Loading...

@suretrim_ida

suretrim_ida
Siapa disini yang dah cuba mcm2 cara utk kurus tapi sampai skg tak kurus2? .
.
Wajib cuba #SURETRIM Supplemen DETOX & PEMBAKAR LEMAK 7X lebih #pantas #berkesan...
.
.
KELEBIHAN SURE TRIM
.
.
♦Tidak perlu berlapar.
♦3x lebih pantas kecilkan perut, peha, lengan.
♦Tidak wajib bersenam berat.
♦Tenaga bertambah.
♦Metabolisma cepat meningkat.
♦Detox badan.
♦Kurus dalam masa 7 hari.
♦Merendahkan tahap kolestrol.
♦Cepat membakar lemak.
♦Cepat terasa kenyang.
.
.
Diguide 24jam oleh #Coach berpengalaman!!!
.
📲+6013-4930050
.
.
#ubatkurus #pilkurus #nakkurus #tipsdiet #tipsdiet #jomkurus1malaysia #kencingmanis #kolestroltinggi #darahtinggi #ubatkurusselamat #produkluluskkm #ibumenyusu #booster #corsetbodyramping #corsetlove #corsetmalaysia #sayajual #singapura #sabah #sarawak #bangisentral #kajangperdana #kualaselangor #kelantan #langkawiisland
0 0 in a minute
Siapa disini yang dah cuba mcm2 cara utk kurus tapi sampai skg tak kurus2? .
.
wajib cuba #suretrim supplemen detox & pembakar lemak 7x lebih #pantas #berkesan...
.
.
kelebihan sure trim
.
.
♦tidak perlu berlapar.
♦3x lebih pantas kecilkan perut, peha, lengan.
♦tidak wajib bersenam berat.
♦tenaga bertambah.
♦metabolisma cepat meningkat.
♦detox badan.
♦kurus dalam masa 7 hari.
♦merendahkan tahap kolestrol.
♦cepat membakar lemak.
♦cepat terasa kenyang.
.
.
diguide 24jam oleh #coach berpengalaman!!!
.
📲+6013-4930050
.
.
#ubatkurus #pilkurus #nakkurus #tipsdiet #tipsdiet #jomkurus1malaysia #kencingmanis #kolestroltinggi #darahtinggi #ubatkurusselamat #produkluluskkm #ibumenyusu #booster #corsetbodyramping #corsetlove #corsetmalaysia #sayajual #singapura #sabah #sarawak #bangisentral #kajangperdana #kualaselangor #kelantan #langkawiisland

@nsabeau.aty

nsabeau.aty
🌟HEALTHY + GLOWY🌟
hy fellas, tau tak dengan adanya ainaa serum and ainaa clenaser you gaiz akan dapat skin yang sihat & glowy tau😍 mesti puas hati kan bila dapat skin yang kita nak betul tak? dah berani nak berhadapan dengan orang sekeliling, dah boleh amik gambar without filter, dah takyah heavy makeup tau. so tunggu apa lagi tu? raya nak dekat ni! kita pakat cantik sesama pagi raya ni tau✨ cepat cepat selit order selagi stock dekat sarah ni ada lagi.
.
macam mana nak order? awak semua pergi click link dekat bio sarah tu tau. kita pm tepi okay😎
.
#ainaaserum
#ainaacosmetic
#ainaacleanser
1 0 in a minute
🌟healthy + glowy🌟
hy fellas, tau tak dengan adanya ainaa serum and ainaa clenaser you gaiz akan dapat skin yang sihat & glowy tau😍 mesti puas hati kan bila dapat skin yang kita nak betul tak? dah berani nak berhadapan dengan orang sekeliling, dah boleh amik gambar without filter, dah takyah heavy makeup tau. so tunggu apa lagi tu? raya nak dekat ni! kita pakat cantik sesama pagi raya ni tau✨ cepat cepat selit order selagi stock dekat sarah ni ada lagi.
.
macam mana nak order? awak semua pergi click link dekat bio sarah tu tau. kita pm tepi okay😎
.
#ainaaserum #ainaacosmetic #ainaacleanser

