Loading...

@hermanascouture

hermanascouture
Korang, dah dapatkan Ameesha Kebaya lom? Antara warna hot yang dah banyak kali restock. Cantik sangat digayakan untuk majlis majlis keramaian. Confirm jadi perhatian. Material pun selesa, tengok je lah cik adik ni bukan main berposing lagi atas jalan, takpelah asalkan bahagia. Gituuuuu hehe 😁 Jom lah dapatkan at least sehelai. Cantik bagaikan tiada hari esok. Ching! WhatsApp Cik Anis untuk tempahan #sayajual #bajusaree #bajukurungsaree #kurungsaree #bajukebayasaree #kebayasaree #bajukurung #kainkurung
0 0 in a minute
Korang, dah dapatkan ameesha kebaya lom? antara warna hot yang dah banyak kali restock. cantik sangat digayakan untuk majlis majlis keramaian. confirm jadi perhatian. material pun selesa, tengok je lah cik adik ni bukan main berposing lagi atas jalan, takpelah asalkan bahagia. gituuuuu hehe 😁 jom lah dapatkan at least sehelai. cantik bagaikan tiada hari esok. ching! whatsapp cik anis untuk tempahan #sayajual #bajusaree #bajukurungsaree #kurungsaree #bajukebayasaree #kebayasaree #bajukurung #kainkurung

@littlelightphoto_

littlelightphoto_
Dalam phone mesti banyak gambar selfie, travel, family, and of course gambar tersayang korang😛 Kalau simpan dalam phone kadang kadang terdelete lah hilang lah and macam macam lagi but here at Little Light Photo kami menyediakan Photo Printing Service !!!! 😲 Harga pun murah 😱 Gambar berkualiti 💯 Nak buat special suprise untuk yang tersayang pun boleh !!!! 😍😍 Yang paling penting, lagi banyak awak beli lagi banyak diskaun kami boleh bagi 😲❤ Tunggu apa lagi ? Cepat cepat whatsapp, DM atau leave a comment je kat bawah ni and kami akan reply ASAP 😙 #polipd #portdickson #entrepreneur #sayajual #sayajualonline #polaroid #polaroidmurah #cheras #kualalumpur #sayajual #sayajualmurah #sayasuka #trustedseller #trustedsellermalaysia #onlineseller #polaroidprintingmurah #cucigambar
0 0 in a minute
Dalam phone mesti banyak gambar selfie, travel, family, and of course gambar tersayang korang😛 kalau simpan dalam phone kadang kadang terdelete lah hilang lah and macam macam lagi but here at little light photo kami menyediakan photo printing service !!!! 😲 harga pun murah 😱 gambar berkualiti 💯 nak buat special suprise untuk yang tersayang pun boleh !!!! 😍😍 yang paling penting, lagi banyak awak beli lagi banyak diskaun kami boleh bagi 😲❤ tunggu apa lagi ? cepat cepat whatsapp, dm atau leave a comment je kat bawah ni and kami akan reply asap 😙 #polipd #portdickson #entrepreneur #sayajual #sayajualonline #polaroid #polaroidmurah #cheras #kualalumpur #sayajual #sayajualmurah #sayasuka #trustedseller #trustedsellermalaysia #onlineseller #polaroidprintingmurah #cucigambar

