Loading...

yeen_syamlan

Иasяєєи | 19’18 ❤️PMS❤️ JANNANICKERS💞 |JNFC165| 💞PHG-06 https://yeensyamlan.sarahah.com/
494 posts
1,708 followers
998 following
yeen_syamlan

@yeen_syamlan

Иasяєєи | 19’18
Alhamdulillah , selesai menghantar adik ke UiTM Dungun . Selamat menempuh alam sebagai pelajar uitm dik . Belajar elok-elok . Banggakan mak dengan abah . Banggakan aku sekali sebagai kakak kau . Semoga kau dapat capat cita-cita kau sebagai seorang chef dan pemilik restoran mewah suatu hari nanti . Walaupun orang kata “kalau keluar nanti bukak kedai makan je la kalau amik course tu” , jangan risau . Sebab aku tahu kau akan bukak kedai makan yang besar , mewah n eksklusif suatu hari nanti . Abaikan apa
orang kata tentang course kau , janji kau minat apa yang kau belajar . Aku doakan kejayaan kau . Semoga kau sentiasa diberi kesihatan yang baik supaya kau tak ponteng kelas😂 semoga kau berjaya dunia akhirat . Solat jangan tinggal . Minta restu mak abah selalu . Call lah dorang paling kurang seminggu sekali . Aku sayang kau dik . Sebelum ni tak pernah jauh . Kalau aku cuti aku balik kampung kau ada , kau la teman aku gi bandar la jalan2 cari takoyaki la , lepas ni aku balik cuti , dengan mak je la aku jalan-jalan nampaknya . Tanpa kau😢 jaga diri dik kat tempat orang , makan jangan skip sebab kita sama-sama ada gastrik . Nanti risau pulak mak n abah . Kalau ada apa-apa masalah call aku , jangan pendam sorang-sorang . Kau satu satunya adik aku , kau tempat aku cari gaduh , kau tempat aku cerita masalah aku . Aku sayang kau dik 😢
2 112 6 days ago
Alhamdulillah , selesai menghantar adik ke uitm dungun . selamat menempuh alam sebagai pelajar uitm dik . belajar elok-elok . banggakan mak dengan abah . banggakan aku sekali sebagai kakak kau . semoga kau dapat capat cita-cita kau sebagai seorang chef dan pemilik restoran mewah suatu hari nanti . walaupun orang kata “kalau keluar nanti bukak kedai makan je la kalau amik course tu” , jangan risau . sebab aku tahu kau akan bukak kedai makan yang besar , mewah n eksklusif suatu hari nanti . abaikan apa
orang kata tentang course kau , janji kau minat apa yang kau belajar . aku doakan kejayaan kau . semoga kau sentiasa diberi kesihatan yang baik supaya kau tak ponteng kelas😂 semoga kau berjaya dunia akhirat . solat jangan tinggal . minta restu mak abah selalu . call lah dorang paling kurang seminggu sekali . aku sayang kau dik . sebelum ni tak pernah jauh . kalau aku cuti aku balik kampung kau ada , kau la teman aku gi bandar la jalan2 cari takoyaki la , lepas ni aku balik cuti , dengan mak je la aku jalan-jalan nampaknya . tanpa kau😢 jaga diri dik kat tempat orang , makan jangan skip sebab kita sama-sama ada gastrik . nanti risau pulak mak n abah . kalau ada apa-apa masalah call aku , jangan pendam sorang-sorang . kau satu satunya adik aku , kau tempat aku cari gaduh , kau tempat aku cerita masalah aku . aku sayang kau dik 😢
yeen_syamlan

@yeen_syamlan

Иasяєєи | 19’18
RINF , i miss you . Semoga sentiasa berada dalam jagaan ALLAH
0 82 2 weeks ago
Rinf , i miss you . semoga sentiasa berada dalam jagaan allah
yeen_syamlan

@yeen_syamlan

Иasяєєи | 19’18
Thank you along @azila88 💕
0 53 3 weeks ago
Thank you along @azila88 💕
yeen_syamlan

@yeen_syamlan

Иasяєєи | 19’18
It’s about 5 years and still counting . My kak idola . 💕
3 89 4 weeks ago
It’s about 5 years and still counting . my kak idola . 💕
yeen_syamlan

@yeen_syamlan

Иasяєєи | 19’18
Don’t think too much , otherwise you will get hurt . 💔 just move on , no matter what did happened #brokenenglishsorry
2 90 last month
Don’t think too much , otherwise you will get hurt . 💔 just move on , no matter what did happened #brokenenglishsorry
yeen_syamlan