@kekabu_adikcomey

kekabu_adikcomey
.
.
Tumpang lalu skit deh 🚓🚓🚓
.
Selamat ptg  semua team mommys😙😙
.
✅Readystock📣📣
✅Readystock📣📣
✅Readystock📣📣
.
✅Boleh Payment 2kali/booking(with depo)❗❗❗
.
✅Fullset RM390❤❤.
.
FREE POSTAGE SM📣📣📣
FREE CLOUD PILLOW U F.SET😘😘
.
🎀 FULLSET PREMIUM COTTON🎀
=====================================
. 🦋Details item 🦋
• 1 x tilam saiz playpen 30
0 0 in a minute
.
.
tumpang lalu skit deh 🚓🚓🚓
.
selamat ptg semua team mommys😙😙
.
✅readystock📣📣
✅readystock📣📣
✅readystock📣📣
.
✅boleh payment 2kali/booking(with depo)❗❗❗
.
✅fullset rm390❤❤.
.
free postage sm📣📣📣
free cloud pillow u f.set😘😘
.
🎀 fullset premium cotton🎀
=====================================
. 🦋details item 🦋
• 1 x tilam saiz playpen 30" x 40"
• 1 x babynest oval 24" x 37"
• 1 x comforter 34" x 40"
• 1 x bantal karipap
• 2 x bolster 7" x 18"
• 2 x bantal 10" x 14"
• 1 x cloud pillow
.
cepat2 dptkan skrg sementara stock masih ada n pre order open.🤗
.
once da decide nk design y mne, cepat2 click wasap link pd bio ya.
.
😉
jom wasap sis suha untuk lebih details😗
.
💘sila klik wasap link pada bio💘
.
🙆‍♀️rahsia tidur lena si manja anda😙
.
#readystockkekabu_adikcomey #kekabu#baby#settilambayikekabu #settilambayi #settilambabymurah #instashop#sayajual #tilamkekabu #tilamkekabubaby#cloudpillowmalaysia #settilambayi#tilamkekabumurah
#tilam#baby#kekabu#bazarpaknil#aisyah #tilammurah  #settilamkekabubayi #settilambabymurah #settilamkekabubayi#babyshower #babynestreadystock#settilamreadystock #babystuff#headbandbaby #babyclothes #breastpumpmurah #aaisyahdhiarana111
#sitiaafiyah #ctdk #raya

@fawanani.co

fawanani.co
-
Item : Top
Price : RM36 exclude postage
Size: Free size 
Status : Preorder 2-3 weeks
.
.
.
📱whatsapp 0134369423📱
#sayajual #sayajualmurah #sayajualmurahmalaysia #sayajualbaju #sayajualbeg #sayajualbaranghipster #sayajualbarangcute #sayajualkasut #sayajualpouch #sayajualbarangunicorn #sayajualjam
0 0 in a minute
-
item : top
price : rm36 exclude postage
size: free size
status : preorder 2-3 weeks
.
.
.
📱whatsapp 0134369423📱
#sayajual #sayajualmurah #sayajualmurahmalaysia #sayajualbaju #sayajualbeg #sayajualbaranghipster #sayajualbarangcute #sayajualkasut #sayajualpouch #sayajualbarangunicorn #sayajualjam

@bybeautysister

bybeautysister
Bawal Chiffon Plain
Material : High Quality Heavy Chiffon
Jahitan: Babyseam
Bidang 45'
.
Price :
🎀Bawal Plain RM15
🎀Batu Tabur biasa RM20
🎀Batu Tabur Copy Swarovski RM25
Beli 3pcs free postage semenanjung
.
Postage: 
RM8 semenanjung 
RM10 Sabah, Sarawak
.
.
Color might be slightly different due to lighting and screen resolution
.
Screen shot & whatsapp +60173717547 (link pada bio)
.
.
#sayajual #tudungbawal #bawalvoile #bawalovers #bawalmurah #bawalsatin #bawalcrepe #bawalbidang45 #muslimah #trustedseller #mampumilik #borongonline #bawalbidang #kualalumpur #bawalbidang50 #wideshawl #shawlmampumilik #bawalborong #jubahmuslimah #jubahlabuh #niqab #trustedseller #bawalplainchiffon #tular #bawalbidang48 #bawalplainmurah
0 0 in a minute
Bawal chiffon plain
material : high quality heavy chiffon
jahitan: babyseam
bidang 45'
.
price :
🎀bawal plain rm15
🎀batu tabur biasa rm20
🎀batu tabur copy swarovski rm25
beli 3pcs free postage semenanjung
.
postage:
rm8 semenanjung
rm10 sabah, sarawak
.
.
color might be slightly different due to lighting and screen resolution
.
screen shot & whatsapp +60173717547 (link pada bio)
.
.
#sayajual #tudungbawal #bawalvoile #bawalovers #bawalmurah #bawalsatin #bawalcrepe #bawalbidang45 #muslimah #trustedseller #mampumilik #borongonline #bawalbidang #kualalumpur #bawalbidang50 #wideshawl #shawlmampumilik #bawalborong #jubahmuslimah #jubahlabuh #niqab #trustedseller #bawalplainchiffon #tular #bawalbidang48 #bawalplainmurah

