Loading...
Boom ma boys 💥😂 Siapa yang juara #PerangBibir ni ? #Teamissey or #Teamnabila 😅 tunggu akan datang di @tv9malaysia bersama @hafidz.roshdi @isseyfazlisham @kupu_kupu @puteriaishah_ @ruhainies7 👏🏻
13 2,345 May 2016
Boom ma boys 💥😂 siapa yang juara #perangbibir ni ? #teamissey or #teamnabila 😅 tunggu akan datang di @tv9malaysia bersama @hafidz.roshdi @isseyfazlisham @kupu_kupu @puteriaishah_ @ruhainies7 👏🏻
Doing test makeup during rehearsals 💋💄#lsa #fashionsegment #teamnabila #rehearsals ( photo courtesy of edition.pk )
0 535 last month
Doing test makeup during rehearsals 💋💄#lsa #fashionsegment #teamnabila #rehearsals ( photo courtesy of edition.pk )
Nak peluang bisnes yang best? Apa kata jom jadi sebahagian daripada family Temyrcale? .

JOM JOIN #TEAMNABILA KITA SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND SAMA2 🌟💎 .

KELEBIHAN AGEN & DROPSHIP TEMYRACLE BY SCRUB.NABILA . ✅ Support group di Telegram
✅ Semua gambar diberi
✅ Teknik close sale
✅ Teknik naikkan followers & engagement di IG
✅ Teknik copywriting (macam mana nak tulis caption best)
✅ Teknik edit gambar & ambil gambar
✅ Action plans
✅ Reward untuk top agen & ds .

KENAPA KENA JUAL PRODUK TEMYRACLE? . 🔥 Kesedaran rakyat Malaysia makin tinggi kepada bahan natural 🔥 Produk rare
🔥 Harga RM9-RM42
🔥 Barang senang nak jual 🔥 Marketing dari HQ power
🔥 Branding dari HQ (featured in Sinar Harian, Kosmo & Nasi Lemak Kopi O)
🔥 Gambar dari HQ semua cantik2
🔥 Team jemaah/family yang sangat membantu . 📲 Agen di seluruh negeri diperlukan whatsapp Nabila terus 📲 014-3895980 ye 😊
0 15 Yesterday
Nak peluang bisnes yang best? apa kata jom jadi sebahagian daripada family temyrcale? . jom join #teamnabila kita shine bright like a diamond sama2 🌟💎 . kelebihan agen & dropship temyracle by scrub.nabila . ✅ support group di telegram ✅ semua gambar diberi ✅ teknik close sale ✅ teknik naikkan followers & engagement di ig ✅ teknik copywriting (macam mana nak tulis caption best) ✅ teknik edit gambar & ambil gambar ✅ action plans ✅ reward untuk top agen & ds . kenapa kena jual produk temyracle? . 🔥 kesedaran rakyat malaysia makin tinggi kepada bahan natural 🔥 produk rare 🔥 harga rm9-rm42 🔥 barang senang nak jual 🔥 marketing dari hq power 🔥 branding dari hq (featured in sinar harian, kosmo & nasi lemak kopi o) 🔥 gambar dari hq semua cantik2 🔥 team jemaah/family yang sangat membantu . 📲 agen di seluruh negeri diperlukan whatsapp nabila terus 📲 014-3895980 ye 😊
#FouziaAman shooting for #HUBluxe at #MewsCafe with #JafferHassan & #TeamNabila
0 707 November 2016
30 Years of #excellance we cannot look that #pretty without you #guys. #teamNabila @nabila_salon
1 150 September 2015
30 years of #excellance we cannot look that #pretty without you #guys. #teamnabila @nabila_salon
Kita Tak Mampu Mengubah Hati Orang Lain Bersangka Baik Dengan Kita, Tapi Kita Mampu Ubah Hati Kita Untuk Bersangka Baik Dengan Orang Lain
.
Assalamualaikum 😊 selamat pagi
.
Semoga diberi kesihatan yang sempurna & ceria2 selalu
.
#ImanniSkinz
#AnniversaryComboSale
#TeamNabila
#OrganicHabbatusSaudaCosmetics
4 42 3 weeks ago
Kita tak mampu mengubah hati orang lain bersangka baik dengan kita, tapi kita mampu ubah hati kita untuk bersangka baik dengan orang lain . assalamualaikum 😊 selamat pagi . semoga diberi kesihatan yang sempurna & ceria2 selalu . #imanniskinz #anniversarycombosale #teamnabila #organichabbatussaudacosmetics
The fabulous #TeamNabila in the house 🔝💯 #TabeshKhoja #Nabila #PSFW16 #Day1
3 270 March 2016
The fabulous #teamnabila in the house 🔝💯 #tabeshkhoja #nabila #psfw16 #day1
Surprise birthday 💕💕💕 #thankyou #teamNabila @khojiiii ❤️💋 @nabila_salon 🎂 it's not done yet 😜
33 727 September 2015
Surprise birthday 💕💕💕 #thankyou #teamnabila @khojiiii ❤️💋 @nabila_salon 🎂 it's not done yet 😜
Nak peluang bisnes yang best? Apa kata jom jadi sebahagian daripada family Temyrcale? .

