Loading...

id.traveling

INDONESIA TRAVELING Share Photo and Moment Traveling your Experience πŸ‘£πŸ‘£ TAG AND USE HASTAG #INDONESIATRAVELING & #IdTraveling Contact Us : πŸ“© [email protected]
1,145 posts
9,123 followers
33 following
id.traveling

@id.traveling

INDONESIA TRAVELING
I must be dreaming 😍
.
Dear @djiglobal I love you for putting a @hasselblad sensor in your Mavic Pro 2
.
.
photo by : @jerre_stead
#INDONESIATRAVELING
.
Be a good traveler while maintaining cleanliness around πŸ‘πŸ‘.
Like, share and tags to your friends be able to various interesting places exist in Indonesia with them.
.
Don't forget to include also hastag #INDONESIATRAVELING or #idtraveling.
.
Who knows your photo selected for tje next repost.
.
Media Partner :
@mountainleader_
@sahabat_pendakijateng
1 16 15 minutes ago
I must be dreaming 😍
.
dear @djiglobal i love you for putting a @hasselblad sensor in your mavic pro 2
.
.
photo by : @jerre_stead
#indonesiatraveling .
be a good traveler while maintaining cleanliness around πŸ‘πŸ‘.
like, share and tags to your friends be able to various interesting places exist in indonesia with them.
.
don't forget to include also hastag #indonesiatraveling or #idtraveling.
.
who knows your photo selected for tje next repost.
.
media partner :
@mountainleader_
@sahabat_pendakijateng
id.traveling

@id.traveling

INDONESIA TRAVELING
Selamat sore , sudah ngopi sore ini ? .
Photo by : @ridzal.fdl_
#INDONESIATRAVELING
.
.
Be a good traveler while maintaining cleanliness around πŸ‘πŸ‘.
Like, share and tags to your friends be able to various interesting places exist in Indonesia with them.
.
Don't forget to include also hastag #INDONESIATRAVELING or #idtraveling.
.
Who knows your photo selected for tje next repost.
.
Media Partner :
@mountainleader_
@sahabat_pendakijateng
2 75 20 hours ago
Selamat sore , sudah ngopi sore ini ? .
photo by : @ridzal.fdl_
#indonesiatraveling .
.
be a good traveler while maintaining cleanliness around πŸ‘πŸ‘.
like, share and tags to your friends be able to various interesting places exist in indonesia with them.
.
don't forget to include also hastag #indonesiatraveling or #idtraveling.
.
who knows your photo selected for tje next repost.
.
media partner :
@mountainleader_
@sahabat_pendakijateng
id.traveling

@id.traveling

INDONESIA TRAVELING
Menyebut kata sumba secara tidak langsung yang terbayang adalah β€œpasti banyak banget kuda disana” . Yah begitulah, sumba memang punya ikatan historis dengan kuda. Bnyk yg menceritakan tentang sejarah kemasyuran kuda sumba. 
Pernah denger kuda Sandelwood gak sih? 
Kalau yg tau boleh dong sedikit informasinya πŸ˜‡ . . .
.
.Photo by : @wahego
#INDONESIATRAVELING 
Be a good traveler while maintaining cleanliness around πŸ‘πŸ‘.
Like, share and tags to your friends be able to various interesting places exist in Indonesia with them.
.
Don't forget to include also hastag #INDONESIATRAVELING or #idtraveling.
.
Who knows your photo selected for the next repost.
.
Media Partner :
@mountainleader_
@sahabat_pendakijateng
1 92 Yesterday
Menyebut kata sumba secara tidak langsung yang terbayang adalah “pasti banyak banget kuda disana” . yah begitulah, sumba memang punya ikatan historis dengan kuda. bnyk yg menceritakan tentang sejarah kemasyuran kuda sumba.
pernah denger kuda sandelwood gak sih?
kalau yg tau boleh d**g sedikit informasinya πŸ˜‡ . . .
.
.photo by : @wahego
#indonesiatraveling
be a good traveler while maintaining cleanliness around πŸ‘πŸ‘.
like, share and tags to your friends be able to various interesting places exist in indonesia with them.
.
don't forget to include also hastag #indonesiatraveling or #idtraveling.
.
who knows your photo selected for the next repost.
.
media partner :
@mountainleader_
@sahabat_pendakijateng
id.traveling