@bybeautysister

bybeautysister
Bawal Chiffon Plain
Material : High Quality Heavy Chiffon
Jahitan: Babyseam
Bidang 45'
.
Price :
🎀Bawal Plain RM15
🎀Batu Tabur biasa RM20
🎀Batu Tabur Copy Swarovski RM25
Beli 3pcs free postage semenanjung
.
Postage: 
RM8 semenanjung 
RM10 Sabah, Sarawak
.
.
Color might be slightly different due to lighting and screen resolution
.
Screen shot & whatsapp +60173717547 (link pada bio)
.
.
#sayajual #tudungbawal #bawalvoile #bawalovers #bawalmurah #bawalsatin #bawalcrepe #bawalbidang45 #muslimah #trustedseller #mampumilik #borongonline #bawalbidang #kualalumpur #bawalbidang50 #wideshawl #shawlmampumilik #bawalborong #jubahmuslimah #jubahlabuh #niqab #trustedseller #bawalplainchiffon #tular #bawalbidang48 #bawalplainmurah
0 0 in a minute
Bawal chiffon plain
material : high quality heavy chiffon
jahitan: babyseam
bidang 45'
.
price :
🎀bawal plain rm15
🎀batu tabur biasa rm20
🎀batu tabur copy swarovski rm25
beli 3pcs free postage semenanjung
.
postage:
rm8 semenanjung
rm10 sabah, sarawak
.
.
color might be slightly different due to lighting and screen resolution
.
screen shot & whatsapp +60173717547 (link pada bio)
.
.
#sayajual #tudungbawal #bawalvoile #bawalovers #bawalmurah #bawalsatin #bawalcrepe #bawalbidang45 #muslimah #trustedseller #mampumilik #borongonline #bawalbidang #kualalumpur #bawalbidang50 #wideshawl #shawlmampumilik #bawalborong #jubahmuslimah #jubahlabuh #niqab #trustedseller #bawalplainchiffon #tular #bawalbidang48 #bawalplainmurah

@mineboxes_kotamarudu

mineboxes_kotamarudu
CHRISZEN HAIR COLOR SHAMPOO 25ML | RM 4.50
.
Walk in shop at MINEBOXES LOT 24 SERVAY JAYA KOTA MARUDU (sebelah kedai kaca mata)
.
#sayajual
#sayajualmakeup 
#chriszen 
#kotamarudu 
#boxesforrent
0 1 in a minute
Chriszen hair color shampoo 25ml | rm 4.50
.
walk in shop at mineboxes lot 24 servay jaya kota marudu (sebelah kedai kaca mata)
.
#sayajual #sayajualmakeup
#chriszen
#kotamarudu
#boxesforrent

@noraqaisara

noraqaisara
RAMAI DAH TAHU PASAL STEAM IRON NI KAN?😊
MESTI RAMAI DAH SURVEY2 HARGA IRON NI 😄

Actually, ada banyak model dan fungsi berlainan. So jangan tersalah pilih, dan jangan hentam main beli barang elektrik premium cmni kat lazada ke apa kalau ada masalah kan susah🙄
.
Ada steam iron yang mempunyai fungsi yang lebih kurang sama seperti iron saya ni tapi harganya jauh2 lebih mahal. Ada yang jual lebih murah sebab lain model dan spec serta tiada percuma apa2. Rugi. 
Bagi saya, steam iron paling terbaru ni adalah yang paling sesuai untuk kegunaan isi rumah, sesuai untuk anak-anak yang nak belajar gosok baju sendiri dan paling penting percuma papan iron yang sungguh besar!

