Loading...
Boom ma boys 💥😂 Siapa yang juara #PerangBibir ni ? #Teamissey or #Teamnabila 😅 tunggu akan datang di @tv9malaysia bersama @hafidz.roshdi @isseyfazlisham @kupu_kupu @puteriaishah_ @ruhainies7 👏🏻
14 2,583 May 2016
Boom ma boys 💥😂 siapa yang juara #perangbibir ni ? #teamissey or #teamnabila 😅 tunggu akan datang di @tv9malaysia bersama @hafidz.roshdi @isseyfazlisham @kupu_kupu @puteriaishah_ @ruhainies7 👏🏻
MENJUAL SAMBIL MERAWAT KULIT SENDIRI.

Apa manfaat yang boleh dapat kalau jadi #teamnabila? 
1) dapat tips cara utk berniaga didalam perniagaan online
2) dapat teknik-teknik
5 29 5 days ago
Menjual sambil merawat kulit sendiri. apa manfaat yang boleh dapat kalau jadi #teamnabila? 1) dapat tips cara utk berniaga didalam perniagaan online 2) dapat teknik-teknik "memboost" sales 3) dapat family dan kawan baru 4) dapat tips-tips kecantikan (tested proof) 5) dapat "boost" self-confidence 6) dapat income 1-5k sebulan (beginner) . . utk menjadi dropship #teamnabila tak perlu keluar modal dan nabila akan ajar secara personal bagaimana untuk jadi dropship. . . utk menjadi agent #teamnabila hanya perlu keluar modal rm180 & rm 139 sahaja dan nabila akan ajar secara personal untuk dapat income mcm nabila sales rm4k++ dan untung rm2k++ sebulan. . . syarat wajib untuk jadi teamnabila adalah bersungguh-sungguh. bersungguh-sungguh dapat la duit, dok goyang tangan je dapat tgk org lain berjaya je lah. whatsapp nabila jika ingin menjadi team the junni 💜 #dropshipwanted #agentwanted #dropshipneeded #agentneeded
Doing test makeup during rehearsals 💋💄#lsa #fashionsegment #teamnabila #rehearsals ( photo courtesy of edition.pk )
0 546 April 2017
Doing test makeup during rehearsals 💋💄#lsa #fashionsegment #teamnabila #rehearsals ( photo courtesy of edition.pk )
Walaupun ditempat ketiga,tapi kecomelan #TEAMNABILA #TEAMPINK #TEAMPAKATAN tetap no 1 😁
0 132 August 2017
Walaupun ditempat ketiga,tapi kecomelan #teamnabila #teampink #teampakatan tetap no 1 😁
Siti nak tanya, siapa sini ada masalah kulit muka berminyak sampai tahap rimas giler especially time pakai makeup atau pondesen..??
-
Haa..antara PETUA yang paling senang untuk dibuat hanya menggunakan STOBERI & OAT sahaja..apa yang penting JIMAT, MUDAH, BERKESAN..!
.
.
MASKER OAT + STOBERI..🍓🍓
1❇Campurkan oat dan stoberi, apply pada kulit wajah sekurang-kurangnya 15 minit.
-
2❇Bila masker dah kering, basuh dengan bersih dengan menggunakan air bersih.
