Loading...
Gamau kalah sama adenya. 
#teamnabila #bukanteamnesta
16 148 20 hours ago
Gamau kalah sama adenya. #teamnabila #bukanteamnesta
Boom ma boys πŸ’₯πŸ˜‚ Siapa yang juara #PerangBibir ni ? #Teamissey or #Teamnabila πŸ˜… tunggu akan datang di @tv9malaysia bersama @hafidz.roshdi @isseyfazlisham @kupu_kupu @puteriaishah_ @ruhainies7 πŸ‘πŸ»
14 2,451 May 2016
Boom ma boys πŸ’₯πŸ˜‚ siapa yang juara #perangbibir ni ? #teamissey or #teamnabila πŸ˜… tunggu akan datang di @tv9malaysia bersama @hafidz.roshdi @isseyfazlisham @kupu_kupu @puteriaishah_ @ruhainies7 πŸ‘πŸ»
Vampire or Wizard? πŸ€” #harrypotter #dracula #teamnabila
3 44 15 hours ago
Vampire or wizard? πŸ€” #harrypotter #dracula #teamnabila
Doing test makeup during rehearsals πŸ’‹πŸ’„#lsa #fashionsegment #teamnabila #rehearsals ( photo courtesy of edition.pk )
0 546 April 2017
Doing test makeup during rehearsals πŸ’‹πŸ’„#lsa #fashionsegment #teamnabila #rehearsals ( photo courtesy of edition.pk )
Selamat petang korang! 😎

hihi sajeee belanja mango float yg masyaAllah sedapppp sgt diminum ptg2 panas mcm ni haa. .
.
hati2 tau semua yg bru lps keje nk balik rumah tu. Drive safely! 😘
.
.

lepas balik nnti sambil rehat jgn lupa usha @kalikascrub ni tau pstu cpt2 whatsapp mira πŸ“² 014-5312018 utk order ye! Hee free consultation pn i olls bg nk share2 produk mana yg paling sesuai dgn jenis kulit korang. 
#Kalikascrub #Temyeracle #temyraclemelaka #codjasin #teamnabila
4 55 2 weeks ago
Selamat petang korang! 😎 hihi sajeee belanja mango float yg masyaallah sedapppp sgt diminum ptg2 panas mcm ni haa. . . hati2 tau semua yg bru lps keje nk balik rumah tu. drive safely! 😘 . . lepas balik nnti sambil rehat jgn lupa usha @kalikascrub ni tau pstu cpt2 whatsapp mira πŸ“² 014-5312018 utk order ye! hee free consultation pn i olls bg nk share2 produk mana yg paling sesuai dgn jenis kulit korang. #kalikascrub #temyeracle #temyraclemelaka #codjasin #teamnabila
Malem #teamnabila πŸŒ™
Oh,ya sekali lagi ini offc fans kak bila
0 18 May 2017
Malem #teamnabila πŸŒ™ oh,ya sekali lagi ini offc fans kak bila "inti" yaa sama @nabilarohimah.fans @nabila.rohimmah
Alhamdulillah, semalam dapat hadiah daripada LEADER TEAM NABILA, @scrub.nabila πŸ’• sebab dapat capai target utk sales bulan Jun. Tak pernah terlintas pun sebelum ni utk capai target tapi syukur berkat usaha dan ilmu yg diberikan oleh LEADER NABILA & kawan2 dlm #teamnabila membuahkan hasil πŸ™†
.
Beruntung sgt sebab dapat LEADER yg selalu bagi dorongan dan semangat kepada anak2 buahnya ❀ kawan2 dlm #teamnabila semua aktif & tak jemu2 utk share ilmu masing2 ❀
.
THANK YOU SO MUCH, LEADER NABILA & #teamnabila ❀ LOTS OF LOVE ❀❀❀❀❀
.
