Loading...
Awesome tumbling from Keira who is getting those compulsory tumbles nailed on with over a year before she even needs to compete them! Watch this space!๐ŸŒŸ๐Ÿ’
.
#teampink #pinklady #level4 #littlegymnast #tumble
2 289 6 days ago
Awesome tumbling from keira who is getting those compulsory tumbles nailed on with over a year before she even needs to compete them! watch this space!๐ŸŒŸ๐Ÿ’ . #teampink #pinklady #level4 #littlegymnast #tumble
Harper Rae #ifeelpretty #toughgirl #pinklady
0 13 4 hours ago
We're feeling totally inspired by this @shaunaformanhair creation ๐Ÿ’œ Tag your pink looks with #WellaLove so we can see your work ๐Ÿ’‡ #WellaLove
.
.
.
 #ColorCreators #WellaHair #WellaStyle #HairGoals #haircolorinspo #haircoloring #hairinspiration #hotd #hairoftheday #pinkhair #pinkspiration #pinklady #purplehair
28 1,671 2 weeks ago
We're feeling totally inspired by this @shaunaformanhair creation ๐Ÿ’œ tag your pink looks with #wellalove so we can see your work ๐Ÿ’‡ #wellalove . . . #colorcreators #wellahair #wellastyle #hairgoals #haircolorinspo #haircoloring #hairinspiration #hotd #hairoftheday #pinkhair #pinkspiration #pinklady #purplehair
#mondayinspo ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ
#monycortesestilismo .
.
.
#Repost @wellahair with @get_repost
ใƒปใƒปใƒป
Pastel pink and lilac tones are a match made in heavenโœจ  @olivergrain created this beautiful look with the new range of Color Fresh shades at #instameetCREATE Moscow ๐Ÿฆ„๐Ÿ’œ What colors will you be playing with?
.
.
.
#WellaLove #ColorCreators #WellaHair #WellaStyle #HairGoals #haircolorinspo #haircoloring #hairinspiration #hotd #hairoftheday #pinkhair #purplehair #pinkhairdontcare #purplehairdontcare #pinkspiration #pinklady
3 22 5 hours ago
#mondayinspo ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ #monycortesestilismo . . . #repost @wellahair with @get_repost ใƒปใƒปใƒป pastel pink and lilac tones are a match made in heavenโœจ @olivergrain created this beautiful look with the new range of color fresh shades at #instameetcreate moscow ๐Ÿฆ„๐Ÿ’œ what colors will you be playing with? . . . #wellalove #colorcreators #wellahair #wellastyle #hairgoals #haircolorinspo #haircoloring #hairinspiration #hotd #hairoftheday #pinkhair #purplehair #pinkhairdontcare #purplehairdontcare #pinkspiration #pinklady
Tudiaa...tudiaaa....tudiaaaa๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
#madushuib  #maharajalawak  kena ligan dengan customer!! Ramai yg dah booked!! ๐Ÿ˜€๐Ÿ‘ terbaiklah
.

Stok  Baru je mendaratttt  harini.....
.
Stok LIMITED!!! SAPA CPT DIA DPT DULU LA....Habis batch ni kena tgu lebah hasilkan madu yg baru plak aihhhh....haaaa...rugi xgrab ni!!!! ๐Ÿฏ๐Ÿ๐Ÿ Utk tempahan whatsapp 0175248479 atau klik link wassap di profile

FIRST COME FIRST SERVE!!! TQ..
.
. #syjualmadu #madulebahasli #maduaslimurah #teamhoney #madubar #madushuib #shuib #terbaikdariladang #madufreshdariladang #imtrustedseller #makanansihat #sunnah #madubersamasarang #awesome #maharajalawak #terbaik #7makananterbaikdunia #letscantek #petua #pinklady #juicyraspberry #nimsbeautyshine #nimsskincare #cleandiet #honey  #freshhoney #beefactory #honeybee
14 324 3 weeks ago
Tudiaa...tudiaaa....tudiaaaa๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ #madushuib #maharajalawak kena ligan dengan customer!! ramai yg dah booked!! ๐Ÿ˜€๐Ÿ‘ terbaiklah . stok baru je mendaratttt harini..... . stok limited!!! sapa cpt dia dpt dulu la....habis batch ni kena tgu lebah hasilkan madu yg baru plak aihhhh....haaaa...rugi xgrab ni!!!! ๐Ÿฏ๐Ÿ๐Ÿ utk tempahan whatsapp 0175248479 atau klik link wassap di profile first come first serve!!! tq.. . . #syjualmadu #madulebahasli #maduaslimurah #teamhoney #madubar #madushuib #shuib #terbaikdariladang #madufreshdariladang #imtrustedseller #makanansihat #sunnah #madubersamasarang #awesome #maharajalawak #terbaik #7makananterbaikdunia #letscantek #petua #pinklady #juicyraspberry #nimsbeautyshine #nimsskincare #cleandiet #honey #freshhoney #beefactory #honeybee
New blog post! [Link in bio] Iโ€™m sharing 3 fashion bloggers I look up to and admire dearly! #fashionblogger #inspiration #favoritebloggers #wendyslookbook #galmeetsglam #oliviarink #girlbosses #newblogpost
24 187 6 days ago
New blog post! [link in bio] i’m sharing 3 fashion bloggers i look up to and admire dearly! #fashionblogger #inspiration #favoritebloggers #wendyslookbook #galmeetsglam #oliviarink #girlbosses #newblogpost
rexavar.malaysia

@rexavar.malaysia

HQ_REXAVAR POWERHOUSE.MALAYSIA
Testimoni daripada pelanggan kita yang dh berjaya mengamalkan produk #Rockhardweekend buatan U.S.A.
Power terlajak kencang!Hanya perlu ambik 1 biji seharian.Mr.p akan menjadi  seperti Tedung selar.
Visit.www.rockhardweekend.com
Wasap ke 0125213843
#rockhardweekendusa #rockhardweekendmalaysia
#sizegenixmalaysia#sizegenixextrememalaysia#vimaxmamalysia #bazooka#epm#strongarrow#pinklady#ubatkuatno1#rexavarmalaysia#pastikanoriginal#blackbull#agentwanted #rockhardkeras#
0 0 just now
Testimoni daripada pelanggan kita yang dh berjaya mengamalkan produk #rockhardweekend buatan u.s.a. power terlajak kencang!hanya perlu ambik 1 biji seharian.mr.p akan menjadi seperti tedung selar. visit.www.rockhardweekend.com wasap ke 0125213843 #rockhardweekendusa #rockhardweekendmalaysia #sizegenixmalaysia#sizegenixextrememalaysia#vimaxmamalysia #bazooka#epm#strongarrow#pinklady#ubatkuatno1#rexavarmalaysia#pastikanoriginal#blackbull#agentwanted #rockhardkeras#
mimilawa

