semenjak dua menjak nie.. asal kuar je, mesti sauk tudung semi instant shawl.. dah malas dah nak pakai tudung lain..sebab.. . . . ✔tak payah gosok..ni yg heaven ✔selesa, tak panas dan cepat ✔boleh adjust labuh tudung ✔majlis apa pun pergi semua leh masok dengan #shawl semi #instant ni ✖no pin, no brooch, no iron.. . . pendek kata sejak pakai tudung #knitted nie, dah tak payah nak pikir #tudung tak gosok lagi, nak pilih warna apa, design apa..sebab koleksi #ryanees /#shals ni macam2 ada.. . . nak plain, stripe, glitter, non glitter..semua ada..kerawang tak kerawang semua ada.. . . yang win..semua leh match dengan baju apa pun yang anda pakai.. . . nak oder, tapi tak tau nak oder..saya jual online, . nak cod boleh, area shah alam, denai alam, sek 13 n area yang berdekatan dengannya. . . klik link 👇 www.wasap.my/60123065597 #tudungmurah #tudungbawal #tudungonline #tudungcantik #tudunginstant #shawl #shawlmurah #shawlcantikmurah #shawlchiffon #shawlcantik #shawlinstant #shawlborong #shawlonline #anaktudung #pintudung #shawlmurahmalaysia #brooch #shawlmurahcantik #shawlmurahgiler #broochcantik #pinkhair #borongmurah #borongtudung #borongshaw
de_ni8

@de_ni8

ASINED ÁVOKNÁPĚTŠ
🌞🌞✌
#monday#morning#goodmorning#pinklips#happy#lipstick#smile#winter#snow#czechgirl#pink#picoftheday#relax#instagirl#blond#blondhair#pinkhair#hair#hairstyle#enjoy#love#photooftheday#vscocam#daily#photo#beauty#fashion#makeup#igers#
0 0 just now
🌞🌞✌ #monday#morning#goodmorning#pinklips#happy#lipstick#smile#winter#snow#czechgirl#pink#picoftheday#relax#instagirl#blond#blondhair#pinkhair#hair#hairstyle#enjoy#love#photooftheday#vscocam#daily#photo#beauty#fashion#makeup#igers#
hijabestogo

@hijabestogo

Authorized agent
Tak pernah tak cantik..dengan ryanees/schals

Semenjak dua menjak nie.. asal kuar je, mesti sauk tudung semi Instant shawl.. dah malas dah nak pakai tudung lain..sebab.. .
.
. ✔Tak payah gosok..ni yg heaven
✔Selesa, tak panas dan cepat ✔Boleh adjust labuh tudung
✔Majlis apa pun pergi semua leh masok dengan #shawl semi #instant Ni
✖No pin, no brooch, no iron.. .
.
Pendek kata sejak pakai tudung #knitted nie, dah tak payah nak pikir #tudung tak gosok lagi, nak pilih warna apa, design apa..sebab koleksi #ryanees /#shals ni macam2 ada.. .
.
Nak plain, stripe, glitter, non glitter..semua ada..kerawang tak kerawang semua ada.. .
.
yang win..semua leh match dengan baju apa pun yang anda pakai.. .
.
Nak oder, tapi tak tau nak oder..saya jual online, .
nak COD boleh, area shah Alam, denai alam, sek 13 n area yang berdekatan dengannya.
.
.
Klik link 👇

www.wasap.my/60123065597

#tudungmurah #tudungbawal #tudungonline #tudungcantik #tudunginstant  #shawl #shawlmurah #shawlcantikmurah #shawlchiffon #shawlcantik #shawlinstant #shawlborong #shawlonline #anaktudung #pintudung #shawlmurahmalaysia #brooch #shawlmurahcantik #shawlmurahgiler #broochcantik #pinkhair #borongmurah #borongtudung #borongshaw
0 0 just now
Tak pernah tak cantik..dengan ryanees/schals semenjak dua menjak nie.. asal kuar je, mesti sauk tudung semi instant shawl.. dah malas dah nak pakai tudung lain..sebab.. . . . ✔tak payah gosok..ni yg heaven ✔selesa, tak panas dan cepat ✔boleh adjust labuh tudung ✔majlis apa pun pergi semua leh masok dengan #shawl semi #instant ni ✖no pin, no brooch, no iron.. . . pendek kata sejak pakai tudung #knitted nie, dah tak payah nak pikir #tudung tak gosok lagi, nak pilih warna apa, design apa..sebab koleksi #ryanees /#shals ni macam2 ada.. . . nak plain, stripe, glitter, non glitter..semua ada..kerawang tak kerawang semua ada.. . . yang win..semua leh match dengan baju apa pun yang anda pakai.. . . nak oder, tapi tak tau nak oder..saya jual online, . nak cod boleh, area shah alam, denai alam, sek 13 n area yang berdekatan dengannya. . . klik link 👇 www.wasap.my/60123065597 #tudungmurah #tudungbawal #tudungonline #tudungcantik #tudunginstant #shawl #shawlmurah #shawlcantikmurah #shawlchiffon #shawlcantik #shawlinstant #shawlborong #shawlonline #anaktudung #pintudung #shawlmurahmalaysia #brooch #shawlmurahcantik #shawlmurahgiler #broochcantik #pinkhair #borongmurah #borongtudung #borongshaw
hijabestogo