Jom join #teamnabila πŸ˜‰
2 41 5 days ago
Alhamdulillah, semalam dapat hadiah daripada leader team nabila, @scrub.nabila πŸ’• sebab dapat capai target utk sales bulan jun. tak pernah terlintas pun sebelum ni utk capai target tapi syukur berkat usaha dan ilmu yg diberikan oleh leader nabila & kawan2 dlm #teamnabila membuahkan hasil πŸ™† . beruntung sgt sebab dapat leader yg selalu bagi dorongan dan semangat kepada anak2 buahnya ❀ kawan2 dlm #teamnabila semua aktif & tak jemu2 utk share ilmu masing2 ❀ . thank you so much, leader nabila & #teamnabila ❀ lots of love ❀❀❀❀❀ . jom join #teamnabila πŸ˜‰
18 June 2017 bufday abam masa ni, ada yang nak belanja abam x!!! Abam dapat tgok idung @radin_era pon jd laaaaa, ada sapa yg sudi belanja abam!!
10 35 last month
18 june 2017 bufday abam masa ni, ada yang nak belanja abam x!!! abam dapat tgok idung @radin_era pon jd laaaaa, ada sapa yg sudi belanja abam!! "pergi ke kedai berhati hati, takot salah langkah terkena jampi, semua untuk cinta lagu di beri, abam minat nabila razali hhahahahahahaha xde idea k bai #teamhael #teamindah #teamamira #teamnabila #teamradin
JERAWAT NAIK LEPAS STOP PAKAI PRODUK YG ADA KIMIA ? JOM GO NATURAL!
.
Detox Mask ni sesuai sgt utk korg yg ada masalah 'breakout' lepas stop pakai produk yg ada kimia berlebihan. Diperbuat drp Manuka Honey, Geranium Essential Oil & High Premium Tumeric 🍯🌼 Produk ni adalah 100% homemade, natural, free-chemical, selamat & diyakini HALAL πŸ’—
.
TEMYRACLE .. SAYA MESTI CARI !!
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #teamnabila #teamtemyracle #homemade #natural #organic #jerawat #parutjerawat #kulitkusam #kulitberminyak #cantiktanpakimia #detoxmasktemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle
0 11 1 hour ago
Jerawat naik lepas stop pakai produk yg ada kimia ? jom go natural! . detox mask ni sesuai sgt utk korg yg ada masalah 'breakout' lepas stop pakai produk yg ada kimia berlebihan. diperbuat drp manuka honey, geranium essential oil & high premium tumeric 🍯🌼 produk ni adalah 100% homemade, natural, free-chemical, selamat & diyakini halal πŸ’— . temyracle .. saya mesti cari !! . #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #teamnabila #teamtemyracle #homemade #natural #organic #jerawat #parutjerawat #kulitkusam #kulitberminyak #cantiktanpakimia #detoxmasktemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle
Vampire or Wizard? πŸ€” #harrypotter #dracula #teamnabila
3 44 15 hours ago
Vampire or wizard? πŸ€” #harrypotter #dracula #teamnabila
Siapa sini ada maslah jerawat , parut cerawat , kulit kasar ??? Coffee scrub ni boleh selesaikan semua masalah korng tu tau . Skli pakai tu , mmg akn betul2 jatuh cinta terus tau. Kulit jadi lembut sngt
.
Tak percaya yg coffee scrub ni selmat digunakan ??? Meh nk bagitau ingredients dia
.
β˜• Organic coffee
β˜• Coconut oil
β˜• Organic sugar
β˜• Almond oil
.
Percaya dah. Nnti amy share betapa bagusnya coconut oil dlm coffee scrub ni ye .
Harga hnya rm29 tak termasuk postage. 100g. Pakai 3x seminggu je. Jimat kan ???
.
