Loading...
Impian setiap wanita setelah menikah adalah segera memiliki momongan, Mau tau rahasia cepat hamil silahkan konsultasikan segera, 
PIN: DC072E28
WA: 085648005061
6 369 last month
Impian setiap wanita setelah menikah adalah segera memiliki momongan, mau tau rahasia cepat hamil silahkan konsultasikan segera, pin: dc072e28 wa: 085648005061
Berminat boleh whatssap @ dm πŸ˜‰
#sayajualjam
#sayajualgshockmurah 
#peminatjam
1 1 8 hours ago
Berminat boleh whatssap @ dm πŸ˜‰ #sayajualjam #sayajualgshockmurah #peminatjam
πŸ”› READ CAPTION FIRST πŸ”›
.
GSHOCK GOLD
PROMOSI : RM60
FREE box 
FREE postage 
READY STOCK
Lawa jam ni, order cepat sebelum habis πŸ™
πŸ“² whatsapp : 018 - 2100 208
-
FIRST PAY FIRST SERVED BASIS πŸ’―
3 17 5 hours ago
πŸ”› read caption first πŸ”› . gshock gold promosi : rm60 free box free postage ready stock lawa jam ni, order cepat sebelum habis πŸ™ πŸ“² whatsapp : 018 - 2100 208 - first pay first served basis πŸ’―
❗PROMO PROMO❗
.
πŸ”₯SLIP ON ALL BLACKπŸ”₯
.
sesuai dengan outfit yang macam hipster and pakaian casual😍πŸ”₯
.
tinggal stock untuk saiz 36 first serve first comeπŸ™Œ cepat cepat DM/WASAP. click in our websiteπŸ”
.
πŸ“¦ tetap free postage gais . COD (cash on delivery) availableπŸ‘ area kl sahajaβœ”
.
#igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #JDT #merahkuning #hijaukuning #viralmalaysia #DSV #fattahamin #neelofa 
#dubsmashmalaysia #parodymalaysia #pomade #bundlemalaysia #barangjadi
#sayajualkasut #sayajualjam #jamdw #dw
28 129 last month
❗promo promo❗ . πŸ”₯slip on all blackπŸ”₯ . sesuai dengan outfit yang macam hipster and pakaian casual😍πŸ”₯ . tinggal stock untuk saiz 36 first serve first comeπŸ™Œ cepat cepat dm/wasap. click in our websiteπŸ” . πŸ“¦ tetap free postage gais . cod (cash on delivery) availableπŸ‘ area kl sahajaβœ” . #igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #jdt #merahkuning #hijaukuning #viralmalaysia #dsv #fattahamin #neelofa #dubsmashmalaysia #parodymalaysia #pomade #bundlemalaysia #barangjadi #sayajualkasut #sayajualjam #jamdw #dw
STEEL COUPLE PREMIUM -GRED AAA
-MINERAL GLASS
-STAINLESS STEEL
-TERMASUK WARRANTY CARD & PAPER BEG

Harga RM120.00
FREE POSTAGE!! Berminat?❀
Screenshot gambarπŸ“Έ dan whatsapp ke πŸ“² 0132270121

#jam #jamtangan #jamtanganmurah #jammalaysia
#kedaijamtangan #jamlelaki #jamwanita #jamlelakimurah #jamwanitamurah #jamori #jambranded #hadiah #hadiahbirthday #hadiahyanniversary #jammahal #jamtanganori #igshop #bazaarpaknil #jammurah #jamtanganonline #kedaijamonline #kedaijamonlinemalaysia #barangmurah #jamcouple #jamcouplemurah #hantaran #bundlemalaysia #sayajualjam #sayajualjammurah
11 107 last month
Tag someone you'd do this with πŸ•ΊπŸ’ƒβ€
Song 🎢:
3 176 2 days ago
πŸ”› READ CAPTION FIRST πŸ”›
.
GSHOCK COLLECTION
PROMOSI : RM60
FREE box 
FREE postage 
READY STOCK
Lawa jam ni, order cepat sebelum habis πŸ™
πŸ“² whatsapp : 018 - 2100 208
-
FIRST PAY FIRST SERVED BASIS πŸ’―
4 18 4 hours ago
πŸ”› read caption first πŸ”› . gshock collection promosi : rm60 free box free postage ready stock lawa jam ni, order cepat sebelum habis πŸ™ πŸ“² whatsapp : 018 - 2100 208 - first pay first served basis πŸ’―
watchessfor.life

@watchessfor.life

watchess.for.life
For men πŸ‘”
2x bayar? okay , boleh 😊
Cepat grab sebelum abes , LIMITED STOCK tau! 😱😱😱
.
MARC JACOBS ⌚
- RM580 incl postage
βœ…DEPO RM150
βœ…FULL SET
βœ…WARRANTY
βœ…100% ORIGINAL
........................
You can check yr watch authenticity dekat mana2 boutique or outlet ,
Kalau confirm fake , 
Kita refund 😌

