Loading...

azizulawangofficial

Azizul Awang 🥇World Keirin Champion 2017 RIO Olympic 🥉medalist Twitter:@azizulAWANG FB: Azizulhasni awang https://m.facebook.com/Azizulhasni-Awang-41189391704/
1,998 posts
168.73k followers
412 following
azizulawangofficial

@azizulawangofficial

Azizul Awang
・・・
Assalamualaikum 
Alhamdulillah syukur ke hadrat ilahi kerana saya telah di pilih selaku pemenang anugerah Olympian of the year 2018 dari Majlis Olimpik Malaysia buat julung kalinya.
.
Anugerah ini akan saya jadikan sebagai sumber motivasi didalam misi untuk melayakkan diri ke Sukan Olympic Tokyo 2020 .
.
Terima kasih saya ucapkan kepada Majlis Olimpik Malaysia, Kementerian Belia & Sukan, Majlis Sukan Negara, Institut Sukan Negara dan juga penaja-penaja CIMB,AirAsia,Daikin,HutanRation,Nike, Tumi,Rapha,Oakley,OGK & Wattbike yang sentiasa berada di belakang saya didalam karier sebagai atlet negara.
.
Terima kasih
.
.
#teamazizul #azizulawang
#teamcimb #cimb #forward 
#airasia #daretodream 
#daikin #daikinmy #daikinmalaysia
#hutanration #sportsration
#nike #nikemy
#tumiglobalcitizens #perfectingthejourney 
#rapha #raphamy
#oakley #oakleymy
#ogk #ogkkabuto #kabuto
#wattbike
62 4,241 2 days ago
・・・
assalamualaikum
alhamdulillah syukur ke hadrat ilahi kerana saya telah di pilih selaku pemenang anugerah olympian of the year 2018 dari majlis olimpik malaysia buat julung kalinya.
.
anugerah ini akan saya jadikan sebagai sumber motivasi didalam misi untuk melayakkan diri ke sukan olympic tokyo 2020 .
.
terima kasih saya ucapkan kepada majlis olimpik malaysia, kementerian belia & sukan, majlis sukan negara, institut sukan negara dan juga penaja-penaja cimb,airasia,daikin,hutanration,nike, tumi,rapha,oakley,ogk & wattbike yang sentiasa berada di belakang saya didalam karier sebagai atlet negara.
.
terima kasih
.
.
#teamazizul #azizulawang #teamcimb #cimb #forward
#airasia #daretodream
#daikin #daikinmy #daikinmalaysia #hutanration #sportsration #nike #nikemy #tumiglobalcitizens #perfectingthejourney
#rapha #raphamy #oakley #oakleymy #ogk #ogkkabuto #kabuto #wattbike
azizulawangofficial

@azizulawangofficial

Azizul Awang
・・・
Don’t be afraid of failures. Embrace it and let them inspire you. #CIMBForward
 @cimbmalaysia
2 536 2 days ago
・・・
don’t be afraid of failures. embrace it and let them inspire you. #cimbforward @cimbmalaysia
azizulawangofficial

@azizulawangofficial

Azizul Awang
・・・
Who said birthday parties can’t be done 33,000 feet up in the skies?! 🎉 We celebrated our 17th birthday with free sweet treats for everyone, and fun games headed by our cabin crew. It was indeed a special day for everyone! Thank you for celebrating with us! ❤️ @airasia
0 2,267 4 days ago
・・・
who said birthday parties can’t be done 33,000 feet up in the skies?! 🎉 we celebrated our 17th birthday with free sweet treats for everyone, and fun games headed by our cabin crew. it was indeed a special day for everyone! thank you for celebrating with us! ❤️ @airasia
azizulawangofficial