@mimilawa

๐Ÿ”ฐ Mimi Ubat Kuat ๐Ÿ”ฐ
BAGAIMANA SAYA BOLEH MEMBANTU ANDA PANJANG DAN MEMBESARKAN
0 1 1 minute ago
Bagaimana saya boleh membantu anda panjang dan membesarkan "adik" anda dalam waktu yang singkat! . stress sebab "adik" anda terlalu kecil?? selalu kena bebel dengan isteri sebab dia mahukan "adik" yang keras?? pelbagai cara anda telah cuba untuk membesarkan zakar namun gagal! anda hilang keyakinan diri, tak tau cara macam mana lagi nak besarkan zakar dalam waktu yang singkat. . pump zakar membantu mempercepatkan tumbesaran zakar anda. jangan terkejut, dalam masa 3 minggu sahaja anda akan rasa perubahan yang ketara pada saiz zakar anda! sel-sel otot zakar anda lebih cepat bercambah dan berkembang dengan mudah menggunakan pump zakar. . dengan setiap pembelian mana-mana pump zakar anda wajib menerima percuma minyak lintah gunung asli! . so, apa tuggu lagi bro? inilah peluang anda untuk menunjukkan kejantanan anda sebenar!! berminat nak besarkan zakar anda? sila wasap saya segera di 011-5186 6237 . atau layari website kami untuk ketahui pelbagai lagi aneka ubat kuat dan perangsang wanita. www.energyherba.com . . . #suamiperkasa #gambirjantan #tahanlama #candyb #tetekbesar #produksuamiisteri #barangbaik #pembesarpenis #vimaxaslicanada #perangsangwanita #bluewizardmurah #vimaxasli #perawankembali #malamjumaat #borongmurah #superking #pinklady #minyaklintahbelacak #pinkladybodyperfection #titangel #instafamous #lambatpancut #vimaxmurah #vimaxcanada #hargamurah #vimaxori #produklelaki
paris_nail_shop

@paris_nail_shop

์ˆ˜์›/์ธ๊ณ„๋™/์†๋ˆˆ์น&์ ค๋„ค์ผ ์ „๋ฌธ/๋„ค์ผํŒŒ๋ฆฌ์Šค
#Repost @mostive (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
#mostive #๋Œ€๋ฐ•์ด๋ฒคํŠธ
#์„ธํŠธํŒ๋งค #๋…ธ๋…ธ #๋‹จํ’ˆํŒ๋งค #OK
์‹ ์ปฌ๋Ÿฌ ์„ธํŠธ๋กœ ๊ตฌ๋งคํ•˜์‹œ๊ธฐ ํž˜๋“ค์—ˆ์ฃ ?
#์š”์ฆ˜๋งŽ์ดํž˜๋“ ๋ฐ
#PINKLADY #์ „์ปฌ๋Ÿฌ
#ํ•œ๊ฐœ๋งŒ #๊ตฌ๋งคํ•ด๋„ #40%ํ• ์ธ
#๊ฐ€๊นŒ์šด #๋„ค์ผ์žฌ๋ฃŒ์ƒ #๋ฌธ์˜
#์ฐœํ•œ์ปฌ๋Ÿฌ #get_it
.
-๐Ÿ’ž์ „๊ตญ ๋ชจ๋“  ๋„ค์ผ์ƒต ์›์žฅ๋‹˜๋“ค๊ป˜
-๐Ÿ’ž๋ชจ์Šคํ‹ฐ๋ธŒ์—์„œ ๋Œ€๋ฐ•์ด๋ฒคํŠธ๋ฅผ ์ง„ํ–‰ํ•ด์š”!!
-๐Ÿ’ž์ง€๊ธˆ ๋ฐ”๋กœ ๊ฐ€๊นŒ์šด ์žฌ๋ฃŒ์ƒ์— ๋ฌธ์˜!!
-๐Ÿ’Ÿ๊ฐœ๋‹น 40%ํ• ์ธ๋œ ๊ฐ€๊ฒฉ์œผ๋กœ ๋ชจ์Šคํ‹ฐ๋ธŒ PINKLADY๋ฅผ ๊ตฌ๋งคํ•˜์‹ค์ˆ˜ ์žˆ์–ด์š”
-๐Ÿ’œ๋‹จ 2์›” 28์ผ๊นŒ์ง€
์ œํ’ˆ๋ฌธ์˜:02.2602.4179
์˜์—…์‚ฌ์›:010.5671.4179
.
#์ด๋Ÿฐ๊ฑฐ๋„๋ฆฌ์•Œ๋ ค์•ผ๊ฒ ์ฃ ?
#๋ฆฌ๊ทธ๋žจ์ด๋ฒคํŠธ๊นŒ์ง€
MISSION1.@mostive ๊ณ„์ • ํŒ”๋กœ์šฐ
MISSION2.๋ณธ ๊ฒŒ์‹œ๋ฌผ์„ ์ข‹์•„์š” ๋ˆ„๋ฅด๊ณ  ๋ฆฌ๊ทธ๋žจ
MISSION3.๊ทธ๋ฆฌ๊ณ  ์Šคํ”ผ๋“œ๋กœ ๋Œ“๊ธ€ ๋‹ฌ๊ธฐ ๋
(๋Œ“๊ธ€ ์˜ˆ์‹œ : ๋ฆฌ๊ทธ๋žจ+ํŒ”๋กœ์šฐ+์ข‹์•„์š”์™„๋ฃŒ)
.
์—ด์‹ฌํžˆ ๋ฆฌ๊ทธ๋žจ๊ณผ๋Œ“๊ธ€ํ•ด์ฃผ์‹œ๋Š” ๋ถ„๋“ค ์ค‘์— ์ถ”์ฒจํ•˜์—ฌ
๋ชจ์Šคํ‹ฐ๋ธŒ PINKLADY ์ „ ์ปฌ๋Ÿฌ๋ฅผ 5๋ถ„๊ป˜ ๋“œ๋ฆฝ๋‹ˆ๋‹ค!!
#2018์ƒˆํ•ด๋Œ€๋ฐ•๋‚˜์„ธ์š”
.
์ด๋ฒคํŠธ ๊ธฐ๊ฐ„ : 2018.01.22~2018.01.28 ๊นŒ์ง€
๋‹น์ฒจ์ž ๋ฐœํ‘œ : 2018.01.31
#๋Œ€๋ฐ• #์ธ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #๋ฆฌ๊ทธ๋žจ 
#๋„˜์œผ์ด๋ป #๊ฐ ์†Œ #๊ฐ€์ฆˆ์•„ 
#๊ฐ€๊นŒ์šด #๋„ค์ผ์žฌ๋ฃŒ์ƒ
0 1 4 minutes ago
#repost @mostive (@get_repost ) ใƒปใƒปใƒป #mostive #๋Œ€๋ฐ•์ด๋ฒคํŠธ #์„ธํŠธํŒ๋งค #๋…ธ๋…ธ #๋‹จํ’ˆํŒ๋งค #ok ์‹ ์ปฌ๋Ÿฌ ์„ธํŠธ๋กœ ๊ตฌ๋งคํ•˜์‹œ๊ธฐ ํž˜๋“ค์—ˆ์ฃ ? #์š”์ฆ˜๋งŽ์ดํž˜๋“ ๋ฐ #pinklady #์ „์ปฌ๋Ÿฌ #ํ•œ๊ฐœ๋งŒ #๊ตฌ๋งคํ•ด๋„ #40%ํ• ์ธ #๊ฐ€๊นŒ์šด #๋„ค์ผ์žฌ๋ฃŒ์ƒ #๋ฌธ์˜ #์ฐœํ•œ์ปฌ๋Ÿฌ #get_it . -๐Ÿ’ž์ „๊ตญ ๋ชจ๋“  ๋„ค์ผ์ƒต ์›์žฅ๋‹˜๋“ค๊ป˜ -๐Ÿ’ž๋ชจ์Šคํ‹ฐ๋ธŒ์—์„œ ๋Œ€๋ฐ•์ด๋ฒคํŠธ๋ฅผ ์ง„ํ–‰ํ•ด์š”!! -๐Ÿ’ž์ง€๊ธˆ ๋ฐ”๋กœ ๊ฐ€๊นŒ์šด ์žฌ๋ฃŒ์ƒ์— ๋ฌธ์˜!! -๐Ÿ’Ÿ๊ฐœ๋‹น 40%ํ• ์ธ๋œ ๊ฐ€๊ฒฉ์œผ๋กœ ๋ชจ์Šคํ‹ฐ๋ธŒ pinklady๋ฅผ ๊ตฌ๋งคํ•˜์‹ค์ˆ˜ ์žˆ์–ด์š” -๐Ÿ’œ๋‹จ 2์›” 28์ผ๊นŒ์ง€ ์ œํ’ˆ๋ฌธ์˜:02.2602.4179 ์˜์—…์‚ฌ์›:010.5671.4179 . #์ด๋Ÿฐ๊ฑฐ๋„๋ฆฌ์•Œ๋ ค์•ผ๊ฒ ์ฃ ? #๋ฆฌ๊ทธ๋žจ์ด๋ฒคํŠธ๊นŒ์ง€ mission1.@mostive ๊ณ„์ • ํŒ”๋กœ์šฐ mission2.๋ณธ ๊ฒŒ์‹œ๋ฌผ์„ ์ข‹์•„์š” ๋ˆ„๋ฅด๊ณ  ๋ฆฌ๊ทธ๋žจ mission3.๊ทธ๋ฆฌ๊ณ  ์Šคํ”ผ๋“œ๋กœ ๋Œ“๊ธ€ ๋‹ฌ๊ธฐ ๋ (๋Œ“๊ธ€ ์˜ˆ์‹œ : ๋ฆฌ๊ทธ๋žจ+ํŒ”๋กœ์šฐ+์ข‹์•„์š”์™„๋ฃŒ) . ์—ด์‹ฌํžˆ ๋ฆฌ๊ทธ๋žจ๊ณผ๋Œ“๊ธ€ํ•ด์ฃผ์‹œ๋Š” ๋ถ„๋“ค ์ค‘์— ์ถ”์ฒจํ•˜์—ฌ ๋ชจ์Šคํ‹ฐ๋ธŒ pinklady ์ „ ์ปฌ๋Ÿฌ๋ฅผ 5๋ถ„๊ป˜ ๋“œ๋ฆฝ๋‹ˆ๋‹ค!! #2018์ƒˆํ•ด๋Œ€๋ฐ•๋‚˜์„ธ์š” . ์ด๋ฒคํŠธ ๊ธฐ๊ฐ„ : 2018.01.22~2018.01.28 ๊นŒ์ง€ ๋‹น์ฒจ์ž ๋ฐœํ‘œ : 2018.01.31 #๋Œ€๋ฐ• #์ธ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #๋ฆฌ๊ทธ๋žจ #๋„˜์œผ์ด๋ป #๊ฐ ์†Œ #๊ฐ€์ฆˆ์•„ #๊ฐ€๊นŒ์šด #๋„ค์ผ์žฌ๋ฃŒ์ƒ
_infinitycollection