#temyracle #amytemyracle #coffeescrubamy  #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #teamnabila #teamtemyracle #homemade #natural #organic #jerawat #parutjerawat #kulitkering #cantiktanpakimia #coffeescrubtemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle
0 30 17 hours ago
Siapa sini ada maslah jerawat , parut cerawat , kulit kasar ??? coffee scrub ni boleh selesaikan semua masalah korng tu tau . skli pakai tu , mmg akn betul2 jatuh cinta terus tau. kulit jadi lembut sngt . tak percaya yg coffee scrub ni selmat digunakan ??? meh nk bagitau ingredients dia . β˜• organic coffee β˜• coconut oil β˜• organic sugar β˜• almond oil . percaya dah. nnti amy share betapa bagusnya coconut oil dlm coffee scrub ni ye . harga hnya rm29 tak termasuk postage. 100g. pakai 3x seminggu je. jimat kan ??? . #temyracle #amytemyracle #coffeescrubamy #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #teamnabila #teamtemyracle #homemade #natural #organic #jerawat #parutjerawat #kulitkering #cantiktanpakimia #coffeescrubtemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle
Tadaaaa 🌟 nah iolls belanja texture coffee scrub Temyracle special utk uolls ❀ nampak kan texture coffee scrub ni tak kasar sgt & tak lembut sgt 😍 boleh pakai buat scrub & mask. Boleh juga pakai dekat muka & badan πŸ™ˆπŸ˜‰
.
TEMYRACLE .. SAYA MESTI CARI !!
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #teamnabila #teamtemyracle #homemade #natural #organic #jerawat #parutjerawat #kulitkering #cantiktanpakimia #coffeescrubtemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle
1 24 18 hours ago
Tadaaaa 🌟 nah iolls belanja texture coffee scrub temyracle special utk uolls ❀ nampak kan texture coffee scrub ni tak kasar sgt & tak lembut sgt 😍 boleh pakai buat scrub & mask. boleh juga pakai dekat muka & badan πŸ™ˆπŸ˜‰ . temyracle .. saya mesti cari !! . #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #teamnabila #teamtemyracle #homemade #natural #organic #jerawat #parutjerawat #kulitkering #cantiktanpakimia #coffeescrubtemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle
Gamau kalah sama adenya. 
#teamnabila #bukanteamnesta
16 148 20 hours ago
Gamau kalah sama adenya. #teamnabila #bukanteamnesta
Pagi2 ni , walaupun malas mandi πŸ˜‚ gagahkan diri  jgk . Sebb ape ??? Sbb nnti akn jumpa dngn body scrub ni. Konpem lepas mandi segar bugar rasa. Rasa nk mandi sepanjang masa je πŸ˜‚
.
But ingt max hnya 3x seminggu je tau πŸ˜‰
.
#temyracle #amytemyracle #bodyscrubamy #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #teamnabila #teamtemyracle #homemade #natural #organic #jerawat #parutjerawat #kulitkasar #sunburn #daki #badanberbau #cantiktanpakimia #ubatputih #whiteningbodyscrubtemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle
0 32 2 days ago
Pagi2 ni , walaupun malas mandi πŸ˜‚ gagahkan diri jgk . sebb ape ??? sbb nnti akn jumpa dngn body scrub ni. konpem lepas mandi segar bugar rasa. rasa nk mandi sepanjang masa je πŸ˜‚ . but ingt max hnya 3x seminggu je tau πŸ˜‰ . #temyracle #amytemyracle #bodyscrubamy #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #teamnabila #teamtemyracle #homemade #natural #organic #jerawat #parutjerawat #kulitkasar #sunburn #daki #badanberbau #cantiktanpakimia #ubatputih #whiteningbodyscrubtemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle
Alamakkkkk 😨 detox mask hampir habis !!!! Kene cepat2 beli baru ni 😒 setiap malam dah terbiasa pakai detox mask patutlah cepat sgt habis πŸ˜‚ in love sgt dgn dwtox mask ni ❀ rugi uolls tak cuba πŸ˜‰ antara keistimewaan detox mask:
β€’ mencerahkan kulit
β€’ membersihkan pori
β€’ menghilangkan parut
β€’ menghilangkan lingkaran gelap bawah mata
β€’ menghilangkan jerawat
β€’ menjadikan kulit glowing
β€’ menjadikan kulit lembut & halus
β€’ merawat kulit yg rosak akibat pemakaian bahan kimia yg berlebihan
.