#jamoriginal #originalwatch #jamoriginalmurah #jamtanganoriginalmalaysia #trustedseller #hantarannikah #hantarankahwin #hantarantunang #hadiah #gift #fashion #sayajualjam #sayajualjamorimurah #sayajualjamoriginalmurah #authentic #branded #brandedwatch
0 2 8 minutes ago
For men πŸ‘” 2x bayar? okay , boleh 😊 cepat grab sebelum abes , limited stock tau! 😱😱😱 . marc jacobs ⌚ - rm580 incl postage βœ…depo rm150 βœ…full set βœ…warranty βœ…100% original ........................ you can check yr watch authenticity dekat mana2 boutique or outlet , kalau confirm fake , kita refund 😌 #jamoriginal #originalwatch #jamoriginalmurah #jamtanganoriginalmalaysia #trustedseller #hantarannikah #hantarankahwin #hantarantunang #hadiah #gift #fashion #sayajualjam #sayajualjamorimurah #sayajualjamoriginalmurah #authentic #branded #brandedwatch
handbag.jamxt

@handbag.jamxt

Handbag Purse Borong Lawa
Michael Kors

Gred AA

1unit RM90 / RM95ss
2unit  RM85 / RM90ss
3unit ke atas harga BORONG
RM70 / RM75ss

Xoxo
πŸ‘œπŸ‘›πŸ‘œπŸ‘›πŸ‘œπŸ‘›πŸ‘œπŸ‘›
-
WhatsApp Walin:
018-3075263
018-3075263
018-3075263

#JaMXT
#handbaglawa
#pushdei
#terapiinstagram
#inijugakamanah
#sayajualjam
#sayajualbag
#hargaborong
#kedaiig
#igshopmalaysia
#igshopmurah
#sabahan
#sarawakian
#malaysiaku
#gredAAA
#sehatisejiwa
#borongshawl
#borongmalaysia
#kualalumpur
#kualaterengganu
#kualakangsar
#iphone5smurah
#tudungmalaysia
#shawlinstant
#cikgusekolah
0 2 11 minutes ago
Michael kors gred aa 1unit rm90 / rm95ss 2unit rm85 / rm90ss 3unit ke atas harga borong rm70 / rm75ss xoxo πŸ‘œπŸ‘›πŸ‘œπŸ‘›πŸ‘œπŸ‘›πŸ‘œπŸ‘› - whatsapp walin: 018-3075263 018-3075263 018-3075263 #jamxt #handbaglawa #pushdei #terapiinstagram #inijugakamanah #sayajualjam #sayajualbag #hargaborong #kedaiig #igshopmalaysia #igshopmurah #sabahan #sarawakian #malaysiaku #gredaaa #sehatisejiwa #borongshawl #borongmalaysia #kualalumpur #kualaterengganu #kualakangsar #iphone5smurah #tudungmalaysia #shawlinstant #cikgusekolah
handbag.jamxt

@handbag.jamxt

Handbag Purse Borong Lawa
Michael Kors

Gred AA

1unit RM90 / RM95ss
2unit  RM85 / RM90ss
3unit ke atas harga BORONG
RM70 / RM75ss

Xoxo
πŸ‘œπŸ‘›πŸ‘œπŸ‘›πŸ‘œπŸ‘›πŸ‘œπŸ‘›
-
WhatsApp Walin:
018-3075263
018-3075263
018-3075263

#JaMXT
#handbaglawa
#pushdei
#terapiinstagram
#inijugakamanah
#sayajualjam
#sayajualbag
#hargaborong
#kedaiig
#igshopmalaysia
#igshopmurah
#sabahan
#sarawakian
#malaysiaku
#gredAAA
#sehatisejiwa
#borongshawl
#borongmalaysia
#kualalumpur
#kualaterengganu
#kualakangsar
#iphone5smurah
#tudungmalaysia
#shawlinstant
#cikgusekolah
0 1 12 minutes ago
Michael kors gred aa 1unit rm90 / rm95ss 2unit rm85 / rm90ss 3unit ke atas harga borong rm70 / rm75ss xoxo πŸ‘œπŸ‘›πŸ‘œπŸ‘›πŸ‘œπŸ‘›πŸ‘œπŸ‘› - whatsapp walin: 018-3075263 018-3075263 018-3075263 #jamxt #handbaglawa #pushdei #terapiinstagram #inijugakamanah #sayajualjam #sayajualbag #hargaborong #kedaiig #igshopmalaysia #igshopmurah #sabahan #sarawakian #malaysiaku #gredaaa #sehatisejiwa #borongshawl #borongmalaysia #kualalumpur #kualaterengganu #kualakangsar #iphone5smurah #tudungmalaysia #shawlinstant #cikgusekolah
handbag.jamxt

@handbag.jamxt

Handbag Purse Borong Lawa
Michael Kors

Gred AA

1unit RM90 / RM95ss
2unit  RM85 / RM90ss
3unit ke atas harga BORONG
RM70 / RM75ss

Xoxo
πŸ‘œπŸ‘›πŸ‘œπŸ‘›πŸ‘œπŸ‘›πŸ‘œπŸ‘›
-
WhatsApp Walin:
018-3075263
018-3075263
018-3075263

