Loading...
Boom ma boys πŸ’₯πŸ˜‚ Siapa yang juara #PerangBibir ni ? #Teamissey or #Teamnabila πŸ˜… tunggu akan datang di @tv9malaysia bersama @hafidz.roshdi @isseyfazlisham @kupu_kupu @puteriaishah_ @ruhainies7 πŸ‘πŸ»
11 1,612 May 2016
Boom ma boys πŸ’₯πŸ˜‚ siapa yang juara #perangbibir ni ? #teamissey or #teamnabila πŸ˜… tunggu akan datang di @tv9malaysia bersama @hafidz.roshdi @isseyfazlisham @kupu_kupu @puteriaishah_ @ruhainies7 πŸ‘πŸ»
Gracias por el cariΓ±o πŸ’†πŸΌπŸ’†πŸΌπŸ™πŸ»β€οΈ πŸ˜‡ @frasesrealnabilatapia  #teamnabila #nabilistas
37 6,196 August 2016
Gracias por el cariño πŸ’†πŸΌπŸ’†πŸΌπŸ™πŸ»β€οΈ πŸ˜‡ @frasesrealnabilatapia #teamnabila #nabilistas
Thanks for the pict nabilaa πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
Favoritnya para lelaki cantik n imutt orngnya 
#teamnabila #jkt48 #latepost
0 40 last month
Thanks for the pict nabilaa πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ favoritnya para lelaki cantik n imutt orngnya #teamnabila #jkt48 #latepost
Nabila was not in town, but her team of super fun, fast and fabulous boys and girls were as hands-on as they would be when she's personally involved. From the quiet but observant Sara to the multi-tasker Tabish, to this sweet boy who kept us entertained backstage with his dance moves, its safe to say that #TeamNabila is one of the best ones out there!  #PLBW16 #PLBW2016 #FashionWeek #FashionWeekMadness
0 27 September 2016
Nabila was not in town, but her team of super fun, fast and fabulous boys and girls were as hands-on as they would be when she's personally involved. from the quiet but observant sara to the multi-tasker tabish, to this sweet boy who kept us entertained backstage with his dance moves, its safe to say that #teamnabila is one of the best ones out there! #plbw16 #plbw2016 #fashionweek #fashionweekmadness
RepostBy @hirashahofficial:
0 22 November 2016
Repostby @hirashahofficial: "loved wearing this beautiful outfit by @zoniaanwaarofficial at hum bridal couture week @bcwpakistan. amazing makeup and hair by @rajan_khokar #teamnabila. photocredits: @ebuzztoday #qhbcw2016 #bridalcoutureweek #zoniaanwaar #lahore
Disfruten de la belleza de @barbaraislas 😍 en la retransmisiΓ³n de #AmoresVerdaderos 😜 no se lo pierdan en sus diferentes horarios⌚ solo por @tlnovelas_tv πŸ“Ί #TeamNabila πŸ’πŸ»
1 14 2 weeks ago
Disfruten de la belleza de @barbaraislas 😍 en la retransmisión de #amoresverdaderos 😜 no se lo pierdan en sus diferentes horarios⌚ solo por @tlnovelas_tv πŸ“Ί #teamnabila πŸ’πŸ»
Baik gila founder afrynz ni dia bagi kita harga promosi kaW!! kaW!! Untk customer yang tak mampu beli haritu. Ramai yang wasap saya tanya pasal afrynz serum ni. Dan ramai jugak yang cakap tak mampu. Tapi harini kita buat promosi okay. Dari harga rm130 kini HANYA RM99 sahaja (tak termasuk postage). Berbaloi kan ?? .
.
Promosi dijalan kan selama sebulan. Yang nak repeat oder sila kan . Promosi gila gila kentang dah tu. Sape nak bagi murah2 kalau produk memang berkualiti. Yang penting original  dari hq.
.
Nak oder?? Nak dapatkan harga promo?? Whatsapp cepat 012-5234694