Seronok pakai detox mask ni, sebekas je boleh rawat macam2 😍
.
Nak order ? Boleh whatsapp Aisyah 0148179050 terus ye 😘
.
TEMYRACLE .. SAYA MESTI CARI !!
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #teamnabila #teamtemyracle #homemade #natural #organic #jerawat #parutjerawat #kulitkusam #kulitberminyak #cantiktanpakimia #detoxmasktemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle
0 38 2 days ago
Alamakkkkk 😨 detox mask hampir habis !!!! kene cepat2 beli baru ni 😒 setiap malam dah terbiasa pakai detox mask patutlah cepat sgt habis πŸ˜‚ in love sgt dgn dwtox mask ni ❀ rugi uolls tak cuba πŸ˜‰ antara keistimewaan detox mask: • mencerahkan kulit • membersihkan pori • menghilangkan parut • menghilangkan lingkaran gelap bawah mata • menghilangkan jerawat • menjadikan kulit glowing • menjadikan kulit lembut & halus • merawat kulit yg rosak akibat pemakaian bahan kimia yg berlebihan . seronok pakai detox mask ni, sebekas je boleh rawat macam2 😍 . nak order ? boleh whatsapp aisyah 0148179050 terus ye 😘 . temyracle .. saya mesti cari !! . #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #teamnabila #teamtemyracle #homemade #natural #organic #jerawat #parutjerawat #kulitkusam #kulitberminyak #cantiktanpakimia #detoxmasktemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle
Siapa ada maslah kulit berminyak ??? .
Stress betul kalau setiap kali lap muka , mesti penuh dngn minyak. Dah boleh buat goreng pisang smpai
.
Nak share dkt korang yg rice milk soap ni mmg khas untk korang berkulit berminyak ni. Sekli gus , boleh gntikaan pencuci muka korang. Dngn kata lain sabun beras lah ni
.
Hanya rm18 untk sebuku ni. Boleh potong kecik2 untk jimat ye .
#temyracle #amytemyracle #ricemilksoapamy #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #teamnabila #teamtemyracle #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #homemade #natural #organic #kulitberminyak #badanberbau #cantiktanpakimia #ricemilksoaptemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle
1 46 3 days ago
Siapa ada maslah kulit berminyak ??? . stress betul kalau setiap kali lap muka , mesti penuh dngn minyak. dah boleh buat goreng pisang smpai . nak share dkt korang yg rice milk soap ni mmg khas untk korang berkulit berminyak ni. sekli gus , boleh gntikaan pencuci muka korang. dngn kata lain sabun beras lah ni . hanya rm18 untk sebuku ni. boleh potong kecik2 untk jimat ye . #temyracle #amytemyracle #ricemilksoapamy #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #teamnabila #teamtemyracle #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #homemade #natural #organic #kulitberminyak #badanberbau #cantiktanpakimia #ricemilksoaptemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle
Hi semua β™₯ dah balik kerja ke ? Uishh mesti penat kannn ? πŸ˜…πŸ˜… badan pulak mesti lesu, melekit, berbau, berpeluh haih tak selesa sgt kannn 😩😩 balik kerja ni terus mandi tau! Jgn lupa scrub badan tu dgn Whitening Body Scrub 😍 sental segala daki2 yg melekat dekat badan tu πŸ˜™ bau wangi body scrub ni boleh buat korg jd in love setiap hari, kalau boleh setiap hari nak scrub sebab suka sgt bau body scrub πŸ’• bukan tu je, bau body scrub ni boleh melekat satu toilet tau 😁 fuhhhh best betul 😍
.