.
.
KEBAIKAN STOBERI & OAT..
1🌠Bertindak untuk m'yerap lebihan minyak
-
2🌠Bertindak membuang sel kulit mati
-
3🌠Merawat masalah kulit
-
4🌠Menjadikan kulit wajah lebih pinkish
.
.
Selain PETUA yang siti share tadi, cara  yanv paling mudah ialah dengan menggunakan rice milk soap.Sebab rice milk soap mempunyai campuran rice milk, coconut oil dan organic base yang bertindak untuk kurangkan masalah kulit wajah berminyak..
.
.
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp siti +60139458332 for fast response, siti akan guide uolss semua 🌹💋✨
.
#semogabermanfaat
#teamnabila
1 11 2 days ago
Siti nak tanya, siapa sini ada masalah kulit muka berminyak sampai tahap rimas giler especially time pakai makeup atau pondesen..?? - haa..antara petua yang paling senang untuk dibuat hanya menggunakan stoberi & oat sahaja..apa yang penting jimat, mudah, berkesan..! . . masker oat + stoberi..🍓🍓 1❇campurkan oat dan stoberi, apply pada kulit wajah sekurang-kurangnya 15 minit. - 2❇bila masker dah kering, basuh dengan bersih dengan menggunakan air bersih. . . kebaikan stoberi & oat.. 1🌠bertindak untuk m'yerap lebihan minyak - 2🌠bertindak membuang sel kulit mati - 3🌠merawat masalah kulit - 4🌠menjadikan kulit wajah lebih pinkish . . selain petua yang siti share tadi, cara yanv paling mudah ialah dengan menggunakan rice milk soap.sebab rice milk soap mempunyai campuran rice milk, coconut oil dan organic base yang bertindak untuk kurangkan masalah kulit wajah berminyak.. . . temyracle, freshly made for you. bebas bahan kimia, homemade dan natural. ❤️😋. whatapp siti +60139458332 for fast response, siti akan guide uolss semua 🌹💋✨ . #semogabermanfaat #teamnabila
30 Years of #excellance we cannot look that #pretty without you #guys. #teamNabila @nabila_salon
1 150 September 2015
30 years of #excellance we cannot look that #pretty without you #guys. #teamnabila @nabila_salon
#FouziaAman shooting for #HUBluxe at #MewsCafe with #JafferHassan & #TeamNabila
0 702 November 2016
Sebatu dah semerbakkkk bau badan? eiiii malunyaaaa! 🙈
.
.
sesape yg mmg ada masalah badan selalu berpeluh dan berbau elok sgt mira nk suggest set bau badan terlarisss ni haa. Bleh jd gantian utk sabun mandi harian korang tau. lps ni x pyh risau dh nk angkat ketiak tu 😂. Hanya RM46 je siap postage utk satu set ni??? tahan smpai 2-3 bulan! dah2 whatsapp mira skrg utk order ye! 😘