#RahsiaDisebalikKecantikan 
#nakcantik #nakkulitcantik
#nakkulitbebasjerawat #kulitputih #serumterbaik #serummuka #teamnabila #afrynzserum #malaysia #kedah #penang #perlis #perak #kuala.lumpur #selangor #negeri.sembilan #melaka #johor #sabah #sarawak #pahang #terengganu #kelantan #brunie #singapore #indonesia
1 9 1 hour ago
Baik gila founder afrynz ni dia bagi kita harga promosi kaw!! kaw!! untk customer yang tak mampu beli haritu. ramai yang wasap saya tanya pasal afrynz serum ni. dan ramai jugak yang cakap tak mampu. tapi harini kita buat promosi okay. dari harga rm130 kini hanya rm99 sahaja (tak termasuk postage). berbaloi kan ?? . . promosi dijalan kan selama sebulan. yang nak repeat oder sila kan . promosi gila gila kentang dah tu. sape nak bagi murah2 kalau produk memang berkualiti. yang penting original dari hq. . nak oder?? nak dapatkan harga promo?? whatsapp cepat 012-5234694 #rahsiadisebalikkecantikan #nakcantik #nakkulitcantik #nakkulitbebasjerawat #kulitputih #serumterbaik #serummuka #teamnabila #afrynzserum #malaysia #kedah #penang #perlis #perak #kuala.lumpur #selangor #negeri.sembilan #melaka #johor #sabah #sarawak #pahang #terengganu #kelantan #brunie #singapore #indonesia
Hai korang .. nak bagitau ni disebabkan sambutan afrynz serum ni sangat sangat lah baik dan permintaan yang tak penah putus2 pihak kami ingin mengucapkan jutaan terima kasih dkat korang. Dan bagi menghargai korang founder afrynz serum mengadakan promosi besar besaran tau.. sales gila gila dan berbaloi2..
.
.
Sape2 yang sebelum ni nak beli tapi tak mampu atau tak cukup duit lagi meh beli sekarang..sebab kita ada harga promosi yang berbaloi. Tak rugi tau korang pakai afrynz serum ni. Serum terbaik untuk merawat msalah kulit muka korang.
.
.
Nak dapatkan harga promosi?? Cepat whatsapp saya 012-5234694
.
.
#RahsiaDisebalikKecantikan 
#nakcantik #nakkulitcantik
#nakkulitbebasjerawat #kulitputih #serumterbaik #serummuka #teamnabila #afrynzserum #malaysia #kedah #penang #perlis #perak #kuala.lumpur #selangor #negeri.sembilan #melaka #johor #sabah #sarawak #pahang #terengganu #kelantan #brunie #singapore #indonesia
3 11 1 hour ago
Hai korang .. nak bagitau ni disebabkan sambutan afrynz serum ni sangat sangat lah baik dan permintaan yang tak penah putus2 pihak kami ingin mengucapkan jutaan terima kasih dkat korang. dan bagi menghargai korang founder afrynz serum mengadakan promosi besar besaran tau.. sales gila gila dan berbaloi2.. . . sape2 yang sebelum ni nak beli tapi tak mampu atau tak cukup duit lagi meh beli sekarang..sebab kita ada harga promosi yang berbaloi. tak rugi tau korang pakai afrynz serum ni. serum terbaik untuk merawat msalah kulit muka korang. . . nak dapatkan harga promosi?? cepat whatsapp saya 012-5234694 . . #rahsiadisebalikkecantikan #nakcantik #nakkulitcantik #nakkulitbebasjerawat #kulitputih #serumterbaik #serummuka #teamnabila #afrynzserum #malaysia #kedah #penang #perlis #perak #kuala.lumpur #selangor #negeri.sembilan #melaka #johor #sabah #sarawak #pahang #terengganu #kelantan #brunie #singapore #indonesia
Alhamdulillah baru buat promosi harini ramai dah yang beli. Beli 2 botol siap2 boleh jimat postage. Beli 2 botol postage rm5 saje tau.memang jimat ! Jom rawat masalah kulit muka sekarang.
.
.
#RahsiaDisebalikKecantikan 
#nakcantik #nakkulitcantik
#nakkulitbebasjerawat #kulitputih #serumterbaik #serummuka #teamnabila #afrynzserum #malaysia #kedah #penang #perlis #perak #kuala.lumpur #selangor #negeri.sembilan #melaka #johor #sabah #sarawak #pahang #terengganu #kelantan #brunie #singapore #indonesia
1 10 3 hours ago
Alhamdulillah baru buat promosi harini ramai dah yang beli. beli 2 botol siap2 boleh jimat postage. beli 2 botol postage rm5 saje tau.memang jimat ! jom rawat masalah kulit muka sekarang. . . #rahsiadisebalikkecantikan #nakcantik #nakkulitcantik #nakkulitbebasjerawat #kulitputih #serumterbaik #serummuka #teamnabila #afrynzserum #malaysia #kedah #penang #perlis #perak #kuala.lumpur #selangor #negeri.sembilan #melaka #johor #sabah #sarawak #pahang #terengganu #kelantan #brunie #singapore #indonesia
Promosi gila gila kentang dah bermula hari ni tau.. . ^orang kampung terkejut kulit kita cantik sekarang ni..siap suruh oder satu untuk dia. wow ! ^alhamdulillah..
.
Cepat cepat bagitau org kampung ada promosi afrynz serum.. hehe
.
Nak dapatkan harga promosi ?? Whatsapp 013-4340956