@littlelightphoto_

littlelightphoto_
Dalam phone mesti banyak gambar selfie, travel, family, and of course gambar tersayang korang😛 Kalau simpan dalam phone kadang kadang terdelete lah hilang lah and macam macam lagi but here at Little Light Photo kami menyediakan Photo Printing Service !!!! 😲 Harga pun murah 😱 Gambar berkualiti 💯 Nak buat special suprise untuk yang tersayang pun boleh !!!! 😍😍 Yang paling penting, lagi banyak awak beli lagi banyak diskaun kami boleh bagi 😲❤ Tunggu apa lagi ? Cepat cepat whatsapp, DM atau leave a comment je kat bawah ni and kami akan reply ASAP 😙 #polipd #portdickson #entrepreneur #sayajual #sayajualonline #polaroid #polaroidmurah #cheras #kualalumpur #sayajual #sayajualmurah #sayasuka #trustedseller #trustedsellermalaysia #onlineseller #polaroidprintingmurah #cucigambar
0 0 in a minute
Dalam phone mesti banyak gambar selfie, travel, family, and of course gambar tersayang korang😛 kalau simpan dalam phone kadang kadang terdelete lah hilang lah and macam macam lagi but here at little light photo kami menyediakan photo printing service !!!! 😲 harga pun murah 😱 gambar berkualiti 💯 nak buat special suprise untuk yang tersayang pun boleh !!!! 😍😍 yang paling penting, lagi banyak awak beli lagi banyak diskaun kami boleh bagi 😲❤ tunggu apa lagi ? cepat cepat whatsapp, dm atau leave a comment je kat bawah ni and kami akan reply asap 😙 #polipd #portdickson #entrepreneur #sayajual #sayajualonline #polaroid #polaroidmurah #cheras #kualalumpur #sayajual #sayajualmurah #sayasuka #trustedseller #trustedsellermalaysia #onlineseller #polaroidprintingmurah #cucigambar

@littlelightphoto_

littlelightphoto_
Dalam phone mesti banyak gambar selfie, travel, family, and of course gambar tersayang korang😛 Kalau simpan dalam phone kadang kadang terdelete lah hilang lah and macam macam lagi but here at Little Light Photo kami menyediakan Photo Printing Service !!!! 😲 Harga pun murah 😱 Gambar berkualiti 💯 Nak buat special suprise untuk yang tersayang pun boleh !!!! 😍😍 Yang paling penting, lagi banyak awak beli lagi banyak diskaun kami boleh bagi 😲❤ Tunggu apa lagi ? Cepat cepat whatsapp, DM atau leave a comment je kat bawah ni and kami akan reply ASAP 😙 #polipd #portdickson #entrepreneur #sayajual #sayajualonline #polaroid #polaroidmurah #cheras #kualalumpur #sayajual #sayajualmurah #sayasuka #trustedseller #trustedsellermalaysia #onlineseller #polaroidprintingmurah #cucigambar
0 0 in a minute
Dalam phone mesti banyak gambar selfie, travel, family, and of course gambar tersayang korang😛 kalau simpan dalam phone kadang kadang terdelete lah hilang lah and macam macam lagi but here at little light photo kami menyediakan photo printing service !!!! 😲 harga pun murah 😱 gambar berkualiti 💯 nak buat special suprise untuk yang tersayang pun boleh !!!! 😍😍 yang paling penting, lagi banyak awak beli lagi banyak diskaun kami boleh bagi 😲❤ tunggu apa lagi ? cepat cepat whatsapp, dm atau leave a comment je kat bawah ni and kami akan reply asap 😙 #polipd #portdickson #entrepreneur #sayajual #sayajualonline #polaroid #polaroidmurah #cheras #kualalumpur #sayajual #sayajualmurah #sayasuka #trustedseller #trustedsellermalaysia #onlineseller #polaroidprintingmurah #cucigambar

@baby_cutesshop

baby_cutesshop
READY STOCK 😘
.
GIRL KIDS SHOES
.
RM 25 exclude post
SM: RM8 SS: RM12