@_infinitycollection

Infinity๐ŸŒŸhandmade jewellery
#Pinklady#earrings#silk tassel#silk#jewelry#jewellery#lookoftheday#photooftheday#fashionista#fashionblogger#bloggerstyle#streetstyle#look#trend#inspiration#boho#infinity#collection#instalike#instadaily#instagood#photography#bohostyle#pink#zirkonia#Ohrringe#long
1 13 9 minutes ago
#pinklady#earrings#silk tassel#silk#jewelry#jewellery#lookoftheday#photooftheday#fashionista#fashionblogger#bloggerstyle#streetstyle#look#trend#inspiration#boho#infinity#collection#instalike#instadaily#instagood#photography#bohostyle#pink#zirkonia#ohrringe#long
dpinkladybyfathin_

@dpinkladybyfathin_

AGENT PINKLADY | HULU LANGAT
Pink Lady Body Perfection!!
.
Sekarang dah jadi trend wanita 'hot' kat luar sana jadikan pinklady item wajib ada dalam simpanan. Ke manaยฒ pun bawak. Mudah katanya. Semua manfaat dalam 1 produk.
.
PINKLADY BODY PERFECTION !!
DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA ! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ ๐Ÿ”› Hanya telan 2 biji sehari dah โคตโคตโคต
๐Ÿ‘ MONTOK
๐Ÿ‘ RAMPING
๐Ÿ‘ KETAT โŽ Tak Perlu
โŒ SAPU
โŒ BANCUH
โŒ DIET โœ” EASY TO EAT โžก hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! ๐Ÿ˜˜
โœ” EASY TO CARRY โžก mesra handbag boleh bawa ke mana shj ๐Ÿ’Š๐Ÿ‘œ โŒš JIMAT MASA โฉ lepas mandi ๐Ÿšฟ boleh terus pakai baju ๐Ÿ‘— nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah ๐Ÿ’„๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ธ JIMAT WANG โฉ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau ! ๐ŸŒน FUNGSI & MANFAAT PINK LADY :
.
๐Ÿ”ด Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
๐Ÿ”ด Perapat miss 'V'.
๐Ÿ”ด Mengurangkan nafsu makan.
๐Ÿ”ด Menghilangkan 'mood swing'.
๐Ÿ”ด Meningkatkan libido wanita.
๐Ÿ”ด Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
๐Ÿ”ด Meremajakan kulit.
๐Ÿ”ด Mengatasi masalah rambut gugur.
๐Ÿ”ด Atasi masalah senggugut yang teruk.
๐Ÿ”ด Kitaran haid kembali teratur.
๐Ÿ”ด Menstabilkan emosi.
๐Ÿ”ด Menggebukan & mencantikkan kulit.
๐Ÿ”ด Menambahkan susu badan.
๐Ÿ”ด Badan jadi lebih shape.
๐Ÿ”ด Hilangkan masalah jerawat.
๐Ÿ”ด Atasi masalah kulit kusam.
๐Ÿ”ด Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
๐Ÿ”ด Pudar & hilangkan masalah parut.
Rm280 je untuk body cantik dan sihat. . whatsapp -0182611732 ๐Ÿ“ฒ