#JaMXT
#handbaglawa
#pushdei
#terapiinstagram
#inijugakamanah
#sayajualjam
#sayajualbag
#hargaborong
#kedaiig
#igshopmalaysia
#igshopmurah
#sabahan
#sarawakian
#malaysiaku
#gredAAA
#sehatisejiwa
#borongshawl
#borongmalaysia
#kualalumpur
#kualaterengganu
#kualakangsar
#iphone5smurah
#tudungmalaysia
#shawlinstant
#cikgusekolah
0 5 15 minutes ago
Michael kors gred aa 1unit rm90 / rm95ss 2unit rm85 / rm90ss 3unit ke atas harga borong rm70 / rm75ss xoxo πŸ‘œπŸ‘›πŸ‘œπŸ‘›πŸ‘œπŸ‘›πŸ‘œπŸ‘› - whatsapp walin: 018-3075263 018-3075263 018-3075263 #jamxt #handbaglawa #pushdei #terapiinstagram #inijugakamanah #sayajualjam #sayajualbag #hargaborong #kedaiig #igshopmalaysia #igshopmurah #sabahan #sarawakian #malaysiaku #gredaaa #sehatisejiwa #borongshawl #borongmalaysia #kualalumpur #kualaterengganu #kualakangsar #iphone5smurah #tudungmalaysia #shawlinstant #cikgusekolah
longchampmurahori4

@longchampmurahori4

Saudagar Longchamp Malaysia
Kekakak semua, kalau tak caya kenapa ada org repeat beli dengan kami
-
Kenapa takde feedback? Uolls boleh subscribe weolls punya channel kat telegram, sbb kita tak cycle testimoni/feedback. Semua fresh! No fake testimoni semata nak naikkan sales ya. Semua organik!
-
Let say uolls malas nak buka telegram, boleh je tgk kat story. Haaaaa situ pun ada feedbacks ya,
Kalau rajin tgk lah ya
-
Promo ni depends on our big boss, sbb our customer mostly yg jenis suka berjimat, nak bayar sikit sikit, ada yg tak keje tunggu suami bagi duit belanja, ada yg student tapi teringin nak pakai sooo kita buat lah promo, kalau takde promo bayar lah harga retail mcm biasa
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualbeachkins #beachkins #beachkin #sayajualhandbag #sayajualcoach #coachmalaysia #sayajualfossil #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia #kellyjellymalaysia #anugerahmeletopera #bagofparody #bagofparodymalaysia #beachkinsmalaysia #beachkinmalaysia #kekasihpaksarela #lokalah #sayajuallipstick #dropshipmalaysia #sayajualjam #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #sayajuallongchamp #longchampmurah #longchampmalaysia
0 0 17 minutes ago
Kekakak semua, kalau tak caya kenapa ada org repeat beli dengan kami - kenapa takde feedback? uolls boleh subscribe weolls punya channel kat telegram, sbb kita tak cycle testimoni/feedback. semua fresh! no fake testimoni semata nak naikkan sales ya. semua organik! - let say uolls malas nak buka telegram, boleh je tgk kat story. haaaaa situ pun ada feedbacks ya, kalau rajin tgk lah ya - promo ni depends on our big boss, sbb our customer mostly yg jenis suka berjimat, nak bayar sikit sikit, ada yg tak keje tunggu suami bagi duit belanja, ada yg student tapi teringin nak pakai sooo kita buat lah promo, kalau takde promo bayar lah harga retail mcm biasa . . . . . . . . . . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualbeachkins #beachkins #beachkin #sayajualhandbag #sayajualcoach #coachmalaysia #sayajualfossil #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia #kellyjellymalaysia #anugerahmeletopera #bagofparody #bagofparodymalaysia #beachkinsmalaysia #beachkinmalaysia #kekasihpaksarela #lokalah #sayajuallipstick #dropshipmalaysia #sayajualjam #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #sayajuallongchamp #longchampmurah #longchampmalaysia
longchampmurahori4

@longchampmurahori4

Saudagar Longchamp Malaysia
Kekakak semua, kalau tak caya kenapa ada org repeat beli dengan kami
-
Kenapa takde feedback? Uolls boleh subscribe weolls punya channel kat telegram, sbb kita tak cycle testimoni/feedback. Semua fresh! No fake testimoni semata nak naikkan sales ya. Semua organik!
-
Let say uolls malas nak buka telegram, boleh je tgk kat story. Haaaaa situ pun ada feedbacks ya,
Kalau rajin tgk lah ya
-
Promo ni depends on our big boss, sbb our customer mostly yg jenis suka berjimat, nak bayar sikit sikit, ada yg tak keje tunggu suami bagi duit belanja, ada yg student tapi teringin nak pakai sooo kita buat lah promo, kalau takde promo bayar lah harga retail mcm biasa
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualbeachkins #beachkins #beachkin #sayajualhandbag #sayajualcoach #coachmalaysia #sayajualfossil #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia #kellyjellymalaysia #anugerahmeletopera #bagofparody #bagofparodymalaysia #beachkinsmalaysia #beachkinmalaysia #kekasihpaksarela #lokalah #sayajuallipstick #dropshipmalaysia #sayajualjam #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #sayajuallongchamp #longchampmurah #longchampmalaysia
0 2 17 minutes ago
Kekakak semua, kalau tak caya kenapa ada org repeat beli dengan kami - kenapa takde feedback? uolls boleh subscribe weolls punya channel kat telegram, sbb kita tak cycle testimoni/feedback. semua fresh! no fake testimoni semata nak naikkan sales ya. semua organik! - let say uolls malas nak buka telegram, boleh je tgk kat story. haaaaa situ pun ada feedbacks ya, kalau rajin tgk lah ya - promo ni depends on our big boss, sbb our customer mostly yg jenis suka berjimat, nak bayar sikit sikit, ada yg tak keje tunggu suami bagi duit belanja, ada yg student tapi teringin nak pakai sooo kita buat lah promo, kalau takde promo bayar lah harga retail mcm biasa . . . . . . . . . . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualbeachkins #beachkins #beachkin #sayajualhandbag #sayajualcoach #coachmalaysia #sayajualfossil #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia #kellyjellymalaysia #anugerahmeletopera #bagofparody #bagofparodymalaysia #beachkinsmalaysia #beachkinmalaysia #kekasihpaksarela #lokalah #sayajuallipstick #dropshipmalaysia #sayajualjam #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #sayajuallongchamp #longchampmurah #longchampmalaysia
longchampmurahori4