#Kalikascrub #Temyeracle #temyraclemelaka #teamnabila
0 0 3 hours ago
Sebatu dah semerbakkkk bau badan? eiiii malunyaaaa! 🙈 . . sesape yg mmg ada masalah badan selalu berpeluh dan berbau elok sgt mira nk suggest set bau badan terlarisss ni haa. bleh jd gantian utk sabun mandi harian korang tau. lps ni x pyh risau dh nk angkat ketiak tu 😂. hanya rm46 je siap postage utk satu set ni??? tahan smpai 2-3 bulan! dah2 whatsapp mira skrg utk order ye! 😘 #kalikascrub #temyeracle #temyraclemelaka #teamnabila
Feedback..!Feedback..!
-
Alhamdulilah, #temyraclelovers suka betul effect #detoxmask dan #lipscrub dari temyracle..😊
-
Katanya lepas ni nak beli coffee scrub pulak..❗
-
Haaa...happynya rasa hati..😊
.
Boleh wasap siti : +60139458332 untuk order / detail produk
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp siti +60139458332 for fast response, siti akan guide uolss semua 🌹💋✨
.
🚗TAMAN MAJU JAYA, TAMAN DATO HARUN, TAMAN MEDAN, SRI MANJA, BANDAR SUNWAY, MENTARI COURT, OUG PARKLANE, JALAN GASING, BANGSAR, UNIVERSITI MALAYA, KAMPUNG LINDUNGAN, PJCC, JALAN KLANG LAMA .
.
#temyracle#scrubhomemade #homemadeproduct  #scrubmurah  #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #feedback.temyracle #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #feedbackdetoxmasktemyracle#temyraclebangsar#codtamanmedan#codklanglama#temyraclekualalumpur #temyraclepetalingjaya#teamnabila
0 8 3 hours ago
Feedback..!feedback..! - alhamdulilah, #temyraclelovers suka betul effect #detoxmask dan #lipscrub dari temyracle..😊 - katanya lepas ni nak beli coffee scrub pulak..❗ - haaa...happynya rasa hati..😊 . boleh wasap siti : +60139458332 untuk order / detail produk - temyracle, freshly made for you. bebas bahan kimia, homemade dan natural. ❤️😋. whatapp siti +60139458332 for fast response, siti akan guide uolss semua 🌹💋✨ . 🚗taman maju jaya, taman dato harun, taman medan, sri manja, bandar sunway, mentari court, oug parklane, jalan gasing, bangsar, universiti malaya, kampung lindungan, pjcc, jalan klang lama . . #temyracle#scrubhomemade #homemadeproduct #scrubmurah #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #feedback.temyracle #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #feedbackdetoxmasktemyracle#temyraclebangsar#codtamanmedan#codklanglama#temyraclekualalumpur #temyraclepetalingjaya#teamnabila
Bibir kering? Gelap? Menggelupas? . 
Say no more. Dgn RM9, selesai semua masalah. 
#temyracle #temyraclepower #lipscrub #pelbagaiperisa #bibirsihat #bibirmerah #temyraclesayamesticari #temyraclehq #teamnabila
0 11 4 hours ago
Bibir kering? gelap? menggelupas? . say no more. dgn rm9, selesai semua masalah. #temyracle #temyraclepower #lipscrub #pelbagaiperisa #bibirsihat #bibirmerah #temyraclesayamesticari #temyraclehq #teamnabila
Haii uolls... selamat petangg dearestt.
.
Nak tahu rahsia bibir merah & munghil sepanjang masa.. kini tiada rahsia lg uolls.
SEMESTINYA DGN LIP SCRUB by TEMYRACLE 😉
Scrub zas zass bibir da cantik. Pakai lipstick ape pun lawa.
.
Harga terlampau murah uolls tp benefit power!! Ade pelbagai flavor. Pilih2
.
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade & natural. Jgn fikir 2kali da, jom dapatkan segera!!
.

