Loading...
@khojiiii fabulous #teamnabila and #ShehlaChatoor at #NabilaNoMakeup 😘
1 125 April 2015
30 Years of #excellance we cannot look that #pretty without you #guys. #teamNabila @nabila_salon
1 149 September 2015
30 years of #excellance we cannot look that #pretty without you #guys. #teamnabila @nabila_salon
Things that made me happyπŸ’œ

Thank You Team for the Surprise and celebrating my success❀️ Love All My #isuccess  Family! 
#freedomlifestyleofamumpreneur 
#learnearnonline 
#nabilasd 
#TeamNabila
1 31 2 weeks ago
Things that made me happyπŸ’œ thank you team for the surprise and celebrating my success❀️ love all my #isuccess family! #freedomlifestyleofamumpreneur #learnearnonline #nabilasd #teamnabila
#teamnabila in the houseβ€ΌοΈβ€ΌοΈβ€οΈπŸ˜. #servishumawards #starlinkpr
27 311 April 2016
#teamnabila in the houseβ€ΌοΈβ€ΌοΈβ€οΈπŸ˜. #servishumawards #starlinkpr
Detox Mask dengan Peach Face Scrub Temyracle memang menjadi dambaan setiap orang yang mengidamkan kulit yang bersih,  sihat,  bebas dari kimia . 
Produk ini sangatlah selamat sehingga boleh dimakan !! Dan tiada kesan sampingan akibatnya. 
Apa tunggu lagi? 
Credit to : @bbiey.s
Dapatkan sekarang dengan ws 0145328699 atau click je link di bio. 
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi #teamnabila #codkotabharu #codkubangkerian
0 16 Yesterday
Detox mask dengan peach face scrub temyracle memang menjadi dambaan setiap orang yang mengidamkan kulit yang bersih, sihat, bebas dari kimia . produk ini sangatlah selamat sehingga boleh dimakan !! dan tiada kesan sampingan akibatnya. apa tunggu lagi? credit to : @bbiey.s dapatkan sekarang dengan ws 0145328699 atau click je link di bio. #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi #teamnabila #codkotabharu #codkubangkerian
#FouziaAman shooting for #HUBluxe at #MewsCafe with #JafferHassan & #TeamNabila
0 702 November 2016
The ever so cute #sajjalali with #monaimran and the super cute #Zamin from #teamnabila backstage #fpw2016 #day1 #happeningnow #backstage
0 255 October 2016
The ever so cute #sajjalali with #monaimran and the super cute #zamin from #teamnabila backstage #fpw2016 #day1 #happeningnow #backstage
putihkorea.byira

@putihkorea.byira

PUTIH KOREA RAWANG
Sunburn? Kulit tangan gelap dari muka? Yelaaaa selalu awak jaga muka je kan.... cuci muka setiap hari nak bagi putih. Last2 berbelang tangan & muka 
Hmm tak cantik lah dearrrr
.
.
Nak putih whole body, celah2 tanpa perlu pakai lotionnnnn banyak2 sampai habis lotion badannn tuu! 
Kemam putih korea pun dah cukup.
.
PUTIH KOREA 🌸
Sesuai untuk semua peringkat umur 
Ibu mengandung 
Ibu menyusukan 
Ibu yang berpantang.
.

Sebotol RM 75
100g Tahan lebih sebulan .
.
Whatsapp 0193596094
.
 #PUTIHKOREA #PutihKoreaRESELLER #kesanseawal7hari #putihsatubadan #pkcodrawang #pkcodselayang #teamnabila #serbukputih #serbukkemam #bazarpaknil #fattzura
4 17 2 hours ago
Sunburn? kulit tangan gelap dari muka? yelaaaa selalu awak jaga muka je kan.... cuci muka setiap hari nak bagi putih. last2 berbelang tangan & muka hmm tak cantik lah dearrrr . . nak putih whole body, celah2 tanpa perlu pakai lotionnnnn banyak2 sampai habis lotion badannn tuu! kemam putih korea pun dah cukup. . putih korea 🌸 sesuai untuk semua peringkat umur ibu mengandung ibu menyusukan ibu yang berpantang. . sebotol rm 75 100g tahan lebih sebulan . . whatsapp 0193596094 . #putihkorea #putihkoreareseller #kesanseawal7hari #putihsatubadan #pkcodrawang #pkcodselayang #teamnabila #serbukputih #serbukkemam #bazarpaknil #fattzura
temyracle.byoni