#RahsiaDisebalikKecantikan 
#nakcantik #nakkulitcantik
#nakkulitbebasjerawat #kulitputih #serumterbaik #serummuka #teamnabila #afrynzserum #malaysia #kedah #penang #perlis #perak #kuala.lumpur #selangor #negeri.sembilan #melaka #johor #sabah #sarawak #pahang #terengganu #kelantan #brunie #singapore #indonesia
1 6 3 hours ago
Promosi gila gila kentang dah bermula hari ni tau.. . ^orang kampung terkejut kulit kita cantik sekarang ni..siap suruh oder satu untuk dia. wow ! ^alhamdulillah.. . cepat cepat bagitau org kampung ada promosi afrynz serum.. hehe . nak dapatkan harga promosi ?? whatsapp 013-4340956 #rahsiadisebalikkecantikan #nakcantik #nakkulitcantik #nakkulitbebasjerawat #kulitputih #serumterbaik #serummuka #teamnabila #afrynzserum #malaysia #kedah #penang #perlis #perak #kuala.lumpur #selangor #negeri.sembilan #melaka #johor #sabah #sarawak #pahang #terengganu #kelantan #brunie #singapore #indonesia
Produk seqybeauty bkn produk repacking  ye..x semua produk local macam tu..ade yang elok dan bagus..jangan kerana nila setitik rosak susu sebelanga.. Dan x semua produk international tu bagus..ape yg penting sebelum beli ape2 produk kaji sedalam dalam nye..jangan semata2 tgk testi muka berkilat2 trus beli..pastu trus meroyan salahkan seme produk local..πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Seqybeauty HQ ni barang berkualiti.bukan produk repacking..mempunyai kelulusan kkm dan diiktiraf GMP..sbb tu ade sesetengah ckp seqybeauty ni mahal..mahal atau murah ade sebab sebab tertentu..dalam menilai harga sesuatu barang kaji kenapa ianya ditetapkan sebegitu..✌✌✌✌ Nak tau lebih lanjut tentang Seqybeauty jgn segan tau... meh wasap 019-4652082

#teamnabila
#doorshipsiti
#Seqybeauty
0 1 Yesterday
Produk seqybeauty bkn produk repacking ye..x semua produk local macam tu..ade yang elok dan bagus..jangan kerana nila setitik rosak susu sebelanga.. dan x semua produk international tu bagus..ape yg penting sebelum beli ape2 produk kaji sedalam dalam nye..jangan semata2 tgk testi muka berkilat2 trus beli..pastu trus meroyan salahkan seme produk local..πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ seqybeauty hq ni barang berkualiti.bukan produk repacking..mempunyai kelulusan kkm dan diiktiraf gmp..sbb tu ade sesetengah ckp seqybeauty ni mahal..mahal atau murah ade sebab sebab tertentu..dalam menilai harga sesuatu barang kaji kenapa ianya ditetapkan sebegitu..✌✌✌✌ nak tau lebih lanjut tentang seqybeauty jgn segan tau... meh wasap 019-4652082 #teamnabila #doorshipsiti #seqybeauty
Hai semua...
Dah nak tido ke..
Jangan lupa sapu sakura mask dulu...
Bangun esok basuh muka lembut jerr... Sakura mask Seqybeauty HQ ni krim ajaib tau... SAKURA MASK
2 2 Yesterday
Hai semua... dah nak tido ke.. jangan lupa sapu sakura mask dulu... bangun esok basuh muka lembut jerr... sakura mask seqybeauty hq ni krim ajaib tau... sakura mask "multi-function" =========================== 🌼 nak kecutkan jerawat boleh 🌼 nak hilangkan jeragat boleh 🌼 sebagai masker di muka untuk tegangkan kulit pun boleh 🌼 untuk kulit melecur, eczema dan ruam 🌼 lembabkan kulit wajah sehalus bayi pun boleh. 1 botol rm 80 / 30gm apply di wajah 2 - 3 kali seminggu. tahan 2 - 3 bulan. nak cuba sakura mask? wasup jer 019-4652082....ada hadiah misteri menanti bagi pembelian antara 26 februari - 1 mac ni...jom, lepaskan peluang...melepas rugi nanti... #teamnabila #doorshipsiti #seqybeauty #sakuramask #seqybeautyhebat
#bbcreamseqy ni memang sangat pakar...nk tau pakar apa...pakar dalam menyerikan kulit muka...bg nampak glowing..gebu...pinkishh je muka & yg best tak berminyak muka bila berpeluh..memang oosemmmπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Sapa yg penah guna memang terus jatuh cinta... Mai cepat order #bbcreamseqy