AVAILABLE SIZE :
14.5CM
15CM
15.5CM
16 CM
16.5 CM
17Cm
.
.
TO ORDER WHATSAPP : 📱017-5870784
📱017-5870784
📱017-5870784
.
#prewalkershoes#kidssandal
#prewalkermurah#babyootdmalaysia#fattzura
#kasutbabymurah#saleraya2018
#bazaarpaknil #prewalker
#kasutbabymurah#kasutbabycomel#babysandal#sandal
#kasutbaby#sayajual#babymalaysia#sandalbudak
#kasutbudakmurah#raya2018
0 0 in a minute
Ready stock 😘
.
girl kids shoes
.
rm 25 exclude post
sm: rm8 ss: rm12

available size :
14.5cm
15cm
15.5cm
16 cm
16.5 cm
17cm
.
.
to order whatsapp : 📱017-5870784
📱017-5870784
📱017-5870784
.
#prewalkershoes#kidssandal #prewalkermurah#babyootdmalaysia#fattzura #kasutbabymurah#saleraya2018 #bazaarpaknil #prewalker #kasutbabymurah#kasutbabycomel#babysandal#sandal #kasutbaby#sayajual#babymalaysia#sandalbudak #kasutbudakmurah#raya2018

@luggagemurah_onlineshop

luggagemurah_onlineshop
https://www.wasap.my/60177901656
 onlineseller#onlineshop#luggage#luggagemurah#begroda#cuticuti#holiday#jombelionline#jomsinggah#bazarpaknil#bazar#bazaar#begbagasi#bagtravelmurah#bagasi#sayajual#sayapakai#merdeka#borong#sayajualborong#pemborong#cadar#karpet#luggagehellokitty#cadarmurah#bagviral#begbalikkampung#bagasimurahmalaysia#travelmurah#klia#klia2
0 0 in a minute
Https://www.wasap.my/60177901656
onlineseller#onlineshop#luggage#luggagemurah#begroda#cuticuti#holiday#jombelionline#jomsinggah#bazarpaknil#bazar#bazaar#begbagasi#bagtravelmurah#bagasi#sayajual#sayapakai#merdeka#borong#sayajualborong#pemborong#cadar#karpet#luggagehellokitty#cadarmurah#bagviral#begbalikkampung#bagasimurahmalaysia#travelmurah#klia#klia2

@lensbysr

lensbysr
LensBySR💕

RM25/pair (include postage) 
Can use up to 3-6months 
Can COD Seremban 
Whatsapp📱 +60186619194 to order

#lenscantik #lensmurah #lensmurmur #koreanlens #softlens #lensmalaysia #lenskorea #LensBySR💕 #spartax #arabianspartax #molicon #batis #nadapure #nadajad #skygrey #lens #lensmata #original #murah #sayajual
0 0 in a minute
Lensbysr💕

rm25/pair (include postage)
can use up to 3-6months
can cod seremban
whatsapp📱 +60186619194 to order

#lenscantik #lensmurah #lensmurmur #koreanlens #softlens #lensmalaysia #lenskorea #lensbysr💕 #spartax #arabianspartax #molicon #batis #nadapure #nadajad #skygrey #lens #lensmata #original #murah #sayajual

@luggagemurah_onlineshop

luggagemurah_onlineshop
https://www.wasap.my/60177901656
 onlineseller#onlineshop#luggage#luggagemurah#begroda#cuticuti#holiday#jombelionline#jomsinggah#bazarpaknil#bazar#bazaar#begbagasi#bagtravelmurah#bagasi#sayajual#sayapakai#merdeka#borong#sayajualborong#pemborong#cadar#karpet#luggagehellokitty#cadarmurah#bagviral#begbalikkampung#bagasimurahmalaysia#travelmurah#klia#klia2
0 0 in a minute
Https://www.wasap.my/60177901656
onlineseller#onlineshop#luggage#luggagemurah#begroda#cuticuti#holiday#jombelionline#jomsinggah#bazarpaknil#bazar#bazaar#begbagasi#bagtravelmurah#bagasi#sayajual#sayapakai#merdeka#borong#sayajualborong#pemborong#cadar#karpet#luggagehellokitty#cadarmurah#bagviral#begbalikkampung#bagasimurahmalaysia#travelmurah#klia#klia2

@lensbysr

lensbysr
LensBySR💕

RM25/pair (include postage) 
Can use up to 3-6months 
Can COD Seremban 
Whatsapp📱 +60186619194 to order

