Kosova njësoj sikurse edhe çdo shtet i botës është duke përgatitur mijëra ekspertë të TIK-ut në vit, të cilët nuk janë ende të vetëdijshëm mbi sfidat e profesionit të tyre në të ardhmen.

Prandaj, Epitech Balkans po sjell për herë të parë në Kosovë një tematikë që nuk është diskutuar më parë përmes konferencës “Profesionet e 2030”. Konferenca është e hapur për të gjithë të interesuarit, veçanërisht për ata të cilët janë rrugës për t’i hyrë këtij profesioni dhe që dëshirojnë të informohen nga ekspertë të dëshmuar në lidhje me sfidat dhe zgjidhjet e problemeve që mund ta përcjellin botën e teknologjisë dhe digjitalizimit edhe pas një dekade. 
Data: 19 dhjetor 2019
Ora: 17:00
Vendi: Hotel Sirius, Prishtinë

Shihemi për të diskutuar për sfidat e profesionit që po na presim në të ardhmen!

Mësoni sot. Përgatituni për të ardhmen. Punoni për vitin 2030.

APLIKO TANI: http://epitech.al/conference/ #prishtina #kosovo #prizren #gjakova #mitrovica #vushtrri #drenas #skenderaj #peja #ferizaj #gjilan #suharek #kaqanik #fushekosove #komoran #kline #obiliq #podujev #shtime #lipjan
0 2 1 hour ago
Kosova njësoj sikurse edhe çdo shtet i botës është duke përgatitur mijëra ekspertë të tik-ut në vit, të cilët nuk janë ende të vetëdijshëm mbi sfidat e profesionit të tyre në të ardhmen.

prandaj, epitech balkans po sjell për herë të parë në kosovë një tematikë që nuk është diskutuar më parë përmes konferencës “profesionet e 2030”. konferenca është e hapur për të gjithë të interesuarit, veçanërisht për ata të cilët janë rrugës për t’i hyrë këtij profesioni dhe që dëshirojnë të informohen nga ekspertë të dëshmuar në lidhje me sfidat dhe zgjidhjet e problemeve që mund ta përcjellin botën e teknologjisë dhe digjitalizimit edhe pas një dekade.
data: 19 dhjetor 2019
ora: 17:00
vendi: hotel sirius, prishtinë

shihemi për të diskutuar për sfidat e profesionit që po na presim në të ardhmen!

mësoni sot. përgatituni për të ardhmen. punoni për vitin 2030.

apliko tani: http://epitech.al/conference/ #prishtina #kosovo #prizren #gjakova #mitrovica #vushtrri #drenas #skenderaj #peja #ferizaj #gjilan #suharek #kaqanik #fushekosove #komoran #kline #obiliq #podujev #shtime #lipjan
Vendosen ne te dy pjeset e kokes,eshte e lakueshme.
Mundesi kombinimi me vothe.

Porosit tek @kurora.unike 🌸🌺🌸 @kurora.unike @kurora.unike 
#kosova#shqiperi#maqedoni#prishtine#prizeren#podujev#peje#deqan#rahovec#gjakov#vushtrri#mitrovic#istog#skenderaj#lipjan#gjilan#viti#malishev#fushekosove👑
0 11 3 hours ago
Vendosen ne te dy pjeset e kokes,eshte e lakueshme.
mundesi kombinimi me vothe.

porosit tek @kurora.unike 🌸🌺🌸 @kurora.unike @kurora.unike
#kosova#shqiperi#maqedoni#prishtine#prizeren#podujev#peje#deqan#rahovec#gjakov#vushtrri#mitrovic#istog#skenderaj#lipjan#gjilan#viti#malishev#fushekosove👑
Vendosen ne te dy pjeset e kokes,eshte e lakueshme.
Mundesi kombinimi me vothe.

