missing summer 💛 
_____________________________________________________________
#vushtrri#summer#tb#love#sun#sonne#warm#weahter#city#hamburg#shqipe#kosovo#albania#vibes#lv#natural#pic#summer19#fashion#top#jeans#casul#colours#ad#bye
139 11,541 3 weeks ago
Missing summer 💛
_____________________________________________________________
#vushtrri#summer#tb#love#sun#sonne#warm#weahter#city#hamburg#shqipe#kosovo#albania#vibes#lv#natural#pic#summer19#fashion#top#jeans#casul#colours#ad#bye
#tradhetii #pseteduaty #pse #samalarg #tijebotaime♥️ #pseteduaty #tidheunë❤️ #shpirt #thenjeteshpirtit #tedua_ty_🌹 #jetaimeparis #engjulliim😇 #perjet#vushtrri #mitrovica #peja #prizren #gjithkosovamety
0 5 2 hours ago
#tradhetii #pseteduaty #pse #samalarg #tijebotaime♥️ #pseteduaty #tidheunë❤️ #shpirt #thenjeteshpirtit #tedua_ty_🌹 #jetaimeparis #engjulliim😇 #perjet#vushtrri #mitrovica #peja #prizren #gjithkosovamety
Tag Shoqen ❤😭
#tradhetii #pseteduaty #pse #samalarg #tijebotaime♥️ #pseteduaty #tidheunë❤️ #shpirt #thenjeteshpirtit #tedua_ty_🌹 #jetaimeparis #engjulliim😇 #perjet#vushtrri #mitrovica #peja #prizren #gjithkosovamety
0 5 3 hours ago
Tag shoqen ❤😭
#tradhetii #pseteduaty #pse #samalarg #tijebotaime♥️ #pseteduaty #tidheunë❤️ #shpirt #thenjeteshpirtit #tedua_ty_🌹 #jetaimeparis #engjulliim😇 #perjet#vushtrri #mitrovica #peja #prizren #gjithkosovamety
Kia MM .
.
.
.
.
.
.
.
________________________________________________

#mozzik #butrintimeri #xhensilamyrtezaj #kida #ghettogeasy #ledrivula #noizy #getinjo #2ton #capitalt #fero #majk #prishtine #prizren #gjilan #ferizaj #lipjan #podujeve #gjilan #ferizaj #vushtrri #malisheve #mitrovice #tetove #rahovec #babastars #otr #pint #tba #redbox #onrecords
0 19 6 hours ago
Kia mm .
.
.
.
.
.
.
.
________________________________________________

#mozzik #butrintimeri #xhensilamyrtezaj #kida #ghettogeasy #ledrivula #noizy #getinjo #2ton #capitalt #fero #majk #prishtine #prizren #gjilan #ferizaj #lipjan #podujeve #gjilan #ferizaj #vushtrri #malisheve #mitrovice #tetove #rahovec #babastars #otr #pint #tba #redbox #onrecords
Follow 《 @motivohu_shqip 》
.
.
.
.
.
.
.
.

________________________________________________

#mozzik #butrintimeri #xhensilamyrtezaj #kida #ghettogeasy #ledrivula #noizy #getinjo #2ton #capitalt #fero #majk #prishtine #prizren #gjilan #ferizaj #lipjan #podujeve #gjilan #ferizaj #vushtrri #malisheve #mitrovice #tetove #rahovec #babastars #otr #pint #tba #redbox #onrecords
0 67 6 hours ago
Follow 《 @motivohu_shqip
.
.
.
.
.
.
.
.

________________________________________________

#mozzik #butrintimeri #xhensilamyrtezaj #kida #ghettogeasy #ledrivula #noizy #getinjo #2ton #capitalt #fero #majk #prishtine #prizren #gjilan #ferizaj #lipjan #podujeve #gjilan #ferizaj #vushtrri #malisheve #mitrovice #tetove #rahovec #babastars #otr #pint #tba #redbox #onrecords
R.I.P GOA
.
.
.
.
.
.
.
.
________________________________________________