JOM JOIN #TEAMNABILA KITA SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND SAMA2 🌟💎 .

KELEBIHAN AGEN & DROPSHIP TEMYRACLE BY SCRUB.NABILA . ✅ Support group di Telegram
✅ Semua gambar diberi
✅ Teknik close sale
✅ Teknik naikkan followers & engagement di IG
✅ Teknik copywriting (macam mana nak tulis caption best)
✅ Teknik edit gambar & ambil gambar
✅ Action plans
✅ Reward untuk top agen & ds .

KENAPA KENA JUAL PRODUK TEMYRACLE? . 🔥 Kesedaran rakyat Malaysia makin tinggi kepada bahan natural 🔥 Produk rare
🔥 Harga RM9-RM42
🔥 Barang senang nak jual 🔥 Marketing dari HQ power
🔥 Branding dari HQ (featured in Sinar Harian, Kosmo & Nasi Lemak Kopi O)
🔥 Gambar dari HQ semua cantik2
🔥 Team jemaah/family yang sangat membantu . 📲 Agen di seluruh negeri diperlukan whatsapp Nabila terus 📲 014-3895980 ye 😊
0 15 Yesterday
Nak peluang bisnes yang best? apa kata jom jadi sebahagian daripada family temyrcale? . jom join #teamnabila kita shine bright like a diamond sama2 🌟💎 . kelebihan agen & dropship temyracle by scrub.nabila . ✅ support group di telegram ✅ semua gambar diberi ✅ teknik close sale ✅ teknik naikkan followers & engagement di ig ✅ teknik copywriting (macam mana nak tulis caption best) ✅ teknik edit gambar & ambil gambar ✅ action plans ✅ reward untuk top agen & ds . kenapa kena jual produk temyracle? . 🔥 kesedaran rakyat malaysia makin tinggi kepada bahan natural 🔥 produk rare 🔥 harga rm9-rm42 🔥 barang senang nak jual 🔥 marketing dari hq power 🔥 branding dari hq (featured in sinar harian, kosmo & nasi lemak kopi o) 🔥 gambar dari hq semua cantik2 🔥 team jemaah/family yang sangat membantu . 📲 agen di seluruh negeri diperlukan whatsapp nabila terus 📲 014-3895980 ye 😊
Nak peluang bisnes yang best? Apa kata jom jadi sebahagian daripada family Temyrcale? .

JOM JOIN #TEAMNABILA KITA SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND SAMA2 🌟💎 .

KELEBIHAN AGEN & DROPSHIP TEMYRACLE BY SCRUB.NABILA . ✅ Support group di Telegram
✅ Semua gambar diberi
✅ Teknik close sale
✅ Teknik naikkan followers & engagement di IG
✅ Teknik copywriting (macam mana nak tulis caption best)
✅ Teknik edit gambar & ambil gambar
✅ Action plans
✅ Reward untuk top agen & ds .