Porosit tek @kurora.unike 🌸🌺🌸 @kurora.unike @kurora.unike 
#kosova#shqiperi#maqedoni#prishtine#prizeren#podujev#peje#deqan#rahovec#gjakov#vushtrri#mitrovic#istog#skenderaj#lipjan#gjilan#viti#malishev#fushekosove👑
0 9 3 hours ago
Vendosen ne te dy pjeset e kokes,eshte e lakueshme.
mundesi kombinimi me vothe.

porosit tek @kurora.unike 🌸🌺🌸 @kurora.unike @kurora.unike
#kosova#shqiperi#maqedoni#prishtine#prizeren#podujev#peje#deqan#rahovec#gjakov#vushtrri#mitrovic#istog#skenderaj#lipjan#gjilan#viti#malishev#fushekosove👑
Benefitet e Laserit: I largon qimet pergjithmone.
Trajton qimet e rritura nder lekure.
Nuk do te keni me irritime nga zhiletat, pucrra nga depilimet e ndryshme dhe qime te rritura nder lekure.
Punohet ne femra dhe ne mashkuj.
Kurseni kohen dhe parate.
.
.•Tani është koha e duhur të beni zgjidhjen e duhur dhe të përhershme me Laserin e teknologjisë „SHR“ *REZULTATE NGA SEANCA E PAR
*PA ASNJE EFEKT ANËSOR
*REZULTAT I PËRHERSHËM
*PËR TË GJITHA LLOJET E LEKURËS

Caktoni termini tuaj +383 (0) 43 985 777 Viber/Whatsapp 📲📞📥
1 20 6 hours ago
Benefitet e laserit: i largon qimet pergjithmone.
trajton qimet e rritura nder lekure.
nuk do te keni me irritime nga zhiletat, pucrra nga depilimet e ndryshme dhe qime te rritura nder lekure.
punohet ne femra dhe ne mashkuj.
kurseni kohen dhe parate.
.
.•tani është koha e duhur të beni zgjidhjen e duhur dhe të përhershme me laserin e teknologjisë „shr“ *rezultate nga seanca e par
*pa asnje efekt anësor
*rezultat i përhershëm
*për të gjitha llojet e lekurës

caktoni termini tuaj +383 (0) 43 985 777 viber/whatsapp 📲📞📥
Trenerka sportive, dypjesëshe, ngjyra e përshtatshme me stinën 🍁🍀
Materiali100%pambuk.
Numër 38 deri 44
Çmimi 26 euro
Porosit online ose eja në dyqan.
Ju mirëpresim 🌹

#trenerka #trenerkasportive #hijab #hijabfashionstyle #prizren #kosovë #albania #blejonline #blejshqip #prishtina #peja #gjakovë #mitrovic #deçan #gjilan #ferizaj #podujev #fushekosove #obiliq #viti #vushtrri #skenderaj #drenas #dragash #suhareka #malisheva
0 8 15 hours ago
Trenerka sportive, dypjesëshe, ngjyra e përshtatshme me stinën 🍁🍀
materiali100%pambuk.
numër 38 deri 44
çmimi 26 euro
porosit online ose eja në dyqan.
ju mirëpresim 🌹

#trenerka #trenerkasportive #hijab #hijabfashionstyle #prizren #kosovë #albania #blejonline #blejshqip #prishtina #peja #gjakovë #mitrovic #deçan #gjilan #ferizaj #podujev #fushekosove #obiliq #viti #vushtrri #skenderaj #drenas #dragash #suhareka #malisheva
Beatrix Ramosaj 🥰

#kosovo #kosova #gjakova #shqipe#prishtina #prizren #kuqezi #gjilan #vushtrri #ferizaj#podujeva #peja #lipjan #rahovec #podujeva #suhareka#mitrovica #junik #fushekosove #klina #rugova #kamenica#drenica #skenderaj #albaniangirl #kosovar #kosovare #albania #tirana
5 746 16 hours ago
Beatrix ramosaj 🥰