Pembelian antara 26 Februari - 1 Mac akan dapat hadiah misteri πŸŽπŸŽπŸŽπŸŽπŸŽπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰...jom jangan lepas peluang...memang menarik

Contact 019-4652082

#teamnabila
#doorshipsiti
#pakaiseminitcantikselamanya
0 2 Yesterday
#bbcreamseqy ni memang sangat pakar...nk tau pakar apa...pakar dalam menyerikan kulit muka...bg nampak glowing..gebu...pinkishh je muka & yg best tak berminyak muka bila berpeluh..memang oosemmmπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ sapa yg penah guna memang terus jatuh cinta... mai cepat order #bbcreamseqy pembelian antara 26 februari - 1 mac akan dapat hadiah misteri πŸŽπŸŽπŸŽπŸŽπŸŽπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰...jom jangan lepas peluang...memang menarik contact 019-4652082 #teamnabila #doorshipsiti #pakaiseminitcantikselamanya
Esok hari minggu kan bagi sesetengah negeri...ada juga yang bekerja esok macam Kedah. So sebelum keluar nk pegi keja ke..nk keluar siar2 ke..nk p dating ke...jangan lupa calit2 #bbcreamseqy & #Seqymattelipcream.....terus berseri2 muka....#pakaiseminitcantikselamanya ❀❀❀ Mulai esok, 26 Feb hingga 1 Mac, sesiapa yng beli produk #Seqybeauty, akan dapat hadiah misteri dari agen kami.....haaa bila dah misteri memang tak tau la kan hadiah apa kannnn.... 😁😁😁😁😁 nak tau kena beli produk #Seqybeauty.....memang tak rugi

Contact 019-4652082

#teamnabila 
#doorshipsiti 
#pakaiseminitcantikselamanya
0 2 2 days ago
Esok hari minggu kan bagi sesetengah negeri...ada juga yang bekerja esok macam kedah. so sebelum keluar nk pegi keja ke..nk keluar siar2 ke..nk p dating ke...jangan lupa calit2 #bbcreamseqy & #seqymattelipcream.....terus berseri2 muka....#pakaiseminitcantikselamanya ❀❀❀ mulai esok, 26 feb hingga 1 mac, sesiapa yng beli produk #seqybeauty, akan dapat hadiah misteri dari agen kami.....haaa bila dah misteri memang tak tau la kan hadiah apa kannnn.... 😁😁😁😁😁 nak tau kena beli produk #seqybeauty.....memang tak rugi contact 019-4652082 #teamnabila #doorshipsiti #pakaiseminitcantikselamanya
Salam Isyak untuk aemua...usai je solat Isyak tu boleh la nak sapu2 #skincare & #SakuraMaskSQB kat muka sebelum nak beradu kan...bagi rehat cukup2 kulit muka yang siang tadi dah terdedah pada cahaya matahari, makeup kat muka..so it is the time....kasi fresh balik muka dengan set penjagaan kulit #Seqybeauty ni... Mula esok iaitu 26 Feb- 1 Mac, sesiapa yang beli produk #Seqybeauty dengan saya akan dapat hadiah misteri dari agen kami....haa..best kan..suka tak suka tak...mesti la suka kan...misteri lagi..sure terrrbaikkkk punyaaa...πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Mai kaihhhh contact 019-4652082, kita sembang berisi... Beli produk #seqybeautyhebat dapat hadiah misteri πŸŽπŸŽπŸŽπŸŽπŸŽπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸ˜±πŸ˜±πŸ˜±πŸ˜± #teamnabila 
#doorshipsiti 
#pakaiseminitcantikselamanya
0 5 2 days ago
Salam isyak untuk aemua...usai je solat isyak tu boleh la nak sapu2 #skincare & #sakuramasksqb kat muka sebelum nak beradu kan...bagi rehat cukup2 kulit muka yang siang tadi dah terdedah pada cahaya matahari, makeup kat muka..so it is the time....kasi fresh balik muka dengan set penjagaan kulit #seqybeauty ni... mula esok iaitu 26 feb- 1 mac, sesiapa yang beli produk #seqybeauty dengan saya akan dapat hadiah misteri dari agen kami....haa..best kan..suka tak suka tak...mesti la suka kan...misteri lagi..sure terrrbaikkkk punyaaa...πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ mai kaihhhh contact 019-4652082, kita sembang berisi... beli produk #seqybeautyhebat dapat hadiah misteri πŸŽπŸŽπŸŽπŸŽπŸŽπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸ˜±πŸ˜±πŸ˜±πŸ˜± #teamnabila #doorshipsiti #pakaiseminitcantikselamanya
ARGAN OIL & VITAMIN E antara bahan utama #seqymattelipcream 
Rugi tak Cuba #lipstickbySEQY .