So khas untuk warga Cheras dan Kajang saya nak bagi special price je untuk belian tunai sepanjang bulan kemerdekaan ini!

Boleh terus whatsap saya http://gadgetajaib.wasap.my

Terima kasih
.
#ironphilips #steamironphilips #sayajualironphilips #philipsironperfectcare #gc8755 #steamiron #ironsteamphilips #trustedmakkutu #trustedseller #sayajual #bazaarpaknil #igshop #instashop #kutuiron #kutuironphilips #nakfreetak #ironnibolehdptfreeje #jomtanyasaya
0 1 4 minutes ago
Ramai dah tahu pasal steam iron ni kan?😊
mesti ramai dah survey2 harga iron ni 😄

actually, ada banyak model dan fungsi berlainan. so jangan tersalah pilih, dan jangan hentam main beli barang elektrik premium cmni kat lazada ke apa kalau ada masalah kan susah🙄
.
ada steam iron yang mempunyai fungsi yang lebih kurang sama seperti iron saya ni tapi harganya jauh2 lebih mahal. ada yang jual lebih murah sebab lain model dan spec serta tiada percuma apa2. rugi.
bagi saya, steam iron paling terbaru ni adalah yang paling sesuai untuk kegunaan isi rumah, sesuai untuk anak-anak yang nak belajar gosok baju sendiri dan paling penting percuma papan iron yang sungguh besar!

so khas untuk warga cheras dan kajang saya nak bagi special price je untuk belian tunai sepanjang bulan kemerdekaan ini!

boleh terus whatsap saya http://gadgetajaib.wasap.my

terima kasih
.
#ironphilips #steamironphilips #sayajualironphilips #philipsironperfectcare #gc8755 #steamiron #ironsteamphilips #trustedmakkutu #trustedseller #sayajual #bazaarpaknil #igshop #instashop #kutuiron #kutuironphilips #nakfreetak #ironnibolehdptfreeje #jomtanyasaya

@pelaminmurah.makeup.penang

pelaminmurah.makeup.penang
#pelaminmurahpenang#pelamineksklusif#pelaminmewah#pelaminmampumilik#pelaminbertunang#pelaminnikah#pelaminrumah#sayabuatpelamin#pelamin#pelamincantik#pelaminsanding#pelamindeco#pakejperkahwinan#kerjakahwin#sayajual#sayajualonline#bazarpaknil#pameranpengantin#pelaminmini#pelaminberendoi#buaian#buaianaqiqah#buaiancukurjambul#photobooth#photoboothcantik#engagement#weddingdecoration#pakejperkahwinan#perkahwinan 😃😃😃😃😃 p/s : harga pakej akan ditambah deposit keselamatan sebanyak 30%, selepas 24jam selesai sewaan & tiada kerosakkan barulah 100% deposit keselamatan anda dikembalikan..harap maklum. 
Screenshot pilihan anda
& WhatsApp terus
http://www.wasap.my/60174019758
0 1 in a minute
#pelaminmurahpenang#pelamineksklusif#pelaminmewah#pelaminmampumilik#pelaminbertunang#pelaminnikah#pelaminrumah#sayabuatpelamin#pelamin#pelamincantik#pelaminsanding#pelamindeco#pakejperkahwinan#kerjakahwin#sayajual#sayajualonline#bazarpaknil#pameranpengantin#pelaminmini#pelaminberendoi#buaian#buaianaqiqah#buaiancukurjambul#photobooth#photoboothcantik#engagement#weddingdecoration#pakejperkahwinan#perkahwinan 😃😃😃😃😃 p/s : harga pakej akan ditambah deposit keselamatan sebanyak 30%, selepas 24jam selesai sewaan & tiada kerosakkan barulah 100% deposit keselamatan anda dikembalikan..harap maklum.
screenshot pilihan anda
& whatsapp terus
http://www.wasap.my/60174019758