#mozzik #butrintimeri #xhensilamyrtezaj #kida #ghettogeasy #ledrivula #noizy #getinjo #2ton #capitalt #fero #majk #prishtine #prizren #gjilan #ferizaj #lipjan #podujeve #gjilan #ferizaj #vushtrri #malisheve #mitrovice #tetove #rahovec #babastars #otr #pint #tba #redbox #onrecords
0 20 6 hours ago
R.i.p goa
.
.
.
.
.
.
.
.
________________________________________________

#mozzik #butrintimeri #xhensilamyrtezaj #kida #ghettogeasy #ledrivula #noizy #getinjo #2ton #capitalt #fero #majk #prishtine #prizren #gjilan #ferizaj #lipjan #podujeve #gjilan #ferizaj #vushtrri #malisheve #mitrovice #tetove #rahovec #babastars #otr #pint #tba #redbox #onrecords
KOLEKSIONET E REJA WINTER SEASON PER FEMRA @modacity_shopingcenter
🙏🙏🙏
porosit_online ... Ose na vizitoni ne qendren tregtare Mentori-Center _ Moda-City (rruga vellezerit Gervalla #Albania #kosova #albanian #tirana #prishtina #ferizaj #pej #gjakove #prizren #gjilan #kamenic #shkoder #lezhe #sarand #elbasan #vlore #durres #drenas #skenderaj #deqan #kaqanik #fushkosova #mitrovica #podujev #vushtrri #suharek #vlore #saranda
2 19 7 hours ago
Koleksionet e reja winter season per femra @modacity_shopingcenter
🙏🙏🙏
porosit_online ... ose na vizitoni ne qendren tregtare mentori-center _ moda-city (rruga vellezerit gervalla #albania #kosova #albanian #tirana #prishtina #ferizaj #pej #gjakove #prizren #gjilan #kamenic #shkoder #lezhe #sarand #elbasan #vlore #durres #drenas #skenderaj #deqan #kaqanik #fushkosova #mitrovica #podujev #vushtrri #suharek #vlore #saranda
KOLEKSIONET E REJA WINTER SEASON PER FEMRA @modacity_shopingcenter
🙏🙏🙏
porosit_online ... Ose na vizitoni ne qendren tregtare Mentori-Center _ Moda-City (rruga vellezerit Gervalla #Albania #kosova #albanian #tirana #prishtina #ferizaj #pej #gjakove #prizren #gjilan #kamenic #shkoder #lezhe #sarand #elbasan #vlore #durres #drenas #skenderaj #deqan #kaqanik #fushkosova #mitrovica #podujev #vushtrri #suharek #vlore #saranda
0 19 7 hours ago
Koleksionet e reja winter season per femra @modacity_shopingcenter
🙏🙏🙏
porosit_online ... ose na vizitoni ne qendren tregtare mentori-center _ moda-city (rruga vellezerit gervalla #albania #kosova #albanian #tirana #prishtina #ferizaj #pej #gjakove #prizren #gjilan #kamenic #shkoder #lezhe #sarand #elbasan #vlore #durres #drenas #skenderaj #deqan #kaqanik #fushkosova #mitrovica #podujev #vushtrri #suharek #vlore #saranda
KOLEKSIONET E REJA WINTER SEASON PER FEMRA @modacity_shopingcenter
🙏🙏🙏
porosit_online ... Ose na vizitoni ne qendren tregtare Mentori-Center _ Moda-City (rruga vellezerit Gervalla #Albania #kosova #albanian #tirana #prishtina #ferizaj #pej #gjakove #prizren #gjilan #kamenic #shkoder #lezhe #sarand #elbasan #vlore #durres #drenas #skenderaj #deqan #kaqanik #fushkosova #mitrovica #podujev #vushtrri #suharek #vlore #saranda
0 18 7 hours ago
Koleksionet e reja winter season per femra @modacity_shopingcenter
