Loading...

zarinazainuddin_

Zarina Zainuddin 03-56131611 Addura Marketing (m)sdn. Bhd Si penjual pulut kuning dan rendang Saya hensem http://adduramarketingmalaysiasdn.berhad/
11,939 posts
938.13k followers
1,573 following
Adam oh adam..
#ceritasiangtadi 
#ppum
#lunchbreak

#azil 
#autism 
#autismawareness 
#azilnakmakanorangsuapkan..😀😘💕
96 4,009 3 hours ago
Adam oh adam.. #ceritasiangtadi #ppum #lunchbreak #azil #autism #autismawareness #azilnakmakanorangsuapkan..😀😘💕
Sebenarnya ini kisah seterusnya tadi video pendek jer..hurmmm..sian adam dia cuba berbuat baik pada abangnya walau sebenarnya dia sebenarnya sering terluka dalam perjalanan hidupnya..
Adam sebenarnya penyayang ..
Dia janji akan cuba jadi adik yang baik untuk abang nya..💕
101 4,846 3 hours ago
Sebenarnya ini kisah seterusnya tadi video pendek jer..hurmmm..sian adam dia cuba berbuat baik pada abangnya walau sebenarnya dia sebenarnya sering terluka dalam perjalanan hidupnya.. adam sebenarnya penyayang .. dia janji akan cuba jadi adik yang baik untuk abang nya..💕
Nampak tak sgnboard dah siap ada kt Ipoh..orang orang Ipoh kome tunggu ape lagi moh ler jenjalan kat rtc esok keme bawok pukut kuning rendang ayam rendang dagin rendang kerang..ate..udoh ode ke belum keme ni tiga ari kat sane ulang alik kl ipoh masak Panas panas untuk komer ler..produk aduura sabun sireh durian belande yang mok keme buat tu ade ,magic foam powdwr ade gencu ade bedok ade...baju pant suit cecantik dari @quenella.co pun ade muroh muoh sepasang 50henget jer.. semue ler seaneke ade..artis artis pun ramai kome ..bawok ler anok anok kome banyok pemainan kat situ bagi deme main main macam2 ade ler.. Ate ..tok reti nak oda ke whatsaap ler #0146120479 ##0102288573 #0173743341 #0164476131 .. Antara barisan artis yang ade.. Susunan Lot No Terkini
-------------------------------------
A1 - Rozie Othman (artis)
A2 - Izwan (baju budak)
A3 - Jamliah (Perfume)
A4 - Nickholas (Coway)
A5 - Yan (MawarBerduri)
A6 - Bazdrol (MaduTropika)
A7 - Yan (MawarBerduri)
A8 - Fizz (Shawl)
A9 - Cat Farish (artis)
A10 - Erry Putra (artis)
A11 - Zarina Zainuddin (artis)pulutkuning rendang dan produk addura
A12 - Shila Amin (artis)
A13 - maria (Pakaian) @quenella.co
A14 - Suzana (Cosmetic)
A15 - TFS (Buku)
A16 - Haslia (ChicManggo)
A17 - LWOT
A18 - Ani Maiyuni (artis)