KENAPA KENA JUAL PRODUK TEMYRACLE? . 🔥 Kesedaran rakyat Malaysia makin tinggi kepada bahan natural 🔥 Produk rare
🔥 Harga RM9-RM42
🔥 Barang senang nak jual 🔥 Marketing dari HQ power
🔥 Branding dari HQ (featured in Sinar Harian, Kosmo & Nasi Lemak Kopi O)
🔥 Gambar dari HQ semua cantik2
🔥 Team jemaah/family yang sangat membantu . 📲 Agen di seluruh negeri diperlukan whatsapp Nabila terus 📲 014-3895980 ye 😊
0 22 4 days ago
Nak peluang bisnes yang best? apa kata jom jadi sebahagian daripada family temyrcale? . jom join #teamnabila kita shine bright like a diamond sama2 🌟💎 . kelebihan agen & dropship temyracle by scrub.nabila . ✅ support group di telegram ✅ semua gambar diberi ✅ teknik close sale ✅ teknik naikkan followers & engagement di ig ✅ teknik copywriting (macam mana nak tulis caption best) ✅ teknik edit gambar & ambil gambar ✅ action plans ✅ reward untuk top agen & ds . kenapa kena jual produk temyracle? . 🔥 kesedaran rakyat malaysia makin tinggi kepada bahan natural 🔥 produk rare 🔥 harga rm9-rm42 🔥 barang senang nak jual 🔥 marketing dari hq power 🔥 branding dari hq (featured in sinar harian, kosmo & nasi lemak kopi o) 🔥 gambar dari hq semua cantik2 🔥 team jemaah/family yang sangat membantu . 📲 agen di seluruh negeri diperlukan whatsapp nabila terus 📲 014-3895980 ye 😊
Hi, ada yg mau ikutan
4 13 6 days ago
Hi, ada yg mau ikutan "first group nabila" group inti + resmi kak bila 😙 mau ikutan ? cukup follow @nabilcious dan @nabila.rohimah (no unfoll) dan cmnt done aja kok :) mksih alafyu #teamnabila ps; fyi, itu folls asli g pernah beli folls 💕
NAK BIBIR CANTIK TANPA MENGGELUPAS ?
.
Mesti semua org penah alami masalah bibir kering & menggelupas kan? Ada yang sampai berdarah bibir sebab terlampau kering. .
Kalau korang ada masalah tu make sure jangan selalu jilat bibir tu sebab kalau asyik jilat bibir nk bagi nampak lembab sebenarnya lagi menggeringkan bibir korang. So jangan selalu jilat bibir tau!.
.
Untuk selesaikan masalah bibir korang ni, haa Farah recommend korang guna je lip scrub ni. Boleh pakai sekali sehari. Nanti bibir korang akan kembali menawan!
.
Lip scrub ni ada banyak flavour tau. Korang boleh pilih yang mana korang suka 😍
.
Price: RM9 (exclude postage)
.
Whatsapp +6010.214.0721
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #lipscrub #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #temyraclefarahmazlan #teamnabila #codkotabharu
0 18 1 weeks ago
Nak bibir cantik tanpa menggelupas ? . mesti semua org penah alami masalah bibir kering & menggelupas kan? ada yang sampai berdarah bibir sebab terlampau kering. . kalau korang ada masalah tu make sure jangan selalu jilat bibir tu sebab kalau asyik jilat bibir nk bagi nampak lembab sebenarnya lagi menggeringkan bibir korang. so jangan selalu jilat bibir tau!. . untuk selesaikan masalah bibir korang ni, haa farah recommend korang guna je lip scrub ni. boleh pakai sekali sehari. nanti bibir korang akan kembali menawan! . lip scrub ni ada banyak flavour tau. korang boleh pilih yang mana korang suka 😍 . price: rm9 (exclude postage) . whatsapp +6010.214.0721 . #temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #lipscrub #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #temyraclefarahmazlan #teamnabila #codkotabharu
Malem #teamnabila 🌙
Oh,ya sekali lagi ini offc fans kak bila
0 10 2 weeks ago
Malem #teamnabila 🌙 oh,ya sekali lagi ini offc fans kak bila "inti" yaa sama @nabilarohimah.fans @nabila.rohimmah
Hi ✌🏻️
.
Buat apa tu? Malam ni Farah nak share satu body scrub yang best sangatttt. Body scrub apa tu? Body scrub by Temyracle lerrr. Nak tahu kelebihan body scrub ni? Meh baca ni:
.
👉🏻 Menghilangkan sunburn.
👉🏻 Mananggalkan daki dan hitam di celah-celah.
👉🏻 Melembut dan melembapkan kulit serta merta.
👉🏻 Mencerahkan kulit.
👉🏻 Menghilangkan bau badan.
.
Korang taknak ke rasa kulit korang lembut jeee? Meh la cuba. Body scrub Temyracle ni ada 3 flavours taw. Tapi semuanya best okay! 😍
.
Whatsapp +6010-214 0721 okay?
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia 
#detoxmasktemyracle
#detoxmask #teamnabila #temyraclefarahmazlan #codkotabharu
0 25 2 weeks ago
Hi ✌🏻️ . buat apa tu? malam ni farah nak share satu body scrub yang best sangatttt. body scrub apa tu? body scrub by temyracle lerrr. nak tahu kelebihan body scrub ni? meh baca ni: . 👉🏻 menghilangkan sunburn. 👉🏻 mananggalkan daki dan hitam di celah-celah. 👉🏻 melembut dan melembapkan kulit serta merta. 👉🏻 mencerahkan kulit. 👉🏻 menghilangkan bau badan. . korang taknak ke rasa kulit korang lembut jeee? meh la cuba. body scrub temyracle ni ada 3 flavours taw. tapi semuanya best okay! 😍 . whatsapp +6010-214 0721 okay? . #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #detoxmasktemyracle #detoxmask #teamnabila #temyraclefarahmazlan #codkotabharu
SINGAPORE, BRUNEI & INDONESIA! WE WANT YOU! .