🙏🙏🙏
porosit_online ... ose na vizitoni ne qendren tregtare mentori-center _ moda-city (rruga vellezerit gervalla #albania #kosova #albanian #tirana #prishtina #ferizaj #pej #gjakove #prizren #gjilan #kamenic #shkoder #lezhe #sarand #elbasan #vlore #durres #drenas #skenderaj #deqan #kaqanik #fushkosova #mitrovica #podujev #vushtrri #suharek #vlore #saranda
KOLEKSIONET E REJA WINTER SEASON PER FEMRA @modacity_shopingcenter
🙏🙏🙏
porosit_online ... Ose na vizitoni ne qendren tregtare Mentori-Center _ Moda-City (rruga vellezerit Gervalla #Albania #kosova #albanian #tirana #prishtina #ferizaj #pej #gjakove #prizren #gjilan #kamenic #shkoder #lezhe #sarand #elbasan #vlore #durres #drenas #skenderaj #deqan #kaqanik #fushkosova #mitrovica #podujev #vushtrri #suharek #vlore #saranda
0 35 7 hours ago
Koleksionet e reja winter season per femra @modacity_shopingcenter
🙏🙏🙏
porosit_online ... ose na vizitoni ne qendren tregtare mentori-center _ moda-city (rruga vellezerit gervalla #albania #kosova #albanian #tirana #prishtina #ferizaj #pej #gjakove #prizren #gjilan #kamenic #shkoder #lezhe #sarand #elbasan #vlore #durres #drenas #skenderaj #deqan #kaqanik #fushkosova #mitrovica #podujev #vushtrri #suharek #vlore #saranda
1 262 8 hours ago
Hello from kosovo 🤗😊👋👋👋..................................................................................................
. .......................................
...................#kosovo #kosova #albania #albaniangirl #mitrovica #prishtina #peja #podujeva #prizreni #drenica #vushtrri #ferizaj #presheva #tetova #macedonia #germany #luxembourg #usa #america #turkey #durres #vlora #likeforlikes #likeforlikeback #photooftheday #beauty #gjakova #gjilan #brazil#spain
82 2,169 8 hours ago
Hello from kosovo 🤗😊👋👋👋..................................................................................................
. .......................................
...................#kosovo #kosova #albania #albaniangirl #mitrovica #prishtina #peja #podujeva #prizreni #drenica #vushtrri #ferizaj #presheva #tetova #macedonia #germany #luxembourg #usa #america #turkey #durres #vlora #likeforlikes #likeforlikeback #photooftheday #beauty #gjakova #gjilan #brazil#spain
Ndryshimi ngjyra edhe zgatje e flokve me mikrokeratine @triosalonpeja #peja #vushtrri #prishtina #ferizaj #tirana #skopje #prizren #gjilan
0 88 8 hours ago
Ndryshimi ngjyra edhe zgatje e flokve me mikrokeratine @triosalonpeja #peja #vushtrri #prishtina #ferizaj #tirana #skopje #prizren #gjilan
Ndryshimi ngjyra edhe zgatje e flokve me mikrokeratine @triosalonpeja #peja #vushtrri #prishtina #ferizaj #tirana #skopje #prizren #gjilan
2 198 8 hours ago
Ndryshimi ngjyra edhe zgatje e flokve me mikrokeratine @triosalonpeja #peja #vushtrri #prishtina #ferizaj #tirana #skopje #prizren #gjilan
AHAHAHAHAHAHAHG
1 91 9 hours ago
Ahahahahahahahg
Për me shum na shkruani në DM