@longchampmurahori4

Saudagar Longchamp Malaysia
Kekakak semua, kalau tak caya kenapa ada org repeat beli dengan kami
-
Kenapa takde feedback? Uolls boleh subscribe weolls punya channel kat telegram, sbb kita tak cycle testimoni/feedback. Semua fresh! No fake testimoni semata nak naikkan sales ya. Semua organik!
-
Let say uolls malas nak buka telegram, boleh je tgk kat story. Haaaaa situ pun ada feedbacks ya,
Kalau rajin tgk lah ya
-
Promo ni depends on our big boss, sbb our customer mostly yg jenis suka berjimat, nak bayar sikit sikit, ada yg tak keje tunggu suami bagi duit belanja, ada yg student tapi teringin nak pakai sooo kita buat lah promo, kalau takde promo bayar lah harga retail mcm biasa
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualbeachkins #beachkins #beachkin #sayajualhandbag #sayajualcoach #coachmalaysia #sayajualfossil #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia #kellyjellymalaysia #anugerahmeletopera #bagofparody #bagofparodymalaysia #beachkinsmalaysia #beachkinmalaysia #kekasihpaksarela #lokalah #sayajuallipstick #dropshipmalaysia #sayajualjam #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #sayajuallongchamp #longchampmurah #longchampmalaysia
0 1 17 minutes ago
Kekakak semua, kalau tak caya kenapa ada org repeat beli dengan kami - kenapa takde feedback? uolls boleh subscribe weolls punya channel kat telegram, sbb kita tak cycle testimoni/feedback. semua fresh! no fake testimoni semata nak naikkan sales ya. semua organik! - let say uolls malas nak buka telegram, boleh je tgk kat story. haaaaa situ pun ada feedbacks ya, kalau rajin tgk lah ya - promo ni depends on our big boss, sbb our customer mostly yg jenis suka berjimat, nak bayar sikit sikit, ada yg tak keje tunggu suami bagi duit belanja, ada yg student tapi teringin nak pakai sooo kita buat lah promo, kalau takde promo bayar lah harga retail mcm biasa . . . . . . . . . . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualbeachkins #beachkins #beachkin #sayajualhandbag #sayajualcoach #coachmalaysia #sayajualfossil #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia #kellyjellymalaysia #anugerahmeletopera #bagofparody #bagofparodymalaysia #beachkinsmalaysia #beachkinmalaysia #kekasihpaksarela #lokalah #sayajuallipstick #dropshipmalaysia #sayajualjam #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #sayajuallongchamp #longchampmurah #longchampmalaysia
longchampmurahori3

@longchampmurahori3

Saudagar Longchamp Malaysia
Kekakak semua, kalau tak caya kenapa ada org repeat beli dengan kami
-
Kenapa takde feedback? Uolls boleh subscribe weolls punya channel kat telegram, sbb kita tak cycle testimoni/feedback. Semua fresh! No fake testimoni semata nak naikkan sales ya. Semua organik!
-
Let say uolls malas nak buka telegram, boleh je tgk kat story. Haaaaa situ pun ada feedbacks ya,
Kalau rajin tgk lah ya
-
Promo ni depends on our big boss, sbb our customer mostly yg jenis suka berjimat, nak bayar sikit sikit, ada yg tak keje tunggu suami bagi duit belanja, ada yg student tapi teringin nak pakai sooo kita buat lah promo, kalau takde promo bayar lah harga retail mcm biasa
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualbeachkins #beachkins #beachkin #sayajualhandbag #sayajualcoach #coachmalaysia #sayajualfossil #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia #kellyjellymalaysia #anugerahmeletopera #bagofparody #bagofparodymalaysia #beachkinsmalaysia #beachkinmalaysia #kekasihpaksarela #lokalah #sayajuallipstick #dropshipmalaysia #sayajualjam #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #sayajuallongchamp #longchampmurah #longchampmalaysia
0 2 17 minutes ago
Kekakak semua, kalau tak caya kenapa ada org repeat beli dengan kami - kenapa takde feedback? uolls boleh subscribe weolls punya channel kat telegram, sbb kita tak cycle testimoni/feedback. semua fresh! no fake testimoni semata nak naikkan sales ya. semua organik! - let say uolls malas nak buka telegram, boleh je tgk kat story. haaaaa situ pun ada feedbacks ya, kalau rajin tgk lah ya - promo ni depends on our big boss, sbb our customer mostly yg jenis suka berjimat, nak bayar sikit sikit, ada yg tak keje tunggu suami bagi duit belanja, ada yg student tapi teringin nak pakai sooo kita buat lah promo, kalau takde promo bayar lah harga retail mcm biasa . . . . . . . . . . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualbeachkins #beachkins #beachkin #sayajualhandbag #sayajualcoach #coachmalaysia #sayajualfossil #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia #kellyjellymalaysia #anugerahmeletopera #bagofparody #bagofparodymalaysia #beachkinsmalaysia #beachkinmalaysia #kekasihpaksarela #lokalah #sayajuallipstick #dropshipmalaysia #sayajualjam #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #sayajuallongchamp #longchampmurah #longchampmalaysia
longchampmurahori3