#kosovo #kosova #gjakova #shqipe#prishtina #prizren #kuqezi #gjilan #vushtrri #ferizaj#podujeva #peja #lipjan #rahovec #podujeva #suhareka#mitrovica #junik #fushekosove #klina #rugova #kamenica#drenica #skenderaj #albaniangirl #kosovar #kosovare #albania #tirana
Porosit tek @kurora.unike 🌸🌺🌸 @kurora.unike @kurora.unike 
#kosova#shqiperi#maqedoni#prishtine#prizeren#podujev#peje#deqan#rahovec#gjakov#vushtrri#mitrovic#istog#skenderaj#lipjan#gjilan#viti#malishev#fushekosove👑
0 27 17 hours ago
Porosit tek @kurora.unike 🌸🌺🌸 @kurora.unike @kurora.unike
#kosova#shqiperi#maqedoni#prishtine#prizeren#podujev#peje#deqan#rahovec#gjakov#vushtrri#mitrovic#istog#skenderaj#lipjan#gjilan#viti#malishev#fushekosove👑
Mir mrama loqka aje gjalll ❤️❤️❤️# 🔥🔥. 🔥🔥 🥶 🥶🔥 🔥🔥 🔥 #malishev #skenderaj #mitrovica #lipjan #prekaz #gjakova #gjilancity #klin #pej #pej #rahovec #shtime #drenica #drenic #prekaz #podujev #podujeva #instagram #samirs4m #noyzi #kosova 
#fero #tayna #kida #germany #germany🇩🇪 #ferizaj #prizereni
118 2,409 19 hours ago
Mir mrama loqka aje gjalll ❤️❤️❤️# 🔥🔥. 🔥🔥 🥶 🥶🔥 🔥🔥 🔥 #malishev #skenderaj #mitrovica #lipjan #prekaz #gjakova #gjilancity #klin #pej #pej #rahovec #shtime #drenica #drenic #prekaz #podujev #podujeva #instagram #samirs4m #noyzi #kosova
#fero #tayna #kida #germany #germany🇩🇪 #ferizaj #prizereni
🔻40% Zbritje Koleksion i ri Solar Drive🔻
📍Oferta vlene vetem per blerje online 🚚Transporti ne te Gjithe Kosoven Shqiperin 🔹Porosite Online / Ne Viber+38345116688

#Prishtina #Mitrovica #Peja #Prizreni
#Ferizaj #Gjilan #Gjakova #Lipjan #Drenas #Dragash #Skenderaj #Shtime #Obiliq #Kline #Kaqanik #Junik #Rahovec #Podujeve
#Deçan #FusheKosove #Istog#Mamush
0 6 20 hours ago
🔻40% zbritje koleksion i ri solar drive🔻
📍oferta vlene vetem per blerje online 🚚transporti ne te gjithe kosoven shqiperin 🔹porosite online / ne viber+38345116688

#prishtina #mitrovica #peja #prizreni #ferizaj #gjilan #gjakova #lipjan #drenas #dragash #skenderaj #shtime #obiliq #kline #kaqanik #junik #rahovec #podujeve #deçan #fushekosove #istog#mamush
🔻40% Zbritje Koleksion i ri Solar Drive🔻
📍Oferta vlene vetem per blerje online 🚚Transporti ne te Gjithe Kosoven Shqiperin 🔹Porosite Online / Ne Viber+38345116688

#Prishtina #Mitrovica #Peja #Prizreni
#Ferizaj #Gjilan #Gjakova #Lipjan #Drenas #Dragash #Skenderaj #Shtime #Obiliq #Kline #Kaqanik #Junik #Rahovec #Podujeve
#Deçan #FusheKosove #Istog#Mamush
0 9 20 hours ago
🔻40% zbritje koleksion i ri solar drive🔻
📍oferta vlene vetem per blerje online 🚚transporti ne te gjithe kosoven shqiperin 🔹porosite online / ne viber+38345116688

#prishtina #mitrovica #peja #prizreni #ferizaj #gjilan #gjakova #lipjan #drenas #dragash #skenderaj #shtime #obiliq #kline #kaqanik #junik #rahovec #podujeve #deçan #fushekosove #istog#mamush
🔻40% Zbritje Koleksion i ri Solar Drive🔻
📍Oferta vlene vetem per blerje online 🚚Transporti ne te Gjithe Kosoven Shqiperin 🔹Porosite Online / Ne Viber+38345116688

#Prishtina #Mitrovica #Peja #Prizreni
#Ferizaj #Gjilan #Gjakova #Lipjan #Drenas #Dragash #Skenderaj #Shtime #Obiliq #Kline #Kaqanik #Junik #Rahovec #Podujeve
#Deçan #FusheKosove #Istog#Mamush
0 3 20 hours ago
🔻40% zbritje koleksion i ri solar drive🔻
📍oferta vlene vetem per blerje online 🚚transporti ne te gjithe kosoven shqiperin 🔹porosite online / ne viber+38345116688

#prishtina #mitrovica #peja #prizreni #ferizaj #gjilan #gjakova #lipjan #drenas #dragash #skenderaj #shtime #obiliq #kline #kaqanik #junik #rahovec #podujeve #deçan #fushekosove #istog#mamush
Oni Shkjau 🥰

