Loading...

zarinazainuddin_

Zarina Zainuddin 03-56131611 Addura Marketing (m)sdn. Bhd Si penjual pulut kuning dan rendang Peh Peh Peh Peh http://adduramarketingmalaysiasdn.berhad/
11,641 posts
851.81k followers
1,537 following
#luyak
#luyakkecil  Kekejaman itu ada pada mereka yang dah parah jiwa..
#unitdramatvrtm 
Ketawalaaa selagi boleh menanggislah selagi ada airmata..
17 731 2 hours ago
#luyak #luyakkecil kekejaman itu ada pada mereka yang dah parah jiwa.. #unitdramatvrtm ketawalaaa selagi boleh menanggislah selagi ada airmata..
#pulutkuningrendangayamzz
#Pulutkuningrendangdagingzz 
#pulutkuningrendangkerangzz
Maaf dah abis jam 2 tadi sila booking utk esok last day whatsaap #0146120479 #0173743341 
#010 ..
26 899 5 hours ago
#pulutkuningrendangayamzz #pulutkuningrendangdagingzz #pulutkuningrendangkerangzz maaf dah abis jam 2 tadi sila booking utk esok last day whatsaap #0146120479 #0173743341 #010 ..
Tq @mimi_ernida Datang booth akak di pwtc beli pulut kuning rendang ayam pulut kuning rendang daging dan pulut kuning rendang kerang ada lagi..
Tq mimi pujaan hati azal..azal  cakap azal nak kawin dengan kak mimi tapi kak mimi angap azal sebagai adik..πŸ’•πŸ˜Š
Booth no 44 #kud event pwtc 
Esok pun ada yea..
14 1,038 5 hours ago
Tq @mimi_ernida datang booth akak di pwtc beli pulut kuning rendang ayam pulut kuning rendang daging dan pulut kuning rendang kerang ada lagi.. tq mimi pujaan hati azal..azal cakap azal nak kawin dengan kak mimi tapi kak mimi angap azal sebagai adik..πŸ’•πŸ˜Š booth no 44 #kud event pwtc esok pun ada yea..
Pulut kuning dah sampai
Cepat cepat sebelum abis sapa nak booking kalau nak dtg lambat ke whatsaap #0146120479 #0173743341 #0102288573 
Booth no 44 di #kud Event 
Pwtc ..
37 3,000 5 hours ago
Pulut kuning dah sampai cepat cepat sebelum abis sapa nak booking kalau nak dtg lambat ke whatsaap #0146120479 #0173743341 #0102288573 booth no 44 di #kud event pwtc ..
Ya Allah permudahkan perjalanan  shooting ini..
#flashback #luyakkecil #luyak #unitdramatvrtm
#autismawareness
Tahun awal 90an
Jangan menilai orang dari segi auratnya 
Allah yang tahu siapa kita disisinya ..
Sikit2 aurat tu nampak leher kak nampak dada kak..kita punya dosa sendiri cea kaji kita dgn mak ayah dgn ahli keluarga dengan orang sekeliling ada jer ..dosa paling berat bila kita sentiasa mencari kesalahan orang ..seolah olah kita dah comfirm masuk syurga..#gotoheaven πŸ’•
62 2,774 7 hours ago
Ya allah permudahkan perjalanan shooting ini.. #flashback #luyakkecil #luyak #unitdramatvrtm #autismawareness tahun awal 90an jangan menilai orang dari segi auratnya allah yang tahu siapa kita disisinya .. sikit2 aurat tu nampak leher kak nampak dada kak..kita punya dosa sendiri cea kaji kita dgn mak ayah dgn ahli keluarga dengan orang sekeliling ada jer ..dosa paling berat bila kita sentiasa mencari kesalahan orang ..seolah olah kita dah comfirm masuk syurga..#gotoheaven πŸ’•
Cerita malam tadi bawak mak makan lepas habis meniaga bawak dia g jonker street tapi dah nak tutup ..bawak mak naik beca pusing..dan makan kat mona asam pedas pastu balik resort dvillage air keroh ,melaka ni  nak pegi shooting luyak di Pantai melimau melaka..drama ini sungguh berat wataknya buat saya..
Apa pun paste rendang saya dah siapkan banyak semalam dan seperti biasa harini ada lagi di pwtc #kud Event..dtglah booth no 44 berhadapan riverside restoran pwtc.. Mak saya sorang ,mak mertua sorang ,mak tiri sorang mak angkat banyak..
Semuga mak mak  sihat dan hidup tenang 
Satu hari nanti kita pun rasa bagaimana yang dia rasa..
Jadi anak anak sabarlah doakan mak mu selalu..mereka ada jalan hidup mereka sendiri..
Akhirnya kita bagaimana tiada siapa yang tahu ..πŸ’•
42 1,984 10 hours ago
Cerita malam tadi bawak mak makan lepas habis meniaga bawak dia g jonker street tapi dah nak tutup ..bawak mak naik beca pusing..dan makan kat mona asam pedas pastu balik resort dvillage air keroh ,melaka ni nak pegi shooting luyak di pantai melimau melaka..drama ini sungguh berat wataknya buat saya.. apa pun paste rendang saya dah siapkan banyak semalam dan seperti biasa harini ada lagi di pwtc #kud event..dtglah booth no 44 berhadapan riverside restoran pwtc.. mak saya sorang ,mak mertua sorang ,mak tiri sorang mak angkat banyak.. semuga mak mak sihat dan hidup tenang satu hari nanti kita pun rasa bagaimana yang dia rasa.. jadi anak anak sabarlah doakan mak mu selalu..mereka ada jalan hidup mereka sendiri.. akhirnya kita bagaimana tiada siapa yang tahu ..πŸ’•