Transporti ne kosovë🇽🇰 falas 
Transporti në shqipëri🇦🇱 dhe maqedoni🇲🇰 4€
#prishtina
#gjilani 
#mitrovic 
#podujeva
#vushtrri
#fushkosova 
#gjakova
0 7 10 hours ago
Për me shum na shkruani në dm

transporti ne kosovë🇽🇰 falas
transporti në shqipëri🇦🇱 dhe maqedoni🇲🇰 4€
#prishtina #gjilani
#mitrovic
#podujeva #vushtrri #fushkosova
#gjakova
Për me shum na shkruani në DM

Transporti ne kosovë🇽🇰 falas 
Transporti në shqipëri🇦🇱 dhe maqedoni🇲🇰 4€
#prishtina
#gjilani 
#mitrovic 
#podujeva
#vushtrri
#fushkosova 
#gjakova
0 8 10 hours ago
Për me shum na shkruani në dm

transporti ne kosovë🇽🇰 falas
transporti në shqipëri🇦🇱 dhe maqedoni🇲🇰 4€
#prishtina #gjilani
#mitrovic
#podujeva #vushtrri #fushkosova
#gjakova
Për me shum na shkruani në DM

Transporti ne kosovë🇽🇰 falas 
Transporti në shqipëri🇦🇱 dhe maqedoni🇲🇰 4€
#prishtina
#gjilani 
#mitrovic 
#podujeva
#vushtrri
#fushkosova 
#gjakova
0 7 10 hours ago
Për me shum na shkruani në dm

transporti ne kosovë🇽🇰 falas
transporti në shqipëri🇦🇱 dhe maqedoni🇲🇰 4€
#prishtina #gjilani
#mitrovic
#podujeva #vushtrri #fushkosova
#gjakova
Për me shum na shkruani në DM

Transporti ne kosovë🇽🇰 falas 
Transporti në shqipëri🇦🇱 dhe maqedoni🇲🇰 4€
#prishtina
#gjilani 
#mitrovic 
#podujeva
#vushtrri
#fushkosova 
#gjakova
0 7 10 hours ago
Për me shum na shkruani në dm

transporti ne kosovë🇽🇰 falas
transporti në shqipëri🇦🇱 dhe maqedoni🇲🇰 4€
#prishtina #gjilani
#mitrovic
#podujeva #vushtrri #fushkosova
#gjakova
Për me shum na shkruani në DM

Transporti ne kosovë🇽🇰 falas 
Transporti në shqipëri🇦🇱 dhe maqedoni🇲🇰 4€
#prishtina
#gjilani 
#mitrovic 
#podujeva
#vushtrri
#fushkosova 
#gjakova
2 10 10 hours ago
Për me shum na shkruani në dm

transporti ne kosovë🇽🇰 falas
transporti në shqipëri🇦🇱 dhe maqedoni🇲🇰 4€
#prishtina #gjilani
#mitrovic
#podujeva #vushtrri #fushkosova
#gjakova
Për me shum na shkruani në DM

Transporti ne kosovë🇽🇰 falas 
Transporti në shqipëri🇦🇱 dhe maqedoni🇲🇰 4€
#prishtina
#gjilani 
#mitrovic 
#podujeva
#vushtrri
#fushkosova 
#gjakova
0 8 10 hours ago
Për me shum na shkruani në dm

transporti ne kosovë🇽🇰 falas
transporti në shqipëri🇦🇱 dhe maqedoni🇲🇰 4€
#prishtina #gjilani
#mitrovic
#podujeva #vushtrri #fushkosova
#gjakova
Për me shum na shkruani në DM

Transporti ne kosovë🇽🇰 falas 
Transporti në shqipëri🇦🇱 dhe maqedoni🇲🇰 4€
#prishtina
#gjilani 
#mitrovic 
#podujeva
#vushtrri
#fushkosova 
#gjakova
0 4 10 hours ago
Për me shum na shkruani në dm

transporti ne kosovë🇽🇰 falas
transporti në shqipëri🇦🇱 dhe maqedoni🇲🇰 4€
#prishtina #gjilani
#mitrovic
#podujeva #vushtrri #fushkosova
#gjakova
Për me shum na shkruani në DM

Transporti ne kosovë🇽🇰 falas 
Transporti në shqipëri🇦🇱 dhe maqedoni🇲🇰 4€
#prishtina
#gjilani 
#mitrovic 
#podujeva
#vushtrri
#fushkosova 
#gjakova
0 7 10 hours ago
Për me shum na shkruani në dm

transporti ne kosovë🇽🇰 falas
transporti në shqipëri🇦🇱 dhe maqedoni🇲🇰 4€
#prishtina #gjilani
#mitrovic
#podujeva #vushtrri #fushkosova
#gjakova
1 132 11 hours ago
Porosit vetem tek @kurora.unike

#wow
#crown
#wedding

Porosit tek @kurora.unike 🌸🌺🌸 @kurora.unike @kurora.unike 
#kosova#shqiperi#maqedoni#prishtine#prizeren#podujev#peje#deqan#rahovec#gjakov#vushtrri#mitrovic#istog#skenderaj#lipjan#gjilan#viti#malishev#fushekosov
0 35 11 hours ago
Porosit vetem tek @kurora.unike