C1 - Hoong (Magnolia)
C2 - Azril (Laksa)
C3 - Zauyah (AirBalang)
C4 - Azmi (Kebab)
C5 - Azmi (FrozenCucuk2)
C6 - Radin (MeeBandung/NA)
C7 - Fitri (ManggoKus)
C8 - Hassan (PauViral)
C9 - Fadhil (KambingBakar)
C10 - Shima (Spagetthi)
C11 - Salinah (ManggoShake)
C12 - Sueazy (CottonCandy)
C13 - Rohani (Nugget/Donut)
12 923 4 hours ago
Nampak tak sgnboard dah siap ada kt ipoh..orang orang ipoh kome tunggu ape lagi moh ler jenjalan kat rtc esok keme bawok pukut kuning rendang ayam rendang dagin rendang kerang..ate..udoh ode ke belum keme ni tiga ari kat sane ulang alik kl ipoh masak panas panas untuk komer ler..produk aduura sabun sireh durian belande yang mok keme buat tu ade ,magic foam powdwr ade gencu ade bedok ade...baju pant suit cecantik dari @quenella.co pun ade muroh muoh sepasang 50henget jer.. semue ler seaneke ade..artis artis pun ramai kome ..bawok ler anok anok kome banyok pemainan kat situ bagi deme main main macam2 ade ler.. ate ..tok reti nak oda ke whatsaap ler #0146120479 ##0102288573 #0173743341 #0164476131 .. antara barisan artis yang ade.. susunan lot no terkini ------------------------------------- a1 - rozie othman (artis) a2 - izwan (baju budak) a3 - jamliah (perfume) a4 - nickholas (coway) a5 - yan (mawarberduri) a6 - bazdrol (madutropika) a7 - yan (mawarberduri) a8 - fizz (shawl) a9 - cat farish (artis) a10 - erry putra (artis) a11 - zarina zainuddin (artis)pulutkuning rendang dan produk addura a12 - shila amin (artis) a13 - maria (pakaian) @quenella.co a14 - suzana (cosmetic) a15 - tfs (buku) a16 - haslia (chicmanggo) a17 - lwot a18 - ani maiyuni (artis) c1 - hoong (magnolia) c2 - azril (laksa) c3 - zauyah (airbalang) c4 - azmi (kebab) c5 - azmi (frozencucuk2) c6 - radin (meebandung/na) c7 - fitri (manggokus) c8 - hassan (pauviral) c9 - fadhil (kambingbakar) c10 - shima (spagetthi) c11 - salinah (manggoshake) c12 - sueazy (cottoncandy) c13 - rohani (nugget/donut)
Terima kasih doktor doktor dan nurse semua..turun naik turun naik menara utara tiimur barat..demi #azil tersayang terima kasih semua..anak anak pun dah keletihan dari pagi hingga sekarang tunggu abangnya..💕❤ #familyfirst 
#autism 
#cabutgigi
#ppum
See uoalls next visit 19dec
13 3,230 10 hours ago
Terima kasih doktor doktor dan nurse semua..turun naik turun naik menara utara tiimur barat..demi #azil tersayang terima kasih semua..anak anak pun dah keletihan dari pagi hingga sekarang tunggu abangnya..💕❤ #familyfirst #autism #cabutgigi #ppum see uoalls next visit 19dec
#Repost @syafienaswip (@get_repost)
・・・
#Repost @movieaddictmy
・・・
#TerkiniMA: Hanya 16 pawagam - peluang minggu ke-2 JIBAM bermula hari ini. 
Biarpun mendapat sambutan yang kurang memberangsangkan sejak ditayangkan pada 7 Disember lalu, namun filem Jibam ternyata banyak menerima reaksi positif daripada penonton yang sudah menontonnya.

Selain itu, terdapat ramai selebriti tanah air juga yang membantu dan berkongsikan poster filem Jibam di laman sosial masing-masing untuk mengajak penonton ke pawagam bagi menonton filem tersebut.

Atas permintaan banyak pihak, filem Jibam akan terus ditayangkan di beberapa pawagam terpilih untuk minggu kedua tayangan.

Oleh itu, terdapat 16 buah pawagam yang mengambil keputusan untuk menyambung tayangan filem itu pada minggu kedua.

Berikut merupakan senarai pawagam-pawagam yang masih menayangkan filem Jibam: – TGV Bukit Tinggi, Klang – MM Cineplexes, E-Curve, Damansara – Premium X Cinema, One City Mall – MM Cineplexes Bertam, Pulau Pinang – Jitra Mall, Kedah – MM Cineplexes Langkawi, Kedah – MM Cineplexes Riverfront, Kedah – MM Cineplexes Bahau, Negeri Sembilan – MM Cineplexes Mahkota Parade, Melaka – TGV Tebrau City, Johor – MM2 Cineplex City Square, Johor – Superstar Ulu Tiram, Johor – Perdana Labuan, Sabah – Eastern Cineplex, Sabah – LFS Kuala Terengganu – MM Cineplex Kerian Sentral

Jangka hayat filem ini bergantung kepada anda. Jangan tunggu lagi. Raikan antara filem tempatan terbaik bagi tahun ini. Tempah tiket anda sekarang!