@yeen_syamlan

Иasяєєи | 19’18
Tq guys. 😘
3 80 last month
Tq guys. 😘
yeen_syamlan

@yeen_syamlan

Иasяєєи | 19’18
#JNTurn23
#HappyBirthday

Sorry @jannanick takde gambar berdua nak post . Dah setahun tak jumpa , tak dapat join event😔 banyak kekangan masa . Terpaksa la post gambar awak sorang☹️ Happy birthday To You Mommy . Thank you kerana selama ni banyak jadi contoh ikutan untuk kami . Banyak bagi motivate untuk kami berjaya macam mana yang awak capai sekarang . Semoga terus menjadi yang terbaik antara yang terbaik . Teruskan berjaya . Semoga Allah panjangkan usia , Allah Beri Kesihatan Yang Berpanjangan ,  Bahagia Di Samping Keluarga Tersayang , Dan Dapat Capai Cita-Cita Yang Belum Tercapai .  Wishing you goodluck untuk semua perkara yang baik yang awak buat . Teruskan perjuangan , dan jangan give up , sebab kami sentiasa ada di sisi awak . We love you , forever and ever . Yang kenal awak macam mana je yang tahu sebab apa kami sayangkan awak . Always doa agar one day kita dapat jumpa lagi ☹️ in shaa allah . #jannanickers #wecarewelove #jnfc165
0 93 last month
#jnturn23 #happybirthday
sorry @jannanick takde gambar berdua nak post . dah setahun tak jumpa , tak dapat join event😔 banyak kekangan masa . terpaksa la post gambar awak sorang☹️ happy birthday to you mommy . thank you kerana selama ni banyak jadi contoh ikutan untuk kami . banyak bagi motivate untuk kami berjaya macam mana yang awak capai sekarang . semoga terus menjadi yang terbaik antara yang terbaik . teruskan berjaya . semoga allah panjangkan usia , allah beri kesihatan yang berpanjangan , bahagia di samping keluarga tersayang , dan dapat capai cita-cita yang belum tercapai . wishing you goodluck untuk semua perkara yang baik yang awak buat . teruskan perjuangan , dan jangan give up , sebab kami sentiasa ada di sisi awak . we love you , forever and ever . yang kenal awak macam mana je yang tahu sebab apa kami sayangkan awak . always doa agar one day kita dapat jumpa lagi ☹️ in shaa allah . #jannanickers #wecarewelove #jnfc165
yeen_syamlan

@yeen_syamlan

Иasяєєи | 19’18
Dulu masing-masing ada geng sendiri , sekarang , geng lama pun ramai yang dah meninggal kan kami sendirian . Terima kasih yang masih ada dan bersama . Dak dak DNS , nanti kita gi shell out pulak eh kat kuantan . Rindu☹️
1 80 last month
Dulu masing-masing ada geng sendiri , sekarang , geng lama pun ramai yang dah meninggal kan kami sendirian . terima kasih yang masih ada dan bersama . dak dak dns , nanti kita gi shell out pulak eh kat kuantan . rindu☹️
yeen_syamlan

@yeen_syamlan

Иasяєєи | 19’18
Buat yang merindui . Ceyhh😂😂😂 #sayatakdeideanakbuatgayaapa
0 74 May 2018
Buat yang merindui . ceyhh😂😂😂 #sayatakdeideanakbuatgayaapa
yeen_syamlan

@yeen_syamlan

Иasяєєи | 19’18
Hye my handsome hero😍 Happy teachers day abah . Abah lah cikgu yang paling awesome dekat rumah sebab kat rumah je abah garang and suka membebel . Ops🙊 hahahah . Dah lebih kurang 30 tahun kot abah bergelar warga pendidik . Semoga abah sentiasa tabah , sabar , tenang sebagai warga pendidik . Jangan sampai naik darah tinggi tau . Heeee 😂 saya bangga jadi anak gemuk seorang guru yang berdedikasi , yang jalan tanggungjawab sebagai warga pendidik . Balik makan tengahari solat semua dah terus gi sekolah balik sampai la habis waktu pejabat . That’s my hero . Thank you jugak buat semua guru yang penah mengajar saya dari tadika sampai la pensyarah2 sekarang . Selamat hari guru buat kalian semua . 😘
1 77 May 2018
Hye my handsome hero😍 happy teachers day abah . abah lah cikgu yang paling awesome dekat rumah sebab kat rumah je abah garang and suka membebel . ops🙊 hahahah . dah lebih kurang 30 tahun kot abah bergelar warga pendidik . semoga abah sentiasa tabah , sabar , tenang sebagai warga pendidik . jangan sampai naik darah tinggi tau . heeee 😂 saya bangga jadi anak gemuk seorang guru yang berdedikasi , yang jalan tanggungjawab sebagai warga pendidik . balik makan tengahari solat semua dah terus gi sekolah balik sampai la habis waktu pejabat . that’s my hero . thank you jugak buat semua guru yang penah mengajar saya dari tadika sampai la pensyarah2 sekarang . selamat hari guru buat kalian semua . 😘