#lenscantik #lensmurah #lensmurmur #koreanlens #softlens #lensmalaysia #lenskorea #LensBySR💕 #spartax #arabianspartax #molicon #batis #nadapure #nadajad #skygrey #lens #lensmata #original #murah #sayajual
0 0 in a minute
Lensbysr💕

rm25/pair (include postage)
can use up to 3-6months
can cod seremban
whatsapp📱 +60186619194 to order

#lenscantik #lensmurah #lensmurmur #koreanlens #softlens #lensmalaysia #lenskorea #lensbysr💕 #spartax #arabianspartax #molicon #batis #nadapure #nadajad #skygrey #lens #lensmata #original #murah #sayajual

@luggagemurah_onlineshop

luggagemurah_onlineshop
https://www.wasap.my/60177901656
 onlineseller#onlineshop#luggage#luggagemurah#begroda#cuticuti#holiday#jombelionline#jomsinggah#bazarpaknil#bazar#bazaar#begbagasi#bagtravelmurah#bagasi#sayajual#sayapakai#merdeka#borong#sayajualborong#pemborong#cadar#karpet#luggagehellokitty#cadarmurah#bagviral#begbalikkampung#bagasimurahmalaysia#travelmurah#klia#klia2
0 0 in a minute
Https://www.wasap.my/60177901656
onlineseller#onlineshop#luggage#luggagemurah#begroda#cuticuti#holiday#jombelionline#jomsinggah#bazarpaknil#bazar#bazaar#begbagasi#bagtravelmurah#bagasi#sayajual#sayapakai#merdeka#borong#sayajualborong#pemborong#cadar#karpet#luggagehellokitty#cadarmurah#bagviral#begbalikkampung#bagasimurahmalaysia#travelmurah#klia#klia2

@lensbysr

lensbysr
LensBySR💕

RM25/pair (include postage) 
Can use up to 3-6months 
Can COD Seremban 
Whatsapp📱 +60186619194 to order

#lenscantik #lensmurah #lensmurmur #koreanlens #softlens #lensmalaysia #lenskorea #LensBySR💕 #spartax #arabianspartax #molicon #batis #nadapure #nadajad #skygrey #lens #lensmata #original #murah #sayajual
1 1 just now
Lensbysr💕

rm25/pair (include postage)
can use up to 3-6months
can cod seremban
whatsapp📱 +60186619194 to order

#lenscantik #lensmurah #lensmurmur #koreanlens #softlens #lensmalaysia #lenskorea #lensbysr💕 #spartax #arabianspartax #molicon #batis #nadapure #nadajad #skygrey #lens #lensmata #original #murah #sayajual

@jubah.blouse.cantik

jubah.blouse.cantik
.
YEAR END SALES!!
.
Bermula 18/10 hingga 31/10 (last paymnt 10mlm)
.
Kurung Jelita
.
Offer : RM 60 SM / RM 65 SS
.
Free Size (Fit S to small L)
(Ukuran rujuk gambar carta)
.
Material: Cotton Stretchable with songket printed (inspired saree) 
tidak jarang dan tak perlu lining 
material stretchable dan tidak panas
leher baju bentuk Bulat, konsep terus sarung, tiada zip
lengan baju mudah selak, friendly wudhuk.
potongan kurung moden labuh menutupi punggung,  tampil sopan dan elegant, tiada pesak
skirt cutting duyung 
pinggang skirt full getah
warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera
.
.
.
Untuk Order,
WHATSAPP 019 2575265🌸
WHATSAPP 019 2575265🌸
WHATSAPP 019 2575265🌸
---
Tekan link wasap di profil ig 💋
1 1 just now
.
year end sales!!
.
bermula 18/10 hingga 31/10 (last paymnt 10mlm)
.
kurung jelita
.
offer : rm 60 sm / rm 65 ss
.
free size (fit s to small l)
(ukuran rujuk gambar carta)
.
material: cotton stretchable with songket printed (inspired saree)
tidak jarang dan tak perlu lining
material stretchable dan tidak panas
leher baju bentuk bulat, konsep terus sarung, tiada zip
lengan baju mudah selak, friendly wudhuk.
potongan kurung moden labuh menutupi punggung, tampil sopan dan elegant, tiada pesak
skirt cutting duyung
pinggang skirt full getah
warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera
.
.
.
untuk order,
whatsapp 019 2575265🌸
whatsapp 019 2575265🌸
whatsapp 019 2575265🌸
---
tekan link wasap di profil ig 💋