@byseven7february

byseven7february
❤ #3pcsrm100SF ❤ 📢3PCS RM100📢
Shamila basic blouse
.
Price :
1 pc : RM40
2 pcs : RM70
3 pcs : RM100
.
Free postage
.
Material :
Crepe
.
Other :
Functional button at cuff
Layer sleeve, refer video
.
Measurement :
Length 60cm
Shoulder 39cm
Sleeve 62cm
Bust 102cm
Armhole 44cm
Hips 106cm
.
Serious Buyer?
Whatsapp +60166486684
.
#blouse #blousemurah #blouselabuh #plainblouse #plainblousemurah #plainblouselabuh #sayajual #sayajualblouse #basicblouse #peplumblouse #denimblouse #embroideryblouse #plainblousemurah #tribalblouse #bajumurah #freepostagemalaysia #visitmyig #visitmyigmalaysia #basicblousemurah #longtop #plainlongtop #malaysia #malaysian #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #like4likes #likeforlikes
0 7 in a minute
#3pcsrm100sf ❤ 📢3pcs rm100📢
shamila basic blouse
.
price :
1 pc : rm40
2 pcs : rm70
3 pcs : rm100
.
free postage
.
material :
crepe
.
other :
functional button at cuff
layer sleeve, refer video
.
measurement :
length 60cm
shoulder 39cm
sleeve 62cm
bust 102cm
armhole 44cm
hips 106cm
.
serious buyer?
whatsapp +60166486684
.
#blouse #blousemurah #blouselabuh #plainblouse #plainblousemurah #plainblouselabuh #sayajual #sayajualblouse #basicblouse #peplumblouse #denimblouse #embroideryblouse #plainblousemurah #tribalblouse #bajumurah #freepostagemalaysia #visitmyig #visitmyigmalaysia #basicblousemurah #longtop #plainlongtop #malaysia #malaysian #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #like4likes #likeforlikes

@pelaminmurah.makeup.penang

pelaminmurah.makeup.penang
#pelaminmurahpenang#pelamineksklusif#pelaminmewah#pelaminmampumilik#pelaminbertunang#pelaminnikah#pelaminrumah#sayabuatpelamin#pelamin#pelamincantik#pelaminsanding#pelamindeco#pakejperkahwinan#kerjakahwin#sayajual#sayajualonline#bazarpaknil#pameranpengantin#pelaminmini#pelaminberendoi#buaian#buaianaqiqah#buaiancukurjambul#photobooth#photoboothcantik#engagement#weddingdecoration#pakejperkahwinan#perkahwinan 😃😃😃😃😃 p/s : harga pakej akan ditambah deposit keselamatan sebanyak 30%, selepas 24jam selesai sewaan & tiada kerosakkan barulah 100% deposit keselamatan anda dikembalikan..harap maklum. 
Screenshot pilihan anda
& WhatsApp terus
http://www.wasap.my/60174019758
0 0 just now
#pelaminmurahpenang#pelamineksklusif#pelaminmewah#pelaminmampumilik#pelaminbertunang#pelaminnikah#pelaminrumah#sayabuatpelamin#pelamin#pelamincantik#pelaminsanding#pelamindeco#pakejperkahwinan#kerjakahwin#sayajual#sayajualonline#bazarpaknil#pameranpengantin#pelaminmini#pelaminberendoi#buaian#buaianaqiqah#buaiancukurjambul#photobooth#photoboothcantik#engagement#weddingdecoration#pakejperkahwinan#perkahwinan 😃😃😃😃😃 p/s : harga pakej akan ditambah deposit keselamatan sebanyak 30%, selepas 24jam selesai sewaan & tiada kerosakkan barulah 100% deposit keselamatan anda dikembalikan..harap maklum.
screenshot pilihan anda
& whatsapp terus
http://www.wasap.my/60174019758

@capmurah.m2d

capmurah.m2d
🔥Promo Hari Raya Haji🔥
.

