Loading...
Assalamualaikum good morning darls!

hahaha tgk niii kesiannn kat kak esah kite ni mau pengsan dpt customer mcm ni. bau dia semerbak bleh buat sakit kepala satu hari!๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ dah2 jgn simpan lg masalah korang tu, cpt2 whatsapp mira 014-5312018 utk order rice milk soap n whitening body scrub. RM34 jeee untuk dua item ni! ๐Ÿ˜ฑ lps pakai terus kak esah offer jd regular customer tau! hiks .
.
pssttt esok last day postage tau before raya! ruginyaaa tak grab harini! nk COD AREA JASIN pn mestila bolehhh hee ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #kalikascrub #temyracle #temyraclemelaka #codjasin #teamnabila
0 29 June 2017
Assalamualaikum good morning darls! hahaha tgk niii kesiannn kat kak esah kite ni mau pengsan dpt customer mcm ni. bau dia semerbak bleh buat sakit kepala satu hari!๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ dah2 jgn simpan lg masalah korang tu, cpt2 whatsapp mira 014-5312018 utk order rice milk soap n whitening body scrub. rm34 jeee untuk dua item ni! ๐Ÿ˜ฑ lps pakai terus kak esah offer jd regular customer tau! hiks . . pssttt esok last day postage tau before raya! ruginyaaa tak grab harini! nk cod area jasin pn mestila bolehhh hee ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #kalikascrub #temyracle #temyraclemelaka #codjasin #teamnabila
Saja nak payung gambar antara stok yang paling cepat habis! Coffee scrub, rice milk soap & lips scrub! .

My favourite all the time. Coffee best bila campur aloe vera untuk buat mask. Muka fresh & rasa bersih ๐Ÿ˜‚ Rice milk soap pakai kat badan, banyak buih & kulit rasa tegang. Set ni paling laris untuk muka berjerawat & berminyak. Yang penting kena konsisten untuk dapatkan hasil yang nyata

Satu set ni hanya RM56. Untuk 3 barang tau! Pelaburan yg sedikit utk kesan yang awesome! ๐Ÿ˜˜ 
#leadernabilaa #teamnabila #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekotabharu
0 19 5 hours ago
Saja nak payung gambar antara stok yang paling cepat habis! coffee scrub, rice milk soap & lips scrub! . my favourite all the time. coffee best bila campur aloe vera untuk buat mask. muka fresh & rasa bersih ๐Ÿ˜‚ rice milk soap pakai kat badan, banyak buih & kulit rasa tegang. set ni paling laris untuk muka berjerawat & berminyak. yang penting kena konsisten untuk dapatkan hasil yang nyata satu set ni hanya rm56. untuk 3 barang tau! pelaburan yg sedikit utk kesan yang awesome! ๐Ÿ˜˜ #leadernabilaa #teamnabila #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekotabharu
Boom ma boys ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ˜‚ Siapa yang juara #PerangBibir ni ? #Teamissey or #Teamnabila ๐Ÿ˜… tunggu akan datang di @tv9malaysia bersama @hafidz.roshdi @isseyfazlisham @kupu_kupu @puteriaishah_ @ruhainies7 ๐Ÿ‘๐Ÿป
14 2,554 May 2016
Boom ma boys ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ˜‚ siapa yang juara #perangbibir ni ? #teamissey or #teamnabila ๐Ÿ˜… tunggu akan datang di @tv9malaysia bersama @hafidz.roshdi @isseyfazlisham @kupu_kupu @puteriaishah_ @ruhainies7 ๐Ÿ‘๐Ÿป
Bila nak masuk ni @nabila.razali ๐Ÿ˜ญ #TEAMNABILA #TEAMPINK
1 411 last month
Bila nak masuk ni @nabila.razali ๐Ÿ˜ญ #teamnabila #teampink
Doing test makeup during rehearsals ๐Ÿ’‹๐Ÿ’„#lsa #fashionsegment #teamnabila #rehearsals ( photo courtesy of edition.pk )
0 547 April 2017
Doing test makeup during rehearsals ๐Ÿ’‹๐Ÿ’„#lsa #fashionsegment #teamnabila #rehearsals ( photo courtesy of edition.pk )
Dropship?
Best ke?
.
Ramai yg lihat dengan sebelah mata aje dengan kerja dropshipper ni. Tak untung punya kerja katanya.