@hijabestogo

Authorized agent
Tak pernah tak cantik..dengan ryanees/schals

Semenjak dua menjak nie.. asal kuar je, mesti sauk tudung semi Instant shawl.. dah malas dah nak pakai tudung lain..sebab.. .
.
. ✔Tak payah gosok..ni yg heaven
✔Selesa, tak panas dan cepat ✔Boleh adjust labuh tudung
✔Majlis apa pun pergi semua leh masok dengan #shawl semi #instant Ni
✖No pin, no brooch, no iron.. .
.
Pendek kata sejak pakai tudung #knitted nie, dah tak payah nak pikir #tudung tak gosok lagi, nak pilih warna apa, design apa..sebab koleksi #ryanees /#shals ni macam2 ada.. .
.
Nak plain, stripe, glitter, non glitter..semua ada..kerawang tak kerawang semua ada.. .
.
yang win..semua leh match dengan baju apa pun yang anda pakai.. .
.
Nak oder, tapi tak tau nak oder..saya jual online, .
nak COD boleh, area shah Alam, denai alam, sek 13 n area yang berdekatan dengannya.
.
.
Klik link 👇

www.wasap.my/60123065597

#tudungmurah #tudungbawal #tudungonline #tudungcantik #tudunginstant  #shawl #shawlmurah #shawlcantikmurah #shawlchiffon #shawlcantik #shawlinstant #shawlborong #shawlonline #anaktudung #pintudung #shawlmurahmalaysia #brooch #shawlmurahcantik #shawlmurahgiler #broochcantik #pinkhair #borongmurah #borongtudung #borongshaw
0 0 1 minute ago
Tak pernah tak cantik..dengan ryanees/schals semenjak dua menjak nie.. asal kuar je, mesti sauk tudung semi instant shawl.. dah malas dah nak pakai tudung lain..sebab.. . . . ✔tak payah gosok..ni yg heaven ✔selesa, tak panas dan cepat ✔boleh adjust labuh tudung ✔majlis apa pun pergi semua leh masok dengan #shawl semi #instant ni ✖no pin, no brooch, no iron.. . . pendek kata sejak pakai tudung #knitted nie, dah tak payah nak pikir #tudung tak gosok lagi, nak pilih warna apa, design apa..sebab koleksi #ryanees /#shals ni macam2 ada.. . . nak plain, stripe, glitter, non glitter..semua ada..kerawang tak kerawang semua ada.. . . yang win..semua leh match dengan baju apa pun yang anda pakai.. . . nak oder, tapi tak tau nak oder..saya jual online, . nak cod boleh, area shah alam, denai alam, sek 13 n area yang berdekatan dengannya. . . klik link 👇 www.wasap.my/60123065597 #tudungmurah #tudungbawal #tudungonline #tudungcantik #tudunginstant #shawl #shawlmurah #shawlcantikmurah #shawlchiffon #shawlcantik #shawlinstant #shawlborong #shawlonline #anaktudung #pintudung #shawlmurahmalaysia #brooch #shawlmurahcantik #shawlmurahgiler #broochcantik #pinkhair #borongmurah #borongtudung #borongshaw
hijabestogo

@hijabestogo

Authorized agent
Tak pernah tak cantik..dengan ryanees/schals

Semenjak dua menjak nie.. asal kuar je, mesti sauk tudung semi Instant shawl.. dah malas dah nak pakai tudung lain..sebab.. .
.
. ✔Tak payah gosok..ni yg heaven
✔Selesa, tak panas dan cepat ✔Boleh adjust labuh tudung
✔Majlis apa pun pergi semua leh masok dengan #shawl semi #instant Ni
✖No pin, no brooch, no iron.. .
.
Pendek kata sejak pakai tudung #knitted nie, dah tak payah nak pikir #tudung tak gosok lagi, nak pilih warna apa, design apa..sebab koleksi #ryanees /#shals ni macam2 ada.. .
.
Nak plain, stripe, glitter, non glitter..semua ada..kerawang tak kerawang semua ada.. .
.
yang win..semua leh match dengan baju apa pun yang anda pakai.. .
.
Nak oder, tapi tak tau nak oder..saya jual online, .
nak COD boleh, area shah Alam, denai alam, sek 13 n area yang berdekatan dengannya.
.
.
Klik link 👇