Whatsapp 013-2362424 for fast response. Fiqah akn guide uolls ok.

#temyracle #temyracledetoxmask #temyraclesayamesticari #homemadescrub #teamnabila #redvelvetdrama  #lipscrub
0 3 4 hours ago
Haii uolls... selamat petangg dearestt. . nak tahu rahsia bibir merah & munghil sepanjang masa.. kini tiada rahsia lg uolls. semestinya dgn lip scrub by temyracle 😉 scrub zas zass bibir da cantik. pakai lipstick ape pun lawa. . harga terlampau murah uolls tp benefit power!! ade pelbagai flavor. pilih2 . temyracle, freshly made for you. bebas bahan kimia, 100% homemade & natural. jgn fikir 2kali da, jom dapatkan segera!! . whatsapp 013-2362424 for fast response. fiqah akn guide uolls ok. #temyracle #temyracledetoxmask #temyraclesayamesticari #homemadescrub #teamnabila #redvelvetdrama #lipscrub
RICE MILK SOAP 💐MULTIFUNCTION & 2 IN 1💐
.
.

FUNGSI RICE MILK SOAP :
🌼 menghilangkan masalah muka berminyak dan jerawat
🌼 sbg make up remover yg paling pantas
🌼 mencerahkan kulit
🌼 menghilangkan bau badan
.
.
.
2 IN 1 :
boleh dipakai pada muka dan badan walawehhh jimatnyaaa 😍
.
.
.
KANDUNGAN RICE MILK SOAP :
🌼 rice seed
🌼 coconut oil
🌼 aloe vera
.
.
.
CARA PAKAI :
1) basahkan muka
2) cuci muka menggunakan RICE MILK SOAP
3) bilas tanpa tinggalkan lama pada kulit
.
.
HARGA : RM18 SAHAJA
.
.
SHELF LIFE : 6 bulan
.
.
📛WARNING : tidak sesuai untuk kulit kering
.
.
berminat letuw~ hiks whatsapp mira skrg 014-5312018 utk order tau! postage @ COD JASIN dua2 boleh! 😘 
#Kalikascrub #Temyeracle #temyraclemelaka #codjasin #teamnabila
0 3 5 hours ago
Rice milk soap 💐multifunction & 2 in 1💐 . . fungsi rice milk soap : 🌼 menghilangkan masalah muka berminyak dan jerawat 🌼 sbg make up remover yg paling pantas 🌼 mencerahkan kulit 🌼 menghilangkan bau badan . . . 2 in 1 : boleh dipakai pada muka dan badan walawehhh jimatnyaaa 😍 . . . kandungan rice milk soap : 🌼 rice seed 🌼 coconut oil 🌼 aloe vera . . . cara pakai : 1) basahkan muka 2) cuci muka menggunakan rice milk soap 3) bilas tanpa tinggalkan lama pada kulit . . harga : rm18 sahaja . . shelf life : 6 bulan . . 📛warning : tidak sesuai untuk kulit kering . . berminat letuw~ hiks whatsapp mira skrg 014-5312018 utk order tau! postage @ cod jasin dua2 boleh! 😘 #kalikascrub #temyeracle #temyraclemelaka #codjasin #teamnabila
GERAMNYA TENGOK LIPSCRUB NI! COLOURFUL 😍

Banyaknya perisa. Terliur pulak 😌🤤 Hanya dengan RM9, bibir dah tak kering & nampak smooth je bila pakai lipstick. Sukanyaa 💖💖💖 Yg mana satu fav korg?

#temyracle #temyraclepower #lipscrub #pelbagaiperisa #bibirsihat #bibirmerah #temyraclesayamesticari #temyraclehq #teamnabila
0 16 6 hours ago
Geramnya tengok lipscrub ni! colourful 😍 banyaknya perisa. terliur pulak 😌🤤 hanya dengan rm9, bibir dah tak kering & nampak smooth je bila pakai lipstick. sukanyaa 💖💖💖 yg mana satu fav korg? #temyracle #temyraclepower #lipscrub #pelbagaiperisa #bibirsihat #bibirmerah #temyraclesayamesticari #temyraclehq #teamnabila
Selamat Pagi 🌻

Korg mesti tak tahu kan yg kopi ni salah satu penawar selulit. Sebab tu Coffee Scrub Temyracle ni laku keras. Boleh guna kat muka dan badan. Body scrub pulak boleh mencerahkan kulit dan merawat selulit jugak tau 😍 
Kalau berminat boleh DM/Whatsapp Oni 📲 0103774942 . 
#temyracle #temyraclepower #coffeescrub #whiteningbodyscrub #temyraclesayamesticari #temyraclehq #teamnabila
0 12 9 hours ago
Selamat pagi 🌻 korg mesti tak tahu kan yg kopi ni salah satu penawar selulit. sebab tu coffee scrub temyracle ni laku keras. boleh guna kat muka dan badan. body scrub pulak boleh mencerahkan kulit dan merawat selulit jugak tau 😍 kalau berminat boleh dm/whatsapp oni 📲 0103774942 . #temyracle #temyraclepower #coffeescrub #whiteningbodyscrub #temyraclesayamesticari #temyraclehq #teamnabila
🍚RICE MILK SOAP🍚
.
Sabun yg dicipta khas utk mereka yg mempunyai kulit berminyak. Mesti stresskan bila ada kulit berminyak.
Nak mekap pun tak lawa.
Haa inilah penyelesaian yg uolls cari selama ni 😊
Rice milk soap by Temyracle ada caranya.
.
.
Dgn campuran rice milk, coconut oil & organic soap base, minyak dimuka anda akan hilang. Jom cuba, uolls pasti jatuh cinta.
.
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade & natural. Jgn fikir 2kali da, jom dapatkan segera!!
.
Whatsapp 013-2362424 for fast response. Fiqah akn guide uolls ok.