@azizulawangofficial

Azizul Awang
・・・
I bought this book at Melbourne airport before departing for my Europe trip.
.
This was the easiest and quickest non fiction read I've ever had. Scott knows how to turn something as dry as finance into something engaging to read.
Not only that,he also gives the reader concrete steps to improve their finance and tips about what to look for with no bullshit. 
Honestly, I wished I had read this straight out of high school and highly recommend to everyone.
.
Please drop in the comment if you guys have any good books to recommend me.
.
#iqra #book #books #read #reading #readingtime #booknerd #bookworm #bookreview #instabook
15 1,126 5 days ago
・・・
i bought this book at melbourne airport before departing for my europe trip.
.
this was the easiest and quickest non fiction read i've ever had. scott knows how to turn something as dry as finance into something engaging to read.
not only that,he also gives the reader concrete steps to improve their finance and tips about what to look for with no bullshit.
honestly, i wished i had read this straight out of high school and highly recommend to everyone.
.
please drop in the comment if you guys have any good books to recommend me.
.
#iqra #book #books #read #reading #readingtime #booknerd #bookworm #bookreview #instabook
azizulawangofficial

@azizulawangofficial

Azizul Awang
・・・
Bile turun ke kota London, memang wajib singgah Restaurant Tuk Din untuk melepas hajat.
.
Boleh pulak kali ni terserempak dengan bro @saifulnang yang baru lepas pekene nasi lemak Tuk Din.
.
Agaknye sambal nasi lemak tu memang tiptop habis sampai bro @saifulnang cakap aku ni Tomok ke? 😂😂😂 Hahaha
.
Papepon nice to meet you bro.
.
Insyaallah ade rezki jumpe lagi 👍🏻
.
.
.
・・・
Kejadian depan Restoran Tuk Din di Paddington sekejap tadi. Seorang lelaki muda dalam foto ini menyapa
.
DIA : Abang Saiful Nang kan?
SN :YA SAYA (terus dengan ramah bersalaman)
DIA :Saya selalu baca tulisan Abg Saiful di fb
.
Tiba-tiba Dr. Azrul yg open table malam ni mencelah
.
AZRUL : Saya nak ambil gambar boleh? (Dr Azrul minta kebenaran dgn lelaki muda ini)
SN : ko kenal ke Ghoy? Famous ke dia? (Soalan tanpa insuran depan2 lelaki muda itu)
AZRUL : Satu Malaysia kenal kot.
SN : siapa?
AZRUL : Ni Azizul Hasni Awang lah.
(Terus saya melompat-lompat macam kera kena geletek ketiak)
.
BIAR BETUL!! POCKETROCKETMAN!! Ni siapa yg teruja jumpa siapa ni?? Sorry sangat @azizulawangofficial aku serius tak cam muka. Tapi pada nama tu memang satu negara tahu
34 5,063 6 days ago
・・・
bile turun ke kota london, memang wajib singgah restaurant tuk din untuk melepas hajat.
.
boleh pulak kali ni terserempak dengan bro @saifulnang yang baru lepas pekene nasi lemak tuk din.
.
agaknye sambal nasi lemak tu memang tiptop habis sampai bro @saifulnang cakap aku ni tomok ke? 😂😂😂 hahaha
.
papepon nice to meet you bro.
.
insyaallah ade rezki jumpe lagi 👍🏻
.
.
.
・・・
kejadian depan restoran tuk din di paddington sekejap tadi. seorang lelaki muda dalam foto ini menyapa
.
dia : abang saiful nang kan?
sn :ya saya (terus dengan ramah bersalaman)
dia :saya selalu baca tulisan abg saiful di fb
.
tiba-tiba dr. azrul yg open table malam ni mencelah
.
azrul : saya nak ambil gambar boleh? (dr azrul minta kebenaran dgn lelaki muda ini)
sn : ko kenal ke ghoy? famous ke dia? (soalan tanpa insuran depan2 lelaki muda itu)
azrul : satu malaysia kenal kot.
sn : siapa?
azrul : ni azizul hasni awang lah.
(terus saya melompat-lompat macam kera kena geletek ketiak)
.
biar betul!! pocketrocketman!! ni siapa yg teruja jumpa siapa ni?? sorry sangat @azizulawangofficial aku serius tak cam muka. tapi pada nama tu memang satu negara tahu
azizulawangofficial