Sumber: cinema online, www.kopilanet.com

LIKE, SHARE, TAG post ini dan sebarkan kepada rakan-rakan anda. -MIE-
#MALocalColumn
#Jibam
#Jibam2017
#JibamMAM
#RaikanFilemBersamaMA
#Ujang
@chemiedp 
@syafienaswip 
@boharibinibrahim 
@esmadaniel 
@kazar35 
@ifarahahmad
@i_n_d_r_a_c_h_e_m_u_d_a
@ariff_abdullah2612
17 2,321 10 hours ago
#repost @syafienaswip (@get_repost) ・・・ #repost @movieaddictmy ・・・ #terkinima: hanya 16 pawagam - peluang minggu ke-2 jibam bermula hari ini. biarpun mendapat sambutan yang kurang memberangsangkan sejak ditayangkan pada 7 disember lalu, namun filem jibam ternyata banyak menerima reaksi positif daripada penonton yang sudah menontonnya. selain itu, terdapat ramai selebriti tanah air juga yang membantu dan berkongsikan poster filem jibam di laman sosial masing-masing untuk mengajak penonton ke pawagam bagi menonton filem tersebut. atas permintaan banyak pihak, filem jibam akan terus ditayangkan di beberapa pawagam terpilih untuk minggu kedua tayangan. oleh itu, terdapat 16 buah pawagam yang mengambil keputusan untuk menyambung tayangan filem itu pada minggu kedua. berikut merupakan senarai pawagam-pawagam yang masih menayangkan filem jibam: – tgv bukit tinggi, klang – mm cineplexes, e-curve, damansara – premium x cinema, one city mall – mm cineplexes bertam, pulau pinang – jitra mall, kedah – mm cineplexes langkawi, kedah – mm cineplexes riverfront, kedah – mm cineplexes bahau, negeri sembilan – mm cineplexes mahkota parade, melaka – tgv tebrau city, johor – mm2 cineplex city square, johor – superstar ulu tiram, johor – perdana labuan, sabah – eastern cineplex, sabah – lfs kuala terengganu – mm cineplex kerian sentral jangka hayat filem ini bergantung kepada anda. jangan tunggu lagi. raikan antara filem tempatan terbaik bagi tahun ini. tempah tiket anda sekarang! sumber: cinema online, www.kopilanet.com like, share, tag post ini dan sebarkan kepada rakan-rakan anda. -mie- #malocalcolumn #jibam #jibam2017 #jibammam #raikanfilembersamama #ujang @chemiedp @syafienaswip @boharibinibrahim @esmadaniel @kazar35 @ifarahahmad @i_n_d_r_a_c_h_e_m_u_d_a @ariff_abdullah2612
At last azil tak boleh buat operation hari ni bila doktor pakar check dia mengamuk ..saya katakan pada doktor semalam dah 3kali dia check gigi dia..dgn doktor yang berlainan..akhirnya doktor bagi ubat tahan sakit dan antibiotiotik terima kasih nurse hospital tenteramkan keadaan ..bagi Dia minum dan makan roti..
Sekarang dorang dah lapar saya pegi bawak adam naim dan azil makan orderkan azil beef noodle dia taknak terpaksa bungkus yang dia nak tetap makanan adam..adam dalam iklas tak iklas tetap cuba suapkan abang dia..adam cakap at least saya cuba jadi adik yang baik..
InsyaAllah semuga dipermudahkan..
Lepas ni saya kena naik atas semula ambil surat dari doktor dan untuk buat appoiment dengan doktor bius ..
Next appoinment selasa depan ..
Doakan saya dan anak saya 🙏🙏🙏...semuga azil tenang ..
200 9,917 12 hours ago
At last azil tak boleh buat operation hari ni bila doktor pakar check dia mengamuk ..saya katakan pada doktor semalam dah 3kali dia check gigi dia..dgn doktor yang berlainan..akhirnya doktor bagi ubat tahan sakit dan antibiotiotik terima kasih nurse hospital tenteramkan keadaan ..bagi dia minum dan makan roti.. sekarang dorang dah lapar saya pegi bawak adam naim dan azil makan orderkan azil beef noodle dia taknak terpaksa bungkus yang dia nak tetap makanan adam..adam dalam iklas tak iklas tetap cuba suapkan abang dia..adam cakap at least saya cuba jadi adik yang baik.. insyaallah semuga dipermudahkan.. lepas ni saya kena naik atas semula ambil surat dari doktor dan untuk buat appoiment dengan doktor bius .. next appoinment selasa depan .. doakan saya dan anak saya 🙏🙏🙏...semuga azil tenang ..
Allhamdulillah dah sampai PPUM
Thanks to @nazirulikman tolong hantarkan yea..
Terima kasih anak anak ibu temankan ibu bawak abang azil ke hospital..
Azal dah hilang dah bawak diri ..petang kang dia balik lah tu.. #autism 
#autismawareness 
#azilnakcabutgigi
#operationtheatre
#azilazal 
#azil 
#twinsautism 
#adamazrai #naimadam 💕😄
34 2,448 14 hours ago
Allhamdulillah dah sampai ppum thanks to @nazirulikman tolong hantarkan yea.. terima kasih anak anak ibu temankan ibu bawak abang azil ke hospital.. azal dah hilang dah bawak diri ..petang kang dia balik lah tu.. #autism #autismawareness #azilnakcabutgigi #operationtheatre #azilazal #azil #twinsautism #adamazrai #naimadam 💕😄
Pulut kuning rendang ayam dah siap..so tunggu yang lain siap.. Nak siapkan pulut berhias sebelum ke hospital bawa azil 😀