#temyracle #temyracledetoxmask #temyraclesayamesticari #homemadescrub #teamnabila #redvelvetdrama
0 5 21 hours ago
🍚rice milk soap🍚 . sabun yg dicipta khas utk mereka yg mempunyai kulit berminyak. mesti stresskan bila ada kulit berminyak. nak mekap pun tak lawa. haa inilah penyelesaian yg uolls cari selama ni 😊 rice milk soap by temyracle ada caranya. . . dgn campuran rice milk, coconut oil & organic soap base, minyak dimuka anda akan hilang. jom cuba, uolls pasti jatuh cinta. . temyracle, freshly made for you. bebas bahan kimia, 100% homemade & natural. jgn fikir 2kali da, jom dapatkan segera!! . whatsapp 013-2362424 for fast response. fiqah akn guide uolls ok. #temyracle #temyracledetoxmask #temyraclesayamesticari #homemadescrub #teamnabila #redvelvetdrama
DetOx mask
ianya mmbantu dalam mnyelesaikan masalah breakOut, kusam, jerawat dan parut jerawat..
DetOx mask bOleh dipakai hari hari tau uOls.. ianya diperbuat dari kunyit dan manuka hOney.. isiannya yg pekat dan berwarna kuning.. bau pOn dh macam kunyit asli giteww
Temyracle prOduk mampu mnyelesaikan setiap masalah kulit muka 😘
Pm fOr detail..
http://www.wasap.my/+60124431940/miniagentpenang

#temyracle
#teamnabila
#trustseller
0 6 21 hours ago
Detox mask ianya mmbantu dalam mnyelesaikan masalah breakout, kusam, jerawat dan parut jerawat.. detox mask boleh dipakai hari hari tau uols.. ianya diperbuat dari kunyit dan manuka honey.. isiannya yg pekat dan berwarna kuning.. bau pon dh macam kunyit asli giteww temyracle produk mampu mnyelesaikan setiap masalah kulit muka 😘 pm for detail.. http://www.wasap.my/+60124431940/miniagentpenang #temyracle #teamnabila #trustseller
Mai cek mai 😄.. set jerawat in da h0use u0ls.. cuba k0rang tengOk gambar kt atas  set ni untuk apa 👆 👆
Haaaa 😎
Bagi yg ada masalah muka berjerawat, sunburn dan kulit berminyak. Set ni bOleh membantu yer 😘.. pasti lepas pakai en. J takut nak naik lagi daa 🙊
Harga yg tertera pda gambar dah termasuk pOstage yer.. bOleh pm mai lekaihhhh
http://www.wasap.my/+60124431940/miniagentpenang