@azizulawangofficial

Azizul Awang
・・・
Why go through the trouble of comparing rates at money changers or online remittance services when CIMB Bank Singapore is offering the best exchange rate for online funds transfer from Singapore to Malaysia, guaranteed*! From now to 28 February 2019, remit money instantly and safely with zero charges! Find out how at www.cimbbank.com.sg/sg2my *T&Cs apply. 
CIMB Bank Berhad (13491-P)
@cimbmalaysia
1 227 6 days ago
・・・
why go through the trouble of comparing rates at money changers or online remittance services when cimb bank singapore is offering the best exchange rate for online funds transfer from singapore to malaysia, guaranteed*! from now to 28 february 2019, remit money instantly and safely with zero charges! find out how at www.cimbbank.com.sg/sg2my *t&cs apply.
cimb bank berhad (13491-p)
@cimbmalaysia
azizulawangofficial

@azizulawangofficial

Azizul Awang
Alhamdulillah syukur.
B R O N Z E 
Medal in the Men’s Keirin
at Berlin World Cup Track Cycling 2018
🥇Matthijs Buchli
🥈Matthew Glaetzer
🥉Azizul ‘El Chapo’ Awang
.
.
#worldcup #trackcycling #track #berlin #germany #twc2018 
#teamazizul #azizulawang
#teamcimb #cimb #forward 
#airasia #daretodream 
#daikin #daikinmy #daikinmalaysia
#hutanration #sportsration
#nike #nikemy
#tumiglobalcitizens #perfectingthejourney 
#rapha #raphamy
#oakley #oakleymy
#ogk #ogkkabuto #kabuto
#wattbike
321 16,157 2 weeks ago
Alhamdulillah syukur.
b r o n z e
medal in the men’s keirin
at berlin world cup track cycling 2018
🥇matthijs buchli
🥈matthew glaetzer
🥉azizul ‘el chapo’ awang
.
.
#worldcup #trackcycling #track #berlin #germany #twc2018
#teamazizul #azizulawang #teamcimb #cimb #forward
#airasia #daretodream
#daikin #daikinmy #daikinmalaysia #hutanration #sportsration #nike #nikemy #tumiglobalcitizens #perfectingthejourney
#rapha #raphamy #oakley #oakleymy #ogk #ogkkabuto #kabuto #wattbike
azizulawangofficial

@azizulawangofficial

Azizul Awang
・・・
Amna Maryam earned her yellow belt in Tae Kwan Do. The second stage in her long journey to the black belt in this martial art. I wish i was there with you my dear. Abi so proud of you sayang. 
@amnamaryam
15 4,058 3 weeks ago
・・・
amna maryam earned her yellow belt in tae kwan do. the second stage in her long journey to the black belt in this martial art. i wish i was there with you my dear. abi so proud of you sayang.
@amnamaryam
azizulawangofficial

@azizulawangofficial

Azizul Awang
・・・
First training session at Berlin Velodrome for our Malaysian Cycling Team. It’s my first time racing at this track and it is nice and fast. Hopefully the team and I will do well here at the UCI Track Cycling World Cup which will go from 30th October to 2nd December.
.
.
#worldcup #trackcycling #track
#berlin #germany #twc2018
#teamazizul #azizulawang
#teamcimb #cimb #forward 
#airasia #daretodream 
#daikin #daikinmy #daikinmalaysia
#hutanration #sportsration
#nike #nikemy
#tumiglobalcitizens #perfectingthejourney 
#rapha #raphamy
#oakley #oakleymy
#ogk #ogkkabuto #kabuto
#wattbike
26 2,828 3 weeks ago
・・・
first training session at berlin velodrome for our malaysian cycling team. it’s my first time racing at this track and it is nice and fast. hopefully the team and i will do well here at the uci track cycling world cup which will go from 30th october to 2nd december.
.
.
#worldcup #trackcycling #track #berlin #germany #twc2018 #teamazizul #azizulawang #teamcimb #cimb #forward
#airasia #daretodream
#daikin #daikinmy #daikinmalaysia #hutanration #sportsration #nike #nikemy #tumiglobalcitizens #perfectingthejourney
#rapha #raphamy #oakley #oakleymy #ogk #ogkkabuto #kabuto #wattbike