@longchampmurahori3

Saudagar Longchamp Malaysia
Kekakak semua, kalau tak caya kenapa ada org repeat beli dengan kami
-
Kenapa takde feedback? Uolls boleh subscribe weolls punya channel kat telegram, sbb kita tak cycle testimoni/feedback. Semua fresh! No fake testimoni semata nak naikkan sales ya. Semua organik!
-
Let say uolls malas nak buka telegram, boleh je tgk kat story. Haaaaa situ pun ada feedbacks ya,
Kalau rajin tgk lah ya
-
Promo ni depends on our big boss, sbb our customer mostly yg jenis suka berjimat, nak bayar sikit sikit, ada yg tak keje tunggu suami bagi duit belanja, ada yg student tapi teringin nak pakai sooo kita buat lah promo, kalau takde promo bayar lah harga retail mcm biasa
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualbeachkins #beachkins #beachkin #sayajualhandbag #sayajualcoach #coachmalaysia #sayajualfossil #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia #kellyjellymalaysia #anugerahmeletopera #bagofparody #bagofparodymalaysia #beachkinsmalaysia #beachkinmalaysia #kekasihpaksarela #lokalah #sayajuallipstick #dropshipmalaysia #sayajualjam #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #sayajuallongchamp #longchampmurah #longchampmalaysia
0 4 18 minutes ago
Kekakak semua, kalau tak caya kenapa ada org repeat beli dengan kami - kenapa takde feedback? uolls boleh subscribe weolls punya channel kat telegram, sbb kita tak cycle testimoni/feedback. semua fresh! no fake testimoni semata nak naikkan sales ya. semua organik! - let say uolls malas nak buka telegram, boleh je tgk kat story. haaaaa situ pun ada feedbacks ya, kalau rajin tgk lah ya - promo ni depends on our big boss, sbb our customer mostly yg jenis suka berjimat, nak bayar sikit sikit, ada yg tak keje tunggu suami bagi duit belanja, ada yg student tapi teringin nak pakai sooo kita buat lah promo, kalau takde promo bayar lah harga retail mcm biasa . . . . . . . . . . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualbeachkins #beachkins #beachkin #sayajualhandbag #sayajualcoach #coachmalaysia #sayajualfossil #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia #kellyjellymalaysia #anugerahmeletopera #bagofparody #bagofparodymalaysia #beachkinsmalaysia #beachkinmalaysia #kekasihpaksarela #lokalah #sayajuallipstick #dropshipmalaysia #sayajualjam #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #sayajuallongchamp #longchampmurah #longchampmalaysia
longchampmurahori3

@longchampmurahori3

Saudagar Longchamp Malaysia
Kekakak semua, kalau tak caya kenapa ada org repeat beli dengan kami
-
Kenapa takde feedback? Uolls boleh subscribe weolls punya channel kat telegram, sbb kita tak cycle testimoni/feedback. Semua fresh! No fake testimoni semata nak naikkan sales ya. Semua organik!
-
Let say uolls malas nak buka telegram, boleh je tgk kat story. Haaaaa situ pun ada feedbacks ya,
Kalau rajin tgk lah ya
-
Promo ni depends on our big boss, sbb our customer mostly yg jenis suka berjimat, nak bayar sikit sikit, ada yg tak keje tunggu suami bagi duit belanja, ada yg student tapi teringin nak pakai sooo kita buat lah promo, kalau takde promo bayar lah harga retail mcm biasa
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualbeachkins #beachkins #beachkin #sayajualhandbag #sayajualcoach #coachmalaysia #sayajualfossil #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia #kellyjellymalaysia #anugerahmeletopera #bagofparody #bagofparodymalaysia #beachkinsmalaysia #beachkinmalaysia #kekasihpaksarela #lokalah #sayajuallipstick #dropshipmalaysia #sayajualjam #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #sayajuallongchamp #longchampmurah #longchampmalaysia
0 1 18 minutes ago
Kekakak semua, kalau tak caya kenapa ada org repeat beli dengan kami - kenapa takde feedback? uolls boleh subscribe weolls punya channel kat telegram, sbb kita tak cycle testimoni/feedback. semua fresh! no fake testimoni semata nak naikkan sales ya. semua organik! - let say uolls malas nak buka telegram, boleh je tgk kat story. haaaaa situ pun ada feedbacks ya, kalau rajin tgk lah ya - promo ni depends on our big boss, sbb our customer mostly yg jenis suka berjimat, nak bayar sikit sikit, ada yg tak keje tunggu suami bagi duit belanja, ada yg student tapi teringin nak pakai sooo kita buat lah promo, kalau takde promo bayar lah harga retail mcm biasa . . . . . . . . . . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualbeachkins #beachkins #beachkin #sayajualhandbag #sayajualcoach #coachmalaysia #sayajualfossil #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia #kellyjellymalaysia #anugerahmeletopera #bagofparody #bagofparodymalaysia #beachkinsmalaysia #beachkinmalaysia #kekasihpaksarela #lokalah #sayajuallipstick #dropshipmalaysia #sayajualjam #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #sayajuallongchamp #longchampmurah #longchampmalaysia
longchampmurahori2