Huh. Anda silap. Dropshipper ni mudah sangat kerja dia, hanya promo promo dan promo. Urusan pos serah pada agent. Agent yg susah, hampa dapat apa? Dapat komisyen jer ๐Ÿ˜ƒ. Agent dapat apa? Dapat penat bungkus dan hantaq p pejabat pos. Haha

Tapi, dengar dengar jadi dropshipper Temyracle ni best. Sebab dapat duduk sekali dalam support group yg ada agent dan leader. U know, aura agent dan leader ni lain matcham sikit. Haha.

Bayangkan, within less 1 month saya dapat upgrade jadi agent from dropship. Jadi agent Temyracle ni kena beli stok dengan minima order, tak minima sangat lah. Kos dekat ribu. Tapi tapi, semua dah berpunya, sampai tak cukup lagi tuu. 
Jadi, senang je nak promo dan share kebaikan dan manfaat guna Temyracle ni. Homemade product dan memang 100% tanpa bahan kimia.. Apa tunggu lagi? Jom masuk group top leader #teamnabila dan bina legasi dengan @anadanscrub ๐Ÿ˜€

Salam ahad semua C:
0 24 2 weeks ago
Dropship? best ke? . ramai yg lihat dengan sebelah mata aje dengan kerja dropshipper ni. tak untung punya kerja katanya. huh. anda silap. dropshipper ni mudah sangat kerja dia, hanya promo promo dan promo. urusan pos serah pada agent. agent yg susah, hampa dapat apa? dapat komisyen jer ๐Ÿ˜ƒ. agent dapat apa? dapat penat bungkus dan hantaq p pejabat pos. haha tapi, dengar dengar jadi dropshipper temyracle ni best. sebab dapat duduk sekali dalam support group yg ada agent dan leader. u know, aura agent dan leader ni lain matcham sikit. haha. bayangkan, within less 1 month saya dapat upgrade jadi agent from dropship. jadi agent temyracle ni kena beli stok dengan minima order, tak minima sangat lah. kos dekat ribu. tapi tapi, semua dah berpunya, sampai tak cukup lagi tuu. jadi, senang je nak promo dan share kebaikan dan manfaat guna temyracle ni. homemade product dan memang 100% tanpa bahan kimia.. apa tunggu lagi? jom masuk group top leader #teamnabila dan bina legasi dengan @anadanscrub ๐Ÿ˜€ salam ahad semua c:
30 Years of #excellance we cannot look that #pretty without you #guys. #teamNabila @nabila_salon
1 150 September 2015
30 years of #excellance we cannot look that #pretty without you #guys. #teamnabila @nabila_salon
MENJUAL SAMBIL MERAWAT KULIT SENDIRI.

Apa manfaat yang boleh dapat kalau jadi #teamnabila? 
1) dapat tips cara utk berniaga didalam perniagaan online
2) dapat teknik-teknik
0 9 2 hours ago
Menjual sambil merawat kulit sendiri. apa manfaat yang boleh dapat kalau jadi #teamnabila? 1) dapat tips cara utk berniaga didalam perniagaan online 2) dapat teknik-teknik "memboost" sales 3) dapat family dan kawan baru 4) dapat tips-tips kecantikan (tested proof) 5) dapat "boost" self-confidence 6) dapat income 1-5k sebulan (beginner) . . utk menjadi dropship #teamnabila tak perlu keluar modal dan nabila akan ajar secara personal bagaimana untuk jadi dropship. . . utk menjadi agent #teamnabila hanya perlu keluar modal rm250 sahaja dan nabila akan ajar secara personal untuk dapat income mcm nabila sales rm4k++ dan untung rm2k++ sebulan. . . syarat wajib untuk jadi teamnabila adalah bersungguh-sungguh. bersungguh-sungguh dapat la duit, dok goyang tangan je dapat tgk org lain berjaya je lah. whatsapp nabila jika ingin menjadi team the junni ๐Ÿ’œ #dropshipwanted #agentwanted
SAY NO MORE TO KULIT BERMINYAK ๐Ÿ‘ฎ๐Ÿ‘ฎ .

MARI KITA SAMA2 PERANGI KULIT BERMINYAK DNGN RICE MILK SOAP BY TEMYRACLE .

Hanya rm18 untk sebuku ni tau . Dahlah boleh potong kecik2 . Jimat sngt uooolsss ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ .

#ricemilksoaptemyracle #ricemilksoapamy #sabunberas #minyak #jerawat #teamnabila #amytemyracle
1 6 2 hours ago
Say no more to kulit berminyak ๐Ÿ‘ฎ๐Ÿ‘ฎ . mari kita sama2 perangi kulit berminyak dngn rice milk soap by temyracle . hanya rm18 untk sebuku ni tau . dahlah boleh potong kecik2 . jimat sngt uooolsss ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . #ricemilksoaptemyracle #ricemilksoapamy #sabunberas #minyak #jerawat #teamnabila #amytemyracle
MAGIC FACE SCRUB ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Siapa yg dah cuba ??? Kalau belum cuba cepat2 kan cuba tu ๐Ÿ˜‚ . Rugi tau tak grab face scrub ni .

Boleh rawat parut , jerawat , minyak & ANTI AGING tau . Siapa lah yg nak nmpak tua kan . Semua nk awet muda kan ?? Mestilah YES ๐Ÿ˜† .

So dngn harga rn29 boleh jadi awet muda . Apa citerr . Murah sngt ni ๐Ÿ˜ฑ .

Dm amy or klik link di bio untk order ๐Ÿ˜ .

#facescrubtemyracle 
#facescrubamy #temyracle #teamnabila #amytemyracle #facescrub #antiaging #awetmuda # parut #jeragat
0 9 2 hours ago
Magic face scrub ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . siapa yg dah cuba ??? kalau belum cuba cepat2 kan cuba tu ๐Ÿ˜‚ . rugi tau tak grab face scrub ni . boleh rawat parut , jerawat , minyak & anti aging tau . siapa lah yg nak nmpak tua kan . semua nk awet muda kan ?? mestilah yes ๐Ÿ˜† . so dngn harga rn29 boleh jadi awet muda . apa citerr . murah sngt ni ๐Ÿ˜ฑ . dm amy or klik link di bio untk order ๐Ÿ˜ . #facescrubtemyracle #facescrubamy #temyracle #teamnabila #amytemyracle #facescrub #antiaging #awetmuda # parut #jeragat
MENJUAL SAMBIL MERAWAT KULIT SENDIRI.

Apa manfaat yang boleh dapat kalau jadi #teamnabila? 
1) dapat tips cara utk berniaga didalam perniagaan online
2) dapat teknik-teknik
0 6 2 hours ago
Menjual sambil merawat kulit sendiri. apa manfaat yang boleh dapat kalau jadi #teamnabila? 1) dapat tips cara utk berniaga didalam perniagaan online 2) dapat teknik-teknik "memboost" sales 3) dapat family dan kawan baru 4) dapat tips-tips kecantikan (tested proof) 5) dapat "boost" self-confidence 6) dapat income 1-5k sebulan (beginner) . . utk menjadi dropship #teamnabila tak perlu keluar modal dan nabila akan ajar secara personal bagaimana untuk jadi dropship. . . utk menjadi agent #teamnabila hanya perlu keluar modal rm250 sahaja dan nabila akan ajar secara personal untuk dapat income mcm nabila sales rm4k++ dan untung rm2k++ sebulan. . . syarat wajib untuk jadi teamnabila adalah bersungguh-sungguh. bersungguh-sungguh dapat la duit, dok goyang tangan je dapat tgk org lain berjaya je lah. whatsapp nabila jika ingin menjadi team the junni ๐Ÿ’œ #dropshipwanted #agentwanted #dropshipneeded #agentneeded
MENJUAL SAMBIL MERAWAT KULIT SENDIRI.

Apa manfaat yang boleh dapat kalau jadi #teamnabila? 
1) dapat tips cara utk berniaga didalam perniagaan online
2) dapat teknik-teknik
0 9 2 hours ago
Menjual sambil merawat kulit sendiri. apa manfaat yang boleh dapat kalau jadi #teamnabila? 1) dapat tips cara utk berniaga didalam perniagaan online 2) dapat teknik-teknik "memboost" sales 3) dapat family dan kawan baru 4) dapat tips-tips kecantikan (tested proof) 5) dapat "boost" self-confidence 6) dapat income 1-5k sebulan (beginner) . . utk menjadi dropship #teamnabila tak perlu keluar modal dan nabila akan ajar secara personal bagaimana untuk jadi dropship. . . utk menjadi agent #teamnabila hanya perlu keluar modal rm250 sahaja dan nabila akan ajar secara personal untuk dapat income mcm nabila sales rm4k++ dan untung rm2k++ sebulan. . . syarat wajib untuk jadi teamnabila adalah bersungguh-sungguh. bersungguh-sungguh dapat la duit, dok goyang tangan je dapat tgk org lain berjaya je lah. whatsapp nabila jika ingin menjadi team the junni ๐Ÿ’œ #dropshipwanted #agentwanted
MENJUAL SAMBIL MERAWAT KULIT SENDIRI.