@temyracle.byoni

TEMYRACLE KAJANG
Hi uolls. See, bukan perempuan je yang nak jaga muka. Zaman sekarang ni, lelaki pon pandai jaga muka tau. Yeayy, tengok customer kita ni. Parut jerawat semakin pudar dia pakai detox mask & coffee scrub ni. Tak rugi cuba uolls, produk organik mestilah konsisten ya ❀️ #feedbacktemyracle #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #organik #bebasmerkuri #temyraclesayamesticari #temyraclehq #teamnabila #temyraclekajang #temyracleonisa #codkajang #postageeveryday #temyraclekajang #temyraclebangi #agentkajang #agentbangi
0 13 7 hours ago
Hi uolls. see, bukan perempuan je yang nak jaga muka. zaman sekarang ni, lelaki pon pandai jaga muka tau. yeayy, tengok customer kita ni. parut jerawat semakin pudar dia pakai detox mask & coffee scrub ni. tak rugi cuba uolls, produk organik mestilah konsisten ya ❀️ #feedbacktemyracle #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #organik #bebasmerkuri #temyraclesayamesticari #temyraclehq #teamnabila #temyraclekajang #temyracleonisa #codkajang #postageeveryday #temyraclekajang #temyraclebangi #agentkajang #agentbangi
temyracle.byoni

@temyracle.byoni

TEMYRACLE KAJANG
Hai semua! Siapa tahu apa kebaikan kunyit utk kulit? Haa hari ni Oni rasa nak share cerita pasal kunyit. Sebab ramai lagi tak tahu manfaat kunyit, so nak bagitau yang kunyit sebenarnya kaya dengan kandungan vitamin C. So, ia membantu untuk merawat masalah jerawat, burn, keradangan dan gatal gatal di muka 😍

Banyak sangat manfaat kunyit ni utk kulit and that's why Temyracle asyik dapat positif feedback dari customers hasil penggunaan detox mask ni. Oni sendiri pakai & kesan yg sgt best! πŸ‘πŸ» Oni pakai, Oni jual. Siapa nak cuba angkat tangan πŸ˜‚

Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural ❀️ Whatsapp πŸ“² 0103774942 for fast response πŸŒΉπŸ’‹ #temyracle #temyraclepower #detoxmask #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #ubatjerawat #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #temyraclesayamesticari #temyraclehq #teamnabila #temyraclekajang #temyracleonisa #codkajang #postageeveryday #temyraclekajang #temyraclebangi #agentkajang #agentbangi
0 31 17 hours ago
Hai semua! siapa tahu apa kebaikan kunyit utk kulit? haa hari ni oni rasa nak share cerita pasal kunyit. sebab ramai lagi tak tahu manfaat kunyit, so nak bagitau yang kunyit sebenarnya kaya dengan kandungan vitamin c. so, ia membantu untuk merawat masalah jerawat, burn, keradangan dan gatal gatal di muka 😍 banyak sangat manfaat kunyit ni utk kulit and that's why temyracle asyik dapat positif feedback dari customers hasil penggunaan detox mask ni. oni sendiri pakai & kesan yg sgt best! πŸ‘πŸ» oni pakai, oni jual. siapa nak cuba angkat tangan πŸ˜‚ temyracle, freshly made for you. bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural ❀️ whatsapp πŸ“² 0103774942 for fast response πŸŒΉπŸ’‹ #temyracle #temyraclepower #detoxmask #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #ubatjerawat #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #temyraclesayamesticari #temyraclehq #teamnabila #temyraclekajang #temyracleonisa #codkajang #postageeveryday #temyraclekajang #temyraclebangi #agentkajang #agentbangi
temyracle_by_aaisyah