@chocofit_official_my

chocofit_official_my
Waaa, tak habis sekotak pun #chocofit tapi dah turun 9kg☺️ Di samping berchocofit, cik abang kita also suka main badminton, and tengok laa hasilnya, makin hensem💪🏻
.
Korang yang ada masalah seperti dia bawah :
.
Peha berlaga
Perut buncit
Pipi paw
Jari kembang
Punggung besar
.
Haaa cepat pm sis 013-3574002 tau, sis nak tolong korang untuk dapatkan berat yang korang idamkan😍
.
Pic credit : @chocofit_shahalam
.
#chocofit #belgianchocolate #cadbury #cadburychocolate #nakslim #nakcantik #sayajual 
#chocolateforfitness #nakkurus #kurusdalam2minggu #cepatkurus #tipsdiet #kurussihat #kuruscepat #viral #jomkurus #kurusdarirumah #codkl #codkualalumpur 
#nakkurus #cepatkurus #slimmingproductmalaysia #slim #ramping #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #cepatkurus #zulinazizkurus
0 0 3 minutes ago
Waaa, tak habis sekotak pun #chocofit tapi dah turun 9kg☺️ di samping berchocofit, cik abang kita also suka main badminton, and tengok laa hasilnya, makin hensem💪🏻
.
korang yang ada masalah seperti dia bawah :
.
peha berlaga
perut buncit
pipi paw
jari kembang
punggung besar
.
haaa cepat pm sis 013-3574002 tau, sis nak tolong korang untuk dapatkan berat yang korang idamkan😍
.
pic credit : @chocofit_shahalam
.
#chocofit #belgianchocolate #cadbury #cadburychocolate #nakslim #nakcantik #sayajual
#chocolateforfitness #nakkurus #kurusdalam2minggu #cepatkurus #tipsdiet #kurussihat #kuruscepat #viral #jomkurus #kurusdarirumah #codkl #codkualalumpur
#nakkurus #cepatkurus #slimmingproductmalaysia #slim #ramping #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #cepatkurus #zulinazizkurus

@iyyadinaz.co

iyyadinaz.co
❤KAIN PASANG NEW DESIGN UPDATED❤
.
.
.
📎KAIN PASANG ROYAL CREPE.
📎material silk
📎4 meter bidang 45
📎kain lembut sejuk dan tidak terlalu berkilat
📎kain cantik dan sgt sesuai digayakan kemana sahaja
.
. .
💰harga RM43 exc postage (sepasang)
💰harga RM48 exc postage ( seragam / 5 psg ke atas)
📦postage sm RM8/ ss RM12 (👈🏼harga adalah utk sehelai kain) .
.
.
📲 jika berminat sila wassap www.wasap.my/60102209361 ... reply within 24 hours😍 .
.
.
📍noted : untuk pesanan sila snap gambar berserta kod untuk kemaskini item. TQ☺
.
.