KKM NO : πŸ“ŒSeqy Matte Lipcream-NOT161002533K πŸ’„STRONG πŸ’„FORGIVEN πŸ’„BEAUTIFUL πŸ’„RELAKS πŸ’„COMFORT πŸ’„PEACEFUL πŸ’„DEMAND πŸ’„CALM 
#lepascubapastijatuhcinta
#cepatkering #taklekatkattudung #seqybeatyproduct  #lipstickseqy
#teamnabila
#doorshipsiti
0 2 2 days ago
Argan oil & vitamin e antara bahan utama #seqymattelipcream rugi tak cuba #lipstickbyseqy . kkm no : πŸ“Œseqy matte lipcream-not161002533k πŸ’„strong πŸ’„forgiven πŸ’„beautiful πŸ’„relaks πŸ’„comfort πŸ’„peaceful πŸ’„demand πŸ’„calm #lepascubapastijatuhcinta #cepatkering #taklekatkattudung #seqybeatyproduct #lipstickseqy #teamnabila #doorshipsiti
Ada ni haaa...semua produk #Seqybeauty sangat2 memenuhi kehendak wanita asia dalam penjagaan kulit muka dalam bersolek....produk yg bermutu tinggi & highly recommended. 
Bermula 26 Februari - 1 Mac, akan ada special offer..sesiapa yang beli produk #Seqybeauty dari saya akan dapat HADIAH MISTERI ❀❀❀😱😱😱😱...jom cepat, melepas rugi nanti.. Tepat 12 tengah malam ni bermula promosi ni tau...mai cepat mai...pilih, beli & dapat πŸŽπŸŽπŸŽπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ hadiah misteri..tak lama dah tu.. Contact 019-4652082

#teamnabila
#doorshipsiti
#pakaiseminitcantikselamnya
0 2 2 days ago
Ada ni haaa...semua produk #seqybeauty sangat2 memenuhi kehendak wanita asia dalam penjagaan kulit muka dalam bersolek....produk yg bermutu tinggi & highly recommended. bermula 26 februari - 1 mac, akan ada special offer..sesiapa yang beli produk #seqybeauty dari saya akan dapat hadiah misteri ❀❀❀😱😱😱😱...jom cepat, melepas rugi nanti.. tepat 12 tengah malam ni bermula promosi ni tau...mai cepat mai...pilih, beli & dapat πŸŽπŸŽπŸŽπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ hadiah misteri..tak lama dah tu.. contact 019-4652082 #teamnabila #doorshipsiti #pakaiseminitcantikselamnya
Le chat en vacance !
2 22 2 days ago
Le chat en vacance !
Assalamualaikum si cantik jelita semua....setiap manusia dilahirkan cantik tapi untuk mengekalkan kecantikan dari dalaman & luaran tu yg agak sukar kan..... Tapi #Seqybeauty ada 1 solution tentang nk bagi nampak kulit muka gebu gebas cantik jelita....haaaa..apa lag kalau bukan #bbcreamseqy....ni nak bg tau pasal fungsi bb cream ni...memang terbaikkkk πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘β€β€β€β€ terjatuhhh cintaa panahan rindu 😁😁😁😁 Fungsi dan Kelebihan BB Cream
1. Sesuai untuk semua jenis kulit
2. Menutupi cela di muka
3. Sebagai bedak asas
4. Lebih ringan dari foudation
5. Sebagai essential krim, menutrisi kulit, menegang dan menghaluskan kulit
6. Melindungi kulit dari sinaran UV yang boleh menyebabkan bintik hitam muncul di wajah (SPF 30+)
7. Memperbaiki masalah kulit dan melindungi kulit dari bahan-bahan kimia berbahaya
8. Wajah tidak berminyak sepanjang hari
9. Berfungsi melawan sinar Ultra Violet dan pencemaran udara sehingga menjadikan kulit tetap sihat
10. Melambatkan penuaan
11. Tekstur yang ringan dan sesuai untuk orang Asia