@longchampmurahori2

Saudagar Longchamp Malaysia
Kekakak semua, kalau tak caya kenapa ada org repeat beli dengan kami
-
Kenapa takde feedback? Uolls boleh subscribe weolls punya channel kat telegram, sbb kita tak cycle testimoni/feedback. Semua fresh! No fake testimoni semata nak naikkan sales ya. Semua organik!
-
Let say uolls malas nak buka telegram, boleh je tgk kat story. Haaaaa situ pun ada feedbacks ya,
Kalau rajin tgk lah ya
-
Promo ni depends on our big boss, sbb our customer mostly yg jenis suka berjimat, nak bayar sikit sikit, ada yg tak keje tunggu suami bagi duit belanja, ada yg student tapi teringin nak pakai sooo kita buat lah promo, kalau takde promo bayar lah harga retail mcm biasa
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualbeachkins #beachkins #beachkin #sayajualhandbag #sayajualcoach #coachmalaysia #sayajualfossil #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia #kellyjellymalaysia #anugerahmeletopera #bagofparody #bagofparodymalaysia #beachkinsmalaysia #beachkinmalaysia #kekasihpaksarela #lokalah #sayajuallipstick #dropshipmalaysia #sayajualjam #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #sayajuallongchamp #longchampmurah #longchampmalaysia
1 2 19 minutes ago
Kekakak semua, kalau tak caya kenapa ada org repeat beli dengan kami - kenapa takde feedback? uolls boleh subscribe weolls punya channel kat telegram, sbb kita tak cycle testimoni/feedback. semua fresh! no fake testimoni semata nak naikkan sales ya. semua organik! - let say uolls malas nak buka telegram, boleh je tgk kat story. haaaaa situ pun ada feedbacks ya, kalau rajin tgk lah ya - promo ni depends on our big boss, sbb our customer mostly yg jenis suka berjimat, nak bayar sikit sikit, ada yg tak keje tunggu suami bagi duit belanja, ada yg student tapi teringin nak pakai sooo kita buat lah promo, kalau takde promo bayar lah harga retail mcm biasa . . . . . . . . . . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualbeachkins #beachkins #beachkin #sayajualhandbag #sayajualcoach #coachmalaysia #sayajualfossil #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia #kellyjellymalaysia #anugerahmeletopera #bagofparody #bagofparodymalaysia #beachkinsmalaysia #beachkinmalaysia #kekasihpaksarela #lokalah #sayajuallipstick #dropshipmalaysia #sayajualjam #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #sayajuallongchamp #longchampmurah #longchampmalaysia
longchampmurahori2

@longchampmurahori2

Saudagar Longchamp Malaysia
Kekakak semua, kalau tak caya kenapa ada org repeat beli dengan kami
-
Kenapa takde feedback? Uolls boleh subscribe weolls punya channel kat telegram, sbb kita tak cycle testimoni/feedback. Semua fresh! No fake testimoni semata nak naikkan sales ya. Semua organik!
-
Let say uolls malas nak buka telegram, boleh je tgk kat story. Haaaaa situ pun ada feedbacks ya,
Kalau rajin tgk lah ya
-
Promo ni depends on our big boss, sbb our customer mostly yg jenis suka berjimat, nak bayar sikit sikit, ada yg tak keje tunggu suami bagi duit belanja, ada yg student tapi teringin nak pakai sooo kita buat lah promo, kalau takde promo bayar lah harga retail mcm biasa
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualbeachkins #beachkins #beachkin #sayajualhandbag #sayajualcoach #coachmalaysia #sayajualfossil #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia #kellyjellymalaysia #anugerahmeletopera #bagofparody #bagofparodymalaysia #beachkinsmalaysia #beachkinmalaysia #kekasihpaksarela #lokalah #sayajuallipstick #dropshipmalaysia #sayajualjam #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #sayajuallongchamp #longchampmurah #longchampmalaysia
1 1 19 minutes ago
Kekakak semua, kalau tak caya kenapa ada org repeat beli dengan kami - kenapa takde feedback? uolls boleh subscribe weolls punya channel kat telegram, sbb kita tak cycle testimoni/feedback. semua fresh! no fake testimoni semata nak naikkan sales ya. semua organik! - let say uolls malas nak buka telegram, boleh je tgk kat story. haaaaa situ pun ada feedbacks ya, kalau rajin tgk lah ya - promo ni depends on our big boss, sbb our customer mostly yg jenis suka berjimat, nak bayar sikit sikit, ada yg tak keje tunggu suami bagi duit belanja, ada yg student tapi teringin nak pakai sooo kita buat lah promo, kalau takde promo bayar lah harga retail mcm biasa . . . . . . . . . . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualbeachkins #beachkins #beachkin #sayajualhandbag #sayajualcoach #coachmalaysia #sayajualfossil #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia #kellyjellymalaysia #anugerahmeletopera #bagofparody #bagofparodymalaysia #beachkinsmalaysia #beachkinmalaysia #kekasihpaksarela #lokalah #sayajuallipstick #dropshipmalaysia #sayajualjam #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #sayajuallongchamp #longchampmurah #longchampmalaysia
longchampmurahori2