Assalamualaikum 
Malam tadi dapat berita mami zarina dimasukkan ke hospital tawakal muntah darah ada ulser dlm mulut ..Ina doakan mami cepat sihat ina ..sayang mami banyak jasa mami pada ina ..
Huzz pun ada melawat mami..
Sesiapa yangbkenal dgn mami dtg lah ziarah mami di hospital tawakal jalan Pahang..semuga dpermudahkan cwpat sihat yea mami..
42 2,264 10 hours ago
Assalamualaikum malam tadi dapat berita mami zarina dimasukkan ke hospital tawakal muntah darah ada ulser dlm mulut ..ina doakan mami cepat sihat ina ..sayang mami banyak jasa mami pada ina .. huzz pun ada melawat mami.. sesiapa yangbkenal dgn mami dtg lah ziarah mami di hospital tawakal jalan pahang..semuga dpermudahkan cwpat sihat yea mami..
Hi..gudnite..
Esok ada lagi tau
#pulut kuning rendang ayamzz
#pulutkuningrendangkeranzz
#pulutkyningrendangdagingzz
Saya dah siapkan paste rendang ..
Jumpa staff2 saya yang comel2 kat booth saya booth no 44 depan riverside pwtc 
Tinggal lagi dua hari kt sana sabtu dan ahad..
Tq orang2 melaka sanggup tunggu lama depan lobby resort ni..thanks for your support ..
Nak keluar g makan pun malas ni ..mak dok ajak cepatlahh mak dah lapar😒😭😭😭
15 341 19 hours ago
Hi..gudnite.. esok ada lagi tau #pulut kuning rendang ayamzz #pulutkuningrendangkeranzz #pulutkyningrendangdagingzz saya dah siapkan paste rendang .. jumpa staff2 saya yang comel2 kat booth saya booth no 44 depan riverside pwtc tinggal lagi dua hari kt sana sabtu dan ahad.. tq orang2 melaka sanggup tunggu lama depan lobby resort ni..thanks for your support .. nak keluar g makan pun malas ni ..mak dok ajak cepatlahh mak dah lapar😒😭😭😭
Assalamualaikum 
Orang orang Melaka saya nak gerak dah  jam 6petang ni ke Melaka ..jadi standbye yea..
Lokasi dvilage resort  air keroh melaka jam 8mlm.. #pulutkuningrendangayamzz 
#pulutkuningrendangdagingzz
#pulutkuningrendangkerangzz 
Whatsaap #0193034622
70 2,329 Yesterday
Assalamualaikum orang orang melaka saya nak gerak dah jam 6petang ni ke melaka ..jadi standbye yea.. lokasi dvilage resort air keroh melaka jam 8mlm.. #pulutkuningrendangayamzz #pulutkuningrendangdagingzz #pulutkuningrendangkerangzz whatsaap #0193034622
Saya berada di booth saya no 44
#kud Event Pwtc mari2 mari ..
64 1,708 Yesterday
Saya berada di booth saya no 44 #kud event pwtc mari2 mari ..
Anak oh anak..😒
Okaylah..ibu nak ke pwtc meniaga rendang pulut nak bayar bil hospital awak jugak..aduhhh
Staff saya dah sampai di booth no 44  pwtc #kud Event 
#sharingiscaringandforgivingallways πŸ˜‚πŸ˜’πŸ˜­ Untuk orang orang melaka petang ni saya gerak ke sana bawak pulut rendang juga..tapi sikit jer sapa nak whatsaap #0102288573 
Nanti saya updates saya dihotel mana yea.. Tq mekap saya harini  adik saya @leasulaiman15 πŸ’•
200 6,280 Yesterday
Anak oh anak..😒 okaylah..ibu nak ke pwtc meniaga rendang pulut nak bayar bil hospital awak jugak..aduhhh staff saya dah sampai di booth no 44 pwtc #kud event #sharingiscaringandforgivingallways πŸ˜‚πŸ˜’πŸ˜­ untuk orang orang melaka petang ni saya gerak ke sana bawak pulut rendang juga..tapi sikit jer sapa nak whatsaap #0102288573 nanti saya updates saya dihotel mana yea.. tq mekap saya harini adik saya @leasulaiman15 πŸ’•
Jumpa di PWTC jam 11pagi
Whatsaap #0173743341 
Whatsaap #0102288573 
Whatsaap #0146120479 
For order kami ada di Pwtc tingkat 2 booth no 44 #kud event 
Jumpa disana .. 19-22oktober
#pulutkuningrendangayam 
#pulutkuningrendangdaging
#pulutkunngrendangkerang

Hello pulut girls sila updates area masing2 untuk delivery ‡
70 1,924 Yesterday
Jumpa di pwtc jam 11pagi whatsaap #0173743341 whatsaap #0102288573 whatsaap #0146120479 for order kami ada di pwtc tingkat 2 booth no 44 #kud event jumpa disana .. 19-22oktober #pulutkuningrendangayam #pulutkuningrendangdaging #pulutkunngrendangkerang hello pulut girls sila updates area masing2 untuk delivery ‡