@id.traveling

INDONESIA TRAVELING
LKalo dari kejauhan terlihat indah dan menyejukkan 
Tapi jujur saya harus miris untuk melihat ini semua
Please dong untuk tidak merusak alam 
Demi masa depan anak cucu kita 
___________________________________
πŸ“Gunung Kerinci
Photo by : @permen.indo
#INDONESIATRAVELING .
Be a good traveler while maintaining cleanliness around πŸ‘πŸ‘.
Like, share and tags to your friends be able to various interesting places exist in Indonesia with them.
.
Don't forget to include also hastag #INDONESIATRAVELING or #idtraveling.
.
Who knows your photo selected for the next repost.
.
Media Partner :
@mountainleader_
@sahabat_pendakijateng
3 87 2 days ago
Lkalo dari kejauhan terlihat indah dan menyejukkan
tapi jujur saya harus miris untuk melihat ini semua
please d**g untuk tidak merusak alam
demi masa depan anak cucu kita
___________________________________
πŸ“gunung kerinci
photo by : @permen.indo
#indonesiatraveling .
be a good traveler while maintaining cleanliness around πŸ‘πŸ‘.
like, share and tags to your friends be able to various interesting places exist in indonesia with them.
.
don't forget to include also hastag #indonesiatraveling or #idtraveling.
.
who knows your photo selected for the next repost.
.
media partner :
@mountainleader_
@sahabat_pendakijateng
id.traveling

@id.traveling

INDONESIA TRAVELING
beautiful women do not guarantee your happy life, much less ugly ones.
β€”Anonymous-
.
.
.
.
πŸ“· @ginanjarrisang
πŸ“ Hutan Jati, Playen, Gunungkidul
. 
Photo by: @salmasholeha
#INDONESIATRAVELING .
.
Be a good traveler while maintaining cleanliness around πŸ‘πŸ‘.
Like, share and tags to your friends be able to various interesting places exist in Indonesia with them.
.
Don't forget to include also hastag #INDONESIATRAVELING or #idtraveling.
.
Who knows your photo selected for the next repost.
.
Media Partner :
@mountainleader_
@sahabat_pendakijateng
1 90 3 days ago
Beautiful women do not guarantee your happy life, much less ugly ones.
—anonymous-
.
.
.
.
πŸ“· @ginanjarrisang
πŸ“ hutan jati, playen, gunungkidul
.
photo by: @salmasholeha
#indonesiatraveling .
.
be a good traveler while maintaining cleanliness around πŸ‘πŸ‘.
like, share and tags to your friends be able to various interesting places exist in indonesia with them.
.
don't forget to include also hastag #indonesiatraveling or #idtraveling.
.
who knows your photo selected for the next repost.
.
media partner :
@mountainleader_
@sahabat_pendakijateng
id.traveling

@id.traveling

INDONESIA TRAVELING
Paling malas edit foto pas blue hour tuh soalnya bingung tonenya gimana. Nah mumpung ada orangenya setitik gak apapa lah ya dipost 😁.
.
.
🌏 Sam Poo Kong, Semarang
πŸ“Έ @adi_mrizal 
Photo by:  @atika_muth
#INDONESIATRAVELING .
.
Be a good traveler while maintaining cleanliness around πŸ‘πŸ‘.
Like, share and tags to your friends be able to various interesting places exist in Indonesia with them.
.
Don't forget to include also hastag #INDONESIATRAVELING or #idtraveling.
.
Who knows your photo selected for the next repost.
.
Media Partner :
@mountainleader_
@sahabat_pendakijateng
4 69 3 days ago
Paling malas edit foto pas blue hour tuh soalnya bingung tonenya gimana. nah mumpung ada orangenya setitik gak apapa lah ya dipost 😁.
.
.
🌏 sam poo kong, semarang
πŸ“Έ @adi_mrizal
photo by: @atika_muth
#indonesiatraveling .
.
be a good traveler while maintaining cleanliness around πŸ‘πŸ‘.
like, share and tags to your friends be able to various interesting places exist in indonesia with them.
.
don't forget to include also hastag #indonesiatraveling or #idtraveling.
.
who knows your photo selected for the next repost.
.
media partner :
@mountainleader_
@sahabat_pendakijateng
id.traveling

