Loading...

yeen_syamlan

Иasяєєи | 19’18 ❤️PMS❤️ JANNANICKERS💞 |JNFC165| 💞PHG-06 https://yeensyamlan.sarahah.com/
498 posts
1,713 followers
988 following
yeen_syamlan

@yeen_syamlan

Иasяєєи | 19’18
🇲🇾Selamat Hari Kebangsaan🇲🇾Selamat Hari Malaysia🇲🇾Selamat Hari Jadi Malaysia🇲🇾Semoga Malaysia Terus Aman🇲🇾Makmur🇲🇾Maju 🇲🇾Kekalkan Kemerdekaan Kita🇲🇾Saya Anak Malaysia 🇲🇾Saya Sayang Malaysia🇲🇾 #sayasayangmalaysia #negaraku #sayangimalaysiaku
0 57 4 weeks ago
🇲🇾selamat hari kebangsaan🇲🇾selamat hari malaysia🇲🇾selamat hari jadi malaysia🇲🇾semoga malaysia terus aman🇲🇾makmur🇲🇾maju 🇲🇾kekalkan kemerdekaan kita🇲🇾saya anak malaysia 🇲🇾saya sayang malaysia🇲🇾 #sayasayangmalaysia #negaraku #sayangimalaysiaku
yeen_syamlan

@yeen_syamlan

Иasяєєи | 19’18
Thank you gais 💕
0 54 last month
Thank you gais 💕
yeen_syamlan

@yeen_syamlan

Иasяєєи | 19’18
Happy Birthday Along @azila88 the one and only . Semoga dipanjangkan usia , diberi kesihatan yang berpanjangan , dimurahkan rezeki supaya boleh belanja kakak topup tiap bulan🤣 , dan dapat capai apa yang belum tercapai . Sesungguhnya sabar itu ganjarannya berlipat-lipat ganda . Aamiin . I love you along , to the moon and the back💕💞
1 52 last month
Happy birthday along @azila88 the one and only . semoga dipanjangkan usia , diberi kesihatan yang berpanjangan , dimurahkan rezeki supaya boleh belanja kakak topup tiap bulan🤣 , dan dapat capai apa yang belum tercapai . sesungguhnya sabar itu ganjarannya berlipat-lipat ganda . aamiin . i love you along , to the moon and the back💕💞
yeen_syamlan

@yeen_syamlan

Иasяєєи | 19’18
My parents taught me honesty, truth, compassion, kindness and how to care for people. Also, they encouraged me to take risks, to boldly go. They taught me that the greatest danger in life is not taking the adventure.
0 76 last month
My parents taught me honesty, truth, compassion, kindness and how to care for people. also, they encouraged me to take risks, to boldly go. they taught me that the greatest danger in life is not taking the adventure.
yeen_syamlan

@yeen_syamlan

Иasяєєи | 19’18
Rindu partner gaduh☹️ @thenadleen_
1 71 last month
Rindu partner gaduh☹️ @thenadleen_
yeen_syamlan

@yeen_syamlan

Иasяєєи | 19’18
Alhamdulillah , selesai menghantar adik ke UiTM Dungun . Selamat menempuh alam sebagai pelajar uitm dik . Belajar elok-elok . Banggakan mak dengan abah . Banggakan aku sekali sebagai kakak kau . Semoga kau dapat capat cita-cita kau sebagai seorang chef dan pemilik restoran mewah suatu hari nanti . Walaupun orang kata “kalau keluar nanti bukak kedai makan je la kalau amik course tu” , jangan risau . Sebab aku tahu kau akan bukak kedai makan yang besar , mewah n eksklusif suatu hari nanti . Abaikan apa
orang kata tentang course kau , janji kau minat apa yang kau belajar . Aku doakan kejayaan kau . Semoga kau sentiasa diberi kesihatan yang baik supaya kau tak ponteng kelas😂 semoga kau berjaya dunia akhirat . Solat jangan tinggal . Minta restu mak abah selalu . Call lah dorang paling kurang seminggu sekali . Aku sayang kau dik . Sebelum ni tak pernah jauh . Kalau aku cuti aku balik kampung kau ada , kau la teman aku gi bandar la jalan2 cari takoyaki la , lepas ni aku balik cuti , dengan mak je la aku jalan-jalan nampaknya . Tanpa kau😢 jaga diri dik kat tempat orang , makan jangan skip sebab kita sama-sama ada gastrik . Nanti risau pulak mak n abah . Kalau ada apa-apa masalah call aku , jangan pendam sorang-sorang . Kau satu satunya adik aku , kau tempat aku cari gaduh , kau tempat aku cerita masalah aku . Aku sayang kau dik 😢
3 114 July 2018
Alhamdulillah , selesai menghantar adik ke uitm dungun . selamat menempuh alam sebagai pelajar uitm dik . belajar elok-elok . banggakan mak dengan abah . banggakan aku sekali sebagai kakak kau . semoga kau dapat capat cita-cita kau sebagai seorang chef dan pemilik restoran mewah suatu hari nanti . walaupun orang kata “kalau keluar nanti bukak kedai makan je la kalau amik course tu” , jangan risau . sebab aku tahu kau akan bukak kedai makan yang besar , mewah n eksklusif suatu hari nanti . abaikan apa
orang kata tentang course kau , janji kau minat apa yang kau belajar . aku doakan kejayaan kau . semoga kau sentiasa diberi kesihatan yang baik supaya kau tak ponteng kelas😂 semoga kau berjaya dunia akhirat . solat jangan tinggal . minta restu mak abah selalu . call lah dorang paling kurang seminggu sekali . aku sayang kau dik . sebelum ni tak pernah jauh . kalau aku cuti aku balik kampung kau ada , kau la teman aku gi bandar la jalan2 cari takoyaki la , lepas ni aku balik cuti , dengan mak je la aku jalan-jalan nampaknya . tanpa kau😢 jaga diri dik kat tempat orang , makan jangan skip sebab kita sama-sama ada gastrik . nanti risau pulak mak n abah . kalau ada apa-apa masalah call aku , jangan pendam sorang-sorang . kau satu satunya adik aku , kau tempat aku cari gaduh , kau tempat aku cerita masalah aku . aku sayang kau dik 😢
yeen_syamlan

@yeen_syamlan

Иasяєєи | 19’18
RINF , i miss you . Semoga sentiasa berada dalam jagaan ALLAH
0 81 July 2018
Rinf , i miss you . semoga sentiasa berada dalam jagaan allah
yeen_syamlan

@yeen_syamlan

Иasяєєи | 19’18
It’s about 5 years and still counting . My kak idola . 💕
3 89 June 2018
It’s about 5 years and still counting . my kak idola . 💕
yeen_syamlan

@yeen_syamlan

Иasяєєи | 19’18
Don’t think too much , otherwise you will get hurt . 💔 just move on , no matter what did happened #brokenenglishsorry
2 90 June 2018
Don’t think too much , otherwise you will get hurt . 💔 just move on , no matter what did happened #brokenenglishsorry