Okay untuk orang orang Ipoh esok saya akan berada di rtc gopeng Ipoh Perak bersama artis artis lain dan jangan lupa sapa yang nak order pulut kuning rendang ayam rendang daging rendang kerang first time sata akan berulang alik masak dan bawak ke sana fresh fresh dari hari jumaat esok ler hingga ke Ahad 15-17hb...saya berfekatan dengan booth @quenella.co jadi nak beli baju pant suit gebang gebang terbang ala2 princess tu jemputlah datang macam2 acara di adakan dan sesiapa nak order pulut kuning please whatsaap no dibawah 
#0146120479 
#0102288573 
#0164476131 
#0173743341 
Untuk Ioph yea event ceria ria rtc gopeng Ipoh perak InsyaAllah saya sampai jam 2 .30petang ..jumpa disana esok..pastu balik kl masak lagi lorr..
133 2,502 17 hours ago
Pulut kuning rendang ayam dah siap..so tunggu yang lain siap.. nak siapkan pulut berhias sebelum ke hospital bawa azil 😀 okay untuk orang orang ipoh esok saya akan berada di rtc gopeng ipoh perak bersama artis artis lain dan jangan lupa sapa yang nak order pulut kuning rendang ayam rendang daging rendang kerang first time sata akan berulang alik masak dan bawak ke sana fresh fresh dari hari jumaat esok ler hingga ke ahad 15-17hb...saya berfekatan dengan booth @quenella.co jadi nak beli baju pant suit gebang gebang terbang ala2 princess tu jemputlah datang macam2 acara di adakan dan sesiapa nak order pulut kuning please whatsaap no dibawah #0146120479 #0102288573 #0164476131 #0173743341 untuk ioph yea event ceria ria rtc gopeng ipoh perak insyaallah saya sampai jam 2 .30petang ..jumpa disana esok..pastu balik kl masak lagi lorr..
Ayam dah siap angkat tunggu kuah pekat,rendang daging lambat empuk kena tunggu lagi satu jam rendang kerang baru nak tumis..pulut kuning tengah kukus..tunggu yea.. Sapa nak order untuk arini dah full order kalau esok boleh call atau follow agent pulut kuning saya 
List agent betdaftar utk pulut kuning @zarinazainuddin_
.
@pulut_gurls_zz. 
Sekitar kawasan kuala lumpur dan selangor .
.
@sumi_collectionshoppe Putrajaya ,Bangi, Bukit Mahkota, Nilai ,Serdang,Senawang dan Seremban
.
@isma_pulutzz
Shah  Alam ,Setia Alam ,Kelang
.
@zianaamoy
Taman Medan ,Taman Dato Harun,Sri Manja,Sri Sentosa .
.
@slay_service
Cheras,Kajang dan sekitar berdekatan.