@temyracle_by_aaisyah

JERAWAT . PARUT . GLOWING
SET KECUT JERAWAT ✨ Rice milk soap & Coffee scrub adalah gabungan yg hebat utk mengecutkan jerawat 😍 so, utk uolls yg daa pening fikir mcm mana cara utk kecutkan jerawat dgn menggunakan produk semula jadi boleh cuba Set Kecut Jerawat ni.
.
Dua item ni 100% homemade, organik dan dibuat dari bahan yg berkualiti sahaja. Yg paling bestnya, Rice Milk Soap & Coffee Scrub ni boleh pakai pada wajah & badan tau! Coffee Scrub pula boleh buat scrub & mask tau!
.
Takkan tak teringin nak cuba kot πŸ˜‹
Boleh whatsapp Aisyah terus ye πŸ“² 0148179050 😘
.
TEMYRACLE .. SAYA MESTI CARI !!
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #teamnabila #teamtemyracle #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #homemade #natural #organic #kulitberminyak #parut #badanberbau #cantiktanpakimia #ricemilksoaptemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle
0 24 Yesterday
Set kecut jerawat ✨ rice milk soap & coffee scrub adalah gabungan yg hebat utk mengecutkan jerawat 😍 so, utk uolls yg daa pening fikir mcm mana cara utk kecutkan jerawat dgn menggunakan produk semula jadi boleh cuba set kecut jerawat ni. . dua item ni 100% homemade, organik dan dibuat dari bahan yg berkualiti sahaja. yg paling bestnya, rice milk soap & coffee scrub ni boleh pakai pada wajah & badan tau! coffee scrub pula boleh buat scrub & mask tau! . takkan tak teringin nak cuba kot πŸ˜‹ boleh whatsapp aisyah terus ye πŸ“² 0148179050 😘 . temyracle .. saya mesti cari !! . #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #teamnabila #teamtemyracle #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #homemade #natural #organic #kulitberminyak #parut #badanberbau #cantiktanpakimia #ricemilksoaptemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle
temyracle_nurilie

@temyracle_nurilie

Jerawat.Kulit Kusam.Blackhead
Siapa nak tahu kehebatan Detox Mask Temyracle yang sedang menjadi bualan hangat orang ramai sekarang?
***
Ianya dapat merawat kulit yang bermasalah dari dalam seperti 'breakout' atau akibat penggunaan produk yang tidak sesuai dengan kulit anda . *** Selepas anda menggunakan Detox Mask ini,  ia akan mengeluarkan segala jenis kekotoran atau sisa bahan 'makeup'  yang tertinggal dalam kulit muka anda.  Jadi, ianya normal jika kulit anda akan menjadi sedikit berbeza dari sebelum ini.
***
Sebarang pertanyaan boleh diajukan atau boleh dapatkan sekarang dengan ws 0145328699 atau click je link di bio. 
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi #teamnabila #codkotabharu #codkubangkerian
0 7 Yesterday
Siapa nak tahu kehebatan detox mask temyracle yang sedang menjadi bualan hangat orang ramai sekarang? *** ianya dapat merawat kulit yang bermasalah dari dalam seperti 'breakout' atau akibat penggunaan produk yang tidak sesuai dengan kulit anda . *** selepas anda menggunakan detox mask ini, ia akan mengeluarkan segala jenis kekotoran atau sisa bahan 'makeup' yang tertinggal dalam kulit muka anda. jadi, ianya normal jika kulit anda akan menjadi sedikit berbeza dari sebelum ini. *** sebarang pertanyaan boleh diajukan atau boleh dapatkan sekarang dengan ws 0145328699 atau click je link di bio. #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi #teamnabila #codkotabharu #codkubangkerian
temyracle.byoni

@temyracle.byoni

TEMYRACLE KAJANG
KULIT BERMINYAK? 
SAY NO MORE! 😌 Rice Milk Soap pilihan yang terbaik utk uolls yang ada masalah kulit berminyak ni. Mesti rimaskan asyik berminyak je muka ni, nak pakai make up pon rasa tak selesa kan? So, uolls try sabun beras temyracle ni. Confirm tak cari lain 😌 RM18 je tau, tahan berbulan sebab boleh potong kecik kecik. 
Whatsapp Oni πŸ“² 0103774942 πŸ’• 
#feedbacktemyracle #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #temyraclesayamesticari #temyraclehq #teamnabila #temyraclekajang #temyracleonisa #codkajang #postageeveryday #temyraclekajang #temyraclebangi #agentkajang #agentbangi
0 20 Yesterday
Kulit berminyak? say no more! 😌 rice milk soap pilihan yang terbaik utk uolls yang ada masalah kulit berminyak ni. mesti rimaskan asyik berminyak je muka ni, nak pakai make up pon rasa tak selesa kan? so, uolls try sabun beras temyracle ni. confirm tak cari lain 😌 rm18 je tau, tahan berbulan sebab boleh potong kecik kecik. whatsapp oni πŸ“² 0103774942 πŸ’• #feedbacktemyracle #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #temyraclesayamesticari #temyraclehq #teamnabila #temyraclekajang #temyracleonisa #codkajang #postageeveryday #temyraclekajang #temyraclebangi #agentkajang #agentbangi
temyracle_by_aaisyah