Haaa tunggu apa lagi ? Yg belum cuba body scrub ni boleh whatsapp Aisyah πŸ“² 0148179050 terus ye. Rugi tau kalau tak cuba 😝
.
TEMYRACLE .. SAYA MESTI CARI !!
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #teamnabila #teamtemyracle #homemade #natural #organic #jerawat #parutjerawat #kulitkasar #sunburn #daki #badanberbau #cantiktanpakimia #ubatputih #whiteningbodyscrubtemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle
0 32 3 days ago
Hi semua ♥ dah balik kerja ke ? uishh mesti penat kannn ? πŸ˜…πŸ˜… badan pulak mesti lesu, melekit, berbau, berpeluh haih tak selesa sgt kannn 😩😩 balik kerja ni terus mandi tau! jgn lupa scrub badan tu dgn whitening body scrub 😍 sental segala daki2 yg melekat dekat badan tu πŸ˜™ bau wangi body scrub ni boleh buat korg jd in love setiap hari, kalau boleh setiap hari nak scrub sebab suka sgt bau body scrub πŸ’• bukan tu je, bau body scrub ni boleh melekat satu toilet tau 😁 fuhhhh best betul 😍 . haaa tunggu apa lagi ? yg belum cuba body scrub ni boleh whatsapp aisyah πŸ“² 0148179050 terus ye. rugi tau kalau tak cuba 😝 . temyracle .. saya mesti cari !! . #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #teamnabila #teamtemyracle #homemade #natural #organic #jerawat #parutjerawat #kulitkasar #sunburn #daki #badanberbau #cantiktanpakimia #ubatputih #whiteningbodyscrubtemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle
Tekstur whitening body scrub! 😍 Tak kasar sangat, tak lembut sangat. Tapi yg pasti wangi gila boleh jatuh cinta berkali-kali ❀ .

Info whitening body scrub?
βœ… RM20
βœ… Ada 3 warna (bau lain2) tapi sama je function
βœ… Memutihkan kulit (kalau sunburn, sesuai sangattt!)
βœ… Jimat
βœ… Pakai 3x/seminggu (maksimum)
βœ… Melembutkan kulit
βœ… Membuang sel kulit mati
βœ… Menghilangkan bau badan βœ… Membuang daki
βœ… Merawat masalah jerawat badan
βœ… Boleh menggantikan sabun .

Nak cubaaa? Whatsapp Aisyah πŸ“² 0148179050 untuk COD @ Postage πŸ’‹
.
TEMYRACLE .. SAYA MESTI CARI !!
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #teamnabila #teamtemyracle #homemade #natural #organic #jerawat #parutjerawat #kulitkasar #sunburn #daki #badanberbau #cantiktanpakimia #ubatputih #whiteningbodyscrubtemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle
0 26 4 days ago
Tekstur whitening body scrub! 😍 tak kasar sangat, tak lembut sangat. tapi yg pasti wangi gila boleh jatuh cinta berkali-kali ❀ . info whitening body scrub? βœ… rm20 βœ… ada 3 warna (bau lain2) tapi sama je function βœ… memutihkan kulit (kalau sunburn, sesuai sangattt!) βœ… jimat βœ… pakai 3x/seminggu (maksimum) βœ… melembutkan kulit βœ… membuang sel kulit mati βœ… menghilangkan bau badan βœ… membuang daki βœ… merawat masalah jerawat badan βœ… boleh menggantikan sabun . nak cubaaa? whatsapp aisyah πŸ“² 0148179050 untuk cod @ postage πŸ’‹ . temyracle .. saya mesti cari !! . #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #teamnabila #teamtemyracle #homemade #natural #organic #jerawat #parutjerawat #kulitkasar #sunburn #daki #badanberbau #cantiktanpakimia #ubatputih #whiteningbodyscrubtemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle
πŸ‘„ TEMYRACLE & BIBIR πŸ‘„
.