@intanzailie 
Banting  dan sekitar kawasan berhampiran .
.
@_yuumieyahfz
Kuala Selangor,Sungai Buluh ,Rawang.
.
@isma_pulutzz
Shah  Alam ,Setia Alam ,Kelang
.
@fareydahdania - Seri Manjung
.
@linda75_manap - Port Dickson, Seremban 3, Glenmarie,Sunway,Sbng Jaya dan Shah Alam
32 1,226 17 hours ago
Ayam dah siap angkat tunggu kuah pekat,rendang daging lambat empuk kena tunggu lagi satu jam rendang kerang baru nak tumis..pulut kuning tengah kukus..tunggu yea.. sapa nak order untuk arini dah full order kalau esok boleh call atau follow agent pulut kuning saya list agent betdaftar utk pulut kuning @zarinazainuddin_ . @pulut_gurls_zz. sekitar kawasan kuala lumpur dan selangor . . @sumi_collectionshoppe putrajaya ,bangi, bukit mahkota, nilai ,serdang,senawang dan seremban . @isma_pulutzz shah alam ,setia alam ,kelang . @zianaamoy taman medan ,taman dato harun,sri manja,sri sentosa . . @slay_service cheras,kajang dan sekitar berdekatan. @intanzailie banting dan sekitar kawasan berhampiran . . @_yuumieyahfz kuala selangor,sungai buluh ,rawang. . @isma_pulutzz shah alam ,setia alam ,kelang . @fareydahdania - seri manjung . @linda75_manap - port dickson, seremban 3, glenmarie,sunway,sbng jaya dan shah alam
Assalamualaikum 💕
Esok ada pulut kuning rendang ayam rendang daging rendang kerang..arini bz dengan azil yang sakit gigi..gigi dia dah banyak rosak esok lepas masak saya nak pegi bawak azil jumpa doktor pakar di PPUM

Sesiapa nak beli baju blous cantik2 dari @quenella.co
Sepwrti yang saya selalu pakai arini dorang dah start beniaga di rtc gopeng Ipoh ,Perak .
saya ada disana 15-17 hb..dan satu lagi dapa yang belum tengok filem JIBAM 
Dilanjutkan waktu siarannya untuk minggu kedua..dah makan perut kenyang shooping pastu tengok wayang ler bawak family cuti sekolah..nak ke mana lagi oversea..orang2 kaya boleh ler kita biasa2 jer.. Kan kan kan hihi.

Okay esok dah start meniaga balik subuh esok dah start masak 
Sapa2 nak order boleh follow ig 
List agent betdaftar utk pulut kuning @zarinazainuddin_
.
@pulut_gurls_zz. 
Sekitar kawasan kuala lumpur dan selangor .
.
@sumi_collectionshoppe Putrajaya ,Bangi, Bukit Mahkota, Nilai ,Serdang,Senawang dan Seremban
.
@isma_pulutzz
Shah  Alam ,Setia Alam ,Kelang
.
@zianaamoy
Taman Medan ,Taman Dato Harun,Sri Manja,Sri Sentosa .
.
@slay_service
Cheras,Kajang dan sekitar berdekatan.

@intanzailie 
Banting  dan sekitar kawasan berhampiran .
.
@_yuumieyahfz
Kuala Selangor,Sungai Buluh ,Rawang.
.
@isma_pulutzz
Shah  Alam ,Setia Alam ,Kelang
.
@fareydahdania - Seri Manjung
.
@linda75_manap - Port Dickson, Seremban 3, Glenmarie,Sunway,Sbng Jaya dan Shah Alam
122 6,020 Yesterday
Assalamualaikum 💕 esok ada pulut kuning rendang ayam rendang daging rendang kerang..arini bz dengan azil yang sakit gigi..gigi dia dah banyak rosak esok lepas masak saya nak pegi bawak azil jumpa doktor pakar di ppum sesiapa nak beli baju blous cantik2 dari @quenella.co sepwrti yang saya selalu pakai arini dorang dah start beniaga di rtc gopeng ipoh ,perak . saya ada disana 15-17 hb..dan satu lagi dapa yang belum tengok filem jibam dilanjutkan waktu siarannya untuk minggu kedua..dah makan perut kenyang shooping pastu tengok wayang ler bawak family cuti sekolah..nak ke mana lagi oversea..orang2 kaya boleh ler kita biasa2 jer.. kan kan kan hihi. okay esok dah start meniaga balik subuh esok dah start masak sapa2 nak order boleh follow ig list agent betdaftar utk pulut kuning @zarinazainuddin_ . @pulut_gurls_zz. sekitar kawasan kuala lumpur dan selangor . . @sumi_collectionshoppe putrajaya ,bangi, bukit mahkota, nilai ,serdang,senawang dan seremban . @isma_pulutzz shah alam ,setia alam ,kelang . @zianaamoy taman medan ,taman dato harun,sri manja,sri sentosa . . @slay_service cheras,kajang dan sekitar berdekatan. @intanzailie banting dan sekitar kawasan berhampiran . . @_yuumieyahfz kuala selangor,sungai buluh ,rawang. . @isma_pulutzz shah alam ,setia alam ,kelang . @fareydahdania - seri manjung . @linda75_manap - port dickson, seremban 3, glenmarie,sunway,sbng jaya dan shah alam
AWARENESS PROJECT🦈🎥
AWARENESS PROJECT🦈🎥 🦈Alhamdulillah Hari ini sudah masuk hari kedua mengumpulkan dana bagi menjayakan penghasilan video dokumentari berkenaan pembunuhan ikan yu untuk dagangan dan penghasilan sup sirip ikan yu (shark fin soup).
🦈Sekarang saya sedang mengumpulkan penyumbang dari semua masyarakat untuk laksanakan projek ni.
🦈Video ini akan dimuat turun di saluran YouTube pada bulan Januari 2018. 🦈Anda (penyumbang) adalah penerbit dokumentari ini.
🦈Kepada anda yang ingin ikut serta menjayakan projek ini, boleh membuat sumbangan anda (minimum RM10) pada saya Zul Huzaimy Marzuki sebagai ketua projek ini.