www.wasap.my/60123065597

#tudungmurah #tudungbawal #tudungonline #tudungcantik #tudunginstant  #shawl #shawlmurah #shawlcantikmurah #shawlchiffon #shawlcantik #shawlinstant #shawlborong #shawlonline #anaktudung #pintudung #shawlmurahmalaysia #brooch #shawlmurahcantik #shawlmurahgiler #broochcantik #pinkhair #borongmurah #borongtudung #borongshaw
0 0 1 minute ago
Tak pernah tak cantik..dengan ryanees/schals semenjak dua menjak nie.. asal kuar je, mesti sauk tudung semi instant shawl.. dah malas dah nak pakai tudung lain..sebab.. . . . ✔tak payah gosok..ni yg heaven ✔selesa, tak panas dan cepat ✔boleh adjust labuh tudung ✔majlis apa pun pergi semua leh masok dengan #shawl semi #instant ni ✖no pin, no brooch, no iron.. . . pendek kata sejak pakai tudung #knitted nie, dah tak payah nak pikir #tudung tak gosok lagi, nak pilih warna apa, design apa..sebab koleksi #ryanees /#shals ni macam2 ada.. . . nak plain, stripe, glitter, non glitter..semua ada..kerawang tak kerawang semua ada.. . . yang win..semua leh match dengan baju apa pun yang anda pakai.. . . nak oder, tapi tak tau nak oder..saya jual online, . nak cod boleh, area shah alam, denai alam, sek 13 n area yang berdekatan dengannya. . . klik link 👇 www.wasap.my/60123065597 #tudungmurah #tudungbawal #tudungonline #tudungcantik #tudunginstant #shawl #shawlmurah #shawlcantikmurah #shawlchiffon #shawlcantik #shawlinstant #shawlborong #shawlonline #anaktudung #pintudung #shawlmurahmalaysia #brooch #shawlmurahcantik #shawlmurahgiler #broochcantik #pinkhair #borongmurah #borongtudung #borongshaw
virginhairbyangela

@virginhairbyangela

Angela
@virginhairbyangela. If you buy our hair now,we send you #LASHES as gifts.
💟Large Stock
💟with fast shipping✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈2-4days(FedEx or DHL),🇳🇿🇫🇷🇳🇱🇦🇺🇺🇸🇨🇦 💟Hair Factory With 15years
💟OEM&Dropshipping Available
💟payment:Paypal,Western Union,Money Gram,etc
📩Email:sylviegao01@hotmail.com
📲WhatsApp/iMessage:008615318918990
#loosecurl #humanhair #hairextension #hairweave‬‪‎ #bodywave ‬‪#straight #loosewave‬ #deepwave‬ #kinkycurly #curly‬ #humanhairweave #pinkhair‬‪ #virginhair‬ #straighthair‬ #hairbundles #hairsalon‬ #unprocessedhair #brazilianhair #peruvianhair #waterwave #kinkystraight #naturalwave #exoticwave #deepcurl #Jerrycurly #wig #closure #frontal #blonde
0 0 1 minute ago
@virginhairbyangela. if you buy our hair now,we send you #lashes as gifts. 💟large stock 💟with fast shipping✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈2-4days(fedex or dhl),🇳🇿🇫🇷🇳🇱🇦🇺🇺🇸🇨🇦 💟hair factory with 15years 💟oem&dropshipping available 💟payment:paypal,western union,money gram,etc 📩email:sylviegao01@hotmail.com 📲whatsapp/imessage:008615318918990 #loosecurl #humanhair #hairextension #hairweave‬‪‎ #bodywave ‬‪#straight #loosewave‬ #deepwave‬ #kinkycurly #curly‬ #humanhairweave #pinkhair‬‪ #virginhair‬ #straighthair‬ #hairbundles #hairsalon‬ #unprocessedhair #brazilianhair #peruvianhair #waterwave #kinkystraight #naturalwave #exoticwave #deepcurl #jerrycurly #wig #closure #frontal #blonde
hijabestogo

@hijabestogo

Authorized agent
Tak pernah tak cantik..dengan ryanees/schals

Semenjak dua menjak nie.. asal kuar je, mesti sauk tudung semi Instant shawl.. dah malas dah nak pakai tudung lain..sebab.. .
.
. ✔Tak payah gosok..ni yg heaven
✔Selesa, tak panas dan cepat ✔Boleh adjust labuh tudung
✔Majlis apa pun pergi semua leh masok dengan #shawl semi #instant Ni
✖No pin, no brooch, no iron.. .
.
Pendek kata sejak pakai tudung #knitted nie, dah tak payah nak pikir #tudung tak gosok lagi, nak pilih warna apa, design apa..sebab koleksi #ryanees /#shals ni macam2 ada.. .
.
Nak plain, stripe, glitter, non glitter..semua ada..kerawang tak kerawang semua ada.. .
.
yang win..semua leh match dengan baju apa pun yang anda pakai.. .
.
Nak oder, tapi tak tau nak oder..saya jual online, .
nak COD boleh, area shah Alam, denai alam, sek 13 n area yang berdekatan dengannya.
.
.
Klik link 👇