@temyracle_by_aaisyah

JERAWAT . PARUT . GLOWING
CARA PENGGUNAAN WHITENING BODY SCRUB ?
.
Senang jee... Ikut langkah2 di bawah ye πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
β€’ basahkan badan
β€’ ambil body scrub dan ratakan pada seluruh badan
β€’ sental dan sental dan sental badan πŸ˜…
β€’ bilas dgn air
β€’ tekstur scrub akan bertukar menjadi seperti sabun
β€’ bilas bersih
.
Senang kan ? 😍😍 lepas scrub je badan jadi lembut, bersih dan wangi 😍😍
.
Whitening body scrub ni boleh guna 2-3 kali seminggu πŸ˜‡πŸ˜‡
.
Harga pula sangat berpatutan ✨ hanya RM28 termasuk postage. Boleh terus whatsapp Aisyah πŸ“² 0148179050 ye 😘
.
TEMYRACLE .. SAYA MESTI CARI !!
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #teamnabila #teamtemyracle #homemade #natural #organic #jerawat #parutjerawat #kulitkasar #sunburn #daki #badanberbau #cantiktanpakimia #ubatputih #whiteningbodyscrubtemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle
1 23 Yesterday
Cara penggunaan whitening body scrub ? . senang jee... ikut langkah2 di bawah ye πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ . • basahkan badan • ambil body scrub dan ratakan pada seluruh badan • sental dan sental dan sental badan πŸ˜… • bilas dgn air • tekstur scrub akan bertukar menjadi seperti sabun • bilas bersih . senang kan ? 😍😍 lepas scrub je badan jadi lembut, bersih dan wangi 😍😍 . whitening body scrub ni boleh guna 2-3 kali seminggu πŸ˜‡πŸ˜‡ . harga pula sangat berpatutan ✨ hanya rm28 termasuk postage. boleh terus whatsapp aisyah πŸ“² 0148179050 ye 😘 . temyracle .. saya mesti cari !! . #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #teamnabila #teamtemyracle #homemade #natural #organic #jerawat #parutjerawat #kulitkasar #sunburn #daki #badanberbau #cantiktanpakimia #ubatputih #whiteningbodyscrubtemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle
temyracle_nurilie

@temyracle_nurilie

Jerawat.Kulit Kusam.Blackhead
Detox Mask dengan Peach Face Scrub Temyracle memang menjadi dambaan setiap orang yang mengidamkan kulit yang bersih,  sihat,  bebas dari kimia . 
Produk ini sangatlah selamat sehingga boleh dimakan !! Dan tiada kesan sampingan akibatnya. 
Apa tunggu lagi? 
Credit to : @bbiey.s
Dapatkan sekarang dengan ws 0145328699 atau click je link di bio. 
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi #teamnabila #codkotabharu #codkubangkerian
0 16 Yesterday
Detox mask dengan peach face scrub temyracle memang menjadi dambaan setiap orang yang mengidamkan kulit yang bersih, sihat, bebas dari kimia . produk ini sangatlah selamat sehingga boleh dimakan !! dan tiada kesan sampingan akibatnya. apa tunggu lagi? credit to : @bbiey.s dapatkan sekarang dengan ws 0145328699 atau click je link di bio. #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi #teamnabila #codkotabharu #codkubangkerian
temyracle_by_aaisyah