HAPPY SHOPPING ❤❤
.
.
 #kainpasang #kainela #bajukurung 
#kainpasang #kainpasangmurah #kainsongket #songkettenunoriginal #songket #kainsongketmurah #kainsongkettenunoriginal #songketbungatabur #bajuraya #bajuraya2018 #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaaronline #bazaar #bajukurung #kurungmoden #bajukebaya #kebaya #kaincotton #kaincottonmurah #cikgusekolah #seragam #sedondon #sekolah #gurusekolah #cikgu #guru
0 0 3 minutes ago
❤kain pasang new design updated❤
.
.
.
📎kain pasang royal crepe.
📎material silk
📎4 meter bidang 45
📎kain lembut sejuk dan tidak terlalu berkilat
📎kain cantik dan sgt sesuai digayakan kemana sahaja
.
. .
💰harga rm43 exc postage (sepasang)
💰harga rm48 exc postage ( seragam / 5 psg ke atas)
📦postage sm rm8/ ss rm12 (👈🏼harga adalah utk sehelai kain) .
.
.
📲 jika berminat sila wassap www.wasap.my/60102209361 ... reply within 24 hours😍 .
.
.
📍noted : untuk pesanan sila snap gambar berserta kod untuk kemaskini item. tq☺
.
.

happy shopping ❤❤
.
.
#kainpasang #kainela #bajukurung
#kainpasang #kainpasangmurah #kainsongket #songkettenunoriginal #songket #kainsongketmurah #kainsongkettenunoriginal #songketbungatabur #bajuraya #bajuraya2018 #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaaronline #bazaar #bajukurung #kurungmoden #bajukebaya #kebaya #kaincotton #kaincottonmurah #cikgusekolah #seragam #sedondon #sekolah #gurusekolah #cikgu #guru

@iyyadinaz.co

iyyadinaz.co
❤KAIN PASANG NEW DESIGN UPDATED❤
.
.
.
📎KAIN PASANG ROYAL CREPE.
📎material silk
📎4 meter bidang 45
📎kain lembut sejuk dan tidak terlalu berkilat
📎kain cantik dan sgt sesuai digayakan kemana sahaja
.
. .
💰harga RM43 exc postage (sepasang)
💰harga RM48 exc postage ( seragam / 5 psg ke atas)
📦postage sm RM8/ ss RM12 (👈🏼harga adalah utk sehelai kain) .
.
.
📲 jika berminat sila wassap www.wasap.my/60102209361 ... reply within 24 hours😍 .
.
.
📍noted : untuk pesanan sila snap gambar berserta kod untuk kemaskini item. TQ☺
.
.

HAPPY SHOPPING ❤❤
.
.
 #kainpasang #kainela #bajukurung 
#kainpasang #kainpasangmurah #kainsongket #songkettenunoriginal #songket #kainsongketmurah #kainsongkettenunoriginal #songketbungatabur #bajuraya #bajuraya2018 #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaaronline #bazaar #bajukurung #kurungmoden #bajukebaya #kebaya #kaincotton #kaincottonmurah #cikgusekolah #seragam #sedondon #sekolah #gurusekolah #cikgu #guru
1 0 3 minutes ago
❤kain pasang new design updated❤
.
.
.
📎kain pasang royal crepe.
📎material silk
📎4 meter bidang 45
📎kain lembut sejuk dan tidak terlalu berkilat
📎kain cantik dan sgt sesuai digayakan kemana sahaja
.
. .
💰harga rm43 exc postage (sepasang)
💰harga rm48 exc postage ( seragam / 5 psg ke atas)
📦postage sm rm8/ ss rm12 (👈🏼harga adalah utk sehelai kain) .
.
.
📲 jika berminat sila wassap www.wasap.my/60102209361 ... reply within 24 hours😍 .
.
.
📍noted : untuk pesanan sila snap gambar berserta kod untuk kemaskini item. tq☺
.
.

happy shopping ❤❤
.
.
#kainpasang #kainela #bajukurung
#kainpasang #kainpasangmurah #kainsongket #songkettenunoriginal #songket #kainsongketmurah #kainsongkettenunoriginal #songketbungatabur #bajuraya #bajuraya2018 #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaaronline #bazaar #bajukurung #kurungmoden #bajukebaya #kebaya #kaincotton #kaincottonmurah #cikgusekolah #seragam #sedondon #sekolah #gurusekolah #cikgu #guru