@longchampmurahori2

Saudagar Longchamp Malaysia
Kekakak semua, kalau tak caya kenapa ada org repeat beli dengan kami
-
Kenapa takde feedback? Uolls boleh subscribe weolls punya channel kat telegram, sbb kita tak cycle testimoni/feedback. Semua fresh! No fake testimoni semata nak naikkan sales ya. Semua organik!
-
Let say uolls malas nak buka telegram, boleh je tgk kat story. Haaaaa situ pun ada feedbacks ya,
Kalau rajin tgk lah ya
-
Promo ni depends on our big boss, sbb our customer mostly yg jenis suka berjimat, nak bayar sikit sikit, ada yg tak keje tunggu suami bagi duit belanja, ada yg student tapi teringin nak pakai sooo kita buat lah promo, kalau takde promo bayar lah harga retail mcm biasa
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualbeachkins #beachkins #beachkin #sayajualhandbag #sayajualcoach #coachmalaysia #sayajualfossil #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia #kellyjellymalaysia #anugerahmeletopera #bagofparody #bagofparodymalaysia #beachkinsmalaysia #beachkinmalaysia #kekasihpaksarela #lokalah #sayajuallipstick #dropshipmalaysia #sayajualjam #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #sayajuallongchamp #longchampmurah #longchampmalaysia
1 3 19 minutes ago
Kekakak semua, kalau tak caya kenapa ada org repeat beli dengan kami - kenapa takde feedback? uolls boleh subscribe weolls punya channel kat telegram, sbb kita tak cycle testimoni/feedback. semua fresh! no fake testimoni semata nak naikkan sales ya. semua organik! - let say uolls malas nak buka telegram, boleh je tgk kat story. haaaaa situ pun ada feedbacks ya, kalau rajin tgk lah ya - promo ni depends on our big boss, sbb our customer mostly yg jenis suka berjimat, nak bayar sikit sikit, ada yg tak keje tunggu suami bagi duit belanja, ada yg student tapi teringin nak pakai sooo kita buat lah promo, kalau takde promo bayar lah harga retail mcm biasa . . . . . . . . . . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualbeachkins #beachkins #beachkin #sayajualhandbag #sayajualcoach #coachmalaysia #sayajualfossil #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia #kellyjellymalaysia #anugerahmeletopera #bagofparody #bagofparodymalaysia #beachkinsmalaysia #beachkinmalaysia #kekasihpaksarela #lokalah #sayajuallipstick #dropshipmalaysia #sayajualjam #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #sayajuallongchamp #longchampmurah #longchampmalaysia
longchampmurahori

@longchampmurahori

Saudagar Longchamp Malaysia
Kekakak semua, kalau tak caya kenapa ada org repeat beli dengan kami
-
Kenapa takde feedback? Uolls boleh subscribe weolls punya channel kat telegram, sbb kita tak cycle testimoni/feedback. Semua fresh! No fake testimoni semata nak naikkan sales ya. Semua organik!
-
Let say uolls malas nak buka telegram, boleh je tgk kat story. Haaaaa situ pun ada feedbacks ya,
Kalau rajin tgk lah ya
-
Promo ni depends on our big boss, sbb our customer mostly yg jenis suka berjimat, nak bayar sikit sikit, ada yg tak keje tunggu suami bagi duit belanja, ada yg student tapi teringin nak pakai sooo kita buat lah promo, kalau takde promo bayar lah harga retail mcm biasa
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualbeachkins #beachkins #beachkin #sayajualhandbag #sayajualcoach #coachmalaysia #sayajualfossil #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia #kellyjellymalaysia #anugerahmeletopera #bagofparody #bagofparodymalaysia #beachkinsmalaysia #beachkinmalaysia #kekasihpaksarela #lokalah #sayajuallipstick #dropshipmalaysia #sayajualjam #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #sayajuallongchamp #longchampmurah #longchampmalaysia
1 2 19 minutes ago
Kekakak semua, kalau tak caya kenapa ada org repeat beli dengan kami - kenapa takde feedback? uolls boleh subscribe weolls punya channel kat telegram, sbb kita tak cycle testimoni/feedback. semua fresh! no fake testimoni semata nak naikkan sales ya. semua organik! - let say uolls malas nak buka telegram, boleh je tgk kat story. haaaaa situ pun ada feedbacks ya, kalau rajin tgk lah ya - promo ni depends on our big boss, sbb our customer mostly yg jenis suka berjimat, nak bayar sikit sikit, ada yg tak keje tunggu suami bagi duit belanja, ada yg student tapi teringin nak pakai sooo kita buat lah promo, kalau takde promo bayar lah harga retail mcm biasa . . . . . . . . . . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualbeachkins #beachkins #beachkin #sayajualhandbag #sayajualcoach #coachmalaysia #sayajualfossil #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia #kellyjellymalaysia #anugerahmeletopera #bagofparody #bagofparodymalaysia #beachkinsmalaysia #beachkinmalaysia #kekasihpaksarela #lokalah #sayajuallipstick #dropshipmalaysia #sayajualjam #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #sayajuallongchamp #longchampmurah #longchampmalaysia
longchampmurahori