#kosovo #kosova #gjakova #shqipe#prishtina #prizren #kuqezi #gjilan #vushtrri #ferizaj#podujeva #peja #lipjan #rahovec #podujeva #suhareka#mitrovica #junik #fushekosove #klina #rugova #kamenica#drenica #skenderaj #albaniangirl #kosovar #kosovare #albania #tirana
3 462 22 hours ago
Oni shkjau 🥰

#kosovo #kosova #gjakova #shqipe#prishtina #prizren #kuqezi #gjilan #vushtrri #ferizaj#podujeva #peja #lipjan #rahovec #podujeva #suhareka#mitrovica #junik #fushekosove #klina #rugova #kamenica#drenica #skenderaj #albaniangirl #kosovar #kosovare #albania #tirana
Kombinimet e koleksionit te meshkujve tek moda city porosit online ... ose na vizitoni ne qendren tregtare Mentori Center - Moda City (rruga vellezerit Gervalla) #albania #kosova #albanian #tirana #prishtina #ferizaj #pej #gjakove #prizren #gjilan #kamenic #shkoder #lezhe #sarand #elbasan #vlore #durres #drenas #skenderaj #deqan #kaqanik #fushkosova #mitrovica #podujev #vushtrri #suharek #vlore #saranda
0 17 22 hours ago
Kombinimet e koleksionit te meshkujve tek moda city porosit online ... ose na vizitoni ne qendren tregtare mentori center - moda city (rruga vellezerit gervalla) #albania #kosova #albanian #tirana #prishtina #ferizaj #pej #gjakove #prizren #gjilan #kamenic #shkoder #lezhe #sarand #elbasan #vlore #durres #drenas #skenderaj #deqan #kaqanik #fushkosova #mitrovica #podujev #vushtrri #suharek #vlore #saranda
Porosit tek @kurora.unike 🌸🌺🌸 @kurora.unike @kurora.unike 
#kosova#shqiperi#maqedoni#prishtine#prizeren#podujev#peje#deqan#rahovec#gjakov#vushtrri#mitrovic#istog#skenderaj#lipjan#gjilan#viti#malishev#fushekosove👑
0 44 23 hours ago
Porosit tek @kurora.unike 🌸🌺🌸 @kurora.unike @kurora.unike
#kosova#shqiperi#maqedoni#prishtine#prizeren#podujev#peje#deqan#rahovec#gjakov#vushtrri#mitrovic#istog#skenderaj#lipjan#gjilan#viti#malishev#fushekosove👑
Enca 🥰

#kosovo #kosova #gjakova #shqipe#prishtina #prizren #kuqezi #gjilan #vushtrri #ferizaj#podujeva #peja #lipjan #rahovec #podujeva #suhareka#mitrovica #junik #fushekosove #klina #rugova #kamenica#drenica #skenderaj #albaniangirl #kosovar #kosovare #albania #tirana
1 329 23 hours ago
Enca 🥰

#kosovo #kosova #gjakova #shqipe#prishtina #prizren #kuqezi #gjilan #vushtrri #ferizaj#podujeva #peja #lipjan #rahovec #podujeva #suhareka#mitrovica #junik #fushekosove #klina #rugova #kamenica#drenica #skenderaj #albaniangirl #kosovar #kosovare #albania #tirana
🔻Numri i fundit 44🔻 🚚Transporti ne te Gjithe Kosoven Shqiperin 🔹Porosite Online / Ne Viber+38345116688

#Prishtina #Mitrovica #Peja #Prizreni
#Ferizaj #Gjilan #Gjakova #Lipjan #Drenas #Dragash #Skenderaj #Shtime #Obiliq #Kline #Kaqanik #Junik #Rahovec #Podujeve
#Deçan #FusheKosove #Istog#Mamush
0 3 23 hours ago
🔻numri i fundit 44🔻 🚚transporti ne te gjithe kosoven shqiperin 🔹porosite online / ne viber+38345116688

#prishtina #mitrovica #peja #prizreni #ferizaj #gjilan #gjakova #lipjan #drenas #dragash #skenderaj #shtime #obiliq #kline #kaqanik #junik #rahovec #podujeve #deçan #fushekosove #istog#mamush
🔻Numri i fundit 44🔻 🚚Transporti ne te Gjithe Kosoven Shqiperin 🔹Porosite Online / Ne Viber+38345116688