BEST PRICE DEAL
Buy 1 RM40
Buy 3 Free 1 Cap/snapback
.
✅ Copy ori
✅ Ready stock
✅ Adjustable belakang cap .
➡️FREE POSTAGE⬅️
🎁 FREE GIFT
📦 Pos pakai box
🚚 Postage Ahad-Khamis
CLICK LINK DI BIO untuk admin reply pantas
📞 0135617627

#capmurah #capmurahmalaysia
#igshop #snapback #readystock #topimurah #segamat #klang #kuching #kekechallenge #shiggychallenge #topimurahmalaysia #snapbackmurah #snapbackmurahmalaysia #borneo #landofhornbill #readystock #sayajual #M2D #pestabenak #pestabenak2018
0 1 just now
🔥promo hari raya haji🔥
.

best price deal
buy 1 rm40
buy 3 free 1 cap/snapback
.
✅ copy ori
✅ ready stock
✅ adjustable belakang cap .
➡️free postage⬅️
🎁 free gift
📦 pos pakai box
🚚 postage ahad-khamis
click link di bio untuk admin reply pantas
📞 0135617627

#capmurah #capmurahmalaysia #igshop #snapback #readystock #topimurah #segamat #klang #kuching #kekechallenge #shiggychallenge #topimurahmalaysia #snapbackmurah #snapbackmurahmalaysia #borneo #landofhornbill #readystock #sayajual #m2d #pestabenak #pestabenak2018

@suzyhoney_rahsia_sihat_cantik

suzyhoney_rahsia_sihat_cantik
PROMOSI JIMAT BERGANDA GANDA!!!! 😱😱😱 BUY 2 FREE 1!

Tudiaaa Lulur belacan viral atau nama sebenar Sabun Lulur Hazelnut. 
First time pakai dah buat i jatuh cinta uols. Sekali pakai je kulit dah jadi lembut gebu gilerr. Kekacang Hazelnut tu bertindak sebagai scrub untuk sental daki-daki dan kulit mati kat badan kita tau! Kulit pun makin cerah!

Baunye nye pun wangi harum semerbak satu rumah. Ehh malas nak cakap banyak. Korang wajib try sendiri, lagi-lagi sekarang ni ada promosi BUY 2 FREE 1.

Siapa nak bagi weh.. dah la dapat harga promo dapat plak free 1 sabun.

Rugilah siapa tak grab sekarang. Muka glowing badan kena glowing jugak tak gitu?

#suzyhoneyherbs
#kakzaperundingjamu
#rahsiasihatcantik 
#sayajual 
#bazaarpaknil 
#instashop
#instabazaar 
#sabah
#agentsuzyhoney 
#produkmuslim
1 2 just now
Promosi jimat berganda ganda!!!! 😱😱😱 buy 2 free 1!

tudiaaa lulur belacan viral atau nama sebenar sabun lulur hazelnut.
first time pakai dah buat i jatuh cinta uols. sekali pakai je kulit dah jadi lembut gebu gilerr. kekacang hazelnut tu bertindak sebagai scrub untuk sental daki-daki dan kulit mati kat badan kita tau! kulit pun makin cerah!

baunye nye pun wangi harum semerbak satu rumah. ehh malas nak cakap banyak. korang wajib try sendiri, lagi-lagi sekarang ni ada promosi buy 2 free 1.

siapa nak bagi weh.. dah la dapat harga promo dapat plak free 1 sabun.

rugilah siapa tak grab sekarang. muka glowing badan kena glowing jugak tak gitu?

#suzyhoneyherbs #kakzaperundingjamu #rahsiasihatcantik
#sayajual
#bazaarpaknil
#instashop #instabazaar
#sabah #agentsuzyhoney
#produkmuslim