@longchampmurahori

Saudagar Longchamp Malaysia
Kekakak semua, kalau tak caya kenapa ada org repeat beli dengan kami
-
Kenapa takde feedback? Uolls boleh subscribe weolls punya channel kat telegram, sbb kita tak cycle testimoni/feedback. Semua fresh! No fake testimoni semata nak naikkan sales ya. Semua organik!
-
Let say uolls malas nak buka telegram, boleh je tgk kat story. Haaaaa situ pun ada feedbacks ya,
Kalau rajin tgk lah ya
-
Promo ni depends on our big boss, sbb our customer mostly yg jenis suka berjimat, nak bayar sikit sikit, ada yg tak keje tunggu suami bagi duit belanja, ada yg student tapi teringin nak pakai sooo kita buat lah promo, kalau takde promo bayar lah harga retail mcm biasa
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualbeachkins #beachkins #beachkin #sayajualhandbag #sayajualcoach #coachmalaysia #sayajualfossil #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia #kellyjellymalaysia #anugerahmeletopera #bagofparody #bagofparodymalaysia #beachkinsmalaysia #beachkinmalaysia #kekasihpaksarela #lokalah #sayajuallipstick #dropshipmalaysia #sayajualjam #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #sayajuallongchamp #longchampmurah #longchampmalaysia
2 1 19 minutes ago
Kekakak semua, kalau tak caya kenapa ada org repeat beli dengan kami - kenapa takde feedback? uolls boleh subscribe weolls punya channel kat telegram, sbb kita tak cycle testimoni/feedback. semua fresh! no fake testimoni semata nak naikkan sales ya. semua organik! - let say uolls malas nak buka telegram, boleh je tgk kat story. haaaaa situ pun ada feedbacks ya, kalau rajin tgk lah ya - promo ni depends on our big boss, sbb our customer mostly yg jenis suka berjimat, nak bayar sikit sikit, ada yg tak keje tunggu suami bagi duit belanja, ada yg student tapi teringin nak pakai sooo kita buat lah promo, kalau takde promo bayar lah harga retail mcm biasa . . . . . . . . . . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualbeachkins #beachkins #beachkin #sayajualhandbag #sayajualcoach #coachmalaysia #sayajualfossil #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia #kellyjellymalaysia #anugerahmeletopera #bagofparody #bagofparodymalaysia #beachkinsmalaysia #beachkinmalaysia #kekasihpaksarela #lokalah #sayajuallipstick #dropshipmalaysia #sayajualjam #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #sayajuallongchamp #longchampmurah #longchampmalaysia
longchampmurahori

@longchampmurahori

Saudagar Longchamp Malaysia
Kekakak semua, kalau tak caya kenapa ada org repeat beli dengan kami
-
Kenapa takde feedback? Uolls boleh subscribe weolls punya channel kat telegram, sbb kita tak cycle testimoni/feedback. Semua fresh! No fake testimoni semata nak naikkan sales ya. Semua organik!
-
Let say uolls malas nak buka telegram, boleh je tgk kat story. Haaaaa situ pun ada feedbacks ya,
Kalau rajin tgk lah ya
-
Promo ni depends on our big boss, sbb our customer mostly yg jenis suka berjimat, nak bayar sikit sikit, ada yg tak keje tunggu suami bagi duit belanja, ada yg student tapi teringin nak pakai sooo kita buat lah promo, kalau takde promo bayar lah harga retail mcm biasa
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualbeachkins #beachkins #beachkin #sayajualhandbag #sayajualcoach #coachmalaysia #sayajualfossil #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia #kellyjellymalaysia #anugerahmeletopera #bagofparody #bagofparodymalaysia #beachkinsmalaysia #beachkinmalaysia #kekasihpaksarela #lokalah #sayajuallipstick #dropshipmalaysia #sayajualjam #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #sayajuallongchamp #longchampmurah #longchampmalaysia
1 1 21 minutes ago
Kekakak semua, kalau tak caya kenapa ada org repeat beli dengan kami - kenapa takde feedback? uolls boleh subscribe weolls punya channel kat telegram, sbb kita tak cycle testimoni/feedback. semua fresh! no fake testimoni semata nak naikkan sales ya. semua organik! - let say uolls malas nak buka telegram, boleh je tgk kat story. haaaaa situ pun ada feedbacks ya, kalau rajin tgk lah ya - promo ni depends on our big boss, sbb our customer mostly yg jenis suka berjimat, nak bayar sikit sikit, ada yg tak keje tunggu suami bagi duit belanja, ada yg student tapi teringin nak pakai sooo kita buat lah promo, kalau takde promo bayar lah harga retail mcm biasa . . . . . . . . . . . #sayajual #sayajualmurah #sayajualbeachkins #beachkins #beachkin #sayajualhandbag #sayajualcoach #coachmalaysia #sayajualfossil #fossilmalaysia #prelovedmalaysia #aldomalaysia #kellyjellymalaysia #anugerahmeletopera #bagofparody #bagofparodymalaysia #beachkinsmalaysia #beachkinmalaysia #kekasihpaksarela #lokalah #sayajuallipstick #dropshipmalaysia #sayajualjam #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #sayajuallongchamp #longchampmurah #longchampmalaysia