#Prishtina #Mitrovica #Peja #Prizreni
#Ferizaj #Gjilan #Gjakova #Lipjan #Drenas #Dragash #Skenderaj #Shtime #Obiliq #Kline #Kaqanik #Junik #Rahovec #Podujeve
#Deçan #FusheKosove #Istog#Mamush
0 4 23 hours ago
🔻numri i fundit 44🔻 🚚transporti ne te gjithe kosoven shqiperin 🔹porosite online / ne viber+38345116688

#prishtina #mitrovica #peja #prizreni #ferizaj #gjilan #gjakova #lipjan #drenas #dragash #skenderaj #shtime #obiliq #kline #kaqanik #junik #rahovec #podujeve #deçan #fushekosove #istog#mamush
🔻Numri i fundit 44🔻 🚚Transporti ne te Gjithe Kosoven Shqiperin 🔹Porosite Online / Ne Viber+38345116688

#Prishtina #Mitrovica #Peja #Prizreni
#Ferizaj #Gjilan #Gjakova #Lipjan #Drenas #Dragash #Skenderaj #Shtime #Obiliq #Kline #Kaqanik #Junik #Rahovec #Podujeve
#Deçan #FusheKosove #Istog#Mamush
0 9 23 hours ago
🔻numri i fundit 44🔻 🚚transporti ne te gjithe kosoven shqiperin 🔹porosite online / ne viber+38345116688