Nampak takkkk..banyakkk kan kelebihan bb cream ni...bila dh pakai baru dapat rasai kelebihannya...rugi kalau tak cuba.

Contact 019-4652082, kita sembang2 berisi yeee πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ #teamnabila
#doorshipsiti
#pakaiseminitcantikselamanya
#seqybeautyhebat
0 2 3 days ago
Assalamualaikum si cantik jelita semua....setiap manusia dilahirkan cantik tapi untuk mengekalkan kecantikan dari dalaman & luaran tu yg agak sukar kan..... tapi #seqybeauty ada 1 solution tentang nk bagi nampak kulit muka gebu gebas cantik jelita....haaaa..apa lag kalau bukan #bbcreamseqy....ni nak bg tau pasal fungsi bb cream ni...memang terbaikkkk πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘β€β€β€β€ terjatuhhh cintaa panahan rindu 😁😁😁😁 fungsi dan kelebihan bb cream 1. sesuai untuk semua jenis kulit 2. menutupi cela di muka 3. sebagai bedak asas 4. lebih ringan dari foudation 5. sebagai essential krim, menutrisi kulit, menegang dan menghaluskan kulit 6. melindungi kulit dari sinaran uv yang boleh menyebabkan bintik hitam muncul di wajah (spf 30+) 7. memperbaiki masalah kulit dan melindungi kulit dari bahan-bahan kimia berbahaya 8. wajah tidak berminyak sepanjang hari 9. berfungsi melawan sinar ultra violet dan pencemaran udara sehingga menjadikan kulit tetap sihat 10. melambatkan penuaan 11. tekstur yang ringan dan sesuai untuk orang asia nampak takkkk..banyakkk kan kelebihan bb cream ni...bila dh pakai baru dapat rasai kelebihannya...rugi kalau tak cuba. contact 019-4652082, kita sembang2 berisi yeee πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ #teamnabila #doorshipsiti #pakaiseminitcantikselamanya #seqybeautyhebat
Produk #Seqybeauty ni memang best...contoh macam #SakuraMaskSQB ni..sapu kejap je dalam 20 minit camtu then basuh muka.....terus rasa kulit muka lembut bak sutera....lembut gebu...toing..toing... 😊😊😊 Mask ni bukan sekadar mask tapi boleh juga melenyapkan parut2 pada muka...ntah mana hilang kan...bedesuuuupppp πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨ hilang.... Jom beli sakura mask...tak akan rugi. Tahan lama πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Contact 019-4652082

#teamnabila 
#doorshipsiti 
#pakaiseminitcantikselamanya
0 1 3 days ago
Produk #seqybeauty ni memang best...contoh macam #sakuramasksqb ni..sapu kejap je dalam 20 minit camtu then basuh muka.....terus rasa kulit muka lembut bak sutera....lembut gebu...toing..toing... 😊😊😊 mask ni bukan sekadar mask tapi boleh juga melenyapkan parut2 pada muka...ntah mana hilang kan...bedesuuuupppp πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨ hilang.... jom beli sakura mask...tak akan rugi. tahan lama πŸ‘πŸ‘πŸ‘ contact 019-4652082 #teamnabila #doorshipsiti #pakaiseminitcantikselamanya
Tak larat hari-hari nak pakai korset cover perut.? Tak suka pakai lotion kurus sebab pedih dan berbau ? 
Hilang confident betol nak jumpe kekawan bila perut makin lama makin naik .Jenuh cover tp nampak juga,nak bersenam tak sempat . 
Jangan risau sapu sahaja  #LosyenXXSSQB di sekitar kawasan yang dikehendaki seperti perut ,peha ,lengan ,dagu ,leher dan betis. 
#LosyenXXSSQB ianya membantu memecahkan lemak dan membuatkan ukuran lilit berkurangan.