@pelaminmurah.makeup.penang

pelaminmurah.makeup.penang
#pelaminmurahpenang#pelamineksklusif#pelaminmewah#pelaminmampumilik#pelaminbertunang#pelaminnikah#pelaminrumah#sayabuatpelamin#pelamin#pelamincantik#pelaminsanding#pelamindeco#pakejperkahwinan#kerjakahwin#sayajual#sayajualonline#bazarpaknil#pameranpengantin#pelaminmini#pelaminberendoi#buaian#buaianaqiqah#buaiancukurjambul#photobooth#photoboothcantik#engagement#weddingdecoration#pakejperkahwinan#perkahwinan 😃😃😃😃😃 p/s : harga pakej akan ditambah deposit keselamatan sebanyak 30%, selepas 24jam selesai sewaan & tiada kerosakkan barulah 100% deposit keselamatan anda dikembalikan..harap maklum. 
Screenshot pilihan anda
& WhatsApp terus
http://www.wasap.my/60174019758
0 0 just now
#pelaminmurahpenang#pelamineksklusif#pelaminmewah#pelaminmampumilik#pelaminbertunang#pelaminnikah#pelaminrumah#sayabuatpelamin#pelamin#pelamincantik#pelaminsanding#pelamindeco#pakejperkahwinan#kerjakahwin#sayajual#sayajualonline#bazarpaknil#pameranpengantin#pelaminmini#pelaminberendoi#buaian#buaianaqiqah#buaiancukurjambul#photobooth#photoboothcantik#engagement#weddingdecoration#pakejperkahwinan#perkahwinan 😃😃😃😃😃 p/s : harga pakej akan ditambah deposit keselamatan sebanyak 30%, selepas 24jam selesai sewaan & tiada kerosakkan barulah 100% deposit keselamatan anda dikembalikan..harap maklum.
screenshot pilihan anda
& whatsapp terus
http://www.wasap.my/60174019758

@shaherarts_shop

shaherarts_shop
MOHINI LUXE KURUNG in dusty blue 
Now on sale RM229.60 jerr rugi sangat kalau korang Tak grab Sekarang ❤️psst sale ni habis Esok Tau 😭
1 5 1 minute ago
Mohini luxe kurung in dusty blue
now on sale rm229.60 jerr rugi sangat kalau korang tak grab sekarang ❤️psst sale ni habis esok tau 😭

@sofea_sac

sofea_sac
ACTUAL PICTURE OF THE BAG 📢📢📢BAG NIE SIS BAGI SPECIAL PRICE YA VALID SAMPAI ISNIN NI 20/8/2018....................................................................☑️ LV DAMIER 2 WAY BAG
☑️ COMES WITH STRAP ☑️READYSTOCK .......................................................
☑️ PREMIUM GRADE
✔️ HIGH QUALITY MATERIAL
✔️ COMES WITH BOX,PAPERBAG,DUSTBAG AND CARE CARD 
_______________________________________________________ 🔴 PRICE : RM 7️⃣0️⃣0️⃣ including postage
_______________________________________________________☑️ 3x Installment Provided 👉 WASSAP ME : 0192496251

#sayajual #jombeli #handbagmalaysia #sayajualbag 
#sayajual #sayajualbag #bagmalaysia #sayajualkasut #handbagsmalaysia  #jombeli  #terlajaklaris  #visitmyig #bazarpaknil #michealkorsmalaysia #mkmalaysia #pradamalaysia #clearance #hargaruntuh #kakishoppingmalaysia #bagraya #bagraya2018 #bagrayamurah #handbagmalaysia #kakishoppingonlinemalaysia 
#mimpikitapreloved #mimpikita #bajumalaysia #bajumalaysiamurah #araredpreloved #cincinmalaysia #bagrayahaji
1 7 4 hours ago
Actual picture of the bag 📢📢📢bag nie sis bagi special price ya valid sampai isnin ni 20/8/2018....................................................................☑️ lv damier 2 way bag
☑️ comes with strap ☑️readystock .......................................................
☑️ premium grade
✔️ high quality material
✔️ comes with box,paperbag,dustbag and care card
_______________________________________________________ 🔴 price : rm 7️⃣0️⃣0️⃣ including postage
_______________________________________________________☑️ 3x installment provided 👉 wassap me : 0192496251

#sayajual #jombeli #handbagmalaysia #sayajualbag
#sayajual #sayajualbag #bagmalaysia #sayajualkasut #handbagsmalaysia #jombeli #terlajaklaris #visitmyig #bazarpaknil #michealkorsmalaysia #mkmalaysia #pradamalaysia #clearance #hargaruntuh #kakishoppingmalaysia #bagraya #bagraya2018 #bagrayamurah #handbagmalaysia #kakishoppingonlinemalaysia
#mimpikitapreloved #mimpikita #bajumalaysia #bajumalaysiamurah #araredpreloved #cincinmalaysia #bagrayahaji