#prishtina #mitrovica #peja #prizreni #ferizaj #gjilan #gjakova #lipjan #drenas #dragash #skenderaj #shtime #obiliq #kline #kaqanik #junik #rahovec #podujeve #deçan #fushekosove #istog#mamush
Porosit tek @kurora.unike 🌸🌺🌸 @kurora.unike @kurora.unike 
#kosova#shqiperi#maqedoni#prishtine#prizeren#podujev#peje#deqan#rahovec#gjakov#vushtrri#mitrovic#istog#skenderaj#lipjan#gjilan#viti#malishev#fushekosove👑
0 17 Yesterday
Porosit tek @kurora.unike 🌸🌺🌸 @kurora.unike @kurora.unike
#kosova#shqiperi#maqedoni#prishtine#prizeren#podujev#peje#deqan#rahovec#gjakov#vushtrri#mitrovic#istog#skenderaj#lipjan#gjilan#viti#malishev#fushekosove👑
Unazat Unike 100% Argjend 👉 @ritasilver.official 👈 
Per Porosi na Kontaktoni ne DM 📥
Transporti Falas ne Gjith Kosoven 😁
1 44 Yesterday
Unazat unike 100% argjend 👉 @ritasilver.official 👈
per porosi na kontaktoni ne dm 📥
transporti falas ne gjith kosoven 😁
#NewCollection🥇🎁.
#hat #man #women
📲Porosit Online në DM, Viber ose Whats App +38349107017. 📦🚛Bëjmë Transport në Kosovën 🇽🇰, në Shqipëri 🇦🇱, dhe në Maqedoni 🇲🇰.
📍 #Skenderaj Rr. Ilaz Kodra në udhëkryqin e ri në qendër të qytetit.
0 7 Yesterday
#newcollection🥇🎁.
#hat #man #women 📲porosit online në dm, viber ose whats app +38349107017. 📦🚛bëjmë transport në kosovën 🇽🇰, në shqipëri 🇦🇱, dhe në maqedoni 🇲🇰.
📍 #skenderaj rr. ilaz kodra në udhëkryqin e ri në qendër të qytetit.
#NewCollection🥇🎁.
#hat #man #women
📲Porosit Online në DM, Viber ose Whats App +38349107017. 📦🚛Bëjmë Transport në Kosovën 🇽🇰, në Shqipëri 🇦🇱, dhe në Maqedoni 🇲🇰.
📍 #Skenderaj Rr. Ilaz Kodra në udhëkryqin e ri në qendër të qytetit.
0 4 Yesterday
#newcollection🥇🎁.
#hat #man #women 📲porosit online në dm, viber ose whats app +38349107017. 📦🚛bëjmë transport në kosovën 🇽🇰, në shqipëri 🇦🇱, dhe në maqedoni 🇲🇰.
📍 #skenderaj rr. ilaz kodra në udhëkryqin e ri në qendër të qytetit.
#NewCollection🥇🎁.
#hat #man #women
📲Porosit Online në DM, Viber ose Whats App +38349107017. 📦🚛Bëjmë Transport në Kosovën 🇽🇰, në Shqipëri 🇦🇱, dhe në Maqedoni 🇲🇰.
📍 #Skenderaj Rr. Ilaz Kodra në udhëkryqin e ri në qendër të qytetit.
0 7 Yesterday
#newcollection🥇🎁.
#hat #man #women 📲porosit online në dm, viber ose whats app +38349107017. 📦🚛bëjmë transport në kosovën 🇽🇰, në shqipëri 🇦🇱, dhe në maqedoni 🇲🇰.
📍 #skenderaj rr. ilaz kodra në udhëkryqin e ri në qendër të qytetit.
#NewCollection🥇🎁.
#hat #man #women
📲Porosit Online në DM, Viber ose Whats App +38349107017. 📦🚛Bëjmë Transport në Kosovën 🇽🇰, në Shqipëri 🇦🇱, dhe në Maqedoni 🇲🇰.
📍 #Skenderaj Rr. Ilaz Kodra në udhëkryqin e ri në qendër të qytetit.
0 6 Yesterday
#newcollection🥇🎁.
#hat #man #women 📲porosit online në dm, viber ose whats app +38349107017. 📦🚛bëjmë transport në kosovën 🇽🇰, në shqipëri 🇦🇱, dhe në maqedoni 🇲🇰.
📍 #skenderaj rr. ilaz kodra në udhëkryqin e ri në qendër të qytetit.
#JeansForMan🥇🎁.
📲Porosit Online në DM, Viber ose Whats App +38349107017. 📦🚛Bëjmë Transport në Kosovën 🇽🇰, në Shqipëri 🇦🇱, dhe në Maqedoni 🇲🇰.
📍 #Skenderaj Rr. Ilaz Kodra në udhëkryqin e ri në qendër të qytetit.
0 7 Yesterday
#jeansforman🥇🎁.
📲porosit online në dm, viber ose whats app +38349107017. 📦🚛bëjmë transport në kosovën 🇽🇰, në shqipëri 🇦🇱, dhe në maqedoni 🇲🇰.
📍 #skenderaj rr. ilaz kodra në udhëkryqin e ri në qendër të qytetit.
#JeansForMan🥇🎁.
📲Porosit Online në DM, Viber ose Whats App +38349107017. 📦🚛Bëjmë Transport në Kosovën 🇽🇰, në Shqipëri 🇦🇱, dhe në Maqedoni 🇲🇰.
📍 #Skenderaj Rr. Ilaz Kodra në udhëkryqin e ri në qendër të qytetit.
0 4 Yesterday
#jeansforman🥇🎁.
📲porosit online në dm, viber ose whats app +38349107017. 📦🚛bëjmë transport në kosovën 🇽🇰, në shqipëri 🇦🇱, dhe në maqedoni 🇲🇰.