#pinklady #dropship #dropshipwanted #teampinklady  #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionmurah #cantik #slim #sihat #ketat #montok #infosihat #infocantik  #selangor #hululangat
0 3 10 minutes ago
Pink lady body perfection!! . sekarang dah jadi trend wanita 'hot' kat luar sana jadikan pinklady item wajib ada dalam simpanan. ke mana² pun bawak. mudah katanya. semua manfaat dalam 1 produk. . pinklady body perfection !! dietary supplement no1 malaysia ! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ ๐Ÿ”› hanya telan 2 biji sehari dah โคตโคตโคต ๐Ÿ‘ montok ๐Ÿ‘ ramping ๐Ÿ‘ ketat โŽ tak perlu โŒ sapu โŒ bancuh โŒ diet โœ” easy to eat โžก hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. tak pahit langsung ! ๐Ÿ˜˜ โœ” easy to carry โžก mesra handbag boleh bawa ke mana shj ๐Ÿ’Š๐Ÿ‘œ โŒš jimat masa โฉ lepas mandi ๐Ÿšฟ boleh terus pakai baju ๐Ÿ‘— nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah ๐Ÿ’„๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ธ jimat w**g โฉ kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau ! ๐ŸŒน fungsi & manfaat pink lady : . ๐Ÿ”ด membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung. ๐Ÿ”ด perapat miss 'v'. ๐Ÿ”ด mengurangkan nafsu makan. ๐Ÿ”ด menghilangkan 'mood swing'. ๐Ÿ”ด meningkatkan libido wanita. ๐Ÿ”ด meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita. ๐Ÿ”ด meremajakan kulit. ๐Ÿ”ด mengatasi masalah rambut gugur. ๐Ÿ”ด atasi masalah senggugut yang teruk. ๐Ÿ”ด kitaran haid kembali teratur. ๐Ÿ”ด menstabilkan emosi. ๐Ÿ”ด menggebukan & mencantikkan kulit. ๐Ÿ”ด menambahkan susu badan. ๐Ÿ”ด badan jadi lebih shape. ๐Ÿ”ด hilangkan masalah jerawat. ๐Ÿ”ด atasi masalah kulit kusam. ๐Ÿ”ด pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka. ๐Ÿ”ด pudar & hilangkan masalah parut. rm280 je untuk body cantik dan sihat. . whatsapp -0182611732 ๐Ÿ“ฒ #pinklady #dropship #dropshipwanted #teampinklady #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionmurah #cantik #slim #sihat #ketat #montok #infosihat #infocantik #selangor #hululangat
danikas_kitchen

@danikas_kitchen

Danika's Kitchen
Afternoon tea of champions, now mummyโ€™s going back to bed before night shift  #preppie #dairyworks #tasty #cheeseandcrackers #yummy #healthy #apple #pinklady #grapes #seedless #redgrapes
2 8 11 minutes ago
Afternoon tea of champions, now mummy’s going back to bed before night shift #preppie #dairyworks #tasty #cheeseandcrackers #yummy #healthy #apple #pinklady #grapes #seedless #redgrapes
becky3681

@becky3681

Becky Li
Happy 5th Birthday ๐Ÿ˜˜ 
#littlemarcjacobs 
#birthdaygirl 
#pinklady
0 2 12 minutes ago
Happy 5th birthday ๐Ÿ˜˜ #littlemarcjacobs #birthdaygirl #pinklady
galery_one_shop

@galery_one_shop

WHATSAPP : 0176350373
Semua wanita dh jadi hottest bila dah amalkan pinklady ni.
Semua dah montok gebu gebas.
Yang lain bila lagi? 
_
Dm/wassap๐Ÿ“ฒ 017 6350373
_
#pinklady 
#pinkladybodyperfection 
#dropshipdiperlukan #pinkladymurah #pinkladypadu #bodygoals #gym
0 1 12 minutes ago
Whatsapp : 0176350373 semua wanita dh jadi hottest bila dah amalkan pinklady ni. semua dah montok gebu gebas. yang lain bila lagi? _ dm/wassap๐Ÿ“ฒ 017 6350373 _ #pinklady #pinkladybodyperfection #dropshipdiperlukan #pinkladymurah #pinkladypadu #bodygoals #gym
galery_one_shop

@galery_one_shop

WHATSAPP : 0176350373
Semua wanita dh jadi hottest bila dah amalkan pinklady ni.
Semua dah montok gebu gebas.
Yang lain bila lagi? 
_
Dm/wassap๐Ÿ“ฒ 017 6350373
_
#pinklady 
#pinkladybodyperfection 
#dropshipdiperlukan #pinkladymurah #pinkladypadu #bodygoals #gym
0 4 13 minutes ago
Whatsapp : 0176350373 semua wanita dh jadi hottest bila dah amalkan pinklady ni. semua dah montok gebu gebas. yang lain bila lagi? _ dm/wassap๐Ÿ“ฒ 017 6350373 _ #pinklady #pinkladybodyperfection #dropshipdiperlukan #pinkladymurah #pinkladypadu #bodygoals #gym
lolaaa_auchhh

@lolaaa_auchhh

pinklady.auchhh
Siapa xseronok jika product yg kita ambil..betol2 berhasil..dapat bentuk badan yg tip top yg di idam2 kan para wanita..menjadi idaman wanita di mata abam2..mmg xlepas cik abam..nk melekat 24jam je..hehehe
.
So Apa Tunggu Lagi !!!
Dapatkannya SEKARANG!!! .
WhatsApp - 0135931153
WhatsApp - 0136931153
WhatsApp - 0136931153
.
.
#pinkladybodyperfection #pinklady #body #montok #gadisayu #anggun #cantik #jelita #gebugebas #montok #mantap #aumm
0 2 19 minutes ago
Siapa xseronok jika product yg kita ambil..betol2 berhasil..dapat bentuk badan yg tip top yg di idam2 kan para wanita..menjadi idaman wanita di mata abam2..mmg xlepas cik abam..nk melekat 24jam je..hehehe . so apa tunggu lagi !!! dapatkannya sekarang!!! . whatsapp - 0135931153 whatsapp - 0136931153 whatsapp - 0136931153 . . #pinkladybodyperfection #pinklady #body #montok #gadisayu #anggun #cantik #jelita #gebugebas #montok #mantap #aumm
tabitadesi.emmanistore

@tabitadesi.emmanistore

TABITADESIDAMAYANTI PINKLADY
0 2 20 minutes ago
"kulit cerah...b****t berdenyut...senggugut dah tiada" korang ada masalah kulit gelap dn masalah sengugut ? aset kurang mantap ? pelbagai cara dh ikhtiar... tp xde kesan? sy syorkan pinklady untuk sis2 yg sedang hadapi masalah senggugut bukan sahaja memantapkan aset dan punggung tau.. dalaman pon sihat ๐Ÿ˜ haaa tunggu ape lagi, x cuba mne tau.. kn.. ๐ŸŽ‰free gift menanti ! ๐ŸŽ‰free postage juga ! ๐ŸŽ‰harga diskaun utk 10 orang terawal ! #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladymalaysia #produkkesihatan #produkkecantikan #pinkladyberkesan #pinkladymurah #pinkladyoriginal #pinkladypromosi #pinkladypackagingbaru #superboobs #superboobsoriginal #superboobsmalaysia #superboobspinklady #sayajualsuperboobs #promosisuperboobs #trustedseller #sayajualpinklady #trustedseller
dpinkladybyfathin_