#wow #crown #wedding
porosit tek @kurora.unike 🌸🌺🌸 @kurora.unike @kurora.unike
#kosova#shqiperi#maqedoni#prishtine#prizeren#podujev#peje#deqan#rahovec#gjakov#vushtrri#mitrovic#istog#skenderaj#lipjan#gjilan#viti#malishev#fushekosov
Për me shum na shkruani në DM

Transporti ne kosovë🇽🇰 falas 
Transporti në shqipëri🇦🇱 dhe maqedoni🇲🇰 4€
#prishtina
#gjilani 
#mitrovic 
#podujeva
#vushtrri
#fushkosova 
#gjakova
0 12 11 hours ago
Për me shum na shkruani në dm

transporti ne kosovë🇽🇰 falas
transporti në shqipëri🇦🇱 dhe maqedoni🇲🇰 4€
#prishtina #gjilani
#mitrovic
#podujeva #vushtrri #fushkosova
#gjakova
🍂🔥 #trendfashion #vushtrri
0 13 12 hours ago
Grirëse dhe rende për fruta dhe perime
Çmimi:41.50€
•Paisje shtesë: 5 grirëse të ndryshme që mundë të ndërrohen
1.Prerëse për feta të hollë të përshtatshme për prerjen e patateve për patate të skuqura ose fruta dhe perime për zbukurim e pjatës.
2.Prerëse për feta me onde, të përshtatshme për prerjen e frutave dhe perimeve për zbukrimin e piates.
3.Sharra e trashë e përshtatshme për grumbullimin e perimeve për supë, për përgatitjen e petullave të patates ose sallatave të pemëve, perimeve etj.
4.Grirëse e dobishme për përgatitjen e sallatave të frutave dhe perimeve për shpërndarjen e djathit etj.
5.Grirëse e përshtatshme për bluarjen e kokosit, bajameve, arrav dhe për të bluar farëra të ndryshme.
Garancion 2 vite
💬 Porosit tani
🚚 Transporti Gratis
📌 Porisia arrina mbrenda 48h

#prishtine #prizren #gjakove #mitrovice #kamenica #peja #vushtrri #ferizaj #gilan #lipjan #obiliq #viti #tirana #comoditahome #dormeo #podujeva #suhareka #rahovec #albimall #gorenjedepartmentstore#vivafresh #vivafreshstore#kaçanik #superviva#jyskkosova #meridiankosova#abicarshia#lorikcenter #abicenter
0 17 12 hours ago
Grirëse dhe rende për fruta dhe perime
çmimi:41.50€
•paisje shtesë: 5 grirëse të ndryshme që mundë të ndërrohen
1.prerëse për feta të hollë të përshtatshme për prerjen e patateve për patate të skuqura ose fruta dhe perime për zbukurim e pjatës.
2.prerëse për feta me onde, të përshtatshme për prerjen e frutave dhe perimeve për zbukrimin e piates.
3.sharra e trashë e përshtatshme për grumbullimin e perimeve për supë, për përgatitjen e petullave të patates ose sallatave të pemëve, perimeve etj.
4.grirëse e dobishme për përgatitjen e sallatave të frutave dhe perimeve për shpërndarjen e djathit etj.
5.grirëse e përshtatshme për bluarjen e kokosit, bajameve, arrav dhe për të bluar farëra të ndryshme.
garancion 2 vite
💬 porosit tani
🚚 transporti gratis
📌 porisia arrina mbrenda 48h

#prishtine #prizren #gjakove #mitrovice #kamenica #peja #vushtrri #ferizaj #gilan #lipjan #obiliq #viti #tirana #comoditahome #dormeo #podujeva #suhareka #rahovec #albimall #gorenjedepartmentstore#vivafresh #vivafreshstore#kaçanik #superviva#jyskkosova #meridiankosova#abicarshia#lorikcenter #abicenter
➡️ Me kokërrulese ndjenë rehatinë në qdo moment të jetës
#prishtine #podujeve #mitrovicë #vushtrri #pejë #prizren #gjilan #ferizaj #gjakovë #kosovë #duajetenden #prodhimevendi
0 6 14 hours ago
➡️ me kokërrulese ndjenë rehatinë në qdo moment të jetës
#prishtine #podujeve #mitrovicë #vushtrri #pejë #prizren #gjilan #ferizaj #gjakovë #kosovë #duajetenden #prodhimevendi
Follow 《 @motivohu_shqip 》
.
.
.
.
.
.
.
.