Selain dari penjagaan kulit wajah, bibir juga merupakan aset penting buat seorang wanita tau. tmbh2 skrg ni makin byk produk lipstick, lipmatte yg menjadi kegilaan gegirls kan! tapi kalau bibir asyik menggelupas, hitam dan cracky confident tak nk cuba mcm2 lipstick tu? Sekali pakai mesti jadi tak sekata dan pecah2 je lipstick baru beli tu haih~πŸ˜” .
.
.
So better cepat2 rawat bibir tu dgn SUGAR CANDY LIPSCRUB sebelum jd makin parah. yelaa nk selfie lagi nk cakap dgn orang lagi haruslah bibir tu perlu tampil sihat dan cantik! Hanya RM9 je tau satu mughah nyeee nk rawat bibir kan! Ada 9 flavours best2 smuanya! 😍 Whatsapp mira 014-5312018  utk order ye syg2~ πŸ’‹

#kalikascrub #temyracle #temyraclemelaka #codjasin #teamnabila
0 20 4 days ago
πŸ‘„ temyracle & bibir πŸ‘„ . selain dari penjagaan kulit wajah, bibir juga merupakan aset penting buat seorang wanita tau. tmbh2 skrg ni makin byk produk lipstick, lipmatte yg menjadi kegilaan gegirls kan! tapi kalau bibir asyik menggelupas, hitam dan cracky confident tak nk cuba mcm2 lipstick tu? sekali pakai mesti jadi tak sekata dan pecah2 je lipstick baru beli tu haih~πŸ˜” . . . so better cepat2 rawat bibir tu dgn sugar candy lipscrub sebelum jd makin parah. yelaa nk selfie lagi nk cakap dgn orang lagi haruslah bibir tu perlu tampil sihat dan cantik! hanya rm9 je tau satu mughah nyeee nk rawat bibir kan! ada 9 flavours best2 smuanya! 😍 whatsapp mira 014-5312018 utk order ye syg2~ πŸ’‹ #kalikascrub #temyracle #temyraclemelaka #codjasin #teamnabila
πŸ‘„BIBIR MERAH BAK DELIMAπŸ‘„

Pemakaian gincu dgn kerap bleh buat bibir kita jd hitam pstu mula lah jd kering menggelupas. lagi takut klau smpai berdarah tu haa. ish scary nyaaa! 😱
So cpt2 rawat bibir kita tu dgn Temyracle lipscrub ni. seriously, it works like magic! 🌟
.
.
Magic tak magic jum kita tgk antara keistimewaan yg sememangnya akan beri the sweetest surprise kt bibir kita tu hee:
πŸ’‹memerahkan bibir
πŸ’‹melembutkan bibir
πŸ’‹menanggalkan sel-sel mati yang menyebabkan bibir menggelupas
πŸ’‹menjadikan bibir licin tanpa sebarang rekahan
πŸ’‹menyediakan bibir yang mulus untuk pemakaian lipstick yang tahan lama
.