@id.traveling

INDONESIA TRAVELING
Momen Istimewa
Yang sangat jarang Saya temui
Sebuah Hamparan Padi yang sudah mulai menua dan menunduk
Dengan berlatar belakang Sebuah Gunung yang Menjulang Tinggi dan Gagah
Dan saya merasakan benar benar di waktu dan ruang yang begitu jarang saya temukan, sebuah Kereta yang sedang melintas di tengah-tengah hamparan persawahan yang keren .
Terima kasih untuk Momen Terbaik ini
Photo by : @ahmad_anjarwicaksono
InFrame : @adityawidar
#INDONESIATRAVELING .
.
.
Be a good traveler while maintaining cleanliness around πŸ‘πŸ‘.
Like, share and tags to your friends be able to various interesting places exist in Indonesia with them.
.
Don't forget to include also hastag #INDONESIATRAVELING or #idtraveling.
.
Who knows your photo selected for the next repost.
.
Media Partner :
@mountainleader_
@sahabat_pendakijateng
5 120 4 days ago
Momen istimewa
yang sangat jarang saya temui
sebuah hamparan padi yang sudah mulai menua dan menunduk
dengan berlatar belakang sebuah gunung yang menjulang tinggi dan gagah
dan saya merasakan benar benar di waktu dan ruang yang begitu jarang saya temukan, sebuah kereta yang sedang melintas di tengah-tengah hamparan persawahan yang keren .
terima kasih untuk momen terbaik ini
photo by : @ahmad_anjarwicaksono
inframe : @adityawidar
#indonesiatraveling .
.
.
be a good traveler while maintaining cleanliness around πŸ‘πŸ‘.
like, share and tags to your friends be able to various interesting places exist in indonesia with them.
.
don't forget to include also hastag #indonesiatraveling or #idtraveling.
.
who knows your photo selected for the next repost.
.
media partner :
@mountainleader_
@sahabat_pendakijateng
id.traveling

@id.traveling

INDONESIA TRAVELING
3 92 4 days ago
"hampir menyerah" ya itulah yang saya rasakan pada pendakian kali ini, terbesit niat untuk tidak melanjutkan ke puncak.
.
.
dan ini adalah rangkuman perjalanan kami menuju pucuknya gn. sindoro 3153 mdpl.
.
.
. full video ada diyoutube linknya ada di bio atau cari dgn nama hampir menyerah gunung sindoro
.
.
pendaki dadakn :@ariefsyarifullah
@del_dani5
@khalismld
.
video by: @maksum.art
#indonesiatraveling .
.
be a good traveler while maintaining cleanliness around πŸ‘πŸ‘.
like, share and tags to your friends be able to various interesting places exist in indonesia with them.
.
don't forget to include also hastag #indonesiatraveling or #idtraveling.
.
who knows your photo selected for the next repost.
.
media partner :
@mountainleader_
@sahabat_pendakijateng
id.traveling

@id.traveling

INDONESIA TRAVELING
Karang dan Papan
πŸ“Kampung Bajo Kabalutan

Buat yang belum tau apa itu kampung Bajo, kampung Bajo adalah perkampungan suku Bajo.
Yang dinamakan suku Bajo adalah mereka yang hidup dengan membuat rumah di atas karang. Mereka hidup dari mencari ikan, jauh dari teknologi dan kehidupan modern.

Namun di kampung Bajo Kabalutan ini ada pendatang dari jawa yang berdagang bakso🀣

Karang yang di tempati oleh mereka ini masih terjaga kelestariannya.
β€’
pPhoto by: @goandred 
#INDONESIATRAVELING
.
.
Be a good traveler while maintaining cleanliness around πŸ‘πŸ‘.
Like, share and tags to your friends be able to various interesting places exist in Indonesia with them.
.
Don't forget to include also hastag #INDONESIATRAVELING or #idtraveling.
.
Who knows your photo selected for the next repost.
.
Media Partner :
@mountainleader_
@sahabat_pendakijateng
1 60 4 days ago
Karang dan papan
πŸ“kampung bajo kabalutan

buat yang belum tau apa itu kampung bajo, kampung bajo adalah perkampungan suku bajo.
yang dinamakan suku bajo adalah mereka yang hidup dengan membuat rumah di atas karang. mereka hidup dari mencari ikan, jauh dari teknologi dan kehidupan modern.

namun di kampung bajo kabalutan ini ada pendatang dari jawa yang berdagang bakso🀣

karang yang di tempati oleh mereka ini masih terjaga kelestariannya.

pphoto by: @goandred
#indonesiatraveling .
.
be a good traveler while maintaining cleanliness around πŸ‘πŸ‘.
like, share and tags to your friends be able to various interesting places exist in indonesia with them.
.
don't forget to include also hastag #indonesiatraveling or #idtraveling.
.
who knows your photo selected for the next repost.
.
media partner :
@mountainleader_
@sahabat_pendakijateng
id.traveling

@id.traveling

INDONESIA TRAVELING
Merbabu bikin rindu .
.