________________________________________________

#mozzik #butrintimeri #xhensilamyrtezaj #kida #ghettogeasy #ledrivula #noizy #getinjo #2ton #capitalt #fero #majk #prishtine #prizren #gjilan #ferizaj #lipjan #podujeve #gjilan #ferizaj #vushtrri #malisheve #mitrovice #tetove #rahovec #babastars #otr #pint #tba #redbox #onrecords
1 110 14 hours ago
Follow 《 @motivohu_shqip
.
.
.
.
.
.
.
.

________________________________________________

#mozzik #butrintimeri #xhensilamyrtezaj #kida #ghettogeasy #ledrivula #noizy #getinjo #2ton #capitalt #fero #majk #prishtine #prizren #gjilan #ferizaj #lipjan #podujeve #gjilan #ferizaj #vushtrri #malisheve #mitrovice #tetove #rahovec #babastars #otr #pint #tba #redbox #onrecords
Follow 《 @motivohu_shqip 》
.
.
.
.
.
.
.
.

________________________________________________

#mozzik #butrintimeri #xhensilamyrtezaj #kida #ghettogeasy #ledrivula #noizy #getinjo #2ton #capitalt #fero #majk #prishtine #prizren #gjilan #ferizaj #lipjan #podujeve #gjilan #ferizaj #vushtrri #malisheve #mitrovice #tetove #rahovec #babastars #otr #pint #tba #redbox #onrecords
0 75 15 hours ago
Follow 《 @motivohu_shqip
.
.
.
.
.
.
.
.

________________________________________________

#mozzik #butrintimeri #xhensilamyrtezaj #kida #ghettogeasy #ledrivula #noizy #getinjo #2ton #capitalt #fero #majk #prishtine #prizren #gjilan #ferizaj #lipjan #podujeve #gjilan #ferizaj #vushtrri #malisheve #mitrovice #tetove #rahovec #babastars #otr #pint #tba #redbox #onrecords
Porosit tek @kurora.unike 🌸🌺🌸 @kurora.unike @kurora.unike 
#kosova#shqiperi#maqedoni#prishtine#prizeren#podujev#peje#deqan#rahovec#gjakov#vushtrri#mitrovic#istog#skenderaj#lipjan#gjilan#viti#malishev#fushekosov
0 33 16 hours ago
Porosit tek @kurora.unike 🌸🌺🌸 @kurora.unike @kurora.unike
#kosova#shqiperi#maqedoni#prishtine#prizeren#podujev#peje#deqan#rahovec#gjakov#vushtrri#mitrovic#istog#skenderaj#lipjan#gjilan#viti#malishev#fushekosov
7 375 17 hours ago
Mjaltë për shtime peshe 
HONEY POWER D+ 
Dobitë:
▪Rritë apetitin për të ngrënë ushqim ▪️Shton yndyrat për apetit
▪Qetëson sistemin nervor ▪Forcon imunitetin ▪Forcon shikimin ▪Forcon gjakun dhe eshtrat ▪Largon lodhjen ▪️Jep energji 24 orë
▪️Ndihmon në tretje ▪Plotëson vitaminat që i mungojnë në organizmin ▪️VITAMINAT A, B, B1, B6, H, C.
▪Përdoret dhe për personat që ushtrojnë fitnes në vendë të proteinave në mas kjo arrin efekte 50 perqind me shumë se ato dhe pa asnjë efekt ansorë. e dëmtim shëndetsorë

PËRDORIMI: ▪Të konsumohet çdo ditë në mëngjes , drekë dhe në mbrëmje dy lugë mijaltë Power D+ e përzier se bashku me një gotë  qumeshtë dhe 1/3e bananes.