@dpinkladybyfathin_

AGENT PINKLADY | HULU LANGAT
Pink Lady Body Perfection!!
.
Sekarang dah jadi trend wanita 'hot' kat luar sana jadikan pinklady item wajib ada dalam simpanan. Ke manaยฒ pun bawak. Mudah katanya. Semua manfaat dalam 1 produk.
.
PINKLADY BODY PERFECTION !!
DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA ! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ ๐Ÿ”› Hanya telan 2 biji sehari dah โคตโคตโคต
๐Ÿ‘ MONTOK
๐Ÿ‘ RAMPING
๐Ÿ‘ KETAT โŽ Tak Perlu
โŒ SAPU
โŒ BANCUH
โŒ DIET โœ” EASY TO EAT โžก hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! ๐Ÿ˜˜
โœ” EASY TO CARRY โžก mesra handbag boleh bawa ke mana shj ๐Ÿ’Š๐Ÿ‘œ โŒš JIMAT MASA โฉ lepas mandi ๐Ÿšฟ boleh terus pakai baju ๐Ÿ‘— nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah ๐Ÿ’„๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ธ JIMAT WANG โฉ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau ! ๐ŸŒน FUNGSI & MANFAAT PINK LADY :
.
๐Ÿ”ด Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
๐Ÿ”ด Perapat miss 'V'.
๐Ÿ”ด Mengurangkan nafsu makan.
๐Ÿ”ด Menghilangkan 'mood swing'.
๐Ÿ”ด Meningkatkan libido wanita.
๐Ÿ”ด Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
๐Ÿ”ด Meremajakan kulit.
๐Ÿ”ด Mengatasi masalah rambut gugur.
๐Ÿ”ด Atasi masalah senggugut yang teruk.
๐Ÿ”ด Kitaran haid kembali teratur.
๐Ÿ”ด Menstabilkan emosi.
๐Ÿ”ด Menggebukan & mencantikkan kulit.
๐Ÿ”ด Menambahkan susu badan.
๐Ÿ”ด Badan jadi lebih shape.
๐Ÿ”ด Hilangkan masalah jerawat.
๐Ÿ”ด Atasi masalah kulit kusam.
๐Ÿ”ด Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
๐Ÿ”ด Pudar & hilangkan masalah parut.
Rm280 je untuk body cantik dan sihat. . whatsapp -0182611732๐Ÿ“ฒ

#pinklady #dropship #dropshipwanted #teampinklady  #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionmurah #cantik #slim #sihat #ketat #montok #infosihat #infocantik  #selangor #ululangat
0 0 23 minutes ago
Pink lady body perfection!! . sekarang dah jadi trend wanita 'hot' kat luar sana jadikan pinklady item wajib ada dalam simpanan. ke mana² pun bawak. mudah katanya. semua manfaat dalam 1 produk. . pinklady body perfection !! dietary supplement no1 malaysia ! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ ๐Ÿ”› hanya telan 2 biji sehari dah โคตโคตโคต ๐Ÿ‘ montok ๐Ÿ‘ ramping ๐Ÿ‘ ketat โŽ tak perlu โŒ sapu โŒ bancuh โŒ diet โœ” easy to eat โžก hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. tak pahit langsung ! ๐Ÿ˜˜ โœ” easy to carry โžก mesra handbag boleh bawa ke mana shj ๐Ÿ’Š๐Ÿ‘œ โŒš jimat masa โฉ lepas mandi ๐Ÿšฟ boleh terus pakai baju ๐Ÿ‘— nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah ๐Ÿ’„๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ธ jimat w**g โฉ kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau ! ๐ŸŒน fungsi & manfaat pink lady : . ๐Ÿ”ด membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung. ๐Ÿ”ด perapat miss 'v'. ๐Ÿ”ด mengurangkan nafsu makan. ๐Ÿ”ด menghilangkan 'mood swing'. ๐Ÿ”ด meningkatkan libido wanita. ๐Ÿ”ด meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita. ๐Ÿ”ด meremajakan kulit. ๐Ÿ”ด mengatasi masalah rambut gugur. ๐Ÿ”ด atasi masalah senggugut yang teruk. ๐Ÿ”ด kitaran haid kembali teratur. ๐Ÿ”ด menstabilkan emosi. ๐Ÿ”ด menggebukan & mencantikkan kulit. ๐Ÿ”ด menambahkan susu badan. ๐Ÿ”ด badan jadi lebih shape. ๐Ÿ”ด hilangkan masalah jerawat. ๐Ÿ”ด atasi masalah kulit kusam. ๐Ÿ”ด pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka. ๐Ÿ”ด pudar & hilangkan masalah parut. rm280 je untuk body cantik dan sihat. . whatsapp -0182611732๐Ÿ“ฒ #pinklady #dropship #dropshipwanted #teampinklady #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionmurah #cantik #slim #sihat #ketat #montok #infosihat #infocantik #selangor #ululangat
syurgahawa_hq

@syurgahawa_hq

Syurga Hawa
=============================
TIADA MALAM JUMAAT LAGI BUATKU
=============================
.
.
.
Memang letih bdan tiap malam melayan kereneh cik abang..Mcm pengantin baru jer rsa..Sekrang malm dia dah xde main henset, bukak laptop hatta layan tv tngok movie..Pkul 10 je dah siap dalam bilik wangi2 nk menggoda akak...Hehehehe..
.
X sangka penangan syurga hawa..Sekarang akak mcm 20an..Tenaga anak dara lepas sekolah..Melenting jer..Badan makin ramping..Dada mkin mntap dan tegap..Nen elok bulat je teletak..Xrisau xpakai bra di rumah.Miss v kmbli ketat, bntot kmbli mmbulat dan tegang, muka kmbli berseri, apa lagi yg nk?Kalau beli produk satu2 mahu rm600 hbis tiap bulan..mana nk cari duit?
.
Kini cik abang bagaikan si teruna menuggu green light dari si dara..happy sangat..Xsangka kisah awl perkahwinan dulu menjelma kmbli..TERIMA KASIH SYURGA HAWA
.
Malaslh komen bbyk..Trylh dlu..
.
=============
NAK X MASALAH MCM KAT SELESAI ?
=============
.
1. Senang proses MELAWASS dan SMBELIT
2. Memeperbetulkan PRIOD cycle 
3. Kmpiskn pr0t B0NCIT
4. Buang ANGIN dalam bdan
5. Buat miss B bagi B0LAT TEGANG
6. Buat miss V bg KETAT PDAT NIKMAT
7. Upkn bntot bg TONGGEK LENTIK
.
Smua dengan SYURGA HAWA..KESAN TERBAIK TANPA KESAN SAMPINGAN 100% DARI TUMBUHAN HIJAU..
.
======
BONUS
======
.
DAPATKAN HARGA PROMOSI !!
.
WOWW !!!
.
#SyurgaHawa #pinklady #pinkladybodyperfection #jamutunteja #lemonex  #jamuviral #putihgebu #kuruscepat #sisjualmurah #gegarvaganza2017 #cantikluardalam #candyb #maccosmetics #muamalaysia #dexandraperfume  #siscuba #dyxybccream #okayafoundation #titiancinta #kekaboo #deejacosmetic #tatiskincare #tabitaskincareoriginal #desidamayanti #pamoga #dnars #glowglowing #bengkungmoden #fattzura
0 10 35 minutes ago
============================= tiada malam jumaat lagi buatku ============================= . . . memang letih bdan tiap malam melayan kereneh cik abang..mcm pengantin baru jer rsa..sekrang malm dia dah xde main henset, bukak laptop hatta layan tv tngok movie..pkul 10 je dah siap dalam bilik wangi2 nk menggoda akak...hehehehe.. . x sangka penangan syurga hawa..sekarang akak mcm 20an..tenaga anak dara lepas sekolah..melenting jer..badan makin ramping..dada mkin mntap dan tegap..nen elok bulat je teletak..xrisau xpakai bra di rumah.miss v kmbli ketat, bntot kmbli mmbulat dan tegang, muka kmbli berseri, apa lagi yg nk?kalau beli produk satu2 mahu rm600 hbis tiap bulan..mana nk cari duit? . kini cik abang bagaikan si teruna menuggu green light dari si dara..happy sangat..xsangka kisah awl perkahwinan dulu menjelma kmbli..terima kasih syurga hawa . malaslh komen bbyk..trylh dlu.. . ============= nak x masalah mcm kat selesai ? ============= . 1. senang proses melawass dan smbelit 2. memeperbetulkan priod cycle 3. kmpiskn pr0t b0ncit 4. buang angin dalam bdan 5. buat miss b bagi b0lat tegang 6. buat miss v bg ketat pdat nikmat 7. upkn bntot bg tonggek lentik . smua dengan syurga hawa..kesan terbaik tanpa kesan sampingan 100% dari tumbuhan hijau.. . ====== bonus ====== . dapatkan harga promosi !! . woww !!! . #syurgahawa #pinklady #pinkladybodyperfection #jamutunteja #lemonex #jamuviral #putihgebu #kuruscepat #sisjualmurah #gegarvaganza2017 #cantikluardalam #candyb #maccosmetics #muamalaysia #dexandraperfume #siscuba #dyxybccream #okayafoundation #titiancinta #kekaboo #deejacosmetic #tatiskincare #tabitaskincareoriginal #desidamayanti #pamoga #dnars #glowglowing #bengkungmoden #fattzura
anis_sha_beauty_shop