#temyracle
#teamnabila
#trustseller
3 7 22 hours ago
Mai cek mai 😄.. set jerawat in da h0use u0ls.. cuba k0rang tengok gambar kt atas set ni untuk apa 👆 👆 haaaa 😎 bagi yg ada masalah muka berjerawat, sunburn dan kulit berminyak. set ni boleh membantu yer 😘.. pasti lepas pakai en. j takut nak naik lagi daa 🙊 harga yg tertera pda gambar dah termasuk postage yer.. boleh pm mai lekaihhhh http://www.wasap.my/+60124431940/miniagentpenang #temyracle #teamnabila #trustseller
SET FLAWLESS KINI KEMBALI!! . 
Korg!! Rugi sangat kalau tk try set flawless ni tauuu 😭 Siapa yg ada masalah breakout tu, ni set paling meletop! Dah ramai yg cuba & alhamdulillah kulit dorang dah pulih 😍💕 Jgn cakap org lain, Oni sendiri guna tau. Best sangat 👍🏻 Nak cantik tak? 
DM/Whatsapp Oni 📲 0103774942 
#temyracle #temyraclepower #detoxmask #coffeescrub #ricemilksoap #temyraclesayamesticari #temyraclehq #teamnabila
2 20 23 hours ago
Set flawless kini kembali!! . korg!! rugi sangat kalau tk try set flawless ni tauuu 😭 siapa yg ada masalah breakout tu, ni set paling meletop! dah ramai yg cuba & alhamdulillah kulit dorang dah pulih 😍💕 jgn cakap org lain, oni sendiri guna tau. best sangat 👍🏻 nak cantik tak? dm/whatsapp oni 📲 0103774942 #temyracle #temyraclepower #detoxmask #coffeescrub #ricemilksoap #temyraclesayamesticari #temyraclehq #teamnabila
❤DAKI HILANG! KULIT MAKIN CERAH!!❤
.
.
.
.
.
❤Diperbuat daripada garam mineral
❤Mencerahkan kulit
❤Melembutkan kulit
❤Melembapkan kulit
❤Menanggalkan daki
❤Menghilangkan sunburn
❤Menghilangkan bau badan
❤Boleh menggantikan sabun
❤Bau wangi yang tahan lama
❤Tidak boleh dipakai pada kulit yang luka
.
.
.
.
.
.
whatsapp 0129844104
whatsapp 0129844104
whatsapp 0129844104
.
.
.
.
.
.
#bodyscub #bodyscrubmalaysia #aydajebat #bodyscrubshahalam #bodyscrybkualalumpur #bodyscrubtemyracle #temyracleshahalam #temyracledamansara #temyracleuitm #uitm #neelofa #fazura #badanwangi #scrubmalaysia #hadiah #hadiahcomel #teamnabila #ajimaura #terapiinstagram #bazarpaknil #onlineseller #muamalaysia #neelofa #fazura #temyracle #bodyscrubmalaysia #scrubmurah #scrubmurahmalaysia #kualalumpur
4 42 Yesterday
❤daki hilang! kulit makin cerah!!❤ . . . . . ❤diperbuat daripada garam mineral ❤mencerahkan kulit ❤melembutkan kulit ❤melembapkan kulit ❤menanggalkan daki ❤menghilangkan sunburn ❤menghilangkan bau badan ❤boleh menggantikan sabun ❤bau wangi yang tahan lama ❤tidak boleh dipakai pada kulit yang luka . . . . . . whatsapp 0129844104 whatsapp 0129844104 whatsapp 0129844104 . . . . . . #bodyscub #bodyscrubmalaysia #aydajebat #bodyscrubshahalam #bodyscrybkualalumpur #bodyscrubtemyracle #temyracleshahalam #temyracledamansara #temyracleuitm #uitm #neelofa #fazura #badanwangi #scrubmalaysia #hadiah #hadiahcomel #teamnabila #ajimaura #terapiinstagram #bazarpaknil #onlineseller #muamalaysia #neelofa #fazura #temyracle #bodyscrubmalaysia #scrubmurah #scrubmurahmalaysia #kualalumpur
🌼WHITENING BODY SCRUB🌼
.
Okay now sesi packaging utk body scrub. Nahh utk uolls 😍
.
Wangi sangat tau. Hanya Rm20 exc pos. Scrub scrub terus gebu! Jom beli sekarang. Bukan sekadar putih je tau tapi membuang segala daki.
.
.
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade & natural. Jgn fikir 2kali da, jom dapatkan segera!!
.
Whatsapp 013-2362424 for fast response. Fiqah akn guide uolls ok.