📍 #skenderaj rr. ilaz kodra në udhëkryqin e ri në qendër të qytetit.
#JeansForMan🥇🎁.
📲Porosit Online në DM, Viber ose Whats App +38349107017. 📦🚛Bëjmë Transport në Kosovën 🇽🇰, në Shqipëri 🇦🇱, dhe në Maqedoni 🇲🇰.
📍 #Skenderaj Rr. Ilaz Kodra në udhëkryqin e ri në qendër të qytetit.
0 10 Yesterday
#jeansforman🥇🎁.
📲porosit online në dm, viber ose whats app +38349107017. 📦🚛bëjmë transport në kosovën 🇽🇰, në shqipëri 🇦🇱, dhe në maqedoni 🇲🇰.
📍 #skenderaj rr. ilaz kodra në udhëkryqin e ri në qendër të qytetit.
#JeansForMan🥇🎁.
📲Porosit Online në DM, Viber ose Whats App +38349107017. 📦🚛Bëjmë Transport në Kosovën 🇽🇰, në Shqipëri 🇦🇱, dhe në Maqedoni 🇲🇰.
📍 #Skenderaj Rr. Ilaz Kodra në udhëkryqin e ri në qendër të qytetit.
0 5 Yesterday
#jeansforman🥇🎁.
📲porosit online në dm, viber ose whats app +38349107017. 📦🚛bëjmë transport në kosovën 🇽🇰, në shqipëri 🇦🇱, dhe në maqedoni 🇲🇰.
📍 #skenderaj rr. ilaz kodra në udhëkryqin e ri në qendër të qytetit.
🎈Me aparatin RIC/PR të gjitha (dëgjimi natyror, teknologjija dhe estetika) me një vendë në qendrën tuaj abe. Kënaqsija e qytetarëve na jep vullnet për t'a ofruar shërbimet ma të cilësuar. 🙂🎈
0 13 Yesterday
🎈me aparatin ric/pr të gjitha (dëgjimi natyror, teknologjija dhe estetika) me një vendë në qendrën tuaj abe. kënaqsija e qytetarëve na jep vullnet për t'a ofruar shërbimet ma të cilësuar. 🙂🎈"qendra e dëgjimit abe" ju ofron një cilësi të lartë me produktet dhe me shërbimet - ejani në qendrën tuaj - abe.👍🤗
》》》》》》》》》》》 #qendraedegjimitabe #aparatperdegjim #prizren #prishtine #gjilan #gjakove #suhareke #dragash #ferizaj #mitrovice #rahovec #podujeve #malisheve #drenas #peje #mamushe #kukes #shkoder #decan #istog #shtime #skenderaj #kosovo 》》》》》》》》》》》》》
➡️dallimi ynë është qasja ndaj njeriut...
》》》》》》》》》》》》》
"qendra e dëgjimit abe" - në shërbimin tuaj - hizmetinizdeyiz - at your service👍
#JeansForMan🥇🎁.
📲Porosit Online në DM, Viber ose Whats App +38349107017. 📦🚛Bëjmë Transport në Kosovën 🇽🇰, në Shqipëri 🇦🇱, dhe në Maqedoni 🇲🇰.
📍 #Skenderaj Rr. Ilaz Kodra në udhëkryqin e ri në qendër të qytetit.
0 5 Yesterday
#jeansforman🥇🎁.
📲porosit online në dm, viber ose whats app +38349107017. 📦🚛bëjmë transport në kosovën 🇽🇰, në shqipëri 🇦🇱, dhe në maqedoni 🇲🇰.
📍 #skenderaj rr. ilaz kodra në udhëkryqin e ri në qendër të qytetit.
#JeansForMan🥇🎁.
📲Porosit Online në DM, Viber ose Whats App +38349107017. 📦🚛Bëjmë Transport në Kosovën 🇽🇰, në Shqipëri 🇦🇱, dhe në Maqedoni 🇲🇰.
📍 #Skenderaj Rr. Ilaz Kodra në udhëkryqin e ri në qendër të qytetit.
0 4 Yesterday
#jeansforman🥇🎁.
📲porosit online në dm, viber ose whats app +38349107017. 📦🚛bëjmë transport në kosovën 🇽🇰, në shqipëri 🇦🇱, dhe në maqedoni 🇲🇰.
📍 #skenderaj rr. ilaz kodra në udhëkryqin e ri në qendër të qytetit.
#JeansForMan🥇🎁.
📲Porosit Online në DM, Viber ose Whats App +38349107017. 📦🚛Bëjmë Transport në Kosovën 🇽🇰, në Shqipëri 🇦🇱, dhe në Maqedoni 🇲🇰.
📍 #Skenderaj Rr. Ilaz Kodra në udhëkryqin e ri në qendër të qytetit.
0 6 Yesterday
#jeansforman🥇🎁.
📲porosit online në dm, viber ose whats app +38349107017. 📦🚛bëjmë transport në kosovën 🇽🇰, në shqipëri 🇦🇱, dhe në maqedoni 🇲🇰.
📍 #skenderaj rr. ilaz kodra në udhëkryqin e ri në qendër të qytetit.
#JeansForMan🥇🎁.
📲Porosit Online në DM, Viber ose Whats App +38349107017. 📦🚛Bëjmë Transport në Kosovën 🇽🇰, në Shqipëri 🇦🇱, dhe në Maqedoni 🇲🇰.
📍 #Skenderaj Rr. Ilaz Kodra në udhëkryqin e ri në qendër të qytetit.
0 6 Yesterday
#jeansforman🥇🎁.
📲porosit online në dm, viber ose whats app +38349107017. 📦🚛bëjmë transport në kosovën 🇽🇰, në shqipëri 🇦🇱, dhe në maqedoni 🇲🇰.
📍 #skenderaj rr. ilaz kodra në udhëkryqin e ri në qendër të qytetit.