Apa manfaat yang boleh dapat kalau jadi #teamnabila? 
1) dapat tips cara utk berniaga didalam perniagaan online
2) dapat teknik-teknik
0 13 3 hours ago
Menjual sambil merawat kulit sendiri. apa manfaat yang boleh dapat kalau jadi #teamnabila? 1) dapat tips cara utk berniaga didalam perniagaan online 2) dapat teknik-teknik "memboost" sales 3) dapat family dan kawan baru 4) dapat tips-tips kecantikan (tested proof) 5) dapat "boost" self-confidence 6) dapat income 1-5k sebulan (beginner) . . utk menjadi dropship #teamnabila tak perlu keluar modal dan nabila akan ajar secara personal bagaimana untuk jadi dropship. . . utk menjadi agent #teamnabila hanya perlu keluar modal rm250 sahaja dan nabila akan ajar secara personal untuk dapat income mcm nabila sales rm4k++ dan untung rm2k++ sebulan. . . syarat wajib untuk jadi teamnabila adalah bersungguh-sungguh. bersungguh-sungguh dapat la duit, dok goyang tangan je dapat tgk org lain berjaya je lah. whatsapp nabila jika ingin menjadi team the junni ๐Ÿ’œ #dropshipwanted #agentwanted
Saja nak payung gambar antara stok yang paling cepat habis! Coffee scrub, rice milk soap & lips scrub! .

My favourite all the time. Coffee best bila campur aloe vera untuk buat mask. Muka fresh & rasa bersih ๐Ÿ˜‚ Rice milk soap pakai kat badan, banyak buih & kulit rasa tegang. Set ni paling laris untuk muka berjerawat & berminyak. Yang penting kena konsisten untuk dapatkan hasil yang nyata

Satu set ni hanya RM56. Untuk 3 barang tau! Pelaburan yg sedikit utk kesan yang awesome! ๐Ÿ˜˜ 
#leadernabilaa #teamnabila #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekotabharu
0 19 5 hours ago
Saja nak payung gambar antara stok yang paling cepat habis! coffee scrub, rice milk soap & lips scrub! . my favourite all the time. coffee best bila campur aloe vera untuk buat mask. muka fresh & rasa bersih ๐Ÿ˜‚ rice milk soap pakai kat badan, banyak buih & kulit rasa tegang. set ni paling laris untuk muka berjerawat & berminyak. yang penting kena konsisten untuk dapatkan hasil yang nyata satu set ni hanya rm56. untuk 3 barang tau! pelaburan yg sedikit utk kesan yang awesome! ๐Ÿ˜˜ #leadernabilaa #teamnabila #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekotabharu
๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅKenapa PIL SWISS HORMON  jadi pilihan??๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ Berfungsi bukan Hanya tuk menegang dan besarkan payudara.
๐Ÿ’—KELEBIHAN PIL HORMON๐Ÿ’—
๐Ÿ‘‰membesarkan payudara dan punggung sekaligus dgn cepat.
๐Ÿ‘‰5 kali lebih berkesan
๐Ÿ‘‰bentuk badan mantap dan gebu
๐Ÿ‘‰payudara dan punggung yang kendur kembali pejal n tegang
๐Ÿ‘‰kulit muka dan badan halus
๐Ÿ‘‰merawat masalah rambut gugur
๐Ÿ”ฅsesuai bagi wanita yg menoupous yang tiada atau kurang hormon dlm badan.