#temyracle #temyracledetoxmask #temyraclesayamesticari #homemadescrub #teamnabila #redvelvetdrama #bodyscrubtemyracle #whiteningscrubmalaysia #scrubscrub
1 3 Yesterday
🌼whitening body scrub🌼 . okay now sesi packaging utk body scrub. nahh utk uolls 😍 . wangi sangat tau. hanya rm20 exc pos. scrub scrub terus gebu! jom beli sekarang. bukan sekadar putih je tau tapi membuang segala daki. . . temyracle, freshly made for you. bebas bahan kimia, 100% homemade & natural. jgn fikir 2kali da, jom dapatkan segera!! . whatsapp 013-2362424 for fast response. fiqah akn guide uolls ok. #temyracle #temyracledetoxmask #temyraclesayamesticari #homemadescrub #teamnabila #redvelvetdrama #bodyscrubtemyracle #whiteningscrubmalaysia #scrubscrub
Haii Petang uolls!!
.
Kenal coffee scrub kami rak? Scrub scrub terus licin kulit cun!! Sebab kopi yg Temyracle gunakan ni mempunyai banyak nutrient yg mampu menyelesaikan masalah seperti jerawat, parut miss J yg da lama tau. Even kopi yg agak tinggi mampu merawat masalah korang dgn lebih cepat tau.. jangan luoa dapatkan dgn coffee scrub kami.
.
.
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade & natural. Jgn fikir 2kali da, jom dapatkan segera!!
.
Whatsapp 013-2362424 for fast response. Fiqah akn guide uolls ok.

#temyracle #temyracledetoxmask #temyraclesayamesticari #homemadescrub #teamnabila #redvelvetdrama
0 3 Yesterday
Haii petang uolls!! . kenal coffee scrub kami rak? scrub scrub terus licin kulit cun!! sebab kopi yg temyracle gunakan ni mempunyai banyak nutrient yg mampu menyelesaikan masalah seperti jerawat, parut miss j yg da lama tau. even kopi yg agak tinggi mampu merawat masalah korang dgn lebih cepat tau.. jangan luoa dapatkan dgn coffee scrub kami. . . temyracle, freshly made for you. bebas bahan kimia, 100% homemade & natural. jgn fikir 2kali da, jom dapatkan segera!! . whatsapp 013-2362424 for fast response. fiqah akn guide uolls ok. #temyracle #temyracledetoxmask #temyraclesayamesticari #homemadescrub #teamnabila #redvelvetdrama
Siapa penggemar tegar scrub? 🙋🏻 Kita geng! Yay, scrub salah satu cara untuk kite menanggalkan sel kulit mati pada muka ataupun badan serta, scrub juga dpt mencerahkan kulit tau. Gmb atas tu ada scrub utk muka, badan & bibir. Complete! 😍 Jadi, jangan tunggu lama-lama kalau nak cantik. Nak tahu lebih detail cepat DM /Whatsapp Oni 💖