Bank: MAYBANK
Akaun no: 1622 0992 4152

FAKTA: •Statistik mencatatkan ikan yu mati dibunuh sebanyak lebih 70 juta ekor setiap tahun untuk mendapatkan sirip (hanya mengambil sirip dan badan ikan yu dilepaskan semula ke Laut dan hidup tanpa sirip dan akhirnya mati).
•ikan yu mengandungi kandungan merkuri Yang tinggi (tidak vagus untuk kesihatan)
•Hawaii Dan California telahpun mengharamkan perdagangan Dan penjualan sup sirip ikan yu.
•Pulau Sipadan di Samporna Sabah, adalah tempat aktiviti menyelam (scuba diving) antara 10 Yang terbaik Dan tercantik di dunia. Kontranya, pembunuhan dan penjualan sirip ikan yu semakin berleluasa.
•Ikan yu tergolong dalam kategori binatang hampir lupus. ✓please forward and share😘
9 878 Yesterday
Awareness project🦈🎥 awareness project🦈🎥 🦈alhamdulillah hari ini sudah masuk hari kedua mengumpulkan dana bagi menjayakan penghasilan video dokumentari berkenaan pembunuhan ikan yu untuk dagangan dan penghasilan sup sirip ikan yu (shark fin soup). 🦈sekarang saya sedang mengumpulkan penyumbang dari semua masyarakat untuk laksanakan projek ni. 🦈video ini akan dimuat turun di saluran youtube pada bulan januari 2018. 🦈anda (penyumbang) adalah penerbit dokumentari ini. 🦈kepada anda yang ingin ikut serta menjayakan projek ini, boleh membuat sumbangan anda (minimum rm10) pada saya zul huzaimy marzuki sebagai ketua projek ini. bank: maybank akaun no: 1622 0992 4152 fakta: •statistik mencatatkan ikan yu mati dibunuh sebanyak lebih 70 juta ekor setiap tahun untuk mendapatkan sirip (hanya mengambil sirip dan badan ikan yu dilepaskan semula ke laut dan hidup tanpa sirip dan akhirnya mati). •ikan yu mengandungi kandungan merkuri yang tinggi (tidak vagus untuk kesihatan) •hawaii dan california telahpun mengharamkan perdagangan dan penjualan sup sirip ikan yu. •pulau sipadan di samporna sabah, adalah tempat aktiviti menyelam (scuba diving) antara 10 yang terbaik dan tercantik di dunia. kontranya, pembunuhan dan penjualan sirip ikan yu semakin berleluasa. •ikan yu tergolong dalam kategori binatang hampir lupus. ✓please forward and share😘
Gabungan @ashakarimcollection💕 dan @bawalexclusive @byqiss 💕
Tq temankan lunch bersama..@rasulqaseh 💕
8 3,289 Yesterday
Gabungan @ashakarimcollection💕 dan @bawalexclusive @byqiss 💕 tq temankan lunch bersama..@rasulqaseh 💕