#pilswisshormone
#lebihmontokbuatabggram
#lolaempire
#teamnabila
0 1 2 days ago
๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅkenapa pil swiss hormon jadi pilihan??๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ berfungsi bukan hanya tuk menegang dan besarkan payudara. ๐Ÿ’—kelebihan pil hormon๐Ÿ’— ๐Ÿ‘‰membesarkan payudara dan punggung sekaligus dgn cepat. ๐Ÿ‘‰5 kali lebih berkesan ๐Ÿ‘‰bentuk badan mantap dan gebu ๐Ÿ‘‰payudara dan punggung yang kendur kembali pejal n tegang ๐Ÿ‘‰kulit muka dan badan halus ๐Ÿ‘‰merawat masalah rambut gugur ๐Ÿ”ฅsesuai bagi wanita yg menoupous yang tiada atau kurang hormon dlm badan. #pilswisshormone #lebihmontokbuatabggram #lolaempire #teamnabila
Tak lah ploles cepat sangat,
Temyracle TAK GUNA merkuri based!

Muka lepas guna Temyracle 2 weeks.

Nak kata plowles sangat tu tak lah,
Tapi ada improvement.
Apa yg improve?
Mak nenek blackhead n whitehead keluar berderu lepas detox guna purifying detox mask. 
Payah nak kasi hampa percaya ni,
Kena cuba, kena apa?
Kena cuba. 
Dont give up. Okay?

#anadanscrub
#temyraclesayamesticari 
#homemadeproduct 
#organicskincare 
#teamnabila 
#pinggantakretaknasitakdingin 
#moraessential
0 27 2 days ago
Tak lah ploles cepat sangat, temyracle tak guna merkuri based! muka lepas guna temyracle 2 weeks. nak kata plowles sangat tu tak lah, tapi ada improvement. apa yg improve? mak nenek blackhead n whitehead keluar berderu lepas detox guna purifying detox mask. payah nak kasi hampa percaya ni, kena cuba, kena apa? kena cuba. dont give up. okay? #anadanscrub #temyraclesayamesticari #homemadeproduct #organicskincare #teamnabila #pinggantakretaknasitakdingin #moraessential
Masih ada harapan!
.
Masih ada harapan dengan temyracle.
Tak percaya?
Memang susah nak percaya kalau tak cuba lagi.

Jadi?
Kena bertindak,
Kena cuba okay?
Senang je nak dapatkan Temyracle ni,
Dm kakNa,
Bagitau korang nak detox mask,
Then kakNa proses order korang.

2minggu lepas guna,
Insyallah izin Allah,
Kulit korang akan pulih dengan baik.
Tak percaya kan?
Sebab tak cuba lagi.. Dm atau wassap kakNa cecepat!
Wassap kat www.wasap.my/60199215857

Dont give up. Okay?

#anadanscrub
#temyraclesayamesticari 
#homemadeproduct 
#organicskincare 
#teamnabila 
#pinggantakretaknasitakdingin 
#moraessential
1 20 2 days ago
Masih ada harapan! . masih ada harapan dengan temyracle. tak percaya? memang susah nak percaya kalau tak cuba lagi. jadi? kena bertindak, kena cuba okay? senang je nak dapatkan temyracle ni, dm kakna, bagitau korang nak detox mask, then kakna proses order korang. 2minggu lepas guna, insyallah izin allah, kulit korang akan pulih dengan baik. tak percaya kan? sebab tak cuba lagi.. dm atau wassap kakna cecepat! wassap kat www.wasap.my/60199215857 dont give up. okay? #anadanscrub #temyraclesayamesticari #homemadeproduct #organicskincare #teamnabila #pinggantakretaknasitakdingin #moraessential
Kunyit?
Kampungnya Temyracle nih!
.
KakNa baru tahu yg sebenarnya kampung kampung kunyit ni,
Punya lah banyak kebaikan dia untuk kulit muka kita.
.
Korang tak tahu?
Sama ada korang yg kampung atau korang moden sangat.
Hehe

Okay la,
Now dah tahu kan kebaikan kunyit ni?
Benda ni digunakan purely dalam Detox Mask Temyracle.