www.wasap.my/60123065597

#tudungmurah #tudungbawal #tudungonline #tudungcantik #tudunginstant  #shawl #shawlmurah #shawlcantikmurah #shawlchiffon #shawlcantik #shawlinstant #shawlborong #shawlonline #anaktudung #pintudung #shawlmurahmalaysia #brooch #shawlmurahcantik #shawlmurahgiler #broochcantik #pinkhair #borongmurah #borongtudung #borongshaw
0 0 1 minute ago
Tak pernah tak cantik..dengan ryanees/schals semenjak dua menjak nie.. asal kuar je, mesti sauk tudung semi instant shawl.. dah malas dah nak pakai tudung lain..sebab.. . . . ✔tak payah gosok..ni yg heaven ✔selesa, tak panas dan cepat ✔boleh adjust labuh tudung ✔majlis apa pun pergi semua leh masok dengan #shawl semi #instant ni ✖no pin, no brooch, no iron.. . . pendek kata sejak pakai tudung #knitted nie, dah tak payah nak pikir #tudung tak gosok lagi, nak pilih warna apa, design apa..sebab koleksi #ryanees /#shals ni macam2 ada.. . . nak plain, stripe, glitter, non glitter..semua ada..kerawang tak kerawang semua ada.. . . yang win..semua leh match dengan baju apa pun yang anda pakai.. . . nak oder, tapi tak tau nak oder..saya jual online, . nak cod boleh, area shah alam, denai alam, sek 13 n area yang berdekatan dengannya. . . klik link 👇 www.wasap.my/60123065597 #tudungmurah #tudungbawal #tudungonline #tudungcantik #tudunginstant #shawl #shawlmurah #shawlcantikmurah #shawlchiffon #shawlcantik #shawlinstant #shawlborong #shawlonline #anaktudung #pintudung #shawlmurahmalaysia #brooch #shawlmurahcantik #shawlmurahgiler #broochcantik #pinkhair #borongmurah #borongtudung #borongshaw
hijabestogo

@hijabestogo

Authorized agent
Tak pernah tak cantik..dengan ryanees/schals

Semenjak dua menjak nie.. asal kuar je, mesti sauk tudung semi Instant shawl.. dah malas dah nak pakai tudung lain..sebab.. .
.
. ✔Tak payah gosok..ni yg heaven
✔Selesa, tak panas dan cepat ✔Boleh adjust labuh tudung
✔Majlis apa pun pergi semua leh masok dengan #shawl semi #instant Ni
✖No pin, no brooch, no iron.. .
.
Pendek kata sejak pakai tudung #knitted nie, dah tak payah nak pikir #tudung tak gosok lagi, nak pilih warna apa, design apa..sebab koleksi #ryanees /#shals ni macam2 ada.. .
.
Nak plain, stripe, glitter, non glitter..semua ada..kerawang tak kerawang semua ada.. .
.
yang win..semua leh match dengan baju apa pun yang anda pakai.. .
.
Nak oder, tapi tak tau nak oder..saya jual online, .
nak COD boleh, area shah Alam, denai alam, sek 13 n area yang berdekatan dengannya.
.
.
Klik link 👇

www.wasap.my/60123065597

#tudungmurah #tudungbawal #tudungonline #tudungcantik #tudunginstant  #shawl #shawlmurah #shawlcantikmurah #shawlchiffon #shawlcantik #shawlinstant #shawlborong #shawlonline #anaktudung #pintudung #shawlmurahmalaysia #brooch #shawlmurahcantik #shawlmurahgiler #broochcantik #pinkhair #borongmurah #borongtudung #borongshaw
0 0 2 minutes ago
Tak pernah tak cantik..dengan ryanees/schals semenjak dua menjak nie.. asal kuar je, mesti sauk tudung semi instant shawl.. dah malas dah nak pakai tudung lain..sebab.. . . . ✔tak payah gosok..ni yg heaven ✔selesa, tak panas dan cepat ✔boleh adjust labuh tudung ✔majlis apa pun pergi semua leh masok dengan #shawl semi #instant ni ✖no pin, no brooch, no iron.. . . pendek kata sejak pakai tudung #knitted nie, dah tak payah nak pikir #tudung tak gosok lagi, nak pilih warna apa, design apa..sebab koleksi #ryanees /#shals ni macam2 ada.. . . nak plain, stripe, glitter, non glitter..semua ada..kerawang tak kerawang semua ada.. . . yang win..semua leh match dengan baju apa pun yang anda pakai.. . . nak oder, tapi tak tau nak oder..saya jual online, . nak cod boleh, area shah alam, denai alam, sek 13 n area yang berdekatan dengannya. . . klik link 👇 www.wasap.my/60123065597 #tudungmurah #tudungbawal #tudungonline #tudungcantik #tudunginstant #shawl #shawlmurah #shawlcantikmurah #shawlchiffon #shawlcantik #shawlinstant #shawlborong #shawlonline #anaktudung #pintudung #shawlmurahmalaysia #brooch #shawlmurahcantik #shawlmurahgiler #broochcantik #pinkhair #borongmurah #borongtudung #borongshaw
hijabestogo