bestnyaaa lipscrub ni! kecik2 pn berbisa tau! nk try? mehla murah jeee RM9 je buat magic kat bibir korang tuu! 😍 Cpttt whatsapp mira 0145312018 skrg! nk consult utk produk Temyracle yg lain pn boleh jgn malu2 hihi

#kalikascrub
#lipscrubtemyracle  #temyraclemelaka
#codjasin
#temyracleteamnabila #bibircantikdansihat
#freeconsultation
#teamnabila
0 42 4 days ago
πŸ‘„bibir merah bak delimaπŸ‘„ pemakaian gincu dgn kerap bleh buat bibir kita jd hitam pstu mula lah jd kering menggelupas. lagi takut klau smpai berdarah tu haa. ish scary nyaaa! 😱 so cpt2 rawat bibir kita tu dgn temyracle lipscrub ni. seriously, it works like magic! 🌟 . . magic tak magic jum kita tgk antara keistimewaan yg sememangnya akan beri the sweetest surprise kt bibir kita tu hee: πŸ’‹memerahkan bibir πŸ’‹melembutkan bibir πŸ’‹menanggalkan sel-sel mati yang menyebabkan bibir menggelupas πŸ’‹menjadikan bibir licin tanpa sebarang rekahan πŸ’‹menyediakan bibir yang mulus untuk pemakaian lipstick yang tahan lama . bestnyaaa lipscrub ni! kecik2 pn berbisa tau! nk try? mehla murah jeee rm9 je buat magic kat bibir korang tuu! 😍 cpttt whatsapp mira 0145312018 skrg! nk consult utk produk temyracle yg lain pn boleh jgn malu2 hihi #kalikascrub #lipscrubtemyracle #temyraclemelaka #codjasin #temyracleteamnabila #bibircantikdansihat #freeconsultation #teamnabila
Hi πŸ’— sape kat sini yg dah cuba Rice Milk Soap ni ? Best tak ? Hehe, mestilah best kan, bau wangi, tahan lama, boleh pakai dekat muka dan badan & boleh jd make up remover jgk tau πŸ˜‰
.
Rice Milk Soap ni tak sama macam sabun beras yg lain tau. Yg exclusive punya, cewahhhh 😝 kenapa sy ckp exclusive ? Sebab Rice Milk Soap ni dibuat sendiri oleh #teamtemyracle di production house πŸ™† 100% produk homemade, semula jadi, selamat dan diyakini halal πŸ’• macam mana nak tau betul2 semula jadi ? Haa, meh tgk kandungan Rice Milk Soap ni πŸ‘‡πŸ‘‡
.
Kandungan Rice Milk Soap
(100% dari bahan semulajadi) :
🍢 Rice seed
🍢 Coconut oil
🍢 Aloe vera
.
Boleh tgk juga dekat belakang sabun tu ada nama IRIS (nama lama bagi Temyracle ialah Irissential). Boleh potong kecil2 mcm dlm gambar tu utk jimatkan penggunaan sabun πŸ˜‰ senang nak bawa g travel jgk ✈
.
Harga berapa, sis ? Harga murah je, mampu milik sgt. Hanya RM18 sahaja utk seketul Rice Milk Soap ni β™‘ .
Ada yg baru nak cuba Rice Milk Soap tak ? Nak tambah stock ke ? Boleh whatsapp Aisyah πŸ“² 0148179050 terus ye 😘
.
TEMYRACLE .. SAYA MESTI CARI !!
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #teamnabila #teamtemyracle #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #homemade #natural #organic #kulitberminyak #badanberbau #cantiktanpakimia #ricemilksoaptemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle
0 36 4 days ago
Hi πŸ’— sape kat sini yg dah cuba rice milk soap ni ? best tak ? hehe, mestilah best kan, bau wangi, tahan lama, boleh pakai dekat muka dan badan & boleh jd make up remover jgk tau πŸ˜‰ . rice milk soap ni tak sama macam sabun beras yg lain tau. yg exclusive punya, cewahhhh 😝 kenapa sy ckp exclusive ? sebab rice milk soap ni dibuat sendiri oleh #teamtemyracle di production house πŸ™† 100% produk homemade, semula jadi, selamat dan diyakini halal πŸ’• macam mana nak tau betul2 semula jadi ? haa, meh tgk kandungan rice milk soap ni πŸ‘‡πŸ‘‡ . kandungan rice milk soap (100% dari bahan semulajadi) : 🍢 rice seed 🍢 coconut oil 🍢 aloe vera . boleh tgk juga dekat belakang sabun tu ada nama iris (nama lama bagi temyracle ialah irissential). boleh potong kecil2 mcm dlm gambar tu utk jimatkan penggunaan sabun πŸ˜‰ senang nak bawa g travel jgk ✈ . harga berapa, sis ? harga murah je, mampu milik sgt. hanya rm18 sahaja utk seketul rice milk soap ni β™‘ . ada yg baru nak cuba rice milk soap tak ? nak tambah stock ke ? boleh whatsapp aisyah πŸ“² 0148179050 terus ye 😘 . temyracle .. saya mesti cari !! . #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #teamnabila #teamtemyracle #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #homemade #natural #organic #kulitberminyak #badanberbau #cantiktanpakimia #ricemilksoaptemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle
KEISTIMEWAAN WHITENING BODY SCRUB TEMYRACLE πŸ‘†πŸ‘†
Dalam satu bekas ni ada banyak keistimewaan 😍 murah pulak tu, RM20 je uolls berbaloi sgt 😘
.