#anadanscrub
#temyraclesayamesticari 
#homemadeproduct 
#organicskincare 
#teamnabila 
#pinggantakretaknasitakdingin 
#moraessential
0 24 2 days ago
Kunyit? kampungnya temyracle nih! . kakna baru tahu yg sebenarnya kampung kampung kunyit ni, punya lah banyak kebaikan dia untuk kulit muka kita. . korang tak tahu? sama ada korang yg kampung atau korang moden sangat. hehe okay la, now dah tahu kan kebaikan kunyit ni? benda ni digunakan purely dalam detox mask temyracle. #anadanscrub #temyraclesayamesticari #homemadeproduct #organicskincare #teamnabila #pinggantakretaknasitakdingin #moraessential
FUNGSI DERMANIC-X
1. Memutihkan Kulit (Whitening)
2. Memberi Efek Glowing
3. Membaiki Dan Memulihkan Kulit
4. Sebagai Pemutih Kulit dan sekaligus mencerahkannya
5. Antioksidan
6. Memberikan Nutrisi Pada kulit
7. Menghilangkan Flek-Flek Hitam pada kulit
8. Menghilangkan jerawat
9. Menjaga kelembaban kulit
10. Melindungi kulit dari paparan sinar matahari ๐Ÿ’ฏ % Original
#whiteninginjection
#dermanicx
#lolaempire
#teamnabila
0 1 3 days ago
Fungsi dermanic-x 1. memutihkan kulit (whitening) 2. memberi efek glowing 3. membaiki dan memulihkan kulit 4. sebagai pemutih kulit dan sekaligus mencerahkannya 5. antioksidan 6. memberikan nutrisi pada kulit 7. menghilangkan flek-flek hitam pada kulit 8. menghilangkan jerawat 9. menjaga kelembaban kulit 10. melindungi kulit dari paparan sinar matahari ๐Ÿ’ฏ % original #whiteninginjection #dermanicx #lolaempire #teamnabila
10 SEBAB KENAPA COFFEE SCRUB SELALU OUT OF STOCK DI TEMYRACLE HQ!
.
๐Ÿ‘‰ Menggunakan bahan2 organik seperti almond oil, coconut oil, organic coffee & organic sugar
๐Ÿ‘‰ Bukan kopi skrub timbang. Fresh dari production house kami
๐Ÿ‘‰ Ada kelulusan KKM
๐Ÿ‘‰ Tekstur tak kasar sangat, tak halus sangat
๐Ÿ‘‰ Packaging comel & esklusif
๐Ÿ‘‰ Boleh buat mask @ scrub
๐Ÿ‘‰ Boleh guna di muka & badan
๐Ÿ‘‰ Boleh campur dengan produk Temyracle yang lain untuk kesan yang super awesome!
๐Ÿ‘‰ Bau yang mampu hilangkan stress
๐Ÿ‘‰ Harga murah: RM29 untuk 100g tahan 2-3 bulan
๐Ÿ‘‰ Kesan penggunaan: jerawat hilang, parut pudar, selulit hilang & muka glowing!
๐Ÿ‘‰ Feedback yang beribu 99% berpuas hati & repeat order!! ๐Ÿ’
.
Tak percaya? Meh sini tengok #feedbackcoffeescrubiris #feedbackcoffeescrubtemyracle
.
Dah dah. Jangan tunggu lama untuk kulit sihat! Cepat Whatsapp Aisyah okay ๐Ÿ“ฒ 014-8179050 ๐Ÿ’ž
.
TEMYRACLE .. SAYA MESTI CARI !!
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #teamnabila #teamtemyracle #homemade #natural #organic #jerawat #parutjerawat #kulitkering #cantiktanpakimia #coffeescrubtemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle #temyraclerayasale
0 18 3 days ago
10 sebab kenapa coffee scrub selalu out of stock di temyracle hq! . ๐Ÿ‘‰ menggunakan bahan2 organik seperti almond oil, coconut oil, organic coffee & organic sugar ๐Ÿ‘‰ bukan kopi skrub timbang. fresh dari production house kami ๐Ÿ‘‰ ada kelulusan kkm ๐Ÿ‘‰ tekstur tak kasar sangat, tak halus sangat ๐Ÿ‘‰ packaging comel & esklusif ๐Ÿ‘‰ boleh buat mask @ scrub ๐Ÿ‘‰ boleh guna di muka & badan ๐Ÿ‘‰ boleh campur dengan produk temyracle yang lain untuk kesan yang super awesome! ๐Ÿ‘‰ bau yang mampu hilangkan stress ๐Ÿ‘‰ harga murah: rm29 untuk 100g tahan 2-3 bulan ๐Ÿ‘‰ kesan penggunaan: jerawat hilang, parut pudar, selulit hilang & muka glowing! ๐Ÿ‘‰ feedback yang beribu 99% berpuas hati & repeat order!! ๐Ÿ’ . tak percaya? meh sini tengok #feedbackcoffeescrubiris #feedbackcoffeescrubtemyracle . dah dah. jangan tunggu lama untuk kulit sihat! cepat whatsapp aisyah okay ๐Ÿ“ฒ 014-8179050 ๐Ÿ’ž . temyracle .. saya mesti cari !! . #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #teamnabila #teamtemyracle #homemade #natural #organic #jerawat #parutjerawat #kulitkering #cantiktanpakimia #coffeescrubtemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle #temyraclerayasale