Nak peluang bisnes yang best? Apa kata jom jadi sebahagian daripada family Temyrcale? .

JOM JOIN #TEAMNABILA KITA SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND SAMA2 🌟💎 .

KELEBIHAN AGEN & DROPSHIP TEMYRACLE BY SCRUB.NABILA . ✅ Support group di Telegram
✅ Semua gambar diberi
✅ Teknik close sale
✅ Teknik naikkan followers & engagement di IG
✅ Teknik copywriting (macam mana nak tulis caption best)
✅ Teknik edit gambar & ambil gambar
✅ Action plans
✅ Reward untuk top agen & ds .

KENAPA KENA JUAL PRODUK TEMYRACLE? . 🔥 Kesedaran rakyat Malaysia makin tinggi kepada bahan natural 🔥 Produk rare
🔥 Harga RM9-RM42
🔥 Barang senang nak jual 🔥 Marketing dari HQ powe
🔥 Branding dari HQ (featured in Sinar Harian, Kosmo & Nasi Lemak Kopi O)
🔥 Gambar dari HQ semua cantik2
🔥 Team jemaah/family yang sangat membantu . 📲 Agen di seluruh negeri diperlukan whatsapp Nabila terus 📲 014-3895980 ye 😊
1 30 2 weeks ago
Singapore, brunei & indonesia! we want you! . nak peluang bisnes yang best? apa kata jom jadi sebahagian daripada family temyrcale? . jom join #teamnabila kita shine bright like a diamond sama2 🌟💎 . kelebihan agen & dropship temyracle by scrub.nabila . ✅ support group di telegram ✅ semua gambar diberi ✅ teknik close sale ✅ teknik naikkan followers & engagement di ig ✅ teknik copywriting (macam mana nak tulis caption best) ✅ teknik edit gambar & ambil gambar ✅ action plans ✅ reward untuk top agen & ds . kenapa kena jual produk temyracle? . 🔥 kesedaran rakyat malaysia makin tinggi kepada bahan natural 🔥 produk rare 🔥 harga rm9-rm42 🔥 barang senang nak jual 🔥 marketing dari hq powe 🔥 branding dari hq (featured in sinar harian, kosmo & nasi lemak kopi o) 🔥 gambar dari hq semua cantik2 🔥 team jemaah/family yang sangat membantu . 📲 agen di seluruh negeri diperlukan whatsapp nabila terus 📲 014-3895980 ye 😊
Nak peluang bisnes yang best? Apa kata jom jadi sebahagian daripada family Temyrcale? .

JOM JOIN #TEAMNABILA KITA SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND SAMA2 🌟💎 .

KELEBIHAN AGEN & DROPSHIP TEMYRACLE BY SCRUB.NABILA . ✅ Support group di Telegram
✅ Semua gambar diberi
✅ Teknik close sale
✅ Teknik naikkan followers & engagement di IG
✅ Teknik copywriting (macam mana nak tulis caption best)
✅ Teknik edit gambar & ambil gambar
✅ Action plans
✅ Reward untuk top agen & ds .

