Loading...
MASIHKAH ANDA INGAT?
-
-
Ni versi depan muka + pakai baju. Suara masih padu gema masih kendengaran. Yang nak jumpa pegi lah tasik ni. Tag member korang yg suara padu mcm ni.
-
-
Follow ig πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
@muzikgeligeli
@muzikgeligeli
@muzikgeligeli
@muzikgeligeli
@muzikgeligeli
Follow sec ig πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
@keningnipis
185 7,804 Yesterday
Masihkah anda ingat?
-
-
ni versi depan muka + pakai baju. suara masih padu gema masih kendengaran. yang nak jumpa pegi lah tasik ni. tag member korang yg suara padu mcm ni.
-
-
follow ig πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
@muzikgeligeli
@muzikgeligeli
@muzikgeligeli
@muzikgeligeli
@muzikgeligeli
follow sec ig πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
@keningnipis
Saya tak backup mana2 pihak. Cuma hadam video ni ☺️.
.
W/ @_eastbidy @fizi.__ .
.
#tiktok#video#viral#tiktokmalaysia#comics#tiktokapp#vscocam#vine#viner#love#2018#lawakhambar#love#music#musically#lawakterkini#mudahterhibur#reality#motifviral#fun#KitaOK#lawak#fakta#deep#men#trending#motivate#brocuba#dewiremaja
@iglelakivsperempuan @atukpesan @ohviral_official @madlipz_malaysia_ @pesankakmoji @lawak.jiwang
267 31,323 Yesterday
Saya tak backup mana2 pihak. cuma hadam video ni ☺️.
.
w/ @_eastbidy @fizi.__ .
.
#tiktok#video#viral#tiktokmalaysia#comics#tiktokapp#vscocam#vine#viner#love#2018#lawakhambar#love#music#musically#lawakterkini#mudahterhibur#reality#motifviral#fun#kitaok#lawak#fakta#deep#men#trending#motivate#brocuba#dewiremaja @iglelakivsperempuan @atukpesan @ohviral_official @madlipz_malaysia_ @pesankakmoji @lawak.jiwang
#tiktok #tiktokmalaysia
0 4,235 22 hours ago
600k πŸ₯³ .
SIAPA NAK FOLLOWBACK πŸ˜†πŸ‘Œ
.
Just ikut step kat bawah ni okay πŸ₯°
.
1. MESTI LAH LIKE VIDEO NI AND FOLLOW YANA
3. TAG 3 RAKAN KORANG 
4. BAGI SEBAB KENAPA KORANG  FOLLOW IG YANA (comments kat bawah) 
OKAY TU JER SENANG KAN πŸ₯°πŸ˜πŸ‘ŒπŸ€£ #tiktok #tiktokmalaysia
3,416 57,545 3 days ago
600k πŸ₯³ .
siapa nak followback πŸ˜†πŸ‘Œ
.
just ikut step kat bawah ni okay πŸ₯°
.
1. mesti lah like video ni and follow yana
3. tag 3 rakan korang
4. bagi sebab kenapa korang follow ig yana (comments kat bawah)
okay tu jer senang kan πŸ₯°πŸ˜πŸ‘ŒπŸ€£ #tiktok #tiktokmalaysia
Yang Satu lagu tak dengar Yang satu pulak taktau ngam malu apa boskuuurrr πŸ˜‚ #tiktok #tiktokmalaysia
233 19,494 22 hours ago
Yang satu lagu tak dengar yang satu pulak taktau ngam malu apa boskuuurrr πŸ˜‚ #tiktok #tiktokmalaysia
MISHA OMAR KE NI?
-
-
Ni kalau ajak karok mmg korang duk luar jela πŸ˜…. Suara power sgt ni. Tag member korang yg sgt berbakat.
-
-
Follow ig πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
@muzikgeligeli
@muzikgeligeli
@muzikgeligeli
@muzikgeligeli
@muzikgeligeli
Follow sec ig πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
@keningnipis
13 1,946 2 days ago
Misha omar ke ni?
-
-
ni kalau ajak karok mmg korang duk luar jela πŸ˜…. suara power sgt ni. tag member korang yg sgt berbakat.
-
-
follow ig πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
@muzikgeligeli
@muzikgeligeli
@muzikgeligeli
@muzikgeligeli
@muzikgeligeli
follow sec ig πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
@keningnipis
Double tap kalau nak tgk telur tu pecah
.
❀️LIKEπŸ’¬COMMENTπŸ–±TAGπŸ“€SHARE
.
.
❌❌❌IGNORE TAGS❌❌❌
#lawaking#viralvideos#viralmemes#lawakterkini
#lawakterkini#lawak#videolawak#lawakhangit
#lawakhambar#viral#motifviral#lawakkerder
#mudahterhibur#lawaktroll#malaysia#paidreviewmurah
#malaysiatrending#instaseleb#egg 
#autoterhibur#mudahterhibur#lawaktahapdewa
#pesankakmoji#penghiburbawahan#iglelakivsperempuan
#lawakhangit#atukpesan#syoktube#kiniviral#madlipz
#tiktokmalaysia#madlipzmalaysia#lawakhambar
47 3,759 2 days ago
Double tap kalau nak tgk telur tu pecah
.
❀️likeπŸ’¬commentπŸ–±tagπŸ“€share
.
.
❌❌❌ignore tags❌❌❌
#lawaking#viralvideos#viralmemes#lawakterkini #lawakterkini#lawak#videolawak#lawakhangit #lawakhambar#viral#motifviral#lawakkerder #mudahterhibur#lawaktroll#malaysia#paidreviewmurah #malaysiatrending#instaseleb#egg
#autoterhibur#mudahterhibur#lawaktahapdewa #pesankakmoji#penghiburbawahan#iglelakivsperempuan #lawakhangit#atukpesan#syoktube#kiniviral#madlipz #tiktokmalaysia#madlipzmalaysia#lawakhambar