@iyyadinaz.co

iyyadinaz.co
❤KAIN PASANG NEW DESIGN UPDATED❤
.
.
.
📎KAIN PASANG ROYAL CREPE.
📎material silk
📎4 meter bidang 45
📎kain lembut sejuk dan tidak terlalu berkilat
📎kain cantik dan sgt sesuai digayakan kemana sahaja
.
. .
💰harga RM43 exc postage (sepasang)
💰harga RM48 exc postage ( seragam / 5 psg ke atas)
📦postage sm RM8/ ss RM12 (👈🏼harga adalah utk sehelai kain) .
.
.
📲 jika berminat sila wassap www.wasap.my/60102209361 ... reply within 24 hours😍 .
.
.
📍noted : untuk pesanan sila snap gambar berserta kod untuk kemaskini item. TQ☺
.
.

HAPPY SHOPPING ❤❤
.
.
 #kainpasang #kainela #bajukurung 
#kainpasang #kainpasangmurah #kainsongket #songkettenunoriginal #songket #kainsongketmurah #kainsongkettenunoriginal #songketbungatabur #bajuraya #bajuraya2018 #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaaronline #bazaar #bajukurung #kurungmoden #bajukebaya #kebaya #kaincotton #kaincottonmurah #cikgusekolah #seragam #sedondon #sekolah #gurusekolah #cikgu #guru
0 0 3 minutes ago
❤kain pasang new design updated❤
.
.
.
📎kain pasang royal crepe.
📎material silk
📎4 meter bidang 45
📎kain lembut sejuk dan tidak terlalu berkilat
📎kain cantik dan sgt sesuai digayakan kemana sahaja
.
. .
💰harga rm43 exc postage (sepasang)
💰harga rm48 exc postage ( seragam / 5 psg ke atas)
📦postage sm rm8/ ss rm12 (👈🏼harga adalah utk sehelai kain) .
.
.
📲 jika berminat sila wassap www.wasap.my/60102209361 ... reply within 24 hours😍 .
.
.
📍noted : untuk pesanan sila snap gambar berserta kod untuk kemaskini item. tq☺
.
.

happy shopping ❤❤
.
.
#kainpasang #kainela #bajukurung
#kainpasang #kainpasangmurah #kainsongket #songkettenunoriginal #songket #kainsongketmurah #kainsongkettenunoriginal #songketbungatabur #bajuraya #bajuraya2018 #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaaronline #bazaar #bajukurung #kurungmoden #bajukebaya #kebaya #kaincotton #kaincottonmurah #cikgusekolah #seragam #sedondon #sekolah #gurusekolah #cikgu #guru

@iyyadinaz.co

iyyadinaz.co
❤KAIN PASANG NEW DESIGN UPDATED❤
.
.
.
📎KAIN PASANG ROYAL CREPE.
📎material silk
📎4 meter bidang 45
📎kain lembut sejuk dan tidak terlalu berkilat
📎kain cantik dan sgt sesuai digayakan kemana sahaja
.
. .
💰harga RM43 exc postage (sepasang)
💰harga RM48 exc postage ( seragam / 5 psg ke atas)
📦postage sm RM8/ ss RM12 (👈🏼harga adalah utk sehelai kain) .
.
.
📲 jika berminat sila wassap www.wasap.my/60102209361 ... reply within 24 hours😍 .
.
.
📍noted : untuk pesanan sila snap gambar berserta kod untuk kemaskini item. TQ☺
.
.