KENAPA KENA JUAL PRODUK TEMYRACLE? . 🔥 Kesedaran rakyat Malaysia makin tinggi kepada bahan natural 🔥 Produk rare
🔥 Harga RM9-RM42
🔥 Barang senang nak jual 🔥 Marketing dari HQ powe
🔥 Branding dari HQ (featured in Sinar Harian, Kosmo & Nasi Lemak Kopi O)
🔥 Gambar dari HQ semua cantik2
🔥 Team jemaah/family yang sangat membantu . 📲 Agen di seluruh negeri diperlukan whatsapp Nabila terus 📲 014-3895980 ye 😊
0 29 2 weeks ago
Nak peluang bisnes yang best? apa kata jom jadi sebahagian daripada family temyrcale? . jom join #teamnabila kita shine bright like a diamond sama2 🌟💎 . kelebihan agen & dropship temyracle by scrub.nabila . ✅ support group di telegram ✅ semua gambar diberi ✅ teknik close sale ✅ teknik naikkan followers & engagement di ig ✅ teknik copywriting (macam mana nak tulis caption best) ✅ teknik edit gambar & ambil gambar ✅ action plans ✅ reward untuk top agen & ds . kenapa kena jual produk temyracle? . 🔥 kesedaran rakyat malaysia makin tinggi kepada bahan natural 🔥 produk rare 🔥 harga rm9-rm42 🔥 barang senang nak jual 🔥 marketing dari hq powe 🔥 branding dari hq (featured in sinar harian, kosmo & nasi lemak kopi o) 🔥 gambar dari hq semua cantik2 🔥 team jemaah/family yang sangat membantu . 📲 agen di seluruh negeri diperlukan whatsapp nabila terus 📲 014-3895980 ye 😊
15TH MAY 2017
.
.
LAST DAY FOR IMANNI SKINZ ANNIVERSARY COMBO SALE !!!!!
.
Please swipe ----------》
.
.
Produk yang berasaskan Organik Habbatus Sauda No 1 di Malaysia dan kaya dengan pelbagai kebaikan untuk kulit sis 😁. Dijamin selamat dan bebas bahan kimia yang merosakkan kulit kita 👍
.
.
Jom whatapps iolls
016 5566691
016 5566691
.
#OrganicHabbatusSaudaCosmetics 
#inspiringmuslimah #ImanniSkinz
#muslimproduct #halalbeauty #organicproducts #teamnabila 
#bazar #bazaar #bazaronline 
#bazaaronline #bazarmalaysia 
#bazaarmalaysia #bazarpaknil 
#bazarpaknilprodukkecantikkan #bazaarpaknil #bazarpaknilmurah 
#bazaarpaknilmurah
0 35 2 weeks ago
15th may 2017 . . last day for imanni skinz anniversary combo sale !!!!! . please swipe ----------》 . . produk yang berasaskan organik habbatus sauda no 1 di malaysia dan kaya dengan pelbagai kebaikan untuk kulit sis 😁. dijamin selamat dan bebas bahan kimia yang merosakkan kulit kita 👍 . . jom whatapps iolls 016 5566691 016 5566691 . #organichabbatussaudacosmetics #inspiringmuslimah #imanniskinz #muslimproduct #halalbeauty #organicproducts #teamnabila #bazar #bazaar #bazaronline #bazaaronline #bazarmalaysia #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazaarpaknil #bazarpaknilmurah #bazaarpaknilmurah
.
*Tazkirah Hari Ini (15.05.2017)*
.
Orang yang bermuka-muka atau yang lazim disebut lidah bercabang, ialah orang yang berjalan mundar-mandir antara dua orang yang sedang bermusuhan. Kepada salah seorang dia mengatakan ucapan-ucapan yang disenanginya, tentunya pujian-pujian dan sanjungan dengan maksud untuk mencetuskan permusuhan kepada lawannya, dan yang dianggap sebagai lawannya itu dicaci dan dicela habis-habisan. Kepada yang seorang itu dijanjikan bahawa dia akan membantunya. .
Perbuatan seperti ini adalah termasuk dalam sifat kaum munafik, dan merupakan tanda kemunafikan yang nyata. Begitulah juga yang dia lakukan kepada orang yang kedua.
.
(Syeikh Muhammad Jamaludin Al-Qasimi - Mauizatul Mukminin)
.
#ImanniSkinz
#OrganicHabbatusSaudaCosmetics
#muslimproduct 
#inspiringmuslimah 
#teamnabila 
#anniversarysale
0 25 2 weeks ago