@temyracle_by_aaisyah

JERAWAT . PARUT . GLOWING
SET PALING HOT πŸ’•πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
Meh Aisyah nak cerita sikit kenapa set ni laku keras..
.
Siapa yg sesuai pakai set ni?
- Lelaki/perempuan yg ada muka breakout (salah pakai skincare) atau yg nak jaga kulit muka pun boleh pakai.
- Semua jenis kulit sesuai
.
Cara pakai?
- Bilas bersih
- Pakai detox mask dulu selama 15-30min (takboleh lebih 1 jam) - Bilas bersih
- Scrub muka dgn coffee scrub : tenyeh2. Lembut tau, jangan duk kasar2 - Bilas bersih
- Cuci muka dengan Rice Milk Soap @ cleanser masing2
.
Boleh pakai hari2 tak? - Detox mask: boleh.
- Coffee scrub kalau buat mask (hari2 boleh) kalau scrub (maximum 3 kali seminggu - dont overscrub ya! Tak elok utk kulit) 😘
.
Memang wajib guna coffee scrub ke lepas detox?
.
Yes. Detox akan keluarkan kotoran. Jadi coffee scrub akan bersihkan semua kotoran tu. Kalau tak, mcm mana nak bersih? ☺
.
Jadi kesimpulannya untuk cara penggunaan: kalau nak buat hari2: pakai detox mask & buat mask/scrub ikut keseusaian hari.
.
Kesan penggunaan?
- Kulit lembut serta merta. Kena konsisten tau baru nampak hasil! Contohnya jerawat makin kecut @ muka glowing 😍
- Sesetengah org yg mengalami breakout akan menjalani proses 'healing crisis' tp jangan panik! Teruskan pemakaian ya
.
Selamat tak?
- Yes selamat. Takde kimia atau benda2 bahaya pun dalam bahan detox mask & coffee scrub ni
.
Nak tengok feedback? Click #feedbackdetoxmasktemyracle #feedbackcoffeescrubtemyracle 
@ terus ke @temyracle.feedback 😘 .
Whatsapp Aisyah untuk order ya πŸ˜πŸ“² 014-8179050. Nak kulit bersih jangan tunggu lama2!! πŸ’•
.
TEMYRACLE .. SAYA MESTI CARI !!
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #teamnabila #teamtemyracle #homemade #natural #organic #jerawat #parutjerawat #kulitkusam #kulitberminyak #cantiktanpakimia #detoxmasktemyracle #coffeescrubtemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle
0 18 Yesterday
Set paling hot πŸ’•πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ . meh aisyah nak cerita sikit kenapa set ni laku keras.. . siapa yg sesuai pakai set ni? - lelaki/perempuan yg ada muka breakout (salah pakai skincare) atau yg nak jaga kulit muka pun boleh pakai. - semua jenis kulit sesuai . cara pakai? - bilas bersih - pakai detox mask dulu selama 15-30min (takboleh lebih 1 jam) - bilas bersih - scrub muka dgn coffee scrub : tenyeh2. lembut tau, jangan duk kasar2 - bilas bersih - cuci muka dengan rice milk soap @ cleanser masing2 . boleh pakai hari2 tak? - detox mask: boleh. - coffee scrub kalau buat mask (hari2 boleh) kalau scrub (maximum 3 kali seminggu - dont overscrub ya! tak elok utk kulit) 😘 . memang wajib guna coffee scrub ke lepas detox? . yes. detox akan keluarkan kotoran. jadi coffee scrub akan bersihkan semua kotoran tu. kalau tak, mcm mana nak bersih? ☺ . jadi kesimpulannya untuk cara penggunaan: kalau nak buat hari2: pakai detox mask & buat mask/scrub ikut keseusaian hari. . kesan penggunaan? - kulit lembut serta merta. kena konsisten tau baru nampak hasil! contohnya jerawat makin kecut @ muka glowing 😍 - sesetengah org yg mengalami breakout akan menjalani proses 'healing crisis' tp jangan panik! teruskan pemakaian ya . selamat tak? - yes selamat. takde kimia atau benda2 bahaya pun dalam bahan detox mask & coffee scrub ni . nak tengok feedback? click #feedbackdetoxmasktemyracle #feedbackcoffeescrubtemyracle @ terus ke @ temyracle.feedback 😘 . whatsapp aisyah untuk order ya πŸ˜πŸ“² 014-8179050. nak kulit bersih jangan tunggu lama2!! πŸ’• . temyracle .. saya mesti cari !! . #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #teamnabila #teamtemyracle #homemade #natural #organic #jerawat #parutjerawat #kulitkusam #kulitberminyak #cantiktanpakimia #detoxmasktemyracle #coffeescrubtemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle
lieya_temyracle

@lieya_temyracle

TEMYRACLE KOTA BHARU πŸ˜€
KECUTKAN JERAWAT DENGAN DETOX MASK🌬🌬🌬🌬 .

Awak2 ada masalah sama dengan lia tak? Jerawat suka bertapak kat muka niπŸ˜‚. Dulu stress sangat sebab nak surut tu lambat. Tak boleh nak sorok dengan bedak πŸ˜‚, pakai la tebal mana pun tetap nampak jugak😭. .