Location : Gunung Merbabu Jawa Tengah .
.
photo by:  @muhammadsidik99
#INDONESIATRAVELING
.
.
Be a good traveler while maintaining cleanliness around πŸ‘πŸ‘.
Like, share and tags to your friends be able to various interesting places exist in Indonesia with them.
.
Don't forget to include also hastag #INDONESIATRAVELING or #idtraveling.
.
Who knows your photo selected for the next repost.
.
Media Partner :
@mountainleader_
@sahabat_pendakijateng
5 82 5 days ago
Merbabu bikin rindu .
.

location : gunung merbabu jawa tengah .
.
photo by: @muhammadsidik99
#indonesiatraveling .
.
be a good traveler while maintaining cleanliness around πŸ‘πŸ‘.
like, share and tags to your friends be able to various interesting places exist in indonesia with them.
.
don't forget to include also hastag #indonesiatraveling or #idtraveling.
.
who knows your photo selected for the next repost.
.
media partner :
@mountainleader_
@sahabat_pendakijateng
id.traveling

@id.traveling

INDONESIA TRAVELING
A valley full of Marigold flowers 🌼
β€”
Taken by Fujifilm XA-3 + Fujinon 10-24mm f.4
.
Photo by:  @aditbendoth
#INDONESIATRAVELING
.
.
Be a good traveler while maintaining cleanliness around πŸ‘πŸ‘.
Like, share and tags to your friends be able to various interesting places exist in Indonesia with them.
.
Don't forget to include also hastag #INDONESIATRAVELING or #idtraveling.
.
Who knows your photo selected for the next repost.
.
Media Partner :
@mountainleader_
@sahabat_pendakijateng
3 85 6 days ago
A valley full of marigold flowers 🌼

taken by fujifilm xa-3 + fujinon 10-24mm f.4
.
photo by: @aditbendoth
#indonesiatraveling .
.
be a good traveler while maintaining cleanliness around πŸ‘πŸ‘.
like, share and tags to your friends be able to various interesting places exist in indonesia with them.
.
don't forget to include also hastag #indonesiatraveling or #idtraveling.
.
who knows your photo selected for the next repost.
.
media partner :
@mountainleader_
@sahabat_pendakijateng
id.traveling

@id.traveling

INDONESIA TRAVELING
Hunt sendiri emang gampang tinggal pake tripod, kamera konek wifi ke hp udah beres
.
Tapi hunt rame rame lebih seru karena kalo hunt sendiri kita cuman pake 1 otak jadi yaaa idenya gitu gitu aja, tapi kalo rame rame kita bisa pake 2, 3, 4 otak sehingga kita bisa berbagi ide, pemikiran, dan perspektif, alhasil kita bisa menciptakan foto dengan berbagai ide πŸ™Œ
.
Jadi kemana aja malam minggu mu ?
.
Photo by :  @dwindapratama
#INDONESIATRAVELING
.
.
Be a good traveler while maintaining cleanliness around πŸ‘πŸ‘.
Like, share and tags to your friends be able to various interesting places exist in Indonesia with them.
.
Don't forget to include also hastag #INDONESIATRAVELING or #idtraveling.
.
Who knows your photo selected for the next repost.
.
Media Partner :
@mountainleader_
@sahabat_pendakijateng
6 108 6 days ago
Hunt sendiri emang gampang tinggal pake tripod, kamera konek wifi ke hp udah beres
.
tapi hunt rame rame lebih seru karena kalo hunt sendiri kita cuman pake 1 otak jadi yaaa idenya gitu gitu aja, tapi kalo rame rame kita bisa pake 2, 3, 4 otak sehingga kita bisa berbagi ide, pemikiran, dan perspektif, alhasil kita bisa menciptakan foto dengan berbagai ide πŸ™Œ
.
jadi kemana aja malam minggu mu ?
.
photo by : @dwindapratama
#indonesiatraveling .
.
be a good traveler while maintaining cleanliness around πŸ‘πŸ‘.
like, share and tags to your friends be able to various interesting places exist in indonesia with them.
.
don't forget to include also hastag #indonesiatraveling or #idtraveling.
.
who knows your photo selected for the next repost.
.
media partner :
@mountainleader_
@sahabat_pendakijateng