Kandungan Whitening Body Scrub:
πŸ’ Mineral salt
πŸ’ Vitamins
πŸ’ Flavour
πŸ’ Colour
.
Tak teringin ke ? Barang baik rugi kot kalau tak cuba 😁 meh cepat whatsapp Aisyah πŸ“² 0148179050. Aisyah akan guide uolls dari A-Z πŸ’•
.
TEMYRACLE .. SAYA MESTI CARI !!
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #teamnabila #teamtemyracle #homemade #natural #organic #jerawat #parutjerawat #kulitkasar #sunburn #daki #badanberbau #cantiktanpakimia #ubatputih #whiteningbodyscrubtemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle
0 20 4 days ago
Keistimewaan whitening body scrub temyracle πŸ‘†πŸ‘† dalam satu bekas ni ada banyak keistimewaan 😍 murah pulak tu, rm20 je uolls berbaloi sgt 😘 . kandungan whitening body scrub: πŸ’ mineral salt πŸ’ vitamins πŸ’ flavour πŸ’ colour . tak teringin ke ? barang baik rugi kot kalau tak cuba 😁 meh cepat whatsapp aisyah πŸ“² 0148179050. aisyah akan guide uolls dari a-z πŸ’• . temyracle .. saya mesti cari !! . #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #teamnabila #teamtemyracle #homemade #natural #organic #jerawat #parutjerawat #kulitkasar #sunburn #daki #badanberbau #cantiktanpakimia #ubatputih #whiteningbodyscrubtemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle
Alhamdulillah, semalam dapat hadiah daripada LEADER TEAM NABILA, @scrub.nabila πŸ’• sebab dapat capai target utk sales bulan Jun. Tak pernah terlintas pun sebelum ni utk capai target tapi syukur berkat usaha dan ilmu yg diberikan oleh LEADER NABILA & kawan2 dlm #teamnabila membuahkan hasil πŸ™†
.
Beruntung sgt sebab dapat LEADER yg selalu bagi dorongan dan semangat kepada anak2 buahnya ❀ kawan2 dlm #teamnabila semua aktif & tak jemu2 utk share ilmu masing2 ❀
.
THANK YOU SO MUCH, LEADER NABILA & #teamnabila ❀ LOTS OF LOVE ❀❀❀❀❀
.
Jom join #teamnabila πŸ˜‰
2 41 5 days ago
Alhamdulillah, semalam dapat hadiah daripada leader team nabila, @scrub.nabila πŸ’• sebab dapat capai target utk sales bulan jun. tak pernah terlintas pun sebelum ni utk capai target tapi syukur berkat usaha dan ilmu yg diberikan oleh leader nabila & kawan2 dlm #teamnabila membuahkan hasil πŸ™† . beruntung sgt sebab dapat leader yg selalu bagi dorongan dan semangat kepada anak2 buahnya ❀ kawan2 dlm #teamnabila semua aktif & tak jemu2 utk share ilmu masing2 ❀ . thank you so much, leader nabila & #teamnabila ❀ lots of love ❀❀❀❀❀ . jom join #teamnabila πŸ˜‰