. *tazkirah hari ini (15.05.2017)* . orang yang bermuka-muka atau yang lazim disebut lidah bercabang, ialah orang yang berjalan mundar-mandir antara dua orang yang sedang bermusuhan. kepada salah seorang dia mengatakan ucapan-ucapan yang disenanginya, tentunya pujian-pujian dan sanjungan dengan maksud untuk mencetuskan permusuhan kepada lawannya, dan yang dianggap sebagai lawannya itu dicaci dan dicela habis-habisan. kepada yang seorang itu dijanjikan bahawa dia akan membantunya. . perbuatan seperti ini adalah termasuk dalam sifat kaum munafik, dan merupakan tanda kemunafikan yang nyata. begitulah juga yang dia lakukan kepada orang yang kedua. . (syeikh muhammad jamaludin al-qasimi - mauizatul mukminin) . #imanniskinz #organichabbatussaudacosmetics #muslimproduct #inspiringmuslimah #teamnabila #anniversarysale
🎀 Mayla Skincare 🎀
[GABUNGAN FORMULASI EKSTRAK DELIMA & AQUA ❤] - 
Produk terbaru The Junni iaitu #TheJunniMAYLA telah keluar 😱 Apa yang special tentang #TheJunniMAYLA ni? 🤔 - 
#TheJunniMAYLA 5X PENCERAHAN PADA KULIT WAJAH! 
TANPA MERKURI, PARABEN DAN HYDROQUINONE. - 
Boleh menyelesaikan masalah Kulit Berminyak, Jerawat, Kulit Kusam & Kulit Gelap. Best gila uols! 😍 - 
Ws 018 2523659
#Tjcodpasirgudang #tjcodmasai #tjcodbangi #tjcodkajang #thejunni #maylaskincare #TheJunniMayla #teamnabila #thejunnimayla #thejunnilotion #thejunnilovers #thejunnimurah #shahalam
0 12 2 weeks ago
🎀 mayla skincare 🎀 [gabungan formulasi ekstrak delima & aqua ❤] - produk terbaru the junni iaitu #thejunnimayla telah keluar 😱 apa yang special tentang #thejunnimayla ni? 🤔 - #thejunnimayla 5x pencerahan pada kulit wajah! tanpa merkuri, paraben dan hydroquinone. - boleh menyelesaikan masalah kulit berminyak, jerawat, kulit kusam & kulit gelap. best gila uols! 😍 - ws 018 2523659 #tjcodpasirgudang #tjcodmasai #tjcodbangi #tjcodkajang #thejunni #maylaskincare #thejunnimayla #teamnabila #thejunnimayla #thejunnilotion #thejunnilovers #thejunnimurah #shahalam
SET DETOX MASK & COFFEE SCRUB
.
.
Cara pakai detox mask & coffee scrub:
- Cuci muka dengan air bersih.
- Pakai detox mask di muka dan biarkan selama 30 minit.
- Cuci muka anda dengan air bersih.
- Pakai coffee scrub selama 1-2 minit (gosok secara membulat dan perlahan-lahan).
- Cuci muka anda dengan menggunakan rice milk soap or any cleanser.
- Tadaaa! Nikmati kulit yang sihat, cantik & glowing.
.
.
Anda akan nampak hasilnya selepas penggunaan selama seminggu secara konsisten.
.
.
TEMYRACLE... SAYA MESTI CARI!
.
.
Whatsapp +6010-214 0721
.
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia 
#detoxmasktemyracle
#detoxmask #teamnabila #temyraclefarahmazlan
4 17 2 weeks ago
Set detox mask & coffee scrub . . cara pakai detox mask & coffee scrub: - cuci muka dengan air bersih. - pakai detox mask di muka dan biarkan selama 30 minit. - cuci muka anda dengan air bersih. - pakai coffee scrub selama 1-2 minit (gosok secara membulat dan perlahan-lahan). - cuci muka anda dengan menggunakan rice milk soap or any cleanser. - tadaaa! nikmati kulit yang sihat, cantik & glowing. . . anda akan nampak hasilnya selepas penggunaan selama seminggu secara konsisten. . . temyracle... saya mesti cari! . . whatsapp +6010-214 0721 . . #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #detoxmasktemyracle #detoxmask #teamnabila #temyraclefarahmazlan
Siang #teamnabila ✨
0 16 2 weeks ago
Siang #teamnabila
She really has a flawless skin! #SyraShahro posing at the #LSA17 🔥😍 @sairoz 
Makeup by #TeamNabila 
#PakistanJournal #ThePakistanJournal #Pakistan #Karachi #Lahore #Islamabad
0 430 3 weeks ago
She really has a flawless skin! #syrashahro posing at the #lsa17 🔥😍 @sairoz makeup by #teamnabila #pakistanjournal #thepakistanjournal #pakistan #karachi #lahore #islamabad