@hijabestogo

Authorized agent
Tak pernah tak cantik..dengan ryanees/schals

Semenjak dua menjak nie.. asal kuar je, mesti sauk tudung semi Instant shawl.. dah malas dah nak pakai tudung lain..sebab.. .
.
. ✔Tak payah gosok..ni yg heaven
✔Selesa, tak panas dan cepat ✔Boleh adjust labuh tudung
✔Majlis apa pun pergi semua leh masok dengan #shawl semi #instant Ni
✖No pin, no brooch, no iron.. .
.
Pendek kata sejak pakai tudung #knitted nie, dah tak payah nak pikir #tudung tak gosok lagi, nak pilih warna apa, design apa..sebab koleksi #ryanees /#shals ni macam2 ada.. .
.
Nak plain, stripe, glitter, non glitter..semua ada..kerawang tak kerawang semua ada.. .
.
yang win..semua leh match dengan baju apa pun yang anda pakai.. .
.
Nak oder, tapi tak tau nak oder..saya jual online, .
nak COD boleh, area shah Alam, denai alam, sek 13 n area yang berdekatan dengannya.
.
.
Klik link 👇

www.wasap.my/60123065597

#tudungmurah #tudungbawal #tudungonline #tudungcantik #tudunginstant  #shawl #shawlmurah #shawlcantikmurah #shawlchiffon #shawlcantik #shawlinstant #shawlborong #shawlonline #anaktudung #pintudung #shawlmurahmalaysia #brooch #shawlmurahcantik #shawlmurahgiler #broochcantik #pinkhair #borongmurah #borongtudung #borongshaw
0 1 2 minutes ago
Tak pernah tak cantik..dengan ryanees/schals semenjak dua menjak nie.. asal kuar je, mesti sauk tudung semi instant shawl.. dah malas dah nak pakai tudung lain..sebab.. . . . ✔tak payah gosok..ni yg heaven ✔selesa, tak panas dan cepat ✔boleh adjust labuh tudung ✔majlis apa pun pergi semua leh masok dengan #shawl semi #instant ni ✖no pin, no brooch, no iron.. . . pendek kata sejak pakai tudung #knitted nie, dah tak payah nak pikir #tudung tak gosok lagi, nak pilih warna apa, design apa..sebab koleksi #ryanees /#shals ni macam2 ada.. . . nak plain, stripe, glitter, non glitter..semua ada..kerawang tak kerawang semua ada.. . . yang win..semua leh match dengan baju apa pun yang anda pakai.. . . nak oder, tapi tak tau nak oder..saya jual online, . nak cod boleh, area shah alam, denai alam, sek 13 n area yang berdekatan dengannya. . . klik link 👇 www.wasap.my/60123065597 #tudungmurah #tudungbawal #tudungonline #tudungcantik #tudunginstant #shawl #shawlmurah #shawlcantikmurah #shawlchiffon #shawlcantik #shawlinstant #shawlborong #shawlonline #anaktudung #pintudung #shawlmurahmalaysia #brooch #shawlmurahcantik #shawlmurahgiler #broochcantik #pinkhair #borongmurah #borongtudung #borongshaw
hijabestogo

@hijabestogo

Authorized agent
Tak pernah tak cantik..dengan ryanees/schals

Semenjak dua menjak nie.. asal kuar je, mesti sauk tudung semi Instant shawl.. dah malas dah nak pakai tudung lain..sebab.. .
.
. ✔Tak payah gosok..ni yg heaven
✔Selesa, tak panas dan cepat ✔Boleh adjust labuh tudung
✔Majlis apa pun pergi semua leh masok dengan #shawl semi #instant Ni
✖No pin, no brooch, no iron.. .
.
Pendek kata sejak pakai tudung #knitted nie, dah tak payah nak pikir #tudung tak gosok lagi, nak pilih warna apa, design apa..sebab koleksi #ryanees /#shals ni macam2 ada.. .
.
Nak plain, stripe, glitter, non glitter..semua ada..kerawang tak kerawang semua ada.. .
.
yang win..semua leh match dengan baju apa pun yang anda pakai.. .
.
Nak oder, tapi tak tau nak oder..saya jual online, .
nak COD boleh, area shah Alam, denai alam, sek 13 n area yang berdekatan dengannya.
.
.
Klik link 👇

www.wasap.my/60123065597

#tudungmurah #tudungbawal #tudungonline #tudungcantik #tudunginstant  #shawl #shawlmurah #shawlcantikmurah #shawlchiffon #shawlcantik #shawlinstant #shawlborong #shawlonline #anaktudung #pintudung #shawlmurahmalaysia #brooch #shawlmurahcantik #shawlmurahgiler #broochcantik #pinkhair #borongmurah #borongtudung #borongshaw
0 1 3 minutes ago
Tak pernah tak cantik..dengan ryanees/schals semenjak dua menjak nie.. asal kuar je, mesti sauk tudung semi instant shawl.. dah malas dah nak pakai tudung lain..sebab.. . . . ✔tak payah gosok..ni yg heaven ✔selesa, tak panas dan cepat ✔boleh adjust labuh tudung ✔majlis apa pun pergi semua leh masok dengan #shawl semi #instant ni ✖no pin, no brooch, no iron.. . . pendek kata sejak pakai tudung #knitted nie, dah tak payah nak pikir #tudung tak gosok lagi, nak pilih warna apa, design apa..sebab koleksi #ryanees /#shals ni macam2 ada.. . . nak plain, stripe, glitter, non glitter..semua ada..kerawang tak kerawang semua ada.. . . yang win..semua leh match dengan baju apa pun yang anda pakai.. . . nak oder, tapi tak tau nak oder..saya jual online, . nak cod boleh, area shah alam, denai alam, sek 13 n area yang berdekatan dengannya. . . klik link 👇 www.wasap.my/60123065597 #tudungmurah #tudungbawal #tudungonline #tudungcantik #tudunginstant #shawl #shawlmurah #shawlcantikmurah #shawlchiffon #shawlcantik #shawlinstant #shawlborong #shawlonline #anaktudung #pintudung #shawlmurahmalaysia #brooch #shawlmurahcantik #shawlmurahgiler #broochcantik #pinkhair #borongmurah #borongtudung #borongshaw
hijabestogo

@hijabestogo

Authorized agent
Tak pernah tak cantik..dengan ryanees/schals

Semenjak dua menjak nie.. asal kuar je, mesti sauk tudung semi Instant shawl.. dah malas dah nak pakai tudung lain..sebab.. .
.
. ✔Tak payah gosok..ni yg heaven
✔Selesa, tak panas dan cepat ✔Boleh adjust labuh tudung
✔Majlis apa pun pergi semua leh masok dengan #shawl semi #instant Ni
✖No pin, no brooch, no iron.. .
.
Pendek kata sejak pakai tudung #knitted nie, dah tak payah nak pikir #tudung tak gosok lagi, nak pilih warna apa, design apa..sebab koleksi #ryanees /#shals ni macam2 ada.. .
.
Nak plain, stripe, glitter, non glitter..semua ada..kerawang tak kerawang semua ada.. .
.
yang win..semua leh match dengan baju apa pun yang anda pakai.. .
.
Nak oder, tapi tak tau nak oder..saya jual online, .
nak COD boleh, area shah Alam, denai alam, sek 13 n area yang berdekatan dengannya.
.
.
Klik link 👇

www.wasap.my/60123065597

#tudungmurah #tudungbawal #tudungonline #tudungcantik #tudunginstant  #shawl #shawlmurah #shawlcantikmurah #shawlchiffon #shawlcantik #shawlinstant #shawlborong #shawlonline #anaktudung #pintudung #shawlmurahmalaysia #brooch #shawlmurahcantik #shawlmurahgiler #broochcantik #pinkhair #borongmurah #borongtudung #borongshaw
0 1 3 minutes ago
Tak pernah tak cantik..dengan ryanees/schals semenjak dua menjak nie.. asal kuar je, mesti sauk tudung semi instant shawl.. dah malas dah nak pakai tudung lain..sebab.. . . . ✔tak payah gosok..ni yg heaven ✔selesa, tak panas dan cepat ✔boleh adjust labuh tudung ✔majlis apa pun pergi semua leh masok dengan #shawl semi #instant ni ✖no pin, no brooch, no iron.. . . pendek kata sejak pakai tudung #knitted nie, dah tak payah nak pikir #tudung tak gosok lagi, nak pilih warna apa, design apa..sebab koleksi #ryanees /#shals ni macam2 ada.. . . nak plain, stripe, glitter, non glitter..semua ada..kerawang tak kerawang semua ada.. . . yang win..semua leh match dengan baju apa pun yang anda pakai.. . . nak oder, tapi tak tau nak oder..saya jual online, . nak cod boleh, area shah alam, denai alam, sek 13 n area yang berdekatan dengannya. . . klik link 👇 www.wasap.my/60123065597 #tudungmurah #tudungbawal #tudungonline #tudungcantik #tudunginstant #shawl #shawlmurah #shawlcantikmurah #shawlchiffon #shawlcantik #shawlinstant #shawlborong #shawlonline #anaktudung #pintudung #shawlmurahmalaysia #brooch #shawlmurahcantik #shawlmurahgiler #broochcantik #pinkhair #borongmurah #borongtudung #borongshaw
hijabestogo

@hijabestogo

Authorized agent
Tak pernah tak cantik..dengan ryanees/schals

Semenjak dua menjak nie.. asal kuar je, mesti sauk tudung semi Instant shawl.. dah malas dah nak pakai tudung lain..sebab.. .
.
. ✔Tak payah gosok..ni yg heaven
✔Selesa, tak panas dan cepat ✔Boleh adjust labuh tudung
✔Majlis apa pun pergi semua leh masok dengan #shawl semi #instant Ni
✖No pin, no brooch, no iron.. .
.
Pendek kata sejak pakai tudung #knitted nie, dah tak payah nak pikir #tudung tak gosok lagi, nak pilih warna apa, design apa..sebab koleksi #ryanees /#shals ni macam2 ada.. .
.
Nak plain, stripe, glitter, non glitter..semua ada..kerawang tak kerawang semua ada.. .
.
yang win..semua leh match dengan baju apa pun yang anda pakai.. .
.
Nak oder, tapi tak tau nak oder..saya jual online, .
nak COD boleh, area shah Alam, denai alam, sek 13 n area yang berdekatan dengannya.
.
.
Klik link 👇

www.wasap.my/60123065597

#tudungmurah #tudungbawal #tudungonline #tudungcantik #tudunginstant  #shawl #shawlmurah #shawlcantikmurah #shawlchiffon #shawlcantik #shawlinstant #shawlborong #shawlonline #anaktudung #pintudung #shawlmurahmalaysia #brooch #shawlmurahcantik #shawlmurahgiler #broochcantik #pinkhair #borongmurah #borongtudung #borongshaw
0 1 3 minutes ago
Tak pernah tak cantik..dengan ryanees/schals semenjak dua menjak nie.. asal kuar je, mesti sauk tudung semi instant shawl.. dah malas dah nak pakai tudung lain..sebab.. . . . ✔tak payah gosok..ni yg heaven ✔selesa, tak panas dan cepat ✔boleh adjust labuh tudung ✔majlis apa pun pergi semua leh masok dengan #shawl semi #instant ni ✖no pin, no brooch, no iron.. . . pendek kata sejak pakai tudung #knitted nie, dah tak payah nak pikir #tudung tak gosok lagi, nak pilih warna apa, design apa..sebab koleksi #ryanees /#shals ni macam2 ada.. . . nak plain, stripe, glitter, non glitter..semua ada..kerawang tak kerawang semua ada.. . . yang win..semua leh match dengan baju apa pun yang anda pakai.. . . nak oder, tapi tak tau nak oder..saya jual online, . nak cod boleh, area shah alam, denai alam, sek 13 n area yang berdekatan dengannya. . . klik link 👇 www.wasap.my/60123065597 #tudungmurah #tudungbawal #tudungonline #tudungcantik #tudunginstant #shawl #shawlmurah #shawlcantikmurah #shawlchiffon #shawlcantik #shawlinstant #shawlborong #shawlonline #anaktudung #pintudung #shawlmurahmalaysia #brooch #shawlmurahcantik #shawlmurahgiler #broochcantik #pinkhair #borongmurah #borongtudung #borongshaw
virginhairbyangela

@virginhairbyangela

Angela
@virginhairbyangela. If you buy our hair now,we send you #LASHES as gifts.
💟Large Stock
💟with fast shipping✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈2-4days(FedEx or DHL),🇳🇿🇫🇷🇳🇱🇦🇺🇺🇸🇨🇦 💟Hair Factory With 15years
💟OEM&Dropshipping Available
💟payment:Paypal,Western Union,Money Gram,etc
📩Email:sylviegao01@hotmail.com
📲WhatsApp/iMessage:008615318918990
#loosecurl #humanhair #hairextension #hairweave‬‪‎ #bodywave ‬‪#straight #loosewave‬ #deepwave‬ #kinkycurly #curly‬ #humanhairweave #pinkhair‬‪ #virginhair‬ #straighthair‬ #hairbundles #hairsalon‬ #unprocessedhair #brazilianhair #peruvianhair #waterwave #kinkystraight #naturalwave #exoticwave #deepcurl #Jerrycurly #wig #closure #frontal #blonde
0 1 3 minutes ago
@virginhairbyangela. if you buy our hair now,we send you #lashes as gifts. 💟large stock 💟with fast shipping✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈2-4days(fedex or dhl),🇳🇿🇫🇷🇳🇱🇦🇺🇺🇸🇨🇦 💟hair factory with 15years 💟oem&dropshipping available 💟payment:paypal,western union,money gram,etc 📩email:sylviegao01@hotmail.com 📲whatsapp/imessage:008615318918990 #loosecurl #humanhair #hairextension #hairweave‬‪‎ #bodywave ‬‪#straight #loosewave‬ #deepwave‬ #kinkycurly #curly‬ #humanhairweave #pinkhair‬‪ #virginhair‬ #straighthair‬ #hairbundles #hairsalon‬ #unprocessedhair #brazilianhair #peruvianhair #waterwave #kinkystraight #naturalwave #exoticwave #deepcurl #jerrycurly #wig #closure #frontal #blonde
shishac

@shishac

Shisha Chin
Have to admit I'm a little sad that I can't see the pink in my hair with any photo 🤔😣 #selfie #sillyfaces #pinkhair
0 1 3 minutes ago
Have to admit i'm a little sad that i can't see the pink in my hair with any photo 🤔😣 #selfie #sillyfaces #pinkhair
hijabestogo

@hijabestogo

Authorized agent
Tak pernah tak cantik..dengan ryanees/schals

Semenjak dua menjak nie.. asal kuar je, mesti sauk tudung semi Instant shawl.. dah malas dah nak pakai tudung lain..sebab.. .
.
. ✔Tak payah gosok..ni yg heaven
✔Selesa, tak panas dan cepat ✔Boleh adjust labuh tudung
✔Majlis apa pun pergi semua leh masok dengan #shawl semi #instant Ni
✖No pin, no brooch, no iron.. .
.
Pendek kata sejak pakai tudung #knitted nie, dah tak payah nak pikir #tudung tak gosok lagi, nak pilih warna apa, design apa..sebab koleksi #ryanees /#shals ni macam2 ada.. .
.
Nak plain, stripe, glitter, non glitter..semua ada..kerawang tak kerawang semua ada.. .
.
yang win..semua leh match dengan baju apa pun yang anda pakai.. .
.
Nak oder, tapi tak tau nak oder..saya jual online, .
nak COD boleh, area shah Alam, denai alam, sek 13 n area yang berdekatan dengannya.
.
.
Klik link 👇