contact +383 43 74 9999 viber&whatsapp#KOSOVË
#SHQIPËRI
#TIRANË
#PRISHTINË 
#PRIZREN
#Gjkovë
#Pejë
#Mitrovicë
#Gjilan
#Ferizaj
#Deçan
#Malishevë
#Podujevë
#Lipjan
#Skenderaj
#Klinë
#Rahovec
#Viti
#Suharek
#Drenas
#Kamenic
#Kaçanik
#Vushtrri
#Shkodër
#Durrës
#Elbasan
#Sarandë
#porosit
0 2 17 hours ago
Mjaltë për shtime peshe
honey power d+
dobitë:
▪rritë apetitin për të ngrënë ushqim ▪️shton yndyrat për apetit
▪qetëson sistemin nervor ▪forcon imunitetin ▪forcon shikimin ▪forcon gjakun dhe eshtrat ▪largon lodhjen ▪️jep energji 24 orë
▪️ndihmon në tretje ▪plotëson vitaminat që i mungojnë në organizmin ▪️vitaminat a, b, b1, b6, h, c.
▪përdoret dhe për personat që ushtrojnë fitnes në vendë të proteinave në mas kjo arrin efekte 50 perqind me shumë se ato dhe pa asnjë efekt ansorë. e dëmtim shëndetsorë

përdorimi: ▪të konsumohet çdo ditë në mëngjes , drekë dhe në mbrëmje dy lugë mijaltë power d+ e përzier se bashku me një gotë qumeshtë dhe 1/3e bananes.

contact +383 43 74 9999 viber&whatsapp#kosovë
#shqipëri
#tiranë
#prishtinë 
#prizren #gjkovë
#pejë
#mitrovicë
#gjilan #ferizaj #deçan
#malishevë
#podujevë
#lipjan #skenderaj #klinë
#rahovec #viti #suharek #drenas #kamenic #kaçanik
#vushtrri #shkodër
#durrës
#elbasan #sarandë
#porosit
Mjaltë për shtime peshe 
HONEY POWER D+ 
Dobitë:
▪Rritë apetitin për të ngrënë ushqim ▪️Shton yndyrat për apetit
▪Qetëson sistemin nervor ▪Forcon imunitetin ▪Forcon shikimin ▪Forcon gjakun dhe eshtrat ▪Largon lodhjen ▪️Jep energji 24 orë
▪️Ndihmon në tretje ▪Plotëson vitaminat që i mungojnë në organizmin ▪️VITAMINAT A, B, B1, B6, H, C.
▪Përdoret dhe për personat që ushtrojnë fitnes në vendë të proteinave në mas kjo arrin efekte 50 perqind me shumë se ato dhe pa asnjë efekt ansorë. e dëmtim shëndetsorë

PËRDORIMI: ▪Të konsumohet çdo ditë në mëngjes , drekë dhe në mbrëmje dy lugë mijaltë Power D+ e përzier se bashku me një gotë  qumeshtë dhe 1/3e bananes.

contact +383 43 74 9999 viber&whatsapp#KOSOVË
#SHQIPËRI
#TIRANË
#PRISHTINË 
#PRIZREN
#Gjkovë
#Pejë
#Mitrovicë
#Gjilan
#Ferizaj
#Deçan
#Malishevë
#Podujevë
#Lipjan
#Skenderaj
#Klinë
#Rahovec
#Viti
#Suharek
#Drenas
#Kamenic
#Kaçanik
#Vushtrri
#Shkodër
#Durrës
#Elbasan
#Sarandë
#porosit
0 3 17 hours ago
Mjaltë për shtime peshe
honey power d+
dobitë:
▪rritë apetitin për të ngrënë ushqim ▪️shton yndyrat për apetit
▪qetëson sistemin nervor ▪forcon imunitetin ▪forcon shikimin ▪forcon gjakun dhe eshtrat ▪largon lodhjen ▪️jep energji 24 orë
▪️ndihmon në tretje ▪plotëson vitaminat që i mungojnë në organizmin ▪️vitaminat a, b, b1, b6, h, c.
▪përdoret dhe për personat që ushtrojnë fitnes në vendë të proteinave në mas kjo arrin efekte 50 perqind me shumë se ato dhe pa asnjë efekt ansorë. e dëmtim shëndetsorë

përdorimi: ▪të konsumohet çdo ditë në mëngjes , drekë dhe në mbrëmje dy lugë mijaltë power d+ e përzier se bashku me një gotë qumeshtë dhe 1/3e bananes.