#temyracle #temyraclepower #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #temyraclesayamesticari #temyraclehq #teamnabila
0 18 Yesterday
Siapa penggemar tegar scrub? 🙋🏻 kita geng! yay, scrub salah satu cara untuk kite menanggalkan sel kulit mati pada muka ataupun badan serta, scrub juga dpt mencerahkan kulit tau. gmb atas tu ada scrub utk muka, badan & bibir. complete! 😍 jadi, jangan tunggu lama-lama kalau nak cantik. nak tahu lebih detail cepat dm /whatsapp oni 💖 #temyracle #temyraclepower #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #temyraclesayamesticari #temyraclehq #teamnabila
Ape yang bestnya tentang Detox mask by #temyracle ni ha?? .
.
Detox Mask By Temyracle mengandungi madu manuka yang dapat membaiki sel kulit mati yang rosak. .
.
Detox Mask bukan sekadar kunyit tapi ada khasiat lain yang sangat bagus untuk kulit. .
.
Detox Mask 50G = RM42
.
.
Temyracle, freshly made for you😘. . Bebas bahan kimia ✔️ , natural ✔️, dan 💯 homemade✔️..
.
.
WA/DM Seri 017-8876570
Seri guide korang
.
.
#temyracle
#temyraclehomemade
#temyraclekotabharu
#temyraclekelantan
#temyraclejohor
#temyracleskudai
#codkotabharu
#codkubangkerian
#codskudai
#codmutiararini
#codbukitindah
#teamnabila
#scrubhomemade
#temyraclesayamesticari
0 11 Yesterday
Ape yang bestnya tentang detox mask by #temyracle ni ha?? . . detox mask by temyracle mengandungi madu manuka yang dapat membaiki sel kulit mati yang rosak. . . detox mask bukan sekadar kunyit tapi ada khasiat lain yang sangat bagus untuk kulit. . . detox mask 50g = rm42 . . temyracle, freshly made for you😘. . bebas bahan kimia ✔️ , natural ✔️, dan 💯 homemade✔️.. . . wa/dm seri 017-8876570 seri guide korang . . #temyracle #temyraclehomemade #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #temyraclejohor #temyracleskudai #codkotabharu #codkubangkerian #codskudai #codmutiararini #codbukitindah #teamnabila #scrubhomemade #temyraclesayamesticari
Wahhhh ramainya peminat Coffee Scrub by Temyracle 😍😍😍
Semua pakai nak kulit muka halus licin la ni kann..
.
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade & natural. Jgn fikir 2kali da, jom dapatkan segera!!
.
Whatsapp 013-2362424 for fast response. Fiqah akn guide uolls ok.

#temyracle #temyracledetoxmask #temyraclesayamesticari #homemadescrub #teamnabila #redvelvetdrama
0 6 Yesterday
Wahhhh ramainya peminat coffee scrub by temyracle 😍😍😍 semua pakai nak kulit muka halus licin la ni kann.. . temyracle, freshly made for you. bebas bahan kimia, 100% homemade & natural. jgn fikir 2kali da, jom dapatkan segera!! . whatsapp 013-2362424 for fast response. fiqah akn guide uolls ok. #temyracle #temyracledetoxmask #temyraclesayamesticari #homemadescrub #teamnabila #redvelvetdrama
Meh fiqah nak kenalkan produk terbaik by Temyracle. Tak caya cubalah sendiri.
.
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade & natural. Jgn fikir 2kali da, jom dapatkan segera!!
.
Whatsapp 013-2362424 for fast response. Fiqah akn guide uolls ok.

#temyracle #temyracledetoxmask #temyraclesayamesticari #homemadescrub #teamnabila #redvelvetdrama
0 3 Yesterday
Meh fiqah nak kenalkan produk terbaik by temyracle. tak caya cubalah sendiri. . temyracle, freshly made for you. bebas bahan kimia, 100% homemade & natural. jgn fikir 2kali da, jom dapatkan segera!! . whatsapp 013-2362424 for fast response. fiqah akn guide uolls ok. #temyracle #temyracledetoxmask #temyraclesayamesticari #homemadescrub #teamnabila #redvelvetdrama
📣📣THE BEST IN TOWN📣📣
Meh fiqah nak kenalkan produk terbaik by Temyracle. Tak caya cubalah sendiri.
.
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade & natural. Jgn fikir 2kali da, jom dapatkan segera!!
.
Whatsapp 013-2362424 for fast response. Fiqah akn guide uolls ok.

#temyracle #temyracledetoxmask #temyraclesayamesticari #homemadescrub #teamnabila #redvelvetdrama
0 3 Yesterday
📣📣the best in town📣📣 meh fiqah nak kenalkan produk terbaik by temyracle. tak caya cubalah sendiri. . temyracle, freshly made for you. bebas bahan kimia, 100% homemade & natural. jgn fikir 2kali da, jom dapatkan segera!! . whatsapp 013-2362424 for fast response. fiqah akn guide uolls ok. #temyracle #temyracledetoxmask #temyraclesayamesticari #homemadescrub #teamnabila #redvelvetdrama