Lagi awesome ,ianya tidak panas dan pijau langsung so takde la selesa bila digunakan. 
Berbau harum!!! Memang best kan....meh contact 019-4652082 
#teamnabila 
#doorshipsiti
0 2 3 days ago
Tak larat hari-hari nak pakai korset cover perut.? tak suka pakai lotion kurus sebab pedih dan berbau ? hilang confident betol nak jumpe kekawan bila perut makin lama makin naik .jenuh cover tp nampak juga,nak bersenam tak sempat . jangan risau sapu sahaja #losyenxxssqb di sekitar kawasan yang dikehendaki seperti perut ,peha ,lengan ,dagu ,leher dan betis. #losyenxxssqb ianya membantu memecahkan lemak dan membuatkan ukuran lilit berkurangan. lagi awesome ,ianya tidak panas dan pijau langsung so takde la selesa bila digunakan. berbau harum!!! memang best kan....meh contact 019-4652082 #teamnabila #doorshipsiti
Memperkenalkan produk2 yang super duper best dan berbaloi2 bila beli...sangat praktikal cara nk guna...sangat menjimatkan masa dan wang....seriusss..tak tipu βœ‹βœ‹βœ‹ sebabbbb..sy pun guna..sangat menjimatkan. 
Calit2 sikit je dah cantik 😍😍😍😍 Belum kenal belum tau...belum beli belum jatuh cinta...bila dah beli terus angauuuu πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜β€β€β€πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Meh nk kenalkan produk2 #Seqybeauty ni...
#bbcreamseqy 
#skincareseqy
#SakuraMaskSQB 
#Seqymattelipcream
#Seqyxxlotion

Contact 019-4652082, boleh sembang panjang 😊😊😊😊 #teamnabila
#doorshipsiti
#pakaiseminitcantikselamanya
0 1 3 days ago
Memperkenalkan produk2 yang super duper best dan berbaloi2 bila beli...sangat praktikal cara nk guna...sangat menjimatkan masa dan wang....seriusss..tak tipu βœ‹βœ‹βœ‹ sebabbbb..sy pun guna..sangat menjimatkan. calit2 sikit je dah cantik 😍😍😍😍 belum kenal belum tau...belum beli belum jatuh cinta...bila dah beli terus angauuuu πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜β€β€β€πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ meh nk kenalkan produk2 #seqybeauty ni... #bbcreamseqy #skincareseqy #sakuramasksqb #seqymattelipcream #seqyxxlotion contact 019-4652082, boleh sembang panjang 😊😊😊😊 #teamnabila #doorshipsiti #pakaiseminitcantikselamanya
Hi gorgeous.
Smile with #SeqyMatteLipCream will be more awesome!
.
RM25 / pcs
πŸ’„ Strong
πŸ’„ Forgiven
πŸ’„ Beautiful
πŸ’„ Relax
πŸ’„ Comfort
πŸ’„ Peaceful
.
WhatsApp - 019-4652082
.
#seqymattelipcream #lipstickseqy
#seqybeauty #seqybeautyproduct
#seqybeautypakaiseminitcantikselamanya 
#kosmetik #muamalaysia #mattelipscream #matte #lips #produkkecantikan #makeup
#teamnabila 
#doorshipsiti
0 1 4 days ago
Hi gorgeous. smile with #seqymattelipcream will be more awesome! . rm25 / pcs πŸ’„ strong πŸ’„ forgiven πŸ’„ beautiful πŸ’„ relax πŸ’„ comfort πŸ’„ peaceful . whatsapp - 019-4652082 . #seqymattelipcream #lipstickseqy #seqybeauty #seqybeautyproduct #seqybeautypakaiseminitcantikselamanya #kosmetik #muamalaysia #mattelipscream #matte #lips #produkkecantikan #makeup #teamnabila #doorshipsiti
Ada customer cakap #SkinCareSQB ni mahal....Hmm...ye ke mahal??
Ok..skrg meh kita bljr kira2 hasil share formula dari salah sorang agen #Seqybeauty