Sampai la lia jumpa DETOX MASK TEMYRACLE ni barulah rasa macam lega. Sebab pakai dua tiga kali, jerawat dah hilang😍. Kulit lia jenis sensitif. Before ni ada  pakai produk yg tak sesuai dengan muka. Lepas tu mmg takut sangat nak pakai produk, then kawan kenalkan dengan TEMYRACLE ni. Bahan dia memang natural. Dan pure homemade. Lia lagi yakin nak beli dulu sebab semua produk TEMYRACLE ni boleh makan skali tau! Ahahaha! Tak tak! Jangan makanπŸ˜‚, tapi tu la. Tahap selamat dia tu, kalau masuk kemulut tu telan je. .

Kalau awak2 nak consult produk TEMYRACLE apa sesuai dengan masalah kulit muka awak, meh kita pm tepi.

Ws Lia, πŸ“²0179152765
πŸ“²0179152765
πŸ“²0179152765 .
.
.

#temyraclekelantan #temyracleteamnabila #teamnabila #awesome #temyraclesayamesticari #temyraclekotabharu #skrubbadan #skrubbibir #hargamurah #trustedagent #cantiktanpakimia #takpayahmakeuptebal
0 5 Yesterday
Kecutkan jerawat dengan detox mask🌬🌬🌬🌬 . awak2 ada masalah sama dengan lia tak? jerawat suka bertapak kat muka niπŸ˜‚. dulu stress sangat sebab nak surut tu lambat. tak boleh nak sorok dengan bedak πŸ˜‚, pakai la tebal mana pun tetap nampak jugak😭. . sampai la lia jumpa detox mask temyracle ni barulah rasa macam lega. sebab pakai dua tiga kali, jerawat dah hilang😍. kulit lia jenis sensitif. before ni ada pakai produk yg tak sesuai dengan muka. lepas tu mmg takut sangat nak pakai produk, then kawan kenalkan dengan temyracle ni. bahan dia memang natural. dan pure homemade. lia lagi yakin nak beli dulu sebab semua produk temyracle ni boleh makan skali tau! ahahaha! tak tak! jangan makanπŸ˜‚, tapi tu la. tahap selamat dia tu, kalau masuk kemulut tu telan je. . kalau awak2 nak consult produk temyracle apa sesuai dengan masalah kulit muka awak, meh kita pm tepi. ws lia, πŸ“²0179152765 πŸ“²0179152765 πŸ“²0179152765 . . . #temyraclekelantan #temyracleteamnabila #teamnabila #awesome #temyraclesayamesticari #temyraclekotabharu #skrubbadan #skrubbibir #hargamurah #trustedagent #cantiktanpakimia #takpayahmakeuptebal
temyracle_nurilie

@temyracle_nurilie

Jerawat.Kulit Kusam.Blackhead
Antara kebaikan 'air beras'  untuk semua :

1.  Menyihatkan rambut 
2. Mengurangkan jerawat dan mengecilkan pori 
3. Mencerahkan kulit 
4. Mengurangkan kegatalan dan kemerahan di badan. 
Dapatkan sekarang dengan ws 0145328699 atau click je link di bio. 
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi #teamnabila #codkotabharu #codkubangkerian
0 5 2 days ago
Antara kebaikan 'air beras' untuk semua : 1. menyihatkan rambut 2. mengurangkan jerawat dan mengecilkan pori 3. mencerahkan kulit 4. mengurangkan kegatalan dan kemerahan di badan. dapatkan sekarang dengan ws 0145328699 atau click je link di bio. #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi #teamnabila #codkotabharu #codkubangkerian
temyracle_nurilie

@temyracle_nurilie

Jerawat.Kulit Kusam.Blackhead
Ramai yang dah cuba Coffee Scrub dengan Detox Mask.  Dan ramai juga yang telah rasa kehebatan setelah menggunakannya.  Memang berkesan !! Apa tunggu lagi? 
Dapatkan sekarang dengan ws 0145328699 atau click je link di bio. 
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi #teamnabila #codkotabharu #codkubangkerian
0 13 3 days ago
Ramai yang dah cuba coffee scrub dengan detox mask. dan ramai juga yang telah rasa kehebatan setelah menggunakannya. memang berkesan !! apa tunggu lagi? dapatkan sekarang dengan ws 0145328699 atau click je link di bio. #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi #teamnabila #codkotabharu #codkubangkerian