HAPPY SHOPPING ❤❤
.
.
 #kainpasang #kainela #bajukurung 
#kainpasang #kainpasangmurah #kainsongket #songkettenunoriginal #songket #kainsongketmurah #kainsongkettenunoriginal #songketbungatabur #bajuraya #bajuraya2018 #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaaronline #bazaar #bajukurung #kurungmoden #bajukebaya #kebaya #kaincotton #kaincottonmurah #cikgusekolah #seragam #sedondon #sekolah #gurusekolah #cikgu #guru
0 0 3 minutes ago
❤kain pasang new design updated❤
.
.
.
📎kain pasang royal crepe.
📎material silk
📎4 meter bidang 45
📎kain lembut sejuk dan tidak terlalu berkilat
📎kain cantik dan sgt sesuai digayakan kemana sahaja
.
. .
💰harga rm43 exc postage (sepasang)
💰harga rm48 exc postage ( seragam / 5 psg ke atas)
📦postage sm rm8/ ss rm12 (👈🏼harga adalah utk sehelai kain) .
.
.
📲 jika berminat sila wassap www.wasap.my/60102209361 ... reply within 24 hours😍 .
.
.
📍noted : untuk pesanan sila snap gambar berserta kod untuk kemaskini item. tq☺
.
.

happy shopping ❤❤
.
.
#kainpasang #kainela #bajukurung
#kainpasang #kainpasangmurah #kainsongket #songkettenunoriginal #songket #kainsongketmurah #kainsongkettenunoriginal #songketbungatabur #bajuraya #bajuraya2018 #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaaronline #bazaar #bajukurung #kurungmoden #bajukebaya #kebaya #kaincotton #kaincottonmurah #cikgusekolah #seragam #sedondon #sekolah #gurusekolah #cikgu #guru

@iyyadinaz.co

iyyadinaz.co
❤KAIN PASANG NEW DESIGN UPDATED❤
.
.
.
📎KAIN PASANG ROYAL CREPE.
📎material silk
📎4 meter bidang 45
📎kain lembut sejuk dan tidak terlalu berkilat
📎kain cantik dan sgt sesuai digayakan kemana sahaja
.
. .
💰harga RM43 exc postage (sepasang)
💰harga RM48 exc postage ( seragam / 5 psg ke atas)
📦postage sm RM8/ ss RM12 (👈🏼harga adalah utk sehelai kain) .
.
.
📲 jika berminat sila wassap www.wasap.my/60102209361 ... reply within 24 hours😍 .
.
.
📍noted : untuk pesanan sila snap gambar berserta kod untuk kemaskini item. TQ☺
.
.

HAPPY SHOPPING ❤❤
.
.
 #kainpasang #kainela #bajukurung 
#kainpasang #kainpasangmurah #kainsongket #songkettenunoriginal #songket #kainsongketmurah #kainsongkettenunoriginal #songketbungatabur #bajuraya #bajuraya2018 #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaaronline #bazaar #bajukurung #kurungmoden #bajukebaya #kebaya #kaincotton #kaincottonmurah #cikgusekolah #seragam #sedondon #sekolah #gurusekolah #cikgu #guru
0 0 3 minutes ago
❤kain pasang new design updated❤
.
.
.
📎kain pasang royal crepe.
📎material silk
📎4 meter bidang 45
📎kain lembut sejuk dan tidak terlalu berkilat
📎kain cantik dan sgt sesuai digayakan kemana sahaja
.
. .
💰harga rm43 exc postage (sepasang)
💰harga rm48 exc postage ( seragam / 5 psg ke atas)
📦postage sm rm8/ ss rm12 (👈🏼harga adalah utk sehelai kain) .
.
.
📲 jika berminat sila wassap www.wasap.my/60102209361 ... reply within 24 hours😍 .
.
.
📍noted : untuk pesanan sila snap gambar berserta kod untuk kemaskini item. tq☺
.
.

happy shopping ❤❤
.
.
#kainpasang #kainela #bajukurung
#kainpasang #kainpasangmurah #kainsongket #songkettenunoriginal #songket #kainsongketmurah #kainsongkettenunoriginal #songketbungatabur #bajuraya #bajuraya2018 #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaaronline #bazaar #bajukurung #kurungmoden #bajukebaya #kebaya #kaincotton #kaincottonmurah #cikgusekolah #seragam #sedondon #sekolah #gurusekolah #cikgu #guru