Camni....
Harga πŸ’²sekotak set skincare RM130
Dalam kotak tu ada 4 item (cleanser, toner, serum dan cream)
1 set skincare tu blh tahan 2-3 bulan bergantung pada penggunaan kita la.
Ada yg blh pakai smpai 4 bln tauπŸ˜…

RM130Γ·4item=RM32.50
(Maksudnya purata 1item RM32.50)

RM130Γ·2bln=RM65
(Maksudnya sebulan cuma RM65 untuk 4 item)

RM65Γ·30hari = RM2.16

Maknanye kat cni...sehari kita cuma spend RM2.16 utk 4item(cleanser,toner,serum,cream) 😱😱😱😱😱😱😱😱 Ni baru yang guna sampai 2 bln, kalau yg guna sampai 3,4 bulan berapa la agaknye ye.. Itu belum lagi tunjuk cara kira utk 1 item je sehari, lagi korang terkejut nanti..
Kalau nak tau korang bahagi je RM2.16 dengan 4...tgk dpt berapa???πŸ”’πŸ”’πŸ”’ Berbaloi kan harga RM2.16 untuk rawatan yang pastinya TERBAIK ni...πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Hbs tu uoll nak spend berapa sen untuk rawatan muka korang tu? Tak kan 1sen kot? Tak berharga ke muka korang tu?? Ha...sape rasa nak try seqy beauty blh contact 019-4652082

#teamnabila 
#doorshipsiti 
#seqybeautyhebat
0 2 4 days ago
Ada customer cakap #skincaresqb ni mahal....hmm...ye ke mahal?? ok..skrg meh kita bljr kira2 hasil share formula dari salah sorang agen #seqybeauty camni.... harga πŸ’²sekotak set skincare rm130 dalam kotak tu ada 4 item (cleanser, toner, serum dan cream) 1 set skincare tu blh tahan 2-3 bulan bergantung pada penggunaan kita la. ada yg blh pakai smpai 4 bln tauπŸ˜… rm130÷4item=rm32.50 (maksudnya purata 1item rm32.50) rm130÷2bln=rm65 (maksudnya sebulan cuma rm65 untuk 4 item) rm65÷30hari = rm2.16 maknanye kat cni...sehari kita cuma spend rm2.16 utk 4item(cleanser,toner,serum,cream) 😱😱😱😱😱😱😱😱 ni baru yang guna sampai 2 bln, kalau yg guna sampai 3,4 bulan berapa la agaknye ye.. itu belum lagi tunjuk cara kira utk 1 item je sehari, lagi korang terkejut nanti.. kalau nak tau korang bahagi je rm2.16 dengan 4...tgk dpt berapa???πŸ”’πŸ”’πŸ”’ berbaloi kan harga rm2.16 untuk rawatan yang pastinya terbaik ni...πŸ‘πŸ‘πŸ‘ hbs tu uoll nak spend berapa sen untuk rawatan muka korang tu? tak kan 1sen kot? tak berharga ke muka korang tu?? ha...sape rasa nak try seqy beauty blh contact 019-4652082 #teamnabila #doorshipsiti #seqybeautyhebat
DAH PENING NAK CARI PRODUK YANG HILANGKAN JERAGAT???
.
.
NI HAA AFRYNZ SERUM ADA.SERUM AFRYNZ NI MACAM VITAMIN TAU YANG BERTINDAK MERAWAT KULIT MUKA DARI LUAR SAMPAI DALAM
.
.
SAMPAI DALAM SERUM NI RAWAT MUKA KITA TAW !!
.
.
WHATSAPP 013-4340956
WHATSAPP 013-4340956
WHATSAPP 013-4340956
.
.
#afrynzserum 
#serumkecantikan
#rahsiahdisebalikkecantikan 
#rahsiacantik
#cantikmenawan
#faceserum
#teamnabila
#agensah
#idagen038
0 4 5 days ago
Dah pening nak cari produk yang hilangkan jeragat??? . . ni haa afrynz serum ada.serum afrynz ni macam vitamin tau yang bertindak merawat kulit muka dari luar sampai dalam . . sampai dalam serum ni rawat muka kita taw !! . . whatsapp 013-4340956 whatsapp 013-4340956 whatsapp 013-4340956 . . #afrynzserum #serumkecantikan #rahsiahdisebalikkecantikan #rahsiacantik #cantikmenawan #faceserum #teamnabila #agensah #idagen038