๐Ÿ”†ApA?? keluar keputihan warna coklat.Keputihan terus ghaib dan  Bau pon dh hilang.. .. #lolaempire
#ketatrapat
#teamnabila
0 3 4 days ago
๐Ÿ”†apa?? keluar keputihan warna coklat.keputihan terus ghaib dan bau pon dh hilang.. .. #lolaempire #ketatrapat #teamnabila
LANGKAH DEMI LANGKAH UNTUK MENDAPATKAN BIBIR YANG CANTIK, IDAMAN SETIAP WANITA ๐Ÿ‘„โœจ๐Ÿ’ž
.
๐ŸŒŸ LANGKAH PERTAMA
โ€ข mulakan dgn scrub bibir anda dgn Lip Scrub Temyracle. Scrub secara lembut tau ๐Ÿ˜‰
.
๐ŸŒŸ LANGKAH KEDUA
โ€ข sapukan pelembap bibir. Ingat, jgn jilat bibir tau!
.
๐ŸŒŸ LANGKAH TERAKHIR
โ€ข Calitkan lipstick kegemaran pada bibir ๐Ÿ’„
.
Now you ready to go ๐Ÿ˜ bila dah scrub bibir, pakai lipstick pun rasa selesa sangat ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Selamat mencuba! โœจ๐Ÿ’
.
TEMYRACLE .. SAYA MESTI CARI !!
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #teamnabila #teamtemyracle #homemade #natural #organic #jerawat #parutjerawat #bibirkering #bibirmenggelupas #bibirgelap #cantiktanpakimia #lipscrubtemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle
1 22 4 days ago
Langkah demi langkah untuk mendapatkan bibir yang cantik, idaman setiap wanita ๐Ÿ‘„โœจ๐Ÿ’ž . ๐ŸŒŸ langkah pertama • mulakan dgn scrub bibir anda dgn lip scrub temyracle. scrub secara lembut tau ๐Ÿ˜‰ . ๐ŸŒŸ langkah kedua • sapukan pelembap bibir. ingat, jgn jilat bibir tau! . ๐ŸŒŸ langkah terakhir • calitkan lipstick kegemaran pada bibir ๐Ÿ’„ . now you ready to go ๐Ÿ˜ bila dah scrub bibir, pakai lipstick pun rasa selesa sangat ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . selamat mencuba! โœจ๐Ÿ’ . temyracle .. saya mesti cari !! . #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #teamnabila #teamtemyracle #homemade #natural #organic #jerawat #parutjerawat #bibirkering #bibirmenggelupas #bibirgelap #cantiktanpakimia #lipscrubtemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle
DERMANIC SKIN LAB (SKIN CARE) โœ…Mengurangkan & Menghilangkan TOMPOK Hitam โœ…Mengurangkan & Menghilangkan PARUT jerawat โœ…Mengatasi Masalah Jerawat dan Jeragat
โœ…Mengatasi Masalah Kulit Berminyak
โœ…Menghilangkan Bintik-Bintik Hitam
โœ…Mencerahkan & Memutihkan Kulit โœ…Mengatasi Masalah Kulit Kusam โœ…Menjadikan Wajah Putih Berseri โœ…Kulit Kelihatan Lebih Terang โœ…Melembapkan Kulit Kering โœ…Menganjalkan Pori Wajah โœ…Menstabilkan Tona Kulit โœ…Melincinkan Kulit Wajah โœ…Memutihkan Wajah . . ๐Ÿ’ฏ % Original
๐ŸŒŸ TRUSTED SELLER
๐Ÿ‘ง FREE Consultation
๐Ÿ“ฆ Ready Stock
๐Ÿšš FREE shipping to Semenanjung
and Sabah /Sarawak
.
โญ๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸ
๐Ÿ“ฒ Info/order : 
http://www.wassap.my/60177572485
โญ๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸ #skinlab 
#lolaempire
#teamnabila
0 3 4 days ago
Dermanic skin lab (skin care) โœ…mengurangkan & menghilangkan tompok hitam โœ…mengurangkan & menghilangkan parut jerawat โœ…mengatasi masalah jerawat dan jeragat โœ…mengatasi masalah kulit berminyak โœ…menghilangkan bintik-bintik hitam โœ…mencerahkan & memutihkan kulit โœ…mengatasi masalah kulit kusam โœ…menjadikan wajah putih berseri โœ…kulit kelihatan lebih terang โœ…melembapkan kulit kering โœ…menganjalkan pori wajah โœ…menstabilkan tona kulit โœ…melincinkan kulit wajah โœ…memutihkan wajah . . ๐Ÿ’ฏ % original ๐ŸŒŸ trusted seller ๐Ÿ‘ง free consultation ๐Ÿ“ฆ ready stock ๐Ÿšš free shipping to semenanjung and sabah /sarawak . โญ๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸ ๐Ÿ“ฒ info/order : http://www.wassap.my/60177572485 โญ๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸโญ๐ŸŒŸ #skinlab #lolaempire #teamnabila
So . Yg tanya2 mcm mana rupa detox mask ni . Ni lah rupanya . Dia agak pekat but bila korang mix dngn air sikit , or aloe vera ke yoghurt ke . Dia akn jdi cair siikit .