@anis_sha_beauty_shop

anis sha
๐Ÿ’๐Ÿ’Allahamdullilah.... Bagun pagi cari Pink Lady dulu 2 biji je shari nak cantik gebu montok putih melepak.... ๐Ÿ’๐Ÿ’Ape lagi uolls jangan lambat2 nanti kna kebas hihi
๐Ÿ’๐Ÿ’Xperlu pening2 kepala cari produk putihkan badan kuruskan badan rapatkan faraj besarkan payudara smua dalam 1 botol Pink Lady Sahaja!!! Antara fungsi2 Pink lady ialah; ๐Ÿ’žpayudara membesar bagai juara
๐Ÿ’žbooties liuk lentik ๐Ÿ’žjerawat terpaksa kecut ๐Ÿ’žparut jerawat,jeragat hilang
๐Ÿ’žkulit putih macam snow white ๐Ÿ’žlemak mengelebih hilang ๐Ÿ’žbody makin kerengge ๐Ÿ’žkeputihan hilang,panties bersih ๐Ÿ’žperiod sycle x stabil jd normal ๐Ÿ’žmuke 10tahun mude dri usia ๐Ÿ’žNafsu mlm jumaat always ON ๐Ÿ’žbadan letih jadi energetic ๐Ÿ’žmood swing jdi cool ๐Ÿ’žkasar jadi manja
๐Ÿ’žNO more period pain ๐Ÿ’žhormon estrogen booster ๐Ÿ’žsusu badan mancut utk mommy
๐Ÿ’žBreast jatuh tegang kembali 
Perghhhhh ! Banyak tuh benefit dalam 1biji capsule tu ! .
kalau makan nie comfirm suami bertambah sayang ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ bf x pandang lain . Price pon ok la rm2** jer dari pergi buat injection yg ade side effect tu baik mkn je sebiji-2biji sehari dah bole nampak kesam dalam 1-2minggu . Tak boleh ni..... produk HIGH QUALITY pilihan nombor 1!!! ๐Ÿ’๐Ÿ’Harga mampu milik uolls untuk sebulan!!! ๐Ÿ’๐Ÿ’Dapatkan harga Discount 10 org terawal!!!! www.wasap.my/60194379271

#pinklady #sungaipetani #kedah
0 0 30 minutes ago
๐Ÿ’๐Ÿ’allahamdullilah.... bagun pagi cari pink lady dulu 2 biji je shari nak cantik gebu montok putih melepak.... ๐Ÿ’๐Ÿ’ape lagi uolls jangan lambat2 nanti kna kebas hihi ๐Ÿ’๐Ÿ’xperlu pening2 kepala cari produk putihkan badan kuruskan badan rapatkan faraj besarkan payudara smua dalam 1 botol pink lady sahaja!!! antara fungsi2 pink lady ialah; ๐Ÿ’žpayudara membesar bagai juara ๐Ÿ’žbooties liuk lentik ๐Ÿ’žjerawat terpaksa kecut ๐Ÿ’žparut jerawat,jeragat hilang ๐Ÿ’žkulit putih macam snow white ๐Ÿ’žlemak mengelebih hilang ๐Ÿ’žbody makin kerengge ๐Ÿ’žkeputihan hilang,p*****s bersih ๐Ÿ’žperiod sycle x stabil jd normal ๐Ÿ’žmuke 10tahun mude dri usia ๐Ÿ’žnafsu mlm jumaat always on ๐Ÿ’žbadan letih jadi energetic ๐Ÿ’žmood swing jdi cool ๐Ÿ’žkasar jadi manja ๐Ÿ’žno more period pain ๐Ÿ’žhormon estrogen booster ๐Ÿ’žsusu badan mancut utk mommy ๐Ÿ’žbreast jatuh tegang kembali perghhhhh ! banyak tuh benefit dalam 1biji capsule tu ! . kalau makan nie comfirm suami bertambah sayang ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ bf x pandang lain . price pon ok la rm2** jer dari pergi buat injection yg ade side effect tu baik mkn je sebiji-2biji sehari dah bole nampak kesam dalam 1-2minggu . tak boleh ni..... produk high quality pilihan nombor 1!!! ๐Ÿ’๐Ÿ’harga mampu milik uolls untuk sebulan!!! ๐Ÿ’๐Ÿ’dapatkan harga discount 10 org terawal!!!! www.wasap.my/60194379271 #pinklady #sungaipetani #kedah
imah_hamimahharon

@imah_hamimahharon

ima-sweet collection..
Awak/isteri ada mengalami salah satu daripada masalah wanita macam kt bawah ini tak? ... ๐Ÿ’” payudara kendur, atau tidak tegang, atau saiz tidak memuaskan
๐Ÿ’” faraj longgar tidak mampu memuaskan suami
๐Ÿ’” senggugut teruk setiap kali datang bulan
๐Ÿ’” rambut gugur yang tidak terkawal
๐Ÿ’” masalah jerawat dan jeragat, kulit tidak halus
๐Ÿ’” mood swing, mudah marah terutamanya bila datang bulan
๐Ÿ’” period tidak sekata

Pm/whatsapp saya untuk membaiki masalah diatas dengan hanya menggunakan sebotol Pink Lady Body Perfection ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .... RM 280 INCLUDING POSTAGE
.
klik link di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ http://www.wasap.my/60125078178 
#pinklady #pinkladybodyperfection
0 0 35 minutes ago
Awak/isteri ada mengalami salah satu daripada masalah wanita macam kt bawah ini tak? ... ๐Ÿ’” payudara kendur, atau tidak tegang, atau saiz tidak memuaskan ๐Ÿ’” faraj longgar tidak mampu memuaskan suami ๐Ÿ’” senggugut teruk setiap kali datang bulan ๐Ÿ’” rambut gugur yang tidak terkawal ๐Ÿ’” masalah jerawat dan jeragat, kulit tidak halus ๐Ÿ’” mood swing, mudah marah terutamanya bila datang bulan ๐Ÿ’” period tidak sekata pm/whatsapp saya untuk membaiki masalah diatas dengan hanya menggunakan sebotol pink lady body perfection ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .... rm 280 including postage . klik link di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ http://www.wasap.my/60125078178 #pinklady #pinkladybodyperfection
pinklady.bysha

@pinklady.bysha

PINKLADY BODY PERFECTION
1 5 38 minutes ago
"mengapa bayar lebih kalau dah ada satu yang terbaik dan membantu ? " . jangan whatsapp kalau sis taknak cantik sebab apa ? sebab yang whatapps sis semuanya gilakan kecantikkan ๐Ÿ˜ . yang ada masalah wanita tu jangan takut nak mencuba produk ni sebab memang memang membantu anda ๐Ÿ˜ admin cosume pinklady memang betul betul superbb and menjadi berbanding produk lain ! . admin tak cari hat lainnn dah oii! ๐Ÿ˜˜ . haa sooooo . yang ada masalah wanita tu pinklady bantu hilangkan masalah tu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . and . yang takda masalah pinklady cuba mantapkan lagi aset tu tau ๐Ÿ˜˜ . siapa taknak cantik kan ? semua orang nak cantik admin pun nak cantik lgi kalau boleh hehehehe๐Ÿ™ˆ๐Ÿ’• . jangan risau anak dara mak dara tok dara semua boleh amalkan pinklady body perfection ni tau !๐Ÿ˜˜ . so jom sama sama grab dekat sis sorang sebotol sebab kalau makan sebotol mesti nak grab lagi ๐Ÿ˜ sis taktipu yerrrrr trust me pinklady memang superbbbbb !๐Ÿ˜ . berminat ? whatapps sis ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ www.wasap.my/60174293347 www.wasap.my/60174293347 #pinklady #pinkladymurah #pinkladycapsule #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladytestimoni #pinkladybodyperfection #kualalumpur #malaysia #uum #uitm #cantikcantiksemua #mengancambrooo #mengapabayarlebih #sis #sispakaisisshare #sispakaisisjual
rose.4141