www.wasap.my/60123065597

#tudungmurah #tudungbawal #tudungonline #tudungcantik #tudunginstant  #shawl #shawlmurah #shawlcantikmurah #shawlchiffon #shawlcantik #shawlinstant #shawlborong #shawlonline #anaktudung #pintudung #shawlmurahmalaysia #brooch #shawlmurahcantik #shawlmurahgiler #broochcantik #pinkhair #borongmurah #borongtudung #borongshaw
0 0 4 minutes ago
Tak pernah tak cantik..dengan ryanees/schals semenjak dua menjak nie.. asal kuar je, mesti sauk tudung semi instant shawl.. dah malas dah nak pakai tudung lain..sebab.. . . . ✔tak payah gosok..ni yg heaven ✔selesa, tak panas dan cepat ✔boleh adjust labuh tudung ✔majlis apa pun pergi semua leh masok dengan #shawl semi #instant ni ✖no pin, no brooch, no iron.. . . pendek kata sejak pakai tudung #knitted nie, dah tak payah nak pikir #tudung tak gosok lagi, nak pilih warna apa, design apa..sebab koleksi #ryanees /#shals ni macam2 ada.. . . nak plain, stripe, glitter, non glitter..semua ada..kerawang tak kerawang semua ada.. . . yang win..semua leh match dengan baju apa pun yang anda pakai.. . . nak oder, tapi tak tau nak oder..saya jual online, . nak cod boleh, area shah alam, denai alam, sek 13 n area yang berdekatan dengannya. . . klik link 👇 www.wasap.my/60123065597 #tudungmurah #tudungbawal #tudungonline #tudungcantik #tudunginstant #shawl #shawlmurah #shawlcantikmurah #shawlchiffon #shawlcantik #shawlinstant #shawlborong #shawlonline #anaktudung #pintudung #shawlmurahmalaysia #brooch #shawlmurahcantik #shawlmurahgiler #broochcantik #pinkhair #borongmurah #borongtudung #borongshaw
hijabestogo

@hijabestogo

Authorized agent
Tak pernah tak cantik..dengan ryanees/schals

Semenjak dua menjak nie.. asal kuar je, mesti sauk tudung semi Instant shawl.. dah malas dah nak pakai tudung lain..sebab.. .
.
. ✔Tak payah gosok..ni yg heaven
✔Selesa, tak panas dan cepat ✔Boleh adjust labuh tudung
✔Majlis apa pun pergi semua leh masok dengan #shawl semi #instant Ni
✖No pin, no brooch, no iron.. .
.
Pendek kata sejak pakai tudung #knitted nie, dah tak payah nak pikir #tudung tak gosok lagi, nak pilih warna apa, design apa..sebab koleksi #ryanees /#shals ni macam2 ada.. .
.
Nak plain, stripe, glitter, non glitter..semua ada..kerawang tak kerawang semua ada.. .
.
yang win..semua leh match dengan baju apa pun yang anda pakai.. .
.
Nak oder, tapi tak tau nak oder..saya jual online, .
nak COD boleh, area shah Alam, denai alam, sek 13 n area yang berdekatan dengannya.
.
.
Klik link 👇

www.wasap.my/60123065597

#tudungmurah #tudungbawal #tudungonline #tudungcantik #tudunginstant  #shawl #shawlmurah #shawlcantikmurah #shawlchiffon #shawlcantik #shawlinstant #shawlborong #shawlonline #anaktudung #pintudung #shawlmurahmalaysia #brooch #shawlmurahcantik #shawlmurahgiler #broochcantik #pinkhair #borongmurah #borongtudung #borongshaw
0 0 4 minutes ago
Tak pernah tak cantik..dengan ryanees/schals semenjak dua menjak nie.. asal kuar je, mesti sauk tudung semi instant shawl.. dah malas dah nak pakai tudung lain..sebab.. . . . ✔tak payah gosok..ni yg heaven ✔selesa, tak panas dan cepat ✔boleh adjust labuh tudung ✔majlis apa pun pergi semua leh masok dengan #shawl semi #instant ni ✖no pin, no brooch, no iron.. . . pendek kata sejak pakai tudung #knitted nie, dah tak payah nak pikir #tudung tak gosok lagi, nak pilih warna apa, design apa..sebab koleksi #ryanees /#shals ni macam2 ada.. . . nak plain, stripe, glitter, non glitter..semua ada..kerawang tak kerawang semua ada.. . . yang win..semua leh match dengan baju apa pun yang anda pakai.. . . nak oder, tapi tak tau nak oder..saya jual online, . nak cod boleh, area shah alam, denai alam, sek 13 n area yang berdekatan dengannya. . . klik link 👇 www.wasap.my/60123065597 #tudungmurah #tudungbawal #tudungonline #tudungcantik #tudunginstant #shawl #shawlmurah #shawlcantikmurah #shawlchiffon #shawlcantik #shawlinstant #shawlborong #shawlonline #anaktudung #pintudung #shawlmurahmalaysia #brooch #shawlmurahcantik #shawlmurahgiler #broochcantik #pinkhair #borongmurah #borongtudung #borongshaw