contact +383 43 74 9999 viber&whatsapp#kosovë
#shqipëri
#tiranë
#prishtinë 
#prizren #gjkovë
#pejë
#mitrovicë
#gjilan #ferizaj #deçan
#malishevë
#podujevë
#lipjan #skenderaj #klinë
#rahovec #viti #suharek #drenas #kamenic #kaçanik
#vushtrri #shkodër
#durrës
#elbasan #sarandë
#porosit
Mjaltë për shtime peshe 
HONEY POWER D+ 
Dobitë:
▪Rritë apetitin për të ngrënë ushqim ▪️Shton yndyrat për apetit
▪Qetëson sistemin nervor ▪Forcon imunitetin ▪Forcon shikimin ▪Forcon gjakun dhe eshtrat ▪Largon lodhjen ▪️Jep energji 24 orë
▪️Ndihmon në tretje ▪Plotëson vitaminat që i mungojnë në organizmin ▪️VITAMINAT A, B, B1, B6, H, C.
▪Përdoret dhe për personat që ushtrojnë fitnes në vendë të proteinave në mas kjo arrin efekte 50 perqind me shumë se ato dhe pa asnjë efekt ansorë. e dëmtim shëndetsorë

PËRDORIMI: ▪Të konsumohet çdo ditë në mëngjes , drekë dhe në mbrëmje dy lugë mijaltë Power D+ e përzier se bashku me një gotë  qumeshtë dhe 1/3e bananes.

contact +383 43 74 9999 viber&whatsapp#KOSOVË
#SHQIPËRI
#TIRANË
#PRISHTINË 
#PRIZREN
#Gjkovë
#Pejë
#Mitrovicë
#Gjilan
#Ferizaj
#Deçan
#Malishevë
#Podujevë
#Lipjan
#Skenderaj
#Klinë
#Rahovec
#Viti
#Suharek
#Drenas
#Kamenic
#Kaçanik
#Vushtrri
#Shkodër
#Durrës
#Elbasan
#Sarandë
#porosit
0 9 17 hours ago
Mjaltë për shtime peshe
honey power d+
dobitë:
▪rritë apetitin për të ngrënë ushqim ▪️shton yndyrat për apetit
▪qetëson sistemin nervor ▪forcon imunitetin ▪forcon shikimin ▪forcon gjakun dhe eshtrat ▪largon lodhjen ▪️jep energji 24 orë
▪️ndihmon në tretje ▪plotëson vitaminat që i mungojnë në organizmin ▪️vitaminat a, b, b1, b6, h, c.
▪përdoret dhe për personat që ushtrojnë fitnes në vendë të proteinave në mas kjo arrin efekte 50 perqind me shumë se ato dhe pa asnjë efekt ansorë. e dëmtim shëndetsorë

përdorimi: ▪të konsumohet çdo ditë në mëngjes , drekë dhe në mbrëmje dy lugë mijaltë power d+ e përzier se bashku me një gotë qumeshtë dhe 1/3e bananes.

contact +383 43 74 9999 viber&whatsapp#kosovë
#shqipëri
#tiranë
#prishtinë 
#prizren #gjkovë
#pejë
#mitrovicë
#gjilan #ferizaj #deçan
#malishevë
#podujevë
#lipjan #skenderaj #klinë
#rahovec #viti #suharek #drenas #kamenic #kaçanik
#vushtrri #shkodër
#durrës
#elbasan #sarandë
#porosit
Shikone deri n fundd😂😂😂 #tradhetii #pseteduaty #pse #samalarg #tijebotaime♥️ #pseteduaty #tidheunë❤️ #shpirt #thenjeteshpirtit #tedua_ty_🌹 #jetaimeparis #engjulliim😇 #perjet#vushtrri #mitrovica #peja #prizren #gjithkosovamety#shkoder #discoveralbania #albanianfood #porosit # #shkupi #century #travelalbania #mozzik #kuqezi #online #instagram #porositonline
0 26 Yesterday