@rose.4141

Rose Nail
#Repost @mostive
โ€ข โ€ข โ€ข
#mostive #๋Œ€๋ฐ•์ด๋ฒคํŠธ
#์„ธํŠธํŒ๋งค #๋…ธ๋…ธ #๋‹จํ’ˆํŒ๋งค #OK
์‹ ์ปฌ๋Ÿฌ ์„ธํŠธ๋กœ ๊ตฌ๋งคํ•˜์‹œ๊ธฐ ํž˜๋“ค์—ˆ์ฃ ?
#์š”์ฆ˜๋งŽ์ดํž˜๋“ ๋ฐ
#PINKLADY #์ „์ปฌ๋Ÿฌ
#ํ•œ๊ฐœ๋งŒ #๊ตฌ๋งคํ•ด๋„ #40%ํ• ์ธ
#๊ฐ€๊นŒ์šด #๋„ค์ผ์žฌ๋ฃŒ์ƒ #๋ฌธ์˜
#์ฐœํ•œ์ปฌ๋Ÿฌ #get_it
.
-๐Ÿ’ž์ „๊ตญ ๋ชจ๋“  ๋„ค์ผ์ƒต ์›์žฅ๋‹˜๋“ค๊ป˜
-๐Ÿ’ž๋ชจ์Šคํ‹ฐ๋ธŒ์—์„œ ๋Œ€๋ฐ•์ด๋ฒคํŠธ๋ฅผ ์ง„ํ–‰ํ•ด์š”!!
-๐Ÿ’ž์ง€๊ธˆ ๋ฐ”๋กœ ๊ฐ€๊นŒ์šด ์žฌ๋ฃŒ์ƒ์— ๋ฌธ์˜!!
-๐Ÿ’Ÿ๊ฐœ๋‹น 40%ํ• ์ธ๋œ ๊ฐ€๊ฒฉ์œผ๋กœ ๋ชจ์Šคํ‹ฐ๋ธŒ PINKLADY๋ฅผ ๊ตฌ๋งคํ•˜์‹ค์ˆ˜ ์žˆ์–ด์š”
-๐Ÿ’œ๋‹จ 2์›” 28์ผ๊นŒ์ง€
์ œํ’ˆ๋ฌธ์˜:02.2602.4179
์˜์—…์‚ฌ์›:010.5671.4179
.
#์ด๋Ÿฐ๊ฑฐ๋„๋ฆฌ์•Œ๋ ค์•ผ๊ฒ ์ฃ ?
#๋ฆฌ๊ทธ๋žจ์ด๋ฒคํŠธ๊นŒ์ง€
MISSION1.@mostive ๊ณ„์ • ํŒ”๋กœ์šฐ
MISSION2.๋ณธ ๊ฒŒ์‹œ๋ฌผ์„ ์ข‹์•„์š” ๋ˆ„๋ฅด๊ณ  ๋ฆฌ๊ทธ๋žจ
MISSION3.๊ทธ๋ฆฌ๊ณ  ์Šคํ”ผ๋“œ๋กœ ๋Œ“๊ธ€ ๋‹ฌ๊ธฐ ๋
(๋Œ“๊ธ€ ์˜ˆ์‹œ : ๋ฆฌ๊ทธ๋žจ+ํŒ”๋กœ์šฐ+์ข‹์•„์š”์™„๋ฃŒ)
.
์—ด์‹ฌํžˆ ๋ฆฌ๊ทธ๋žจ๊ณผ๋Œ“๊ธ€ํ•ด์ฃผ์‹œ๋Š” ๋ถ„๋“ค ์ค‘์— ์ถ”์ฒจํ•˜์—ฌ
๋ชจ์Šคํ‹ฐ๋ธŒ PINKLADY ์ „ ์ปฌ๋Ÿฌ๋ฅผ 5๋ถ„๊ป˜ ๋“œ๋ฆฝ๋‹ˆ๋‹ค!!
#2018์ƒˆํ•ด๋Œ€๋ฐ•๋‚˜์„ธ์š”
.
์ด๋ฒคํŠธ ๊ธฐ๊ฐ„ : 2018.01.22~2018.01.28 ๊นŒ์ง€
๋‹น์ฒจ์ž ๋ฐœํ‘œ : 2018.01.31
#๋Œ€๋ฐ• #์ธ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #์ด๋ฒคํŠธ #๋ฆฌ๊ทธ๋žจ 
#๋„˜์œผ์ด๋ป #๊ฐ ์†Œ #๊ฐ€์ฆˆ์•„ 
#๊ฐ€๊นŒ์šด #๋„ค์ผ์žฌ๋ฃŒ์ƒ #์ด๋ฒคํŠธ #์„ธ์กด์˜ˆ #์„ธ์ ค์˜ˆ
0 3 41 minutes ago
#repost @mostive • • • #mostive #๋Œ€๋ฐ•์ด๋ฒคํŠธ #์„ธํŠธํŒ๋งค #๋…ธ๋…ธ #๋‹จํ’ˆํŒ๋งค #ok ์‹ ์ปฌ๋Ÿฌ ์„ธํŠธ๋กœ ๊ตฌ๋งคํ•˜์‹œ๊ธฐ ํž˜๋“ค์—ˆ์ฃ ? #์š”์ฆ˜๋งŽ์ดํž˜๋“ ๋ฐ #pinklady #์ „์ปฌ๋Ÿฌ #ํ•œ๊ฐœ๋งŒ #๊ตฌ๋งคํ•ด๋„ #40%ํ• ์ธ #๊ฐ€๊นŒ์šด #๋„ค์ผ์žฌ๋ฃŒ์ƒ #๋ฌธ์˜ #์ฐœํ•œ์ปฌ๋Ÿฌ #get_it . -๐Ÿ’ž์ „๊ตญ ๋ชจ๋“  ๋„ค์ผ์ƒต ์›์žฅ๋‹˜๋“ค๊ป˜ -๐Ÿ’ž๋ชจ์Šคํ‹ฐ๋ธŒ์—์„œ ๋Œ€๋ฐ•์ด๋ฒคํŠธ๋ฅผ ์ง„ํ–‰ํ•ด์š”!! -๐Ÿ’ž์ง€๊ธˆ ๋ฐ”๋กœ ๊ฐ€๊นŒ์šด ์žฌ๋ฃŒ์ƒ์— ๋ฌธ์˜!! -๐Ÿ’Ÿ๊ฐœ๋‹น 40%ํ• ์ธ๋œ ๊ฐ€๊ฒฉ์œผ๋กœ ๋ชจ์Šคํ‹ฐ๋ธŒ pinklady๋ฅผ ๊ตฌ๋งคํ•˜์‹ค์ˆ˜ ์žˆ์–ด์š” -๐Ÿ’œ๋‹จ 2์›” 28์ผ๊นŒ์ง€ ์ œํ’ˆ๋ฌธ์˜:02.2602.4179 ์˜์—…์‚ฌ์›:010.5671.4179 . #์ด๋Ÿฐ๊ฑฐ๋„๋ฆฌ์•Œ๋ ค์•ผ๊ฒ ์ฃ ? #๋ฆฌ๊ทธ๋žจ์ด๋ฒคํŠธ๊นŒ์ง€ mission1.@mostive ๊ณ„์ • ํŒ”๋กœ์šฐ mission2.๋ณธ ๊ฒŒ์‹œ๋ฌผ์„ ์ข‹์•„์š” ๋ˆ„๋ฅด๊ณ  ๋ฆฌ๊ทธ๋žจ mission3.๊ทธ๋ฆฌ๊ณ  ์Šคํ”ผ๋“œ๋กœ ๋Œ“๊ธ€ ๋‹ฌ๊ธฐ ๋ (๋Œ“๊ธ€ ์˜ˆ์‹œ : ๋ฆฌ๊ทธ๋žจ+ํŒ”๋กœ์šฐ+์ข‹์•„์š”์™„๋ฃŒ) . ์—ด์‹ฌํžˆ ๋ฆฌ๊ทธ๋žจ๊ณผ๋Œ“๊ธ€ํ•ด์ฃผ์‹œ๋Š” ๋ถ„๋“ค ์ค‘์— ์ถ”์ฒจํ•˜์—ฌ ๋ชจ์Šคํ‹ฐ๋ธŒ pinklady ์ „ ์ปฌ๋Ÿฌ๋ฅผ 5๋ถ„๊ป˜ ๋“œ๋ฆฝ๋‹ˆ๋‹ค!! #2018์ƒˆํ•ด๋Œ€๋ฐ•๋‚˜์„ธ์š” . ์ด๋ฒคํŠธ ๊ธฐ๊ฐ„ : 2018.01.22~2018.01.28 ๊นŒ์ง€ ๋‹น์ฒจ์ž ๋ฐœํ‘œ : 2018.01.31 #๋Œ€๋ฐ• #์ธ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #์ด๋ฒคํŠธ #๋ฆฌ๊ทธ๋žจ #๋„˜์œผ์ด๋ป #๊ฐ ์†Œ #๊ฐ€์ฆˆ์•„ #๊ฐ€๊นŒ์šด #๋„ค์ผ์žฌ๋ฃŒ์ƒ #์ด๋ฒคํŠธ #์„ธ์กด์˜ˆ #์„ธ์ ค์˜ˆ
zacheryspencer

@zacheryspencer

Zach Spencer
Itโ€™s a pink & blonde thing lol The pink ladies:) ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโœจ๐Ÿ’—๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ๐Ÿ’–๐Ÿ’„๐ŸŽ€โœจ๐Ÿ‘š๐Ÿ‘ฑ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’•โœจ๐Ÿ“ธ I know there are some newer Barbieโ€™s here, but for something to notice is that ponytail & bubblecut Barbie from 1961 are more petite then the newer Barbieโ€™s. I thought that was interesting to see:) #vintagebarbie #barbiedoll #barbiedoll #80sfashion #60sfashion #prettyinpink #pinkdress #victoriassecret #pinklady #pinkladies #beverlyhills #blondeshavemorefun #blondehairblueeyes #perfectgirl #eveningdress #gorgeousgirls #beautyqueens #beautifuldress #missamerica #longblondehair #fashionstylist #celebritystylist #malehairstylist #fashionphotographer #barbiecollection #oldhollywood #barbiecollector #vintagedress #glammakeup #platinumblonde #beautifulblonde
0 7 42 minutes ago
It’s a pink & blonde thing lol the pink ladies:) ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโœจ๐Ÿ’—๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ๐Ÿ’–๐Ÿ’„๐ŸŽ€โœจ๐Ÿ‘š๐Ÿ‘ฑ๐Ÿผ‍โ™€๏ธ๐Ÿ’•โœจ๐Ÿ“ธ i know there are some newer barbie’s here, but for something to notice is that ponytail & bubblecut barbie from 1961 are more petite then the newer barbie’s. i thought that was interesting to see:) #vintagebarbie #barbiedoll #barbiedoll #80sfashion #60sfashion #prettyinpink #pinkdress #victoriassecret #pinklady #pinkladies #beverlyhills #blondeshavemorefun #blondehairblueeyes #perfectgirl #eveningdress #gorgeousgirls #beautyqueens #beautifuldress #missamerica #longblondehair #fashionstylist #celebritystylist #malehairstylist #fashionphotographer #barbiecollection #oldhollywood #barbiecollector #vintagedress #glammakeup #platinumblonde #beautifulblonde