Then apply dkt muka . Tunggu 30 minit . Lepas tu bilas . Then scrub dngn coffee or face scrub . Pastu , pakailah apa yg korang nk pakai . Toner ke serum ke . .

Hnya rm42 tak termasuk postage . 50g .

#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #teamnabila #teamtemyracle #homemade #natural #organic #jerawat #parutjerawat #kulitkusam #kulitberminyako #cantiktanpakimia #detoxmasktemyracle #coffeescrubtemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle
1 28 4 days ago
So . yg tanya2 mcm mana rupa detox mask ni . ni lah rupanya . dia agak pekat but bila korang mix dngn air sikit , or aloe vera ke yoghurt ke . dia akn jdi cair siikit . then apply dkt muka . tunggu 30 minit . lepas tu bilas . then scrub dngn coffee or face scrub . pastu , pakailah apa yg korang nk pakai . toner ke serum ke . . hnya rm42 tak termasuk postage . 50g . #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #teamnabila #teamtemyracle #homemade #natural #organic #jerawat #parutjerawat #kulitkusam #kulitberminyako #cantiktanpakimia #detoxmasktemyracle #coffeescrubtemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle
Selamat pagi semua ๐Ÿ™ˆ .

Pagi2 mesti rasa mcm malas betul nk mandi . Kalau boleh nk tunggu tengahari bru nk mandi .

Tpi sbb kan ada whitening body scrub ni lah yg rajin nk bangun mandi tu . Fresh sngt . Tak ngantuk dah lepas bau body scrub ni . Mood on dh ๐Ÿ˜‚ .

Hnya rm20 untk 350g ni . Guna hnya 3x seminggu. Bukankah jimat kan ? Tak guna hri2 pon . So lambat lah habis .

Klik link di bio untk order ๐Ÿ™‹ .

#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #teamnabila #teamtemyracle #homemade #natural #organic #jerawat #parutjerawat #kulitkasar #sunburn #daki #badanberbau #cantiktanpakimia #ubatputih #whiteningbodyscrubtemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle
0 19 4 days ago
Selamat pagi semua ๐Ÿ™ˆ . pagi2 mesti rasa mcm malas betul nk mandi . kalau boleh nk tunggu tengahari bru nk mandi . tpi sbb kan ada whitening body scrub ni lah yg rajin nk bangun mandi tu . fresh sngt . tak ngantuk dah lepas bau body scrub ni . mood on dh ๐Ÿ˜‚ . hnya rm20 untk 350g ni . guna hnya 3x seminggu. bukankah jimat kan ? tak guna hri2 pon . so lambat lah habis . klik link di bio untk order ๐Ÿ™‹ . #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #teamnabila #teamtemyracle #homemade #natural #organic #jerawat #parutjerawat #kulitkasar #sunburn #daki #badanberbau #cantiktanpakimia #ubatputih #whiteningbodyscrubtemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle